Κορυφή σελίδας
Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση

23 Οκτωβρίου 2010

Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεμίσει άπειρες σελίδες με τις περιπέτειές της. Μεγάλες, ένδοξες και περίεργες περιπέτειες,  οι οποίες ήταν τόσο εντυπωσιακές, που έγιναν ανάγνωσμα όχι μόνον για τους Έλληνες, αλλά για όλους τους λαούς του κόσμου. Θα υπέθετε κάποιος ότι σε αυτήν τη μακραίωνη πορεία η Ελλάδα θα τα είχε "δει" και θα τα είχε αντιμετωπίσει όλα. Θα έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε, λόγω ιστορικής εμπειρίας, να επιβιώσουμε ως λαός στον αυτόματο "πιλότο". Θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε με ένα απλό "λυσάρι" έτοιμων λύσεων. Λογικό είναι αυτό. Η Ελλάδα έχει "δει" έξω από την "πόρτα" της τους πάντες. Έχει "δει" τις πιο ακραίες συμπεριφορές απέναντί της.

...Έχει "δει" τους πιο βάρβαρους και αιμοδιψείς ιμπεριαλιστές να της επιτίθενται με άπειρο μίσος και άπειρη δίψα για το "αίμα" και τη "σάρκα" της ...Έχει "δει" τους πιο χαρισματικούς ιμπεριαλιστές της ανθρώπινης ιστορίας  να της "επιτίθενται" με "αγάπη" και "θαυμασμό",  έχοντας ως στόχο να την "καταπιούν", προκειμένου να "απογειώσουν" τις αυτοκρατορίες τους. Μικροί ή μεγάλοι, διάσημοι ή άσημοι, έμπειροι ή άπειροι του ιμπεριαλισμού, οι πάντες τής έχουν επιτεθεί και από τους πάντες έχει γλιτώσει - αν αναλογιστεί κάποιος τη σημερινή της ελευθερία.

Όμως, αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα είναι πρωτοφανές. Όπως αποδεικνύεται τελικά, δεν τα είχαμε "δει" όλα ...Είχαμε "δει" πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Η γενναία και διάσημη Ελλάδα των τριών και πλέον χιλιάδων χρόνων ιστορίας δεν είχε "δει" ολόκληρη τη "γκάμα" των εχθρών της. Σήμερα -και για πρώτη φορά στην ιστορία της- έχει πέσει θύμα επίθεσης κοινών γύφτων. Η δύναμη εκείνη, η οποία έστησε "Θερμοπύλες", για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τον ανθρώπινο πολιτισμό, έπεσε θύμα μιας επίθεσης κοινών ιδιωτών, οι οποίοι συνθέτουν συμμορία με την αστυνομική σημασία της έννοιας. Κινδυνεύει να κατακτηθεί, χωρίς να έχει απέναντί της έναν εχθρό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, προκειμένου η ίδια να μπορεί ν' ανασυντάξει τις εσωτερικές της δυνάμεις και να αμυνθεί.

...Κινδυνεύει να μπει όχι κάτω από την καλογυαλισμένη "μπότα" ενός σκληρού στρατοκράτη, αλλά κάτω από την τσαλαπατημένη γόβα ενός θηλυκού ζωντόβολου, όπως η Μέρκελ ...Κινδυνεύει να μπει όχι κάτω από τις ρόδες του "άρματος" κάποιου διαβόητου στρατηλάτη, αλλά κάτω από τις ρόδες του καροτσιού ενός σακάτη λογιστή, όπως ο Σόιμπλε. Η διάσημη δύναμη, που έδωσε στον πλανήτη μερικά από τα μεγαλύτερα πνευματικά έργα της ανθρωπότητας, κινδυνεύει με διεθνή διασυρμό από τον συνεχή "βομβαρδισμό" φυλλάδων τύπου Bild, οι οποίες μετά τη χρήση τους καταλήγουν στις τουαλέτες ...Κινδυνεύει να χάσει τον μεγαλύτερο πόλεμο  στην πρόσφατη ιστορία της, χωρίς να έχει δώσει ούτε μία μάχη.

Η Ελλάδα στην κυριολεξία μοιάζει με έναν διάσημο αριστοκράτη, του οποίου η αφελής εμπιστοσύνη σε προδότες ιπποκόμους τον οδήγησε στα καταγώγια ...Στα καταγώγια του υποκόσμου ...Στα καταγώγια, όπου οι πονηροί "μεθούν" τους άβγαλτους και τους λεηλατούν ...Στα κακόφημα καταγώγια, όπου κανένας δεν γνωρίζει τι απ' όλα όσα βλέπει είναι πραγματικά αληθινό και τι είναι ψεύτικο ...Εκεί όπου "συναντώνται" αυτοί, οι οποίοι στη φυσιολογική ζωή δεν "συναντώνται" ποτέ ...Εκεί όπου οι γενναίοι συναντάνε τα θρασίμια ...Εκεί όπου οι οπλισμένοι ήρωες συναντάνε κοινούς μαχαιροβγάλτες ...Εκεί όπου οι θύτες είναι αυτοί που κλαίνε, πολύ πριν κλάψουν τα θύματά τους ...Εκεί  όπου αρκεί σε κάποιον πονηρό να σε πιάσει από το "μανίκι" και να "κλαίει" και να οδύρεται,  επειδή δήθεν βίασες το παιδί του ή τη γυναίκα του. Να "κλαίει" όλο και πιο δυνατά, αν σε αντιληφθεί ότι δεν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να τον "ξεφορτωθείς".

