Κορυφή σελίδας
Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Γερμανία - Το χαϊβάνι της Ευρώπης

18 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο στόχος τους. Να κατακτήσουν "βουβά" την Ευρώπη, όπως κατέκτησαν τη Γερμανία. Στόχος τους είναι να πετύχουν την εξομοίωση της Ευρώπης με την Ομοσπονδιακή Γερμανία. Στόχος τους είναι να κάνουν τη μελλοντική Ενωμένη Ευρώπη όμοια με τη σημερινή Ενωμένη Γερμανία. Μια ομοσπονδία εξαρτώμενων και ημιανεξάρτητων κρατών, όπως είναι τα κρατίδια της Γερμανίας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον αν καταφέρει η κατακτημένη Γερμανία της διορισμένης Μέρκελ να "φάει" την Ευρώπη από τους λαούς της, όπως έφαγε η κατακτημένη από τους Εβραίους Δυτική Γερμανία την Ανατολική από τους Ανατολικογερμανούς. Γι' αυτόν τον λόγο στηρίζουν ένα ζώο όπως η Μέρκελ. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν διορίσει στην ηγεσία της Γερμανίας αυτόν τον "θίασο" των άχρηστων, των σακάτηδων και των ανώμαλων.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται και η "βλασφήμια" του χαϊβανιού. Οι προτεστάντες Γερμανοί συνεργάστηκαν με τους Εβραίους σε μια ανίερη συμμαχία εις βάρος όχι μόνον του καθολικισμού, αλλά του ίδιου του χριστιανισμού ...Συνεργάστηκαν εις βάρος όλων αυτών, που σήμερα βγαίνει το πιστό και άγριο γερμανικό "χαϊβάνι" και βρίζει ...Εις βάρος όλων των PIIGS ...Εις βάρος όλων των "τεμπέληδων", των "άχρηστων" και των "παρασίτων", που κατά "σύμπτωση" είναι όλοι τους χριστιανοί, αλλά διαφορετικού δόγματος από τα δουλικά των Εβραίων. Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιρλανδοί. Αυτούς τους αλλόδοξους βρίζει καθημερινά η Γερμανία υπό τις εντολές των Εβραίων και την ανοχή των Αγγλοσαξόνων.

...Η Γερμανία, η οποία έχει ισχυροποιηθεί τεχνητά από τα αφεντικά της εις βάρος των "άχρηστων" και των "τεμπέληδων" ...Η Γερμανία, η οποία έχει κυριαρχήσει υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά. Είναι γνωστό ότι έχει χρηματοδοτηθεί και εξακολουθεί να χρηματοδοτείται με προνομιακούς όρους, προκειμένου ν' αποκτήσει την απόλυτη ανταγωνιστικότητά της, όταν όλοι οι άλλοι "αιμοραγούσαν" από τη διαφθορά και την σπατάλη που τους είχαν προκαλέσει τα αφεντικά της Γερμανίας ...Η Γερμανία, η οποία με εβραϊκά χρήματα έχει εξαγοράσει το σύνολο σχεδόν της χριστιανικής βιομηχανικής τεχνογνωσίας, για να παριστάνει την εκ του ασφαλούς ασυναγώνιστη.

Αυτό είναι το αντιχριστιανικό, αντιευρωπαϊκο και αντιγερμανικό παιχνίδι, το οποίο παίζουν οι ασιατικής καταγωγής Εβραίοι του ιουδαϊκού θρησκεύματος ...Το παιχνίδι εκείνο, που, για να παιχθεί εις βάρος των θυμάτων, απαιτεί ένα χαϊβάνι να το "παίξει" ...Ένα χαϊβάνι, το οποίο θα προδώσει τον ίδιο του τον εαυτό και τους ομοίους του ...Ένα χαϊβάνι, το οποίο, ως χριστιανός, θα ανοίξει την "κερκόπορτα" του χριστιανισμού σε αλλόθρησκους ...Ένα χαϊβάνι, το οποίο, ως Ευρωπαίος, θα ανοίξει την "κερκόπορτα" της Ευρώπης σε Ασιάτες ...Ένα χαϊβάνι, το οποίο, ως εθνότητα, θα ανοίξει τις "κερκόπορτες" όλων των εθνών, για να τα αλώσει η πιο αμιγής εθνότητα της ιστορίας.

Όλα αυτά τολμούν και τα δοκιμάζουν οι Εβραίοι, γιατί απλούστατα ελέγχουν τη γερμανική "πλέμπα" ...Την αγράμματη "πλέμπα", η οποία σήμερα εργάζεται στα εργοστάσια και τρέμει μήπως χάσει το μεροκάματό της ...Την αγράμματη "πλέμπα", την οποία μπορούν να την ερεθίζουν, δείχνοντάς της και πάλι "είδωλα" ..."Είδωλα" εχθρών, που την "απειλούν" ...Που "απειλούν" το "ψωμί" της ..."Είδωλα", που δείχνει έτοιμη να τα κυνηγήσει και αυτό τρομάζει τους υπόλοιπους λαούς, οι οποίοι γνωρίζουν μέσα από την ιστορία τι συμβαίνει με τη γερμανική "πλέμπα", όταν αυτή αρχίζει και κυνηγάει εχθρούς ...Όταν για άλλους ξεκινάει και άλλους βασανίζει ...Όταν δεν σταματάει με τίποτε, μέχρι να πάρει τις εντολές των αφεντικών της.

