Κορυφή σελίδας
Η "Μαύρη Ντάλια" της παγκόσμιας ιστορίας - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η "Μαύρη Ντάλια" της παγκόσμιας ιστορίας - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η "Μαύρη Ντάλια" της παγκόσμιας ιστορίας

3 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή η μετατροπή της σε θηρίο ήταν το όλο μυστικό του σχεδιασμού, που οδήγησε σήμερα την Ευρώπη στο έλεος των "Αγορών". Σε αυτόν τον προδοτικό σχεδιασμό συνεργάστηκε ο Κολ με τους τοκογλύφους. Όλοι αυτοί αναζητούσαν έναν λόγο να την φορτώσουν χρέη, ώστε να τη μετατρέψουν εκ νέου σε μια "Δημοκρατία της Βαϊμάρης", η οποία διψάει για επέκταση και άρα για το "αίμα" του περιγύρου της. Πού αποσκοπούσαν, δίνοντάς της τεράστια "δάνεια"; ...Στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά τα οποία δρομολογούσαν για όλους τους υπόλοιπους ...Τους υπόλοιπους, που, όπως είπαμε, θα τους έβαζαν στον δανεισμό και στη σπατάλη.

Με νέα δάνεια θα έδιναν το "άλλοθι" στη Γερμανία ν' ακολουθήσει την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Όταν οι άλλοι θα απλώνονταν, αυτοί θα μαζεύονταν. Όταν οι άλλοι θα μαζεύονταν, αυτοί θα απλώνονταν. Όμως, οι ακριβώς αντίθετες συμπεριφορές φέρνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όταν οι ευρωπαϊκοί λαοί έχαναν την ανταγωνιστικότητά τους —εξαιτίας της σπατάλης—, η Γερμανία γινόταν ανταγωνιστικότερη — εξαιτίας της οικονομίας. Όταν οι ευρωπαϊκοί λαοί έκλειναν εργοστάσια —εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνιστικότητας— η Γερμανία άνοιγε νέα.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Με τα δάνεια οι τοκογλύφοι δεν προσπάθησαν να τιμωρήσουν τη Γερμανία ή να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της ...Προσπάθησαν να της δώσουν "άλλοθι", για ν' αλλάξει "χαρακτήρα" σε σχέση με τους άλλους. Έφτιαχναν την "πυραμίδα" του χρέους και βιάζονταν να τη βάλουν "πρώτη" μέσα σ' αυτήν, γιατί πάντα στις "πυραμίδες" το πλεονέκτημα το έχει ο πρώτος. Πάντα οι πονηροί, που στήνουν τις πυραμίδες, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν μέσα σ' αυτές, γιατί είναι οι μόνοι που έχουν πιθανότητες να βγουν με κέρδος. Ο πρώτος, που επενδύει, έχει ελπίδες να κερδίσει εις βάρος των υπολοίπων. Ο πρώτος, που δανείζεται, έχει ελπίδες να ξεχρεώσει εις βάρος των υπολοίπων. Αυτό ακριβώς έκαναν με τη Γερμανία. Την έβαλαν πρώτη στην "πυραμίδα" τού ευρωπαϊκού χρέους, για να απειλούν και να εκβιάζουν με αυτήν όλους τους υπολοίπους.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "άλλοθι". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι με τις "αλχημείες" τής Goldman Sachs έβαλαν τους ευρωπαϊκούς λαούς να υπερδανείζονται, ήταν αυτοί, οι οποίοι έβαλαν τη Γερμανία να κάνει αιματηρή οικονομία. Αυξήσεις μισθών έκαναν οι φτωχοί της Ευρώπης και η Γερμανία είχε να κάνει αύξηση μισθών από τις αρχές του '90. Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος. Όλοι έχαναν ανταγωνιστικότητα και η Γερμανία κέρδιζε. Την έβαλαν να κατασκευάζει "τανκ", όταν οι άλλοι κατασκεύαζαν "ξαπλώστρες" ...Ό,τι έκαναν με τη Γερμανία του Χίτλερ, η οποία είχε ανάπτυξη κατασκευάζοντας τανκ τη στιγμή που οι υπόλοιποι λαοί ενδιαφέρονταν για την εξεύρεση πόρων προς ανάπτυξη του κοινωνικού προσώπου των κρατών τους.

Όλο δηλαδή το "παραμύθι" της "ικανής" Γερμανίας είναι μια απάτη. Το μεταπολεμικό "θαύμα" τής δήθεν "δημιουργικής" Γερμανίας στήθηκε, επειδή οι τοκογλύφοι την χρηματοδότησαν να χτίσει τα εργοστάσιά της, χωρίς να υποστεί την παραμικρή ζημιά εξαιτίας των εγκλημάτων της. Το σημερινό "θαύμα" τής δήθεν "ανταγωνιστικής" Γερμανίας στήθηκε, επειδή οι ίδιοι τοκογλύφοι την χρηματοδότησαν, για να εξασφαλίσει το "άλλοθι" εκείνο, το οποίο θα την διαφοροποιούσε από τους υπολοίπους ...Τίποτε, που να αφορά τους Γερμανούς και τη Γερμανία, δεν οφείλεται στους ίδιους ...Ερήμην των Γερμανών γίνονται όλα όσα αφορούν τη Γερμανία. Τα πάντα τα αποφάσισαν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης και τα υλοποίησαν οι Ναζί της Γερμανίας. Τους κοινούς Γερμανούς τούς "θυμούνται" μόνον ως έρμα ...Να τους "φυτιλιάζουν" με την Bild για να τους στρέφουν εναντίον τού ενός και του άλλου.

