Κορυφή σελίδας
Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Global Government και βενιζελική συμμορία - Η απόλυτη Χούντα

8 Οκτωβρίου 2012

Αυτή η σχέση του ΛΑΟΣ με την πρώην βασιλική οικογένεια το καθιστούσε επικίνδυνο για τους βενιζελικούς. Δεν ήθελαν να έρθουν σε απευθείας σύγκρουση με αυτούς. Ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να το καταγγείλουν ευθέως και απροκάλυπτα για τον φασισμό του, γιατί οι βασιλικοί πάντα "θυμούνται" τι έκαναν οι βενιζελικοί στην Κατοχή. Δεν μπορούσαν να το εμφανίζουν ως ναζιστικό, γιατί οι βασιλικοί είχαν τους φακέλους των δωσίλογων στην Κατοχή. Ενδεχόμενη στοχοποίηση του ΛΑΟΣ από τους βενιζελικούς πιθανότατα να σήμανε "αυτογκόλ". Θα αναζωπύρωνε πάθη, τα οποία δεν συνέφεραν τώρα τους παλιούς δωσίλογους ν' αναζωπυρωθούν.

Επιπλέον, μια στοχοποίηση του ΛΑΟΣ θα δημιουργούσε πρόβλημα στη Δεξιά, εφόσον θα τη δίχαζε, γιατί δεν είναι ολόκληρη η Δεξιά φιλοβασιλική. Θα άνοιγαν οι δεξιοί τα "κιτάπια" τους κι αυτό δεν συμφέρει κανέναν από τους ισχυρούς. Γι' αυτόν τον λόγο απέσυραν τελείως τον ΛΑΟΣ …Για να μείνει μια "Δεξιά" ανεγκέφαλη και φανατική —η οποία θα εκφραζόταν από τη Χρυσή Αυγή— και μια Δεξιά "εθνικά υπεύθυνη" —που είναι η δική τους σαμαρική ΝΔ—. Έσωσαν πολιτικά τον Κολεγιόπαιδα Βορίδη με τον "υπασπιστή" του —όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης— και έβαλαν "λουκέτο" στον ΛΑΟΣ.

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε η λύση της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η "καβάντζα" τους για τη δύσκολη ώρα. Ήταν χρήσιμη, γιατί ήταν εξ’ αρχής "κατασκευασμένη" με τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους βενιζελικούς …Ήταν φτιαγμένη κατά "παραγγελία" με τα πιο παράδοξα χαρακτηριστικά …Με τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία συμφέρουν μόνον τους βενιζελικούς και κανέναν άλλο …Είναι ΔΕΞΙΑ και ταυτόχρονα ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ …Από χόμπι ναζιστική. Ενώ, δηλαδή, ο ναζισμός στην Ελλάδα είχε ως πραγματικούς συνεργάτες τούς βενιζελικούς, τώρα θα τον χρεωθεί κι αυτόν η ΔΕΞΙΑ. Ενώ ο δωσιλογισμός και οι συνεργασίες με τους Γκεσταπίτες αφορούσαν μόνον τους Λαμπράκηδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Λάτσηδες, ξαφνικά κι αυτά θα τα "φορτώσουν" στη ΔΕΞΙΑ.

…Απλά πράγματα. Από τον ναζισμό έγινε μεγιστάνας ο "προοδευτικός" Λάτσης και τον ναζισμό αυτόν θα τον "χρεώσουν" σε δεξιούς χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν έχουν δεύτερη κάλτσα να φορέσουν …Όπως έκαναν με τη Χούντα, την κυβέρνηση-Μητσοτάκη κλπ.. Όσο δεξιά ήταν η Χούντα, άλλο τόσο δεξιά είναι και η Χρυσή Αυγή. Όσο δεξιά ήταν η κυβέρνηση-Μητσοτάκη, άλλο τόσο ναζιστική είναι η Χρυσή Αυγή …Τα ίδια χιλιοπαιγμένα κόλπα των βενιζελικών εις βάρος των χαϊβανιών της Δεξιάς. Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, που "παλεύουν" με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο "χαρτί", που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν' "απομακρυνθούν" από το "κάδρο" των ευθυνών …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να "χρεωθούν" τη φασαρία …Αυτοί, οποίοι έγιναν "πλούσιοι", πουλώντας "δημοκρατία", έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους —που θαυμάζουν μαύρες στολές— να παριστάνουν τους Ναζί …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να "κατηγορούν" τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας.

…Το "παραμύθι" ήδη άρχισε να "παίζεται". Η "παράσταση" έχει αρχίσει ήδη να "στήνεται" στη Βουλή. Οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι βγαλμένες από "σκονάκια" Πρεσβειών. Οι αθλιότητες του αληταρά Παφίλη είναι "στημένες". "Όχι σ' εμένα αυτά"… είπε στη Χρυσή Αυγή ο σταλινικός υπηρέτης όλων των αφεντάδων αυτού του κόσμου …Τα ίδια που έκανε και η Κανέλη μπροστά στις κάμερες. Μαγκιές μεταξύ "ηθοποιών" είναι όλες αυτές. Μαγκιές, για να "δείξουν" στον κόσμο τους "μονομάχους" …Τους "μονομάχους" του φασισμού. Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, που βρίσκονται στη Βουλή. Αυτοί έβαλαν μέσα σ' αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή. Έβαλαν τα "γουρούνια" του φασισμού να "λερώνουν" τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες "καθαροί".

Από την άλλη πλευρά με μεθοδικό τρόπο "κατασκευάζονται" και τα "θύματα" των φασιστών …Οι "απέναντι" από τους φασίστες, οι οποίοι είναι προφανώς οι "δημοκράτες". Μας "συγκίνησε" ο πρασινοφρουρός Μανιάτης, ο οποίος θα παραμείνει "όρθιος" παρά τις απειλές για τη ζωή του …Όλα "στημένα". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον φασίστα Κασιδιάρη να "βρίζει" το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καθαρή, για να είναι από "κινητό". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον ρατσιστή Κασιδιάρη ν' αμφισβητεί τη φυλετική "καθαρότητα" του Παπανδρέου, είναι πολύ "στημένη", για να είναι τυχαία …Υπάρχει "στήσιμο" από το παρακράτος. Όπως ήταν "στημένο" το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Πολυτεχνείο, έτσι θα στήνονται τώρα οι κάμερες όπου βολεύει την προπαγάνδα των βενιζελικών.

…Μια προπαγάνδα, η οποία ήδη άρχισε να "τρέχει". Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου. Ο χοντροθόδωρος, ως γνήσιος "κουκουλοφόρος" δωσίλογος, ήδη μοιράζει ρόλους "φασιστών", προσπαθώντας ν' "απαλλάξει" τον εαυτό του και τους ομοίους του από τις ευθύνες. Γράφει επί λέξη σε ένα άρθρο του …"Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης"… Ο εγγονός ενός ανθρώπου, ο οποίος ήταν στη μισθοδοσία των SS, χαρακτηρίζει σαν ναζιστές τους φτωχοπρόδρομους της Χρυσής Αυγής. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απέκτησε τάσεις παχυσαρκίας με γάλα της Βέρμαχτ την εποχή της μεγάλης πείνας, άρχισε να "πουλάει" την προστασία της δημοκρατίας απέναντι στα Χρυσά Αυγά της αγραμματοσιάς και της βλακείας.

Θα μπορούσαν οι δωσίλογοι βενιζελικοί ν' ανοίξουν κουβέντα για ΝΑΖΙ σε διαφορετική περίπτωση; Θα μπορούσε ν' αναφερθεί σε SS ένας βενιζελικός δωσίλογος, χωρίς την παρουσία της "χρήσιμης" Χρυσής Αυγής; Με μέσον αυτήν τη "χρήσιμη" Χρυσή Αυγή θέλουν να "διαφύγουν" οι βενιζελικοί. Αυτήν η αγράμματη Χρυσή Αυγή είναι ο ιδανικός "πυροκροτητής" κοινωνικών εντάσεων, εφόσον πάντα οι βιαιότητες διχάζουν τον λαό.

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και για ποιον λόγο οι βενιζελικοί ασχολήθηκαν επί χρόνια με τους λαθρομετανάστες και τους τελευταίους μήνες μόνον με τη Χρυσή Αυγή …Να καταλάβει για ποιον λόγο ασχολήθηκαν πρώτα με το "φόβητρο" και μετά με τους "διώκτες" …Γιατί πάντα το "θηρίο" μπαίνει τελευταίο, ώστε να ξεκινήσει η "παράσταση".