Μια κατάσταση, η οποία διαρκώς επιβαρύνεται, εφόσον το περιβάλλον είναι παντελώς αναξιόπιστο και ως εκ τούτου επικίνδυνο ...Περιβάλλον, που γνωρίζει αυτές τις πρακτικές και μόλις αντιληφθεί υποψήφιο "θύμα", τρέχει να λάβει μέρος σε ένα "έγκλημα", όχι απαραίτητα επειδή είχε συμμετάσχει στον σχεδιασμό του, αλλά επειδή απλά το γνωρίζει και μπορεί να επωφεληθεί. Σε έναν υπόκοσμο, όπου τα πάντα λειτουργούν με βάση το συμφέρον, τη δειλία, την υποκρισία και την ανηθικότητα, δεν είναι περίεργο να την "πατήσει" κάποιος, ο οποίος έχει μάθει να λειτουργεί με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο ...Κάποιος, που η υπερηφάνειά του τον κάνει να ντρέπεται και μόνον στη διατύπωση μιας τέτοιας κατηγορίας.

Ας φανταστεί κάποιος έναν μορφωμένο άνδρα, ο οποίος κατά λάθος βρέθηκε σε έναν κακόφημο δρόμο, να τον τραβολογάνε πονηροί γύφτοι και να τον κατηγορούν για παιδεραστία, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη "μόδα" αυτής της υστερίας ...Να τον τραβολογάνε οι γύφτοι και συνεχώς να πληθαίνουν γύρω του, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον χαμό ...Να τον τραβολογάνε οι γύφτοι και γύρω τους να έχουν "στημένους" πολίτες, οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν το "περιστατικό". Μιλάμε για μια εφιαλτική κατάσταση, όπου, αν δεν γνωρίζεις πώς να την αντιμετωπίσεις, στον πρώτο που θα σε πιάσει "κλαίγοντας", θα έρθει και δεύτερος και τρίτος να κάνουν το ίδιο. Θα μαζεύεται κόσμος και θα επιβεβαιώνει κάτι το οποίο δεν είδε, αλλά θα στηρίζεται στη μαρτυρία του πρώτου "νοικοκύρη", ο οποίος ήταν "στημένος" από τους γύφτους.
Αυτή είναι μία εφιαλτική κατάσταση, που, αν δεν γνωρίζεις πώς να την αντιμετωπίσεις, θα την "πατήσεις". Αν δεν τραβήξεις το "ξίφος", για να κόψεις το πρώτο βρομερό χέρι που απλώνεται πάνω σου, θα την πατήσεις άσχημα. Θα τραβιέσαι και δεν θα μπορείς ν' απαλλαχθείς από την κλαίουσα "σαβούρα". Όσο πιο πολύ θα ντρέπεσαι, τόσο πιο πολύ αυτή η "μάζα" θα αποθρασύνεται. Όσο πιο πολύ θα υποχωρείς, τόσο πιο πολύ θα μαζεύονται και θα φωνάζουν πίσω σου τα σκουπίδια της κοινωνίας. Όσο πιο πολύ θα ιδρώνεις από την πρωτοφανή ντροπή, τόσο πιο ένοχος θα φαίνεσαι. Όσο πιο πολύ θα σκύβεις το κεφάλι, για να μην φαίνεσαι στους περαστικούς που σε γνωρίζουν, τόσο πιο πολύ θα σε δείχνουν τα βρόμικα δάχτυλα των αθλίων.

Σε μια τέτοια κατάσταση έχει μπει η Ελλάδα. Είναι ένας διάσημος και ευυπόληπτος άνδρας, του οποίου οι άχρηστοι υπηρέτες και η κακή του τύχη τον έφεραν στα κακόφημα "καλντερίμια" ...Στα κακόφημα "καλντερίμια", όπου μια  ιδιωτική συμμορία, η οποία κρύβεται πίσω από τον τίτλο "Αγορές", επιτίθεται στα κράτη ...Μια συμμορία, η οποία έχει μετατρέψει την παγκόσμια κοινωνία σε μια κακόφημη "γειτονιά" ...Μια "γειτονιά", όπου περιφέρονται αλήτες  και κακοποιοί ...Μια "γειτονιά", όπου οι "μάγκες" είναι οι Εβραίοι τραπεζίτες και το "κοινό" των αυτόπτων "μαρτύρων" -το οποίο θα πρέπει να "κρίνει" την κατάσταση- είναι η "μεθυσμένη" γερμανική "πλέμπα", που σκούζει "τζούπερ" για όσο διάστημα την "κερνάνε" οι Εβραίοι τραπεζίτες τις "μπύρες" τής ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Αυτός ο γερμανικός λαός είναι το μυστικό της δύναμης της εβραϊκής συμμορίας ...Ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης. Αποτυχημένος -όχι κατώτερος, χειρότερος, αθλιότερος ή οτιδήποτε άλλο ρατσιστικό μπορεί να αποδοθεί ως χαρακτηριστικό σε έναν λαό- ...Ο πιο αποτυχημένος, γιατί η αποτυχία ενός λαού μετριέται με αντικειμενικά κριτήρια. Είναι ο πιο αποτυχημένος λαός, γιατί μέσα σε έναν αιώνα προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους και  τους έχασε καί τους δύο. Είναι ο πιο αποτυχημένος, γιατί από την απόλυτη κορυφή, που διεκδικούσε, κατέληξε στον απόλυτο πάτο. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απώλεσε την εθνική του κυριαρχία και δεν την ανέκτησε ποτέ. Ένας λαός, ο οποίος από το '45 κι έπειτα έχει λεηλατηθεί πλήρως, απολύτως και εξευτελιστικώς και έχει γίνει κυριολεκτικά ένας τυφλός υποτακτικός των Εβραίων.

