Κορυφή σελίδας
Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα

8 Οκτωβρίου 2012

Μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την αποφράδα ημέρα των ανακοινώσεων του Καστελόριζου, προηγήθηκαν πολλές και μεγάλες επεμβάσεις από τους προδότες …Από αυτούς, οι οποίοι θα αναλάμβαναν ν' αλλάξουν την οικονομία της, ώστε να "προσαρμοστεί" στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης. Παράλληλα με αυτήν την προδοσία θα έπρεπε —για την ασφάλεια του σχεδιασμού και για την προσωπική τους ασφάλεια— να φροντίσουν ν' αντικατασταθεί το παλιό "φόβητρο" του κομμουνισμού με το καινούργιο, που ήταν το "τρομοκρατικό" Ισλάμ. Από τον σταλινικό κομμουνισμό θα περνούσαμε στο τρομοκρατικό Ισλάμ. Από τους σταλινικούς, οι οποίοι βρίσκονταν "ανάμεσά" μας και απειλούσαν τη Δημοκρατία και την πατρίδα, θα περνούσαμε στους ισλαμιστές, οι οποίοι και πάλι θα βρίσκονταν "ανάμεσά" μας και θα απειλούσαν τα ίδια. Αυτό βόλευε τα αφεντικά τους, οι οποίοι θα παρίσταναν τους "προστάτες" της δημοκρατίας και αυτό βόλευε και τους ίδιους, εφόσον θα εξασφάλιζαν ρόλο "μπράβων" για τους προστάτες αυτούς.

Θα εξετάσουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ήταν διαφορετική από την προηγούμενη "ψυχροπολεμική" και αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε τα κράτη να προσαρμοστούν στις ανάγκες αυτές. Σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην οικονομία των κρατών, αυτές οι αλλαγές ήταν αναγκαίες, γιατί από την εθνική κυριαρχία θα έπρεπε να πάνε στην οικιοθελή απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αυτό για την Ελλάδα σήμαινε τεράστιο "άλμα", γιατί στην πραγματικότητα έπρεπε να ξηλωθεί μια ολόκληρη "κατάσταση", την οποία την είχαν θεμελιώσει οι ίδιοι οι οποίοι θα καλούνταν να την ανατρέψουν.

…Από την προηγούμενη κρατικοποίηση των πάντων στην εποχή του εθνικοσοσιαλισμού θα πηγαίναμε στην απόλυτη ιδιωτικοποίηση των πάντων από τους ίδιους ανθρώπους …Από την εθνική "κυριαρχία" των βενιζελικών εθνικοσοσιαλιστών θα περνούσαμε στις ανακοινώσεις υποταγής του Καστελόριζου …Από τα "περήφανα" γηρατειά, θα πηγαίναμε στα "πεινασμένα" γηρατειά …Από την απόλυτα διεφθαρμένη σοσιαλιστικού τύπου οικονομία θα πηγαίναμε στην επίσης απόλυτα διεφθαρμένη ελεύθερη οικονομία …Από τους μισθούς των ΔΕΚΟ, που τάιζαν τους αργόμισθους παρακρατικούς, θα πηγαίναμε στις "προμήθειες" των πραιτωριανιών.

Όμως, αυτό δεν ήταν και τόσο απλό. Γιατί; Γιατί απαιτούσε νομοθετικές αλλαγές, οι οποίες εκείνη την εποχή ήταν τουλάχιστον προκλητικές για τον ελληνικό λαό. Οι βενιζελικοί και πάλι ήθελαν να μας προδώσουν, αλλά και πάλι ήθελαν να τα "φορτώσουν" στους "άλλους" …Στους "δεξιούς" …Στους "φασίστες". Τότε ήταν που η κυβέρνηση της Δεξιάς άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου", ο οποίος μας οδήγησε στην περίοδο-Σημίτη και από εκεί στη σημερινή κόλαση. Ο βενιζελικός Μητσοτάκης —με τους μόνιμους συνεργάτες τού ΚΚΕ— ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε τα "θεμέλια" της καταστροφής …Αυτός, ο οποίος παρέδωσε λαό και κράτος στις διαθέσεις των ομοίων του …Στις διαθέσεις των "προοδευτικών" συνοδοιπόρων του. Αυτός, ο οποίος παρέδωσε την εθνική τραπεζική δραστηριότητα στους τοκογλύφους, για να αισχροκερδίσουν εις βάρος του λαού …Αυτός, ο οποίος άνοιξε τις "πόρτες" των ΔΕΚΟ, για να λεηλατηθεί το κράτος …Αυτός, ο οποίος προετοίμασε την καταστροφή του χρηματιστηρίου, για να λεηλατηθεί ο λαός …Αυτός, ο οποίος ξεκίνησε το μεγάλο "πλιάτσικο" με την κραταιά τότε ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ …Αυτός, ο οποίος παρέδωσε στους ομοίους του τις τηλεοπτικές συχνότητες, για να "μεθύσουν" και να αναισθητοποιήσουν το θύμα τους. …Η Δεξιά έκανε τα "εγκλήματα" …οι βενιζελικοί πρωταγωνιστούσαν στο πλιάτσικο. Τράπεζες, χρηματιστηριακές, κανάλια κλπ., όλα δόθηκαν σ' αυτούς.

Ταυτόχρονα όμως, για να ευθυγραμμιστούν με τον μελλοντικό σχεδιασμό, άνοιξαν τα σύνορα για τη λαθρομετανάστευση. Επέτρεψαν να γίνει κάτι, το οποίο μέχρι τότε ούτε με πολεμική σύρραξη δεν θα γινόταν. Ξεκίνησαν με τους Αλβανούς, ώστε να είναι λιγότερο προκλητική η τακτική. Ξεκίνησαν με έναν λαό γειτονικό, μικρό και φτωχό, ο οποίος έβγαινε από τον σταλινισμό και είχε ανάγκη βοήθειας. Έναν λαό, ο οποίος δεν προκαλούσε τους αλληλέγγυους κι ανυποψίαστους για τα σχέδια της Νέας Τάξης Έλληνες …τουλάχιστον στην αρχή. Όμως, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Γιατί; Γιατί οι Αλβανοί του νεοταξίτη Μπερίσα, ευθυγραμμιζόμενοι απόλυτα με την Νέα Τάξη και τους Έλληνες βενιζελικούς, "ξεφορτώθηκαν" στην Ελλάδα όλη τους την εγκληματικότητα. Όλο το κοινωνικό "κατακάθι" μετακινήθηκε στην Ελλάδα. Στις σχέσεις Μητσοτάκη με Μπερίσα βρίσκεται η άκρη του νήματος της σημερινής αθλιότητας.