Ποτέ δεν "φτιάχνεις" το "δόλωμα" μπροστά στο "θηρίο", γιατί θα χιμήξει άκαιρα και θα χαλάσει η παράσταση …Πρώτα βάζεις επί χρόνια τους Αλαβάνους με τις "συνιστώσες" τους να προκαλούν τον κόσμο με τις αθλιότητές τους και μετά βάζεις την "αντίδραση" να επέμβει …Πρώτα συνεννοείσαι με τη Δούρου και την Κανέλη για την "προβοκάτσια" και μετά καλείς τον ευέξαπτο Κασιδιάρη …Πρώτα στήνεις τα "δολώματα" και μετά αμολάς τον "σκύλο" …Έτσι δεν τρέχουν τα σκυλιά στις κυνοδρομίες;

Αυτό έκαναν τα τελευταία χρόνια. Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους ανθρωπιστές και τους κοσμοπολίτες, έστηναν απόλυτα μεθοδικά το εκνευριστικό "δόλωμα" των λαθρομεταναστών …Των προκλητικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν "ικετεύουν" για επιβίωση, αλλά "απαιτούν" δικαιώματα …Των λαθρομεταναστών με τα λαθραία και τα αφορολόγητα, οι οποίοι στήνονται μπροστά από τα μαγαζιά και εκνευρίζουν τους μαγαζάτορες ...Των λαθρομεταναστών, οι οποίοι, αφού λαδώσουν το "εντεράκι" τους, θέλουν να κάνουν αυτό, το οποίο δεν θα έκαναν ποτέ στις πατρίδες τους. Αφού "φούντωσαν" τον λαό με συμβάντα σαν της Πάρου, τώρα τού πετάνε μπροστά του τη Χρυσή Αυγή, για να του "λύσει" το πρόβλημα. Όπως τον "φούντωσαν" κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι θα του έπαιρναν τα χωράφια και τα σπίτια και έβαλαν τους "νοικοκυραίους" να κυνηγάνε όποιον τους "έμοιαζε" με κομμουνιστή, έτσι θέλουν να κάνουν και τώρα.

Συνέδεσαν την Αριστερά με τους λαθρομετανάστες και τώρα μας έβαλαν στη δεύτερη φάση του έργου. Εύκολη ήταν η σύνδεση, γιατί η "δική" τους "Αριστερά" ήταν πολύ πρόθυμη …Όλος ο "κοσμοπολιτισμός" και ο "ανθρωπισμός" της επαγγελματικής "Αριστεράς", που κατοικεί στο Ψυχικό και την Εκάλη. Κοντά σ' αυτούς και το αγαπημένο τους ΚΚΕ —πάλι σε θέση προβοκάτορα— κάνει συγκεντρώσεις στην υποβαθμισμένη Ομόνοια, για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των μεταναστών, γνωρίζοντας ότι ρίχνει "λάδι" σε μια "φωτιά", η οποία, αν δυναμώσει, θα μας κάψει όλους.

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον προβοκατόρικο ρόλο του Πάγκαλου και τη σημασία του λόγου του. Το "άλμα" που έκανε, συνδέοντας τον Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι τυχαίο. Αυτό είναι το βασικό σενάριο του έργου. Ο Τσίπρας έχει ήδη "ταυτιστεί" από τα μέσα της Διαπλοκής και των βενιζελικών με τους λαθρομετανάστες και η σημερινή του πολιτική δύναμη είναι η χαρά τους, εφόσον μπορεί να "υποδεχθεί" απέναντί του μια αντίπαλη και φανατισμένη αντίδραση. Ξέρει ο Πάγκαλος τι λέει, γιατί "πάνω" του στηρίζονται οι βενιζελικοί για να γλιτώσουν.

Το "κάδρο" της σύγκρουσης.

Η θανάσιμη ορατότητα.

Όταν ο δωσίλογος Παπανδρέου παρέδωσε την πατρίδα μας στο ΔΝΤ, ο κόσμος ξεσηκώθηκε …Ξεσηκώθηκε όμως με την πολυτέλεια της ορατότητας. Αποτέλεσμα εκείνου του γενικού ξεσηκωμού ήταν το κίνημα των "αγανακτισμένων". Οι "αγανακτισμένοι" ήταν επικίνδυνοι. "Έβλεπαν" ποιοι τους πρόδωσαν και γνώριζαν πού να στραφούν. Γνώριζαν ότι η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία τούς πρόδωσε και στράφηκαν εναντίον της Βουλής …Εναντίον του "διευθυντηρίου" της βενιζελικής συμμορίας. Κάτω από το "βλέμμα" του μαρμάρινου "εθνάρχη" απείλησαν ευθέως τα "παιδιά" του. Αυτή η ορατότητα των υπευθύνων, όπως ήταν φυσικό, τρόμαξε όλους τους προδότες.

Τους τρόμαξε τόσο πολύ, που στην κρίσιμη στιγμή της προδοσίας αγνόησαν τους συνωμοτικούς κανόνες και ρίσκαραν ν' αποκαλυφθούν. Ενώ δηλαδή από την αρχή προσπάθησαν να τοποθετήσουν και το ΚΚΕ ανάμεσα στους "αγανακτισμένους" για να "καπελώσουν" το κίνημα την κρίσιμη ώρα της υπογραφής της Δανειακής Σύμβασης τρόμαξαν. Τρόμαξαν τόσο πολύ από τις αντιδράσεις του πλήθους, που έβαλαν το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ να κάνουν "περιφρούρηση" της "κυνοβουλευτικής" συμμορίας, ρισκάροντας να το εκθέσουν και να το αποκαλύψουν.

Ο τρόμος τους ήταν φυσικός και αφορούσε ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία. Ο λαός για πρώτη φορά μετά τον Εμφύλιο είχε "απελευθερωθεί" από τις κομματικές "στάνες" και ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το δίκιο του …και στην περίπτωση αυτήν και την ελευθερία της πατρίδας του.  Ό,τι έλεγαν οι "αγανακτισμένοι" εναντίον των δωσίλογων, ήταν πραγματικό και απειλητικό. Τους έλλειπε το "συνεκτικό" στοιχείο, που συνέδεε όλα τα εγκλήματα με τους πραγματικούς εγκληματίες, αλλά αυτό σε εκείνη την περίπτωση ήταν το "έλασσον" και όχι το "μείζον". Ας βλέπεις όλους τους εγκληματίες κι ας μην καταλαβαίνεις σε πρώτη φάση ότι είναι συμμορία μεταξύ τους …Σημασία έχει ότι "έβλεπαν" και οι κομματικές "παρωπίδες" δεν προστάτευαν κανέναν.

…Τι έβλεπαν; …Την αλήθεια …Ότι μπήκαμε στο ΔΝΤ, για να σωθούν οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι πήραν τα χρήματα του κόσμου και τον διέλυσαν στο Χρηματιστήριο …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι πήραν τα χρήματα του κόσμου και τα μοίραζαν σε "θαλασσοδάνεια" στους εαυτούς τους και στους κολλητούς τους …Για να σωθούν αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού και θέλοντας πλέον να διαφυλάξουν τα κέρδη τους, δεν δίστασαν να οδηγήσουν ένα κράτος στην υποτέλεια και έναν λαό στο χείλος του "γκρεμού". Τα χρέη αυτών των ιδιωτών κλεφτών ήταν εκείνα, που έγιναν εθνικά χρέη και αυτό το καταλάβαιναν όλοι. Διακόσια δις ευρώ έχουν "φάει" ήδη οι Έλληνες τραπεζίτες και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι τα τελευταία. Κάθε φορά που θα πρέπει να "σωθούν" αυτοί, θα "σωνόμαστε" κι εμείς με νέα Μνημόνια και νέες εθνικές ταπεινώσεις.

Ολόκληρος ο λαός πλέον μιλάει για τις τράπεζες, γιατί έχει αντιληφθεί ότι το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. Όμως, αυτό, το οποίο δεν αντιλαμβάνονται οι πολίτες, είναι το "συνεκτικό" στοιχείο, στο οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω. Δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνδέει αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους …Τι ακριβώς συνδέει τους τραπεζίτες μεταξύ τους. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Γιατί μόνον αν καταλάβεις ότι πρόκειται περί "συμμορίας", δεν τους χάνεις όλους αυτούς από μπροστά σου. Δεν παρασύρεσαι από προβοκάτσιες και άρα δεν χάνεις την "ορατότητά" σου. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τους τραπεζίτες ως συμμορία, υπάρχει η περίπτωση να μπερδευτείς. Αν τους αντιλαμβάνεσαι σαν μεμονωμένες περιπτώσεις, εύκολα θα διασπαστεί η προσοχή σου με άλλες επιχειρήσεις αθλίων και θα "χαθείς" αναζητώντας τους υπευθύνους.

