Κορυφή σελίδας
2012 - Η χρονιά που οι γυναίκες θα σώσουν τον κόσμο - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

2012 - Η χρονιά που οι γυναίκες θα σώσουν τον κόσμο - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

2012 - Η χρονιά που οι γυναίκες θα σώσουν τον κόσμο

25 Νοεμβρίου 2009

Οι ομοφυλόφιλοι.

Το σύνολο αυτής της αθλιότητας δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Δεν κατέληξε σ' αυτό το σημείο η ανθρωπότητα εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Είναι βέβαιο δηλαδή ότι έγινε με οργανωμένο τρόπο και με τις ευλογίες της εξουσίας.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί κατά πρώτον η εξουσία είναι πανίσχυρη και δεν μπορεί να συμβεί τίποτε μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία χωρίς την άδειά της και κατά δεύτερον, αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα, έπρεπε να ενεργοποιήσει τα ένστικτά της κοινωνίας και άρα να ξυπνήσει το "θηρίο". Να ξυπνήσει τη γυναίκα. Γιατί; Γιατί τα δικά τα παιδιά πληρώνουν αυτήν την αθλιότητα. Γιατί τα δικά της τα παιδιά καθηλώνονται στα "αζήτητα". Τα δικά της τα παιδιά δεν "ενηλικιώνονται" και άρα την αναγκάζουν να αγωνίζεται γι' αυτά μέχρι το τέλος της ζωής της. Δεν μπορεί να ησυχάσει μια μητέρα με έναν σαραντάχρονο "ανήλικο" γιο μέσα στο σπίτι της να παίζει όλη την ημέρα με το ίντερνετ. Δεν μπορεί να ησυχάσει μια μητέρα με μια σαραντάχρονη κόρη καριερίστρια, που δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδί. Είναι βέβαιο δηλαδή ότι οι "συναγερμοί" του "θηρίου" χτυπάνε στα "κόκκινα".

Από ένστικτο οι γυναίκες επιχειρούν να αμυνθούν, αλλά τις προδίδει η άγνοια. Δεν γνωρίζουν ποιος ακριβώς είναι ο εχθρός, για να στραφούν εναντίον του. Οι αντιδράσεις τους είναι σποραδικές και ανοργάνωτες και έτσι "διαχέονται" χωρίς αποτελέσματα. Πώς καταλαβαίνουμε ότι οι γυναίκες αντιδρούν, έστω και ανεπιτυχώς; Οι γυναίκες είναι αυτές, οι οποίες αντιπαθούν τις "πετυχημένες" γυναίκες. Κατ
αρχήν δεν θεωρούν τις επιτυχίες τους δικαίωση του φύλου τους, γιατί δεν αναζητούν τέτοια δικαίωση. Αυτό το δείχνουν σε όλες τους τις δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν για τις γυναίκες μέσα στους χώρους εργασίας πιο απεχθή πρόσωπα από τις γυναίκες καριερίστριες. Γνωρίζοντας τις αθλιότητες και τις μικρότητες που απαιτούν οι "μεγάλες" καριέρες, έχουν μια συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος. Ακόμα κι αυτά που ανέχονται στους άνδρες, δεν τα συγχωρούν στις γυναίκες. Ακόμα κι αυτά, που, όταν τα κάνουν οι άντρες στους χώρους εργασίας, αντιμετωπίζονται ως "χαριτωμένα", όταν τα κάνουν οι γυναίκες, αντιμετωπίζονται ως προστυχιές. Ακόμα κι όταν οι γυναίκες απλά κάνουν τα ίδια μ' αυτά που κάνουν οι άνδρες για τις καριέρες τους, δεν κρίνονται με τον ίδιο "ελαστικό" τρόπο. Στην καλύτερη περίπτωση είναι για τις υπόλοιπες γυναίκες "τσόκαρα" και στη χειρότερη κοινές πόρνες. Γιατί; Γιατί πάντα το προσωπικό συμφέρον προηγείται του συλλογικού. Γιατί οι "πετυχημένες" τραβάνε τα βλέμματα όλων των ανδρών και άρα τα στερούν από τις ίδιες. Τους μικραίνουν την απόδοση του κεφαλαίου τους.

Ακόμα και στο γενικό επίπεδο της κοινωνίας κάτι ανάλογο ισχύει. Με δεδομένο το γεγονός ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν πλέον την ίδια ποιότητα εκπαίδευσης με τους άνδρες και έχουν εύκολη πρόσβαση στην εξουσία της πατριαρχίας, δεν είδαμε να συμβαίνουν σημαντικά πράγματα. Εξαιτίας αυτών των "πετυχημένων" γυναικών, όχι μόνον δεν απειλείται η πατριαρχία με εκτροπή προς το μητριαρχικό μοντέλο, αλλά ούτε καν το φαινόμενο της γυναικοκρατίας δεν έχει εμφανιστεί. Γίνονται εκλογές μέσα στις δημοκρατικές μας κοινωνίες και οι επί αιώνες "βασανισμένες" από την πατριαρχία γυναίκες αρνούνται επίμονα και επιδεικτικά να ψηφίσουν γυναίκες.

Οι γυναίκες της εξουσίας, οι οποίες υποτίθεται εκπροσωπούν το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού, καταλαμβάνουν τις θέσεις εξουσίας με τη μέθοδο των ποσοστώσεων. Δεν τις στηρίζουν οι γυναίκες με τίποτε και για κανέναν λόγο. Μιλάμε για απέχθεια, που αγγίζει το μίσος και θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό, το οποίο εδώ έχει σημασία να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι οι γυναίκες δεν αντιδράνε αποτελεσματικά εναντίον αυτών των "μεταλλαγμένων" γυναικών, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι γυναίκες δεν κατάλαβαν ότι τις πρόδωσαν οι "συνέταιροί" τους. Τις πρόδωσαν τα "μουλάρια", που διαχειρίζονται την παγκόσμια εξουσία. Οι ομοφυλόφιλοι του συστήματος, εξαιτίας των συμφερόντων τους, άλλαξαν την τακτική τους στο θέμα ελέγχου της κοινωνίας. Τι έκαναν; Εξαιτίας των αναγκών της Νέας Τάξης, άλλαξαν τον σχεδιασμό της παγκόσμιας κοινωνίας. Μετατρέποντας την παγκόσμια κοινωνία σε ένα ομοιογενές παγκόσμιο "χωριό", προσπάθησαν να την ελέγξουν, χωρίς να έχουν τις "πολυτέλειες" των προηγούμενων σχεδιασμών. Ελλείψει εθνικών και άλλων συλλογικών ανταγωνισμών, έπαψαν να έχουν ανάγκη τα μέχρι τώρα πετυχημένα πρότυπα.