Γι' αυτόν τον λόγο είναι αντικειμενικά ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης και από τους πιο αποτυχημένους του κόσμου. Όταν έχουν απελευθερωθεί οι πρώην αποικίες και η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εβραϊκή κατοχή, κάποιος έχει αποτύχει. Όταν οι Γερμανοί δεν έχουν κατορθώσει αυτό, το οποίο κατόρθωσαν οι Γκανέζοι, οι Σομαλοί ή οι Κενυάτες, ευνόητο είναι ότι αυτό είναι ένα αντικειμενικό στοιχείο, το οποίο καταγράφεται ...Πιο αποτυχημένοι από τους ομοιοπαθείς Παλαιστίνιους, γιατί εκείνοι τουλάχιστον  έχουν συναίσθηση της κατάστασης που βιώνουν, γνωρίζουν τον εχθρό τους και αγωνίζονται για την ελευθερία τους ...Ό,τι ακριβώς δεν  συναισθάνονται οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν  αντιλαμβάνονται τους εχθρούς τους και ως  εκ τούτου δεν αντιδρούν.

...Ένας λαός "ναρκωμένος", που εδώ και πολλές δεκαετίες -και σε καθημερινή βάση- "ευνουχίζεται" από ξένους ...Ένας λαός, που μόνος του -και με δικούς του νόμους- "εξαλείφει" τα άξια στοιχεία του, γιατί αυτά τα στοιχεία δεν βολεύουν τους ξένους αφεντάδες του ...Τους Εβραίους αφεντάδες, οι οποίοι θέλουν την αλλαλάζουσα "πλέμπα" να κυριαρχεί στη Γερμανία. Φιμώνουν τους ικανούς και τους άξιους και αφήνουν ν' ακούγονται μόνον τα "μουγκρητά" των όχλων. Αυτή η "πλέμπα" είναι που σήμερα εμφανίζεται ως γερμανικός λαός και αυτή είναι που προκαλεί τα προβλήματα δυσλειτουργίας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτά τα ζωώδη ένστικτα της συγκεκριμένης αυτής "πλέμπας" γνωρίζουν να ενεργοποιούν τα αφεντικά της και με αυτά τα ένστικτα παγιδεύουν ολόκληρη την Ευρώπη. Με αυτά τα ένστικτα "καπέλωσαν" το σύνολο του ευρωπαϊκού οράματος για ενοποίηση.

Αυτήν την "πλέμπα" χρησιμοποιούν για τους εγκληματικούς τους σχεδιασμούς. Μια "πλέμπα", που, όπως είπαμε, έχει προ πολλού χάσει την κυριαρχία της πατρίδας της από το γυφταριό της ερήμου και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται και για την κυριαρχία των άλλων λαών ...Μια πλέμπα, η οποία έχει "χάσει" τον ίδιο της τον εαυτό και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζει και την ιστορία των υπολοίπων ...Μια "πλέμπα", η οποία προ πολλού έχει ξεχάσει το αίσθημα της ελευθερίας και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία κανενός άλλου ...Μια "πλέμπα", η οποία, πάνω στην αγωνία της να επιβιώσει, "φιμώνει" όλες τις λογικές "φωνές" στη Γερμανία ...Μια "πλέμπα", που μπορεί και να κατατρύχεται από τη μνησικακία του ανίατου και -μη βλέποντας μπροστά της το ενδεχόμενο της θεραπείας- να θέλει ν' "αρρωστήσουν" οι πάντες ...Μια "πλέμπα", της οποίας η "μόρφωσή" περιορίζεται στις στήλες των φυλλάδων της ενημέρωσης ...Μια "πλέμπα", η οποία μαθαίνει τα νέα από την Bild και ωρύεται κάθε φορά που αυτοί, που την "ενημερώνουν", καθυστερούν να τους πάνε τη "μπύρα".

Απλά πράγματα. Χάρη στη μεγάλη μάζα των Γερμανών μπορεί μια ιδιωτική συμμορία Εβραίων τραπεζιτών και τοκογλύφων να απειλεί και να εκβιάζει έναν ολόκληρο λαό, όπως είναι οι Έλληνες. Χάρη σ' αυτήν τη μάζα εμφανίζεται η σημερινή ευρωπαϊκή προβληματικότητα  σαν μια πολιτική σύγκρουση λαών και νοοτροπιών, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια κοινή οικονομική απάτη. Χάρη στις "κραυγές" αυτής της μάζας η σημερινή οικονομική κρίση εξελίσσεται σε λαιμητόμο λαών και κρατών. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι δεν θα είχαν αυτήν τη δυνατότητα, αν δεν είχαν τις "πλάτες" των Γερμανών. Δεν θα τολμούσαν να απειλούν και να εκβιάζουν χωρίς τις "πλάτες" της δικής τους ιδιόκτητης Γερμανίας.

Από εκεί και πέρα παίζουν μόνιμα το ίδιο -και πλέον γνωστό- παιχνίδι. Η Bild, κάθε φορά που οι Εβραίοι τραπεζίτες προσπαθούν να λεηλατήσουν την Ελλάδα, ερεθίζει τους Γερμανούς. Κάθε φορά που η τοκογλυφική συμμορία προσπαθεί να κατηγορήσει την Ελλάδα, φροντίζει να απειλεί τους Γερμανούς ότι η εβραϊκή "μπύρα" της απασχόλησης και της ανάπτυξης στη Γερμανία μπορεί να καθυστερήσει, αν δεν "πληρώσει" η Ελλάδα. "Τζούπερ..." φωνάζει η "πλέμπα", εφόσον "βλέπει" μπροστά της τη "λύση". Να "πληρώσει" η Ελλάδα, για να συνεχίσει η πλέμπα να πίνει "μπύρα" ...Να συνεχίσουν ο Άκερμαν με τους Χριστοφοράκους να διαφθείρουν Έλληνες αξιωματούχους να παραγγέλνουν γερμανικά προϊόντα με εβραϊκά δάνεια, για να δουλεύουν τα γερμανικά εργοστάσια.