Τι συνδέει λοιπόν αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους; Γιατί μπορούμε να μιλάμε για τραπεζική συμμορία, που λυμαίνεται τον τόπο; Ποιες είναι οι τράπεζες εκείνες, που μονοπωλούν την τραπεζική αγορά; …Η Εθνική, η Πειραιώς, η Alpha, η Eurobank, η ΑΤΕ, η Εμπορική, η Γενική Τράπεζα, το ΤΤ …Γνωστές σε όλους είναι αυτές. Τι όμως συνδέει αυτές τις τράπεζες μεταξύ τους; Ποιο είναι εκείνο το κοινό χαρακτηριστικό, που καθιστά τους ιδιοκτήτες τους συμμορίτες; …Ο βενιζελισμός φυσικά. Όποιες δεν είναι κρατικές —και άρα υπό βενιζελική διαχείριση— ανήκουν απόλυτα σε βενιζελικούς …Απλά πράγματα, σε βαθμό εγκληματικό. Η Πειραιώς και η ΑΤΕ ανήκουν πλέον στον Βαρδινογιάννη και τον Σάλλα. Η Alpha και η Εμπορική ανήκουν στον Κωστόπουλο. Η Eurobank ανήκει στον Λάτση.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που χρειάζεται το "συνεκτικό "στοιχείο" μεταξύ όλων αυτών, ώστε να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα; Διακόσια δις ευρώ έχουν "φάει" ήδη οι πέντε-έξι κορυφαίες βενιζελικές οικογένειες …Οι επικεφαλής της συμμορίας. Δεν τα "έφαγαν" γενικά κάποιοι τραπεζίτες …Τα έφαγαν οι συγκεκριμένοι βενιζελικοί, οι οποίοι μεταξύ όλων των άλλων παριστάνουν και τους τραπεζίτες. Αυτοί κάνουν το όλο "παιχνίδι" κι αρπάζουν ό,τι βρεθεί μπροστά τους και ανήκει στον ελληνικό λαό. Όταν λέμε "ό,τι βρεθεί", εννοούμε στην κυριολεξία "ό,τι βρεθεί" …Ακόμα και τους πιθανούς ανταγωνιστές τους. Κατά παράβαση κάθε έννοιας ελεύθερης οικονομίας "καταπίνουν" τα πάντα. Μόνον στην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση το μικρό "ψάρι" να φάει το μεγάλο …Όπως έφαγε η τελειωμένη ΠΕΤΡΟΛΑ του Λάτση τα ακμαία κρατικά ΕΛΠΕ, έτσι θα γίνει και στον τραπεζικό τομέα.  

Από τη στιγμή που ο Βαρδινογιάννης πήρε το "αγροτικό" δώρο του, ήταν θέμα χρόνου ν' "αποζημιωθεί" και ο Λάτσης. Λογικό φαίνεται πλέον η τεράστια Εθνική να καταλήγει στην "μπατιρο"-Eurobank …Η Γενική Τράπεζα θα είναι τα "ρέστα", για να μην έχουν παράπονα κι απ' ό,τι φαίνεται θα καταλήξει κι αυτή στην Πειραιώς. Το ΤΤ το διεκδικούν όλοι αυτοί και μέχρι να το αποκτήσουν θα το διαχειρίζονται υπέρ των συμφερόντων τους με τον Κολεγιόπαιδα Παπαδόπουλο. Θα το "υπονομεύσουν", όπως έκαναν με την ΑΤΕ και θα το "φάνε" τζάμπα, για να μας "σώσουν" από τα έξοδά του. Όπου υπάρχει αρπαγή δημόσιου πλούτου και κεφαλαίου, βενιζελικά "χέρια" είναι αυτά τα οποία απλώνονται …Νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι σημαίνει μονοπώλιο σε έναν χώρο, που επηρεάζει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας; Πώς θα λειτουργήσει η Δημοκρατία, όταν μια "παρέα" δωσίλογων —και εθισμένων στην κλοπή, μέσω της εξουσίας— έχει τα μέσα να ελέγχει την κοινωνική λειτουργία; Αυτόν ακριβώς το έλεγχο προσφέρουν οι τραπεζικές "ναυαρχίδες" του βενιζελισμού. Είναι το μέσον εκείνο, που τους επιτρέπει να χειρίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο τον αποταμιευμένο εθνικό πλούτο και να λεηλατούν τη χώρα …Το μέσον εκείνο, που τους επιτρέπει να μονοπωλούν τα πάντα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού …Μας κλέβουν τα πάντα με τα δικά μας χρήματα.

"Η Ελλάδα "τρώει" τα παιδιά της"… συνηθίζουμε να λέμε, βλέποντας γύρω μας την "εκατόμβη" των νέων, οι οποίοι αργοπεθαίνουν στην ανυπαρξία, ενώ έχουν τα προσόντα να διακριθούν στη ζωή και την κοινωνία. Λάθος είναι αυτή η διαπίστωση …Η Ελλάδα δεν "τρώει" τα παιδιά της …Οι βενιζελικοί είναι αυτοί που "τρώνε" τα παιδιά της Ελλάδας …Τα "τρώνε" από την εποχή που οι Γκεσταπίτες συνεταίροί τους τα "έστηναν" στον τοίχο, για να τα "ξεφορτωθούν" …Από την εποχή που τα "έστηναν" στον τοίχο, γιατί αυτό είχαν συμφωνήσει με τους δωσίλογους …Από την εποχή που λεηλατούσαν τους Έλληνες, καταδικάζοντάς τους σε πείνα, για να μην λείψει τίποτε από τον μικρό Χρήστο Λαμπράκη ή από τον μικρό Θόδωρο Πάγκαλο.

…Απλά αυτή η εθνοκτονία συνεχίζεται …Απλά τώρα ο "τοίχος" εκτελέσεων έχει αντικατασταθεί με κλειστές "πόρτες", πάνω στις οποίες και πάλι οι νέοι "πεθαίνουν". Οι βενιζελικοί, μέσω της εξουσίας και των χρημάτων, αποφασίζουν μόνοι τους για το ποιος θα "διαπρέψει" και ποιος θα μείνει στην "αφάνεια". Αυτοί δημιουργούν τα μονοπώλια της εξουσίας. Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ έχουν δώσει στα δικά τους κόμματα εξουσίας, τα οποία δεν έχουν καν ΑΦΜ. Μέσω της εξουσίας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνθήκες απόλυτης αναξιοκρατίας, προκειμένου να προωθήσουν κουτορνίθια σαν τον Γιωργάκη, τη Ντορούλα, τον Κωστάκη, τον Αντωνάκη, τον Κυριάκο και τους λοιπούς. Αυτοί είναι που αναλαμβάνουν να "εκτελέσουν" τα παιδιά των άλλων.

Πώς το κάνουν; Εύκολο είναι. Όταν μονοπωλούν την εξουσία, ελέγχουν και τη στελέχωση της Δικαιοσύνης. Ελέγχουν και τη στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών της οικονομίας. Ελέγχουν τους διορισμούς στο δημόσιο. Όταν ο βενιζελικός Μητσοτάκης μοίραζε τις κρατικές τράπεζες στους "δικούς" του ανθρώπους, ευνόητο είναι ότι το ίδιο έκανε και με τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα κανάλια όμως αυτά είναι επικίνδυνα, όταν βρίσκονται σε λάθος χέρια, γιατί επηρεάζουν την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. Όταν μπορείς τον Κασιδιάρη να τον κάνεις "φίρμα" μέσα σε λίγες ώρες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ακόμα και τον Γιωργάκη μπορείς να τον εμφανίσεις ρήτορα. Τι σημασία έχει που θα κάνει δέκα ώρες "γυρίσματα" μέχρι να καταφέρει να πει "Χρόνια Πολλά" στον λαό. Σημασία έχει τι θα δει τελικά ο λαός.

Ελέγχοντας την "προβολή" των προσώπων στην κοινωνία, έλεγχαν τα πάντα. Μιλάμε για "μαγικά" πράγματα. Εμφάνισαν το μυγόχεσμα τον Σημίτη για χαρισματικό "ηγέτη". Έδωσαν τηλεοπτική εκπομπή στον μισόχαζο τραυλό Βέλτσο. Εμφάνισαν σαν πολιτική "ιδιοφυία" τον Τσουκάτο της Πόπης. Έδωσαν ελπίδες στον λαό με τον Μυταράκη. Αν αυτά δεν είναι "μαγικά", τότε ποια είναι; …Τα κολπάκια του Κόπερφιλντ; Αλλοίωσαν ολόκληρη την κοινωνική λειτουργία, προκειμένου να φαίνονται σημαντικοί οι δικοί τους άνθρωποι. Γύρισαν την κοινωνία ανάποδα και έβαλαν τον πάτο της στην κορυφή. Έβαλαν τους νάνους μπροστά, ώστε οι ίδιοι να φαίνονται γίγαντες.