Τα πρότυπα των πετυχημένων ανδρών, που εξυπηρετούσαν το σύστημα, ακόμα κι όταν δεν ήταν απολύτως υγιή, τουλάχιστον δεν ήταν ανώμαλα. Τα ανδρικά πρότυπα του μόχθου και του κόπου. Τα πρότυπα όχι μόνον των "ηρώων", που θυσιάζονται για την πατρίδα, αλλά και όλα τα ομοειδή πρότυπα. Τα πρότυπα των επιστημόνων, που δίνουν δόξα στην πατρίδα. Τα πρότυπα των καλλιτεχνών, που δίνουν "λάμψη" στην πατρίδα. Τα πρότυπα των εργαζομένων, που δίνουν ισχύ σ' αυτήν την πατρίδα. Τα πρότυπα των φιλόπονων μαθητών, που δίνουν "ελπίδα" σ' αυτήν την πατρίδα. Τα πρότυπα, τα οποία μπορεί να ήταν λίγο κοντά, άσχημα, φαλακρά ή κουτσά, αλλά παρ' όλ' αυτά δεν έπαυαν να είναι "ευθυγραμμισμένα" με την κοινή ανθρώπινη φύση. Αυτά όλα τα πρότυπα ήταν χρήσιμα και αποδοτικά για το σύστημα μόνον στην παγκόσμια κοινωνία των διαφοροποιημένων εθνών.

Στην περίοδο της ενιαίας Νέας Τάξης αυτά τα έθνη
και άρα τα πρότυπά τους ήταν ανεπιθύμητα. Σ' αυτήν την περίοδο έπρεπε να ελεγχθεί η παγκόσμια κοινωνία σαν να είναι μια ομοιογενής κοινωνία και άρα έπρεπε να ελεγχθούν τα δύο φύλα στις απλές καθημερινές τους συμπεριφορές. Γι' αυτόν τον λόγο αμόλησαν στην κοινωνία τα "μουλάρια". Τους έδωσαν όλα τα στρατηγικά πόστα στα παγκόσμια ΜΜΕ, προκειμένου να διαμορφώσουν τα νέα παγκόσμια κοινωνικά πρότυπα με τρόπο που να εξυπηρετούν τα επίσης παγκόσμια οικονομικά συμφέροντά τους. Γιατί επέλεξαν τους ομοφυλόφιλους και όχι κάποιους άλλους πιο εκπαιδευμένους ανθρώπους της αγοράς; Γιατί τους βολεύουν τα χαρακτηριστικά των ομοφυλόφιλων. Τους βολεύουν για τους ίδιους λόγους που βόλευε το σύστημα, όταν επέλεγε τους αξιωματούχους του.

Είναι σκληροί και αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι θανάτου, για να διατηρήσουν το "δικαίωμα" τους να υπάρχουν και άρα υπέρ του συστήματος, το οποίο τους υπόσχεται "επιβίωση". Μόνον εντός του συστήματος και εξαιτίας του μπορούν να "επιβιώσουν". Η επιβίωσή τους έχει σχέση με τα χρήματα και τα αξιώματα που έχουν ανάγκη, για να εξασφαλίσουν αυτό, το οποίο για τους φυσιολογικούς δεν απαιτεί τίποτε και είναι ο σύντροφος. Χωρίς άπειρα χρήματα και χωρίς μεγάλα αξιώματα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Είναι απόλυτα "νεκροί", εφόσον δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη το σύστημα και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για τα συμφέροντά του.

Αυτή η απόλυτη σύμπλευση συμφερόντων ήταν το αίτιο που το σύστημα τούς παραχώρησε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Συμβαίνει αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο. Εκεί που είπαμε ότι, αν οι γυναίκες σκέφτονταν σαν άντρες, θα πηγαίναμε στην απόλυτη καταστροφή. Θα γίνονταν όλες πόρνες, για να βολεύονται και να πλουτίζουν, χωρίς να εργάζονται. Οι ομοφυλόφιλοι σ' αυτό το σημείο ήταν χρήσιμοι για το σύστημα. Μπορούσαν να μεταφέρουν τα δικά τους χαρακτηριστικά στον γυναικείο πληθυσμό και άρα εμμέσως να ελέγχουν και τον αντρικό. Θα έδιναν "ανδρική" σκέψη στον γυναικείο πληθυσμό. Θα έσπρωχναν το "θηρίο" σε μια κατάσταση, που με την ισχύ του θα τους επέτρεπε να ελέγχουν και τους άνδρες. Θα έσπρωχναν το "θηρίο" σε έναν "εμφύλιο", ο οποίος θα το εξουδετέρωνε πλήρως.

Πώς γίνεται αυτό; Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν κανένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο φύλων στην αυθεντική του μορφή. Είναι ταυτόχρονα ανδροπρεπείς γυναίκες και θηλυπρεπείς άνδρες. Γιατί είναι χρήσιμα αυτά τους τα χαρακτηριστικά; Γιατί έχουν γυναικεία γούστα, αλλά αντρική νοοτροπία. Έχουν αντρικές φιλοδοξίες, αλλά γυναικεία νοοτροπία. Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, σημαίνει το εξής: Ως "γυναίκες", κυνηγάνε άντρες, αλλά το κάνουν με τον τρόπο που το κάνουν οι άντρες, όταν κυνηγάνε γυναίκες. Μπορούν να "κοιμηθούν" με τον καθένα που θα βρεθεί μπροστά τους χωρίς κανένα κριτήριο και μπορούν ακόμα και να πληρώσουν, προκειμένου να το καταφέρουν.

Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο, συμβαίνει κάτι ανάλογο. Έχουν αντρικές φιλοδοξίες, αλλά δεν τις κυνηγάνε με μάχες και άπειρο κόπο, όπως οι άνδρες. Τις κυνηγάνε με τα πιο απεχθή γυναικεία μέσα και άρα σαν πόρνες. Όπου δεν φτάνει το κορμί τους για να προαχθούν
και γνωρίζοντας άριστα την αντρική νοοτροπία, κάνουν τους νταβατζήδες και προσφέρουν γυναίκες στους προϊσταμένους τους. Όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο, απλά χαφιεδίζουν, προδίδουν και συνωμοτούν μεταξύ τους εις βάρος όλων των άλλων ανταγωνιστών τους.