Αυτή η μετακίνηση πληθυσμών —αλλά και εγκληματιών— ήταν χρήσιμη για τον σχεδιασμό. Γιατί; Γιατί ξένοι μετέφεραν σε ένα κλειστό και μικρό εθνικό κράτος την "παθογένεια" των ΗΠΑ. Μια "παθογένεια", η οποία άλλαζε την καθημερινότητα και τη νοοτροπία των Ελλήνων. Οι Αλβανοί κακοποιοί μετέφεραν "βαριά" εγκληματικότητα και ανάγκαζαν τον λαό να προσαρμοστεί σε μια πρωτοφανή γι' αυτόν κατάσταση. Στην πραγματικότητα τον αποκοινωνικοποίησαν …Τον έμαθαν να ζει με την απειλή έξω από την πόρτα του …Τον εξοικείωσαν με την οπλοφορία …Τον εξοικείωσαν με το "βαρύ" έγκλημα …Όπως Αμερική. Αυτά, α οποία κάποτε βλέπαμε στις τηλεοράσεις να συμβαίνουν στην "πολυσυλλεκτική" Αμερική, γίνονταν και στη μικρή Ελλάδα.

Αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα. Η ελληνική κοινωνία θα άλλαζε τρόπο συμπεριφοράς και θα προετοιμαζόταν για να υποδεχθεί το μεγάλο "κύμα" των λαθρομεταναστών από το Ισλάμ. Οι Αλβανοί άνοιγαν τον "δρόμο", για να υποδεχθεί η Ελλάδα το "κύμα" των μεταναστών, το οποίο θα προκαλούσαν οι Αμερικανοί με τον πόλεμο στο Ιράκ και την επέμβαση στο Αφγανιστάν. Με ποιον υπουργό Εξωτερικών έγιναν όλα αυτά; Ποιος ήταν ο εγκληματίας υπουργός του Μητσοτάκη, που ξεκίνησε τον εφιάλτη; …Ο εγγονός του Μπενάκη, ο Σαμαράς. Αυτός, ο οποίος προφανώς ανταμείφθηκε με τη σημερινή Πρωθυπουργία για εκείνη του την προδοσία.

Για τα σημερινά προβλήματα, δηλαδή, ευθύνονται ο ανιψιός του Βενιζέλου και ο εγγονός του Μπενάκη …Η crème de la crème του βενιζελικού DNA …Οι "προοδευτικοί", οι οποίοι παρίσταναν τους ηγέτες της "επάρατης" …Οι βενιζελικοί με την "πιστωτική κάρτα" της Δεξιάς, την οποία τη "χρέωσαν" με ολόκληρο το κόστος της περιόδου-Σημίτη …Η Δεξιά τη ζημιά και το ΠΑΣΟΚ τις εισπράξεις …Τα γνωστά κόλπα της συμμορίας των βενιζελικών με τους ΚΚΕδες.

Με την περίοδο-Σημίτη οι βενιζελικοί πήραν στην κυριολεξία την ιδιοκτησία του κράτους στα χέρια τους. Έγιναν τραπεζίτες, αρπάζοντας τζάμπα τις πρώην κρατικές τράπεζες. Άσκησαν τοκογλυφία ως τραπεζίτες οι Λάτσηδες, οι Σαλλάδες, οι Κωστοπουλαίοι και οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη στην Εθνική. Λεηλάτησαν τα χρήματα του λαού, μέσω του χρηματιστηρίου. Μετά άρχισαν το "πλιάτσικο" των ΔΕΚΟ …Και πάλι οι ίδιοι  …Οι αυθεντικοί γόνοι των παλαιών δωσίλογων και οι πρωταγωνιστές του Εμφυλίου …Χριστοφοράκος, Παπακωνσταντίνου, Πικραμένος, Κόκκαλης "ρήμαξαν" τον ΟΤΕ …Ο Λάτσης πήρε δώρο τα ΕΛΠΕ. Ο Λαμπράκης, με χρήματα του ελληνικού λαού, έκανε τον μαικήνα της τέχνης.

Η "ισχυρή" Ελλάδα ήταν το σύνθημα της περιόδου-Σημίτη. Το παλιό ναζιστικό συγκρότημα του ΔΟΛ του δωσίλογου Λαμπράκη διαφήμιζε τον "καταλληλότερο". Όσο όμορφος ήταν ο Σημίτης, άλλο τόσο ισχυρή ήταν η Ελλάδα. Όσο "καταλληλότερος" εμφανιζόταν ο Σημίτης, τόσο πιο πολλά τα κρατικά χρήματα στο Μέγαρο, για να παίζει ο Λαμπράκης με την "καμεράτα". Στο μεταξύ μοίραζαν δάνεια, για να "μεθύσουν" τον λαό …Για να τον "απονευρώσουν" και να μην αντιδρά στην εγκληματική αποβιομηχάνιση της χώρας και στο μεγάλο πλιάτσικο.

Οι σημερινοί "ηθικοί" τοκογλύφοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με δάνεια. Μέσω της τηλεόρασης έμπαιναν παράνομα στα σπίτια των ανθρώπων και τους "δούλευαν" με τα "τζάμπα" δάνεια που μοίραζαν. Μετά όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι θα κατηγορούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες ότι τους "ξεγέλασαν", επειδή ήταν "αγαθοί" και "καλόπιστοι" …Στο μεταξύ όμως η "μηχανή" δούλευε.

Η Goldman Sachs με τη συνεργασία των παιδιών των παλιών δωσίλογων "ανέβαζε" τεχνητά την πιστοληπτική μας ικανότητα για ν' "αγοράζουμε" ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε. Η Siemens διέφθειρε, ο ΟΤΕ πλήρωνε και ο ΔΟΛ διαφήμιζε …Ετάιζαν και το "πόπολο" με το "όπιο" του λαού και εξασφάλιζαν υψηλή δημοφιλία και κοινωνική αποδοχή — Μεγάλες "επιτυχίες" γνώριζε το ποδόσφαιρο …Οι δύο μεγάλες ομάδες της Πρωτεύουσας και της χώρας στα χέρια των βενιζελικών και των ΚΚΕδων.

…Όλη η "κομπανία" στο κουρμπέτι …"Προοδευτικοί" και ΚΚΕδες πρώτοι στην "πρόοδο". Οι επιχορηγήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων έρεαν από τα δημόσια ταμεία σαν να ήταν η Ελλάδα υπερδύναμη. Μισό δις ευρώ χρέη έφτασαν να έχουν οι πολιτικές επιχειρήσεις των βενιζελικών. Αυτό όμως σημαίνει ότι μισό δις ευρώ μοιράστηκαν τα κομματόσκυλα πέραν των χορηγιών της Siemens του αχθοφόρου Τσουκάτου. Όλοι έπαιρναν από το κράτος ό,τι ήθελαν χωρίς καμία αντίδραση. Η πανίσχυρη ΑΤΕ δεν ξεπουλήθηκε για πλάκα.  Μέχρι και ο σύντροφος Γερμανός έγινε μεγιστάνας ...από τις μπαταρίες. Όλα με το αζημίωτο και με κέρδη για τους "μανδαρίνους" του κόμματος. Κέρδη, τα οποία για την περίπτωση Τσοχατζόπουλου ακόμα τα μετράνε στα δικαστήρια.

