Κορυφή σελίδας
Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης

18 Σεπτεμβρίου 2011

Ως οι απόλυτα εκλεκτοί των ξένων αφεντικών, οι Εβραίοι έγιναν οι χαφιέδες και οι λογοκριτές της νέας γερμανικής "συνείδησης" ...Της εκ του πονηρού σοσιαλίζουσας "συνείδησης". Ως "επιδοτούμενοι" εκδότες, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι και συνδικαλιστές, γνώριζαν ποιους να προβάλουν και ποιους ν' απομονώνουν. Στην εποχή της σοσιαλιστικής διεθνιστικής "μπουρδολογίας" ήταν εύκολο να "καθαρίζουν" σαν "εθνικιστή", "σκοταδιστή" και "αντιδραστικό" όποιον τους δημιουργούσε προβλήματα. Γι' αυτόν τον λόγο νίκησαν εύκολα τους Γερμανούς αστούς και μεγαλοαστούς. Μπορούσαν να τους τρομοκρατούν και να τους περιορίζουν με την απειλή της καταστροφής. Όποιος δεν υποτασσόταν στις ορέξεις τους, γινόταν στόχος τους, εφόσον τον εμφάνιζαν σαν "νοσταλγό" του απαγορευμένου παρελθόντος ...Σαν υποστηρικτή είτε της μιας θρησκευτικής πλευράς είτε της άλλης.

Με αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι έγιναν οι "προστάτες" της αγράμματης πλέμπας και κυρίαρχοι της Γερμανίας ...Οι διαμορφωτές και "πλάστες" της. Αυτοί έγιναν οι δάσκαλοι, οι ψυχαναλυτές, οι συνδικαλιστές, οι καθοδηγητές του παγιδευμένου πλέον γερμανικού έθνους. Από τον Μαρξ, τον Φρόιντ, τη Λούξεμπουργκ και τον Αϊνστάιν, οι Εβραίοι "καπέλωναν" μονίμως τους Γερμανούς. Έστησαν ένα πρωτοφανές "δίχτυ", το οποίο παγίδευε τη γερμανική κοινωνία στην αδυναμία και το οποίο ευνοούσε την αναξιοκρατία.

Αυτή η αναξιοκρατία ήταν πάντα ο καρκίνος της γερμανικής κοινωνίας ...Η αναξιοκρατία εκείνη, που "παρήγαγε" κάποτε τον Χίτλερ και σήμερα τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Γι' αυτήν την αναξιοκρατία ευθύνονταν πάντα οι Εβραίοι, γιατί αυτοί έλεγχαν τα "φίλτρα" της κοινωνικής επιτυχίας στη Γερμανία ..."Φίλτρα", τα οποία είχαν συγκεκριμένο στόχο ...Τον στόχο να μετατρέψουν τον "εκρηκτικό" γερμανικό κόσμο σε μια σχεδόν άθεη γερμανική αυτοκρατορία του προλεταριάτου ...Του αγράμματου και αστοιχείωτου προλεταριάτου, που αποτελεί τη βάση της σύγχρονης γερμανικής παρουσίας ...Του αγράμματου προλεταριάτου, που, όταν δεν φωνάζει μεθυσμένο "Τζούπερ", φωνάζει εξίσου μεθυσμένο "Χάιλ" ...Του αγράμματου προλεταριάτου, το οποίο μίσησε και κατήγγειλε με το έργο του ο μεγάλος Νίτσε.

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους ξένους κυρίαρχους της Γερμανίας. Να βάλουν τη Γερμανία να "τρώει" τα άξια παιδιά της, για να την κυβερνάνε τα άχρηστα. Εξουδετερώνοντας τους "ευγενείς" και τους μορφωμένους αστούς, στην πραγματικότητα εξουδετέρωναν τη συλλογική "συνείδηση" του γερμανικού λαού. Εξουδετερώνοντας τους μορφωμένους της γερμανικής κοινωνίας, στην πραγματικότητα εξουδετέρωναν τη συλλογική ευφυΐα του γερμανικού λαού και την ιστορική του "μνήμη" ...Αποψίλωναν την κοινωνία με ό,τι είχε αξία και μπορούσε να της φανεί χρήσιμο στην πορεία της ...Την απογύμνωναν από την ίδια της την "ψυχή" ...Της έκαναν μια βίαιη "λοβοτομή", αφαιρώντας της αυτά, τα οποία μέχρι τότε πίστευε, ονειρευόταν και φιλοδοξούσε.

Το μόνο που απέμενε ήταν η αγράμματη πλέμπα ...Η αστοιχείωτη πλέμπα. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Γιατί; Γιατί η πλέμπα είναι "εύπλαστη" και εύκολα ελεγχόμενη ...Έχει για "τιμόνι" της την κοιλιά της και όχι το μυαλό της ...Έχει ένστικτα και όχι ευφυΐα ...Έχει πονηριά, αλλά όχι εξυπνάδα ...Γνωρίζει αριθμητική, αλλά όχι μαθηματικά ...Γνωρίζει τις δικές της εμπειρίες, αλλά όχι ιστορία. Η πλέμπα κατευθύνεται εύκολα, εφόσον συνθέτει όχλους. Έχει ζωώδη ένστικτα και είναι εύκολη στον έλεγχό της. Αρκούν οι υποσχέσεις για μερικά μεροκάματα και γίνεται πρόθυμος δούλος. Αρκεί να της υποδείξεις ποιοι απειλούν αυτά τα μεροκάματα και πιάνει τα όπλα. Αυτήν την πλέμπα "δούλευαν" οι Εβραίοι. Αυτήν έβαζαν να κυνηγάει "είδωλα" ..."Είδωλα", τα οποία συνήθως ξεκινούσαν από τους ίδιους τους εαυτούς τους και κατέληγαν σε όλους τους άλλους. Από τους Εβραίους ξεκινούσαν οι Γερμανοί το κυνηγητό και έφταναν μέχρι την έρημο της Αφρικής, ξεχνώντας ποιους κυνηγούσαν.