Δίνοντας το σύστημα τα μέσα προβολής των νέων κοινωνικών προτύπων στους ομοφυλόφιλους, στην πραγματικότητα κήρυττε την έναρξη των "εχθροπραξιών". Από εκεί και πέρα γνώριζε το σύστημα τι θ' ακολουθούσε. Όπως συμβαίνει πάντα με τα πρότυπα, κάποιοι θα τα ακολουθούσαν πιστά και κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι θα "μάτωναν", προκειμένου να τα ενσαρκώσουν και κάποιοι θα παρέμεναν αδιάφοροι. Κάποιοι θα επωφελούνταν και κάποιοι άλλοι όχι. Με τη χρησιμοποίηση των ομοφυλόφιλων θα "δίχαζαν" τον γυναικείο πληθυσμό και θα τον οδηγούσαν στον "εμφύλιο". Αυτές, οι οποίες θα ακολουθούσαν τα απάνθρωπα και αντιγυναικεία πρότυπα, θα γίνονταν οι "γενίτσαροι" του νέου σχεδιασμού. Αυτές οι θηριώδεις και αδίστακτες γυναίκες θα γίνονταν η άμυνα του συστήματος απέναντι στις επίσης θηριώδεις κοινές γυναίκες. Σε μια τέτοια τερατώδη σύγκρουση οι άνδρες απλά δεν παρακολουθούν. Δεν έχουν δυνάμεις να συμμετάσχουν. Αποτελούν αμελητέα ποσότητα.

Για να καταλάβει κάποιος την τρομακτική ένταση και το δυσθεώρητο για τον άντρα μέγεθος αυτής της σύγκρουσης των θηρίων, θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ιδιομορφία των ομοφυλόφιλων είναι ότι "αγοράζουν" πανάκριβα αυτό το οποίο είναι δωρεάν για όλα τα υπόλοιπα φύλα και άρα για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Έχουν αφύσικες επιλογές και για να τις αποκτήσεις αυτές θα πρέπει να συμβούν αφύσικα πράγματα. Τι σημαίνει αυτό; Θα σκεφτούμε απλά με κανόνες αγοράς. Τι συμφέρει κάποιον, όταν είναι "αγοραστής"; Να υπάρχει διαθέσιμο το "προϊόν" που επιθυμεί και ταυτόχρονα να μην είναι απαγορευτική η τιμή του. Άρα ο στόχος του είναι να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, που να υπάρχει διάθεση του "προϊόντος" στην αγορά και ταυτόχρονα να μειώσει οριακά την αξία αυτού που επιθυμεί.

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει στην περίπτωσή μας; Ότι τους ομοφυλόφιλους τους συμφέρει η "αποκεφαλαιοποίηση" της ανθρώπινης ύπαρξης. Άρα; Άρα πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει "κεφαλαιοποίηση" και "αποκεφαλαιοποίηση" για το κάθε φύλο. Τι σημαίνει για τον άνδρα "κεφαλαιοποίηση"; Πώς ένας άνδρας αυξάνει την "αξία" του ως "κεφάλαιο"; Με τον κόπο του. Με τη μόρφωσή του, με την οικονομική του επιτυχία, με τη δόξα του κλπ.. Όσο πιο πολύ μοχθεί, τόσο πιο πολύ αυξάνει αυτό το οποίο λέμε "κεφαλαιακή" του αξία. Ως ον με υλική υπόσταση έχει ένα βασικό εκ γενετής κεφάλαιο και αυτό το κεφάλαιο το αυξάνει με τον καθημερινό του κόπο. Όσο πιο πολύ αυξάνει αυτό το επίκτητο κεφάλαιο, τόσο πιο δύσκολος είναι στον έλεγχό του. Όσο πιο πολύ το αυξάνει, τόσο πιο απαιτητικός είναι. Αυτό όμως δεν συμφέρει τους ομοφυλόφιλους. Γιατί; Γιατί αυτοί οι πραγματικά και με κόπο πετυχημένοι άνδρες γίνονται πρότυπα των ανδρών και κάνουν "απρόσιτους" τους νεαρούς άνδρες για τους ίδιους. Δείχνουν έναν ασφαλή "δρόμο" επιτυχίας στους νέους και τους απομακρύνουν από τα κρεβάτια των ομοφυλοφίλων.

Η "αποκεφαλαιοποίηση" για τη γυναίκα πραγματοποιείται με την ακριβώς αντίθετη φορά. Προσπαθείς να την παρασύρεις από το ισχυρό κεφάλαιό της και να τη βάλεις να "χτίζει" με τη μέθοδο του άνδρα. Να την καθυστερείς και αυτή να νομίζει ότι ισχυροποιείται, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. "Χάνει" η γυναίκα κεφάλαιο με την "καριέρα" και αυτό εύκολα αποδεικνύεται, εφόσον, κάθε φορά που πάει να το μεταφράσει σε ευτυχία και έρωτα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο περνά ο χρόνος. Η απόλυτη "επιτυχία" της την βρίσκει συνήθως με μηδενικό κεφάλαιο. Έχει άπειρα χρήματα, αλλά είναι μια ανεπιθύμητη γριά. Μια γριά με "γούστα" νεανίδας, εφόσον ο χρόνος γι' αυτήν έχει "παγώσει" στην εποχή που ήταν νέα και "έσκυψε" το κεφάλι για να κάνει καριέρα ...κι όταν το "ξανασήκωσε" ήταν γριά.

Άρα τι συμφέρει τους ομοφυλόφιλους; Να πάει ο άνδρας στην πλήρη αποκεφαλαιοποίηση. Να αποκαθηλωθούν όλα τα υγιή ανδρικά πρότυπα του κόπου και του μόχθου και να "αποπροσανατολιστεί" ο ανδρικός πληθυσμός. Να υπάρχει μεγάλη φτώχεια στην κοινωνία και ταυτόχρονα το ζητούμενο για το αποκεφαλαιοποιημένο αρσενικό όν να είναι μόνον ο πλούτος. Γιατί το ζητούμενο σε μια τέτοια περίπτωση είναι μόνον ο πλούτος; Γιατί ένας άνδρας, που δεν έχει "χτίσει" τίποτε, δεν μπορεί να ζητάει για την "επιτυχία" του κάτι άλλο εκτός από πλούτο. Δεν είναι επιστήμονας, που ζητά τη δόξα, τη διασημότητα, τη δικαίωση και βέβαια συμπληρωματικά και τον πλούτο. Είναι ένα όμορφο αρσενικό-τίποτα, που μόνον ο πλούτος μπορεί να είναι το ζητούμενο γι' αυτόν. Στην καλύτερη περίπτωση να θελήσει να γίνει και ένας άνευ λόγου και αιτίας διάσημος celebrity. Να δείχνει τα μπούτια του στα περιοδικά.

