Κορυφή σελίδας
'Ηταν οι αρχαίοι Κρήτες Εβραίοι; - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

'Ηταν οι αρχαίοι Κρήτες Εβραίοι; - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

'Ηταν οι αρχαίοι Κρήτες Εβραίοι;

3 Φεβρουαρίου 2010

Μιλάμε για παράλογα πράγματα. Θέλουν να φύγουν από την "αγαπημένη" τους πατρίδα και να πάνε στη Γερμανία. Στη Γερμανία, την οποία κατά καιρούς την έχουν ονομάσει «Χώρα των Ενόχων», «Χώρα των Δολοφόνων» κλπ.. Ζητάνε "διέξοδο διαφυγής" από την πατρίδα τους. Κοινώς ζητάνε τη δυνατότητα να την "κοπανήσουν". Μιλάνε για την "υποχρέωση" των Γερμανών να περιθάλψουν 6.000.000 "επιζήσαντες". Τόσος είναι ολόκληρος ο πληθυσμός των Εβραίων. Προφανώς όλοι θα επιζήσουν και όλοι θα έχουν ανάγκη αποκατάστασης. Μιλάμε για οργανωμένα πράγματα. Η γνωστή εβραϊκή μαγεία της αριθμητικής. 6.000.000 θα επιζήσουν και 6.000.000 θα μνημονεύονται σαν θύματα.

Φερόμενοι ως Εβραίοι, δεν μας λένε τα φυσιολογικά. Τι είναι φυσιολογικό για παράδειγμα; Ν' αναγνωρίσουν τα λάθη τους στη μέχρι τώρα συμπεριφορά τους και να προσπαθήσουν να την αλλάξουν υπέρ της ειρήνης. Να προσπαθήσουν να καλλιεργήσουν ένα καλύτερο κλίμα στην περιοχή, ώστε να μπορούν να ελπίζουν σε μια εύκολη παραμονή τους στην πατρίδα τους. Να προσπαθήσουν να τα "βρουν" με τους μωαμεθανούς και να μην φέρονται ως ο αλητάμπουρας και τρομοκράτης της περιοχής. Γιατί; Γιατί αυτό κάνει ο κάθε λαός, που θέλει να παραμείνει στην πατρίδα του. Αυτό κάνει ο κάθε λογικός λαός, που θέλει να μείνει στην πατρίδα του με το ελάχιστο κόστος σε αίμα. Μια λογική, η οποία είναι προφανές ότι δεν αφορά τους Εβραίους. Αυτοί μας λένε άλλα.


Μας προειδοποιούν ότι θα φύγουν από την πατρίδα τους, αν συνεχίσουν οι Άραβες να αντιδρούν με βία. Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι να φύγουν, δεν θα αλλάξουν συμπεριφορά. Δεν θ' αλλάξουν τη δική τους συμπεριφορά, η οποία προκαλεί τη βίαιη συμπεριφορά των Αράβων. Θα ακολουθήσουν την ίδια συμπεριφορά, επειδή τους συμφέρει ως Εβραίους και όταν δεν θα μπορούν πλέον να την ακολουθούν, δεν θα την αλλάξουν, αλλά θα φύγουν. Έτσι απλά. Ν' αρπάξουν ακόμα και την τελευταία σταγόνα κέρδους, που μπορεί να τους δώσει το Ισραήλ και μετά θα το εγκαταλείψουν. Στο τέλος θα κάνουν αυτό το οποίο γνωρίζουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα. Θα χαλαρώσουν τα "'γόνατά" τους. Αντί να καθίσουν στο Ισραήλ να δώσουν τη μάχη τους και άρα να ρισκάρουν ακόμα και τον θάνατο, θα "στηθούν", για να τους "βιάσουν" κάποιοι άλλοι. Αυτό θα κάνουν.