Γιατί αναφερόμαστε ειδικά στους Γερμανούς και κάνουμε τόσο εκτενή αναφορά στην κατάσταση που βιώνουν ως έθνος; Γιατί μόνον αν γνωρίζει κάποιος την εθνική τους αποτυχία μπορεί να καταλάβει και τον ρόλο τους ...Τον ρόλο τους στο σημερινό έγκλημα εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών ...Τον ρόλο τους στην Ευρώπη και το άσχημο ανθελληνικό τους πρόσωπο. Είναι αποτυχημένοι και γι' αυτόν τον λόγο μπορούν και τους χρησιμοποιούν οι Εβραίοι.  Παριστάνουν τους "νοικοκυραίους", οι οποίοι δίνουν δήθεν την πρώτη μαρτυρία, αλλά στην ουσία δεν είναι καν "νοικοκυραίοι" ...Δεν είναι κύριοι ούτε καν στην ίδια τους την πατρίδα. Η "μαρτυρία" τους είναι ουσιαστικά αναξιόπιστη, εφόσον μπορούν να την "αγοράζουν" οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι τούς κουβαλούν σαν "μάρτυρες", γιατί μπορούν από αυτούς να εκμαιεύσουν οποιαδήποτε "μαρτυρία" θέλουν εις βάρος οποιουδήποτε θέλουν. Οι ίδιοι εγκληματίες, οι οποίοι διαπράττουν το έγκλημα, είναι αυτοί, που "στήνουν" και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δυστυχώς οι πάλαι ποτέ έξυπνοι Έλληνες έγιναν ο αγαθός ήρωας, που, εξαιτίας σκουληκιών τύπου Σημίτη, έχει παραδοθεί στις ορέξεις των τοκογλύφων και δεν γνωρίζει πώς να τους ξεφορτωθεί. Ενώ είναι ένας βαριά "οπλισμένος" λαός, δεν γνωρίζει πώς ν' αντιμετωπίσει κοινούς "μαχαιροβγάλτες" κακοποιούς. Η διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο Ελλάδα για τη γενναιότητά της, την τιμιότητά της, αλλά και τον αλτρουισμό της, κατηγορείται σήμερα στο παγκόσμιο κοινό για τα ακριβώς αντίθετα. Μια Ελλάδα, η οποία έχει πέσει θύμα της γερμανικής διαφθοράς, κατηγορείται από το πιο απεχθές έντυπο της Γερμανίας σαν "απατεώνισσα". Μια Ελλάδα, η οποία στα μεταπολεμικά χρόνια "έφτυσε" αίμα, για να χτίσει από τα θεμέλια την πατρίδα της, κατηγορείται σαν τεμπέλα και άχρηστη από τους Εβραίους ...Τον λαό εκείνον, ο οποίος είναι ο πλέον άχρηστος και τεμπέλης ανάμεσα στους λαούς.

Η Ελλάδα, η οποία έδωσε σε ολόκληρο τον Πλανήτη το φως, κατηγορείται σήμερα για απάτη από τα πιο "σκοτεινά" στοιχεία του Πλανήτη ...Από τα "σκουπίδια" των βόθρων και της τοκογλυφίας, που είναι οι Εβραίοι τραπεζίτες ...Από τον "πάτο" της ανθρώπινης κοινωνίας, που είναι η "άκληρη" και "άστεγη" γερμανική "πλέμπα", η οποία παριστάνει τον ελεύθερο λαό -ενώ δεν είναι- και η οποία, όταν δεν φωνάζει μεθυσμένη "τζούπερ", φωνάζει "χάιλ".

Αυτοί οι διαβόητοι πλέον συμμορίτες πιέζουν την Ελλάδα αφόρητα, όχι επειδή έχουν δίκιο, αλλά επειδή θέλουν να τη λεηλατήσουν. Μιλάμε καθαρά για εγκληματικές προθέσεις, εφόσον η Ελλάδα δεν είναι και τόσο "μοναδική" όπως θα πίστευε κάποιος, ο οποίος καταπίνει "αμάσητη" την προπαγάνδα της συμμορίας. Μοναδική είναι μόνον στη στοχοποίησή της και όχι στην προβληματικότητά της. Αν όμως μελετήσει κάποιος τα οικονομικά της δεδομένα, τότε θα διαπιστώσει ότι αυτή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλούς άλλους, οι οποίοι σήμερα τη δείχνουν με το "δάκτυλο" ...την Ελλάδα, η οποία δήθεν απειλεί την παγκόσμια οικονομία, ενώ ως πρόβλημα είναι μικρότερη ακόμα και από την τράπεζα DEXIA, την οποία σπεύδουν να χρηματοδοτήσουν στα "μουλωχτά", προκειμένου να μην καταρρεύσει ο σχεδιασμός τους.

Όλοι αυτοί -και σε καθημερινή πλέον βάση- πιέζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, προκειμένου να τους αρπάξουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν. Πιέζουν αφόρητα, επειδή γνωρίζουν ότι το θύμα τους δεν θ' αντιδράσει. Γνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους μια Ελλάδα με μια πουλημένη ηγεσία προδοτών και έναν λαό, ο οποίος αγωνιά για την υστεροφημία του και ως εκ τούτου αντέχει βρόμικα "χτυπήματα" ...Έναν λαό, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος ακόμα και να πληρώσει τα άδικα, προκειμένου να τον αφήσουν ήσυχο και να πάψουν να τον διαβάλουν στα πέρατα της Οικουμένης.

