Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό ήταν το μερίδιο που έβαλαν οι Γερμανοί, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του “εταίρου” στις ΗΠΑ. Για την ιδιοκτησία των ΗΠΑ άλλοι έβαζαν το "μυαλό", άλλοι έβαζαν "χωράφια" και οι Γερμανοί το "κρέας". Πάντα αυτό έβαζαν οι Γερμανοί ως "υποθήκη" για τη συμμετοχή τους στα "κόλπα" των υπολοίπων Προτεσταντών ...Αυτό είχαν και αυτό έβαζαν. Ας ψάξει κάποιος να δει τι κόστισε σε γερμανικό "αίμα" ο Προτεσταντικός αιώνας και θα καταλάβει τι εννοούμε ...Οι Γερμανοί αιματοκυλίστηκαν οι ίδιοι και αιματοκύλισαν τους άλλους, για να κυριαρχήσουν στον κόσμο οι Προτεστάντες.

Πληθυσμιακά και μόνον να το σκεφτεί κάποιος, οι Γερμανοί είναι σχεδόν ισότιμοι συνέταιροι με τους Αγγλοσάξονες στις ΗΠΑ. Στην κυριολεξία πιο πολύ "γερμανικές" είναι οι ΗΠΑ από πλευράς πληθυσμού παρά "βρετανικές". Πρέπει να υπήρξαν εποχές, που πιο πολλοί ήταν οι γερμανόφωνοι στη χώρα παρά οι αγγλόφωνοι. Οι Γερμανοί στην πραγματικότητα ήταν αυτοί, οι οποίοι έδωσαν τη σκληρή Προτεσταντική ταυτότητα στις ΗΠΑ. Αυτά δεν είναι δικές μας εικασίες. Ο χάρτης, τον οποίο παραθέτουμε και έχει δημιουργηθεί από την αμερικανική στατιστική υπηρεσία, απλά επιβεβαιώνει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτά τα οποία λέμε. Με γαλάζιο χρώμα είναι οι Αμερικανικές Πολιτείες και οι νομοί τους, στις οποίες κυριαρχούν αριθμητικά οι πληθυσμοί γερμανικής καταγωγής ...Πιο γερμανικές είναι οι ΗΠΑ από την ίδια τη Γερμανία.


Αυτό όμως, όπως είπαμε, δεν θα έφτανε από μόνο του στους Προτεστάντες, για να ιδιοποιηθούν τον χώρο, τον οποίο σήμερα καταλαμβάνουν οι ΗΠΑ. Δεν έφτανε η συνεργασία Βρετανών και Γερμανών, για να "κινηθεί" η κατάσταση. Ήταν πολύ ορατοί και άρα πολύ προκλητικοί, για να μην γίνουν αντιληπτοί για τις προθέσεις τους. Οι Καθολικοί ήταν πολύ ισχυροί, για να μην αντισταθούν στον γερμανικό εποικισμό των κτήσεών τους. Σε αυτό το σημείο έπαιξε ρόλο η Γαλλία. Ανάλογα μεγάλη ήταν και η συνεισφορά της Γαλλίας στην ίδρυση των ΗΠΑ. Η Γαλλία, ως "συνέταιρος", έβαλε κι αυτή μεγάλο κεφάλαιο για την ίδρυσή τους ...Εξίσου μεγάλο με τους Βρετανούς και τους Γερμανούς. Η Γαλλία, δηλαδή, είναι ιδρυτικός "μέτοχος" του κράτους των ΗΠΑ και όχι απλά ένας σύμμαχος.


Συμβολικά η Γαλλία χάρισε στις ΗΠΑ το σύμβολό τους, που ήταν το Άγαλμα της Ελευθερίας, αλλά πρακτικά παρέδωσε πολύ περισσότερα. Απλά με το σύμβολο εκείνο "θυμίζει" πάντα τη συμμετοχή της στο αμερικανικό "μετοχολόγιο".  Παρέδωσαν οι Βρετανοί τις κτήσεις τους, για να δημιουργηθούν οι ΗΠΑ, αλλά παρέδωσαν και οι Γάλλοι τις δικές τους, προκειμένου να πάρει "μπροστά" αυτή η δημιουργία. Οι βρετανικές κτίσεις δημιούργησαν τον "πυρήνα" των ΗΠΑ, αλλά οι γαλλικές τού έδωσαν τον τρόπο λειτουργίας.