Αυτό το αφεντικό τώρα είναι ο πονηρός Εβραίος "νάνος". Ο καχεκτικός "νάνος", ο οποίος κρύβεται πίσω από το γιγαντόσωμο "χαϊβάνι" του Ρήνου και απειλεί ολόκληρο τον κόσμο.

Τα μεγαλύτερα χαϊβάνια της ανθρώπινης ιστορίας.

...Αμετανόητα χαϊβάνια μέχρι τέλους.

Ο αναγνώστης έχει πλέον μια εικόνα του τι συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη ...και εξαιτίας της προδοσίας των Γερμανών ...Εξαιτίας του χαλασμένου "μυαλού" της Γερμανίας ...Εξαιτίας αυτών, οι οποίοι μετατρέπουν τους Γερμανούς σε χαϊβάνια όλων των επιπέδων. Όταν λέγαμε στην αρχή του κειμένου πως, αν αποκαλυφθούν τα μυστικά της Γερμανίας, οι ίδιοι οι Γερμανοί θα την "εγκαταλείψουν", σε όλα αυτά αναφερόμασταν. Είναι θέμα χρόνου ν' ανοίξουν οι μυστικοί φάκελοι αυτού του κόσμου και να εκτεθεί η Γερμανία ανεπανόρθωτα ...Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ. Οι Γερμανοί είναι
με διαφορά τα μεγαλύτερα χαϊβάνια της ανθρώπινης ιστορίας. Ούτε οι πιο άσημες φυλές της Αφρικής δεν έχουν παγιδευτεί τόσο πολύ και για τόσο μεγάλο διάστημα από τους αποικιοκράτες.

...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις ιδιότητες που μπορούν να φέρουν ως άνθρωποι. Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο στο οποίο να μην απέτυχαν παταγωδώς ...όχι απλά να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους, αλλά να τα προστατεύσουν στοιχειωδώς. Αυτό, το οποίο καταφέρνει να επιτύχει και ο τελευταίος λαός του Πλανήτη, δεν το κατάφεραν οι Γερμανοί. Ως λαός δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν ούτε τη θρησκεία τους ούτε το έθνος τους ούτε τα πολιτικά τους δικαιώματα. Απέτυχαν στο επίπεδο της θρησκείας, στο επίπεδο του έθνους, αλλά και στο επίπεδο του πολίτη. Απέτυχαν ολοσχερώς σε όποιο επίπεδο και υπό την όποια ιδιότητα τούς εξετάσει κανείς.

Απέτυχαν ως χριστιανοί, απέτυχαν ως Γερμανοί, αλλά απέτυχαν και ως πολίτες. Ακόμα και ως αγράμματη πλέμπα αποτυχημένοι είναι. Εδώ και έναν αιώνα όποιος θέλει μπορεί να τους "δουλεύει". Το έκαναν οι ομόδοξοί τους Αγγλοσάξονες, είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί και τώρα το δοκιμάζουν οι αλλόθρησκοι Εβραίοι. Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό. Τις περισσότερες φορές, που οι Γερμανοί έχυσαν το αίμα τους, το έκαναν εν αγνοία τους και γιατί αυτό επέβαλαν τα συμφέροντα αυτών που τους "δουλεύουν". Τι λίγες φορές, που έδειξαν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να χύσουν το αίμα τους
όπως συμβαίνει σήμερα, είναι επειδή δεν το απαίτησαν τα αφεντικά τους και όχι επειδή ήταν αρκετά έξυπνοι για να το αποφύγουν.

Μιλάμε για πάνω από έναν αιώνα συνεχών λαθών. Αρκεί κάποιος να πάρει τα πράγματα με τη σειρά και να αξιοποιήσει τις στοιχειώδεις πληροφορίες, τις οποίες οι πάντες έχουν στη διάθεσή τους και θα εκπλαγεί από αυτά τα οποία θα "δει". Είναι
με διαφορά οι πιο αποτυχημένοι χριστιανοί, εφόσον με την ασχετοσύνη τους απειλούν με απόλυτη καταστροφή την ίδια τους τη θρησκεία. Εξαιτίας της χαϊβανοσύνης τους κάνουν "πλάτες" στους Εβραίους και στην πραγματικότητα παραδίδουν τον χριστιανισμό σε αλλόθρησκους. Εξαιτίας της βλακείας τους συμμετέχουν εν αγνοία τους σε έναν θρησκευτικό πόλεμο, ο οποίος θα υποτάξει τον χριστιανισμό στους Εβραίους.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα σαν δήθεν "επίθεση" των "Αγορών" στην Ευρώπη, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό, το οποίο θέλουν οι Εβραίοι να φαίνεται, στην επίθεση την οποία μεθοδεύουν οι ίδιοι, προκειμένου να κατακτήσουν την Ευρώπη. Είναι η επίθεση των Εβραίων τοκογλύφων, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους χριστιανικούς λαούς και να τους αρπάξουν τις περιουσίες τους και άρα τις πατρίδες τους. Είναι η επίθεση των Εβραίων, η οποία υποβοηθάται από την προτεσταντική "συμμορία" του Βορρά. Στην πραγματικότητα η ευρωπαϊκή κοινωνία δέχεται σήμερα μια ύπουλη θρησκευτική επίθεση.