Σε αυτόν τον φαύλο κύκλο έχει μπλέξει η Ελλάδα. Προσπαθεί να λύσει έναν Γόρδιο Δεσμό με τις "συνταγές" είτε της ιμπεριαλιστικής Τρόικας είτε των δωσίλογων πολιτικών της ...Με τις "συνταγές" αυτών, που στην πραγματικότητα δεν τους συμφέρει να λυθεί το πρόβλημα, εφόσον στόχος τους είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα ως επικυρίαρχοι. Αυτοί έχουν βάλει τον ελληνικό λαό σε έναν φαύλο κύκλο χρεών, τόκων, παραγώγων και εξισώσεων, που μοιάζει με Γόρδιο Δεσμό ...Έναν περίπλοκο δεσμό, που είναι πλέον φανερό ότι δεν λύνεται με τον συμβατικό τρόπο ...Ένα δεσμό, που, όταν χαλαρώνεις ένα μέρος του, κάποιο άλλο μέρος, που πρέπει να είναι χαλαρό, σφίγγει και όταν σφίγγεις εκείνο, που δεν πρέπει να μένει χαλαρό, χαλαρώνει εκείνο, το οποίο προηγουμένως είχες σφίξει. Μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο προβλημάτων, όπου το ένα πρόβλημα συντηρεί το άλλο.

Σε αυτό το άθλιο "παιχνίδι" των τοκογλύφων έχουν μπλέξει οι Έλληνες. Αναζητούν την έξοδο από την κρίση με μέτρα τέτοια, που επιβαρύνουν την ύφεση. Αναζητούν τη βιωσιμότητα του χρέους, λαμβάνοντας νέα χρέη ...ακόμα πιο μεγάλα ...και με ακόμα πιο απεχθείς όρους. Οι  ηγέτες της Ελλάδας συμμετέχουν σε αυτό το  "παιχνίδι", αναζητώντας δήθεν τη σωτηρία μέσα στον ωκεανό, πιάνοντας τα βαρίδια που τους πετάνε οι τοκογλύφοι.

Όλα λάθος τα κάνουν, γιατί -όλα τα λάθος πράγματα που κάνουν- τούς επιβάλλονται εκ του πονηρού από τους ίδιους τους τοκογλύφους ...Αυτούς, οι οποίοι μας "έδεσαν" με αυτόν τον δεσμό ...Έναν δεσμό προς το παρόν άλυτο. Η ειρωνεία είναι ότι έχουν "μπλεχθεί" σε έναν τέτοιο "δεσμό" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να τον κατανοούν πρώτοι και καλύτερα από τον καθέναν ...Αυτοί, οι οποίοι είναι παιδιά εκείνου, που πρώτος έλυσε έναν τέτοιο δεσμό και άρα θα έπρεπε οι απόγονοί του να τον μιμούνται. Αυτό δυστυχώς δεν κάνουν σήμερα οι Έλληνες. Δεν μιμούνται τον Αλέξανδρο. Δεν δείχνουν να κατανοούν αυτό, το οποίο η ιστορία έχει ήδη αποδείξει ...Ότι οι "Γόρδιοι Δεσμοί" λύνονται μόνον με έναν τρόπο ...Λύνονται με τον απόλυτο τρόπο της κοπής και όχι με αυτόν της τεχνικής λύσης.

Τι σημαίνει στο παράδειγμά μας μια τέτοια  συμπεριφορά; Στο παράδειγμά μας σημαίνει  ότι ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, πρέπει να βγάλει τα όπλα της και να "κοπανίσει" κατακέφαλα τα λαμόγια. Πρέπει να βγάλει το τεράστιο "ξίφος" της και να σακατέψει τους απατεώνες με τους μικροσκοπικούς "σουγιάδες". Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί το δίκιο της και τα νομικά της όπλα και να αυτοπροστατευτεί. Έχει το δικαίωμα να το κάνει. Έχει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας. Η Ελλάδα είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, το οποίο απολαμβάνει πλήθος ασυλιών, που τη φέρνουν σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους απατεώνες ιδιώτες.

Σήμερα δεν αμύνεται, γιατί έχει προδοθεί εκ των έσω. Προδότες πολιτικοί, οι οποίοι λειτουργούν ως "υπάλληλοι" των διεθνών τοκογλύφων, έχουν αναλάβει την "άμυνά" της και την έχουν δέσει χειροπόδαρα, προκειμένου να τη λεηλατήσουν με ασφάλεια οι ξένοι τοκογλύφοι. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι σε μια Ελλάδα, που τη "μαχαιρώνουν" καθημερινά Εβραίοι τοκογλύφοι, ο Πρωθυπουργός της είναι Εβραίος. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτή η Ελλάδα έφτασε στο σημείο σήμερα να είναι λεία των Γερμανών χάρη σε ένα προηγούμενο Πρωθυπουργό, που ονομάζεται Σημίτης και είναι αδερφός στελέχους των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Αυτή η Ελλάδα σήμερα δεν αμύνεται για να προστατεύσει τον εαυτό της - για λόγους τους οποίους αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποφασίσει ν' αμυνθεί, υπάρχουν τρόποι να σωθεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο ...Να σωθεί η ίδια και να βοηθήσει και τους υπόλοιπους λαούς να σωθούν, εφόσον οι πάντες έχουν πέσει θύματα της ίδιας συμμορίας. Δεν είναι μόνον η Ελλάδα θύμα αυτής της κατάστασης. Θύματα είναι ακόμα και οι υπεράνω πάσης υποψίας. Κοντά στη "μικρή" Ελλάδα, η οποία έχει φορτωθεί με παράνομα χρέη τριών εκατοντάδων δις ευρώ, υπάρχουν και οι μεγάλες ΗΠΑ, οι οποίες έχουν "φορτωθεί" -από την  ίδια εβραϊκή συμμορία- με χρέη, που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 14,5 τρις δολαρίων.