Βρετανοί, Γερμανοί και Γάλλοι παραμέρισαν τα στενά εθνικά τους συμφέροντα, προκειμένου αυτές οι δυνάμεις να υποστηρίξουν πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα ...Συμφέροντα, τα οποία θα αποκτούσαν σε κάποια στιγμή την κοινή τους "συνισταμένη", που λέγεται ΗΠΑ. Έβαλαν "υποθήκες", προκειμένου να δημιουργήσουν τον ψευδοάθρησκο γίγαντα, ο οποίος θα "κατάπινε" τα πάντα. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν πολύτιμη η συμμετοχή της Καθολικής Γαλλίας στο Προτεσταντικό κόλπο. Οι "Καθολικοί" Γάλλοι παρέδωσαν τις αποικίες τους, για να ξεκινήσει η Προτεσταντική "φάμπρικα" του καλπασμού του "ανθρωπισμού", που άρπαζε τα πάντα.


Αυτοί ήταν που πρώτοι —και "οικειοθελώς"— αναγνώρισαν τις μοντέρνες "αξίες", τις οποίες αντιπροσώπευαν οι ΗΠΑ και μπήκαν στο αμερικανικό "σφαγείο" τους. Γιατί; Για να δώσουν το καλό "παράδειγμα" και στους άλλους Καθολικούς της Αμερικής ...Στους Καθολικούς, οι οποίοι ήταν οι πραγματικοί στόχοι των Προτεσταντών. Η "αυτοθυσία" της Γαλλίας ήταν το προαπαιτούμενο, για να μην αντιδράσουν οι Ισπανοί ή οι Πορτογάλοι, όταν θα αναγκάζονταν και οι ίδιοι να υποστούν τις αμερικανικές "σφαγές" των αποικιών τους ...όταν θα αναγκάζονταν να υποστούν τον Προτεσταντικό εποικισμό των Γερμανών. Η Γαλλία ήταν ο πρώτος αυθόρμητος "εθελοντής" της νέας κατάστασης ...Το πρώτο πρόθυμο "θύμα", που θα έδινε την καλή πρώτη έξωθεν "μαρτυρία" ...Η πρώτη Καθολική δύναμη, που επέτρεψε στους Προτεστάντες Γερμανούς να εποικίσουν τις αμερικανικές επαρχίες της. Από τη στιγμή που οι συνωμότες κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τη "φάμπρικα" στην Αμερική, ήταν θέμα χρόνου να επανέλθουν στην Ευρώπη ...Στον βασικό τους στόχο ...Στην "καρδιά" του χριστιανικού συστήματος.


Όλα αυτά απαιτούσαν χρόνο. Έπρεπε να "ρυθμιστεί" κατάλληλα Ευρώπη, για να μπορέσει κάποτε η "κουρευτική" μηχανή της Αμερικής να μπει και σ' αυτήν. Στο διάστημα που οι ΗΠΑ αποκτούσαν την απαιτούμενη ομοιογένεια, οι Προτεστάντες "δούλευαν" και στην Ευρώπη ...Πάντα με τη συμμετοχή της Γαλλίας. Η Γαλλία συμμετείχε σε όλα τα "κόλπα" που ακολούθησαν, μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη Προτεσταντική κυριαρχία ...Συμμετείχαν οι Γάλλοι στις "στημένες" συγκρούσεις των Προτεσταντών, οι οποίες δήθεν ονομάζονταν Παγκόσμιοι Πόλεμοι ...Πόλεμοι, που, κάθε φορά που γίνονταν, δεν καταστρέφονταν οι αντίπαλοι πρωταγωνιστές, αλλά μόνον οι στόχοι των πρωταγωνιστών. Δεν καταστρέφονταν οι "μονομάχοι", αλλά οι "παρατηρητές", οι οποίοι παρασύρονταν στο "σφαγείο".


Για παράδειγμα, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν με "πάθος" οι Προτεστάντες Βρετανοί τους Προτεστάντες Γερμανούς και κανένας από αυτούς τους δύο δεν έπαθε τίποτε. Αυτοί, οι οποίοι —ως δια μαγείας— καταστράφηκαν, ήταν όλοι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί τους ...Η Καθολική Αυστροουγγαρία των Αψβούργων, η Ορθόδοξη Αυτοκρατορία των Τσάρων και η Οθωμανική Αυτοκρατορία του Σουλτάνου. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Προτεστάντες Βρετανοί ξαναπολέμησαν με "πάθος" τους Προτεστάντες Γερμανούς, οι οποίοι ήθελαν να υποδουλώσουν την Ευρώπη και η Ευρώπη —ως δια μαγείας— κατακτήθηκε από τους Προτεστάντες Αμερικανούς. Μιλάμε για "φάμπρικα". Κάθε φορά που "πλακώνονταν" οι Προτεστάντες μεταξύ τους, τα "θύματα" ήταν οι εχθροί τους ...Στους "εμφύλιους" των Προτεσταντών πάντα οι ζημιές ήταν των υπολοίπων.