Τέλος, έκαναν το μεγάλο "κόλπο" με τους Ολυμπιακούς …Για τη "δόξα" της Ελλάδας και το Ολυμπιακό Πνεύμα …Πρωταγωνιστές και πάλι οι ίδιοι …Οι γνωστοί βενιζελικοί δωσίλογοι Αγγελοπουλαίοι και από πίσω ολόκληρη η "δημοκρατική" συμμορία. Από τον Κούβελο μέχρι τον καρμίρη τον Φιντανίδη. Όλοι άπλωναν τα χεράκια τους στο "μέλι". Θέμα χρόνου ήταν να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Θέμα χρόνου ήταν η οικονομική καταστροφή να υπονομεύσει την εθνική μας ανεξαρτησία. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα. Τίποτε δεν ήταν απρόοπτο κι αναπάντεχο. Όταν κόβεις τις αρτηρίες ενός ανθρώπου, γνωρίζεις την κατάληξη ακόμα κι αν δεν είσαι γιατρός. Οι προδότες, δηλαδή, γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί με την "αιμορραγία" στην οποία είχαν οδηγήσει τη χώρα. Απλά το "πλιάτσικο" ήταν το μερίδιό τους από την εθνική καταστροφή.

Τότε γνωρίσαμε και τον Χασάν. Μέσα στον χαμό της αθλιότητας η κυβέρνηση-Σημίτη μάς "εξήγησε" ότι μεγάλο μέρος της "προόδου" μας το οφείλουμε στους λαθρομετανάστες …Στους παράνομους μετανάστες, τους οποίους εκμεταλλευόμαστε και βελτιώνουμε την ανταγωνιστικότητά μας …Όπως την βελτίωναν οι Ναζί στα στρατόπεδα εργασίας. Μέρα και νύκτα τα κανάλια των βενιζελικών μάς εξηγούσαν πόσο πολύ ωφελούν την "ανάπτυξη" οι λαθρομετανάστες με την τζάμπα εργασία τους. Στους μετανάστες, οι οποίοι δεν ήταν πλέον μόνον Αλβανοί και ήδη πλημμύριζαν τη χώρα, οφείλαμε την "ισχυρή" Ελλάδα του Σημίτη.

Αυτές ήταν οι εντολές της Νέας Τάξης και αυτό έκαναν οι "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς". Το δήθεν ανθρωπιστικό και δήθεν σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια παντελώς αντεθνική εθνική πολιτική στο θέμα της μετανάστευσης και μέσα σε λίγα χρόνια η Ελλάδα γέμισε μετανάστες. Ο Χασάν προφανώς είχε και οικογένεια, η οποία στα χρόνια που ακολούθησαν τον ακολούθησε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είχε "ευθυγραμμιστεί" πλήρως με τις προδιαγραφές της Νέας Τάξης. Είχε γίνει μια πολυεθνική "σούπα", όπως ακριβώς σχεδίαζαν οι Αμερικανοί. Ο μόνος "μετανάστης", ο οποίος εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να μείνει στη χώρα, ήταν ο Οτσαλάν.

Τώρα μπήκαμε στην τελευταία φάση του σχεδίου. Μπήκαμε στη φάση όπου ένας άγνωστος πόλεμος έχει χαθεί, αλλά είναι γνωστές σε όλους οι συνέπειες της ήττας. Σήμερα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν το τίμημα της "ήττας". Με το ΔΝΤ να περιφέρεται και να μας ταπεινώνει στην Αθήνα, η κατάσταση δεν διαφέρει από εκείνη της γερμανικής Κατοχής …Και πάλι ακούγονται γερμανικά στα κατ' όνομα μόνον ελληνικά πλέον υπουργεία. Γερμανοί "ελεγκτές" τύπου Ράιχενμπαχ περιφέρονται με γκεσταπίτες στην πρωτεύουσα και δίνουν εντολές. Τώρα τρέχουν όλοι οι δωσίλογοι να τους εξυπηρετήσουν, για να πάρουν την τελευταία προμήθεια από την πώληση της πατρίδας …Όλα "στημένα". Συμπλήρωσαν έναν αιώνα προδοσίας, αν σκεφτεί κάποιος ότι η συμμορία των βενιζελικών κάπου το 1912 ξεκίνησε την "καριέρα" της. Απλά η πατρίδα, κάθε φορά που αυτοί βελτίωναν τις θέσεις τους, κάτι έχανε. Έχανε τη Μικρά Ασία της, την ελευθερία της, τη Δημοκρατία της, την Κύπρο της και σύντομα τη Θράκη ή την Κρήτη ή την ΑΟΖ.

Γιατί όμως τολμούν άφοβα να μας προδίδουν; Για τον λόγο που ήδη γνωρίζει ο αναγνώστης και τον οποίο έχουμε ήδη περιγράψει …Γιατί ελέγχουν τα πάντα. Παίζουν χωρίς αντίπαλο με σημαδεμένα "χαρτιά". Έχουν αλώσει τη Δεξιά και κάνουν ό,τι θέλουν. Την έχουν μετατρέψει σε ένα "χαϊβάνι", που της φορτώνουν όλα τα εγκλήματα, για να βγαίνουν μετά και να την "καταγγέλλουν". Κάνουν τις βρομοδουλειές των αφεντικών τους και μετά παριστάνουν και τους "αντιστασιακούς" …Όπως έκαναν με τη Χούντα …Την επέβαλαν κι "εξαφανίστηκαν" Τη "φόρτωσαν" σε μερικούς αφελείς κι αγράμματους Συνταγματάρχες και "κρύφτηκαν" μέχρι να εμφανιστούν σαν "ήρωες" κι "ανατροπείς" τους. Με ανθρώπους της Δεξιάς έριξαν τον "θρόνο" της Δεξιάς και στη συνέχεια παρίσταναν τους "δημοκράτες", χωρίς να έρθουν σε σύγκρουση με τα "γαλαζοαίματα" θύματά τους.