Αυτό βολεύει απόλυτα τους ομοφυλόφιλους. Γιατί; Γιατί από τον "σωρό" των νεαρών ανδρών, που θέλουν να "επιτύχουν", μπορούν να διαλέγουν όποιον θέλουν. Το "προϊόν" τους είναι απόλυτα ελεγχόμενο. Έχει μικρή διάρκεια ζωής, γιατί η νεότητα είναι σύντομη και άρα "βιάζεται". Όμως, όποιος "βιάζεται", υποκύπτει εύκολα. Από εκεί και πέρα οι ομοφυλόφιλοι μπορούν με τον έλεγχο των ΜΜΕ να υπόσχονται και να εκβιάζουν όποιον θέλουν για όποιον λόγο θέλουν. Αυτοί αποφασίζουν πότε τα "μπούτια" κάποιου άνδρα θα είναι κερδοφόρα και πότε όχι. Αυτοί εκβιάζουν τα "μπούτια" κάθε φορά που επαναστατούν. Τα απειλούν με "αποβολή" τους από τα ΜΜΕ και άρα με το τέλος κάθε οικονομικής τους απόδοσης. Έχοντας οι ομοφυλόφιλοι αυτήν τη δυνατότητα, εξασφαλίζουν τους εραστές με τον τόνο.

Το ίδιο
για άλλους λόγους τους συμφέρει και με την "αποκεφαλαιοποίηση" της γυναίκας. Σπρώχνουν τις "πετυχημένες" γριές, για ν' ανοίγουν δρόμους και για τους ίδιους. Γιατί; Γιατί είναι ομοειδείς περιπτώσεις. Όσο ανεπιθύμητη είναι η "επιτυχημένη" και βέβαια πλούσια γριά για τους νέους, άλλο τόσο ανεπιθύμητος είναι και ο "πετυχημένος" ομοφυλόφιλος, ακόμα κι όταν είναι νέος. Όμως, η γυναικεία φύση της γριάς δίνει μια στοιχειώδη "φυσικότητα" στο κυνήγι των νεαρών ανδρών και αυτό ευνοεί τους ομοφυλόφιλους, εφόσον επιδίδονται στο ίδιο κυνήγι. Οι ομοφυλόφιλοι, δηλαδή, δίνουν "άλλοθι" στο κυνήγι των "πετυχημένων" γριών, που εξοργίζει τις γυναίκες, είτε ως μητέρες ανδρών είτε ως δυνάμει συντρόφους ανδρών.

Την άμυνα των πονηρών ομοφυλόφιλων απέναντι στις πανίσχυρες γυναίκες και μητέρες δεν την αναλαμβάνουν οι ίδιοι, αλλά οι "πετυχημένες" γυναίκες. Αυτές τις πανίσχυρες και αδίστακτες χρησιμοποιούν ως άμυνα απέναντι στο "θηρίο". Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε να μιλάμε για τον μεγαλύτερο "εμφύλιο" στην ανθρώπινη ιστορία. Οι κοινές γυναίκες με το γυναικείο μυαλό απέναντι στις γυναίκες, οι οποίες δανείζονται το "μυαλό" των θηλυπρεπών αρσενικών, που είναι οι ομοφυλόφιλοι. Αυτές χρησιμοποιούν οι ομοφυλόφιλοι, όχι επειδή μπορούν να νικήσουν το "θηρίο", αλλά επειδή μπορούν να το μπερδέψουν. Μπορούν να το "αποπροσανατολίσουν" και αυτό τους αρκεί, για να κάνουν τη δουλειά τους.

Υπήρχε δηλαδή στρατηγικός σχεδιασμός πριν φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση της απόλυτης αθλιότητας και του "ξεπουλήματος" της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν μια κοινωνία εξοικειωθεί με το γεγονός ότι ένας νέος μπορεί να κοιμάται με μια γριά μόνο για τα χρήματα, δεν χρειάζεται και πολύς κόπος για να εξοικειωθεί και με το γεγονός ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με έναν άνδρα.

Πολύ, δηλαδή, πριν ξεκινήσουν οι ομοφυλόφιλοι να μας πείσουν πόσο "φυσιολογικοί" είναι οι ίδιοι, προσπάθησαν να μας πείσουν πόσο "φυσιολογικό" είναι να διατηρεί μια γριά γυναίκα ερωτική σχέση με έναν νεαρό επιβήτορα. Πόσο "φυσιολογικό" είναι να μπορεί να "αγοράζει" η γριά έναν ζωντανό "δονητή". Να κάνει τη δουλειά της η κακομοίρα. Το "δικαιούται". Δουλεύει πολύ, τα χρήματα της περισσεύουν, ο άνδρας της είναι συνομήλικός της και δεν την ικανοποιεί πια και άρα τι πιο φυσιολογικό από το να "προσλάβει" κάποιον να την διευκολύνει. Ο πετυχημένος άνδρας επί αιώνες κυνηγούσε μικρούλες και άρα και η "πετυχημένη" γυναίκα έχει "δικαίωμα" στην εποχή της ισότητας και της γυναικείας χειραφέτησης να κάνει το ίδιο. Στη χειρότερη περίπτωση ας την δουν όλοι σαν "εργοδότρια", που δίνει μια θέση εργασίας σε κάποιον άνεργο φτωχό.

Όμως, αυτή η κατάσταση εκτός από τους ομοφυλόφιλους ευνοεί και το σύστημα. Γιατί; Γιατί έχει οικονομικά συμφέροντα το σύστημα από αυτήν την κατάσταση. Έχει συμφέρον το σύστημα από την υπερκατανάλωση και αυτά τα αφύσικα "πρότυπα" είναι υπερκαταναλωτικά. Μέσω του χρήματος προσπαθούν να καλύψουν φυσικές αδυναμίες. Ξοδεύουν διαρκώς τόσο οι "επιτυχημένες" γριές όσο και οι "επιτυχημένοι" ομοφυλόφιλοι. Ξοδεύουν, για να "βελτιώσουν" την εικόνα τους και "ξοδεύουν", για να ανταμείψουν αυτούς, οι οποίοι επί πληρωμή "μπερδεύονται" με την εικόνα που βλέπουν. Ξοδεύουν οι γριές, για να κρύβουν κρεμασμένα "κρέατα", όπως ξοδεύουν και οι ομοφυλόφιλοι, για να "κρύβουν" ανεπιθύμητα "κρέατα".

