Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

...Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με συμβατικό τρόπο. Λατρεύουν τον ανταγωνισμό και γράφουν ύμνους γι' αυτόν, αλλά ...μόνον όταν υπερέχουν ...Μόνον όταν δεν απειλούνται από κανέναν. Λάτρεις του ανταγωνισμού είναι μόνον όταν κρατάνε πιστόλια και έχουν αντιπάλους, οι οποίοι τους ανταγωνίζονται με νυχοκόπτες. Λάτρεις του ανταγωνισμού είναι μόνον όταν "τρέχουν" σε αγώνες με "μηχανάκια" την ώρα που οι υπόλοιποι θα "τρέξουν" με τα πόδια ...Σε όλες τις περιπτώσεις "κλέβουν" ...Θέλουν να "κλέψουν". Αυτή είναι η κυρίαρχη "ιδεολογία" τους ..."Κλέβουν" χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Φτάνουν στο σημείο να νομίζουν ότι πρέπει να "κλέψουν", γιατί "δικαιούνται" να είναι μόνιμα νικητές. Νομίζουν ότι πρέπει να "κλέψουν", γιατί η φύση ή η τύχη μπορεί να τους "αδικήσει" και αυτό κατά τη γνώμη τους είναι ανεπίτρεπτο.

Οι Προτεστάντες στην κυριολεξία είναι αυτό το οποίο λέμε "ξεδιάντροποι". Μπροστά στο συμφέρον δεν έχουν καμία αναστολή. Μόνον το αποτέλεσμα τους ενδιαφέρει. Δεν τους ενδιέφερε ποτέ και καμία δόξα, αν αυτή δεν προσέφερε κάποιο τεράστιο κέρδος. Δεν τους ενδιέφερε καμία περηφάνια μπροστά σε μια εκ του ασφαλούς επικράτηση. Δεν υπάρχει κάτι, που για όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ντροπή και γι' αυτούς να μην υπήρξε κάποιο μέγα "μυστικό" κάποιας μεγάλης επιτυχίας τους.


Η τρικυμία βύθισε τον ισπανικό στόλο και οι Προτεστάντες Βρετανοί παρασημοφορούσαν τους ναυάρχους τους. Οι ίδιοι αυτοί "παρασημοφορημένοι" Βρετανοί ναύαρχοι συνεργάζονταν στα καταγώγια με τους πειρατές της Καραϊβικής, για να νικήσουν τους Καθολικούς Ισπανούς στη μάχη του Ατλαντικού. Τη νίκη των πειρατών τη γιόρτασαν —χωρίς καθόλου ενοχές— σαν να επρόκειτο για δική τους μεγάλη εποποιία. Έδιναν παράσημα ο ένας στον άλλο, όχι επειδή νίκησαν σε κάποια ναυμαχία, αλλά επειδή έβρισκαν τους κατάλληλους "πειρατές" για να κάνουν ζημιές στους Ισπανούς, τις οποίες οι Βρετανοί βάπτιζαν "δικές τους" νίκες.

Οι περισσότεροι "ήρωες" της Βρετανίας είναι επτασφράγιστα μυστικά για τη Βρετανία και ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Τους τιμούσαν σε μυστικά γραφεία μακριά από τα βλέμματα των περίεργων. Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα "ηρώο" για τους Βρετανούς "ήρωες" ή τους συνεργάτες τους —που έκαναν τη Βρετανία "μεγάλη"—, θα είχαμε ένα "ηρώο", το οποίο θα έμοιαζε με καταγώγιο.

Με πρώτη "βρετανίδα" όλων των εποχών μια άπληστη Γερμανίδα Προτεστάντισσα —όπως ήταν η Βικτόρια—, όλα μέσα στο σύστημά τους λειτουργούσαν σαν να επρόκειτο για μαγαζί "κλεπταποδόχων", οι οποίοι χρησιμοποιούσαν "ψευδώνυμα". Μια Γερμανίδα, η οποία παρίστανε τη Βρετανίδα, επικεφαλής ενός "σωρού" λαών και αποικιών, ο οποίος παρίστανε την αυτοκρατορία. Περισσότερο με "αποθήκη" κρατών και λαών έμοιαζε η βρετανική αυτοκρατορία παρά με οργανωμένο σύστημα ...Ένα άθροισμα ιδιοκτησιών των λόρδων.

...Κανονική "αποθήκη" ασύνδετων μεταξύ τους πραγμάτων ήταν η Μεγάλη Βρετανία, εφόσον ποτέ δεν ανέπτυξε ένα κοινό και ενιαίο δόγμα για όλους τους υπηκόους τους ...Δεν είχε κάποια "ταυτότητα" εκείνη η αυτοκρατορία ..."Μουσεία" έφτιαχνε με τα "κλεμμένα" ...και όχι εργαστήρια, για να δημιουργήσει αυτά, τα οποία οι μελλοντικές γενιές θα τοποθετούσαν σε "μουσεία". Ό,τι χρειαζόταν, το έπαιρνε απ' όπου μπορούσε. Δανειζόταν τα βασικά από τη χριστιανική Ρώμη και από εκεί και πέρα "πυρ κατά βούληση" ...Ο μεγαλύτερος "ρακοσυλλέκτης" των πολιτισμών. Προτιμούσε να κλέβει "πεθαμένους" πολιτισμούς, γιατί ήταν πιο ξεκούραστο από τη δημιουργία. Προτιμούσε να νικά "ετοιμοθάνατους", γιατί ήταν πιο εύκολο. Ό,τι έβρισκε, το "μάζευε", αδιαφορώντας για ό,τι το αφορούσε ...Ένα "κοράκι" του πολιτισμού ανάμεσα στους αετούς που προηγήθηκαν.