Βλέποντας ότι με τη στάση τους μέσα στον "ωκεανό" του Ισλάμ κινδυνεύουν με θάνατο, θα τα μαζέψουν και θα πάνε στη Γερμανία. Θα προτιμήσουν από τον θάνατο
που τους απειλεί, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους τον "βιασμό" των Γερμανών. Τους έχουν βιάσει στο παρελθόν και φαίνεται ότι το αντέχουν. Τον προτιμούν. Προτιμούν ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία από τη σφαγή στους δρόμους του Ισραήλ. Όπως είπε και η ισραηλινή στρατιωτικός Rotem Pappe ...προτιμά να ζει με τους νεοναζί, παρά με τους Παλαιστίνιους. Όταν προτιμάς να ζεις με τον "βιαστή" των προγόνων σου και όχι μ' αυτόν που γεννήθηκες ως γείτονας, σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Σημαίνει ότι ο λαός σου έχει πρόβλημα. Σημαίνει ότι για πάνω από μισό αιώνα συμβίωσης δεν δημιούργησες ούτε ένα "ίχνος" συμπάθειας, το οποίο να σε κάνει απλά ανεκτό από τους γείτονές σου.

Το τραγικότερο όλων ήταν ότι σ' αυτήν τη συζήτηση πρωταγωνίστησαν γυναίκες. Αυτές οι γυναίκες αποκάλυψαν τη σημερινή ποιότητα του εβραϊκού λαού. Την αναλλοίωτη ποιότητά του μέσα στον χρόνο. Γιατί; Γιατί η ποιότητα ενός λαού εξαρτάται αποκλειστικά από την ποιότητα των γυναικών του. Οι γυναίκες είναι αυτές οι οποίες αποτελούν το "αντίβαρο" της ανθρώπινης λογικής απέναντι στην ανδρική παραφροσύνη. Οι γυναίκες είναι αυτές οι οποίες αποτελούν το "αντίβαρο" της διαλλακτικότητας και της συνεννόησης απέναντι στην ανδρική αδιαλλαξία και ασυνεννοησία. Οι γυναίκες είναι αυτές οι οποίες στο τέλος πάντα αποφασίζουν για την τελική "λύση". Τις γυναίκες τις συμφέρει πάντα να επικρατεί ο δρόμος της ανθρώπινης ηθικής, παρά αυτός της ανδρικής ανηθικότητας. Τις γυναίκες, που έχουν συμφέρον να είναι σοβαρές και λογικές, γιατί έχουν πάντα το "φορτίο" της απόφασης τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τα παιδιά τους.


Όταν λοιπόν βλέπουμε τις γυναίκες των Εβραίων να μην προσπαθούν να "περιορίσουν" τους δικούς τους ανθρώπους, ώστε να βρεθεί λύση, παρά αναζητούν λύσεις στις "πλάτες" άλλων, καταλαβαίνουμε πολλά πράγματα. Όταν δεν τις βλέπουμε να βγαίνουν στους δρόμους του Ισραήλ, για να σταματήσουν τους Εβραίους δολοφόνους, παρά σκέπτονται γερμανικές αποζημιώσεις, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι από ξένο άνθρωπο δεν ζητάς ποτέ χρήματα και βοήθεια, γιατί ανοίγεις "πόρτες" επικίνδυνες. "Πόρτες", που οδηγούν σε κρεβατοκάμαρες.


Όταν οι γυναίκες μιλάνε για λογαριασμό του λαού τους με τον ίδιο τρόπο, τότε καταλαβαίνουμε ότι έχουν πάρει απόφαση να βάλουν τον λαό να περάσει τέτοιες «πόρτες». Γυναίκες ισχυρές, οι οποίες διαμορφώνουν την πολιτική του εβραϊσμού, όπως είναι η Charlotte Knobloch. Όταν αυτή η γυναίκα καταγγέλλει σήμερα τους Γερμανούς για έντονη "σεξουαλικότητα" στη συμπεριφορά τους απέναντι στους Εβραίους, τι ακριβώς προσδοκεί για τον λαό της σε μια περίπτωση μαζικού "επαναπατρισμού" του στη Γερμανία; Όταν σήμερα
και με πανίσχυρο τον παγκόσμιο εβραϊσμό οι Εβραίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από τη γερμανική συμπεριφορά, τι συμπεριφορά περιμένουν όταν στο μέλλον αυτός καταρρεύσει και οι Εβραίοι καταλήξουν να είναι έρμαιο του κάθε δικτατορίσκου; Άρα, για να θέλουν να γυρίσουν στη Γερμανία, είναι έτοιμοι για «σεξ».