Αυτό ήταν το ζητούμενο για το σύστημα. Με όλους αυτούς τους ανθρώπους έκανε κυρίαρχο ζητούμενο της ανθρώπινης ύπαρξης το χρήμα. Το χρήμα, το οποίο ανοίγει όλους τους δρόμους και μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε όσους το κατέχουν. Οι "επιτυχημένες" γριές παρασέρνουν το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού στην υπερκατανάλωση και την εκπόρνευση. Πώς γίνεται αυτό; Με τον εξής απλό τρόπο. Οι γριές ξοδεύουν άπειρα χρήματα που τους περισσεύουν, για να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και αναγκάζουν και τις υπόλοιπες γυναίκες να ξοδέψουν, για να διατηρήσουν την όποια ανταγωνιστικότητα έχουν, έστω κι αν δεν τους περισσεύουν. Ξοδεύουν οι γριές, για να κρύψουν την άσχημη γύμνια τους και αναγκάζουν τις νέες να ξεγυμνώνονται, για να εξισορροπήσουν την κατάσταση. Όσο πιο πολύ "ντύνονται" οι γριές, τόσο πιο πολύ ξεγυμνώνονται οι νέες.

Το ανταγωνιστικό "παιχνίδι" των "θηρίων" των άκρων του γυναικείου κεφαλαίου παρασέρνει και όλες τις ενδιάμεσες. Παρασέρνει το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού. Γιατί; Για τον εξής απλό λόγο. Όταν συγκρούονται μέχρι θανάτου για κοινούς στόχους οι κατέχουσες το όποιο γυναικείο κεφάλαιο στον υπέρτατο βαθμό, βάζουν και τις υπόλοιπες στο παιχνίδι. Όταν οι επιτυχημένες και "χτισμένες" γριές ντύνονται σαν τους Πάπες και οι νέες εμφανίζονται όπως τις γέννησαν οι μανάδες τους, όλες οι υπόλοιπες προσαρμόζονται. Όπου τους συμφέρει ξεγυμνώνουν και όπου τους συμφέρει καλύπτουν. Ό,τι καλύπτεται, καλύπτεται με πανάκριβο επώνυμο προϊόν και ό,τι κρέας αποκαλύπτεται πρέπει να είναι άριστο, ώστε να μοιάζει με νεανικό. Αυτή η μάχη των θηρίων θέτει εκτός "πιάτσας" τον αντρικό πληθυσμό. Τους καθηλώνει στα παιδικά τους δωμάτια σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Μόλις βγήκαν τα "θηρία" στον δρόμο να αλληλοσφαγούν, ο δήθεν μεγάλος "θηρευτής" άνδρας έγινε "θήραμα". Βγήκαν τα "θηρία" στον δρόμο και άλλαξαν οι ρόλοι. Οι άντρες κλείστηκαν στα δωμάτιά τους, όπως κάποτε έκλεινε η εξουσία τις παρθένες στα δωμάτιά τους. Περιμένουν κι αυτοί να τους "επιλέξουν". Να τους επιλέξουν για τα όμορφα μπούτια τους, για τις όμορφες μύτες τους και για τους κοιλιακούς τους. Η απόλυτη αδυναμία κλεισμένη σε ένα δωμάτιο.

Η διαφορά όμως με τις παρθένες του παρελθόντος είναι ότι αυτοί είναι άνδρες. Άρα; Άρα είναι εύκολη γι' αυτούς η "εκπόρνευση". Η εκπόρνευση γι' αυτούς δεν είναι απειλητική για τη φύση τους. Δεν έχουν τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες των γυναικών. Εφόσον το ζητούμενο είναι το χρήμα, γιατί να μην "εξυπηρετήσουν" αυτούς που το έχουν και το δίνουν;

Αυτό ήταν το ζητούμενο τόσο για τις γριές της "επιτυχίας" όσο και για τους ομοφυλόφιλους. Το ζητούμενο γι' αυτές, οι οποίες ακολούθησαν τα νέα πρότυπα και γι' "αυτές", που τα δημιούργησαν. Στην πραγματικότητα οι ομοφυλόφιλοι δημιούργησαν το "Ελντοράντο" που είχαν ανάγκη. Έγινε αντιστροφή των ρόλων των δύο φύλων. Αυτό, δηλαδή, που άλλαξε σε σχέση με την προηγούμενη εποχή, ήταν ότι και ο άνδρας ήταν πλέον η "ανταμοιβή" για τους "πετυχημένους". Δεν ήταν πλέον μόνον οι πετυχημένοι άνδρες, οι οποίοι αναζητούν την έμψυχη "ανταμοιβή" τους. Στο παιχνίδι αυτό έμπαιναν πλέον και οι γυναίκες και βέβαια και οι ομοφυλόφιλοι.

Όπως συνέβαινε επί αιώνες με τις γυναίκες έτσι θα συνέβαινε και με κάποιους άντρες. Με τους άντρες τους όμορφους και βέβαια τεμπέληδες, οι οποίοι δεν είχαν όρεξη να κοπιάσουν για να "χτίσουν" και θα αρκούνταν στη βασική μορφή του ανθρώπινου κεφαλαίου. Ο όμορφος και "ναζιάρης" άντρας, που δεν θα χρειαζόταν να "χτίσει" τίποτε και απλά θα περίμενε υπομονετικά να τον διαλέξουν. Να τον διαλέξουν οι καλά "χτισμένοι" και βέβαια κονομημένοι ομοφυλόφιλοι και γριές της νέας εποχής. Ο άνδρας θα έμπαινε πλέον μέσα στην κοινωνία με ένα κεφάλαιο, το οποίο ξεκινάει στη μεγαλύτερη ποσότητά του και διαρκώς φθίνει. Ο άνδρας θα αναγκαζόταν να πάρει "βιαστικές" αποφάσεις και περιγράψαμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί οι ομοφυλόφιλοι "κρύφτηκαν" πίσω από τις γυναίκες της "επιτυχίας"; Αυτές ανέλαβαν το βάρος της μάχης με τις υπόλοιπες γυναίκες και όχι οι ίδιοι. Αυτές οι νέες πανίσχυρες "φιλενάδες" τούς εξασφαλίζουν τη δυναμική "ισορροπία", που έχουν ανάγκη οι πονηροί, για να ελέγχουν την κοινωνία. Την "ισορροπία", που είχαν ανάγκη οι ομοφυλόφιλοι, για να "χτίσουν" τη νέα δημόσια εικόνα τους. Μόλις δηλαδή αντιλήφθηκαν οι ομοφυλόφιλοι ότι υπάρχει ασφάλεια γι' αυτούς και πέρασαν οι εποχές που τους κρεμούσαν "κουδούνια", άρχισαν να χτίζουν το νέο "ίματζ" τους. Στην πραγματικότητα "ξεπατίκωσαν" την πολιτική των ρατσιστών Εβραίων, οι οποίοι ζουν πλούσια, "πουλώντας" αντιρατσισμό. Εμφάνισαν τους εαυτούς τους σαν τις "ιερές αγελάδες" της κοινωνίας.