Αυτή ήταν η ιστορία της Χούντας σε λίγες γραμμές. Οι ίδιοι άνθρωποι που την "ύψωσαν" είναι οι ίδιοι, οι οποίοι εξασφάλισαν τα "αντιστασιακά" ένσημα, που τους έδωσαν την παντοκρατορία στη Μεταπολίτευση. Μόνοι τους μοιράζανε αντιστασιακούς "επαίνους" και ηρωικές "διακρίσεις". Όλα αυτά γίνονταν, γιατί χάρη στις αμερικανικές "πλάτες" η Δεξιά είχε  "αλωθεί" από τους παλιούς βενιζελικούς και δωσίλογους. Η υποτίθεται αγγλόφιλη Δεξιά έχει "εξουδετερωθεί" από τους αμερικανόδουλους προδότες και απλά δεν το έχει καταλάβει. Όλο το μυστικό των "προοδευτικών" αυτών προδοτών, που μας παρέδωσαν στους τοκογλύφους και το ΔΝΤ, είναι ότι ελέγχουν τη Δεξιά …Η απόλυτη ειρωνεία της ιστορίας …Οι "ηττημένοι" συνεργάτες των Ναζί νίκησαν τους "νικητές" της αγγλόφιλης Δεξιάς.

Όταν στην υποτιθέμενη Δεξιά κυριαρχούν οι βενιζελικοί Μητσοτάκηδες, Ράλληδες, Σαμαράδες κλπ., ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν από τους πέντε Πρωθυπουργούς, που έχει "δώσει" η Δεξιά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης, οι δύο είναι Καραμανλήδες και οι υπόλοιποι είναι κορυφαίοι βενιζελικοί, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ό,τι και να κάνουν οι βενιζελικοί δωσίλογοι εις βάρος του ελληνικού λαού, δεν κινδυνεύουν. Ούτε μία φορά ο Γιωργάκης δεν ένιωσε κίνδυνο εξαιτίας των "αντιπάλων" του. Τον απλό κόσμο φοβόταν και όχι το "οργανωμένο" κόμμα της ΝΔ …Όλα "στημένα" από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πάντα θα έχουν έναν δικό τους Σαμαρά, ο οποίος θα τους καλύπτει …Που θα φωνάζει ότι δεν θα "σώσει" το ΠΑΣΟΚ, όταν θα το σώζει …Που θα φωνάζει ότι δεν θα γίνει συνένοχος του ΠΑΣΟΚ και θα έχει προκαταβολικά υπογράψει "ναι σε όλα" …Που θα λέει ψέματα, για να κλέψει την ψήφο του λαού και θα συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ μέχρι να ικανοποιηθούν τα αφεντικά. Ποιος θα προδώσει ποιον; Ποιος θα παραδώσει ποιον εγκληματία στη Δικαιοσύνη; Ο εγγονός του Μπενάκη θα παραδώσει τον εγγονό του Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη; Ο Αντωνάκης του Κολεγίου Αθηνών θα παραδώσει τον συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του στη Δικαιοσύνη, για να ικανοποιήσει το πόπολο;

Και μετά ήρθε η …Μπίλντερμπεργκ.

Όποιος δεν μαθαίνει το "μάθημά" του, αναγκαστικά κάνει …επανάληψη.

Συνηθίζουμε να λέμε πως, όποιος λαός δεν γνωρίζει την ιστορία του, συνήθως καλείται να την ξαναζήσει. Αυτό για την περίπτωση της Ελλάδας επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό …Σε βαθμό τέτοιον, που να μας επιτρέπει να μιλάμε για τραγική ειρωνεία. Οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έμαθαν την πρόσφατη ιστορία τους και απειλούνται να την ξαναζήσουν. Δεν κατάλαβαν ποιοι τους αιματοκύλισαν στον Εμφύλιο —ώστε να τους τιμωρήσουν ή τουλάχιστον να τους απομονώσουν— και τώρα κινδυνεύουν από τους ίδιους ανθρώπους να ξαναπάθουν τα ίδια …Να ξαναπάθουν από τους απολύτως ίδιους ανθρώπους τα απολύτως ίδια.

Αποδεικνύεται ότι η ιστορία όχι μόνον έχει χιούμορ, αλλά είναι και επίμονη. Για όσο διάστημα "κοιμάσαι" όρθιος, θα σου χτυπάει την "πόρτα" μέχρι να "ξυπνήσεις". Θα σου τη "χτυπάει" με τον ίδιο τρόπο, για να καταλάβεις κάποτε τη βλακεία σου. Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε βρίσκεται μέσα στο ίδιο μας το κείμενο …Αυταπόδεικτο είναι. Όταν όχι μόνον δεν αντιλαμβάνεσαι τον άθλιο ρόλο του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά τον "ηρωοποιείς" κιόλας, τότε η ζωή σίγουρα θα σου κάνει "πλάκα". Σίγουρα θα σου "στείλει" έναν ίδιο Γιώργο Παπανδρέου να σου κάνει τα ίδια με άλλα "αφεντικά". Δεν κατάλαβες τότε πώς σε παρέδωσαν στους Αμερικανούς και δεν καταλαβαίνεις και τώρα πώς σε ξαναπαρέδωσαν στις αμερικανικές "Αγορές".

Σε αυτήν τη φάση του κειμένου θα μπορούσαμε με απειροελάχιστες αλλαγές να ξαναγράψουμε τις αρχικές παραγράφους. Όπως στην αρχή του κειμένου περιγράψαμε την αγωνία των δωσίλογων για την επιβίωσή τους μετά την προδοσία τους το '44, με ανάλογο τρόπο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την αγωνία των σημερινών πρωταγωνιστών …Την αγωνία των δωσίλογων του 2012 …Την αγωνία αυτών, οι οποίοι μας πρόδωσαν και μας παρέδωσαν στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους.

Όμως, σε αυτήν την περίπτωση έχουμε και το εξής αξιοπερίεργο. Εκτός από την κοινή αγωνία έχουμε κοινά και τα ονόματα των δωσίλογων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καμία αλλαγή. Κάνουμε ανάλυση βήμα προς βήμα της κατάστασης και καταλήγουμε στα ίδια πρόσωπα …Απλά πράγματα. Ποιοι μας "πρόδωσαν" και σήμερα εν έτη 2012 φοβούνται τον λαό κι αγωνιούν για την επιβίωσή τους; …Οι κυρίαρχοι της Μεταπολίτευσης …Οι κυρίαρχοι της αμερικανόδουλης Μεταπολίτευσης. Αυτοί μας πρόδωσαν στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και στους Ναζί του Βερολίνου. Αυτοί είναι που σήμερα ανησυχούν για τύχη τους, βλέποντας τον λαό να είναι εξοργισμένος μαζί τους.