Δεν αποφάσιζαν μόνον για το ποιος θα είναι ο "ηγέτης" μας, αλλά και ποιοι θα είναι οι δικαστές μας, οι καθηγητές μας στα Πανεπιστήμια, οι συνδικαλιστές μας και οι τραγουδιστές μας, εφόσον δικές τους ήταν οι εταιρείες παραγωγής. Ακόμα και σε χώρους όπου δεν πιστεύει κάποιος ότι μπορεί το "ταλέντο" να χαθεί, δεν το επέτρεψαν ν' ανθίσει …Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα διακρίνονταν, δικές τους επιλογές ήταν. Δικές τους ήταν οι "μεγάλες" ομάδες, που "φτιάχνουν" τα μεγάλα "ονόματα". Αλίμονο στον ποδοσφαιριστή εκείνον, ο οποίος τα "έβαζε" με κάποιο βενιζελικό παράγοντα. Ας έρθει ο Μέσι στην Ελλάδα κι ας διαφωνήσει με τους βενιζελικούς Βαρδινογιάννηδες και Μαρινάκηδες και να δούμε αν θα συνεχίσει να κάνει καριέρα.
Όλα αυτά ήρθαν και "κορυφώθηκαν" στην εποχή της παράδοσης του ΔΝΤ. Τότε ο λαός έσπασε κάποια από τα "δεσμά" του και έφτασε να τους απειλεί ευθέως. Ξέφυγε από τα "δίκτυα" της Τρέμη και του Πρετεντέρη και βγήκε στους δρόμους. Έβλεπε μπροστά του τους εχθρούς του, όπως έβλεπε επί Κατοχής. Έβλεπε μια κυβέρνηση δωσίλογων να συνεργάζεται με τους ξένους εις βάρος του λαού. Έβλεπε μαζί με αυτήν και τους "μαυραγορίτες" ν' αρπάζουν μαζί με τους ξένους ό,τι πολυτιμότεροι έχει η πατρίδα μας …Δρόμους, γέφυρες, ορυχεία, μεταλλεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ακίνητα κλπ.. …

Αυτά, τα οποία γίνονται σήμερα, δεν έγιναν ούτε επί γερμανικής Κατοχής. Ούτε οι Ναζί κατακτητές δεν τόλμησαν να μεταβιβάσουν την εθνική κρατική περιουσία σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία πρακτικά δεν ελέγχεται από κανέναν και εξυπηρετεί μόνον τους ιδιοκτήτες της. Αυτοί, οι οποίοι συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, είναι για κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος. Συνεργάζονται μόνον με ντόπιους και ξένους άρπαγες και μόνον αυτούς εξυπηρετούν. Από τους Έλληνες και πάλι είναι οι γνωστοί. Όλοι όσοι επωφελούνται από τα εγκλήματα του ΤΑΙΠΕΔ είναι είτε βενιζελικοί είτε πρώην ΚΚΕδες. Δεν είναι τυχαίο που, στην πρώτη ουσιαστικά "ιδιωτικοποίηση" που δρομολόγησε, ο "τυχερός" ήταν ο γιος του δωσίλογου Λάτση.

Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, δεν περνάνε απαρατήρητα. Οι καιροί είναι "ύποπτοι" και η ενημέρωση —λόγω internet— σχεδόν ανεξέλεγκτη. Είτε εύκολα είτε δύσκολα, ο λαός έρχεται σε "επαφή" με την κατάσταση. Τους βλέπει όλους αυτούς να επωφελούνται εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών του, όπως έβλεπε και τους μαυραγορίτες στην Κατοχή. Βλέπει καθαρά τους υπεύθυνους κι αυτό είναι επικίνδυνο γι' αυτούς. Είναι πρόβλημα, το οποίο έπρεπε να το αντιμετωπίσουν, για να μην έχουν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον. Για πρώτη φορά μετά τον Εμφύλιο οι βενιζελικοί ήταν "ορατοί" κι αυτό τους τρόμαζε. Έτρεμαν στην ιδέα ότι μπορεί σιγά-σιγά ο λαός να συνδυάσει πρόσωπα και καταστάσεις και να φτάσει έξω από τις "πόρτες" τους.  

Τι χρειαζόταν επειγόντως; Νέα Δεκεμβριανά, για ν' ανακατευτεί εκ νέου η "τράπουλα" …Νέα Δεκεμβριανά, για να "θολώσουν" τα "νερά" και ν' απομακρυνθούν οι ίδιοι από το "στόχαστρο" των Ελλήνων …Να μπουν άλλοι στο "κάδρο" των εχθρών του λαού …Να δημιουργήσουν τεχνητές αντιπαλότητες μέσα στην κοινωνία και να μην φαίνονται οι ίδιοι …Να στρέψουν τον λαό εναντίον άλλων ανθρώπων και όχι εναντίον αυτών που κλέβουν …Να στρέψουν τον λαό εναντίον του εαυτού του, για να μην απειλεί τους συνέταιρους της Goldman Sachs, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τη Χαλκιδική σε κρανίου τόπο …Να στρέψουν τους φτωχούς εναντίον φτωχών, για να μην βλέπουν τους πλούσιους, οι οποίοι γίνονται πλουσιότεροι, λεηλατώντας τα πάντα.

…Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, φτάσαμε στη δύσκολη ώρα. Έφτασε η εποχή για τα επικίνδυνα "παιχνίδια". Οι εγκληματίες βενιζελικοί για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν πως είναι αδίστακτοι και ότι μπροστά στην επιβίωσή τους δεν καταλαβαίνουν τίποτε …Τώρα άρχισαν τα γνωστά παιχνίδια της προβοκάτσιας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο ΔΝΤ και σώθηκαν οι βενιζελικές τράπεζες, άρχισαν τα "παιχνίδια" εις βάρος του λαού. Τα ταμεία γέμισαν και όπου υπάρχουν "γρόσια" υπάρχουν και προδότες.

Αυτά τα "παιχνίδια" τα ανέλαβαν οι συνήθεις ύποπτοι …Οι πιο έμπειροι στον χώρο …Πόσο έμπειροι; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το σημερινό "μνημονιακό" Βήμα είναι το ίδιο με το ναζιστικό Βήμα της Κατοχής …Είναι το ίδιο Βήμα, το οποίο πρωταγωνίστησε στην εποχή της "απελευθέρωσης", που οδήγησε στον Εμφύλιο …Είναι το ίδιο Βήμα, το οποίο πρωταγωνίστησε στην Αποστασία, που οδήγησε στη Χούντα …Είναι το ίδιο Βήμα με εκείνο, το οποίο πρωταγωνίστησε στο Πολυτεχνείο, που οδήγησε στην κυπριακή καταστροφή και την ολέθρια Μεταπολίτευση.

Αυτό το Βήμα επιστράτευσαν και πάλι οι βενιζελικοί, για να παίξουν τα παιχνίδια τους …Το Βήμα και τα ηλεκτρονικά "αδερφάκια" του, όπως είναι το Mega. Πήραν οι τράπεζες τα δισεκατομμύρια και έβαλαν και "καύσιμο" στις μηχανές προπαγάνδας. Μπήκαν στα ταμεία τού Mega χρήματα, για να πληρωθούν οι Πρετεντέρηδες, οι Τρέμηδες, οι Καψήδες και οι Τσιμαίοι. Τα παιδιά που "μόχθησαν", για να μας πείσουν ότι το ΔΝΤ θα μας "σώσει" και ότι οι Γερμανοί είναι "φίλοι" μας, επιτέλους πληρώθηκαν. Πληρώθηκαν για τις "υπηρεσίες" τους. Πληρώθηκαν για τον "πόνο" τους για τον λαό και την πατρίδα. Πληρώθηκαν για τα χρωστούμενα από την εποχή Χριστοφοράκου.

Μόλις πήραν τη "βοήθεια" οι βενιζελικοί τραπεζίτες, έδωσαν ένα τεράστιο "θαλασσοδάνειο" —και άρα παράνομο— στον ΔΟΛ …Πάνω από είκοσι εκατομμύρια  ευρώ δόθηκαν σε μια σχεδόν χρεοκοπημένη επιχείρηση. Προφανώς της δόθηκαν αυτά τα χρήματα, για να "ξεκινήσει" η "μπουγάδα". Έβαλαν τον γιο του Ψυχάρη δίπλα στον Σαμαρά, για να μην ανησυχεί ο ΔΟΛιος πατέρας για το μέλλον του παιδιού του και να μπορεί να λειτουργεί απερίσπαστος. Έχοντας αυτήν την άνεση, ξεκίνησε το σενάριο της "ανωμαλίας". Ο Ψυχάρης είναι ο συντονιστής του νέου σχεδιασμού, ο οποίος μας απειλεί ως λαό και ως Δημοκρατία. Αυτός ανέλαβε να τραβήξει τους βενιζελικούς από το "κάδρο" και να βάλει στην πρώτη γραμμή τους λαθρομετανάστες, αλλά και τα ύποπτα "σταγονίδια".  

Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, τα πράγματα είναι απλά. Τώρα θα καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που "έχτιζαν" το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες …Τον λόγο που στήριξαν σκουπίδια δημάρχους με δηλωμένη θέληση να μετατρέψουν τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας σε άναρχα και βρόμικα "Ισλαμαμπάντ" …Δύο δημάρχους χωρίς καμία νομιμότητα, εφόσον εκλέχθηκαν με ελάχιστες ψήφους, καταστρατηγώντας την αρχή της απόλυτης πλειοψηφίας που προβλέπεται για τις θέσεις τους. Δύο άχρηστοι άνθρωποι, οι οποίοι κατά σύμπτωση εκτός από λαθρολάγνοι είναι και Κολεγιόπαιδες.
Όλα αυτά είναι μέρος του ίδιου σχεδιασμού. Μεθοδικά και σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου έφτιαξαν τους "απέναντι" …Τους "απέναντι", τους οποίους φρόντισαν να τους εμφανίσουν σαν φανατικούς θρησκόληπτους, οι οποίοι πέρα από τον "Προφήτη" δεν αναγνωρίζουν καμία Δημοκρατία.

Με νόμους τύπου Ραγκούση έδωσαν "νομιμότητα" και "παρουσία" σε ένα σοβαρό ποσοστό των λαθρομεταναστών. Με νόμους, που αδικούν τον ελληνικό λαό, αλλοίωσαν την πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού κράτους και δημιούργησαν έναν "μοχλό", πίσω από τον οποίο μπορούν να κρυφτούν οι δωσίλογοι …Έναν "μοχλό" εξαθλιωμένο, τρομοκρατημένο και εξοικειωμένο με τη βία, που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί όποιον του υπόσχεται ασφάλεια …Έναν "μοχλό", που τους εξασφαλίζει άμυνα …Έναν "μοχλό" σε συνεχή ετοιμότητα, που τους επιτρέπει να απειλούν τον ελληνικό λαό σε περίπτωση που αυτός θελήσει να χρησιμοποιήσει τη μαζικότητά του ως "όπλο" ενάντια στην οικονομική ισχύ των δωσίλογων.

Όλα αυτά, για κάποιον που έχει γνώσεις, δεν είναι πρωτοφανή …Επανάληψη των ίδιων παλιών δεδομένων έχουμε. Οι σημερινοί δωσίλογοι, που είναι τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, προσπαθούν να μιμηθούν τις καταστάσεις, οι οποίες μας οδήγησαν στα Δεκεμβριανά και στον εθνικό διχασμό. Η πρόκληση διχασμών ήταν πάντα η "εξειδίκευση" των βενιζελικών και το τελευταίο όπλο τους για τη σωτηρία τους μετά από κάθε προδοσία τους. Απλά, τους υποτιθέμενους "επαναστάτες" κομμουνιστές, οι οποίοι "τρόμαζαν" τους δημοκράτες "νοικοκυραίους", τους αντικατέστησαν με τους στασιαστές λαθρομετανάστες. "Πολιτεύματα, περιουσίες, τάξεις και ηθικές" απειλούσαν καί οι μεν καί οι δε.

Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου —ως εκφραστής του δωσιλογισμού— ενήργησε με τον παλιό "τυφλοσούρτη". Μέσω του Ραγκούση έκανε ό,τι έκανε η κυβέρνηση του παππού του. "Θωράκισε", "ενθάρρυνε" και "όπλισε" με δικαιώματα αυτούς, οι οποίοι τρομάζουν τους "νοικοκυραίους". Το ΚΚΕ και πάλι "αρωγός" σ' αυτήν την προσπάθεια των Αμερικανών και των δούλων τους …Για άλλη μια φορά "απέναντι" από την ελληνική κοινωνία και ανάμεσα στην "απειλή" …Ανάμεσα τους λαθρομετανάστες, ως μυστικοσύμβουλος και καθοδηγητής. Το ίδιο ζαχαριαδικό ΚΚΕ στελεχωμένο και πάλι με την ανάλογη ποιότητα κοινωνικής "γλίτσας" …Της ίδιας υψηλής ποιότητας χαφιέδες με τον Ζαχαριάδη και τον Σιάντο είναι οι σημερινοί Παπαρήγες, οι Μαϊληδες και οι Μπογιόπουλοι.

Τώρα έχουν μπει στην τελική φάση του σχεδίου. Οι διαφορετικοί, οι περίεργοι, οι επίφοβοι άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι. Τους "στήνουν" απειλητικούς απέναντι στις δυνάμεις ασφαλείας και τους φωτογραφίζουν. Υπάρχουν πλέον οι φωτογραφίες, οι οποίες διοχετεύονται μέσω των ΜΜΕ στον λαό και τους δείχνουν να φαίνονται επικίνδυνοι. Άρχισαν οι λαθρομετανάστες να παίζουν τα αντιεξουσιαστικά παιχνίδια βίας με τις δυνάμεις ασφαλείας …Τα ίδια παιχνίδια, τα οποία θα "έπαιζαν" τα στελέχη του ΚΚΕ με την αστυνομία του Έβερτ υπό τις υποδείξεις των ξένων ιμπεριαλιστών. Η απειλή της Δημοκρατίας έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά …Σκουρόχρωμη σάρκα συγκεκριμένα.

Ξαφνικά η βενιζελική εξουσία όχι απλά φεύγει από το πρώτο πλάνο του προβλήματος, αλλά θα γίνει το ασφαλές "καταφύγιο" των πολιτών. Οι φοβισμένοι πολίτες θα πάψουν να βρίζουν την αστυνομία, η οποία τους χτυπούσε ως "αγανακτισμένους" στο Σύνταγμα και θα στρατευτεί μαζί της, όταν θα κάνει τα ίδια στους "εχθρούς". Οι άρχοντες του κράτους —και άρα οι βενιζελικοί— από "στόχος" θα γίνουν και πάλι "σωτήρες". Ο βενιζελικός και Κολεγιόπαις Δένδιας ήδη άρχισε να παριστάνει τον "σωτήρα" των πολιτών. Πώς όμως θα γίνουν σωτήρες; …Όταν απειληθεί μια γενική κοινωνική σύρραξη κι αυτοί εμφανιστούν σαν οι απαραίτητοι παράγοντες για την κοινωνική ειρήνη.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που "επένδυσαν" στη Χρυσή Αυγή; …Η σωσίβια "λέμβος" των βενιζελικών είναι. Μόνοι τους δημιούργησαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και οι ίδιοι τώρα ενθαρρύνουν τη λάθος λύση, ώστε μέσα στο "θολό" τοπίο να ξεφύγουν. Τώρα "φουσκώνουν" τη Χρυσή Αυγή. Τη "φουσκώνουν" με τα δικά τους μέσα. Τα δικά τους μέσα έκαναν τον Κασιδιάρη φίρμα. Τα δικά τους μέσα τού έδωσαν "χρόνο" στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Τα δικά τους μέσα τον "εκπαίδευσαν" στην επαφή με τον κόσμο. Τα δικά τους μέσα τον "ακολουθούν" όταν δίνει ΑΙΜΑ ή ΤΡΟΦΗ μόνον σε Έλληνες και σε κανέναν άλλον. Όλα αυτά δεν έγιναν με τυχαία σειρά.

 Αφού πρώτα δημιούργησαν την ξένη "απειλή", τώρα θα βάλουν απέναντί της την ντόπια "άμυνα" …Την οξύθυμη και λίγο ανεγκέφαλη "άμυνα". Θέλουν απέναντι σε μια μάζα να χρησιμοποιήσουν "εκνευρισμένη" μάζα, ώστε να εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους την πολυτιμότητα του ρόλου τού διαιτητή …Εύκολο είναι …Όποτε θέλουν μπορούν να προκαλέσουν ένα μαζικό φαινόμενο σύγκρουσης, το οποίο θα τρομοκρατήσει την κοινωνία. Από τη στιγμή που η δημοσιότητα "ενθαρρύνει" τη Χρυσή Αυγή να παριστάνει την "αρχή" και να στέλνει "κλιμάκια" και να πραγματοποιεί παράνομους ελέγχους ανθρώπων, στο "χέρι" του παρακράτους είναι το πότε θα προκαλέσει σύγκρουση. Το παρακράτος θα αποφασίσει πότε θα στείλει κάποια από τα "καλά" παιδιά των δουλεμπόρων και των ισλαμοναζί να "αμυνθούν". Το παρακράτος θα αποφασίσει πότε θα χρησιμοποιήσει τους "19-χρονους", που τώρα προστατεύει.