Ό,τι μπορούσε να φέρει ο κάθε υπήκοός της, το έφερνε και έπαιρνε την ανταμοιβή του. Αυτοί έβαζαν μόνον το Προτεσταντικό ύφος του "ανώτερου", που "κρίνει" την αξία των "πραματειών" και των "λειών" ...Το ύφος του "ενεχυροδανειστή", ο οποίος παριστάνει τον σπουδαίο υπό την ανοχή αυτού, ο οποίος βρίσκεται στην ανάγκη του. Μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία. Η βρετανική αυτοκρατορία δεν χτίστηκε σαν "κάστρο" από κάποιον κατακτητή-αρχιτέκτονα, ο οποίος είχε κάποιο σχέδιο στο μυαλό του ...Η βρετανική αυτοκρατορία ορθώθηκε σαν "σωρός" από αντικείμενα με ό,τι έβρισκαν διαθέσιμο οι Βρετανοί "λοχίες", ώστε να το προσφέρουν στην άπληστη "κλεπταποδόχο" Βικτωρία ...Με ό,τι ανακάλυπταν ...Με ό,τι μπορούσαν να αγοράσουν ...Με ό,τι μπορούσαν να κλέψουν ...Με ό,τι δεν μπορούσαν να το κρατήσουν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του, γιατί οι Βρετανοί φρόντιζαν να τους φέρνουν σε σύγκρουση μεταξύ τους, ώστε να "τρυπώνουν" κατόπιν σαν "διαιτητές" ...Μιλάμε για ευτελείς πρακτικές του πεζοδρομίου.

Ως εκ τούτου ανάλογοι θα ήταν και οι "πρωταγωνιστές" τους. Κατάδικοι, πόρνες, δολοφόνοι, απαγωγείς, προδότες, μαχαιροβγάλτες, συκοφάντες, σακάτηδες και ανώμαλοι ήταν αυτοί, οι οποίοι έδωσαν τα μέγιστα κέρδη στη Βρετανία ...Οι στρατιωτικοί ήταν για τις παρελάσεις και τις δεξιώσεις. Οι περισσότεροι "διακρίνονταν", επειδή είχαν καλά γυαλισμένα τα κουμπιά και τα παπούτσια τους, παρά επειδή ξεχώρισαν σε μάχες ...Σε ποιες μάχες; ...Σε εκείνες που οι Βρετανοί είχαν πυροβόλα όπλα και οι αντίπαλοι ξεραμένες —αλλά "κοφτερές"— μπανάνες. Οι Βρετανοί "ξεχύθηκαν" εκτός χριστιανισμού, ώστε να εκμεταλλευτούν την τεχνολογική υπεροχή αυτού έναντι των υπολοίπων. Οι "λόρδοι" απλά παρίσταντω δίπλα στους διακοσμητικούς αξιωματικούς και βέβαια πλήρωναν τα "αργύρια" των "ηρώων", για να αυξήσουν τις περιουσίες τους. Ολόκληρη την Αφρική έλεγξαν με έναν αληταρά σαν τον Σέσιλ Ρόουντς. Η διαφθορά για τους Προτεστάντες ήταν πάντα ένα "νόμιμο" μέσο επικράτησης... αρκεί να μην γινόταν εις βάρος τους.

Τα ανάλογα αφορούν και τους διαδόχους τους Αμερικανούς. Με διαφθορές, χρήματα, ουίσκι και καθρεφτάκια απέκτησαν κι αυτοί την πατρίδα τους ...Οι μεγαλύτεροι ήρωες-θεμελιωτές τους ήταν τα "κατακάθια" της κοινωνίας, τους οποίους πλήρωναν οι Προτεστάντες, για να εγκληματούν εις βάρος των εχθρών τους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν είτε παράφρονες —σαν τον Σέρμαν— είτε μεθύστακες —σαν τον Γκραντ—. Απλά οι Αμερικανοί ήταν αρκετά πονηροί, για να μην επαναλάβουν τα λάθη των Προτεσταντών της Ευρώπης. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι μεθόδευαν τις συγκρούσεις τους με στόχο τους Καθολικούς, αποφεύγοντας συστηματικά να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα των Καθολικών. Τους σκότωναν, επικαλούμενοι είτε ανθρώπινα δικαιώματα είτε γεωγραφικές συντεταγμένες.

Ακόμα και ο “εμφύλιος” πόλεμός τους —αν μελετηθεί πάνω στις σωστές του βάσεις— είναι εύκολο να αποδειχθεί πως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα ακόμα προτεσταντικό τέχνασμα. "Βάπτισαν" "εμφύλιο πόλεμο" έναν πόλεμο, ο οποίος στην ουσία ήταν πόλεμος επιρροής μεταξύ δύο δογμάτων ...Ένας πόλεμος όμοιος με τον Τριακονταετή Πόλεμο της Ευρώπης. "Βάπτισαν" "εμφύλιο πόλεμο" έναν πόλεμο, ο οποίος αφορούσε διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους ...Μια γενοκτονία μίσους, όπου ακολουθήθηκαν όλες οι εγκληματικές μέθοδοι, οι οποίες αργότερα θα ονομάζονταν από τη διεθνή κοινότητα “εγκλήματα πολέμου” ...Με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας "γεννήθηκαν" οι ΗΠΑ.

...Πόλεμο εξόντωσης των διαφορετικών διέπραξαν οι Προτεστάντες του Βορρά. Αυτό δεν το λέμε εμείς ...Το είπε ο κορυφαίος στρατηγός των Βορείων —ο Σέρμαν—, πλησιάζοντας στην Νότια Καρολίνα. «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο».