Κάνουμε λοιπόν ένα Copy-Paste της δεύτερης παραγράφου του κειμένου …Της παραγράφου εκείνης, στην οποία περιγράφαμε αυτά, τα οποία συνέβαιναν με τους δωσίλογους του 1944: Ποιοι όμως ήταν οι συνεργάτες των Ναζί; Ποιος πολιτικός σχηματισμός ήταν αυτός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους μαζικά και απόλυτα οργανωμένα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν τα κεντρικά πολιτικά τους γραφεία στη Λαδά και συστεγάζονταν με τους Ναζί …Οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" …Οι φιλελεύθεροι …Οι βενιζελικοί …Τα "παιδιά" του Βενιζέλου και του Μπενάκη …Αυτοί, οι οποίοι δεν έβλεπαν τη γερμανική κατοχή ως εθνική καταστροφή αλλά σαν ευκαιρία …Τη μεγάλη τους ευκαιρία να μονοπωλήσουν έστω και "εργολαβικά" την εξουσία εις βάρος της αγγλόφιλης Δεξιάς και ταυτόχρονα να γίνουν πλούσιοι ...Πολύ πλούσιοι, εφόσον μπορούσαν —ως μαυραγορίτες— να ληστεύουν έναν λαό, τον οποίο οι ξένοι κατακτητές είχαν στήσει στον "τοίχο".

Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ήταν όλοι οι δωσίλογοι: …Ο γέρος Λαμπράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής του κόμματος των βενιζελικών και συνέταιρος του Γκαίμπελς …Ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Τσολάκογλου …Ο γέρος Ράλλης, ο οποίος ήταν "έμπιστος" των Γερμανών ...Ο γέρος Πάγκαλος, ο οποίος ήταν "ορκισμένος" φιλοναζί …Ο γέρος Πικραμένος, ο οποίος έκανε μπίζνες με τους Γκεσταπίτες …Ο γέρος Μερκούρης, ως φανατικός ομοϊδεάτης των Ναζί …και γύρω από όλους αυτούς ο "διαπλεκόμενος" επιχειρηματικός κόσμος της "παράταξής" τους: Ο γέρος Λάτσης, ο γέρος Αγγελόπουλος, ο γέρος Κωστόπουλος, ο γέρος Παπακωνσταντίνου, ο γέρος Χριστοφοράκος κλπ..


Αν βγάλει κάποιος τον επιθετικό προσδιορισμό "γέρος", ο οποίος υπάρχει μπροστά από τα ονόματα, τι καταλαβαίνει; Μπορεί να καταλάβει αν μιλάμε για το 1944 ή αναφερόμαστε στο 2012; Η μόνη διαφορά στα πρόσωπα, η οποία υπάρχει μεταξύ αυτών των δύο διαφορετικών χρονολογιών, είναι κάποια "έξτρα" πρόσωπα, τα οποία δεν αλλάζουν την κατάσταση και βέβαια τις "ιεραρχίες" …Πρόσωπα, τα οποία είναι οι "αντιπαροχές" που πήρε το ΚΚΕ για τη συνεργασία του με τους δωσίλογους …Τα μεταπολεμικά "χρέη", τα οποία προέκυψαν για τους βενιζελικούς εξαιτίας της συνεργασίας του ΚΚΕ στο μεγάλο έγκλημα του Εμφυλίου. Ως εκ τούτου κοντά στους μεγιστάνες βενιζελικούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τα δουλικά των σοβιετικών, τα οποία έγιναν μεγιστάνες από τη λεηλασία της Μεταπολίτευσης …Ο γιος του Πέτρου Κόκκαλη …Ο "σύντροφος" Γερμανός …Ο σοβιετόδουλος Μπόμπολας.

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την απόλυτη ομοιότητα των καταστάσεων; Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν άλλαξε από εκείνη την άθλια περίοδο των προδοτών και των δωσίλογων; …Όλα παρέμειναν τα ίδια …Ακόμα και τα ονόματα των δωσίλογων παρέμειναν τα ίδια, εφόσον οι φυσικοί τους απόγονοι είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας προδίδουν. Εξαιτίας των ίδιων προσώπων —και χωρίς καμία αντίσταση— περάσαμε από την Κατοχή των Ναζί στην Κατοχή των Τροϊκανών. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι δεν πηγαίνουν οι σημερινοί δωσίλογοι στο Βερολίνο ή στα γραφεία της Κομαντατούρ για να "ενημερωθούν" και να υποβάλουν τα σέβη τους στους κυρίαρχους.

Σήμερα όλα αυτά γίνονται με πιο "κυριλέ" τρόπο. Οι προδοσίες γίνονται στις πιο "γκλαμουράτες" συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτή πλέον λειτουργεί ως αίθουσα "υποδοχής" για τους δωσίλογους. Πολλές φορές αναφέρονται κάποιοι "συνομωσιολόγοι" στις συνεδριάσεις της, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν την "ουσία" αυτών των μαζώξεων. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Πολλοί νομίζουν ότι εκεί γίνονται "σχέδια" για το μέλλον του κόσμου και ότι στους σχεδιασμούς αυτούς λαμβάνουν μέρος και τα δικά μας τα "κουτορνίθια" …Αυτό είναι λάθος.

Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι σαν "κάστινγκ" προδοτών. Σχέδια, τα οποία έχουν καταστρωθεί σε μυστικές συναντήσεις των πραγματικών "ιδιοκτητών" της Λέσχης, "δημοσιοποιούνται" εν μέρη σε αυτές τις συναντήσεις και τότε γίνονται "μειοδοτικές" προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο. Η Λέσχη σου λέει τι θέλει από την πατρίδα σου και εσύ —ως "φέρελπις" πολιτικός— είτε δέχεσαι να την εξυπηρετήσεις είτε όχι. Δεν την κρίνεις για την ορθότητα αυτών που ζητά. Είτε αποδέχεσαι αυτό που ζητά είτε όχι. Αν δεχθείς, σε στηρίζουν και μπορείς να υπολογίζεις σε μια μεγάλη "καριέρα" και βέβαια στην κατάκτηση των στόχων σου. Αν δεν δεχθείς, πηγαίνεις στα "αζήτητα".

Βέβαια μια τέτοια άρνηση δεν υφίσταται ποτέ, εφόσον —και μέχρι να "φτάσεις" εκεί— έχεις διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις όλες τις δυνατές "εκπτώσεις". Όλοι "παρακαλάνε" για μια πρόσκληση, που οδηγεί σε σίγουρη καριέρα. Προσφορές όσο-όσο, προκειμένου να προσκληθούν και βέβαια να πάρουν το "χρίσμα" της Λέσχης. Μόλις πάρουν αυτό το "χρίσμα", θα τους στηρίξουν όλα τα ΔΟΛια μέσα. Ποιοι παίρνουν τα "χρίσματα"; …Οι συνήθεις "ύποπτοι" …Οι βενιζελικοί, οι οποίοι θα στηριχθούν από τα βενιζελικά ΜΜΕ. Ας ψάξει κάποιος τις λίστες των Ελλήνων, οι οποίοι κατά καιρούς συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Λέσχης …Ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος, ο Μητσοτάκης, η Μπακογιάννη, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Κωστόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο θείος του Παπακωνσταντίνου, ο Στουρνάρας,  ο Παπαχελάς, ο Μάνος, ο Κυριακόπουλος, ο Παπαλεξόπουλος …Όλοι βενιζελικοί και του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.