Όλα αυτά, τα οποία πλέον βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά, δεν είναι τυχαία. Είναι μέρος μιας καλά μεθοδευμένης πολιτικής …Συντονισμένης από τα βενιζελικά κέντρα και παράκεντρα εξουσίας. Δεν είναι μόνον ο Πάγκαλος αυτός, ο οποίος "βλέπει" τους "φορείς" του φασισμού. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα βενιζελικά "κλιμάκια". "Αιματοχυσία" φοβάται ο Ψυχάρης και ζητάει συνάντηση με τον Τσίπρα. Γιατί να συναντηθεί με τον Τσίπρα και όχι με τον Βενιζέλο; Γιατί να συναντηθεί με τον Τσίπρα και όχι με τον Σαμαρά; Μήπως για να "υποδείξει" τους μονομάχους;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Λειτουργούν ως συμμορία και κάνουν "στοχευμένες" κινήσεις, προκειμένου να τραβήξουν τους εαυτούς τους από το "κάδρο" και να παραστήσουν τους "διαιτητές" και τους "ψύχραιμους" της δημοκρατίας. Στόχος τους είναι να εμφανίσουν και πάλι σαν "μονομάχους" τους ίδιους ηλίθιους, οι οποίοι κάποτε μας οδήγησαν στον Εμφύλιο …Τους φανατικούς δεξιούς και τους επίσης φανατικούς της άκρας Αριστεράς, η οποία φτάνει μέχρι το ΚΚΕ …Τους φανατικούς της βλακώδους και αφελούς Δεξιάς εναντίον των ανεξάρτητων αριστερών "μισθοφόρων" με το "μπλοκάκι" της παροχής υπηρεσιών στην Ασφάλεια, μέχρι την πάμπλουτη "βιομηχανία" προβοκάτσιας ΚΚΕ.

Αυτό γίνεται τώρα. Αυτό προσπαθεί να κάνει ο Ψυχάρης. Θέλει να εμφανιστεί ως "συνομιλητής" των αντιμαχόμενων πλευρών …Ευαίσθητος και πολιτισμένος "συνομιλητής" κάποιων φανατικών μαζών. Με τον τρόπο αυτόν θέλει ν' αποκλείσει τον εαυτό του και τους βενιζελικούς από την "εξίσωση" της καταστροφής …Θέλει να μας "δείξει" τους επιλεγμένους μονομάχους, για να μπορέσει η συμμορία των ομοίων του να τραβηχτεί από το "πλάνο". Θέλει να μιλήσει ο Ψυχάρης στον Τσίπρα για τη Χρυσή Αυγή. Αυτός, ο οποίος μέσω του ΔΟΛ και του Mega "φούσκωσε" τη Χρυσή Αυγή σαν "πρόβλημα" με την επιλογή του συγκεκριμένου συζητητή, θα βάλει "απέναντί" της τον Τσίπρα και άρα την επίσημη "Αριστερά". Την "Αριστερά" από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το ΚΚΕ, το οποίο έχει ταχθεί ήδη υπέρ των μεταναστών και άρα έχει πάρει ήδη θέση "απέναντι" στη Χρυσή Αυγή.

Όλα αυτά με τις "ευχές" των δανειστών …Με τις ευχές των ναζιστών της Νέας Τάξης …Της ίδιας Τάξης, που μας έβαλε στον Εμφύλιο …Της ίδιας Τάξης, που, για να σώσει τους συνεργάτες της και τον εαυτό της, έβαλε τους πάντες στο "στημένο" κυνήγι των "κομμουνιστών", που δήθεν απειλούσαν τη Δημοκρατία. Σήμερα τον ρόλο των κομμουνιστών τον παίζουν οι ισλαμιστές και τον ρόλο των φανατικών και ανεγκέφαλων Δεξιών οι Χρυσαυγίτες. Οι δωσίλογοι βρήκαν και πάλι ρόλο να "κρυφτούν". Και πάλι θα είναι οι προστάτες της Δημοκρατίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας σώσουν από τους φανατικούς όλων των πλευρών. Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ κλέβουν ακόμα και την τελευταία στιγμή και την ίδια ώρα "δείχνουν" σαν φασίστες ανθρώπους φτωχούς και αφελείς.

…Όλοι οι μηχανισμοί στην διάθεσή τους. Ο δήμαρχος Αθηνών έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσουν στην Αθήνα τα "προεόρτια" τύπου Δεκεμβριανών. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα της διπλανής φωτογραφίας. Αυτό το σύνθημα δεν είναι γραμμένο από ισλαμιστές και πολύ περισσότερο από λαθρομετανάστες. Αυτό το σύνθημα είναι γραμμένο από βενιζελικούς παρακρατικούς και υπό την καθοδήγηση ξένων μυστικών υπηρεσιών …"Μιμείται" τη "σφαγή" του Μελιγαλά …Μιμείται τις προβοκάτσιες του ΚΚΕ απέναντι στη Δημοκρατία …Τις προβοκάτσιες εκείνες, οι οποίες "συσπείρωσαν" τον λαό απέναντι σε έναν εχθρό, τον οποίον δεν γνώριζαν.

Γι' αυτόν τον λόγο τούς είναι χρήσιμοι οι ισλαμιστές στον σχεδιασμό. Τους είναι χρήσιμοι, όχι επειδή ανήκουν σε διαφορετική θρησκεία, αλλά γιατί η θρησκεία αυτή δεν είναι συμβατή με την αστική νοοτροπία. Είναι μια θρησκεία, που στη φανατική της μορφή "μισεί" τη Δημοκρατία και μπορεί να μιμηθεί τον σταλινισμό. Ελλείψει σταλινικών και μπολσεβίκων, εχθροί της Δημοκρατίας, οι οποίοι θα συσπειρώσουν τον λαό γύρω από τους "ήρωες" βενιζελικούς, θα είναι οι ισλαμιστές. Οι δεξιοί χρυσαυγίτες απλά θα είναι οι φανατικοί και οι ανεγκέφαλοι αντιφασίστες, οι οποίοι θα παίξουν τον περιορισμένο ρόλο τους μέχρι να επανέλθει η τάξη …Η τάξη στην οποία "βασιλεύουν" οι πάμπλουτοι βενιζελικοί.

Επειδή το παιχνίδι του Εμφυλίου είναι "χοντρό" για να παιχθεί μέχρι τέλους και πιθανότατα μπορεί να μην "τσιμπήσει" ο κόσμος,  έχουν και "εναλλακτικό" σχέδιο. Αν δεν "φάει" ο κόσμος τον κίνδυνο από το Ισλάμ και τους "πεμπτοφαλαγγίτες" λάθρο, οι οποίοι με τη βοήθεια των "κομμουνιστών" θέλουν να μας πάρουν την πατρίδα, έχουν εναλλακτική …Θα εμφανίσουν κίνδυνο για τη Δημοκρατία. Είχε "τσιμπήσει" κάποτε ο κόσμος σε έναν τέτοιο σχεδιασμό και γιατί όχι και τώρα. Έτσι κι αλλιώς ούτε τα ονόματα αλλάζουν. Κάποτε κάποια "σταγονίδια" απειλούσαν την κυβέρνηση-Παπανδρέου και αυτά ήταν τελικά που μας έβαλαν στη Χούντα …Τα "σταγονίδια" εκείνα, τα οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ανήκαν στον ίδιο χώρο με τον "στόχο" τους …Τα "σταγονίδια" εκείνα, τα οποία και τότε ήταν εκλεκτοί των αποστατών …Των Λαμπράκηδων, των Μητσοτάκηδων, των Κωστόπουλων κλπ..

Τέτοια —ίδια— απειλητικά "σταγονίδια" ανακάλυψε το —ίδιο— Βήμα εναντίον μιας —ίδιας— βενιζελικής κυβέρνησης ενός συνονόματου εγγονού. Τέτοια παρωδία έργου και ακριβή επανάληψη σεναρίου δεν είχαμε ούτε στην εποχή της βιντεοκασέτας και του Ταμπτάκου.  Αυτό το ίδιο Βήμα μάς "ενημέρωσε" ότι και ο Τέως ετοιμάζεται να κάνει κόμμα …Ότι ότι. Προσπαθούν να ενεργοποιήσουν ένστικτα και φοβίες και δοκιμάζουν τα πάντα. Αρκεί να εμφανίσουν όλους τους γνωστούς εχθρούς της Δημοκρατίας και να παρουσιαστούν οι ίδιοι σαν εγγυητές της …Λίγο "ακριβοί", αλλά εγγυητές. Οι δισεκατομμυριούχοι βενιζελικοί θα μας σώσουν από τους φασίστες Λοχαγούς και από τους φασίστες "γαλαζοαίματους" …Μιλάμε για εθνικό "κεφάλαιο" …"Χρυσό" στην κυριολεξία "κεφάλαιο".

Το τέλος της ιστορίας.

Έρχεται πόνος.