Το ίδιο κόλπο, που έκανε η "συμμορία" στην Αμερική, το επανέλαβε και στην Ευρώπη, για να ελέγξει απόλυτα τον χριστιανισμό. Οι ίδιοι πάντα παράγοντες είχαν κάνει το ίδιο κόλπο και στη Μέση Ανατολή ...αρχικά, για να αποσπάσουν Επαρχίες από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και στη συνέχεια, για να "ρυθμίσουν" το Ισλάμ κατά βούληση ...Το επαναλαμβανόμενο "κόλπο" των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας και Γαλλίας. Όπως με την ψευδοσύγκρουση μεταξύ της Προτεσταντικής Γερμανίας και της Προτεσταντικής Βρετανίας "έφαγαν" ολόκληρη την Ευρώπη από τους λαούς της, έτσι έκαναν πάντα, όταν ήθελαν να "καταπιούν" έναν στόχο. Έμπαιναν μέσα σ' αυτόν, "μεταφέροντας" εντός του μια μεταξύ τους ψευδοσύγκρουση. Τον δίχαζαν και έπαιζαν το παιχνίδι του "καλού" και του "κακού". Ο "κακός" έχανε πάντα τη μάχη, εφόσον αυτό προέβλεπε το "σενάριο", αλλά ο "καλός" τρύπωνε εκεί για πάντα.


Ο Χίτλερ, δηλαδή, δεν ήταν το πρώτο τους κόλπο. Πριν από αυτόν το ίδιο έκαναν και με τον Ναπολέοντα. Όπως χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, ώστε να γίνει "εχθρός" τους, έτσι χρηματοδότησαν και τον Ναπολέοντα ...Τον Καθολικό Ναπολέοντα, ο οποίος εξασθένησε όλα τα Καθολικά και Ορθόδοξα κράτη της Ευρώπης και στο τέλος "ηττήθηκε" από τους "σωτήρες" και νέα αφεντικά της Ευρώπης ...Τον Καθολικό Ναπολέοντα, ο οποίος έκανε την εκστρατεία στην Αίγυπτο. Ο "κακός" ο Ναπολέων ηττήθηκε στην Αίγυπτο και έμεινε στην περιοχή για πάντα ο "καλός" Βρετανός "σωτήρας". Ο "κακός" εισβολέας ηττήθηκε και έμεινε στην περιοχή ένας ξένος "νταβατζής", που κανένας δεν τον χαρακτήριζε πλέον εισβολέα. Μπορείς να αποκαλέσεις εισβολέα έναν "καλοπροαίρετο", ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει; ...Όπως είχαν "φάει" νωρίτερα και την Αμερική από τους Καθολικούς, έτσι έκαναν και εις βάρος των πάντων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.