Αυτό το αστοιχείωτο προλεταριάτο είναι η Γερμανία του εικοστού και του εικοστού πρώτου αιώνα ...Η τελική εκδοχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης ...Η Δημοκρατία της "Χαϊβάνης" ...Το χαϊβάνι, που λέγαμε ...Το "υποζύγιο" των Βρετανών και των Εβραίων ...Το προλεταριάτο των κακόγουστων, των αστοιχείωτων και ευερέθιστων φτωχών, οι οποίοι γίνονται έρμα του κάθε Χίτλερ και της κάθε Μέρκελ ..."Λεία" των λούμπεν στοιχείων του προλεταριάτου, όπως θα έλεγαν οι κομμουνιστές στην ορολογία τους ...Του "κατακαθιού" του κοινωνικού βοθρολύματος, όπως θα λέγαμε εμείς στη δική μας. Αυτή είναι η Γερμανία της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Σρέντερ ...Η Γερμανία αυτών, που γελάσανε αυτάρεσκα και σχεδόν εκδικητικά, όταν η Bild έδειξε το "δάκτυλό" της Αφροδίτης στους Έλληνες ...Στους Έλληνες που μισούν, γιατί απλούστατα τους μισούν και οι Εβραίοι
καθώς ελέγχουν τους Γερμανούς απόλυτα.

Αυτό το υποταγμένο σύνολο είναι η σύγχρονη Γερμανία. Ένα σύνολο αγράμματο, ανιστόρητο και μονίμως φοβισμένο, που άγεται και φέρεται από Εβραίους συνδικαλιστές, δημοσιογράφους και τραπεζίτες ...Ένα άμορφο σύνολο, το οποίο περιμένει από τους Εβραίους να του δώσουν "ταυτότητα" ...Ένα κακόγουστο σύνολο, το οποίο δεν έχει σχέση ούτε με την κομψότητα της καθολικής Βαυαρίας ούτε με την αυστηρότητα της προτεσταντικής Πρωσίας ...Ένα θρασύδειλο σύνολο, το οποίο δεν αντιδρά στους κυρίους του, αλλά που θέλει να τιμωρήσει με τη βία όποιον το αμφισβητεί ...Ένα πειθήνιο σύνολο, το οποίο ταπεινώνεται καθημερινά στην πατρίδα του από τους αφέντες του και περιμένει να πάει διακοπές στις Μπανανίες, για να μεθύσει και να προσβάλει εκ του ασφαλούς τους "κατώτερους" ...Ένα σύνολο, το οποίο οι Εβραίοι γνωρίζουν πώς να το "δουλεύουν", γιατί αυτοί το δημιούργησαν, ώστε να το εκμεταλλεύονται ...Ένας όχλος, που, όπως είπαμε, έχει "τιμόνι" μόνον την κοιλιά του.

...Απλά πράγματα. Έχουν να κάνουν με μια φτωχή κι αγράμματη πλέμπα, την οποία μπορούν να την τρομοκρατούν ανά πάσα στιγμή με τις φοβίες της και τις αδυναμίες της. Όταν δεν τρομάζουν τους αγράμματους χριστιανούς με άθεους κομμουνιστές, οι οποίοι θα τους πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια, τους τρομάζουν με κόστη. Είτε ως αγράμματους είτε ως φτωχούς, θα τους "πιάσουν" εύκολα. Πείσε τους Γερμανούς ότι κάποιοι τούς κοστίζουν κάποια ευρώ την εβδομάδα και έχεις εξασφαλίσει στρατιώτες να πάνε να τους σκοτώσουν. Τα κόστη έστειλαν κάποτε τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα ίδια κόστη κάνουν τους σημερινούς Γερμανούς να μισούν τους λαούς της Μεσογείου.

Αυτό, το οποίο πρέπει να μείνει στον αναγνώστη, είναι ότι η έννοια της "Γερμανίας" και του "γερμανικού έθνους" είναι μια πολύ πρόσφατη επινόηση ...Μια επινόηση, η οποία συνέφερε εκείνους που τη δημιούργησαν ...Εκείνους, οι οποίοι είχαν συμφέρον να διαλύσουν τον γερμανικό κόσμο
όπως εκείνος υπήρχε και να τον ενώσουν κάτω από μια νέα "σκεπή" και νέα "διεύθυνση" ...Είναι το αποτέλεσμα θρησκευτικών διαμαχών, όπου οι "διαμαρτυρόμενοι" του γερμανικού κόσμου πρόδωσαν τους ομόφυλους και ομοεθνείς τους στους ομόδοξούς τους ...Οι Γερμανοί διαμαρτυρόμενοι, που με τη βοήθεια των Βρετανών θέλησαν και κατάφεραν να επιβάλουν πάνω στον γερμανικό κόσμο τον σχεδιασμό που τους συνέφερε. Αυτή η τεχνητή ένωση τόσο διαφορετικών στοιχείων εξηγεί τη συμπεριφορά των Γερμανών στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορεί κάποιος να εξηγήσει τα φαινόμενα που αφορούν τη σύγχρονη Γερμανία ...Να καταλάβει το πόσο ενιαία είναι αυτή η Γερμανία, ώστε να εξηγήσει τα παράδοξά της ...Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που οι Δυτικογερμανοί φέρθηκαν τόσο "αδερφικά" στους Ανατολικογερμανούς, τους οποίους τους "κατάκτησαν" με τον πιο σκληρό τρόπο ...Να καταλάβει τον λόγο που υπάρχει τόση καχυποψία μεταξύ ενός Βαυαρού και ενός Πρώσου, ακόμα κι όταν μοιράζονται την ίδια ιδεολογία μέσα στην ίδια κυβέρνηση ...Να καταλάβει τον λόγο που υπάρχει τόση καχυποψία μεταξύ των κρατιδίων της Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην παίρνουν οι μεσογειακοί λαοί προσωπικά τις γερμανικές ύβρεις. Πείσε τους Γερμανούς ότι οι Βαυαροί τούς κοστίζουν μερικά ευρώ την ημέρα και εξασφάλισες συνθήκες εμφυλίου.