Ο ψυχοπαθής "ήρωας" μιλάει για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον αμάχων πληθυσμών ...Μιλάει για οργανωμένη εξόντωση πληθυσμών ...Μιλάει για συστηματική αφαίρεση περιουσιών ...Μιλάει, όμως, με μόνο κριτήριο τη γεωγραφική καταγωγή αυτών των πληθυσμών. Αυτό, για την αμερικανική περίπτωση, αποτελεί ομολογία γενοκτονίας. Γιατί; ...Γιατί ήταν γνωστό ότι τον στρατό των Βορείων τον στελέχωναν σε μεγάλο βαθμό άκληροι μετανάστες από την Ευρώπη και επίσης άκληροι σκλάβοι. Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι θα είχαν κέρδος, αν εξόντωναν τους γηγενείς και τους άρπαζαν τις περιουσίες. Καμία σχέση με το "παραμύθι" του “αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, το οποίο διαφημίζουν οι προπαγανδιστές του “εμφυλίου” ...Το παραμύθι περί “απελευθέρωσης των σκλάβων” κλπ..

...Εδώ μιλάμε καθαρά για γενοκτονία ...Ξένοι σκότωναν γηγενείς, για να τους αρπάξουν τις περιουσίες. Ο Σέρμαν μιλάει για εκκαθαρίσεις ενός στρατού ξένων Βορείων ή ξένων αλλοδαπών μεταναστών εναντίον της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων του Νότου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο από το Οχάιο, ο οποίος εγκληματούσε εναντίον πληθυσμών στη Τζόρτζια. Ένας άνθρωπος από τον μακρινό Βορρά έκαψε τη Σαββάνα της Τζόρτζια. Εγκλημάτησε στη μακρινή Τζόρτζια του Νότου, αν σκεφτεί κάποιος ότι πιο κοντά βρίσκεται η Αθήνα στη Βουδαπέστη απ' ό,τι η Σαββάνα από την πατρίδα του. Μιλάμε δηλαδή για έναν ψυχοπαθή χρεοκοπημένο τραπεζίτη, ο οποίος παρίστανε τον ερασιτέχνη στρατηγό  και πλαισιωμένος από ξένους μισθοφόρους, εγκληματούσε σε έναν ξένο τόπο.

Σε τι διέφερε αυτός ο "εμφύλιος" από τη σφαγή των χριστιανών Ελλήνων ή Αρμενίων από τους βαλκάνιους Κεμαλοναζί της μουσουλμανικής Τουρκίας, οι οποίοι επιβουλεύονταν τις περιουσίες τους; ...Ή μήπως και η σφαγή των Αρμενίων ήταν τουρκικός "εμφύλιος"; Το κάψιμο της Ατλάντα, της Σαββάνα ή της Κολούμπια από τον Σέρμαν σε τι διέφερε από το κάψιμο της Σμύρνης για παράδειγμα; Γιατί να σκοτώνει ένας δημοκράτης όποιον συμπατριώτη βρίσκει μπροστά του; Γιατί να κάψει ένας ιδεαλιστής πατριώτης ολόκληρες πόλεις της πατρίδας του; ...Μιλάμε λοιπόν για μαζικά εγκλήματα ...Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Μιλάμε για σφαγή, την οποία δεν την έχει καταγγείλει ποτέ κανένας.

Όλοι μιλάνε για τα "‘Ολοκαυτώματα" των Αρμενίων ή των Εβραίων, αλλά κανένας δεν μιλάει για το Ολοκαύτωμα του Αμερικανικού Νότου. Αυτό απαγορεύεται να το καταγγείλει κάποιος ...Και όμως, ένα εκατομμύριο νεκροί άνθρωποι δεν δικαιώθηκαν ποτέ έως τώρα ...48 πόλεις, κατεστραμμένες από τα θεμέλια, δεν τις μνημονεύει κανένας ...Είναι εμφύλιος αυτός; Το να σκοτώσει κάποιος συγκεκριμένους θρησκευτικούς, ιδεολογικούς ή πολιτικούς του αντιπάλους —έστω κι αν αυτοί είναι αδέρφια του—, αυτό είναι μέσα στο πνεύμα ενός εμφυλίου πολέμου. Όμως, το να στραφεί γενικά εναντίον πληθυσμών και πόλεων με μόνο κριτήριο τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες, αυτό δεν έχει σχέση με τις λογικές των εμφυλίων.

...Εκκαθάριση αλλόθρησκων —και άρα εχθρικών περιοχών από τους κατοίκους τους— έκανε ο Σέρμαν και μοίραζε μερίδια στους μετανάστες, οι οποίοι σκότωναν αμάχους ...Στους Προτεστάντες κυρίως και στους απελπισμένους μετανάστες, οι οποίοι έφταναν μαζικά και οργανωμένα από την Ευρώπη με την ελπίδα να ζήσουν καλύτερα πάνω στην καταστροφή και στον όλεθρο των άλλων. Μοίραζε επίσης μερίδια και στους μαύρους, οι οποίοι δραπέτευαν ως σκλάβοι από τις φυτείες του Νότου και επέστρεφαν ως "στρατιώτες" με σκοπό να εκδικηθούν.

Όλοι αυτοί γνώριζαν πως, όσο πιο πολλούς σκότωναν, τόσο μεγαλύτερες ελπίδες θα είχαν, ώστε να αρπάξουν και οι ίδιοι λεία ...Αυτοί αποτελούσαν τον στρατό του Σέρμαν ...Μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να σκοτώσουν ξένους προς αυτούς ανθρώπους,  ώστε να πάρουν κλήρο στην νέα τους "πατρίδα" ...Μαύροι πρώην σκλάβοι, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να σκοτώσουν τους πρώην κυρίους τους και να πάρουν μερίδιο από τις περιουσίες τους. Οι Βόρειοι αντικαθιστούσαν τους κατοίκους των περιοχών που τους ενδιέφεραν με νεοφερμένους, προκειμένου να τους διατηρούν σε ομηρία και άρα υπό την εξουσία τους. Προφανώς είχαν πρόβλημα με τις επιλογές των κατόχων ενός χώρου και τους σκότωσαν, για να τους αντικαταστήσουν με δικούς τους ανθρώπους.