Αντιλαμβανόμαστε ότι από εδώ και πέρα τα πάντα θα είναι στη διάθεση των Γερμανών. Θα δεχθούν οι Γερμανοί πίσω στη Γερμανία τους παρασιτικούς Εβραίους; Θα δεχθούν να είναι η "σίγουρη" λύση τους, προκειμένου να συνεχίσουν να διαπράττουν τα εγκλήματά τους στο Ισραήλ; Θα δεχθούν να είναι η πίσω "πόρτα" στο άντρο των δολοφόνων; Θέλουν να τους "ξαναβιάσουν" ή μήπως τους βαρέθηκαν; Αν οι Γερμανοί κλείσουν τις "πόρτες" της Γερμανίας, οι Εβραίοι θ' αναγκαστούν να επανεξετάσουν τη στάση τους στο Ισραήλ. Αν χάσουν τον σίγουρο "εραστή", θα πάψουν να κάνουν τους αιμοβόρους "αρσενικούς" στη Μέση Ανατολή. Από τους Γερμανούς εξαρτάται αν θα τους δοθεί "διέξοδος". Αν σ' αυτήν τη γερμανική επιλογή συμπράξουν και οι Ιρανοί με μια αιφνιδιαστική και αναπάντεχη "αναγνώριση" του κράτους του Ισραήλ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ιδιαίτερα άσχημα για τους Εβραίους. Οι Εβραίοι θα "εγκλωβιστούν" στην κυριολεξία μέσα στην "πατρίδα" τους. Ο πρώτος και μοναδικός λαός που πρέπει να "εγκλωβιστεί" από τους εχθρούς του, για να παραμείνει στην πατρίδα του.


Εμείς ένα πράγμα έχουμε να τους προτείνουμε. Ας παρατήσουν τους μεγαλόπνοους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς και ας προσπαθήσουν να βελτιώσουν όσο ακόμα μπορούν και προλαβαίνουν τις σχέσεις τους με τους λαούς. Ας προσγειωθούν στην πραγματικότητα, γιατί, όπως δείχνουν οι παγκόσμιες εξελίξεις, σύντομα θ' αναγκαστούν να ξανακρεμάσουν τους "κώλους" των γυναικών τους στις εξώπορτές τους. Αυτήν τη φορά όμως, αυτοί οι οποίοι τους κυνηγάνε, θα μπουν μέσα στα σπίτια τους και δεν θα καθυστερήσουν στις εξώπορτες. Ας εκλογικευτούν στον χρόνο που τους απομένει και δεν είναι πολύς. Οι προστάτες τους δεν θα μπορούν επί μακρόν να τους προστατεύουν, είτε ως Εβραίους της διασποράς είτε ως Εβραίους του Ισραήλ. Ας αφήσουν τα παιχνίδια με τους Γερμανούς στη Γερμανία. Ας αφήσουν ήσυχους τους Ιρανούς και τους Ιρακινούς. Ας αφήσουν ήσυχους τους Αιγυπτίους.


Στην αυλή των Ελλήνων να μην πλησιάσουν καν. Ας παρατήσουν τα παιχνίδια με την ακεραιότητα της Ελλάδας, γιατί αυτά δεν θα τους βγουν σε καλό. Όταν απειλείς με ακρωτηριασμούς την Ελλάδα, είναι σαν να προσπαθείς να ξυπνήσεις ένα θηρίο και τα θηρία, όταν ξυπνούν, είναι κακοδιάθετα. Όλοι αυτοί οι Εβραίοι, οι οποίοι πηγαινοέρχονται στα Σκόπια, τη Θράκη ή την Κρήτη, ας γνωρίζουν από τώρα ότι είναι γνωστοί. Γνωστοί οι ίδιοι ως πρόσωπα και γνωστές οι πράξεις τους. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα ήθελαν να γνωρίζουν τι τους περιμένει, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουν.