Αυτοί παίρνουν τα "χρίσματα" των ιμπεριαλιστών και ο γνωστός για τον "πατριωτισμό" του ΔΟΛ τούς στηρίζει. Όπως έκανε πάντα από την εποχή της Λαδά και της Γκεστάπο. Απλά, λόγω τεχνολογικής εξέλιξης και μόνον, το "αρχηγείο" της Λαδά υπάρχει ακόμα ενεργό, αλλά δεν μπορεί πλέον να "καλύψει" ολόκληρο το φάσμα των ΔΟΛιων δραστηριοτήτων του. Τώρα δεν περιορίζεται μόνον στον τύπο, αλλά απέκτησε και κανάλι με το όνομα Mega. Αδερφάκι δηλαδή του ναζιστικής ιδιοκτησίας "Ελεύθερου Βήματος" είναι το Mega.

Ο καλά φρουρούμενος Πρετεντέρης, ο οποίος εργάζεται στα αδελφά ιδρύματα, δεν διαφέρει από τους προκατόχους του στη Λαδά, οι οποίοι φρουρούνταν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής …Οι "λειτουργοί", οι οποίοι προστατεύονταν από τους Ναζί, για να "ενημερώνουν" με "ακρίβεια" και "αξιοπιστία" τον λαό. Όπως συμβαίνει σήμερα με τον Πρετεντέρη, τον πρώην ΚΚΕ Τσίμα και την "αγωνίστρια" Τρέμη …Τα πρόσωπα της συμμορίας, που μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια των πολιτών, για να εξηγήσουν το "δίκιο" των δανειστών μας …Να εξηγήσουν πόσο "ανήθικο" θα είναι για εμάς να μην τους πληρώσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας.

Όμως, η συμμορία αυτή έπρεπε, για να μην κινδυνεύει από την προδοσία της, να μεθοδεύσει την κατάσταση με τον τρόπο που επέβαλε ο αμερικανικός σχεδιασμός της Νέας Τάξης …Με τον τρόπο εκείνον, που δεν θα επέτρεπε στον λαό να την βλέπει ως την υπεύθυνη της προδοσίας …Να μην συμβεί αυτό, το οποίο συνέβη με τους "αγανακτισμένους" στην Πλατεία Συντάγματος …Να μην εμφανίζονται οι ίδιοι απέναντι στον λαό ως εχθροί του. Έπρεπε και πάλι να μεθοδευτεί μια ψευδοκατάσταση, ώστε άλλοι να εμφανιστούν ως εχθροί του λαού και όχι οι ίδιοι. Η επανάληψη και πάλι είναι τέλεια. Αυτό, το οποίο ανέλαβε να κάνει ο ελεεινός Γεώργιος Παπανδρέου το 1944, το 2012 το έκανε ο επίσης ελεεινός εγγονός και συνονόματός του …Ο "στοχαστής" …Ο "καθηγητής" του Χάρβαρντ …Ο ζεϊμπέκης και καραμπουζουκλής …Ο μυστακοφόρος με το κολάν.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι ίδιοι φιλοναζί άνθρωποι, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τους Αμερικανούς το 1944, επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους το 2012. Ακολουθούν ακριβώς την ίδια μέθοδο, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τα θύματά τους, που είναι το σύνολο του ελληνικού λαού. Όπως το 1944 είχαν τους ΚΚΕδες και "βάπτιζαν" τη μισή ελληνική κοινωνία "κουμμουνιστές", για ν' αποκτήσουν χρήσιμους "εχθρούς", έτσι κάνουν και τώρα. Ακολουθώντας τον νεοταξίτικο αμερικανικό σχεδιασμό, έπρεπε και πάλι να "εφεύρουν" μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, που, χωρίς να "φαίνεται", θα απειλούσε τον ελληνικό λαό …Μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα ενεργοποιούσε τα ένστικτά του και τους φόβους του και θα τους έστελνε και πάλι στην "αγκαλιά" των "νταβατζήδων", δηλαδή των ιδίων. Γνωρίζοντας, δηλαδή, ότι εντός κράτους θα έπρεπε να προδώσουν τον λαό, "έτρεμαν" στην ιδέα ότι θα έπρεπε να μείνουν μαζί του και να τον αντιμετωπίσουν.

Ο σχεδιασμός αυτός δεν είναι άσχημος. Είναι σαν να είσαι σε ένα κλουβί μαζί με έναν λιοντάρι και να ελπίζεις σε επιβίωση, ενώ του έχεις πάρει την τροφή. Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; …Βάζεις στην "εξίσωση" κι άλλη παράμετρο …Βάζεις μια δύναμη, που να μπορεί ν' απασχολεί το θηρίο, ώστε να μην ασχολείται με εσένα …Βάζεις μια ξένη "ύαινα" στο κλουβί, ώστε στη δύσκολη ώρα ν' ασχολούνται τα θηρία με τον αλληλοσπαραγμό τους και όχι μ' εσένα …Βάζεις κάποιον "ξένο" μέσα στο "σπίτι", γιατί γνωρίζεις ότι αυτό θα προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια στον λαό …και αυτό βολεύει πάντα την εξουσία.

"Γίνονται αυτά τα πράγματα"… θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης; Βεβαίως και γίνονται …Φρόντισαν οι δύο συμμαθητές και συμφοιτητές γι' αυτό …Οι δύο βενιζελικοί απόφοιτοι του "κοσμοπολίτικου" Κολεγίου Αθηνών …Οι δύο συνδαιτυμόνες και πειθήνια όργανα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Αντωνάκης "πλημμύρισε" τη χώρα με Αλβανούς και ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε το έγκλημα, "νομιμοποιώντας" ολόκληρη την "εισαγωγή" του Σημίτη. Με νόμους τύπου Ραγκούση και ένα "προοδευτικό" βενιζελικό παρακράτος να ελέγχει τον σκληρό πυρήνα των λαθρομεταναστών —που τους ενθαρρύνει να γίνονται προκλητικοί— όλα γίνονται.

…Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν και μέσω του οποίου κάποιοι "σπρώχνουν" λαθρομετανάστες για "πάσα χρήση" από την πλευρά της Δύσης …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου, οι οποίοι "ταΐζουν" τη Διαπλοκή της Αθήνας …Ένα παρακράτος, το οποίο συνδέεται με τις "τρομοκρατικές" οργανώσεις, οι οποίες με αμερικανικά χρήματα δήθεν "χτυπάνε" τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό …Ένα παρακράτος, το οποίο μπορεί να μεταφέρει δυναμικό όπου το απαιτούν οι ανάγκες του σχεδιασμού των δωσίλογων …Από το νεοκλασικό της "Υπατίας" μέχρι το Σύνταγμα και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του χοντρού Βαγγέλη.