Δεν έπρεπε να τους κρίνεις, γιατί θα ήσουν "ρατσιστής". Δεν έπρεπε να τους απολύεις από την επιχείρησή σου, ακόμα κι όταν ήταν άχρηστοι, γιατί θα το έκανες από "ρατσισμό". Έπρεπε να τους ευνοείς στις προαγωγές, γιατί, αν δεν το έκανες, θα ήσουν ύποπτος "ρατσισμού". Ακόμα και οι όροι της ελληνικής γλώσσας, που δεν τους άρεσαν απορρίφθηκαν. Απορρίφθηκαν μετά βδελυγμίας, σαν να επρόκειτο για κοινές βρισιές. Ακόμα και αρχαίοι όροι, όπως ο όρος Κίναιδος. Πόσο μάλλον όροι της καθομιλουμένης. Δεν ήταν πλέον politically correct να τους αποκαλείς πούστηδες
όπως αναφέρονται στο ελληνικό λεξικό, αλλά gay. Γιατί; Γιατί ο όρος "gay" είναι ένας "γυμνός" όρος.

Ένας ξένος όρος, ο οποίος δεν δημιουργεί ανεπιθύμητους συνειρμούς. Ένας ξένος όρος χωρίς προηγούμενο αρνητικό "φορτίο". Ένας ξένος για όλους όρος. Ένας όρος, ο οποίος δεν είχε κανένα νόημα ούτε καν στις αγγλόφωνες χώρες από τις οποίες προήλθε. Ένας "κατασκευασμένος" όρος, ο οποίος δεν αποκάλυπτε την αλήθεια, όπως ακριβώς δεν αποκαλύπτει την αλήθεια ο όρος "άνθρωποι με ειδικές ικανότητες", όταν περιγράφονται οι ανάπηροι. Ένας όρος, που δημιουργεί βολικούς συνειρμούς για τους ομοφυλόφιλους. Μόδα, πάρτι, γιότ, βίλες, σαμπάνιες. Γι' αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε σε όλες τις γλώσσες. Όλοι gay παγκοσμίως. Δεν ήταν πλέον πούστηδες για τους Έλληνες, faggot για τους Αγγλοσάξονες, finnocchio για τους Ιταλούς ή Schwul για τους Γερμανούς. Ήταν gay.

Σταδιακά τα "μουλάρια" και ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ
και ως εκ τούτου όλο το σταρ-σύστεμ της Νέας Τάξης άρχισαν ν' αποθρασύνονται. Δεν τους αρκούσε που "επιβίωναν" εύκολα σαν "μουλάρια". Δεν τους αρκούσε που έβρισκαν "τροφή" απαγορευμένη επί αιώνες. Δεν τους αρκούσε που μέσω των σήριαλ και των σκουπιδοεκπομπών έμπαιναν καθημερινά στα σαλόνια των σπιτιών μας αυτοί, που επί αιώνες κρύβονταν στα αποχωρητήρια των χανιών και των στρατώνων. Δεν τους αρκούσε που περπατούσαν υπό το φως του Ηλίου αυτοί, που επί αιώνες ήταν τα παιδιά της Σελήνης. Ήθελαν και να "αναπαραχθούν". Άρχισαν να ζητούν θεσμοθέτηση των δικαιωμάτων τους, σαν να επρόκειτο για κάποιο νέο φύλο. Το τρίτο φύλο. Άρχισαν να ζητούν δικαιώματα, τα οποία αποτελούν "πυλώνες" όχι μόνον του συστήματος, αλλά και τις ίδιας της ανθρώπινης κοινωνίας.

Άρχισαν να ζητούν γάμους και το ακόμα χειρότερο ήθελαν να αποκτήσουν το υπέρτατο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους, που είναι η αναπαραγωγή του. Διεκδικούν
και σε μερικές χώρες καταφέρνουν να παίρνουν παιδιά ανθρώπων για υιοθεσία. Στο μέλλον θα υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν μεγαλώσει με δύο αρσενικούς ή δύο θηλυκούς γονείς και δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι συνέπειες θα έχει αυτό το πράγμα στη γενικότερη κοινωνική λειτουργία. Όταν ανώριμα παιδιά και άρα χωρίς να έχουν μπει στη φάση της σεξουαλικής ωρίμανσης θα μπαίνουν στα σχολεία και στις παιδικές χαρές με ειδικά γνωστικά "φορτία" από τα "ειδικά" τους σπίτια και θα "κρίνουν" τις συμπεριφορές όλων των υπολοίπων. Όταν τους κολλητούς φίλους θα τους ονομάζουν gay, γιατί οι γονείς τους τούς είπαν ότι όλοι οι άνδρες πάνω-κάτω είναι κρυφοgay. Όταν, για να αμβλύνουν το "φορτίο" της "διαφορετικότητας" των δικών τους οικογενειών, θα προσπαθούν να το "μεταφέρουν" στις υπόλοιπες.

Αυτά όλα είναι ικανά ν' αλλάξουν βασικές ανθρώπινες συμπεριφορές, γιατί άνθρωποι ανώριμοι θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν καταστάσεις, τις οποίες δεν είναι προετοιμασμένοι ν' αντιμετωπίσουν. Όταν αυτοί οι ανώριμοι άνθρωποι θα πρέπει να διαχειριστούν πληροφορίες και γνώσεις, τις οποίες απλά δεν θα έπρεπε να έχουν στην κατοχή τους, γιατί δεν τους αφορούν. Απλά πράγματα. Τα παιδιά είναι σεξουαλικώς ανώριμα και άρα δεν υπάρχουν ούτε straight παιδιά ούτε gay παιδιά. Ποιο θα ήταν το κέρδος τους, αν τους δίναμε τις γνώσεις να ξεχωρίζουν τους gay από τους υπολοίπους; Γιατί ένα εξάχρονο κοριτσάκι ή αγοράκι να "μαθαίνει" από την τηλεόραση ότι υπάρχουν gay, που κάνουν ό,τι κάνουν και οι ενήλικοι γονείς τους, χωρίς να είναι όμοιοι μ' αυτούς;