Άσπονδα αφεντικά, αναξιόπιστοι υπηρέτες και ένα χαϊβάνι.

Έχοντας ο αναγνώστης μια εικόνα για το πώς είναι στημένη η Γερμανία από τα "εξωτερικά" αφεντικά και τους "εσωτερικούς" προδότες, μπορεί να δει την ευρωπαϊκή ιστορία του εικοστού αιώνα μέσα από μια άλλη οπτική ...Την οπτική των "αφεντικών" και των "δούλων" τους ...Την οπτική των αδίστακτων Αγγλοσαξόνων και των συνωμοτών Εβραίων ...Την οπτική αυτών, που κινούν το "χαϊβάνι". Όταν, δηλαδή, γνωρίζεις πως οι Αγγλοσάξονες
είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί είναι τα πραγματικά αφεντικά της Γερμανίας και οι Εβραίοι λειτουργούν ως οι τοποτηρητές και υπηρέτες τους, μπορείς να εξηγήσεις πολλά περίεργα μυστήρια των παγκοσμίων πολέμων.

Το πρώτο, που μπορείς να εξηγήσεις, είναι η ευκολία η οποία χαρακτηρίζει τους Γερμανούς στο να προκαλούν τους υπόλοιπους λαούς ...Να εξηγήσεις την ακόρεστη ιμπεριαλιστική "όρεξη" των Γερμανών να προκαλούν πολέμους ..."Όρεξη" τεράστια, αν σκεφτεί κάποιος ότι αυτοί ήταν, που προκάλεσαν δύο παγκόσμιους πολέμους ..."Όρεξη" όμως περίεργη, αν σκεφτεί κάποιος ότι δεν είχαν προλάβει να στεγνώσουν τα δάκρυά τους, εξαιτίας του πρώτου πολέμου, όταν ξεκίνησαν τον δεύτερο. Πόλεμοι, οι οποίοι ήταν εξ
αρχής χαμένοι. Εξ αρχής χαμένοι, εφόσον δεν μπορείς να φιλοδοξείς να νικήσεις μόνος σου τον κόσμο ολόκληρο, επειδή αυτό σου υποδείκνυε το αφελές "μυαλό" σου ...Το "μυαλό", που εκείνη τη στιγμή "εξέφραζε" ένας πρώην άστεγος δεκανέας.

Όμως, με βάση όλα τα παραπάνω, υπάρχει η εξήγηση. Ο γερμανικός λαός παρασύρθηκε, γιατί απλούστατα δεν έχει το αυτόβουλο. Παρασύρθηκε, γιατί είναι χαϊβάνι. Παρασύρθηκε, γιατί τα αφεντικά του είχαν συμφέρον να τον παρασύρουν. Ο λόγος, που έγιναν τα ολέθρια γερμανικά λάθη, είναι πλέον προφανής. Οι Γερμανοί δεν είχαν βιαστικές "ορέξεις". Τα αφεντικά τους είχαν βιαστικά προβλήματα. Απλά οι Γερμανοί δεν μπορούσαν ν' αντιδράσουν. Λειτουργώντας ως πραγματικά "χαϊβάνια", ξεκίνησαν δύο παγκόσμιους πολέμους, επειδή αυτό βόλευε τους Αγγλοσάξονες. Τον πρώτο τον ξεκίνησαν, γιατί αυτό βόλευε τους Βρετανούς, ώστε να βάλουν "πόδι" στη Μέση Ανατολή και τον δεύτερο τον ξεκίνησαν γιατί αυτό βόλευε τους Αμερικανούς, για να βάλουν αυτοί "πόδι" στην Ευρώπη.

Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Βρετανοί, μέσω των Εβραίων, χρηματοδότησαν τον Κάιζερ να παίξει το παιχνίδι των Βρετανών εις βάρος της Αυστρουγγαρίας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, προκειμένου οι Βρετανοί να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο της βιομηχανικής εποχής. Είναι δηλαδή κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι προτεστάντες, με επικεφαλής τους Άγγλους, δολοφόνησαν στο Σεράγεβο τον Φραγκίσκο Φερδινάρδο, έστω κι αν, για να το επιτύχουν αυτό, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τις άκρες του εβραϊκού υπόκοσμου για "άλλοθι". Αν ψάξει δηλαδή κάποιος τον δολοφόνο του πρίγκιπα, θα φτάσει στους Εβραίους και είναι βέβαιο ότι οι Εβραίοι δεν έκαναν τίποτε χωρίς την άδεια των Βρετανών.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τον πόλεμο, ήταν εύκολο να δρομολογήσουν τις εξελίξεις όπως ακριβώς τους βόλευαν. Διέλυσαν την Καθολική Αυτοκρατορία της Αυστρουγγαρίας και έβαλαν τους Γερμανούς σε όλα τα "μέτωπα" που τους βόλευε. Τους χρησιμοποίησαν και κατόπιν τους "άδειασαν". Τους έβαλαν να πρωταγωνιστήσουν στην έκρηξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Τους κατέβασαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να μοιραστούν τα κόστη και τα έξοδα από την στρατιωτική παρουσία που απαιτούσε η διάλυση. Τους έβαλαν να κάνουν τους μάνατζερ των θεωρητικά ηττημένων κεμαλιστών, για να κάνουν οι ίδιοι τους μάνατζερ των βαλκανικών λαών με πρώτους τους Έλληνες.

Όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν, τους νίκησαν με συνοπτικές διαδικασίες. Πώς; Με τον πιο απλό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τους Εβραίους και τον κομμουνιστικό "μοχλό", τον οποίο έλεγχαν. Με βρετανικές λίρες ζούσε η Λούξεμπουργκ. Υπό την απειλή μιας κομμουνιστικής επανάστασης το γερμανικό θηρίο επέστρεψε στη "φωλιά" του και έχασε τον πόλεμο. Με αυτόν τον ασφαλή τρόπο οι Βρετανοί πέτυχαν όλους τους στόχους τους. Πήραν ό,τι ήθελαν και στη συνέχεια οδήγησαν τη Γερμανία σε οδυνηρή ήττα, για να την ξεφορτωθούν. Η Βρετανία απόλαυσε μια τεράστια επιτυχία και τα χαϊβάνια θρήνησαν εκατομμύρια νεκρών, περιοριζόμενοι και πάλι στα όρια της Γερμανίας.

Για να μην προκαλούν τον καθολικό κόσμο με τη θυσία των Αψβούργων, οι Βρετανοί οδήγησαν στη "συνταξιοδότηση" τον Κάιζερ της Γερμανίας ...Μια πολυτελή "συνταξιοδότηση" στην ομόδοξη Ολλανδία. Τα δεκάδες εκατομμύρια Γερμανών, που σκοτώθηκαν υπό τις διαταγές του και υπέρ των βρετανικών συμφερόντων, δεν τους απασχόλησαν καθόλου. Ήταν "δίκαιο" για τον Κάιζερ να θυσιάσει κοινούς θνητούς Γερμανούς, για να σωθεί ο ίδιος και η "αυλή" του. Ήταν λογικό για τους Βρετανούς να μπαζώσουν με εκατομμύρια γερμανικά πτώματα τους βάλτους του Βερντέν, για ν' αποκτήσουν τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Στη συνέχεια χρηματοδότησαν την ανοικοδόμηση της Γερμανίας, γιατί το χαϊβάνι ήταν πολύτιμο και δεν έπρεπε να αφεθεί να διαλύσει ...Τότε έγινε το πρώτο γερμανικό "θαύμα".

Κάτι ανάλογο έγινε και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Μόνον που σε αυτόν τον πόλεμο θύματα δεν ήταν μόνον οι Γερμανοί, αλλά και οι Βρετανοί. Οι αδίστακτοι Βρετανοί είχαν βρει τον "μάστορά" τους. Έτσι είναι. Όταν γίνεσαι συνέταιρος με τον Διάολο, πρέπει να είσαι έτοιμος για να σε ρίξει. Αυτό και έγινε. Οι Εβραίοι, έχοντας επίγνωση της πολυτιμότητας του ρόλου τους, δεν αρκούνταν στο να είναι "υπάλληλοι" των Βρετανών. Έκαναν τη "βρόμικη" δουλειά στη Γερμανία κι αντιλαμβάνονταν ότι αυτό θα μπορούσαν να το πουλήσουν και σε άλλα αφεντικά. Γνώριζαν να ελέγχουν το χαϊβάνι και γνώριζαν ότι τις υπηρεσίες του θα τις επιθυμούσε ο κάθε επίδοξος ιμπεριαλιστής ...Ο κάθε επίδοξος "πελάτης" τους.

Ποιοι μπορούσαν να είναι πιθανοί υποψήφιοι πελάτες; Μόνον οι Αμερικανοί ...Οι Αγγλοσάξονες της απέναντι όχθης του ωκεανού ...Τα "ξαδέρφια" των Βρετανών ...Οι υπεράνω υποψίας "συγγενείς" του "μεθυσμένου" από την αυταρέσκεια "ξαδέρφου". Αυτόν τον "ξάδερφο" και την επιτυχία του ζήλεψαν οι Αμερικανοί και αυτού τη θέση διεκδίκησαν. Για να το καταφέρουν όμως αυτό, έπρεπε να περάσουν "νικηφόρα" από την Ευρώπη ...Να ελέγξουν την Ευρώπη. Ποιους θα χρησιμοποιούσαν για έναν τέτοιο στόχο; ...Τα γνωστά χαϊβάνια. Όμως, για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χαϊβάνια, θα έπρεπε να εξασφαλίσουν τη συνεργασία των Εβραίων. Αυτό και έκαναν. Και πάλι μέσω των χρηματοδοτήσεων γελοίων ηγετών μπόρεσαν και έκαναν τη δουλειά τους. Αμερικανοί και Εβραίοι ήταν ευτυχείς.

Άνθρωποι σαν τον Πρέσκοτ Μπους, τον Ροκφέλερ και τους Ρότσιλντ έτριβαν τα χέρια τους, όταν το χαϊβάνι έβαλε τα ναζιστικά του "ρούχα" και ξαμολήθηκε και πάλι στην Ευρώπη ...Το χαϊβάνι, που, υπό την ηγεσία των θλιβερών κι αγραμμάτων δεκανέων και κοτοπουλάδων, θα έκανε την Ευρώπη "λαμπόγυαλο". Ο πόλεμος
όπως προβλεπόταν τελείωσε και μετά την απίστευτη γερμανική θυσία ο θρίαμβος ήταν καθαρά αμερικανικός. Εκατομμύρια νέων γερμανικών πτωμάτων μπάζωσαν τις στέπες της Ρωσίας και τα χαντάκια της Ευρώπης, για ν' αποκτήσουν οι Αμερικανοί τον έλεγχο της Ευρώπης.