Στην Ευρώπη της τρίτης χιλιετίας διεξάγεται ένας θρησκευτικός πόλεμος για την κυριαρχία πάνω σ' αυτήν ...Ένας ιδιόμορφος θρησκευτικός πόλεμος, εφόσον τον έλεγχο του χριστιανισμού τον διεκδικούν Ιουδαίοι με τη βοήθεια προδοτών χριστιανών. Τέτοιοι προδότες είναι οι Γερμανοί σ' αυτό το επίπεδο ...Πραγματικοί ΕΞΩΜΟΤΕΣ. Προτεστάντες στην υπηρεσία του ιουδαϊσμού με στόχο την άλωση του χριστιανισμού. Εξωμότες οργανωμένοι και πανίσχυροι όσο ποτέ.

Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Γιατί; Γιατί έχουν "διαβρώσει" όλες τις άμυνες του καθολικού χριστιανισμού ...Όλες τις άμυνές του και όχι μόνον αυτές του γερμανικού καθολικισμού, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Έχουν "διαβρώσει" ακόμα και τις άμυνες της ίδιας της Ρώμης. Γερμανός πρώην ναζιστής και σιωνιστής είναι και ο ίδιος ο Πάπας της Ρώμης ...Γερμανός υπηρέτης των ιδίων τραπεζικών συμφερόντων, που ελέγχουν και τη Μέρκελ ...Αυτός, ο οποίος υποτίθεται θα έπρεπε να υπερασπιστεί τον καθολικισμό από την προτεσταντική επίθεση. Πόσο μάλλον όταν αυτή εκδηλώνεται υπό τις εντολές του ιουδαϊσμού. Θέμα χρόνου είναι να δουν οι χριστιανοί της Ρώμης τον εχθρό έξω από τα "τείχη" της. Θέμα χρόνου είναι να δουν τον Μωϋσή Ante Portas.

Όμως, οι Γερμανοί δεν είναι αποτυχημένοι μόνον ως πιστοί μιας συγκεκριμένης θρησκείας, την οποία όχι απλά δεν υπηρετούν, αλλά απειλούν με αφανισμό. Αποτυχημένοι είναι και ως έθνος, γιατί ποτέ δεν κατάφεραν να εξυπηρετήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα. Δεν το κατάφεραν παλαιότερα και δεν το καταφέρνουν και τώρα. Επί έναν αιώνα "πλήρωναν" τα κόστη όλων των πολέμων και στα κέρδη πάντα "απουσίαζαν". Παρόντες στις ζημιές, απόντες στις λείες. Όταν μοιράζονταν οι λείες μεταξύ των νικητών, οι Γερμανοί πάντα έκλαιγαν σε κάποια γωνία δίπλα σε κάποια συντρίμμια. Ως γνήσια και ανυπέρβλητα χαϊβάνια, πάντα λειτουργούσαν με τρομερό εθνικό κόστος υπέρ των συμφερόντων των Αγγλοσαξόνων παλαιότερα και των Εβραίων σήμερα. Από τον σημερινό τους ιμπεριαλισμό αυτοί εισπράττουν μόνον το μίσος. Τα κέρδη πηγαίνουν κατ
ευθείαν στους Εβραίους.

Όμως, όπως απέτυχαν στο συλλογικό επίπεδο, έτσι απέτυχαν και στο ατομικό. Απέτυχαν και ως απλοί πολίτες. Εδώ βρίσκεται και το πιο τρομερό απ' όλα. Ακόμα και ως πολίτες φέρονται ως χαϊβάνια. Η απόδειξη αυτής της αθλιότητας βρίσκεται στη συμπεριφορά τους απέναντι στη σημερινή Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντί να συμπαραστέκονται στους Έλληνες για τον αγώνα τους απέναντι στη Νέα Τάξη των τοκογλύφων
οι οποίοι "καταπίνουν" ολόκληρες πατρίδες με τα τεχνητά χρέη που προκαλούν μέσω των διεφθαρμένων ηγεσιών κάθονται και τους βρίζουν. Αντί να θαυμάζουν τους σύγχρονους Έλληνες, οι οποίοι προσπαθούν έστω να κάνουν αυτά, τα οποία έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι πριν από μισό αιώνα, κάθονται και τους απειλούν.

Αυτή είναι βέβαια και η απόλυτη ειρωνεία. Οι Έλληνες δίνουν έναν σχεδόν άνισο αγώνα, του οποίου τα κέρδη, αν τον κερδίσουν, θα μοιραστούν ανάμεσα σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς και άρα και στον γερμανικό λαό. Τον ίδιο λαό, ο οποίος στέκεται σήμερα απέναντί τους και είναι η αιτία που ο αγώνας αυτός γίνεται άνισος. Αυτή είναι η ειρωνεία. Οι ίδιοι Γερμανοί, που σήμερα, εξαιτίας της βλακείας τους
και με ζημιά, στέκονται απέναντι στους Έλληνες, κάνοντας τον αγώνα τους δύσκολο, είναι αυτοί που θ' απολαύσουν κέρδος αν τον χάσουν. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα, τα οποία όμως έχουν την εξήγησή τους.