Το ΠΑΣΟΚ του σκληρού και διαπλεκόμενου βενιζελικού πυρήνα ήταν αυτό, το οποίο νομοθέτησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να κάνει την Ελλάδα το "Ελντοράντο" της εισαγόμενης παραβατικότητας. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ευεργέτου των πάσης φύσεως ΜΚΟ, συνδέεται με όλα τα "πλοκάμια" του παγκόσμιου νεοταξιτικού "τέρατος", που στόχο έχει να ελέγξει τους λαούς, τρομοκρατώντας τους. Φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι πεινάνε, φέρονται να έχουν δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους δουλεμπόρους, για να τους μεταφέρουν μαζί με τις οικογένειές τους. Αγράμματοι άνθρωποι περπατάνε χιλιάδες χιλιόμετρα, για να επιβιώσουν στην Ελλάδα και μόλις φτάνουν εδώ, γίνονται ειδικοί στο διεθνές δίκαιο. Αυτοί είναι οι μονίμως "19χρονοι", που βιάζουν, σκοτώνουν κατά βούληση και προστατεύονται από ένα συγκεκριμένο κύκλωμα "ευαίσθητων" ανθρώπων με πολύ μεγάλες τσέπες.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Αποτελούσαν "προσαρμοστικές" επεμβάσεις, για να μπει η Ελλάδα στον νέο σχεδιασμό. "Χτίστηκαν" μεθοδευμένα σε "καλούπια", τα οποία είχαν δοθεί από τους Αμερικανούς. "Χτίστηκαν" οργανωμένα, προκειμένου αυτοί, οι οποίοι θα πρόδιδαν τον ελληνικό λαό, να μην βρίσκονται μόνοι τους τη δύσκολη εκείνη ώρα, που οι πάντες θα αντιλαμβάνονταν την προδοσία τους. Όπου μπορούσαν να "στήσουν" φόβητρο για τον λαό ή να τον απειλούν με ξένη επέμβαση, το ίδιο έκαναν. Το ίδιο παιχνίδι εμφάνισης παράνομου εσωτερικού εχθρού "έπαιξαν" και στη Θράκη και όπου αλλού μπορούσαν. Καθημερινά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό με "κινήσεις" των Τούρκων στη Θράκη …Με κινήσεις της μειονότητας, που φέρνει "μέσα" στην Ελλάδα την Τουρκία.

Χρηματοδοτούμενες από το παρακράτος ΜΚΟ έδωσαν στη θρησκευτική μειονότητα της Θράκης άτυπα δικαιώματα εθνικής μειονότητας και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να βάλουν "μέσα" στη χώρα και την Τουρκία. Μαζί με αυτές ο Γιωργάκης —με χρήματα του λαού— χρηματοδότησε και άλλα "παρατηρητήρια", προκειμένου να εντοπισθούν και "μακεδονικές" μειονότητες, τσάμικες μειονότητες, εξωγήινες μειονότητες κλπ.. Χρειάζονταν τέτοιου είδους μειονότητες, για να μπορούν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον λαό. Χρειάζονταν προκλητικούς και απελπισμένους λαθρομετανάστες, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τους ομόθρησκους "μειονοτικούς", θα γίνονταν "πιόνι" στα χέρια τους …"Πιόνι",  το οποίο θα το κινούσαν εναντίον του λαού σε περίπτωση που αυτός θα τους απειλούσε με κρεμάλες …Ό,τι ακριβώς έκαναν οι γονείς τους με το ΚΚΕ και τον ΟΠΛΑ.

Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν με πολύ προσοχή, προκειμένου σε κάποια στιγμή να γίνουν χρήσιμα. Έβλεπαν από τότε οι δωσίλογοι του ΔΝΤ ότι θα χρειαζόταν μια "φασαρία", για ν' αλλάξουν το "κάδρο". Ενώ, δηλαδή, εξαιτίας των εγκλημάτων τους, οι βασικοί αντίπαλοι ήταν αυτοί οι ίδιοι που έκλεβαν και ο λαός που λεηλατούνταν, αυτοί κατάφερναν μέσω των λαθρομεταναστών κι απομακρύνονταν από την "εικόνα". Απλά αυτήν τη φορά οι εχθροί δεν θα είναι κάποιοι "ανυπολόγιστοι" κομμουνιστές, οι οποίοι θέλουν να "πάρουν" τη Δημοκρατία, αλλά κάποιοι "ανυπολόγιστοι" λαθρομετανάστες, οι οποίοι θέλουν να "πάρουν" την πατρίδα και να "σβήσουν" τη θρησκεία.

Όπως η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου το '44 υπό τις εντολές των Αμερικανών ενθάρρυνε τους ΚΚΕδες στην παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά, προκειμένου να ερεθίσει τον υπόλοιπο λαό, έτσι έκανε και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. "Ενθαρρύνθηκαν" από την ατιμωρησία και τη "θερμή" υπεράσπιση γνωστών "μεγαλοδικηγόρων" να εγκληματούν. Κάποιοι κέρδιζαν από τις άσχημες "εντυπώσεις", που προκαλούσε το "εισαγόμενο" έγκλημα. Κάποιοι "εξόργιζαν" συνειδητά τον ελληνικό λαό, για να τον "εκμεταλλευτούν" την κατάλληλη στιγμή …Για ν' ανοίξουν τον "δρόμο" για αντιδράσεις τύπου Χρυσής Αυγής …Το ίδιο πράγμα που έκαναν με τους ΚΚΕδες τις τελευταίες ημέρες της γερμανικής Κατοχής πριν ξεκινήσει η "παράδοση" της χώρας στην αμερικανική Κατοχή.

Μιλάμε για τον ίδιο ρόλο σε σημείο τραγικής ειρωνείας. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα στους Αμερικανούς της Μεταπολεμικής Τάξης και ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την ίδια χώρα στους Αμερικανούς της Νέας Τάξης. Ο Γεώργιος Παπανδρέου παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ των Άγγλων, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ των Αμερικανών. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εγγονός του. Παρίστανε τον ηγέτη της Ελλάδας, λειτουργώντας θεωρητικά υπέρ της Ευρώπης, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε υπέρ του ΔΝΤ και των Αμερικανών …Το DNA του χαφιεδισμού δικαίωσε τη γενετική επιστήμη.