Ποιο το κέρδος των Εβραίων; Γιατί "έριξαν" τα προηγούμενα αφεντικά τους, για να υπηρετήσουν τα νέα; Για να επεκτείνουν τις μπίζνες τους. Μέσω των Αμερικανών και του νέου σχεδιασμού θα γίνονταν οι κυρίαρχοι παράγοντες της Ευρώπης ...Οι συνέταιροι των νέων κυρίαρχών της. Αυτό ήταν το κέρδος τους ...Το όνειρο κάθε υπαλλήλου, που θέλει να γίνει αφεντικό. Οι υπάλληλοι των Βρετανών "έριξαν" τα αφεντικά τους, για να γίνουν συνέταιροι σε νέα επιχείρηση. Γι' αυτό το κέρδος τούς "έριξαν".

Με τις "πλάτες" των Αμερικανών συνεταίρων τους θα γίνονταν πιο σημαντικοί από τον οποιονδήποτε λαό της Γηραιάς Ηπείρου. Πιο σημαντικοί ακόμα και από τους Βρετανούς. Θα τους δινόταν ως "αντιπαροχή" η απόλυτη ιδιοκτησία της Γερμανίας και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα έπαιζαν τον ρόλο που μέχρι τότε έπαιζαν μόνον στη Γερμανία. Θα διατηρούσαν υπό την ιδιοκτησία τους το χαϊβάνι και θα χαϊβανοποιούσαν και την υπόλοιπη Ευρώπη. Η μέθοδος ήταν απλή ...Θα εκμεταλλεύονταν τον δικό τους "ιδιόκτητο" σοσιαλισμό ...Τον εβραιοσοσιαλισμό του Μαρξ, του Τρότσκι, της Λούξεμπουργκ ή του Μπεναρόγια. Με τις "πλάτες" των Αμερικανών θα "τρύπωναν" στα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης και θα έκαναν ό,τι έκαναν στην προπολεμική Γερμανία. Θα έκαναν τους χαφιέδες, οι οποίοι θα εκβίαζαν τις εξουσίες και τους λαούς. Θα εκβίαζαν όλες τις εθνικές αστικές τάξεις σε περίπτωση που αυτές αντιδρούσαν στην αμερικανική κηδεμονία.

Από αυτήν την υπηρεσία τους προέκυπτε το κέρδος τους και αυτό ήταν τεράστιο. Από υπηρέτες των Βρετανών στη Γερμανία θα γίνονταν ιδιοκτήτες της Γερμανίας και υπηρέτες των Αμερικανών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από "κλωτσοσκούφι" των βρετανικών σχεδιασμών, που στόχευσαν στον έλεγχο της Γερμανίας, θα γίνονταν αφεντικά. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι Εβραίοι σχεδίασαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και όχι οι αφελείς Αμερικανοί. Οι Αμερικανοί ήταν απλά "επενδυτές" στο εβραϊκό "πρότζεκτ". Απλά πείστηκαν από αυτούς. Πείστηκαν χωρίς δυσκολία, εφόσον ο στόχος τους ήταν απόλυτα εφικτός. Οι Εβραίοι τον έκαναν εφικτό, εφόσον γνώριζαν το πλεονέκτημα που είχαν με την παρουσία τους στη Γερμανία.

Γνώριζαν πόσο πολύτιμοι μπορούσαν να γίνουν σε έναν ιμπεριαλιστή. Είχαν συνεργαστεί με τους κορυφαίους ιμπεριαλιστές και γνώριζαν τις ανάγκες ενός ιμπεριαλιστή. Γνώριζαν, δηλαδή, εξ
αρχής τι έπρεπε να κάνουν και βέβαια τι έπρεπε να προτείνουν, προκειμένου να κάνουν δελεαστική την πρότασή τους. Ελάχιστα χρόνια πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έλεγχαν απόλυτα τη Γερμανία και γνώριζαν ότι, αν παρέδιδαν το "χαϊβάνι" στη "δούλεψη" των Αμερικανών, θα είχαν τεράστιο κέρδος. Γνώριζαν ότι, αν το χρησιμοποιούσαν υπέρ του αμερικανικού σχεδιασμού, θα ενίσχυαν τη δική τους θέση. Οι Αμερικανοί θα γίνονταν πανίσχυροι κύριοι του Δυτικού Κόσμου, αλλά μαζί τους θα ενίσχυαν τη θέση τους και οι Εβραίοι. Με αυτό το σκεπτικό έκαναν την "πρόταση" στους Αμερικανούς.

Οι Αμερικανοί δέχθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν αυτό, που όλοι γνωρίζουμε. Χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να "θεμελιώσουν" με την ήττα του την εβραϊκή κατοχή στη Γερμανία και την αμερικανική εποχή στην Ευρώπη. Οι Εβραίοι ήταν απόλυτα ευτυχείς. Ήταν οι απόλυτοι ιδιοκτήτες της Γερμανίας. Σε μια Γερμανία, η οποία είχε εξοικείωση με την έννοια των "ανώτερων", οι Εβραίοι εμφανίστηκαν σαν "ανώτεροι". Σε μια Γερμανία, η οποία είχε ταπεινωθεί και είχε προσκυνήσει νικητές, αυτοί εμφανίστηκαν σαν οι αντιπρόσωποί τους. Σε μια Γερμανία, η οποία δεν τολμούσε ν' αντικρίσει τα εξοργισμένα θύματά της, αυτοί εμφανίστηκαν σαν τα κύρια θύματά της. Σε μια Γερμανία, η οποία θα ξεπουλούσε τα πάντα, για ν' αποζημιώσει τα θύματά της, αυτοί ήταν οι κύριοι δικαιούχοι.

...Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών. Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου ν' ανοίξει ο φάκελος του Ολοκαυτώματος, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Θα αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι μόνοι τους "αυτοθυματοποιήθηκαν", για να πάρουν μια καλή θέση στη Γερμανία της επόμενης μέρας ...Στη Γερμανία, που, πολύ πριν βγάλει τα στρατεύματά της για να κατακτήσει την Ευρώπη, είχε "καπαρώσει" την ήττα της και την ταπείνωσή της. Θα αποδειχθεί ότι οι "διωγμοί" των Εβραίων σχεδιάστηκαν μέσα στα γκέτο των Εβραίων από τους ίδιους τους Εβραίους. Θα αποδειχθεί ότι ακόμα και οι φράχτες των στρατοπέδων είχαν στηθεί με εβραϊκά χρήματα, τα οποία έρεαν άφθονα στα ταμεία του Χίτλερ.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τους έμπειρους συνωμότες. Οι Εβραίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Αμερικανοί μεταπολεμικά "αλυσόδεσαν" τους Γερμανούς και στην κυριολεξία έκαναν ό,τι ήθελαν. Νομοθέτησαν με τέτοιον τρόπο, που στην ουσία να μιμούνται ως "κοινότητα" τα συλλογικά προνόμια των "γαλαζοαίματων". Οι Εβραίοι θα ήταν οι "υπεράνω" της μεταπολεμικής Γερμανίας. Δεν θα κρίνονταν ποτέ για κανέναν λόγο και από κανέναν. Δεν θα φορολογούνταν και δεν θα ελέγχονταν για τίποτε. Θα έκαναν ό,τι ήθελαν, γιατί ήταν "θύματα". Εκμεταλλεύτηκαν και πολλαπλασίασαν τις ενοχές της αγράμματης γερμανικής πλέμπας και ανέβηκαν στην κορυφή της γερμανικής κοινωνίας ...Ομοεπίπεδοι μόνον με τους "γαλαζοαίματους" της Γερμανίας.

Για να εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερα την άμυνά τους από τους Γερμανούς, έκαναν δύο πράγματα πολύ σημαντικά. Το πρώτο πράγμα, που έκαναν, ήταν να "θωρακίσουν" νομικά το "παραμύθι" τους. Να "θωρακίσουν" την έννοια του "Ολοκαυτώματος", ώστε να μην απειλούνται από ανεξέλεγκτες αποκαλύψεις. Ήταν νομικά κολάσιμη ακόμα και η απλή λεκτική αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος. Το δεύτερο πράγμα, που έκαναν, ήταν να "θωρακίσουν" την κοινότητά τους ...Να "θωρακίσουν" τη φυσική τους υπόσταση. Επειδή ήταν ξένοι σε μια κατακτημένη χώρα, φρόντισαν να πλαισιώσουν τους εαυτούς τους με εκατομμύρια νέων ξένων, οι οποίοι θα λειτουργούσαν ως έποικοι των κατακτητών. Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν και ενθάρρυναν τη μεγάλη μετανάστευση προς τη Γερμανία. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ύπαρξη εκατομμυρίων ξένων στη σημερινή Γερμανία. Το απαιτούσε η ασφάλειά τους και γνώριζαν πώς να την εξασφαλίσουν.

Από εκεί και πέρα ήταν όλα εύκολα γι' αυτούς. Προστατευμένοι νομικά
και με τις "πλάτες" των Αμερικανών και των εκατομμυρίων μεταναστών "βίασαν" στην κυριολεξία το "χαϊβάνι" ...Το ταπείνωσαν χωρίς έλεος ...Το έφτυναν και το έβαζαν να τους ζητάει "συγνώμη", για να έχουν πάντα λόγο να του θυμίζουν τη θέση του. Χωρίς φορολογία και υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού απέκτησαν και κατέκτησαν τα πάντα μέσα στη Γερμανία. Ελέγχοντας το τραπεζικό της σύστημα, απέκτησαν ό,τι είχε αξία μέσα σ' αυτήν. Ελέγχοντας τα ΜΜΕ, μονοπώλησαν το σύνολο του κοινωνικού σταρ-σύστεμ της χώρας.

Ο Γερμανικός λαός καταδικάστηκε στη μόνιμη παραμονή του στο επίπεδο της πλέμπας ...Στο κατώτατο επίπεδο, το οποίο ξεκινούσε από το επίπεδο του βιομηχανικού εργάτη και στην καλύτερή του εκδοχή έφτανε μέχρι τη βάση της αστικής τάξης. Στην καλύτερη περίπτωση να γίνει κάποιος Γερμανός γιατρός ή μηχανικός, αλλά υπό την προϋπόθεση να είναι "μουγκός". Ακόμα κι όταν "έβλεπε" ή "άκουγε" τις εβραϊκές ασχήμιες, δεν θα "μιλούσε". Η Γερμανία, "ελέω Αμερικανών", απαιτούσε τη γερμανική "σιωπή", γιατί ήταν απόλυτα εβραϊκή κτήση.

Οι Αμερικανοί ήταν ευτυχείς από τη συνεργασία τους με τους Εβραίους. Όμως, δεν πρόσεξαν όπως και όσο θα έπρεπε τους νέους συνεταίρους τους. Μπορεί να επωφελήθηκαν από την απιστία των Εβραίων προς τα προηγούμενα αφεντικά τους, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν διδάχθηκαν από το πάθημα των Βρετανών. Άφησαν ανεξέλεγκτους τους Εβραίους και ήταν θέμα χρόνου να την "πατήσουν". Ήταν θέμα χρόνου να τους "ρίξουν" κι αυτούς οι Εβραίοι ...Είπαμε ...Όποιος συνεταιρίζεται με τον Διάβολο, θα πρέπει να είναι έτοιμος για "ρίξιμο". Οι αφελείς Αμερικανοί αυτό δεν το υπολόγιζαν και σύντομα ήρθε η σειρά τους. Άφησαν τους Εβραίους να ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα του Δυτικού Κόσμου και σύντομα βρέθηκαν υπό τον έλεγχό τους. Οι Εβραίοι, μέσω της FED, δεν ήταν απλά συνεργάτες των Αμερικανών, αλλά οι σφετεριστές της θέσης τους.