Αλίμονο τους αν τους εγκαταλείψουν οι προστάτες τους, χωρίς να προλάβουν ν' αλλάξουν την προκλητική συμπεριφορά τους. Αλίμονό τους αν αφεθούν τα θύματά τους σε πλήρη θυμό ελεύθερα να δράσουν. Αλίμονό τους αν στους Βαβυλώνιους, τους Αιγυπτίους και τους Έλληνες, οι οποίο θα τους "κυνηγήσουν" εκ νέου, προστεθούν και οι χριστιανοί. Ο "κίναιδος" θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Τότε θα δούμε σεξουαλικές "στάσεις", που δεν γνωρίζουμε καν ότι υπάρχουν. Σε μια τέτοια περίπτωση το "κάμα-σούτρα" θα φαίνεται σαν εγχειρίδιο για αρχαρίους. Κανένας δεν θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει και ...όταν λέμε κανένας ...εννοούμε κανένας. Ούτε ο Ίδιος ο Θεός τους, Τον οποίο υποτίθεται λατρεύουν. Ούτε ο Θεός, Τον οποίο λατρεύουν, επειδή ακριβώς τους σώζει σ' αυτές τις καταστάσεις πανικού και "τρεχάλας".


Τους έχουν σιχαθεί οι πάντες και ανάμεσα σ' αυτούς είναι και ο Θεός τους. Στην κυριολεξία δεν πρέπει να υπάρχει Θεός πιο "αδικημένος" από τους πιστούς Του όσο Αυτός των Εβραίων. Γιατί; Γιατί έχει τους χειρότερους πιστούς. Έχει τους χειρότερους ανθρώπους στον Πλανήτη για πιστούς Του. Οι "κίναιδοι", ακόμα και απέναντι στον Θεό τους είναι ανηλεείς, άπληστοι, αχάριστοι και άδικοι. Γιατί; Γιατί αυτό δείχνει η ιστορία. Ανηλεείς ήταν, επειδή σκότωσαν τον Υιό Του. Μόλις υποπτεύτηκαν ότι μπορεί κάποιος να τους ζητήσει κάτι, Τον σκότωσαν.


Έστω όμως ότι πιστεύουμε πως δεν κατάλαβαν ποιος ήταν ο Ιησούς. Ακόμα και σήμερα ισχυρίζονται ότι δεν το "κατάλαβαν" και δεν θεωρούν τον Ιησού Υιό Του. Το αντιλαμβανόμαστε και το δεχόμαστε ως πιθανή εκδοχή, έστω κι αν δεν το πιστεύουμε. Αν τον Υιό Τον αδίκησαν, επειδή δεν Τον αντιλήφθηκαν, τι κάνουν απέναντι στον Ίδιο τον Πατέρα, Τον οποίο αναγνωρίζουν και υποτίθεται λατρεύουν; Ας σκεφτεί ο αναγνώστης το πιο απλό. Όλοι οι Θεοί όλων των θρησκειών αυτού του κόσμου έχουν πιστούς, που τους λατρεύουν. Λαούς, οι οποίοι από το υστέρημά τους προσφέρουν, για να τους δοξάσουν και να τους ευχαριστήσουν. Λαοί φτωχοί χτίζουν αθάνατα μνημεία, για να δοξάσουν τους Θεούς τους. Άνθρωποι φτωχοί κάνουν πολύτιμα αφιερώματα, για να τους ευχαριστήσουν. Κόπο, χρήμα και πολλές φορές αίμα "καταθέτουν" στους Θεούς τους. Όχι επειδή τους το ζήτησαν οι Θεοί, αλλά επειδή έτσι αισθάνονται οι άνθρωποι. Στερούνται, για να δώσουν ό,τι μπορούν στον Θεό τους. Στερούν από τα παιδιά τους, για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους.