  Χρηματοδοτώντας όλες τις απίθανες ΜΚΟ, ενθάρρυνε τους λαθρομετανάστες να είναι προκλητικοί. Εξασφαλίζοντάς τους άφθονη νομική υποστήριξη, τους έκανε να μην υπολογίζουν σε βαθμό προκλητικό ούτε το ελληνικό κράτος ούτε τον ελληνικό λαό. Προσφέροντάς τους επαφές με το "βαθύ" παρακράτος, τους έκανε κοινωνούς όλων των μυστικών της ελληνικής κοινωνίας. Είχαν πληροφορίες όλων των τύπων και ειδών …Από τους τραβεστί δικαστικούς μέχρι τους κραγμένους Μητροπολίτες. Ό,τι είχε στη διάθεσή του το παρακράτος, για να κάνει τους εκβιασμούς του, το διέθεταν και οι "λάθρο". Με "κολλητούς" σαν τον φίλο τού Γιωργάκη, τον Βαλιανάτο, είχαν απόλυτη γνώστη των όσων θα τους εξασφάλιζαν "ατιμωρησία" και εύκολη επιβίωση. Απέναντι σ' αυτούς τους φανατικούς ισλαμιστές —όταν θα ερχόταν η ώρα— θα έβαζαν τους μόνιμους "πελάτες" τους …Τους ακροδεξιούς "ηγέτες" …

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό το σημείο χρήσιμο είναι ν' ανοίξει τα μάτια του ο αναγνώστης, για να καταλάβει τι γίνεται. Με βάση τα όσα είπαμε στο κείμενο αυτό, δεν υπάρχει ανεξάρτητη Δεξιά και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν ηγέτες της, που να μην ελέγχονται από τους βενιζελικούς. Οι βενιζελικοί γνωρίζουν τον χώρο της Δεξιάς και τον ελέγχουν απόλυτα. Εφόσον αυτή η Δεξιά είναι το μόνιμο μέσον "διαφυγής" τους, ευνόητο είναι πως οτιδήποτε αφορά τη Δεξιά δεν είναι άσχετο με τον δικό τους σχεδιασμό …Λογικό είναι. Με τη δύναμη που διαθέτουν δεν θα άφηναν μια Δεξιά ανεξέλεγκτη να τους "αποκλείσει" και να τους φέρει "απέναντι" στον λαό. Όταν ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, εμφανίζουν όποια "Δεξιά" θέλουν και όχι ό,τι υπάρχει ως Δεξιά.

Από αυτόν τον χώρο επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους …Ήθελαν κάποιους "κραυγαλέα" φασίστες …Συγκεκριμένα, "καρτούν" του φασισμού …Άτομα, τα οποια να έχουν επάνω τους "αποτυπωμένα" όλα τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και από τους ανίδεους …Να μην μπερδεύονται οι ανίδεοι και δεν πιάνουν το "υπονοούμενο" …Κούρεμα, χρώματα ρούχων, σωματότυπος, όλα εξ’ αρχής επιλεγμένα, ώστε να "θυμίζουν" ναζιστικό καραγκιοζιλίκι. Η εικόνα δηλαδή των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εξ’ αρχής "στημένη". Ακόμα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα μαύρα "μπλουζάκια" τους είναι επιλογές "άνωθεν", για να τους αναγνωρίζουν ως φασίστες ακόμα και οι αδαείς.

Οι βενιζελικοί αυτούς επέλεξαν και "διαφήμισαν" με τα δικά τους μέσα. Επέλεξαν τους αγράμματους, τους ανεύθυνους και τους φανατισμένους, ώστε να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "αντίθετα". Επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι νομίζουν ότι με μπουνιές και με κλωτσιές λύνονται προβλήματα κι αποκαθίστανται εθνικές υπολήψεις …Με μερικά τηλεοπτικά χαστούκια ή με μερικούς τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς σε πάγκους μικροπωλητών θα εμφανίζονταν σαν οι "νταήδες", που για την "πατρίδα" δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα έβαζαν μπροστά τα μπράτσα τους και θα ηγούνταν ενός λαού, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, θυμωμένος και βέβαια φοβισμένος …Οι ανύπαρκτοι, οι οποίοι με μερικές αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γίνονταν "φίρμες". Αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτε απ' όσα βλέπουμε δεν είναι τυχαία. Οι βενιζελικοί φασίστες, οι οποίοι σήμερα λεηλατούν τη χώρα και την παρέδωσαν στο ΔΝΤ είναι οι μεγάλοι "ευεργέτες" της Χρυσής Αυγής …Τα ΔΟΛια "αφεντικά" του ΚΚΕ είναι οι μεγάλοι "χορηγοί" και της Χρυσής Αυγής …Κοινά αφεντικά έχουν η Κανέλη και ο Κασιδιάρης.

Αυτοί επέλεξαν να εμφανίσουν τη δεδομένη στιγμή τη Χρυσή Αυγή …Να εμφανίσουν το απόλυτο τίποτε σαν "ανερχόμενη" πολιτική δύναμη …Το κόμμα, το οποίο αδυνατούσε να βρει υποψήφιους με στοιχειώδη γνώση γραφής κι ανάγνωσης …Το κόμμα, το οποίο, ελλείψει υποψηφίων, ανάγκασε τον Μεγάλο Αρχηγό να βάλει βουλευτή τη γυναίκα του …Μιλάμε για το απόλυτο "κενό" …Μιλάμε για μια κομματική "δομή" ανύπαρκτη. Από τους καταστροφείς των πάγκων μέχρι την πολιτική "ηγεσία" η "απόσταση" είναι μια "πόρτα" …κι αυτή "ανοικτή". Εκτός από τον Μεγάλο Αρχηγό όλοι οι άλλοι είναι …"εγέρθητι …ρε, να ούμε".  Γιατί επιλέχθηκε η Χρυσή Αυγή να παίξει αυτόν τον ρόλο και όχι για παράδειγμα το ΛΑΟΣ; Γιατί μόνον τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής ήταν χρήσιμα για τους βενιζελικούς …Ήταν χρήσιμα για τους "προοδευτικούς".

Όταν γνωρίζεις την ταυτότητα αυτών, οι οποίοι ενεργούν, μπορείς να καταλάβεις πάνω-κάτω και τις επιλογές τους. Γιατί δεν βόλευε τους βενιζελικούς το δεξιό ΛΑΟΣ, παρ' όλο που ως κόμμα είναι πολύ πιο οργανωμένο και ο Καρατζαφέρης πιστός στον Μητσοτάκη σαν λιμασμένο "χασαπόσκυλο"; …Παρ' όλο που σε αυτό δέσποζε η "μεγάλη" μορφή του βενιζελικού Κολεγιόπαιδα Βορίδη; Το ΛΑΟΣ δεν βόλευε, γιατί από ιδρύσεώς του είναι συνδεδεμένο με την πρώην βασιλική οικογένεια και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν πιεζόταν να βγει στους δρόμους, για να προκληθούν οι εντυπώσεις, που ευνοούσαν τους βενιζελικούς.

Back to content | Back to main menu