Αυτοί οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να δώσουν χρήματα στους Γερμανούς, για να "μολύνουν" ολόκληρη την Ευρώπη με τη διαφθορά, που την οδήγησε στον υπερδανεισμό και τελικά την κατέστρεψε ...Με χρήματα των Εβραίων η σημερινή Γερμανία επιτίθεται και απειλεί και πάλι τον κόσμο. Με χρήματα των Εβραίων κινείται και πάλι ο μηχανισμός του Χίτλερ ...Ατόφιος ο μηχανισμός ...Ούτε τα ονόματα δεν αλλάζουν. Ο Χίτλερ ήταν αυτός, ο οποίος γιγάντωσε τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες σήμερα "μολύνουν" με διαφθορά ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνον την Ευρώπη ...Τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες παρήγαγαν για τους Ναζί, χρησιμοποιώντας δούλους των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Αυτές λοιπόν οι γερμανικές εταιρείες επιτίθενται σήμερα στην Ευρώπη ...Οι εταιρείες των εγκληματιών βιομηχάνων, τους οποίους δεν εντόπισε ποτέ το ίδρυμα Βίζενταλ ...Οι εταιρείες της Siemens, της Bayer, της Volkswagen, της Mercedes, της Thyssen, της MΑΝ κλπ. ...Οι εταιρείες των οποίων οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες ήταν φανατικοί ναζιστές και φρόντιζαν να τις θέτουν στην υπηρεσία των ναζιστικών φιλοδοξιών. Ακόμα και η διάσημη εταιρεία Hugo Boss, που έραβε κάποτε τις στολές των Ναζί ―χρησιμοποιώντας δούλους των στρατοπέδων συγκέντρωσης― είναι η ίδια που τους ντύνει και σήμερα ...Να "αναστηθεί" ο Χίτλερ και να δει ένα σημερινό στέλεχος της Siemens ντυμένο με κουστούμι Boss μέσα σε Mercedes να "μαλώνει" τους Έλληνες πολιτικούς και να νομίσει ότι δεν έχασε ποτέ τον πόλεμο.

Οι τοκογλύφοι ―έχοντας στη διάθεσή τους αυτούς τους Ναζί ως συνεργάτες― αποφάσισαν να δώσουν την απόλυτη ανταγωνιστικότητα στη Γερμανία. Γιατί; Για να τη "φορτίσουν", ώστε να "επιτεθεί" σε όλους τους Ευρωπαίους, όταν η Ευρώπη θα ενωνόταν οικονομικά. Αυτοί οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να την κάνουν διαφορετική από τους υπολοίπους. Αυτοί αποφάσισαν να την κάνουν έναν υπερχρεωμένο και πεινασμένο "λύκο", όταν για τους υπόλοιπους αποφάσισαν να τους κάνουν σπάταλα και χορτάτα "πρόβατα". Ήταν προδιαγραφή τού σχεδιασμού τους πρώτα ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τής Γερμανίας και μετά να δημιουργήσουν κοινή την ευρωπαϊκή "στάνη". Πρώτα έπρεπε να ενωθεί η "κατάλληλη" Γερμανία και μετά να ενωθεί πολιτικά και οικονομικά η Ευρώπη. Άρα, τι μένει να δούμε; ...Να δούμε πότε οι "εκτροφείς" τής Γερμανίας αποφάσισαν να την "εξαγριώσουν", επιβάλλοντάς της την "πείνα" και τη "στέρηση".

Όλο το "μυστικό" βρίσκεται στην "Ένωση" της Γερμανίας. Γιατί χρησιμοποιούμε εισαγωγικά στη λέξη "Ένωση"; Γιατί η Γερμανία στην πραγματικότητα ποτέ δεν ενώθηκε. Οι Γερμανοί γιορτάζουν μια Ένωση, η οποία δεν έγινε ποτέ. Γιατί; Γιατί οι ενώσεις είναι τζάμπα και αυτό στη Γερμανία δεν έγινε. Στην περίπτωση της Γερμανίας η Δυτική Γερμανία "αγόρασε" την Ανατολική από τους Σοβιετικούς. Δανείστηκε από τους τοκογλύφους άπειρα χρήματα, για να την "αγοράσει". Γιατί όμως σε μια τέτοια φάση του σχεδιασμού —και με δεδομένη την πολυτιμότητα της Γερμανίας στη δρομολόγησή του— οι τοκογλύφοι ανάγκασαν τη Δυτική Γερμανία να πληρώσει για την "αγορά" τής Ανατολικής; Γιατί αυτό, όπως είπαμε, θα την "κούρδιζε", ώστε να ξεκινήσει το σχέδιο "άλωσης" της Ευρώπης. Αν η Γερμανία ενωνόταν "τζάμπα", τίποτε δεν θα λειτουργούσε προς την κατεύθυνση που εξυπηρετούσε τους τοκογλύφους.

Ανέβασαν τον κόσμο στο "τείχος", για να πιέζει και δήθεν ν' ανυπομονεί για την ένωση, για να δώσουν άλλοθι στον προδότη της Ευρώπης Κολ να παίξει το παιχνίδι των τοκογλύφων. Ενθουσίασαν τον κόσμο, προκειμένου να κάνουν επιτακτική την ανάγκη της εξαγοράς της Ανατολικής Γερμανίας πριν αυτός ο κόσμος καταλάβει ότι η εξαγορά αυτή δεν ήταν υποχρεωτική και ότι δεν ήταν ο μόνος δρόμος για την ένωση. Έβγαλαν τον κόσμο στον δρόμο, για να δώσουν στον άθλιο Κολ τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις υπό τη διαδικασία του "επείγοντος" και άρα πριν προλάβει ο κόσμος να καταλάβει τι γίνεται ...Πριν προλάβει ν' αναλύσει τα δεδομένα και να δει ότι με την υπομονή μερικών μηνών η Ένωση θα γινόταν τζάμπα. Για μερικούς μήνες οι "ανυπόμονοι" Γερμανοί έχασαν πάνω από 200 δις δολάρια ...Αναπόφευκτη ήταν η Ένωση τής Γερμανίας, εφόσον η Σοβιετική Ένωση κατέρρεε.

Όμως, οι τοκογλύφοι κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπαν και βιάζονταν. Εχθρός τους ήταν ο χρόνος, εφόσον οι Σοβιετικοί μετρούσαν ήδη τις ώρες παραμονής που τους απέμεναν στην Κεντρική Ευρώπη. Βιάζονταν να δανείσουν στη Δυτική Γερμανία τα χρήματα της εξαγοράς πριν αποχωρήσουν οι Σοβιετικοί μόνοι τους και γίνουν αυτά τα χρήματα περιττά. Οι παλιοί χρηματοδότες τού Χίτλερ βιάζονταν να πυροδοτήσουν τον νέο πόλεμο της Γερμανίας εναντίον της Ευρώπης. Τους συνέφερε να φορτώσουν με δάνεια τη Γερμανία ...Πολλά δάνεια ...Πάρα πολλά δάνεια ...Δάνεια, σε σημείο να την απειλούν με χρεοκοπία ...Εκατοντάδες δισεκατομμύρια κόστισε στον γερμανικό λαό η αγορά της Ανατολικής Γερμανίας από τους Σοβιετικούς. Άλλα τόσα τους κόστισε να την "ευθυγραμμίζουν" και να την "επιδοτήσουν", αφού προηγουμένως την είχαν καταστρέψει οι ίδιοι.