Παρέδιδαν γη του Νότου σε μετανάστες και σε πρώην σκλάβους, ώστε να δημιουργούν νέα μίση και να εκμεταλλεύονται τα παλαιά, με απώτερο σκοπό να εκβιάζουν τους πληθυσμούς εκείνους, οι οποίοι —εξαιτίας των Βορείων— επωφελούνταν εις βάρος των γηγενών ...Να τους εκβιάζουν, ώστε να χειρίζονται τα συμφέροντα της πλούσιας γης του Νότου με τον τρόπο που συνέφερε τον Βορρά ...Μόνον έτσι μπορούσαν να επεκτείνουν οι Προτεστάντες την εξουσία τους αρχικά προς τον Νότο και στη συνέχεια προς την Καθολική Δύση ...Μόνον έτσι μπορούσαν να αποσπάσουν την πλούσια γη, η οποία απειλούσε τη βιομηχανική τους ανάπτυξη στον Βορρά.

...Ήταν αυτός εμφύλιος; ...Ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ διαφορετικών δογμάτων για την κατοχή ενός χώρου ήταν ο δήθεν 'εμφύλιος' των ΗΠΑ ...για την κατοχή του πιο πλούσιου χώρου στη Βόρεια Αμερική. Ξεκίνησε με την επιτυχία των Προτεσταντών στον Νότο και έφτασε μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι Βόρειες Πολιτείες τύπου Μασαχουσέτης ή Μέιν, δεν διέφεραν από την Προτεσταντική Πρωσία, όπως δεν διέφερε και η Φλόριδα από την Καθολική Βαυαρία. Στον μεταξύ τους πόλεμο οι Βόρειοι κάλεσαν για βοήθεια τους ομόδοξούς τους από την Ευρώπη και νίκησαν. Κατόπιν στράφηκαν προς την Καθολική Δύση και την "κατάπιαν" κι αυτήν, πλημμυρίζοντάς την με Γερμανούς, Ολλανδούς, Νορβηγούς, Σουηδούς κλπ..

...Απλά πράγματα ..."Βάπτιζαν" το ψάρι "κρέας" και τους έπιανε. Κανένας δεν αντιδρούσε, γιατί στην κυριολεξία κανένας δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε. Έκρυβαν ιδιότητες και εμφάνιζαν τις καταστάσεις όπως τους βόλευαν. Στην Ευρώπη οι ιδιότητες των πρωταγωνιστών φαίνονταν, ενώ στην Αμερική όχι. Στην Αμερική οι Προτεστάντες είχαν βρει "πατέντες", τις οποίες τις εφάρμοζαν πειραματικά και μετά από λίγους αιώνες θα τις μετέφεραν και στην Ευρώπη. Έβαζαν άλλους να πολεμάνε για λογαριασμό τους και οι ίδιοι στο τέλος θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα επωφελούνταν. Θα κατακτούσαν τα μέρη εκείνα, τα οποία θα ισοπέδωναν τα κορόιδα και οι ίδιοι θα παρίσταναν στο τέλος τους “ανθρωπιστές” και τους “δημοκράτες”.

Αν παρατηρήσει κάποιος τον χάρτη, θα δει πως οι νότιες πολιτείες —αυτές, οι οποίες ονομάζονταν "Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής" και αποτελούσαν τον χαμένο πόλο του "εμφυλίου"— ήταν στην πλειοψηφία τους οι πρώην γαλλικές και ισπανικές κτήσεις τής περιοχής ...Τέξας, Φλόριδα, Λουιζιάνα κλπ., ήταν Καθολικές κτήσεις. Από τα ονόματα των πόλεων καταλαβαίνεις το τι ήταν ...Σάρλοτ, Ορλεάνη, Σαν Αντόνιο κλπ.. Όλες οι σημερινές αμερικανικές Πολιτείες δυτικά από το Άρκανσο, το Κάνσας κλπ., των σημερινών με τη βία Προτεσταντικών ΗΠΑ, ήταν στην πραγματικότητα Καθολικές κτήσεις και ανήκαν στην Ισπανία ...Κτήσεις, τις οποίες επιβουλεύονταν εξ' αρχής οι Προτεστάντες, αλλά δεν μπορούσαν να τις διεκδικήσουν ευθέως, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τον Καθολικό Κόσμο και βέβαια με τη Ρώμη. Όμως, ό,τι δεν τολμούσαν να διεκδικήσουν ως Προτεστάντες, κατάφεραν να το πάρουν ως "Αμερικανοί" ...Ό,τι δεν κατάφεραν ως "δόγμα", το κατάφεραν ως "έθνος". Έφεραν φρέσκο "κρέας" απ’ όλον τον κόσμο και μοιράζοντας χωράφια και πράσινες κάρτες, έκαναν αυτό που τους βόλευε.

Στον διπλανό χάρτη βλέπουμε τις αποικίες που υπήρχαν το 1800, για να μπορέσει να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς οι Προτεστάντες με επικεφαλής τους Αμερικανούς "ροκάνιζαν" τις Καθολικές κτήσεις, χωρίς να εμφανίζονται ποτέ ότι κάνουν θρησκευτικό πόλεμο εις βάρος των Καθολικών Λατίνων ...Να καταλάβει το πώς οι Προτεστάντες της Αμερικής απέφυγαν το σφάλμα των Ευρωπαίων ομοδόξων τους, οι οποίοι με τον θρησκευτικό Τριακονταετή Πόλεμο "αποκαλύφθηκαν" και συσπείρωσαν τους Καθολικούς εναντίον τους. Αυτόν τον χάρτη να έχει υπόψη του ο αναγνώστης και θα καταλάβει ότι οι "ελεύθεροι" Προτεστάντες από τον “εμφύλιο” του 1861 και εντεύθεν έχουν ξεκινήσει μια κατάσταση και έχουν "ροκανίσει" τα πάντα στην αμερικανική ήπειρο, χωρίς ποτέ να έχουν καταγγελθεί για θρησκευτικό πόλεμο.