Η παγκόσμια ιστορία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο "καμπής" και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα. Η Νέα Τάξη των τοκογλύφων δείχνει σημάδια διάλυσης. Τα υπερβολικά χρέη των ισχυρών κρατών, σε συνδυασμό με την αποβιομηχάνιση της Δύσης —και άρα την αδυναμία ανάκαμψης—, οδηγούν τους πάντες σε αδιέξοδο. Φτάνουμε όλοι μαζί πλέον σε ένα αδιέξοδο, όπου αναγκαστικά θα οδηγηθούμε στον εντοπισμό και την κρίση αυτών, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σημείο αυτό …Στην κρίση των ισχυρών. Για την Ελλάδα αυτοί οι ισχυροί είναι οι βενιζελικοί. Θα αποδειχθεί ότι ο "βενιζελισμός" είναι πραγματικά η πιο επικίνδυνη "αρρώστια", που έπληξε ποτέ το ελληνικό "κορμί".

Ποτέ άλλοτε στην υπερχιλιετή ιστορία του ελληνισμού δεν υπήρξε τέτοιος κίνδυνος για την επιβίωσή του. Αν δεν ήμασταν τυχεροί ως λαός, ώστε να φτάσουμε μαζί με όλους τους άλλους λαούς στον σημερινό ιδιόμορφο "τερματισμό", θα μας είχε "αποτελειώσει" ο βενιζελισμός …Θα ήταν "μοιραίος" …Μια πραγματική κοινωνική "ασθένεια", που εκφυλίζει την κοινωνία …Μια "ασθένεια", η οποία δεν έχει κάποια συγκεκριμένα γεωγραφικά ή ταξικά χαρακτηριστικά, αλλά επεκτείνεται στο σύνολο του ελληνικού κορμού. Αυτή η "ασθένεια", η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη, έχει την τάση διαρκώς να επιδεινώνεται. Αντλεί ό,τι χειρότερο έχει η κοινωνία και τελικά το στρέφει εναντίον του εαυτού της.

Το αίτιο αυτής της "μάστιγας" βρίσκεται στην ατιμωρησία που προσφέρει στα μέλη της …ό,τι κι αν κάνουν …όσο εγκληματικό κι αν είναι. Εξουδετερώνει το πιο βασικό χαρακτηριστικό, που δίνει δύναμη στον ελληνισμό και είναι η έννοια της Δικαιοσύνης. Η κοινή αίσθηση των Ελλήνων περί δικαίου ήταν αυτή, η οποία πάντα ξεχώριζε τον ελληνισμό σε σχέση με όλους τους άλλους λαούς. Οι Έλληνες πολεμούσαν το άδικο απ' όπου κι αν προέρχονταν αυτό. Δεν τιμούσαν τον απατεώνα, όσο κι αν αυτός "προόδευε". Αποστρέφονταν τον άτιμο, ακόμα κι αν ήταν οικείος τους.

Αυτή η απέχθειά τους προς την απάτη και την αδικία δεν ήταν τυχαία …Προέκυπτε από την παιδεία τους …Προέκυπτε από τα Έπη. Ο λαός, ο οποίος λάτρεψε τον Αχιλλέα και τον Οδυσσέα, δεν μπορούσε να συγχωρέσει την αδικία. Οι ήρωές του γίνονταν "τρελοί" όταν αδικούνταν και αυτό ακριβώς περιγράφουν τα Έπη. Περιγράφουν την "τρέλα", η οποία δικαίως καταλαμβάνει όποιον "πνίγεται" από το δίκιο του. Δεν μπορείς να είσαι Έλληνας και να μην αντιδράς, όταν βλέπεις την αδικία, είτε σε αφορά είτε όχι. Αυτή η αίσθηση έκανε πανίσχυρο τον ελληνισμό, εφόσον "εξόντωνε" τα "άρρωστα" φαινόμενα εν τη γενέσει τους. Η κοινωνία "τιμωρούσε" το άδικο πριν ακόμα φτάσουν οι δικαστές. Η κοινωνία ήταν τόσο αμείλικτη, που κανένας δικαστής —όσο σκληρός κι αν ήταν- δεν μπορούσε να την ανταγωνιστεί.  

Ο αγώνας για το δίκιο ένωνε τους Έλληνες μεταξύ τους. Ο αγώνας για το δίκιο "σκότωνε" τα παράσιτα, τους τεμπέληδες και τους προδότες πριν καν δοκιμάσουν τη "τζάμπα" διάκριση. Ο αγώνας μη τυχόν και κάποιος με "μέσον" ή με "πονηριά" πάρει παραπάνω απ' όσα δικαιούνταν δεν άφηνε τους Έλληνες ποτέ ήσυχους. Με αυτήν την αίσθηση περί δικαίου βάδιζαν οι ελληνικές "κοινότητες" μέσα στον χρόνο και αυτή θα ήταν το ιδανικό ν' "αποτυπώσουν" οι Έλληνες στο οργανωμένο σύστημα Δικαιοσύνης του νεοσύστατου κράτους τους …Ήταν όμως άτυχοι …Έπεσαν πάνω στους βενιζελικούς …Έπεσαν στη χειρότερη μορφή του παρασιτισμού και μάλιστα στη χειρότερη δυνατή στιγμή, εφόσον τότε θεμελιωνόταν το κράτος στην τελική του μορφή. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε ένα κράτος-"καρναβάλι" …Ένα κράτος ελληνορθόδοξων χριστιανών με προτεσταντική ηγεσία …Μια κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να βάλει "πυξίδα" για την νέα ιστορική πορεία.

Υπό αυτήν την έννοια αντιλαμβάνεται κάποιος διαφορετικά το περίφημο …"Ανήκομεν εις την Δύσιν". Το αντιλαμβάνεται σε όλη του την τραγικότητα, εφόσον δεν σημαίνει ότι "ανήκομεν εις την Δύσιν" επειδή είμαστε ίδιοι μ' αυτήν και ως εκ τούτου συμπορευόμαστε. Το "ανήκομεν εις την Δύσιν" δεν είναι μια ιστορική ή πολιτισμική διαπίστωση, όπως αρχικά φαίνεται. Στην πραγματικότητα είναι μια οικονομική ανακοίνωση προς τους Έλληνες. "Ανήκομεν εις την Δύσιν" ως ιδιοκτησία, γιατί μας παρέδωσαν σ' αυτήν οι ηγέτες μας. "Ανήκομεν εις την Δύσιν", γιατί μας πρόδωσαν οι ηγέτες, προκειμένου να πάρουν την "προμήθειά" τους. Όλα αυτά έγιναν, γιατί οι προδότες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ για κανένα έγκλημά τους.

Δεν υπάρχει πλέον το κοινό περί δικαίου αίσθημα μεταξύ των Ελλήνων. Οι βενιζελικοί, μονοπωλώντας την εξουσία, έπαιξαν με τα ιερά και τα όσια του συστήματος. Δεν δίστασαν να παρέμβουν στη λειτουργία του συστήματος Δικαιοσύνης και σχεδόν "νέκρωσαν" αυτήν την κοινή κοινωνική αίσθηση. Εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία για τις κλοπές και τις αδικίες τους, θέλησαν να κάνουν την αθλιότητα και κοινωνικά αποδεκτή …Έκαναν σχεδόν "μαγκιά" την αδικία, γιατί τους βόλευε να εμφανίζονται "μάγκες", ενώ ήταν απλοί άχρηστοι απατεώνες, που πλούτιζαν κλέβοντας.

Σε αυτό το σημείο "νόθευσαν" την ελληνική νοοτροπία. Μεταφύτευσαν στην καρδιά του ελληνισμού —και άρα στην Ελλάδα— προτεσταντικά ήθη. Μετέφεραν τα πρότυπα του δυτικού καιροσκοπισμού και του συμφεροντολογισμού. Έκαναν κοινωνικά πρότυπα τους "ατιμώρητους" απατεώνες όλων των ειδών. Έκαναν πρότυπα τούς μαυραγορίτες που τα "κονόμησαν" και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Έκαναν πρότυπα τα Κολεγιόπαιδα, τα οποία προοδεύουν με "μέσον". Η Ελλάδα έδιωχνε με τις κλωτσιές τις Μελίνες και ο βενιζελισμός τις έφερνε "πίσω", για να τις κάνει ηρωίδες. Μισό στρέμμα τάφο μπροστά στο Α’ νεκροταφείο έχει η Μελίνα, ενώ τον τάφο του Κολοκοτρώνη για να τον βρεις θα πρέπει να τον ψάξεις με χάρτη, αφού πρώτα "πατήσεις" κατά λάθος τον τάφο του Παναγούλη.

"Μπλοκάροντας" το πλέον βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, τον εξασθένισαν και σήμερα τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον "θάνατο".  Έχουν εξουδετερώσει το "ανοσοποιητικό" σύστημα του ελληνισμού, εφόσον έχουν "μπλοκάρει" το σύστημα Δικαιοσύνης …Εγγυημένο κέρδος να υπάρχει και ο "ιός" του βενιζελισμού θα επεκταθεί ακόμα κι εκεί που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ κανένας. Από τη Δικαιοσύνη πέρασε στην πολιτική, στον στρατό, στην Εκκλησία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους συλλόγους κλπ.. Όπου δραστηριοποιούνται Έλληνες και υπάρχουν ταμεία με χρήματα, ο βενιζελισμός βρίσκει φιλόξενο "περιβάλλον" ν' αναπτυχθεί.