Όλα αυτά γίνονταν με δάνεια.  Πλήρωναν οι τοκογλύφοι, για να βάλουν την ενιαία πλέον Γερμανία πρώτη στην πυραμίδα του ευρωπαϊκού χρέους ...Για να την αναγκάσουν να πάρει "μέτρα" δημοσιονομικού περιορισμού. Αυτός ήταν ο στόχος των δανείων. Με αυτά τα δάνεια ήθελαν να της δώσουν άλλοθι ν' ακολουθεί την αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους άλλους ...Για να την κάνουν να αξιοποιήσει τα δάνεια προς τον τομέα που τους βόλευε και όχι να τα σπαταλά, όπως σχεδόν υποχρέωναν τους άλλους να κάνουν. Με τα δάνεια την ανάγκαζαν να "σφίγγει" το "ζωνάρι" των Γερμανών την ώρα που οι υπόλοιποι θα έπαιρναν φθηνά δάνεια μόνο και μόνο για να "χαλαρώνουν" τους λαούς τους ...Για να την κάνουν το ανταγωνιστικό τους "τανκ" στην Ευρώπη.

Αυτά τα γερμανικά δάνεια θα τους επέτρεπαν να ξεκινήσουν την "επίθεση" και στην υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη. Έπρεπε να βρουν ένα σημείο να ξεκινήσουν αυτήν την "επίθεση" και αυτό το σημείο τούς το εξασφάλιζε η Γερμανία. Μετά την Ανατολική Γερμανία τούς περίμενε το υπόλοιπο ανατολικό Μπλοκ. Αυτή η "επίθεση" μπορούσε να γίνει μόνον από τη Γερμανία. Γιατί; Γιατί οι πόλεμοι απαιτούν "αφορμή" και μόνον η Γερμανία είχε αποκτήσει "αφορμή". Είχε "αισθήματα", που την έκαναν "κινητική". Η Γερμανία και πάλι θα ξεκινούσε τον "πόλεμο" με τον γνωστό τρόπο ...Τον "αδερφικό" πόλεμο ...Ανακαταλαμβάνοντας, όπως ο Χίτλερ, πρώτα τα "δικά" της εδάφη.

Αυτό κατάφεραν με την εξαγορά της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική ...Δημιούργησαν "υποχρεώσεις" και άρα αφορμές. Από τη στιγμή που η Ανατολική Γερμανία δεν "απελευθερώθηκε" τζάμπα, αλλά "χρωστούσε", ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Δεν μπορούσε πλέον ν' αποφασίζει μόνη της για το μέλλον της. Χρωστούσε σ' αυτούς που "εξαγόρασαν" την ελευθερία της και έπρεπε να παραδώσει τα "κλειδιά" της στους νέους προστάτες της ..."Χρωστούσε" στη Δυτική Γερμανία ...και, όταν χρωστάς στους Γερμανούς, αυτό είναι "ανθυγιεινό". Γιατί; Γιατί μετά, ως συνιδιοκτήτες —και με τη δύναμη του δανειστή— θα αποφασίζουν μόνοι τους για το πώς θα τους "ξεχρεώσεις".

Αυτοί οι σκληροί δανειστές "σκέφτηκαν" ότι, λόγω αυτών των χρεών, θα πρέπει η Ανατολική Γερμανία να συστήσει μια Treuhand, η οποία θα περιλαμβάνει όλο το δημόσιο κεφάλαιο, το οποίο πλέον δεν της ανήκε ...Ανήκε στη Δυτική Γερμανία, εφόσον σ' αυτήν χρωστούσε. Η Δυτική Γερμανία θα αναλάμβανε να "ξεπουλήσει" αυτό το κεφάλαιο —και άρα την "ψυχή" της Ανατολικής Γερμανίας—, προκειμένου ν' απαλλάξει τον "φορολογούμενο" Γερμανό πολίτη από ένα μεγάλο "βάρος" ...Τον "φορολογούμενο" Γερμανό της Bild ...Την απόλυτη σταθερά της "ηθικής" της κεντρικής Ευρώπης.

...Τον "φορολογούμενο" εκείνον, τον οποίο πάντα βάζουν μπροστά οι φασιστικές ηγεσίες της Γερμανίας για άλλοθι ...Τον απρόσωπο εκείνο "φορολογούμενο", που όλοι οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ως στατιστικό ποσοστό —που συνήθως κάτι θέλει— και όχι ως πρόσωπο —που κάτι δίνει— ...Τον "φορολογούμενο" εκείνον, τον οποίο κάποτε τον έντυσαν "στρατιωτικά" —για να τον βάλουν στη Βέρμαχτ— και τώρα τον ντύνουν "ανταγωνιστικά" — για να τον βάλουν στη νέα μάχη ...Το πιο πειθήνιο "εργαλείο" τού φασισμού στην ιστορία της Ευρώπης ...Το φθηνότερο "κρέας" τής Ευρώπης ...Τον λαό με το "κατσαβίδι", που εδώ και έναν αιώνα άλλοι τού χτίζουν τα εργοστάσια και άλλοι αποφασίζουν αν μέσα σ' αυτά θα κατασκευάσει βόμβες ή μίξερ.