Με τον γνωστό "ηρωικό" τρόπο των μεθυσμένων ινδιάνων, των προδοτών "λιμπερταδόρ", των διεφθαρμένων Κολεγιόπαιδων, των "κομμουνιστών" και των "ναζιστών", άλωναν το ένα κράτος μετά το άλλο ...Μεξικό, Ονδούρα, Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Ισημερινός, Παναμάς, Βενεζουέλα, Κολομβία, Περού κλπ.. ...Όλες οι γνωστές "Μπανανίες", οι οποίες ελέγχονται από τις Προτεσταντικές ΗΠΑ, ήταν Καθολικές κτήσεις. Γιατί λέγονται "Μπανανίες"; ...Γιατί εκεί παράγονται οι μπανάνες των αμερικανικών πολυεθνικών τροφίμων. Οι Προτεσταντικές ΗΠΑ κερδίζουν από τις μπανάνες περισσότερα χρήματα απ' ό,τι οι τροπικές χώρες που τις παράγουν, άσχετα αν η μπανάνα δεν μπορεί στην κρύα Βοστόνη να συντηρηθεί ούτε σε συνθήκες περιβάλλοντος.

Αυτά, όμως, δεν θα τα διαβάσει ποτέ και κανένας σε κάποιο βιβλίο, γιατί απλούστατα αυτό δεν συμφέρει τους Προτεστάντες, οι οποίοι κυβερνάνε φασιστικά τις ΗΠΑ ...Τους WASP ...Τους λευκούς Αγγλοσάξονες, οι οποίοι, σαν καλοί μαθητές των Βρετανών, εμφανίζονται εκ περιτροπής χριστιανοί και αρπάζουν και κλέβουν ό,τι μπορούν – και με όποια ιδιότητα μπορούν. Αν, δηλαδή, κάποιος ευφάνταστος "συνομωσιολόγος" υποθέσει ότι η "απελευθέρωση" των ΗΠΑ από τη Βρετανία ήταν "στημένη" κομπίνα των Αγγλοσαξόνων Προτεσταντών, ώστε να επεκταθούν αυτοί σε μια ήπειρο, στην οποία ήταν "φτωχοί" συγγενείς, δεν θα βρισκόταν μακριά από την αλήθεια.

Η συνομωσία για τους πάντα μειοψηφούντες Προτεστάντες είναι πάντα μια δεύτερη φύση. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από τους "πατέρες" των ΗΠΑ ήταν μασόνοι ...Άπληστοι, υλιστές και αδίστακτοι Μασόνοι, οι οποίοι δεν θα σταματούσαν μπροστά σε κανένα έγκλημα ...Άλλωστε, τζάμπα τους έβγαιναν όλα ...Άλλους έβαζαν να πολεμάνε και να αιμορραγούν, προκειμένου να εφαρμοστούν οι σχεδιασμοί τους. Αυτοί απλά πρωταγωνιστούσαν στη μοιρασιά ...Έβαζαν τις "ποδίτσες" τους και μοίραζαν τις "λείες" ...Μόνοι τους σε μυστικά "δώματα" αποφάσιζαν για ό,τι τους βόλευε και μετά εμφάνιζαν τις αποφάσεις αυτές σαν αποφάσεις του αμερικανικού λαού.

Είναι δυνατόν αυτοί οι εκ πεποιθήσεως συνωμότες να βλέπουν τον Καθολικισμό να παραπαίει και να μην απλώσουν τα “χεράκια” τους να αρπάξουν ό,τι μπορούν; Είναι δυνατόν να βλέπουν την Ισπανία "πεσμένη" και να μην την λεηλατήσουν; ...Όλοι μαζί —και με τρόπο τέτοιο, που θα είχε το μικρότερο κόστος—. Ας δει ο αναγνώστης στον χάρτη τις βρετανικές αποικίες στην Αμερική και θα καταλάβει τι λέμε. Ας δει τι ΔΕΝ "έχασαν" οι Προτεστάντες —ως δόγμα— με την "απελευθέρωση" των Αμερικανών από τους Βρετανούς και ας το συγκρίνει με αυτά τα οποία κέρδισαν εις βάρος των Καθολικών σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο και εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα. Το 1776 οι Προτεστάντες εκ του πονηρού πέταξαν τα θρησκευτικά "ενδύματά" και "μεταμφιέστηκαν" σε Αμερικανούς, παρασέρνοντας και τους άλλους στο να κάνουν το ίδιο ..."Ελάτε να πετάξουμε όλοι τα όπλα μας", φώναξαν αυτοί, οι οποίοι κρατούσαν νυχοκόπτες στα χέρια τους. Όσοι δεν κατάλαβαν τι συνέβη, την "πάτησαν".

Το αποτέλεσμα; Οι Αγγλοσάξονες Προτεστάντες, ενώ ήταν μια ασήμαντη δύναμη στη Βόρεια Αμερική, μόλις "απελευθερώθηκαν", ιδιοποιήθηκαν" ολόκληρο το "απελευθερωμένο" κράτος των ΗΠΑ και στη συνέχεια έλεγξαν ολόκληρη την ήπειρο. Πριν την "απελευθέρωσή" τους έλεγχαν μια στενή λωρίδα γης στην Ανατολική Ακτή και βρίσκονταν ανάμεσα σε ινδιάνικη γη και σε Καθολικές κτήσεις ...Κτήσεις γαλλικές και ισπανικές —εκ των δεδομένων εχθρικές απέναντί τους— και πολύ πλουσιότερες από τις δικές τους.