Όλα αυτά με τον σχεδιασμό που περιγράψαμε. Με την ψευδοσύγκρουση της αμερικανικής απελευθέρωσης δημιούργησαν τις αιμοβόρες ΗΠΑ. Με την ψευδοσύγκρουση της Προτεσταντικής Βρετανίας με τις Προτεσταντικές Πολιτείες της Αμερικής "γέννησαν" τον σημερινό "νταβατζή"-προστάτη ολόκληρης της ηπείρου. Με το ελάχιστο κόστος των έτσι κι αλλιώς επισφαλών βρετανικών και γαλλικών αποικιών της Αμερικής και το τζάμπα γερμανικό "κρέας", οι Προτεστάντες είχαν δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο "τέρας" ...Ένα "τέρας", το οποίο εκτελούσε απόλυτα τις εντολές τους και είχε αποτελεσματικότητα σε όλες τις χρήσεις ...Ένα τέρας, το οποίο ήταν θέμα χρόνου να βάλει "χέρι" σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ο απόλυτος έλεγχος της Καθολικής Γαλλίας ήταν το "κλειδί" για την επιτυχία του πονηρού Προτεσταντικού σχεδιασμού. Η επικράτηση των Προτεσταντών στην Καθολική Γαλλία έγινε με το ίδιο κόλπο που εφαρμόστηκε και στο Ισλάμ. Όπως στο Ισλάμ οι Προτεστάντες έδωσαν την εξουσία στη μειονότητα των φανατικών "αδερφών", έτσι έκαναν και στη Γαλλία. Εκμεταλλευόμενοι τις "πόρτες", τις οποίες κάποτε τους άνοιξε ο Καθολικός Ρισελιέ, ενίσχυσαν και αναγνώρισαν τους "αδερφούς" Καλβινιστές, οι οποίοι είναι μια εκδοχή του Προτεσταντισμού. Τους βοήθησαν να "κρυφτούν" —όπως συνέβη και με τις ΗΠΑ πίσω από τις μεγάλες "ιδέες" της Γαλλικής Επανάστασης— και τους έκαναν μόνιμους εξουσιαστές τής Γαλλίας, χωρίς να φαίνονται ως αιρετικοί και χωρίς να προκαλούν τη φανατικά Καθολική γαλλική κοινωνία ...Δεν ήταν Καθολικοί, όχι επειδή ήταν Προτεστάντες, αλλά επειδή ήταν "προοδευτικοί" επαναστάτες. Παρίσταναν τους άθρησκους, οι οποίοι έκαναν "θρησκεία" τους τον "ανθρωπισμό" και τον "πολιτισμό".


Η Γαλλική Επανάσταση, δηλαδή, έγινε μια "κολυμπήθρα" του "διαφωτισμού", όπου μέσα σ' αυτήν μπήκαν όλοι οι χαφιέδες των Προτεσταντών και βγήκαν "δημοκράτες", "φιλελεύθεροι", "πολιτισμένοι" κλπ.. Αν σκεφτεί κάποιος ότι το γαλλικό "στέμμα" ήταν φανατικοί Καθολικοί, εύκολα καταλαβαίνει ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους ανέτρεψαν ...Εύκολα καταλαβαίνει ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους αποκεφάλισαν ...Εύκολα καταλαβαίνει ποιοι τους στήριξαν και από πού ...Εύκολα εξηγείται επίσης και το πώς στην Ευρώπη του "διαφωτισμού" όλοι οι Προτεστάντες "γαλαζοαίματοι" αποθέωσαν τους Γάλλους "επαναστάτες", αλλά μυστηριωδώς για τους εαυτούς τους δεν "υιοθέτησαν" τις δημοκρατικές τους απόψεις. Προφανώς μόνον οι Καθολικοί βασιλείς ή οι Ορθόδοξοι Τσάροι δεν ήταν "καλοί" ...Οι Βρετανοί, οι Σουηδοί ή οι Ολλανδοί βασιλείς ήταν "δημοκράτες".


Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που σε ολόκληρη την Ευρώπη γίνεται προπαγάνδα σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου υπέρ της Γαλλικής Επανάστασης. Γιατί; ...Γιατί πίσω από τις "αρχές" τής επανάστασης μπορούν και κρύβονται όλοι οι Προτεστάντες και οι χαφιέδες τους ...Κρύβονται οι Προτεστάντες, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο, αλλά κρύβονται και οι Κολεγιόπαιδες χαφιέδες τους, που κυβερνούν τα κράτη. Η "Γαλλική Επανάσταση", όπως και στην περίπτωση της "επανάστασης" των ΗΠΑ, τους έδινε τη δυνατότητα να "αποχρωματίσουν" θρησκευτικά οτιδήποτε τους έθιγε. Για να μην έχουν προβλήματα με τους Καθολικούς ή τους Ορθόδοξους, παρίσταναν κι αυτοί τους "προχωρημένους" και τους "υπεράνω" θρησκείας ..."Υπεράνω" θρησκείας, αλλά πάντα κινούμενοι από τα ίδια θρησκευτικά κέντρα.