Στα πρότυπα αυτής της Treuhand ήταν φτιαγμένες όλες οι κρατικές εταιρείες, οι οποίες ανέλαβαν τις "ιδιωτικοποιήσεις" στην ανατολική Ευρώπη ...Στα πρότυπα της ίδιας εταιρείας είναι φτιαγμένο το ελληνικό ΤΑΙΠΕΔ ...Λογικό είναι. Μόλις τελείωσε η γερμανική επίθεση στην πρώην ανατολική Ευρώπη, εξαπολύθηκε νέα επίθεση στην πρώην δυτική με "αφορμή" και πάλι τα χρέη. Κτήνη, δηλαδή, όπως ο Σόιμπλε, ο Φούχτελ ή ο Ράιχενμπαχ, τα είδαν πρώτα οι Ανατολικογερμανοί και μετά οι Έλληνες, οι Πορτογάλοι ή οι Ιρλανδοί ...Πρώτα αυτοί είδαν τους "σαλιάρηδες" να ωρύονται, για να "προστατεύσουν" τους φορολογούμενους Γερμανούς και μετά οι Έλληνες και τα άλλα PIIGS ...Πρώτα οι Ανατολικογερμανοί έγιναν οι τεμπέληδες, οι οποίοι απειλούσαν τους σκληρά εργαζόμενους Δυτικογερμανούς και μετά οι Έλληνες, οι οποίοι απειλούσαν τους εργαζόμενους Γερμανούς στο σύνολό τους ...Πρώτα αυτοί οι Ανατολικογερμανοί έπρεπε να μάθουν το "μάθημά" τους και μετά οι Έλληνες.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που ήταν απαραίτητη η Γερμανία; ...Για να βάλει στην Ευρώπη τον νέου τύπου "πόλεμο", τον οποίο χρειαζόταν οι τοκογλύφοι, ώστε να "ξεφορτωθούν" το χρήμα τους εις βάρος των λαών ...Για να μετατρέψουν τα άπειρα "πέτσινα" χρήματα των μεταπολεμικών υπερκερδών —τα οποία τους απειλούσαν— σε κεφάλαιο. Μετέτρεπαν τα "χαρτάκια" της FED σε κεφάλαιο, αρπάζοντας τις περιουσίες των λαών. Χωρίς την επιθετική Γερμανία δεν θα μπορούσε να "επιτεθεί" σε πρώτη φάση η Δύση στην Ανατολή. Χωρίς τα δάνεια της γερμανικής Ένωσης δεν θα αποκτούσε "επιθετικότητα" και άρα "προφόρτιση" η Γερμανία. Από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα. Η πρακτική τής "αδελφοκτονίας" στη Γερμανία έγινε ο "οδηγός" για την "αδελφοκτόνα" επίθεση της Δυτικής Ευρώπης στην Ανατολική Ευρώπη.

Εφόσον η Γερμανία θεώρησε "ηθικό" να εξαγοράσει την "αδερφή" της, γιατί να είναι ανήθικο που ο Δυτικός Κόσμος θα αγόραζε τον Ανατολικό; Εφόσον η πανίσχυρη Ανατολική Γερμανία δεν αντέδρασε στη λεηλασία της, μάλλον αυτή η εξαγορά θα ήταν κάτι "καλό". Γιατί να αντιδράσουν τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη; Ήταν "βλάκες" οι Ανατολικογερμανοί που δεν αντέδρασαν και θα ήταν "έξυπνοι" οι Τσέχοι ή οι Πολωνοί, για παράδειγμα, αν αντιδρούσαν; Αν ήταν "αδέρφια" οι Γερμανοί, οι οποίοι εξαγόραζαν την Ανατολική Γερμανία, γιατί να ήταν εγκληματίες οι Δυτικοί, οι οποίοι έκαναν ακριβώς τα ίδια, για να "βοηθήσουν" τους λαούς;

...Η αυτοκρατορία τού σκότους και πάλι επιτέθηκε. Γιατί θεωρούμε ότι επιτέθηκε η αυτοκρατορία και όχι η Γερμανία μόνη της; Γιατί και πάλι βλέπουμε τις γνωστές πρακτικές των αυτοκρατοριών. Βλέπουμε και πάλι να πρωταγωνιστούν άνθρωποι με ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά ...Άνθρωποι από εκείνους, τους οποίους μονίμως χρησιμοποιούν οι αυτοκρατορίες, για να εκφράσουν με τη μέγιστη επιμονή τη μέγιστη σκληρότητά τους ...Λάθος άνθρωποι. Γιατί; Γιατί δεν μπορείς να υπόσχεσαι έναν ανθρώπινο κόσμο, όταν βάζεις ως "αρχιτέκτονές" του ιδιόμορφους ανθρώπους. Δεν μπορείς να υπόσχεσαι μια καλύτερη Ευρώπη με τη σημερινή "ιδιόμορφη" γερμανική Κυβέρνηση.

Όπως είπαμε και σε άλλο σημείο του κειμένου, δεν έχουμε τίποτε εναντίον των ανάπηρων ανθρώπων. Απλά τους θεωρούμε ακατάλληλους για την άσκηση εξουσίας ...Απολύτως ακατάλληλους σε βαθμό που να τους θεωρούμε επικίνδυνους. Έτσι είναι η φύση και ο άνθρωπος ανήκει στη φύση. Αν οι βασιλιάδες της ζούγκλας ήταν τα κουτσά λιοντάρια, τότε θα φρόντιζαν οι γαζέλες να γεννιούνται παράλυτες. Γιατί; Για να μπορούν να επιβιώνουν και τα ίδια. Έτσι γίνεται πάντα. Ο καθένας φτιάχνει τον κόσμο όπως βολεύει τον ίδιο και όχι όπως βολεύει τους άλλους. Οι ιδιόμορφοι άνθρωποι σκέφτονται ιδιόμορφα και αυτό είναι βέβαιον ότι οδηγεί σε προβλήματα ...Αυτό είδαμε να συμβαίνει και πάλι.

Ο ίδιος τραπεζικός υπόκοσμος, ο οποίος χρησιμοποίησε τον αδίστακτο και ανάλγητο Ρούζβελτ —και μας οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο— θέλησε να επαναλάβει την ίδια πετυχημένη τακτική εις βάρος ολόκληρου του Πλανήτη.  Μετά τον ανάπηρο Ρούζβελτ, ο οποίος ανέλαβε για λογαριασμό τους να βυθίσει τον κόσμο στον πόλεμο, είδαμε έναν άλλο ανάπηρο να πρωταγωνιστεί στα νέα επεισόδια ενός νέου πολέμου.