Όταν τα παιδιά από τη φύση τους μιμούνται συμπεριφορές ενηλίκων ακόμα κι όταν δεν τις καταλαβαίνουν, τι θα συμβεί αν πολλαπλασιάσουμε αυτά τα πρότυπα; Γιατί να μην τους πούμε ότι εκτός από τους gay υπάρχουν και κτηνοβάτες, που κατά τα άλλα είναι καλοί άνθρωποι; Αν δεν μας φτάνει το κοριτσάκι, που "δείχνει" στο πρόσωπο του συμμαθητή της τον μελλοντικό άντρα της και θέλουμε να το επεκτείνουμε και στο πρόσωπο ενός άλλου κοριτσιού, γιατί να σταματήσουμε αυτήν την επέκταση; Να φτάσουμε στο σημείο που ένα αγοράκι θα δείχνει την κατσίκα του ως τη μελλοντική σύντροφό του. Σεξουαλική επιλογή δεν είναι κι αυτή; Γιατί να μην την έχουν κι αυτήν υπόψη τους τα παιδιά; Να έχουν πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν στον κόσμο των ενηλίκων. Να αποτυπωθεί μέσα στα σχολεία και στον απόλυτο βαθμό η ανθρώπινη κοινωνία. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι μια παράσταση μίμησης χωρίς πρακτικό περιεχόμενο. Άλλος να παριστάνει τον straight, άλλος τον gay, άλλος τον κτηνοβάτη, άλλος τον "ματάκια" και άλλος τον μοναχικό αυνανιστή. Όλος ο "θίασος" στο "πάλκο".

Εδώ θα αμφισβητήσει κάποιος τη λογική των ισχυρισμών μας και θα αναρωτηθεί για την ορθότητά της. Είναι δυνατόν ποτέ η γνώση να είναι κακή; Η γνώση ποτέ δεν είναι κακή από μόνη της. Κακό όμως δεν είναι και το πιστόλι από μόνο του. Ποιος όμως θεωρεί καλό να το βάζει στα χέρια των παιδιών; Όταν ωριμάσουν σεξουαλικά τα παιδιά και κληθούν να κάνουν τις επιλογές τους, δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γνώση. Τότε μπορείς να τους δώσεις όση γνώση θέλουν. Όταν θα φτάσουν στο "σταυροδρόμι" της επιλογής, καλό είναι να γνωρίζουν όλους τους "δρόμους". Πριν φτάσουν όμως σ' αυτήν την ηλικία
και άρα όταν δεν τους αφορά αυτή η γνώση γιατί να την πάρουν; Για να κοροϊδεύει ή να πληγώνει το ένα το άλλο; Για να δημιουργείται ένα κλίμα "τρομοκρατίας" στα σχολεία, που θα αλλοιώνει τις συμπεριφορές των παιδιών και κυρίως των αγοριών; Των ανώριμων παιδιών, τα οποία θα φέρονται αφύσικα, για να μην "χαρακτηριστούν" άσχημα από άλλα επίσης ανώριμα παιδιά; Για να κολλήσουν μια "ρετσινιά" σε ένα αδύναμο παιδάκι και να μην μπορεί ν' απαλλαγεί από αυτήν μέχρι το τέλος της ζωής του;

Όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων, χρήσιμο είναι να πούμε εδώ μερικά πράγματα. Δεν μας διακατέχει κάποιου είδους "ομοφοβίας" και βεβαίως ούτε μισούμε τους ομοφυλόφιλους ως πρόσωπα. Οι σεξουαλικές επιλογές τους μας αφήνουν αδιάφορους και ως άτομα πιστεύουμε ότι δικαιούνται το σύνολο των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Δεν πιστεύουμε στην "ανθρωποφαγία" και είμαστε οι τελευταίοι που θα τους "στοχοποιήσουμε" με στόχο να μειώσουμε αυτά τα δικαιώματα. Περισσότερο τους λυπόμαστε. Τους λυπόμαστε τόσο στη σημερινή "επιτυχημένη" μορφή τους όσο και στη μελλοντική αποτυχημένη.

Ακόμα και σήμερα, στην εποχή της παντοδυναμίας τους, ζουν στην κόψη του ξυραφιού. Με τόνους χρήματος αγοράζουν "σταγόνες" από αυτό το οποίο οι άνθρωποι "πλημμυρίζουν" ανθρώπους τζάμπα. Πληρώνουν, για να εισπράξουν κάτι, το οποίο ο άνθρωπος δεν το δίνει για χρήματα και αυτό είναι ο έρωτας. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή θεωρούμε ότι παίζουν σε ένα παιχνίδι εξ
αρχής χαμένο. Αγοράζουν με άπειρο χρήμα μικρές ασήμαντες νίκες, που τα "αποτελέσματά" τους τούς εγκαταλείπουν πολύ πριν χάσει τον αφρό της η σαμπάνια της νίκης.

Ως άτομα δεν ξέφυγαν ποτέ από τη μοναξιά, στην οποία είναι καταδικασμένος να ζει ο άνθρωπος, ο οποίος ξεφεύγει από τα όρια που προσδιορίζει η φύση. Ακόμα και ανάμεσα στα εκατομμύρια των θαυμαστών τους παραμένουν μόνοι τους. Ακόμα κι αυτοί που τους "κοιτάνε" είναι βέβαιον ότι τους "κοιτάνε" για χρήματα και "λοξοκοιτάνε" δωρεάν. Παρ' όλη την "επιτυχία" τους δεν έχουν "πείσει"
και ούτε πρόκειται την κοινωνία για την ορθότητα της άποψής τους. Η κοινωνία τους "ανέχεται" για όσο διάστημα η ίδια δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και αυτοί έχουν τη δυνατότητα να της δημιουργούν ενοχές για τις παλαιότερες συμπεριφορές της εις βάρος τους. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει την ομαλή "μακροημέρευσή" τους.

Άποψή μας είναι ότι η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής της και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η λύση. Η τέλεια λύση για το σύνολο των προβλημάτων της. Είναι θέμα χρόνου ν' απαλλαγούμε από τις προφητικές "κατάρες" του Θεού. Το πατριαρχικό σύστημα εξουσίας έχει κάνει τρομακτικά λάθη και αυτά θα πληρώσει στο τέλος. Τόσο το ίδιο το σύστημα όσο κι αυτοί, οι οποίοι επωφελούνται από αυτό, θα χάσουν την τελική "μάχη". Ανάμεσα σ' αυτούς που επωφελούνται είναι και οι ομοφυλόφιλοι. Αυτοί, σε περίπτωση που θα καταρρεύσει το σύστημα, θα εξαλειφθούν ως "είδος". Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που καταργήθηκαν τα μουλάρια στο στρατό. Γιατί από ένα σημείο και πέρα οι ανάγκες του στρατού τα ξεπέρασαν και τα κατέστησαν άχρηστα. Είναι θέμα χρόνου οι ομοφυλόφιλοι να γίνουν τα άχρηστα "μουλάρια" γι' αυτούς που σήμερα τα δημιουργούν. Δεν θα έχει λόγους το σύστημα να τους "παράγει".