Μέσα σε λιγότερο από σαράντα χρόνια ρήμαξαν την πάλαι ποτέ υπερδύναμη. Λεηλάτησαν τις ΗΠΑ σε βαθμό απίστευτο ...Σε βαθμό που σήμερα οι ΗΠΑ να μοιάζουν με χώρα-"φάντασμα" ...με χώρα τριτοκοσμική ...Τριτοκοσμική είναι μια χώρα, η οποία δεν μπορεί να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες σε έναν λαό, ο οποίος μαστίζεται από τη φτώχεια ...Τριτοκοσμική είναι μια χώρα, η οποία πλήττεται από φυσικές καταστροφές και δεν μπορεί ν' αποκαταστήσει τις ζημιές ...Τριτοκοσμική είναι μια χώρα, η οποία αφήνει την ιστορική Νέα Ορλεάνη στη διάθεση των κροκοδείλων. Το σύνολο της σημερινής αδυναμίας των ΗΠΑ οφείλεται στη λεηλασία των Εβραίων. Οφείλεται στο "πέρασμα" των βιβλικών "ακρίδων". Οι Εβραίοι τούς τα πήραν όλα και τους άφησαν και με ένα χρέος 15 τρις ...Τόσο καλός ήταν οι συνεταιρισμός των αφελών Αμερικανών με τους τοκογλύφους.

Αυτοί οι Εβραίοι τοκογλύφοι είναι που τώρα προκαλούν τον τελευταίο πόλεμο ...Τον πόλεμο αυτόν, που θα φέρει τους ίδιους στην κορυφή ...Τον πόλεμο αυτόν, που θα ρίξει στην αφάνεια όλους τους Αγγλοσάξονες. Πώς όμως θα έκαναν έναν τέτοιο πόλεμο; ...Με τον τρόπο που γνωρίζουν και έχουν επαναλάβει πολλές φορές ...Με έναν πόλεμο, ο οποίος θα τους επέτρεπε να χρησιμοποιήσουν και πάλι τις "πλάτες" του γνωστού χαϊβανιού του Ρήνου. Αυτός είναι ο πόλεμος, τον οποίο ζούμε σήμερα και τον οποίο ξεκίνησε και πάλι το ίδιο χαϊβάνι ...Ο πόλεμος της Εβραϊκής Νέας Τάξης ...Ο πόλεμος αυτός, ο οποίος εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των Εβραίων ...Των Εβραίων, οι οποίοι τώρα έχουν ισχυροποιηθεί και έχουν αναπτύξει δικά τους συμφέροντα, διαφορετικά από αυτά των Αγγλοσαξόνων.

Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε με το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου. Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε με το άνοιγμα του γερμανικού "βόθρου" μέσα από τον οποίο ξεπήδησαν οι Μέρκελ και οι Σόιμπλε. Ο πόλεμος αυτός έχει ως στόχο την επιβολή της Εβραϊκής Τάξης Πραγμάτων ...Της Τάξης Πραγμάτων των τραπεζιτών ...Της Τάξης Πραγμάτων της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ ...Της Τάξης Πραγμάτων των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των υπαλλήλων τους από τον Γκρίνσπαν και τον Σόρος μέχρι τον Μπενράνκε και τον Τρισέ.

Προφανώς, βαδίζοντας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι νέοι κυρίαρχοί της προσπαθούν ν' αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν τους αρκεί πλέον να ελέγχουν εκ του μακρώθεν τις καθολικές ή τις άλλες δυνάμεις της Ευρώπης. Δεν τους αρκεί μόνον η ιδιοκτησία της Γερμανίας και ο εξ
αποστάσεως έλεγχος των Ευρωπαίων. Ο σχεδιασμός τους έχει αλλάξει. Τώρα θέλουν ν' αρπάξουν το ίδιο το κεφάλαιο αυτών των λαών. Θέλουν την ιδιοκτησία της ίδιας της Ευρώπης. Για να το πετύχουν αυτό, είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα μέσα. Τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά μέσα. Στην πραγματικότητα οι πονηροί Εβραίοι χρησιμοποιούν τις χριστιανικές δυνάμεις εναντίον του ίδιου του χριστιανισμού. Χρησιμοποιούν τις δυνάμεις των προτεσταντών, για να επιβληθούν οι ίδιοι πάνω στον ίδιο τον χριστιανισμό.

Τι θέλουν να κάνουν; Στην πραγματικότητα θέλουν να διαδεχθούν τους προτεστάντες στη θέση τους. Θέλουν να γίνουν οι κυρίαρχοι του χριστιανισμού, χωρίς να είναι χριστιανοί οι ίδιοι. Θέλουν να χτίσουν μια νέα κατάσταση πάνω σε γνωστές και εφαρμοσμένες τακτικές. Οι σημερινοί κυρίαρχοι Εβραίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους έδωσαν οι αφελείς Αμερικανοί, αλλάζοντας τις κλίμακες. Διεκδικούν την κοσμοκρατορία και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσουν την ειδική ισχύ τους.

Αυτό κάνουν. Στη θέση της ιδιόκτητης Γερμανίας, που τους επέτρεπε να ελέγχουν μόνοι τους την Ευρώπη, θα βάλουν την ιδιόκτητη Ευρώπη, η οποία θα τους επιτρέπει να ελέγχουν μόνοι τους τον Κόσμο ολόκληρο. Όπως έλεγχαν την Ευρώπη με την ιδιοκτησία της Γερμανίας, έτσι φιλοδοξούν να ελέγχουν τον κόσμο με την ιδιοκτησία της Ευρώπης. Έχοντας εξασφαλίσει τον έλεγχο της αμερικανικής οικονομίας, γνωρίζουν ότι με την ιδιοκτησία της Ευρώπης μπορούν να διεκδικήσουν την κοσμοκρατορία.