...Μιλάμε για τον διαβόητο Σόιμπλε ...Τον επικίνδυνο για το σύνολο της ανθρωπότητας Σόιμπλε. Λογικό είναι να είναι επικίνδυνος. Ένας ανάπηρος άνδρας, ο οποίος είναι σεξουαλικά ανίκανος και η "προοπτική" για το μέλλον του είναι αυτήν που προσδιορίζεται από τα χαρακτηριστικά του, είναι επικίνδυνος για τους πάντες, όταν φέρει εξουσία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος βασανίζεται ακόμα κι όταν πρόκειται να εκτελέσει τις πιο βασικές του ανάγκες, είναι δυνατόν να έχει συμπόνια για κανέναν; Άνθρωπος, που πονάει πραγματικά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, είναι δυνατόν να βλέπει με ευαισθησία τον "πόνο" των άλλων;

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ακατάλληλος να φέρει την παραμικρή εξουσία και ο Σόιμπλε φέρει τεράστια, εφόσον στην πραγματικότητα είναι ο "σκιώδης" Καγκελάριος της Γερμανίας. Για όσο διάστημα αυτός πονάει ή δεν μπορεί να κάνει έρωτα ―δηλαδή για πάντα―, θα υποφέρουν οι πάντες γύρω του. Ούτε η προσωπική του νοσοκόμα δεν μπορεί ν' αποφύγει την άδικη και σκληρή εξουσία του ...Από μακριά φαίνεται το ποιόν του ...Βλέπει ανθρώπους να χαμογελούν και θολώνει το βλέμμα του από μίσος. Ειδικά ο Σόιμπλε ήταν κακός άνθρωπος από τότε που περπατούσε, όχι τώρα που "κυλάει" ...Από τότε που "μάτωνε" την Ανατολική Γερμανία, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του.

Τώρα, που τελείωσε με τους Ανατολικογερμανούς, ασχολείται με τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, που, όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια, του έχουν γίνει έμμονη ιδέα. Ξεκίνησε να ασχολείται μ' αυτούς σποραδικά —ως μια πάγια "υποχρέωση" τού ρόλου του— και έφτασε να ασχολείται κάθε μέρα. Γιατί; ...Γιατί τον εκνευρίζουν ...και όσο πιο πολύ τον εκνευρίζουν, τόσο πιο πολύ θέλει να τους κάνει κακό και άρα ασχολείται μαζί τους ...Τον εκνευρίζουν θανάσιμα, καθώς αρνούνται να μοιραστούν λίγη μιζέρια, για να "μετριαστεί" η δική του δυστυχία ...Τον εκνευρίζουν, που είναι απείθαρχοι, που γελάνε, που περπατάνε ...που τους "βλέπει" ο Ήλιος ...Και μόνο που υπάρχουν τον εκνευρίζουν. Βλέπει τα γλυπτά του ελληνικού πολιτισμού και θέλει να αφανίσει τους Έλληνες ...Λατρεύει τον Κάφκα, τον Πικάσο και όσους "θολώνουν" τις εικόνες των ανθρώπων, για να τον κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα.

Όμως, στον σημερινό κόσμο της ισότητας και των ίσων ευκαιριών δεν υπάρχουν μόνον επικίνδυνοι άνδρες στην κορυφή της εξουσίας, αλλά και επικίνδυνες γυναίκες. Όπως γνωρίζει το αυταρχικό σύστημα να διαλέγει ανάμεσα στους άνδρες τούς πιο επικίνδυνους, έτσι γνωρίζει να ξεχωρίζει και από τις γυναίκες τις πιο επικίνδυνες. Απλά, αυτή η επιλογή γίνεται με διαφορετικά κριτήρια, εξαιτίας των διαφορετικών χαρακτηριστικών, που υπάρχουν μεταξύ των δύο φύλων.

Μια γυναίκα, λόγω της διαφορετικής της φύσης, αναπτύσσει τα επιθυμητά για το σύστημα χαρακτηριστικά για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που περιγράψαμε για τον άνδρα. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να είναι ανάπηρη ή σεξουαλικά ανίκανη, για να είναι η κατάλληλη γι' αυτούς. Μπορεί να είναι ένα τέρας φυσικών δυνάμεων με ακόρεστη διάθεση για σεξ και να γίνει σκληρή κι ανάλγητη εξουσιάστρια. Γιατί; Γιατί είναι διαφορετική από τον άνδρα. Για μια γυναίκα αρκεί να έχει ζήσει τη ζωή της σαν ζωντανό "κούτσουρο" και έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές. Αρκεί να έχει ζήσει από την αρχή της νεότητάς της ως σεξουαλικά ανεπιθύμητη και είναι τέλεια για το σύστημα. Μια γυναίκα σεξουαλικά ανεπιθύμητη σε βαθμό απέχθειας είναι ιδανική για το σύστημα, γιατί με την εξουσία της μπορεί να "εκδικηθεί" την κοινωνία και τα "αντράκια" της για την δική της αποκτήνωση.

...Πρόβλημα κανένα για το σύστημα ...Γνώριζε πού θα έβρισκε τέτοιου είδους δυστυχισμένες γυναίκες, οι οποίες αρέσκονται να χαφιεδίζουν, να κουτσομπολεύουν και να "καταγγέλλουν" μόνο και μόνο, για να σκορπούν δυστυχία μέσα στην κοινωνία. Θα έψαχνε στους δικούς του "σκουπιδοτενεκέδες" και ήταν σίγουρο ότι θα έβρισκε αυτό που ήθελε, με τις προδιαγραφές που το βόλευαν ...Θέμα χρόνου ήταν να βρει τη φωτογραφία τής Μέρκελ μέσα από τις χιλιάδες των φακέλων των χαφιέδων της Στάζι. Αυτό το δυστυχισμένο "ανδροειδές" ανέλαβαν να το "εξωραΐσουν", για να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία του. Την έψαξαν με τα ίδια κριτήρια που οι Ναζί έψαχναν γυναίκες δεσμοφύλακες για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν έκαναν δηλαδή κάτι καινούργιο, που να εμπεριείχε την έννοια του ρίσκου.

Αυτήν τη Μέρκελ  "πλαισίωσαν" με όλη τη δυστυχία και τα κόμπλεξ τής κοινωνίας ...Την πλαισίωσαν με μια "αδερφή", η οποία περιφέρει τη δυστυχία της στα gay bar όλου του κόσμου ...Την πλαισίωσαν με ένα κομπλεξικό "υιοθετημένο", το οποίο προσπαθεί να μιλήσει τα άψογα γερμανικά των "Αρείων", γιατί είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι για τον γερμανικό περίγυρό του ήταν ένα από τα "φτηνά" υιοθετημένα τής Ασίας. Στους Γερμανούς προσπαθεί απεγνωσμένα ν' αποδείξει ότι είναι "όμοιός" τους και μέχρι να το καταφέρει αυτό, θα το πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι.