Ο μόνος λαός στον κόσμο, ο οποίος συνειδητά δεν έδωσε και δεν δίνει ποτέ τίποτε στον Θεό του, είναι οι Εβραίοι. Αυτοί μόνον ζητάνε. Το μόνο που Του δίνουν είναι τζάμπα "χαρτάκια" με πανάκριβα αιτήματα. Στην Ιερουσαλήμ
και υποτίθεται την πιο ιερή πόλη των Εβραίων δεν υπάρχει κανένας λαμπρός ναός του Θεού τους, που να έχει χτιστεί με χρήματα δικά τους και να Τον "δοξάζει". Θεός, που να λατρεύεται σε έναν κοινό και κακοφτιαγμένο "μαντρότοιχο", δεν υπάρχει άλλος. Ακόμα και οι "πιστοί" του Έλβις Πρίσλεϋ πιο ακριβό λατρευτικό χώρο έχουν φτιάξει για τον "θεό" τους. Τόσο γύφτοι είναι οι Εβραίοι ακόμα κι απέναντι στον Θεό τους. Τον λατρεύουν σ' ό,τι βρήκαν πρόχειρο και ό,τι μπόρεσαν ν' αρπάξουν από τους άλλους.

Έχουν βρει εύκαιρο και προπάντων τζάμπα τον γνωστό "μαντρότοιχο" της Ιερουσαλήμ και μόνον ζητάνε. Έχουν "στουμπώσει" τους αρμούς του με αιτήματα και απαιτήσεις. Ό,τι μπορούν ν' αρπάξουν για όσο διάστημα θα μπορούν να το κάνουν. Κλαίνε, για να τους λυπηθεί και να τους ευεργετήσει εκ νέου. Οι ίδιοι, ακόμα και σήμερα, που έχουν στα χέρια τους τον πλούτο όλου του κόσμου, δεν δίνουν τίποτε. Οι Εβραίοι έχουν πληρώσει τόνους χρημάτων για πόρνες, κόκα, γιοτ, επαύλεις, δολοφόνους και χαφιέδες, αλλά μία δραχμή, για να χτίσουν έναν κεντρικό ναό για τη θρησκεία τους, δεν έχουν δώσει. Όλο λένε ότι θα χτίσουν τον νέο Ναό του Σολομώντα και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτε.


Διαδίδουν ότι πλησιάζει η "ώρα" της Επιστροφής Του, όχι επειδή το επιθυμούν, αλλά επειδή τους βολεύει. Το λένε, όχι γιατί λαχταρούν οι ίδιοι να Τον δουν, αλλά για να τρομάξουν τους εχθρούς τους. Τον "περιμένουν" και υποτίθεται προετοιμάζονται. Πώς προετοιμάζονται; Αν επιστρέψει, πού θα τον "φιλοξενήσουν"; Θα Τον βάλουν να καθίσει σε μια καρέκλα μπροστά από την "μάντρα"; Θα ψάχνουν για καρέκλες από τα παρακείμενα καφενεία; Μιλάμε για τους απόλυτους γύφτους. Ακόμα και απέναντι στον Ίδιο τον Θεό τους κρατάνε στάση ψεύδους. Ακόμα και τον Ίδιο τον Θεό τους προσπαθούν να Τον "δουλέψουν", βάζοντάς Τον στη λογική του "παζαριού" των γύφτων. "Δώσε μας τώρα κανά "ψιλό" και θα δούμε πότε θα μπορέσουμε να Σ' ευχαριστήσουμε με την ανέγερση ενός πανάκριβου ναού, γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές. Δεν "βγαίνουμε" ...Άσε που δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα μείνουμε στην Ιερουσαλήμ. Τζάμπα να πάνε τόσα χρήματα;".


Ο ιουδαϊσμός είναι η μόνη θρησκεία του κόσμου, η οποία δεν έχει κεντρικό Ναό για τον Θεό της. Επί αιώνες οι Εβραίοι δεν έκτιζαν έναν τέτοιο ναό με το δικαιολογητικό ότι δεν έχουν πατρίδα για να χτίσουν. Εδώ και μισό αιώνα είναι ο πλουσιότερος λαός του κόσμου και δεν έχει βάλει στην Ιερουσαλήμ ούτε μία πέτρα πάνω σε μια άλλη. Για τις κατά τόπους συναγωγές δεν το συζητάμε. Δεν δικαιούνται καν να μπουν ανάμεσα στους χώρους λατρείας. Η ντροπή κάθε Θεού είναι. Στην κυριολεξία είναι "μαγαζιά" εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων. Εκεί μέσα δεν δοξάζεται ο Θεός τους. Εκεί μέσα λειτουργεί "εν κρυπτώ" η εβραϊκή συμμορία. Εκεί μέσα συνεννοούνται οι Εβραίοι για το πώς θα δράσουν εναντίον των άλλων και πώς θα διατηρήσουν τα κεκτημένα μεταξύ τους.