Αυτά σ' ό,τι αφορά το "είδος" τους. Σ' ό,τι αφορά τους ίδιους, ως ξεχωριστά πρόσωπα, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης, για να καταλάβει τι ακολουθεί. Τους περιμένει άπειρη μοναξιά μέχρι τέλους. Η ανθρώπινη κοινωνία είναι μια κοινωνία, η οποία, όταν απειλείται, έχει άγρια ένστικτα. Κάθε φορά που απειλούνται τα συμφέροντά της, αντιδρά πολύ βίαια. Μεγάλο μερίδιο αυτών των συμφερόντων έχει σχέση με τα παιδιά της. Όταν αυτή η κοινωνία για λόγους συμφέροντος πολέμησε με λύσσα τον καθαρό και ανόθευτο έρωτα μεταξύ των ανθρώπων, αντιλαμβανόμαστε πού μπορεί να φτάσει, αν χωρίς συμφεροντολογικούς περιορισμούς κληθεί ν' αντιμετωπίσει πρόβλημα από κάποιους, οι οποίοι θα προσπαθούν να παρασύρουν σε "ανωμαλίες" αυτά τα παιδιά.

Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι σήμερα η ανθρώπινη κοινωνία απλά ανέχεται τους ομοφυλόφιλους. Δεν ξέρει τι να κάνει και άρα τι να προτείνει στα παιδιά της και γι' αυτό επιλέγει να μην κάνει τίποτε. Δεν θέλει να χρεωθεί σφάλματα, που δεν τα πληρώνει η ίδια και γι' αυτόν τον λόγο αφήνει τα παιδιά της να κάνουν τα δικά τους "σφάλματα", εφόσον αυτά θα τα πληρώσουν. Λειτουργεί σαν "χαπακωμένη" και απλά δεν αντιδρά. Δεν αντιδρά μέχρι ν' αλλάξουν τα πράγματα. Με λυμένα τα προβλήματά της και με ασφαλή γνώση των συμφερόντων της, θα γίνει "θάνατος" γι' αυτούς που θα πλησιάσουν αυτά τα παιδιά. Στο μέλλον δεν θα ανεχθεί ούτε το βλέμμα των ομοφυλόφιλων να πέφτει πάνω σ' αυτά τα παιδιά. Με συνοπτικές διαδικασίες θα τους διώξει από τα σαλόνια της και θα τους στείλει εκεί απ' όπου ξεκίνησαν. Εκεί όπου χτυπούσαν τον Ταχτσή οι στερημένοι και οι απόκληροι της κοινωνίας.

Σ' ό,τι αφορά τους πιο επιφανείς από αυτούς, που σήμερα "μεσουρανούν" και λειτουργούν ως προπαγανδιστές της ανωμαλίας, ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε. Εμείς απλά δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση τους, όταν αντιληφθούν οι γυναίκες τον ολέθριο ρόλο τους. Όταν αντιληφθούν οι γυναίκες ότι αυτοί οι περίεργοι "παρδαλοί" τύποι, που παριστάνουν τις "φιλενάδες" τους, είναι το αίτιο της καταστροφής των παιδιών τους, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Όταν αντιληφθούν ότι αυτοί οι πλούσιοι γηραλέοι μπινέδες
όπως αναφέρονται στο ελληνικό λεξικό είναι υπεύθυνοι για τη δική τους δυστυχία, θα τους κατασπαράξουν. Στην "πολυκατοικία" μας μπήκαν από την είσοδο, αλλά θα φύγουν από τα παράθυρα. Οι γυναίκες τούς έβαλαν μέσα σ' αυτήν και οι ίδιες θα τους πετάξουν έξω.

Αυτό θα γίνει, όταν θα αντιληφθούν ότι αυτοί μετέτρεψαν τους αγαπημένους τους γιους σε προς πώληση κομμάτια "κρέατος" στην καλύτερη περίπτωση και σε αζήτητα "κρέατα" στην πιο συνηθισμένη. Όταν θα αντιληφθούν οι μανάδες ότι αυτοί οι "παρδαλοί" διεύρυναν εφιαλτικά τη μητρική "υποχρέωσή" τους. Αυτοί μετέτρεψαν μια ανθρωποκτόνα "δέσμευση" δεκαοκτώ ετών σε υπερτριαντακονταετή "δέσμευση" και μάλιστα χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αυτοί ήταν υπεύθυνοι, που δεκαετίες δικών τους κόπων και δικών τους θυσιών πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Όταν δεκαετίες σκληρής δουλειάς, για να "χτίσουν" τον γιατρό τους ή τον μηχανικό τους, δεν απέδωσε τίποτε.

Μάλιστα οι ίδιες θεωρούν και τους εαυτούς τους συνυπεύθυνους του δράματος που ζουν τα παιδιά τους, γιατί αυτές έκαναν τις αρχικές τους επιλογές. Αυτές έβαλαν τα παιδιά τους σε πορεία θυσίας. Αναίτιας, όπως αποδεικνύεται, θυσίας. Αυτές τους έθεσαν τα πρότυπα, τα οποία έπρεπε ν' ακολουθήσουν. Αυτές τους υποσχέθηκαν ότι, αν γίνονταν επιστήμονες, ήρωες ή καλλιτέχνες, θα ανταμείβονταν για τους κόπους τους. Οι γιοι τους όμως, παρ' όλες τις μητρικές θυσίες και παρ' όλους τους δικούς τους κόπους, ούτε πλούσιοι έγιναν ούτε διάσημοι ούτε "διάλεξαν" τις καλύτερες γυναίκες, όπως τους "υπόσχονταν" οι μανάδες τους. Ούτε καν κοινοί εργαζόμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν, γιατί ακόμα και το σύστημα της ανώτατης παιδείας οι πούστηδες το αλλοίωσαν στον βαθμό που θα τους εξυπηρετούσε, κάνοντας πληθωριστικό το κεφάλαιο της εκπαίδευσης.

Back to content | Back to main menu