Η εξήγηση του γερμανικού μυστηρίου οφείλεται στον τρόπο που λειτουργούν οι Γερμανοί, εξαιτίας των Εβραίων. Όλο το μένος αυτού του γιγαντιαίου χαϊβανιού πέφτει σήμερα στην Ελλάδα, γιατί αυτό βολεύει τους Εβραίους, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του. Οι Εβραίοι έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες. Φοβούνται ότι οι Έλληνες θα τους δημιουργήσουν προβλήματα ...Προβλήματα σ' ό,τι αφορά τον στόχο της κατάκτησης της Ευρώπης. Τους θεωρούν απείθαρχους, που, αν αφεθούν ελεύθεροι ν' αγωνιστούν υπέρ της πατρίδας τους, θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τους υπολοίπους λαούς και να καταστρέψουν τα εβραϊκά σχέδια. Τους θεωρούν ως τους πλέον ανυπότακτους και άρα θέλουν από αυτούς να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή κατάκτηση για όσο διάστημα η οικονομική κρίση θα είναι ελεγχόμενη και θα τους δίνει επιπλέον συμμάχους εναντίον των Ελλήνων.

Σε αυτήν την εβραϊκή εκστρατεία εναντίον των Ελλήνων χρησιμοποιούν τη Γερμανία ...Τη Γερμανία της πλέμπας ...Τη Γερμανία της Bild. Χρησιμοποιούν το γιγαντιαίο χαϊβάνι για την κάμψη του φρονήματος των Ελλήνων. Βάζουν το χαϊβάνι να τους "χτυπάει" ...Να τους "χτυπάει", τη στιγμή που οι ίδιοι οι Εβραίοι τους διατηρούν αλυσοδεμένους ...Αλυσοδεμένους, για να μην αμύνονται ...Να μην αμύνονται, όταν τους λεηλατεί το χαϊβάνι και να μην επιτίθενται, ζητώντας τις πολεμικές αποζημιώσεις που τους οφείλει. Αλυσοδεμένοι είναι οι Έλληνες από τη στιγμή που οι Εβραίοι κατόρθωσαν και τους "φόρτωσαν" σαν "ηγέτη" τον Εβραίο Γιωργάκη ...Έναν γνήσιο σιωνιστή και δεδηλωμένο οπαδό της παγκόσμιας διακυβέρνησης ...Έναν μισόχαζο προδότη ...Ένα γνήσιο κατακάθι της ελληνικής κοινωνίας ...όμοιο σε αχρηστίλα με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τα άλλα τα "παιδιά".

Για να καταλάβει κάποιος το πόσο άδικη είναι η συμπεριφορά του γερμανικού λαού απέναντι στους Έλληνες, θα πρέπει να γνωρίζει μερικά απλά πράγματα. Κατ
αρχήν να γνωρίζει τον λόγο που αγωνίζονται οι λαοί, προκειμένου να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους, τις ελευθερίες τους και βέβαια τις πατρίδες τους ...Οι λαοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν τη Γερμανία για ιμπεριαλισμό ...Οι λαοί, οι οποίοι ναι μεν βλέπουν ότι η Γερμανία ασκεί ιμπεριαλισμό εις βάρος τους, αλλά δεν γνωρίζουν όλα όσα έχουμε αναφέρει πιο πάνω γι' αυτήν ...Οι λαοί, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι η ίδια είναι το κύριο θύμα του ιμπεριαλισμού αυτού. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα, τα οποία οφείλονται στην ιδιαιτερότητα της Γερμανίας και την παγίδευσή της από τους Εβραίους.

Υπάρχει ιδιαιτερότητα στη σημερινή κατάσταση, όπου πρωταγωνιστεί η Γερμανία. Δεν μιλάμε για έναν συνηθισμένο ιμπεριαλιστή, ο οποίος σε κυνηγάει με το μαχαίρι για να σε σκοτώσει. Μιλάμε για έναν φορέα ιμπεριαλιστικού "AIDS", ο οποίος σε κυνηγάει, για να σε "κολλήσει" τη θανατηφόρα αρρώστια του. Μιλάμε για κάποιον, ο οποίος, εκτός από "άρρωστος", είναι και βλάκας, εφόσον δεν στρέφεται εναντίον αυτού που τον "αρρώστησε", αλλά εναντίον των "υγιών" του περιγύρου του. Μιλάμε για κάποιον, ο οποίος δεν μπόρεσε ν' αποφύγει την αρρώστια και προσπαθεί να τη μεταδώσει σε όσους περισσότερους μπορεί.

Αυτό ακριβώς κάνουν οι Γερμανοί εις βάρος όλων των ευρωπαϊκών λαών και βέβαια των Ελλήνων. Αυτό, το οποίο έπαθαν από τους Εβραίους και δεν μπόρεσαν να το σταματήσουν, προσπαθούν να το επιβάλουν και στους άλλους.

Γιατί αντιδρούν οι Έλληνες, για παράδειγμα; Για τα προφανή. Για τα αυτονόητα. Γι' αυτά, τα οποία θα έπρεπε ν' αντιδρούν και οι Γερμανοί εδώ και δεκαετίες και τα οποία θα τους τοποθετούσαν σε ένα κοινό στρατόπεδο. Οι Έλληνες αντιδρούν, γιατί δεν θέλουν να γίνει η πατρίδα τους μέλος της Νέας Τάξης και η εξουσία της να είναι διορισμένη από το γνωστό "διευθυντήριο". Γι' αυτό αντιδρούν οι Έλληνες. Δεν θέλουν η Ελλάδα να καταλήξει σαν την κατακτημένη Γερμανία. Ένα κράτος σκλαβωμένο, που η εξουσία του είναι διορισμένη απευθείας από το ξένο "διευθυντήριο".