Αυτήν την ευκαιρία τούς έδωσαν οι Αμερικανοί. Τους έκαναν διαχειριστές της ευρωπαϊκής κοινωνίας και τώρα οι Εβραίοι θέλουν να ξεπεράσουν αυτά τα "όρια". Θέλουν τώρα να την ομογενοποιήσουν σε επίπεδο τέτοιο, που να την εκμεταλλεύονται πλήρως ...Να κάνουν ό,τι έκαναν στη Γερμανία. Όχι απλά να ελέγχουν τα πάντα, αλλά να τους ανήκουν τα πάντα. Γιατί; Για ν' αποψιλώσουν την ευρωπαϊκή κοινωνία και να κάνουν κυρίαρχη την πλέμπα του προλεταριάτου ...Την πλέμπα, που θα της δώσουν την "ιδεολογία" της Νέας Τάξης μέσα από τα εμετικά ΜΜΕ της Νέας Τάξης ...Την πλέμπα, που θα την οδηγούν εκεί όπου θέλουν με το "καρότο" της επιβίωσης ...Την πλέμπα, που θα τους δίνει "νομιμοποίηση" με τη γνωστή "democracy", η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία των Ελλήνων.

Απώτερος στόχος τους είναι να επιβάλουν την αναξιοκρατία ...Την αναξιοκρατία, η οποία θα οδηγήσει τους λαούς στη "σήψη" ...Την αναξιοκρατία, η οποία θα τους δίνει τη δυνατότητα να "διορίζουν" τους υπαλλήλους τους στην ηγεσία των κρατών ...Που θα τους επιτρέπει να ψάχνουν στον κοινωνικό "βόθρο" και ν' αναδεικνύουν τα στελέχη της ευρωπαϊκής πολιτικής διοίκησης. Όταν οι λαοί θα τρέχουν πίσω από τραγουδιστές, βίζιτες και ποδοσφαιριστές, αυτοί θ' αποφασίζουν μόνοι τους για τους ανθρώπους που θα τους κυβερνάνε. Δεν είναι τυχαίο που στην Ευρώπη των λαών και των πολιτισμών υπάρχουν δεκάδες διάσημοι ποδοσφαιριστές και ούτε ένας διάσημος φιλόσοφος. Αυτός ήταν ο στόχος τους. Για αυτόν τον λόγο "χρυσώνουν" ό,τι χειρότερο μπορεί ν' αναδείξει η κοινωνία.

Ήδη το καταφέρνουν αυτό
όπως βλέπουμε στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ώρα που οι λαοί χαζεύουν στα γήπεδα και στους διαγωνισμούς ταλέντων, οι Εβραίοι τραπεζίτες, είτε της ΕΚΤ είτε της FED είτε της Deutsche Bank, είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν και διορίζουν τους Ευρωπαίους ηγέτες των Βρυξελών. Δεν είναι τυχαίο που σε μια Ευρώπη με την "πείρα" της και το ιστορικό της "βάθος" επιλέχθηκαν στη θεωρητικά πιο μεγάλη της στιγμή να ηγηθούν άνθρωποι σκουπίδια ..."Κουνάβια" σαν τον Βαν Ρομπάι, "ροφοί" σαν τον Μπαρόζο ή κοινοί χλεμπονιάρηδες σαν τον Όλι Ρεν. Όλοι τους άχρηστοι, διεφθαρμένοι και υπάκουοι σαν πραγματικοί σκύλοι στους Εβραίους τραπεζίτες.

Αυτό είναι επίτευγμα των Εβραίων ...Των Εβραίων καί των δύο ακτών του Ατλαντικού ...Των Εβραίων, οι οποίοι συνωμότησαν εναντίον των πάντων. Απλά, όπως είπαμε, για να ολοκληρωθεί αυτός ο σχεδιασμός τους, δεν αρκεί μόνον ο έλεγχος της Ευρώπης ...Δεν αρκεί μόνον ο έλεγχος της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Απαιτείται η ιδιοκτησία της Ευρώπης. Επειδή γνώριζαν ότι θα έχουν αντιδράσεις, επέλεξαν την πονηριά και όχι τη δύναμη. Τι έκαναν; Επέλεξαν την προτεσταντική τακτική. Επέλεξαν να μιμηθούν τους Αγγλοσάξονες και να παίξουν το "χαρτί" της Γερμανίας. Θα μιμούνταν τους Βρετανούς, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα συμφέροντα της γερμανικής Πρωσίας, για να για να κατακτήσουν τον υπόλοιπο γερμανικό κόσμο. Με έναν όμοιο τρόπο οι Εβραίοι φιλοδοξούν να χρησιμοποιήσουν τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής Γερμανίας, για να κατακτήσουν το σύνολο του ευρωπαϊκού κόσμου.

Όπως οι Βρετανοί εκμεταλλεύτηκαν το "ομόδοξο" των Πρώσων εις βάρος των καθολικών Γερμανών, έτσι και οι Εβραίοι φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν το "ομόρροπο" των Γερμανών
οι οποίοι είναι κατακτημένοι εδώ και μισό αιώνα από τους ίδιους, για να κατακτήσουν και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Αυτήν τη "Γερμανία" έβαλαν να "επιτεθεί" στην Ευρώπη και της έδωσαν τους παλιούς συμμάχους της Πρωσίας ...Τους Σκανδιναβούς, τους Ολλανδούς ή τους Βρετανούς. Αυτή η "Γερμανία" της Μέρκελ επιτίθεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη.

Back to content | Back to main menu