Στη χώρα αυτή, που έστησε Θερμοπύλες, δοξάστηκαν οι Εφιάλτες και οι Λεωνίδες λυντσαρίστηκαν …Πουθενά στον κόσμο οι δωσίλογοι δεν κατηγόρησαν τους αντιστασιακούς, επειδή αυτοί …αντιστάθηκαν …Πουθενά στον κόσμο αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες από επιδοτήσεις της Χούντας δεν τιμήθηκαν και σαν αντιστασιακοί δημοκράτες …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει νόμος σαν αυτόν, που η βενιζελική συμμορία έχει επινοήσει, περί ευθύνης υπουργών …Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν "ανεξάρτητες" αρχές μονίμως στελεχωμένες με άχρηστους πρώην δικαστικούς και απαλλαγμένες από κάθε ποινική ευθύνη. Μόνον στην Ελλάδα των βενιζελικών συμβαίνουν αυτά. Έχοντας εξασφαλίσει τις "πλάτες" των ξένων κάνουν ό,τι θέλουν …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη την ίδρυση ενός ΤΑΙΠΕΔ …Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν θα επέτρεπε η Δικαιοσύνη τις "παραγραφές" των εγκλημάτων των πολιτικών.

Λογικό είναι λοιπόν να βλέπουμε διαρκώς μια επιδείνωση της κατάστασης. Στην κυριολεξία δεν υπάρχει καταστροφικό γεγονός για τον ελληνισμό για το οποίο να μην ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό ο βενιζελισμός. Εδώ και έναν αιώνα δεν υπάρχει ούτε μία γενιά Ελλήνων, που να μην υπέφερε εξαιτίας του …Όλα για το κέρδος …Διαρκώς υψωμένη "σημαία" ευκαιρίας …Διαρκώς σε αναζήτηση νέων "αφεντικών" …σε αναζήτηση για "προμήθεια" από την "εκποίηση" του ελληνισμού. Μιλάμε για μια συμμορία ακρίδων …Μια συμμορία, της οποίας η ιστορία είναι πολύ πιο βαθιά απ' ό,τι φαντάζεται κάποιος. Η σημερινή παράδοσή μας στο ΔΝΤ είναι η τελευταία φάση ενός διαρκούς "ξεπουλήματος".

…Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μαύρης Θάλασσας και επέτρεψε στον Στάλιν να τον "εξοστρακίσει" στα βάθη της Ασίας …Ο βενιζελισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας και επέτρεψε στον Κεμάλ να τον "ξηλώσει" από τις πατρίδες αιώνων …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Ναζί και επέτρεψε στον Χίτλερ να ρημάξει μια χώρα …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς και μας οδήγησε στον Εμφύλιο …Ο βενιζελισμός μάς οδήγησε στη Χούντα …Ο βενιζελισμός πρόδωσε την Κύπρο …Ο βενιζελισμός μάς λεηλάτησε στη Μεταπολίτευση …Ο βενιζελισμός συνεργάστηκε με το Ισραήλ και "ξεπουλάει" τη γη στην Παλαιστίνη …Ο βενιζελισμός σήμερα μάς παραδίδει "πακέτο" στους δανειστές μας …Όλα για το κέρδος …Ο μόνος "θεός" των βενιζελικών.

Σήμερα, που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινάει, αυτοί δεν παύουν ν' ασχολούνται καθημερινά με τη λεηλασία. Σ' αυτές τις δύσκολες ώρες για τον λαό, όπου υπάρχει περίεργη δοσοληψία με υποψία κέρδους για τους απατεώνες, πάντα βενιζελικοί πρωταγωνιστούν. Από τις κλοπές του ληστρικού ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το "στικάκι" που "ξέχασε" ο Βενιζέλος να "αξιοποιήσει" ως Υπουργός και το πήρε σπίτι του ως "αντικείμενο", πάντα οι βενιζελικοί επωφελούνται.

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και απίθανοι. "Βουλιάζει" η πατρίδα και αυτοί κλέβουν τα "ασημικά" της. Όπου υπάρχει έγκλημα και κλοπή εις βάρος του λαού και του κράτους, πάντα κάποιος βενιζελικός θα πρωταγωνιστεί. Όπου υπάρχει ψέμα, προκειμένου να ξεγελαστεί ο λαός, πάντα κάποιος βενιζελικός το έχει πει. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά ήταν ένα προμελετημένο "έγκλημα".  Ο Γιωργάκης, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και ο Αντωνάκης, που τον "κατήγγειλε", εφαρμόζοντας το Μνημόνιο, ήταν "κρίκοι" της ίδιας αλυσίδας.

Όλα αυτά αποφασίστηκαν σε μυστικές συναντήσεις των "εκλεκτών" και ζητήθηκαν από τα δουλικά να εξυπηρετήσουν. Κάθε εξυπηρέτηση εις βάρος της πατρίδας είχε ως ανταμοιβή και μια μεγάλη "καριέρα" βενιζελικού …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να παραδοθεί ο τραπεζικός τομέας στους βενιζελικούς τοκογλύφους και ο Μητσοτάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδο των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ο Αντωνάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός. …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο Γιωργάκης έγινε επίσης Πρωθυπουργός.

Τα πάντα από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν. Εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των βενιζελικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των Σιωνιστών και των Ναζιστών …Στη Λέσχη αυτή, η οποία που θεωρητικά ιδρύθηκε για την αναχαίτιση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και πρακτικά για την εξυπηρέτηση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος προκαλούσε τον αντιαμερικανισμό αυτόν …Στη Λέσχη του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπους, αλλά και του ναζιστή Πρίγκιπα Βερνάρδου …Στη Λέσχη η οποία είναι εκ των δεδομένων το "τερματικό" όπου επικοινωνούν οι βενιζελικοί με τα "αφεντικά" τους …Στην Λέσχη όπου απλά ανακοινώνονται οι αποφάσεις των αφεντικών στα δουλικά τους.

…Στη Λέσχη αυτή "ζήτησαν" να μην γίνουν ποτέ απαιτητές από την πλευρά της Ελλάδας οι γερμανικές οφειλές και ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη —που το αποδέχθηκαν— έγιναν υπουργοί Εξωτερικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να οδηγήσουν με τεχνητό "φούσκωμα" του ελλείμματος την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ο Παπαθανασίου και ο Παπακωνσταντίνου —που το αποδέχθηκαν— έγιναν Υπουργοί Οικονομικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "παρήγγειλαν" τον "συνωστισμό" της Σμύρνης και όσοι το αποδέχθηκαν έγιναν Υπουργοί Παιδείας.

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη "λίστα" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Αμφίδρομη σχέση υπάρχει μεταξύ πρωταγωνιστών και παραχωρήσεων …Απλά πράγματα. Αν γνωρίζεις τη λίστα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα. Αν γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα, μπορείς να φτιάξεις τη λίστα της Λέσχης, χωρίς να την έχεις δει ποτέ.

…"Αν σου πω τι συζητάμε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά θα πρέπει να σε …σκοτώσω", μας είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου σε ανύποπτο χρόνο ο χιουμορίστας δωσίλογος Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι σε κάποιον, που θα γνώριζε τον ρόλο του. Γνωρίζουμε όμως με απόλυτη βεβαιότητα τι θα έκανε ο λαός στον Παπακωνσταντίνου, αν γνώριζε τον ρόλο του …Θα τον κρεμούσε από τα αχαμνά του στην πλατεία Συντάγματος.

Παρ' όλο που ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης, η αισιοδοξία μας είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει το τέλος. Έρχεται η ώρα της Κρίσης και όπου υπάρχει κρίση προδοτών, υπάρχει και πόνος …Μεγάλος πόνος. Σειρά πλέον να πονέσουν έχουν οι προδότες και όχι οι λαοί. Οι λαοί, όσο ήταν να πονέσουν, έχουν ήδη πονέσει …Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων. Ο γράφων μπορεί να διαβεβαιώσει τους ενδιαφερόμενους ότι σύντομα θα πονέσουν πολύ άσχημα …Πάρα πολύ άσχημα …Τόσο άσχημα, όσο δεν φαντάζονται. Τα μέλη της γνωστής Λέσχης θα συνθέσουν μια "Λέσχη", στην οποία κανένας δεν θα θέλει να μπει …και αυτοί, οι οποίοι είναι μέσα, δεν θα μπορούν ποτέ να βγουν.

Εδώ έχει νόημα η φράση …"Έχουν γνώση οι φύλακες". Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει "φύλακες" …Απόλυτα εξειδικευμένους "φύλακες", οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ' ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. Με "χειρουργική" ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον "δρόμο" της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν" …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους …ΝΑΖΙ τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Back to content | Back to main menu