Με αυτούς τους δυστυχισμένους έφτιαξαν τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία θα ξεκινούσε την επίθεση στην Ευρώπη ...Σε ολόκληρη την Ευρώπη, εφόσον την Ανατολική Γερμανία την είχαν κατακτήσει ολοκληρωτικά και από εκεί θα ξεκινούσαν τη γενική επίθεση. Η Ανατολική Γερμανία με αυτόν τον τρόπο έγινε η "κερκόπορτα" της Ευρώπης.

Μέσω της Ευρώπης φιλοδοξούν να ελέγξουν ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και κατ’ επέκταση τον Πλανήτη ...Η χριστιανική αυτοκρατορία είναι ο πραγματικός στόχος των τοκογλύφων. Αυτήν θέλουν να "αλώσουν" και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν, εφόσον έχουν "στήσει" τη μάχη ...Ναζιστής και εκβιαζόμενος της τραπεζικής μαφίας είναι ο Γερμανός Ράτζινγκερ, ο οποίος παριστάνει τον Πάπα ...Υπάλληλός τους είναι ο "αυτοκράτορας" της Ρώμης και απόλυτος άρχων του χριστιανισμού.

...Μπλεγμένος σε τραπεζικά σκάνδαλα, τα οποία γνωρίζουν οι τοκογλύφοι και οι υπάλληλοί τους, όπως ο εκδιωχθής πρώην επικεφαλής τής Τράπεζας του Βατικανού Ettore Gotti Tedeschi ...Ο Πάπας "ιεροεξεταστής" και κάτοχος του "φακέλου" όλων των ανωμαλιών των παπικών στον κόσμο ...Ο μόνος που μπορεί να εκβιάσει τους πάντες στην Καθολική Εκκλησία ...Ανώμαλοι, παιδεραστές, ομοφυλόφιλοι, κτηνοβάτες και κλέφτες θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους στη Ρώμη για όσο διάστημα δεν αντιστέκονται στον Πάπα ...Τον εκβιαστή Πάπα. Ελέγχοντας οι τοκογλύφοι τον Πάπα, θεωρούν ότι έχουν στο "τσεπάκι" τους τη Ρώμη και άρα ότι μπορούν να αλώσουν τη χριστιανική αυτοκρατορία.  

Από αυτήν τη σιγουριά πηγάζει η βεβαιότητά τους ότι θα κερδίσουν το "παιχνίδι". Οι Εβραίοι τοκογλύφοι θέλουν να κάνουν ιδιόκτητη τη χριστιανική αυτοκρατορία, ώστε να μπορούν μετά να "παίζουν" τα παιχνίδια των αντιπαλοτήτων με τις άλλες θρησκείες ...Τις θρησκείες των κρατών που ελέγχουν, εφόσον οι ίδιοι τα εκβιομηχάνισαν, όπως κάποτε εκβιομηχάνισαν τη Σοβιετική Ένωση, προκειμένου να καθηλώσουν τη Δύση στον φόβο και την "προστασία" τους. Ήδη βλέπουμε τα πρώτα σημάδια της πολιτικής τους. Από τον κίνδυνο των "μπολσεβίκων" πήγαμε ήδη στον κίνδυνο των "μουλάδων". Με την δήθεν αραβική "άνοιξη" "φορτίζουν" το Ισλάμ, για ν' αποκτήσει ένα ανάλογο "φορτίο" και ο χριστιανισμός. Σκορπούν τον φόβο, γιατί ο φόβος τούς ευνοεί σαν "προστάτες".

Αν ήθελε κάποιος να περιγράψει την κατάσταση που σήμερα βιώνει η Ευρώπη, θα πρέπει να θυμηθεί το παράδειγμα, το οποίο αναφέραμε στην αρχή του κειμένου. Να "ανέβει" στα τείχη της "Ρώμης" και να δει ποια είναι επιτέλους τα "στρατεύματα", τα οποία απειλούν τόσο τον ίδιο όσο και την πατρίδα του. Εκεί θα δει τον Εβραίο "Αννίβα" να απειλεί ολόκληρο τον κόσμο με τις αθλιότητες εκείνες, τις οποίες "χρεώνεται" ο στρατός των Ούννων.

Βλέποντας κάποιος τους Νεοναζί της μερκελικής Γερμανίας να προελαύνουν στην Ευρώπη, αυτό, το οποίο διαπιστώνει, είναι ότι ...οι Αμερικανοί κερδίζουν τον πόλεμο ...Οι Αμερικανοί κατακτούν στην κυριολεξία ολόκληρη την ενωμένη —για χάρη τους— Ευρώπη με τον στρατό των Ναζί ...Μέρκελ, Σόιμπλε, Βεστερβέλε και τα άλλα "κτήνη" αλώνουν την Ευρώπη σαν δανειστές, προκειμένου να την προσφέρουν σαν αντάλλαγμα στους δικούς τους δανειστές ...Ολόκληρο το ναζιστικό κύκλωμα της Γερμανίας και της Ευρώπης επελαύνει, προκειμένου να εξυπηρετήσει το αφεντικό του, που είναι οι ...τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης ...Οι δανειστές των δανειστών και κύριοι των πάντων.

Ο πόλεμος, ο οποίος ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930, δείχνει επιτέλους να φτάνει στο τέλος του ...Ένας πολύπλοκος και άγνωστος πόλεμος με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία του κόσμου ...Ένας πόλεμος, που, στα δεκάδες εκατομμύρια των νεκρών, που κόστισε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα πρέπει να προστεθούν και τα εκατοντάδες χιλιάδες σημερινά θύματά του ...Τα θύματα που αυτοκτονούν, που βυθίζονται στην κατάθλιψη, που "επιταχύνουν" την έξοδό τους από τη ζωή λόγω καρδιοαγγειακών νοσημάτων, που "θερίζουν" εξαιτίας του πολέμου.

Άποψή μας είναι ότι η ιστορία "τελειώνει". Άσχετα αν πιστεύει κάποιος στις αισχατολογικές προφητείες ή όχι, τα πράγματα δείχνουν από μόνα τους πως δεν "πάνε" άλλο. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις ούτε για τους Μάγια ούτε για τις προφητείες τους. Σύντομα θ' αποδειχθεί ότι η ιστορία που γνωρίζουμε είναι παντελώς "κατασκευασμένη" και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα αποκαλυφθούν οι εγκληματίες που "τύφλωσαν" την ανθρωπότητα για σχεδόν έναν αιώνα. Σύντομα θα αποκαλυφθεί η πραγματική ιστορία του κόσμου.