Με τον "απελευθερωτικό" αγώνα τους απέναντι στην Προτεσταντική Βρετανία, οι Προτεστάντες της Αμερικής ανακάτεψαν τα "χαρτιά" της τράπουλας σε ολόκληρη την ήπειρο. "Πλημμύρισαν" τον χώρο με ομόδοξους μετανάστες και έδωσαν νέο χαρακτήρα σε μια ολόκληρη περιοχή. Κατέκτησαν ολόκληρη την ήπειρο, χωρίς να καταλάβει κανένας τι γινόταν. Οι Προτεστάντες Βρετανοί θεωρητικά έχασαν κάποιες αποικίες, αλλά ο ίδιος ο Προτεσταντισμός "κέρδισε" μια ολόκληρη Ήπειρο. Οι Προτεστάντες Βρετανοί πήραν ένα άσχετο κομμάτι από τον "σωρό" της ασύνδετης βρετανικής αυτοκρατορίας και έκαναν μια "επένδυση" για το μέλλον ... Καλή "επένδυση", όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε.

To "κόλπο" του Ατλαντικού.

Ο μεγάλος "ολετήρας", η γερμανική βοήθεια και ο Γάλλος προδότης.

Το μεγάλο κόλπο του Προτεσταντισμού ήταν η ίδρυση των ΗΠΑ. Σε λευκό "χαρτί" σχεδίασαν ένα κράτος αρκούντως χριστιανικό —για να μην προκαλεί τη Ρώμη—, αλλά με χαρακτηριστικά τέτοια, που να λειτουργεί σαν "ολετήρας". Στόχος αυτού του "ολετήρα" ήταν να "φάει" σε πρώτη φάση όλες τις αμερικανικές αποικίες των ευρωπαϊκών Καθολικών κρατών και —όταν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες— να τον χρησιμοποιούσαν, για να κατακτήσουν και τα ίδια τα κράτη στην Ευρώπη.

...Οι σκληρότερες και ανθεκτικότερες μοναρχίες της Ευρώπης, που ήταν οι Προτεσταντικές, ίδρυσαν την πρώτη Συνταγματική Δημοκρατία στον κόσμο..., όπως μας είπε πρόσφατα ο Ομπάμα. Στην πραγματικότητα ίδρυσαν μια τεράστια "μηχανή" ιμπεριαλισμού, η οποία μπορεί να "καταπίνει" τα πάντα και τα κάνει να χάνουν την προηγούμενή τους "μορφή" ...Μια "μηχανή", η οποία καταπίνει χώρες και τις κάνει "ψευδοπολυθρησκευτικές" και "ψευδοπολιτισμικές", όπως μια μηχανή του κιμά “καταπίνει” κρέατα διαφόρων σχημάτων και ειδών και τα μετατρέπει σε ομοιόμορφους "κιμάδες".

Αυτές ήταν οι ΗΠΑ και γι' αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκαν. Οι ΗΠΑ ήταν το μεγάλο "στοίχημα" των Προτεσταντών της Ευρώπης εναντίον όλων των χριστιανικών δογμάτων ...Ο "δρόμος" των Προτεσταντών για την κοσμοκρατορία. Οι ΗΠΑ ήταν το μεγάλο Προτεσταντικό κράτος, που, χωρίς το δόγμα του να είναι εμφανές, "κατάπινε" όλα τα υπόλοιπα. Σε αυτό το κόλπο, όμως, οι Προτεστάντες δεν θα μπορούσαν να ήταν μόνοι τους. Ήταν πολύ μεγάλο για τα "μέτρα" τους. Απαιτούνταν να συνεισφέρουν όλοι οι Προτεστάντες ό,τι μπορούσαν και ταυτόχρονα να προδοθούν οι Καθολικοί, ώστε να μπορέσει να "τρέξει" το "κόλπο".

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται η Γαλλία ...Ο μεγάλος "προδότης" του Καθολικού Κόσμου. "Πατέρας" αυτής της προδοτικής Γαλλίας δεν ήταν ο Ναπολέων, αλλά ο Ρισελιέ. Η Γαλλία λειτουργεί μόνιμα με βάση τις "εντολές" του καχεκτικού και αρρωστιάρη Ρισελιέ ...Θεωρητικά Καθολική, όμως πρακτικά "μέσα" σε όλα τα Προτεσταντικά τα "κόλπα".

Ο Ρισελιέ ήταν ταυτόχρονα ιερέας και πολιτικός. Επίσκοπος από τα 23 του και πολιτικός μέχρι τον θάνατό του. Ως Καθολικός ιερέας με υπέρμετρες φιλοδοξίες είχε κόντρα με τη Ρώμη και τους "προϊσταμένους" του. Ως πολιτικός ηγέτης Καθολικού κράτους είχε κόντρα με τους απόλυτα ισχυρούς παράγοντες της Καθολικής κοινωνίας, που ήταν οι Αψβούργοι. Βρισκόταν σε ανταγωνισμό με αυτούς ...Ανταγωνισμό, που η μοχθηρή του φύση μετέτρεψε σε θανάσιμη και χωρίς κανέναν ηθικό περιορισμό μάχη. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε είχαν γίνει και αναρίθμητες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του. Ο φθόνος του απέναντι στη Ρώμη και ο ανταγωνισμός του με τους Αψβούργους της Ισπανίας και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ήταν το "άλλοθι" που χρειαζόταν, ώστε να αλλάξει κρυφά "στρατόπεδο", χωρίς όμως να "μετακινηθεί" ο ίδιος ή να "μετακινήσει" τη Γαλλία από το Καθολικό δόγμα.