Για τι άλλο διαμαρτύρονται οι Έλληνες; Γιατί δεν θέλουν να χάσουν το δημόσιο κεφάλαιο. Δεν θέλουν ως λαός να χάσουν την κυριότητα της λαϊκής περιουσίας. Δεν θέλουν αυτό το ζωτικής σημασίας για την επιβίωση ενός λαού κεφάλαιο να περιέλθει στην κυριότητα των τραπεζών των τοκογλύφων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι Εβραίοι.

Δεν θέλουν, δηλαδή, οι Έλληνες να πάθουν ό,τι έχουν πάθει ήδη οι "κυρίαρχοι" Γερμανοί. Δεν θέλουν να χάσουν την πατρίδα τους, εφόσον αυτή συνδέεται άμεσα με τη λαϊκή περιουσία ...Με την κοινή περιουσία, που διαθέτουν ως λαός ...Με την περιουσία που έχει χάσει ο γερμανικός λαός εδώ και δεκαετίες. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε που να έχει αξία μέσα στη Γερμανία και να ανήκει στους Γερμανούς. Ό,τι έχει αξία στη Γερμανία, ανήκει στους Εβραίους. Οι Έλληνες φωνάζουν που η Deutsche Telekom απέκτησε με τη βία τον ΟΤΕ, αλλά δεν βλέπουν ότι η Deutsche Telekom δεν ανήκει στη Γερμανία, αλλά στη Deutsche Bank του Εβραίου Άκερμαν και των ομοεθνών του.

Διαμαρτύρονται οι Έλληνες στις πολιτικές που επιβάλει το Βερολίνο, θεωρώντας ότι απειλείται με αυτόν τον τρόπο η επιβίωσή τους ως έθνος. Πολιτικές απάνθρωπης οικονομικής πολιτικής, που οδηγούν έναν λαό στην υπογεννητικότητα και βέβαια στην απειλή της επιβίωσής του. Ποιοι τις μεθοδεύουν αυτές τις πολιτικές, που απειλούν την επιβίωση των εθνών; ...Οι Γερμανοί. Αυτοί, οι οποίοι ήδη τις έχουν υποστεί ...Οι Γερμανοί, οι οποίοι έχουν τους χειρότερους δείκτες στην Ευρώπη σ' ό,τι αφορά την αναπαραγωγικότητά τους ...Οι Γερμανοί, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν έναν δημογραφικό εφιάλτη ...Αυτοί, οι οποίοι ήδη έχουν μπει στη "ζώνη" των "ειδών", που βρίσκονται υπό την άμεση απειλή εξαφάνισης.

Διαμαρτύρονται οι Έλληνες για τις ύπουλες πολιτικές που επιβάλει το Βερολίνο και έχουν σχέση με τη μεταναστευτική πολιτική. Διαμαρτύρονται στους Γερμανούς για τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών στην πατρίδα τους ...Την τόσο μεγάλη συγκέντρωση, που απειλεί τις δημογραφικές ισορροπίες. Σε ποιον διαμαρτύρονται; Στο κύριο θύμα αυτών των πολιτικών στην Ευρώπη; ...Στη Γερμανία, η οποία "παραπαίει" δημογραφικά και "αργοπεθαίνει" ως κοινωνία ...Στη Γερμανία, η οποία έχει μια τεράστια μειονότητα ξένων και αλλοθρήσκων, που δημογραφικά ακμάζει, ξοδεύοντας τους γερμανικούς οικονομικούς πόρους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που θεωρούμε ακόμα πιο τρομερό την αδυναμία των Γερμανών να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους ως πολίτες; Τον λόγο που θεωρούμε ότι έχουν μπει σε μια φάση επικίνδυνη, που απλά θέλουν να κολλήσουν σε άλλους την "αρρώστιά" τους; Πολεμώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες, δείχνουν πως όχι απλά βρίσκονται σε λάθος στρατόπεδο, αλλά πως δεν κατανοούν ούτε στοιχειωδώς την κατάσταση ...Δεν κατανοούν ούτε καν τη δική τους θέση ...Δεν αντιλαμβάνονται τη δική τους κατάσταση ...Δεν ξεχωρίζουν τους εχθρούς τους από τους φίλους.

Βρίζουν τους "βρεγμένους" αυτοί, οι οποίοι εδώ και μισό αιώνα "μουλιάζουν" σε βρώμικα "νερά". Πολεμούν τους ολιγάριθμους Έλληνες, οι οποίοι δίνουν τον υπερπάντων αγώνα απέναντι σε θηρία, την ίδια στιγμή που και οι ίδιοι είναι θύματα των ίδιων θηρίων. Θυμώνουν με τους Έλληνες, οι οποίοι δανείζονταν και ξόδευαν, για να παράγει η Siemens κέρδη και δεν θυμώνουν που κάποιοι άλλοι ξένοι επιβιώνουν στη Γερμανία, τρώγοντας αυτά τα κέρδη, επειδή απλά "αναπαράγονται" εις βάρος του γερμανικού λαού.