...Η ιστορία, η οποία θα αποκαλύπτει αυτά τα οποία πραγματικά έγιναν και δεν θα "μπερδεύεται" με τα "σκουπίδια" που της βάζουν μπροστά της για "δολώματα" ...Η ιστορία, η οποία θα αποκαλύψει ότι μια ολιγομελής συμμορία Εβραίων τραπεζιτών και τοκογλύφων ήταν οι ηθικοί αυτουργοί τού μεγαλύτερου εγκλήματος στην ανθρώπινη ιστορία ...Μια ολιγομελής σπείρα εγκληματιών, η οποία για κερδοσκοπικούς λόγους αποφάσισε και "παρήγγειλε" τη δολοφονία εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων ...Μια σπείρα, η οποία χρηματοδότησε όλους τους "Χίτλερ" της πρόσφατης ιστορίας και τους χρησιμοποίησε ως πληρωμένους δολοφόνους σε τεράστια συμβόλαια θανάτου.

Τα φυσικά παιδιά ανθρώπων —σαν κι αυτούς που εικονίζονται στη φωτογραφία— είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα πρωταγωνιστούν σε εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων κοινωνιών ως "Αγορές". Τα παιδιά αυτά, τα οποία σήμερα έχουν το θράσος να επαναλαμβάνουν τις ίδιες φονικές και γκαγκστερικές μεθόδους, που έμαθαν από τους γονείς τους.  Η μόνη διαφορά, η οποία υπάρχει, βρίσκεται στα "πιόνια" που χρησιμοποιούν και όχι στον στόχο της "παρτίδας". Οι γονείς κρύβονταν πίσω από ηλίθιους στρατηγούς, ενώ σήμερα τα παιδιά τους κρύβονται πίσω από επίσης ηλίθιους οικονομικούς "αναλυτές". Κάποτε οι "μεραρχίες" επιτίθονταν στα κράτη και σήμερα κάνουν το ίδιο οι "Οίκοι αξιολόγησης", που τους ανήκουν επίσης.

Το τέλος είναι αναπόφευκτο.

Καθημερινά γίνεται αντιληπτό —όλο και περισσότερο, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους— ότι πλησιάζουμε στο τέλος. Οι ισχυροί αυτού του κόσμου δεν θα καταφέρουν στο τέλος να διαχειριστούν την κατάσταση την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. "Κάθονται" επάνω σε μια "ενεργοποιημένη" ωρολογιακή "βόμβα" "πέτσινης" αξίας άνω των πεντακοσίων τρισεκατομμυρίων δολαρίων και δεν γνωρίζουν πώς να την "απενεργοποιήσουν". Δυστυχώς γι' αυτούς έμπλεξαν τα ανώτερα μαθηματικά με την οικονομία και τα αποτελέσματα είναι αστρονομικά και βεβαίως επικίνδυνα. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση. Αν αυτή η "βόμβα" σκάσει, θα χαθούν κι αυτοί μαζί της.

...Θα χαθούν, γιατί η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη. Το κόλπο του icloud δεν μπορεί να τους σώσει στην παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία. Γιατί; Γιατί κι αυτό βρίσκεται μέσα στον κόσμο αυτόν ...Μέρος του κόσμου μας είναι το "συννεφάκι" τους ...Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν ενδιάμεση "δεξαμενή", για να μεταφερθεί ο πλούτος τους σαν επένδυση σε κάποιον άλλο χώρο ...iplanet θέλουν τώρα για να σωθούν ...Άλλον Πλανήτη θα χρειάζονταν να έχουν "δίπλα" τους, για να "ξεφορτωθούν" από τον πλούτο, προκειμένου ν' απαλλαγούν από το "βάρος" του. Μόνον αν υπήρχαν εξωγήινοι πολιτισμοί, θα μπορούσαν όλοι αυτοί να ελπίζουν σε σωτηρία ...Το "απόστημα" έχει γίνει σχεδόν ίσο με τον οργανισμό στον οποίον αναπτύχθηκε.

Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των "πέτσινων" χρημάτων που έχουν συσσωρευτεί στα "χαρτοφυλάκιά" τους —και τα οποία πρέπει να "εξαχθούν"—, που δεν θα τους έφταναν ολόκληροι πολιτισμοί σε άλλους Πλανήτες, για να τα απορροφήσουν. Πρέπει να επαναλάβουν πετυχημένες τακτικές άλλων εποχών επάνω σε νέες ακόμα μεγαλύτερες κλίμακες, οι οποίες θα "σμικρύνουν" τα τεράστια μεγέθη που τους απειλούν. Όπως από τα εκατομμύρια δολάρια των προπολεμικών ΗΠΑ περάσαμε στα μεταπολεμικά δισεκατομμύρια, έτσι και τώρα πρέπει να βρεθεί "χώρος" να μπορούν να "μπουν" τα τρισεκατομμύρια της παγκοσμιοποίησης ...Δεν "χωράνε" αυτά τα χρήματα στην παγκόσμια οικονομία ...Μόνον με εξωγήινες παραμέτρους μπορούν να "κλείσουν" τις παγκοσμιοποιημένες εξισώσεις.

...Να "χρηματοδοτήσουν" τους ολιγάριθμους φασίστες Αρειανούς να κάνουν έναν καταδικασμένο πόλεμο με τους πολυάριθμους Κρόνιους, ώστε μετά το πέρας να πάνε οι Γήινοι να οικειοποιηθούν τον Άρη σαν προστάτες των Αρειανών και να αρπάξουν τον μισό Κρόνο σαν επενδυτές ...Μόνον σε τέτοια "σενάρια" επιστημονικής φαντασίας μπορούν να "ξεφορτωθούν" τα εκατοντάδες τρισεκατομμύρια που έχουν "συσσωρεύσει" με τις τοκογλυφικές αλχημείες τους ...Μόνον σε σενάρια όπου η ίδια η ανθρωπότητα θα εντασσόταν ως "μειονότητα" υπάρχει περίπτωση "εκτόνωσης" της κατάστασης.