Είναι πλέον προφανές ότι η παροιμιώδης "κόντρα" της Γαλλίας με τη Βρετανία είναι για το "ξεκάρφωμα" ...Για να ρίχνουν "στάχτη" στα μάτια των Καθολικών της Γαλλίας και της Ρώμης. Η "κόντρα" τους ανήκει στο ίδιο παιχνίδι με την "κόντρα" των Γερμανών με τους Βρετανούς ή των Γάλλων με τους Γερμανούς ...Για τα "μάτια" των άλλων. Η Γαλλία έχει κάνει την επιλογή της και δεν την αλλάζει. Είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει τους Προτεστάντες σε όλους τους σχεδιασμούς τους. Το έκανε στο παρελθόν και είναι έτοιμη να το κάνει και στο μέλλον.  Αντιλαμβανόμαστε ότι η "Καθολική" Γαλλία του Παρισιού του Βορρά είναι ένα από τα μυστικά, τα οποία επιτρέπουν στους Προτεστάντες να ελέγχουν τη Μεσόγειο του Νότου ...Τη Μεσόγειο, που, όπως είπαμε στην αρχή του κειμένου, είναι το "κλειδί" για την κοσμοκρατορία τού κάθε επίδοξου σφετεριστή.


Χωρίς τη Γαλλία αυτόν τον έλεγχο δεν θα τον είχαν ποτέ οι Προτεστάντες. Γιατί; Γιατί στη Γαλλία βρίσκεται η "κερκόπορτα" της Μεσογείου. Από τη Γαλλία "μπαίνουν" οι Προτεστάντες στη Μεσόγειο. Από τη Γαλλία απλώνουν το χέρι και ανακατεύουν τα δεδομένα στη Μεσόγειο ...Στην εχθρική και επίφοβη γι' αυτούς Μεσόγειο. Η ιστορία του κόσμου θα ήταν διαφορετική, αν αυτή η Γαλλία δεν διέθετε μεσογειακές ακτές ...Αν δηλαδή η Οξιτανία δεν ήταν γαλλική περιφέρεια και ήταν ελεύθερη ...Αν η Μεσογειακή Οξιτανία αποτελούσε "φράγμα" για την επαφή των Προτεσταντών στη Μεσόγειο.


Ένας από τους λόγους, που η Γαλλία είναι υποκριτικά "πιστή" στον Ναπολέοντα, είναι και η "καταγωγή" του. Ο Ναπολέοντας είναι ένας από τους "πατέρες" της "χρήσιμης" Γαλλίας, γιατί έχει μεσογειακή καταγωγή. Ήταν Κορσικανός και αυτό δίνει "συγγένεια" στο Παρίσι του ομιχλώδους Βορρά με τον ηλιόλουστο Νότο ..."Μέγα" ονόμασαν τον τενεκέ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν τεχνητή εθνική υπερηφάνεια ..."Στρατηλάτη" ονόμασαν έναν άνθρωπο, ο οποίος έγινε περισσότερο διάσημος για τις ήττες του παρά για τις νίκες του ...Ο εθνικός ήρωας των Γάλλων, ο οποίος πέθανε σαν "οικόσιτο" στον "καναπέ" των Βρετανών. Απομονωμένος από τους πάντες, προκειμένου να μην διαρρεύσει τίποτε περί του ρόλου τους και του σχεδιασμού τους. Τους "δουλεύουν" κανονικά τους Οξιτανούς με τον Ναπολέοντα, προκειμένου να τους δημιουργήσουν τις κατάλληλες ενοχές ή ταυτίσεις με το Παρίσι.


Δεν είναι όμως μόνον ο "εθνικός" ήρωας των Γάλλων απάτη. Εξίσου απάτη είναι και ο ίδιος ο "εθνικός" τους ύμνος. Ό,τι έχει σχέση με την έννοια του "εθνικού", η Γαλλία τα χρησιμοποιεί, για να "καπελώνει" την Οξιτανία, προκειμένου να μην χάνει την επαφή με τη Μεσόγειο. Όλα τα χρησιμοποιούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ακόμα και ο γαλλικός ύμνος είναι μια απάτη με αυτήν τη στόχευση ...Ονομάζεται "Μασσαλιώτιδα", γιατί έτσι βόλευε το εθνικό παραμύθι και όχι επειδή αυτό είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη ...Πολεμικό άσμα για τη στρατιά του Ρήνου (Chant de guerre pour l'armée du Rhin) ήταν, αφού γράφτηκε σαν πολεμικό εμβατήριο των Βορείων. Επειδή τάχα το τραγουδούσαν κάποιοι Μασσαλιώτες στο Παρίσι, τα "διέγραψαν" όλα όσα το αφορούσαν και θυμούνταν μόνον ό,τι βόλευε ...Ευτυχώς δεν το τραγουδούσαν τίποτε Τούρκοι και θα το έβγαζαν "η ζημιάρα η Σμυρνιά".