Μιλάμε για μια εντελώς παρανοϊκή κατάσταση. Πολεμούν εκείνους, τους οποίους θα έπρεπε να βοηθήσουν, για να κερδίσουν και οι ίδιοι. Πολεμούν εκείνους, οι οποίοι αναγκάζονται να "διορθώσουν" τα δικά τους λάθη. Γερμανικό λάθος είναι αυτό, το οποίο σήμερα καλούνται οι Έλληνες να πολεμήσουν. Γερμανικό λάθος είναι η τεράστια ισχυροποίηση των Εβραίων. Οι Γερμανοί έπρεπε να το "καθαρίσουν" πολύ πριν ισχυροποιηθεί σε βαθμό που να απειλεί την Ευρώπη ολόκληρη ...Να το "καθαρίσουν" όταν ακόμα ήταν αδύναμο ...Όταν έπρεπε να καταλάβουν την "παγίδα" που τους έστηνε ο Χίτλερ και δεν την κατάλαβαν ...Όταν έπρεπε να τους εμποδίσουν ν' αποκτήσουν την ιδιοκτησία της πατρίδας τους μετά τον Χίτλερ και δεν τους εμπόδισαν ...Όταν έπρεπε να ερευνήσουν το θέμα του Ολοκαυτώματος και δεν το ερεύνησαν. Τα γερμανικά λάθη πενήντα χρόνων καλούνται τώρα ν' αντιμετωπίσουν όχι μόνον οι Έλληνες, αλλά και οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί ...Λάθη τεράστια και πολλά και στα οποία προστίθενται και τα σημερινά.

Όμως, αν τους θεωρούμε ως αποτυχημένους πολίτες, αυτό δεν είναι το χειρότερο. Ακόμα και ως "πλέμπα" αποτυχημένοι είναι. Γιατί; Γιατί, αν υποθέσουμε ότι το μόνο που μπορεί να ενδιαφέρει μια "πλέμπα" είναι το κέρδος από τις προσθαφαιρέσεις λογιστικού τύπου και πάλι εμφανίζονται να κάνουν λάθος. Δεν αρκεί να θέλεις να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Πρέπει να γνωρίζεις πώς να το κάνεις. Δεν αρκεί να κυνηγάς με πάθος το κέρδος. Απαιτείται ν' αντιλαμβάνεσαι και την έννοια της ζημιάς. Απαιτείται ν' αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημιάς. Απαιτείται ν' αντιλαμβάνεσαι το κέρδος, το οποίο πολλές φορές είναι συγκαλυμμένο.

Όταν, για παράδειγμα, απολαμβάνεις επί χρόνια ένα ανάκτορο και φιλοδοξείς να συνεχίσεις να το απολαμβάνεις εις βάρος του ιδιοκτήτη του, δεν αντιδράς αν αυτός σου ζητήσει 100 ευρώ ...Δεν αντιδράς όταν αγνοεί τα δικαιώματά του και σου ζητάει ένα αστείο ποσό ίσα-ίσα για να πάρει ένα κομμάτι ψωμί και να επιβιώσει ...Ένα ποσό τέτοιο, που, ακόμα και σαν ενοίκιο να το εκλάβεις, είναι ελάχιστο. Το ότι σου ζητάει χρήματα, δεν σημαίνει ότι πρέπει ν' αντιδράσεις, γιατί απλούστατα αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι σε βάζει στη ζώνη της ζημιάς. Πρέπει να είσαι σε θέση να το αξιολογήσεις ως απαίτηση και άρα να γνωρίζεις ποιο είναι το κέρδος που απολαμβάνεις και από πού ξεκινά η ζημιά.

Οι Γερμανοί και σε αυτό το επίπεδο είναι εκτός τόπου και χρόνου. Απειλούν την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη στιγμή που είναι οι πλέον ωφελημένοι από την Ένωση αυτήν. Απειλούν να εγκαταλείψουν το Ευρώ τη στιγμή που το Ευρώ τούς έκανε κυρίαρχους παράγοντες της Ευρώπης ...και από τους ισχυρότερους στον κόσμο. Τώρα, που απλά κάποια πράγματα δυσκόλεψαν και τα θύματα της Ένωσης πρέπει να "σωθούν", ώστε να συνεχίσουν να "ζουν", οι Γερμανοί αντιδρούν. Αντιδρούν οι Γερμανοί στα έξοδα, που θα τους επιβάλει η συνέχιση της "συγκατοίκησης" με τα PIIGS. Καλά κάνουν κι αντιδρούν, αν έχουν ζημιά από αυτήν τη συγκατοίκηση ...θα έλεγε κάποιος παρατηρητής. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; 1000 Ευρώ λένε οι ειδικοί ότι θα κοστίσει σε κάθε Γερμανό πολίτη η διάσωση των υπερχρεωμένων κρατών.

1000 ευρώ είναι πολλά για έναν εργαζόμενο. Είναι πολλά για έναν εργαζόμενο, αλλά ελάχιστα για έναν Γερμανό. Γιατί; Γιατί οι Γερμανοί εισπράττουν εδώ και είκοσι χρόνια μισθούς, εξαιτίας των PIIGS ...Εξαιτίας των υπερχρεωμένων PIIGS. Η Γερμανία ήταν στο χείλος της χρεοκοπίας είκοσι χρόνια πριν. Χάρη στη διαφθορά και την παγίδευση των PIIGS βγήκε στην "επιφάνεια". Έπρεπε να καταστραφούν οι οικονομίες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών, για να ακμάσει η γερμανική. Έπρεπε να μείνουν άνεργοι οι μεσογειακοί λαοί και να υπερχρεωθούν, για να δουλέψουν οι Γερμανοί ...Να δουλέψουν για είκοσι και πλέον χρόνια ...Να εισπράξουν μισθούς για είκοσι και πλέον χρόνια. Αν ο λογαριασμός γι' αυτήν την ανέλπιστη σωτηρία είναι αυτά τα 1000 ευρώ, τότε τους βγήκε "τζάμπα".

Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι, ακόμα και ως "πλέμπα", χαϊβάνια είναι. Πιέζουν τους λαούς, θεωρώντας δεδομένα πράγματα, τα οποία δεν είναι τέτοια. Πιέζουν τους λαούς, νομίζοντας ότι θα τους τα πάρουν όλα σαν "αποζημίωση" ...Νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους, οι οποίοι θα τρέξουν να ξεπληρώσουν τα αφεντικά των Γερμανών, προκειμένου αυτοί να συνεχίσουν να ταΐζουν τα δουλικά τους. Δεν γνωρίζουν ότι, αν θυμώσουν οι λαοί και διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, οι πρώτοι που θα καταστραφούν θα είναι οι Γερμανοί. Οι πρώτοι, που θα χάσουν τη δουλειά τους, θα είναι αυτοί, οι οποίοι εξασφάλισαν δουλειά μέσα σε αυτό το "φιλικό" περιβάλλον. Οι πρώτοι, που θα χάσουν τους πελάτες τους, θα είναι αυτοί, οι οποίοι έκαναν τους πάντες εχθρούς τους.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι η κατάσταση φτάνει σε ένα αδιέξοδο ...Σε ένα αδιέξοδο, το οποίο σύντομα θα μας οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα. Στην ταχύτητα αυτής της μετάβασης θα παίξει ρόλο η σημερινή τεχνολογική ανάπτυξη, στην οποία αναφερθήκαμε στην αρχή του κειμένου. Είναι θέμα χρόνου η Γερμανία να διαλύσει ως κρατικός μηχανισμός και να μπει στο "σεντούκι" της ιστορίας. Αποτελεί ένα πολιτικό "εξάμβλωμα", το οποίο δημιουργήθηκε
και σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει επειδή απλά εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των εμπνευστών του και όχι του γερμανικού λαού ...Ένα κρατικό "κατασκεύασμα", το οποίο επιβίωσε χάρη στην αφέλεια αυτών που το χρησιμοποιούν σαν πατρίδα. Σήμερα στην κυριολεξία εξακολουθεί να υπάρχει η Γερμανία, γιατί απλούστατα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Εβραίων. Υπάρχει, γιατί απλά είναι το κεντρικό "μαγαζί" τους στην Ευρώπη.

Όμως, αυτή η κατάσταση είναι πλέον αρκετά προβληματική. Για όσο διάστημα ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι εξυπηρετούνταν από την ύπαρξη της Γερμανίας, ήταν και οι Αγγλοσάξονες, μπορούσαν να τη διατηρούν με ευκολία στη ζωή. Ως λαός είχαν τον όγκο αλλά και τη δύναμη να το κάνουν. Σήμερα
και βιώνοντας οι Αγγλοσάξονες μια πρωτοφανή κοινωνική και οικονομική παρακμή αυτό δεν ισχύει. Έχουν εξασθενήσει τρομερά και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα πάλαι ποτέ δικά τους "κάστρα". Ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία πλέον απειλούνται με "κατεδάφιση" είναι και οι ειδικές "κατασκευές" τους. "Κατασκευές" όπως η Γερμανία. Οι Εβραίοι, όσο ισχυροί κι αν είναι, δεν μπορούν από μόνοι τους ν' αναλάβουν αυτό το φορτίο. Δεν μπορεί να επιβιώσει η Γερμανία απλά και μόνον επειδή συμφέρει τους Εβραίους.

Ήδη έχει αρχίσει η κατάσταση να δείχνει σημάδια κόπωσης. Η παγκόσμια οικονομική κρίση διαρκώς επιβαρύνεται, χωρίς να οδηγεί πουθενά. Επιβαρύνεται όμως με τεράστιο ανθρώπινο κόστος. Επιβαρύνεται και σκορπάει δυστυχία
αλλά και θάνατο από την πείνα σε πληθυσμούς, οι οποίοι διαρκώς εξαθλιώνονται. Άνθρωποι έχουν αρχίσει να πεθαίνουν, απλά και μόνον επειδή κάποια κτήνη θέλουν να κερδοσκοπήσουν με τα αποθέματα τροφής.

Όλα αυτά είναι θέμα χρόνου ν' αποκαλυφθούν. Είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσουν οι άνθρωποι να μιλάνε ξανά για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι θέμα χρόνου όλα αυτά να γίνουν ένα "πακετάκι" εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ...Εγκλήματα, τα οποία δεν είναι "ορφανά" ...Εγκλήματα, τα οποία είναι εύκολο ν' αποδοθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα "κλείσει" την πορεία της σε κάποιο ειδικό διεθνές δικαστήριο.

Μέσα σ' αυτήν τη δίνη θα μπει και η Γερμανία. Η Γερμανία, όμως, δεν μπορεί ν' αντέξει μία ακόμα τέτοια δικαστική περιπέτεια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ακόμα σέρνεται σε δίκες για τα προηγούμενα εγκλήματά της. Δεν θ' αντέξει να ξανακαθίσει για ακόμα μία φορά στο "εδώλιο" του κατηγορουμένου. Δεν θ' αντέξει να ξεκινήσει και τη νέα χιλιετία όπως τελείωσε την παλιά. Άλλωστε δεν υπάρχει πλέον λόγος να ξανακαθίσει. Θύμα είναι και η ίδια ...Θύμα της βλακείας της. Είναι θέμα χρόνου να μάθουν και άρα να καταλάβουν όλοι ότι ως κράτος δικαιούται να έχει το ακαταλόγιστο. Το δικαιούται, γιατί δεν έχει το "αυτόβουλο", το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για νομιμοποίηση της δίκης της.