Μιλάμε για "ακρίδες", που στο πέρασμά τους λεηλατούν τα πάντα. Μιλάμε για "ακρίδες" της ερήμου, που ερημοποιούν τα πάντα στο πέρασμά τους. Από την κατ
όνομα πλέον "Υπερδύναμη" έχουν αρπάξει τα πάντα και επιπλέον της έχουν "φορτώσει" ένα απίστευτο χρέος. Διαμαρτύρονται καθημερινά οι Αμερικανοί πολίτες έξω από τη Wall Street, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τους υπεύθυνους. Έχουν εντοπίσει το πρόβλημα, αλλά όχι την ουσία του. Το πρόβλημα είναι πράγματι ότι το 1% του πληθυσμού κατέχει πάνω από το 50 % του εθνικού πλούτου, αλλά δεν έχουν εντοπίσει την ταυτότητα αυτού του πληθυσμού. Έχουν εντοπίσει την ένοχη δραστηριότητά του, που είναι η τοκογλυφία, αλλά δεν έχουν εντοπίσει τους δεσμούς "αίματος" αυτής της συμμορίας.

Όταν θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι ο  Μπενρανκε ή ο Γκρίνσπαν ή ο Μπλανκφέιν ή ο Μπάφετ ή ο Ρότσιλντ ή ο Ροκφέλερ ή ο Σόρος δεν είναι μόνον τοκογλύφοι κι απατεώνες αλλά είναι ταυτόχρονα και Εβραίοι στο σύνολό τους, τότε θα αλλάξει ολόκληρη η "εικόνα" που έχουν για την κατάσταση. Γιατί; Γιατί τότε θα καταλάβουν ότι τα "τρωκτικά", που πριν από δύο αιώνες έφτασαν λιμοκτονώντας στην πατρίδα τους, τελικά την κατέκτησαν. Αυτά τα βαριά "άρρωστα" "τρωκτικά" ήταν εκείνα, τα οποία μόλυναν και τελικά "σάπισαν" τις ΗΠΑ. Αυτά τα "τρωκτικά" μετέτρεψαν μια από τις πιο παραγωγικές δυνάμεις της ιστορίας του Πλανήτη σε μια λαθροβιούσα παρασιτική υπερδύναμη. Αυτά έβαλαν "λουκέτο" σε όλα τα αμερικανικά εργοστάσια και τώρα εκβιάζουν τον αμερικανικό λαό με την επιβίωσή του.

Αυτά τα "τρωκτικά" είναι που σήμερα επιβάλουν τις πολιτικές εκείνες, οι οποίες βυθίζουν τα κράτη στην αθλιότητα. Αυτά τα "τρωκτικά", ως ιδιοκτήτες των τραπεζικών ιδρυμάτων, είναι εκείνα, που βάζουν τους υπαλλήλους τους -οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικούς ηγέτες- να χρηματοδοτούν με χρήματα των λαών τις ιδιωτικές τους τράπεζες. Μιλάμε για τη αποθέωση της αθλιότητας και της υποκρισίας ...Όταν τους συμφέρει είναι λάτρεις της ελεύθερης αγοράς και δρουν ως ανελέητες "Αγορές" και όταν δεν τους συμφέρει αναζητούν τις σοσιαλιστικές "λύσεις" των κρατικών χρηματοδοτήσεων ...Ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και κοινωνικοποιούν τις ζημιές ...Μονά-ζυγά δικά τους. Οι τσέπες τους πάντα θα γεμίζουν με χρήματα των λαών, είτε με απειλές είτε με κλάματα.

Αυτό είναι το σημερινό παγκόσμιο σκηνικό  και μέσα σ' αυτό έχουν παγιδευτεί οι πάντες και όχι μόνον η Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα το πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας. Η Ελλάδα είναι ίσως το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Σε έναν κόσμο, όπου η εβραϊκή συμμορία λεηλατεί τους λαούς, δεν είναι μόνον η Ελλάδα προδομένη από την ηγεσία που της επέβαλε η συμμορία αυτή. Η Γαλλία δεν πάει πίσω με ηγέτη έναν Εβραίο τυχοδιώκτη. Η Γερμανία δεν πάει πίσω με μια πρώην χαφιέ της Στάζι. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιος ταΐζει σήμερα τον Μπλερ της Βρετανίας ή τον Σρέντερ της Γερμανίας και θα "δει" τι γίνεται.

Ο Εβραίος Γιωργάκης -και πιθανότατα ενταγμένος σε κάποιο payroll της Goldman Sachs- δεν είναι μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο. Παντού τα ίδια γίνονται, χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα. Παντού προδότες ηγέτες εκτελούν συμβόλαια  "θανάτου" εις βάρος των λαών τους ...Υπάλληλοι, οι οποίοι με τη βοήθεια και τα χρήματα των τοκογλύφων "νικούν" σε εκλογές κι αρπάζουν κρατικά πόστα για να δουλεύουν γι' αυτούς ...Προδότες, οι οποίοι, αφού κάνουν τη βρόμικη δουλειά τους, αποσύρονται σε μια χλιδάτη ζωή με χρήματα αυτών των τοκογλύφων. Για πράγματα και πρακτικές που παλαιότερα οι λαοί έστηναν εκτελεστικά αποσπάσματα, σήμερα δείχνουν να αδιαφορούν. Ο Σρέντερ υπέγραψε ως καγκελάριος της Γερμανίας μια συμφωνία  ανάμεσα στη Γερμανία και μια ιδιωτική εταιρεία και σήμερα είναι μεγαλοστέλεχος αυτής της εταιρείας.