Η "μετακίνηση" αυτή δεν έγινε ποτέ επισήμως, αλλά η Γαλλία μετά τον Ρισελιέ ποτέ ξανά δεν θα ήταν η ίδια. Η προδοσία της θα καθόριζε για πάντα το προφίλ της ...Η Γαλλία ήταν αυτή, η οποία πρόδωσε το Καθολικό στρατόπεδο στην εποχή της σύγκρουσης του Προτεσταντισμού με τον Καθολικισμό. Μιλάμε για προδοσία κανονική και με ό,τι αυτή συνεπάγεται ως πρακτική. Μιλάμε για "‘υπόγειες"‘ πολιτικές, μυστικές συμφωνίες και κρυφές χρηματοδοτήσεις των αντιπάλων ...Η Γαλλία ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, ο οποίος έδωσε τέλος στον Τριακονταετή Πόλεμο με αποτέλεσμα υπέρ των Προτεσταντών.

Σε μια εποχή, που ο Καθολικισμός έδειχνε να επιβάλλεται στην Ευρώπη, έγινε μια ανέλπιστη "ανατροπή". Οι Σουηδοί επιτέθηκαν στους Καθολικούς και ανέτρεψαν την κατάσταση. Αυτή η σουηδική επίθεση, η οποία έγειρε οριστικά την "πλάστιγγα" της νίκης υπέρ των Προτεσταντών, χρηματοδοτήθηκε κρυφά από τον Ρισελιέ, ακριβώς για να ανατρέψει την κατάσταση. Από εκεί και πέρα η Γαλλία είναι μονίμως "στρατευμένη" στο πλευρό τους. Ήταν "στρατευμένη", γιατί οι ηγεσίες της ήταν μονίμως επιλογές των Προτεσταντών ...Από τον χρηματοδοτούμενο από τους Εβραίους τραπεζίτες Ναπολέοντα μέχρι τον σημερινό "σοσιαλιστή" Ολάντ, όλοι τους ήταν ίδιοι και εξαρτώμενοι από τα ίδια "κέντρα" εξουσίας.

Η Γαλλία ήταν πάντα —και παραμένει— το κρυφό "χαρτί" των Προτεσταντών. Το Παρίσι του Βορρά είχε κάνει "κολεγιά" με τους Προτεστάντες ...Πραγματική "κολεγιά" —με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες που συνεπάγεται ο όρος— ..."Κολεγιά" με όλους τους Προτεστάντες, οι οποίοι είχαν "κόντρα" με τους Καθολικούς ανταγωνιστές του Ρισελιέ ...Με τους Ολλανδούς, οι οποίοι ήταν κατακτημένοι από τους Αψβούργους της Ισπανίας ...Με τους Πρώσους, οι οποίοι ήταν σε πόλεμο με τους Αψβούργους της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ...Με τους Βρετανούς, οι οποίοι τον βοηθούσαν σε όλες τις προσπάθειές του εις βάρος των Καθολικών ανταγωνιστών του. Αυτό αποφάσισε ο προδότης του Καθολικισμού και Καθολικός Καρδινάλιος της Γαλλίας Ρισελιέ. Αυτός αποφάσισε να βάλει τη Γαλλία να λειτουργεί υπέρ των Προτεσταντών και πάνω στις δικές του επιλογές "στήθηκε" η Γαλλία των επόμενων αιώνων. Ο Καθολικός Ρισελιέ ήταν αυτός, οποίος έγειρε την "πλάστιγγα" προς τη μεριά της Προτεσταντικής κυριαρχίας στην Ευρώπη.  

Από εκεί και πέρα η Γαλλία μόνον θεωρητικά ήταν ένα Καθολικό κράτος. Μετά τον Ρισελιέ η εξουσία στη Γαλλία —αρχής γενομένης από τον θαυμαστή του Μαζαρίνο— πήγαινε κατ' αποκλειστικότητα στους ομοϊδεάτες του. Η Γαλλία έγινε ίδια με τον "πατέρα" της ...Δόλια, μικρόψυχη, πονηρή, ύπουλη και κρυψίνους. Μια Γαλλία, η οποία πάντα δρα ερήμην των πολιτών της ...Που ποτέ δεν τους αποκαλύπτει τις υστεροβουλίες της. Γι' αυτόν τον λόγο η Γαλλία συμμετείχε χωρίς καμία αντίδραση σε όλες τις "πονηριές" των Προτεσταντών. Όταν λέμε σε όλες, εννοούμε και στο αμερικανικό "κόλπο" ...Το μεγαλύτερο "κόλπο" του Προτεσταντισμού ...Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν με "ρεφενέ". Στο όνομα των Προτεσταντικών συμφερόντων —που στόχευαν την κοσμοκρατορία— ο καθένας από τους "συνεταίρους" έβαλε ό,τι "μπορούσε". Οι WASP, ως Αγγλοσάξονες, συνεργάστηκαν σε όλο το ευρωπαϊκό τους εύρος. Η Βρετανία των Γερμανών βασιλέων χρησιμοποίησε και τον γερμανικό λαό στο "κόλπο" της Αμερικής ...Όλοι οι Προτεστάντες στο "κόλπο". Η Βρετανία έβαλε ως "μαγιά" τα εδάφη των πρώην αμερικανικών αποικιών της και η Γερμανία μαζί με τους υπόλοιπους Προτεστάντες έβαλαν πληθυσμό εποίκων. Εκατομμύρια Προτεστάντες μετακινήθηκαν, ώστε να ισχυροποιηθούν στις ΗΠΑ έναντι των Καθολικών.