Η Γερμανία είναι μια απολύτως ξεχωριστή περίπτωση. Δικαιούται να "αθωωθεί" για τους ίδιους λόγους που αθωώνονται οι πνευματικά ανεπαρκείς άνθρωποι ...Αυτοί, οι οποίοι δεν είναι υπεύθυνοι και βεβαίως δεν έχουν συνείδηση των πράξεών τους. Δικαιούται να "αθωωθεί" υπό την προϋπόθεση όμως να διαλύσει ως ομοσπονδία κρατών. Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό με την περίπτωσή της. Με την ύπαρξή της "κούρασε" τους πάντες. Κούρασε τον Πλανήτη ...τον Κόσμο ...την Ευρώπη ...τους ίδιους τους Γερμανούς ...Κούρασε την ιστορία, τη γεωγραφία, αλλά και τη λογική ...Δεν πάει άλλο. Οι ίδιοι οι Γερμανοί θ' αναγκαστούν να γκρεμίσουν το "κλουβί" που τους επέβαλαν κάποιοι άλλοι.

Μετά από όλα αυτά ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι ο σύγχρονος κάτοικος της Γερμανίας δεν έχει λόγο να υπερασπίζεται τη γερμανικότητά του. Δεν έχει λόγο να υπερασπιστεί τη Γερμανία. Τι να υπερασπιστεί; Εδώ δεν μιλάμε για μια πατρίδα, η οποία απλά "έπεσε" στα χέρια ξένων, όπως έχει συμβεί και με τις πατρίδες άλλων λαών. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο "δούλεμα". Μιλάμε για ένα "μαγαζί", το οποίο κάποιοι εφεύραν, για να το δώσουν σε κάποιους αφελείς να το έχουν σαν πατρίδα ...Να πληρώνουν το κόστος του σε αίμα, για να εισπράττουν τα κέρδη του κάποιοι άλλοι. Τι να υπερασπιστεί ο Γερμανός; Να υπερασπιστεί το "μαγαζί", που έφτιαξαν οι Βρετανοί και κατέληξε στα χέρια των Εβραίων; Να υπερασπιστεί την προτεσταντική "πατέντα", η οποία στο τέλος κατέληξε αντιχριστιανικό "εργαλείο"; Να υπερασπιστεί τα πληρωμένα λάθη των υπαλλήλων που τον πρόδωσαν;

Μιλάμε για καταστάσεις μοναδικές. Μαζί με τον σημερινό παγκόσμιο πόλεμο της Νέας Τάξης η Γερμανία χρεώνεται τρεις παγκόσμιους πολέμους σε λιγότερο από έναν αιώνα. Έναν παγκόσμιο πόλεμο έχει κάνει το χαϊβάνι για κάθε "αφεντικό" του. Έναν παγκόσμιο πόλεμο για τους Βρετανούς, έναν για τους Αμερικανούς και τώρα "πολεμάει" για τους Εβραίους. Τι να υπερασπιστεί ο φουκαράς ο Γερμανός; Δεν έχει λόγο να υπερασπίζεται αυτό το κράτος, γιατί δεν έχει λόγο να εκτίθεται. Όταν δεν θα εμφανίζεται ως αξιολύπητο θύμα, θα εμφανίζεται ως αξιομίσητο κορόιδο. Όποιος δεν θα τον θεωρεί μέλος ενός ιμπεριαλιστικού κτήνους, θα τον θεωρεί κύτταρο ενός ανεγκέφαλου χαϊβανιού.

Δεν είναι και ό,τι πιο δελεαστικό να υπερασπίζεται κάποιος την περιουσία του Άκερμαν, του Τρισέ ή του Στρος Καν. Δεν είναι ό,τι πιο φιλόδοξο για κάποιον να υιοθετεί το "όραμα" της Μέρκελ ή του Σόιμπλε. Θέμα χρόνου είναι να τους εγκαταλείψουν όλοι. Σύντομα θα έχουν όλοι οι κάτοικοι της Γερμανίας λόγους να "φρεσκάρουν" τις παλαιότερες μνήμες τους. Τις θρησκευτικές, τις πολιτικές αλλά και τις προσωπικές μνήμες, τις οποίες είχαν πριν υποστούν την εβραϊκή "λοβοτομή".

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους θ' αρχίσουν να φαίνονται και πάλι γοητευτικές οι ιδιότητες του Πρώσου, του Σάξονα ή του Βαυαρού ...Πιο γοητευτικές από αυτήν του Γερμανού ...Ιδιότητες αν μη τι άλλο καθαρές κι απαλλαγμένες από κάθε εβραϊκή "χρωστική" ...Ιδιότητες, οι οποίες δεν θα θυμίζουν σε όλους το χαϊβάνι που πρόδωσε τους πάντες, μηδέ εξαιρουμένου και του ίδιου του τού εαυτού. Είναι θέμα χρόνου οι νεότεροι Γερμανοί ν' αρχίσουν να αρνούνται να είναι μέλη του γερμανικού προλεταριάτου, που παριστάνει τη Γερμανία και είναι το αποδεδειγμένα μεγαλύτερο χαϊβάνι της ανθρώπινης ιστορίας. Θέμα χρόνου είναι ν' ακουστεί στην Ευρώπη η πρόταση ..."Δυστυχώς υπήρξα Γερμανός ...αλλά όχι πια".ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Back to content | Back to main menu