Ο Πλανήτης ολόκληρος οδηγήθηκε στα "καλντερίμια" του τραπεζικού υποκόσμου και εκεί έπεσε σε "ενέδρα". Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα. Μιλάμε για μια "μαύρη τρύπα", η οποία απειλεί να "καταβροχθίσει" τους πάντες και όχι μόνον τους αδύναμους λαούς. Οι τοκογλύφοι έχουν παγιδεύσει τους πάντες σε μια "ενέδρα" θανάτου. Οι λαοί -ο ένας πίσω από τον άλλο- πέφτουν με τη σειρά τους θύματα της ίδιας πρακτικής. Οι Εβραίοι τούς "καταγγέλλουν" για "εγκλήματα" και δίπλα τους οι "τίμιοι" Γερμανοί επιβεβαιώνουν τις "καταγγελίες. Οι Εβραίοι δείχνουν με το "δάκτυλο" της Bild και οι Γερμανοί παριστάνουν τους "θυμωμένους" μάρτυρες, που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι "ένοχοι".

Μιλάμε για ολόκληρη "βιομηχανία" κατασκευής ενόχων και υπευθύνων της σημερινής παγκόσμιας κρίσης. Ξεκίνησαν από τους "άχρηστους" Έλληνες και τώρα δείχνουν όλους τους μεσογειακούς λαούς. "Άχρηστοι" και "τεμπέληδες" αυτοί, οι οποίοι θεμελίωσαν τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ιστορίας και "χρήσιμοι" αυτοί, οι οποίοι έδωσαν στον κόσμο τον Χίτλερ, τον Μέγκελε και τον χασάπη της Λιών. "Άχρηστοι" και "τεμπέληδες" αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τα έργα τέχνης και "χρήσιμοι" κι "εργατικοί" αυτοί, οι οποίοι τα έκλεψαν, για  να τα επιδεικνύουν στα μουσεία τους.

Παντού και πάντα ακολουθήθηκε η ίδια μέθοδος ...Μια μέθοδος, η οποία ξεκίνησε εδώ και μια εικοσαετία περίπου ...Μια μέθοδος, η οποία ξεκίνησε την ίδια ώρα που "έπεφτε" το Ανατολικό Μπλοκ. Σε εκείνη τη "μέθη" της ψευδοελευθερίας στηρίχθηκαν και παγίδευσαν τους λαούς. Την ώρα που πέθαινε ένα τέρας του φασισμού και οι λαοί πανηγύριζαν, δεν έβλεπαν πίσω τους ότι ένα άλλο τέρας ήταν έτοιμο να τους "κατασπαράξει". Οι λαοί νόμισαν ότι, χωρίς να έχουν απέναντί τους το φόβητρο της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν ελεύθεροι ...Ελεύθεροι ν' αποφασίζουν για τις πολιτικές τους, χωρίς να περιορίζονται από τις αρχές και τα δόγματα του μπλοκ στο οποίο ανήκαν. Ακριβώς λοιπόν εκείνη την εποχή, που οι λαοί θέλησαν να "περπατήσουν" ελεύθερα, την "πάτησαν".

Ανύποπτοι, όπως ήταν, δεν κατάλαβαν το παιχνίδι των τοκογλύφων. Δεν κατάλαβαν ότι οι τοκογλύφοι άρχισαν να τους κερνάνε "αλκοόλ", για να τους "μεθύσουν" ...Να τους "μεθύσουν" με μια ψευδοεπιτυχία και να τους γεμίσουν τις τσέπες με τα "πέτσινα" χρήματά τους. Μόλις η  "μέθη" αυτή άρχισε να "περνάει", οι λαοί οδηγήθηκαν στον εφιάλτη. Οι τοκογλύφοι άρχισαν να τους πιάνουν από τα "μανίκια" και τους καταγγέλλουν ...Τα "χρωστούμενα" έψαχναν ...Αυτά, που μέχρι τότε "χάριζαν". Οι ξεδιάντροποι απατεώνες άρχισαν να "κλαίνε" και να "φωνάζουν", για να τους ακούσει ο κόσμος ...Άρχισαν να παρουσιάζουν τις "γυναίκες" τους και τα "παιδιά" τους σαν θύματα κακοποίησης ...Άρχισαν να εμφανίζουν τους Γερμανούς "μάρτυρες" να επιβεβαιώνουν τα πάντα ...Ολόκληρη η συμμορία σε πλήρη δράση.

...Η θλιβερότερη παράσταση, που έχει δει ποτέ ο κόσμος ...Το κατακάθι του πλανήτη κατηγορεί τους πάντες για απάτη ...Οι κλέφτες και οι αποτυχημένοι της ανθρώπινης ιστορίας έστησαν την παράσταση της ζωής τους. Οι πραγματικοί κλέφτες κάθονται και "κλαίνε", δείχνοντας σαν κλέφτες αυτούς, στους οποίους οι ίδιοι τοποθέτησαν χρήματα στις τσέπες τους. Τους "μέθυσαν" με δήθεν φτηνό χρήμα και τους "φόρτωσαν" με παραπάνω χρήμα από αυτό που θα μπορούσαν νόμιμα να δανειστούν. Αυτό το κόλπο έγινε σε όλα τα κράτη. Η Goldman Sachs και οι υπόλοιποι δείχνουν σαν "απατεώνες κακοπληρωτές" αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι παγίδευσαν. Καταγγέλλουν σαν "κακοπληρωτή" και "δυνάμει απατεώνα" αυτόν, τον οποίο οι ίδιοι παγίδευσαν σε δάνεια, που εις γνώση τους υπερέβαιναν τις δυνατότητές του.