Όμως, επειδή πολυπληθείς εξωγήινοι δεν υπάρχουν, για να παρασυρθούν σε "εμφύλιο" και στη συνέχεια να χρειάζονται τα χρήματά τους για ν' αναπτυχθούν, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα "σκάσει" η μεγάλη "βόμβα" ...Η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει από τη δημιουργία των συστημάτων εξουσίας και της οργανωμένης εξουσίας. Οι ΗΠΑ είναι θέμα χρόνου να μπουν σε ανεξέλεγκτη ύφεση και αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος. Ο επανεκλεγείς Ομπάμα δεν θα μπορέσει να βρει τρόπο να αποφύγει την ύφεση ...Μια λύση, που είναι υποχρεωμένος να τη βρει πριν τελειώσει το "σημαδιακό" για τους Μάγια έτος 2012.

Σε μια τέτοια περίπτωση τα ομόλογα-"μετοχές" των υφεσιακών και άρα "ζημιογόνων" ΗΠΑ θα καταρρεύσουν και μαζί μ' αυτά θα καταρρεύσουν όλες οι μεγάλες οικονομίες, οι οποίες αναγκάστηκαν από τους τοκογλύφους να τα "φορτωθούν". Τα κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ είναι οι επενδυτικοί "ογκόλιθοι" των θεμελίων όλων των εθνικών οικονομιών και αν αυτά "αποσαθρωθούν", τίποτε δεν θα μείνει όρθιο, γιατί όλα στηρίζονται επάνω τους ...Ας προσπαθήσει να φανταστεί κάποιος τι μπορεί να συμβεί, αν καταρρεύσουν οι αξίες των αμερικανικών ομολόγων ...Τι θα συμβεί, αν χάσουν μεγάλα ποσοστά της αξίας τους και τείνουν προς τον "πάτο".

...Ποια Ευρώπη και ποια κρίση χρέους; ...Δυναμιτάκι δίπλα σε πυρηνική βόμβα είναι το ευρωπαϊκό χρέος σε σχέση με το παγκόσμιο "πέτσινο" χρήμα, το οποίο δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε πραγματική αξία. Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα έχουν σήμερα τόσο η Κίνα όσο και η Ιαπωνία. Ό,τι δούλεψαν και κέρδισαν τον τελευταίο μισό αιώνα αυτά τα τεράστια κράτη το έχουν "κλειδωμένο" στα αμερικανικά ομόλογα. Αν αυτά γίνουν "ψίχουλα", θα ανοίξει μια "μαύρη τρύπα" και θα πέσουν όλοι μαζί μέσα σ' αυτήν. Μία ολόκληρη μέρα δεν αντέχει η Γερμανία υπό τέτοιες συνθήκες ...Η ανθρωπότητα θα χάσει τον Πλανήτη Γη και θα χρωστάει άλλους τρεις. Σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο έχουν βάλει την ανθρωπότητα οι τοκογλύφοι.

Για τους Εβραίους αυτό δεν πρέπει να είναι πρωτόγνωρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που με τις ενέργειές τους αποσταθεροποιούν μια αυτοκρατορία και θα χρειαστεί να "τρέξουν" να σωθούν από την οργή των θυμάτων τους ...Διεκδικούν τη χριστιανική αυτοκρατορία και αυτό είναι επικίνδυνο ...Οι αυτοκρατορίες δεν είναι ποτέ "ορφανές" ...Οι αυτοκρατορίες πάντα είναι "γκαστρωμένες" και κρύβουν εκπλήξεις ...Όταν "σπάνε" τα "νερά" τους, πάντα κάποιος γεννιέται και πάντα κάποιος κλαίει ...Αν δεν υπάρχει Φαραώ, θα υπάρχει κάποιος άλλος να τους σπάσει το κεφάλι ...Ειδικά μια αυτοκρατορία σαν τον χριστιανισμό δεν είναι εύκολη υπόθεση ...Μια αυτοκρατορία, η οποία άντεξε σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια στην κορυφή του κόσμου και αντιμετώπισε επιτυχώς τις πιο έντονες και επικίνδυνες προκλήσεις που έχει ποτέ αντιμετωπίσει αυτοκρατορία, δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση ...Πολύ "χαλαρά" πήραν κάποιοι την υπόθεση "άλωσή" της.  

Αυτήν την πραγματικά "χαλύβδινη" αυτοκρατορία έρχονται οι σιωνιστές Εβραίοι να τη διεκδικήσουν με "χάντρες" και "καθρεφτάκια". Από τώρα τους το υπογράφουμε ότι θα εκπλαγούν, όταν αυτό το Ρωμαλέο "κτήνος" αντιδράσει. Σε μια τέτοια περίπτωση η "έξοδός" τους από την Αίγυπτο θα μοιάζει με προσκοπική "περιπέτεια" σε αστικό άλσος ...Στην πραγματικότητα ούτε αυτό θα προλάβουν να κάνουν ...Ούτε αυτήν τη διέξοδο δεν θα έχουν. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός πλέον, για να βρουν μια αχανή και "φιλόξενη" έρημο, για να κάνουν χρήση τής βασικής εθνικής τους "τεχνογνωσίας".

Σύντομα ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια και αυτό δεν θα τους αρέσει καθόλου. Μερικές χιλιάδες ανθρώπων αποφάσισαν να "σταθούν" απέναντι σε έξι δισεκατομμύρια ομοίων τους και αυτό θα αποδειχθεί ότι δεν είναι και πολύ συνετό. Βύθισαν στη φτώχεια, στην μελαγχολία και την απελπισία ολόκληρο το ανθρώπινο είδος, γιατί τους άρεσε να παίζουν "μονόπολη". Κατόρθωσαν —γιατί περί κατορθώματος πρόκειται— να τους μισούν οι πάντες. Ούτε το υποτίθεται δικό τους Ισραήλ δεν ξέφυγε από την απληστία τους. Ακόμα και οι Ισραηλίτες είναι εχθροί τους. Δυστυχώς γι' αυτούς, θα τους "καταδιώξουν" έμπειροι άνθρωποι και από τώρα τους βεβαιώνουμε πως ήδη τους "περιμένουν" εκεί όπου σχεδιάζουν να πάνε και να "κρυφτούν" σε ώρα ανάγκης.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Back to content | Back to main menu