Ούτε καν αυτές τις συναγωγές δεν τις έχουν χτίσει με δικά τους χρήματα. Ούτε καν τα "μαγαζιά" τους, τα οποία εξυπηρετούν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα, δεν έχουν χτίσει με τα δικά τους χρήματα. Σχεδόν όλες οι συναγωγές, που βρίσκονται διάσπαρτες στον κόσμο, είναι προϊόντα "εκδίκησης". Χτίστηκαν με χρήματα-αποζημιώσεις αυτών που "κακοποίησαν" τους "κίναιδους". Στη Γερμανία χτίσθηκαν με χρήματα των Γερμανών, στη Γαλλία με χρήματα των Γάλλων, στην Ελλάδα με χρήματα των Ελλήνων. Ακόμα και για τη συντήρησή τους ψάχνουν οι Εβραίοι να τις βάλουν σε κρατικά "προγράμματα" χρηματοδοτήσεων. Ούτε ένα λούκι δεν διορθώνουν με δικά τους χρήματα. Προσπαθούν να θυμηθούν ποιος τους "χρωστάει" για να τον "εκδικηθούν", βάζοντάς τον να πληρώσει.


Γιατί τα κάνουν όλα αυτά εναντίον του Θεού τους; Του Θεού, που με βάση τη θεολογική γνώση ταυτίζεται με τον Θεό τόσο των χριστιανών όσο και των μωαμεθανών. Γιατί Τον δυσφημούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης; Γιατί Τον προσβάλουν με αυτήν τη συμπεριφορά τους; Γιατί κι Αυτός βρίσκεται στη λίστα του μίσους τους. Κι Αυτόν θέλουν να Τον εκδικηθούν και επιχείρησαν στο παρελθόν να Τον εκδικηθούν, σταυρώνοντας τον Υιό Του. Παρόλο που Τον μισούν, εξακολουθούν και τον "λατρεύουν" ακόμα και σήμερα απλά για την ώρα ανάγκης.


Νομίζουν ότι τον "δουλεύουν" με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, για να είναι σίγουροι ότι τη δύσκολη ώρα θα τους "σώσει". Γιατί Τον μισούν; Γιατί απλούστατα θεωρούν ότι δεν τους φέρεται όπως τους αρμόζει. Δεν τους βοηθάει όπως θέλουν οι ίδιοι. Δεν βοηθάει τους "κίναιδους" να γίνουν με μαγικό και άρα άκοπο τρόπο τα απόλυτα "αρσενικά". Ναι μεν τους έχει "σώσει" με τη δύναμή Του, αλλά δεν τους την παραχώρησε, για να επικρατήσουν εις βάρος των άλλων. Δεν χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμή Του, για να τους δώσει την παγκόσμια εξουσία, όπως το "δικαιούνται". Δεν χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμή Του, για να τους επιτρέψει να κλέψουν όλους τους λαούς, όπως το "δικαιούνται". Δεν χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμή Του, για να τους βοηθήσει στην εκδίκησή τους. Δεν τους παραδίδει το "ξίφος" Του, για να πάρουν με τη μία και για πάντα τα κεφάλια των εχθρών τους.


Αυτός είναι ο λόγος του μίσους. Του αναγνωρίζουν τη "σωτηρία" τους, αλλά αυτό δεν τους φτάνει. Τον μισούν, γιατί απλούστατα δεν εκπληρώνει τα όνειρά τους. Τα όνειρα αυτού, ο οποίος είναι ο πραγματικός θεός τους και άρα αυτού που λατρεύουν πραγματικά, προσπαθώντας να γίνουν όμοιοί του. ...Τα γνωστά εβραϊκά, που ψάχνουν "ξένα κόλλυβα, για να κάνουν κηδεία"... Θέλουν τη βοήθεια του πανίσχυρου "ξένου" Θεού, για να εκπληρώσουν τα όνειρα του δικού τους θεού. Τα όνειρα του Μωυσή. Ποιος είναι ο Μωυσής; Ο μεγαλύτερος γύφτος στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το μεγαλύτερο έμβιο σκουπίδι, που έλαβε ποτέ την ανθρώπινη μορφή. Ο πιο αυθεντικός Εβραίος όλων των εποχών. Ο πιο ευεργετημένος άνθρωπος από Θεό κι ανθρώπους. Ο απόλυτα αχάριστος υπάνθρωπος.