Οι αποδεδειγμένα απατεώνες κράζουν αυτούς, οι οποίοι κατά τη γνώμη τους είναι "δυνάμει απατεώνες". Σήμερα -και με το άλλοθι του "δικαίου"- οι "μαχαιροβγάλτες" απειλούν τη ζωή όσων αντιδρούν. "Μάρτυρες" σε αυτήν την παράστασή τους έχουν τους αποτυχημένους του Ρήνου ...τα γερμανικά οικόσιτα της Κεντρικής Ευρώπης. Αυτή η συμμορία των κλεφτών και αποτυχημένων είναι που απειλεί σήμερα τους πάντες. Όποιος "γελάει" σήμερα με τα παθήματα των άλλων, απλά δεν γνωρίζει ότι έρχεται και η σειρά του. Ξεκίνησαν από την Ελλάδα, πήγαν στην Ιρλανδία και μετά στην Πορτογαλία. Σύντομα θ' ανοίξει κι άλλο ο "κύκλος" των θυμάτων τους. Από την Ισπανία θα πάνε στην Ιταλία και από εκεί μέχρι τις ΗΠΑ ...Ο "βόθρος" ξεχείλισε και απειλεί να μας "πνίξει" όλους.

Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; Το πιο απλό. Ό,τι κάνει ένας οπλισμένος άνθρωπος, ο οποίος θα δεχθεί τέτοια επίθεση από συμμορία φονιάδων ληστών. Εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης. Ορμάει κάποιος να σε σκοτώσει και πρέπει να τον σκοτώσεις. Ορμάνε οι "Αγορές" να σε  εξοντώσουν ως οικονομία και ως λαό και αν μπορείς τις "εξοντώνεις" εσύ ...Δεν υπάρχει έλεος και δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Δεν χρειάζεται δηλαδή να σκέφτεται κάποιος περίπλοκα. Με απειλείς με χρεοκοπία και άρα -αν μπορώ- θα επιχειρήσω να σε χρεοκοπήσω εγώ. Απλά πράγματα. Ποιο "άρρωστο" μυαλό θέλησε να πείσει τους Έλληνες ότι θα πρέπει να "θυσιαστούν", για να σωθεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και άρα η διεθνής τοκογλυφία; Ποιο είναι αυτό το πατριωτικό "μυαλό", που προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να πληρώσουμε μέχρι δεκάρας τους τοκογλύφους, γιατί αυτό είναι το "σωστό"; Ποιος είναι αυτός, ο οποίος μάς  προτείνει να "σκύψουμε" όσο πιο πολύ μπορούμε, γιατί ο "δήμιος" είναι λίγο αδύναμος -και  μπορεί να πάθει καμιά θανατηφόρα "κράμπα"- και άρα πρέπει να τον διευκολύνουμε στο έργο του;

...Μόνον ένας υπάλληλος της Goldman Sachs μπορεί να κάνει αυτά τα εγκλήματα και να επικαλείται τα πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα των  Ελλήνων ...Ένας πιστός υπάλληλος, όπως ο Γιωργάκης. Αυτό το ζώο είναι προφανές ότι το κάνει αυτό, στηριζόμενος στην άγνοια και την αφέλεια των υποψηφίων θυμάτων του ...Στην άγνοια της σημερινής κατάστασης, η οποία εμφανίζεται σαν περίπλοκη, ενώ δεν είναι τέτοια. Είναι τεχνητά περίπλοκη, γιατί αυτή η περιπλοκότητα είναι εκείνη που δίνει το πλεονέκτημα στους απατεώνες.

Στην πραγματικότητα η παγκόσμια οικονομία καταστράφηκε από τότε που παραδόθηκε στη διαχείριση των οικονομολόγων ...Από τότε που την ανέλαβαν αυτοί, οι οποίοι έχουν ως προσωπικό τους κεφάλαιο την επίλυση των προβλημάτων της ...Από τότε που ανέλαβαν αυτοί, οι οποίοι θα είχαν συμφέρον να γίνουν πάμπλουτοι υπάλληλοι των παρασίτων της οικονομίας και άρα των τραπεζιτών τοκογλύφων ...Αυτοί, οι οποίοι θα "μόλυναν" την οικονομία, γιατί είχαν ολόκληρες "αποθήκες" με "φάρμακα" και "εμβόλια". Άλλοτε σε μια παραγωγική οικονομία ο Ρουμπινί θα ήταν πορτιέρης σε πορνείο και όχι "γκουρού" της οικονομίας.

Είναι να τρελαίνεται κάποιος με τη σημερινή αφέλεια των ανθρώπων. Ακόμα κι αν κάποιος δεν πιστεύει ότι μερικοί "ραντίζουν" τους ανθρώπους με τα αεροπλάνα, είναι βέβαιος ότι κάτι εξαιρετικά ύποπτο συμβαίνει μ' αυτούς και δεν μπορούν ν' αντιληφθούν ούτε τα προφανή. Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα με τους οικονομολόγους, είναι σαν να παραδόθηκε η δημόσια υγεία στον έλεγχο μιας συμμορίας γιατρών. Είναι δυνατόν να υπάρχει υγεία, όταν θα συμφέρει τους διαχειριστές της εξουσίας να υπάρχει αρρώστια; ...Όταν θα τους συμφέρει να γίνονται πάμπλουτα τσιράκια των πολυεθνικών των φαρμάκων; Μια τέτοια συντεχνία, όταν δεν θα σε "μολύνει", θα σε "εμβολιάζει", για να μπορεί στη συνέχεια να σε "ξαναμολύνει" ...Όταν θα βρίσκει επιτέλους λύσεις στις παλιές αρρώστιες, θα έχει ήδη εφεύρει τις νέες.

Back to content | Back to main menu