Πώς βρέθηκαν άραγε να υπάρχουν σήμερα πάνω από πενήντα εκατομμύρια Γερμανοί Προτεστάντες στις ΗΠΑ; Το 17% του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι γερμανικής καταγωγής. Είχε ποτέ η Πρωσία —Γερμανία δεν υπήρχε τότε— αποικίες στη Βόρεια Αμερική; Όχι βέβαια. Τους Γερμανούς τους κουβάλησαν οι ομόδοξοί τους Αγγλοσάξονες Προτεστάντες και τους έδιναν γη από αυτήν που άρπαζαν κυρίως από τους Καθολικούς της Δύσης. Στις δεκαετίες προ και μετά του “εμφυλίου” (1861-1865), πάνω από 6 εκατομμύρια Γερμανοί έποικοι μετακινήθηκαν στις ΗΠΑ ...6 εκατομμύρια άνθρωποι σε μια εποχή που τα πληθυσμιακά νούμερα της καταπονημένης από τους πολέμους Ευρώπης δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης για τι ακριβώς μιλάμε —αλλά και τις τάξεις των μεγεθών—, αρκεί να σκεφτεί ότι το 1864 η ελεύθερη Ελλάδα της εποχής —μαζί με τα νησιά του Ιονίου— δεν ξεπερνούσε το 1,4 εκατομμύρια ανθρώπων ...Τέσσερις "Ελλάδες" Γερμανών μετακινήθηκαν προς τις ΗΠΑ μέσα σε λίγες δεκαετίες. Το 1865, τα περίπου 3,5 εκατομμύρια Αφροαμερικανών, οι οποίοι απέκτησαν δικαιώματα, αντιπροσώπευαν το 40% του πληθυσμού των βόρειων πολιτειών προπολεμικά.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι τα 6 εκατομμύρια των Γερμανών ήταν ένα τεράστιο νούμερο ...Ήταν σχεδόν διπλάσιοι από τους Αφροαμερικανούς του Βορρά ...Ήταν σχεδόν ίσοι με όλους τους υπόλοιπους πληθυσμούς του Βορρά ...Ήταν ένα σημαντικό ποσοστό της ίδιας της Πρωσίας ...Ένα ολόκληρο "κομμάτι" της Πρωσίας πέρασε τον ωκεανό. Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι αυτό δεν έγινε σε επίπεδο ατομικής πρωτοβουλίας. Για να γίνει μια τέτοια κολοσσιαία μετακίνηση πληθυσμού, πάρθηκαν αποφάσεις του υψίστου επιπέδου ...Ο Κάιζερ ο ίδιος πρέπει να έδωσε το "πράσινο" φως.

Να σκεφτεί ο αναγνώστης ότι πάνω από 200.000 ήταν οι Γερμανοί, οι οποίοι πολέμησαν ως στρατιώτες —με το αζημίωτο— στον αμερικανικό "εμφύλιο". Πολύ πριν δηλαδή κάποιοι Γερμανοί ξεχυθούν στην Ευρώπη, για να την "καθαρίσουν" από τα "μιάσματα", κάποιοι ομοεθνείς τους είχαν ξεχυθεί στον Νότο των ΗΠΑ και τον "καθάριζαν" από τους Νότιους ...Μπορεί από εκεί να τους έμεινε και το πάθος τους, όταν μιλάνε εναντίον των Νοτίων ...Πάντα κάποιοι Νότιοι τους φταίνε, είτε ακολουθούν τον ψυχοπαθή τον Σέρμαν είτε τον όμοιό του Χίτλερ.

Ας σκεφτεί κάποιος τη δήλωση του Σέρμαν για τους Νότιους και ας φανταστεί τους χιλιάδες Γερμανούς στρατιώτες, οι οποίοι τον συνόδευσαν και θα καταλάβει πόσο "εμφύλιος" ήταν ο “αμερικανικός εμφύλιος”. Μπορεί οι Γερμανοί να μην συμμετείχαν σε πολλά πολιτισμικά δρώμενα, αλλά στις σφαγές της ανθρωπότητας είχαν μόνιμη συμμετοχή. Διακρίθηκαν για τις "δεξιότητές" τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη. Παντού έχουν κάνει εγκλήματα ...Στους πάγους της Σκανδιναβίας ...στις ερήμους της Αφρικής ...στα ιταλικά σοκάκια ...στα ελληνικά νησιά ...στις γαλλικές κοιλάδες και στο κείμενό μας αποδεικνύεται ότι εγκλήματα έχουν κάνει και στους βάλτους του Μισισιπή ...Ο καθένας στο είδος του και οι Γερμανοί στα μαζικά εγκλήματα.

Για να μην νομίζουν κάποιοι πως άτυχη ήταν μόνον η Ευρώπη που τους γνώρισε. Είναι προφανές πως ούτε ο Νέος Κόσμος γλίτωσε από τις "τέχνες" των Ούννων. Τους "θυμήθηκαν" οι Καθολικοί Ευρωπαίοι μετανάστες του Νέου Κόσμου, όταν τους ξαναείδαν στον Νότο μαζί με τον Σέρμαν και τους "γνώρισαν" και οι Ινδιάνοι, όταν τους είδαν για πρώτη φορά στη Δύση μαζί με τον Κάστερ ...Τον γνωστό George Armstrong Custer, που ήταν ο μακελάρης των άμαχων Ινδιάνων ...Ο Custer με το αμερικανοποιημένο όνομα, ο οποίος ήταν γιος του Paulus και της Gertrude Küster από τη γερμανική Ρηνανία. "Διέπρεπαν" οι Ούννοι στον Νέο Κόσμο από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους σ' αυτόν. Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι έκαναν τη "δουλειά" τους εκεί όπου πήγαν ...Εκεί όπου κλήθηκαν από τους ομοδόξους τους να συμμετάσχουν μαζικά στον τομέα της "εξειδίκευσής" τους.

Back to content | Back to main menu