Αχάριστος απέναντι σε όλους. Τον έσωσε στην έρημο ο Θεός και ταυτόχρονα του έδωσε το μέγιστο Κεφάλαιο που μπορεί να δοθεί σε άνθρωπο και ήταν οι Δέκα Εντολές. Ο Μωυσής επέβαλε στον λαό τους δικούς του νόμους, οι οποίοι παρέκαμπταν αυτές τις Εντολές του Θεού. Έκλεψε το κεφάλαιο του Θεού, για να γίνει θεός ο ίδιος. Εκπαίδευσε τον λαό να λατρεύει τον ίδιο και όχι τον Θεό. Όταν πήγαν κάποιοι Εβραίοι να του "ξεφύγουν", λατρεύοντας τον αρσενικό "μόσχο", τους έπνιξε στο αίμα τους. Η ίδια αχαριστία τον διέκρινε και απέναντι στους ανθρώπους. Τον πήραν οι ξένοι Αιγύπτιοι και τον μεγάλωσαν όμοια με πρίγκιπα και αυτός τους "ξεπλήρωσε" με την απόλυτη αχαριστία. Τους έκλεψε όσο μπορούσε. Τους βασάνισε όσο μπορούσε. Στο τέλος, όταν τον μίσησαν, ως γνήσιος δειλός άρχισε να "τρέχει" στην έρημο για να σωθεί. Ο απόλυτος "κίναιδος".


Τότε αποφάσισε να "σώσει" και τους υπόλοιπους Εβραίους. Γιατί; Επειδή τους "αγαπούσε" και ήθελε να τους απαλλάξει από τον αιγυπτιακό ζυγό; Όχι βέβαια. Ως Αιγύπτιος και μάλιστα πρίγκιπας, ο οποίος εκτός όλων των άλλων ήταν και κομπλεξικός, τους Εβραίους τους έβλεπε όπως τους έβλεπαν όλοι οι υψηλόβαθμοι Αιγύπτιοι και ακόμα χειρότερα. Τους έβλεπε ως τους κατώτερους των δούλων. Ως τον απόλυτο "πάτο" της ανθρώπινης ύπαρξης. Τόσο τους υπολόγιζε και ανάλογα τους φερόταν. Οι Εβραίοι στην Αίγυπτο ήταν οι δούλοι των δούλων. Πιο κάτω από αυτούς δεν υπήρχε ανθρώπινος οργανισμός. Ήταν οι τελευταίοι των δούλων. Τις υπηρεσίες, δηλαδή, που προσέφεραν οι συμβατικοί δούλοι στους "ανώτερους" ανθρώπους, τις προσέφεραν οι Εβραίοι στους "ανώτερους" δούλους. Ο υπόκοσμος των δούλων. Πιο φτηνοί και από τα αιγυπτιακά γαϊδούρια. Συνήθως ήταν ακριβότεροι μόνον από τις αλογόμυγες.


Αυτά δεν τα λέμε εμείς, για να τους μειώσουμε. Αυτά τα λέει η ιστορική επιστήμη. Εμείς μόνον τη γλαφυρή περιγραφή βάζουμε. Την εποχή λοιπόν, που έλαμπε ο Μινωικός Πολιτισμός και τύγχανε του σεβασμού, της εκτίμησης και του θαυμασμού της Αιγύπτου και της Βαβυλώνας, οι Εβραίοι, είτε στη Βαβυλώνα είτε στην Αίγυπτο, ήταν οι δούλοι των δούλων. Πιο φτηνό χόμπι εκείνη εποχή ήταν να κάνεις συλλογή από τα πρωτότυπα "Σαρκοζί", "Κίσινγκερ", "Γούντυ Άλεν" και "Γκρίνσπαν", παρά συλλογή σπανίων εντόμων. Δούλος, που εκείνη την εποχή στην Αίγυπτο δεν είχε τη δύναμη να εξουσιάσει ένα γαϊδούρι, μπορούσε να διατάζει, να κλωτσάει ή και να σκοτώνει έναν Εβραίο στον δρόμο. Δούλος, που δεν είχε να φάει, μπορούσε να "πληρώσει" τις υπηρεσίες Εβραίας πόρνης. Πιο κάτω από αυτές δεν υπήρχε ανθρώπινο ον. Μετά έρχονταν οι κατσίκες και περνούσες στην κατηγορία της κτηνοβασίας.


Γιατί τους πήρε μαζί του ο "ανώτερος" Μωυσής; Μήπως από "ευαισθησία" για τα βάσανα τους; Όχι βέβαια. Τους πήρε για τον πάγιο εβραϊκό λόγο. Για να τους εκμεταλλευτεί. Τους πήρε για δύο λόγους. Πρώτον, για να κουβαλήσει φτηνά τα κλοπιμαία του, εφόσον τα γαϊδούρια στην Αίγυπτο ήταν ακριβότερα και σπανιότερα από τους Εβραίους. Δεύτερον, γιατί οι Αιγύπτιοι κυνηγούσαν άνθρωπο και οι Εβραίοι τουλάχιστον στη μορφή έμοιαζαν με ανθρώπους. Γι' αυτό τους πήρε. Για ανθρώπινο "έρμα". Για να τους χρησιμοποιήσει, προκειμένου να σωθεί ο ίδιος. Για να μοιραστεί μαζί τους το κόστος της δικής του σωτηρίας.


Αν προλάβουν κάποιον οι Αιγύπτιοι διώκτες, αυτός να είναι ένας βραδύτερος Εβραίος και όχι ο ίδιος. Αν σκοτώσουν κάποιον οι Εβραίοι, αυτός να είναι ένας πιο ασήμαντος Εβραίος από τον ίδιο. Χρειαζόταν ανθρώπινη μάζα, για να καθυστερεί τους διώκτες του. Οτιδήποτε μπορούσε να τους "πετάξει", για να τους καθυστερήσει. Δεν μπορούσε η "σαρδέλα" της δειλίας να σωθεί μόνη της και αύξανε τις πιθανότητές της με τη σύνθεση "κοπαδιού". Μαζί μ' αυτούς θα εκμεταλλευόταν και τις γυναίκες τους. Αν στην απόλυτα δύσκολη στιγμή μπορούσε να εκτονωθεί ο θυμός των Αιγυπτίων στρατιωτών με σεξ γνώριζε ο Μωυσής ότι είχε τη δυνατότητα να τους παράσχει τέτοιου είδους υπηρεσίες.


Σ' αυτόν μοιάζουν οι Εβραίοι και αυτόν έχουν ως θεό τους. Με αυτόν τώρα θα πρέπει να σωθούν μέσα στον "Λαβύρινθο" της ανατολικής Μεσογείου και της Κρήτης. Στον "Λαβύρινθο", που μπορεί να κλείσει ερμητικά γι' αυτούς, αν κλείσει η γερμανική "πόρτα" διαφυγής. Αυτοί, που κάποτε σώθηκαν στην έρημο, θα πρέπει να το επαναλάβουν και μέσα στον "Λαβύρινθο" της Μέσης Ανατολής. Τότε όμως είχαν βοήθεια, γιατί ο Θεός είχε "σχέδια", τα οποία με την αθλιότητά τους τα εξυπηρετούσαν. Τώρα δεν θα έχουν τίποτε, γιατί απλούστατα τώρα τελείωσαν τα "σχέδια" ...Τώρα, καλά "ξεμπερδέματα" με τον ελληνικό "Μινώταυρο" ...Είχαν δεν είχαν, τον "ξύπνησαν" με την ηλιθιότητά τους.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

...ο καλύτερος "φίλος" των Εβραίων

Back to content | Back to main menu