..."Δούλεμα" κανονικό. Οι Οξιτανοί στην υπόθεση Γαλλία δεν έβαλαν μόνον τον "πατέρα" της, αλλά και τον εθνικό της ύμνο ..."Αυθεντικοί" Γάλλοι ...Οι "αυθεντικότεροι" ...Σχεδόν οι "κατακτητές" του Βορρά. Είναι δυνατόν να αμφισβητήσουν την Γαλλία; Η Οξιτανία (Occitània) είναι ο λόγος που οι Προτεστάντες έχουν μόνιμη "πρόσβαση" στη Μεσόγειο. Για όσο διάστημα η Γαλλία θα χρειάζεται τη βοήθεια των Προτεσταντών, για να διατηρεί την Οξιτανία στην κατοχή της, θα την παρέχει και σ' αυτούς. Η Οξιτανία βρισκόταν πάντα εκτός του "βεληνεκούς" του Προτεσταντισμού και δεν είχε ποτέ σχέσεις με τους "κολλητούς" του Παρισιού ...Ήταν και παραμένει εχθρική προς το Παρίσι. Η μεγαλύτερη πόλη της είναι η Μασσαλία, η οποία είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε "κόντρα" με το Παρίσι ...Μια πόλη, την οποία το Παρίσι φρόντισε να την "εξουδετερώσει" με τα μέσα των Προτεσταντών. Πώς; ...Με τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ...Την "φόρτωσε" με χιλιάδες φανατικούς μωαμεθανούς μετανάστες και λαθρομετανάστες, οι οποίοι "νοθεύουν" τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της ...Μωαμεθανούς, οι οποίοι με την παρουσία τους "θολώνουν" συλλογικές μνήμες.


Η πολυτιμότητα της Οξιτανίας για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό των Προτεσταντών φαίνεται από το γεγονός ότι μια τόσο πολύτιμη και διάσημη μεσογειακή περιφέρεια είναι παντελώς άγνωστη. Όλοι γνωρίζουν την Καταλονία, τη Λομβαρδία ή την Τοσκάνη, αλλά κανένας δεν γνωρίζει την Οξιτανία. Όλοι γνωρίζουν τις αυτονομιστικές τάσεις, είτε των Καταλανών είτε της Λέγκας της Λομβαρδίας, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τα αντίστοιχα που αφορούν την Οξιτανία. Γιατί; ...Γιατί οι Προτεστάντες έχουν όφελος να διαφημίζουν τις διασπαστικές δυνάμεις των Καθολικών κρατών, όπως είναι η Ισπανία ή η Ιταλία. Δεν έχουν όμως όφελος να διαφημίζουν τις διασπαστικές δυνάμεις της πολύτιμης Γαλλίας. Γιατί; ...Γιατί μια πιθανή διάσπασή της θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα την Προτεσταντική κυριαρχία.


Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσει η Γαλλία την εθνική της "ενότητα", θα τιναχθεί στον αέρα ο σχεδιασμός των Προτεσταντών ...Θα αλλάξουν οι "ισορροπίες" και οι Προτεστάντες θα διαπιστώσουν γρήγορα ότι βρίσκονται πιο κοντά στη Σκανδιναβία παρά στη Μεσόγειο. Με δεδομένο λοιπόν πως "...όποιος ελέγχει τη Μεσόγειο, ελέγχει τον κόσμο όλο", αντιλαμβανόμαστε την πολυτιμότητα της Οξιτανίας ...Αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που κανένα ΜΜΕ —διεθνές ή περιφερειακό— δεν θα προβάλει τις κατά καιρούς εκδηλούμενες "ανησυχίες" της. Οι Προτεστάντες με όλα τα μέσα προσπαθούν να της επιβάλουν τη "λήθη" ...Να την "πείσουν" πως είναι μέρος της Γαλλίας του "δικού" της Ναπολέοντα και τίποτε παραπάνω ή διαφορετικό ...Να την κάνουν ακόμα και με τη βία να ξεχάσει τη γλώσσα της.


Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι στην Οξιτανία υπάρχει μια ξεχωριστή γλώσσα, η οποία δίνει τη μάχη της επιβίωσής της απέναντι στη σκληρή κρατική πολιτική της επιβολής της γαλλικής γλώσσας; Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει η βασκική ή η καταλανική γλώσσα, αλλά ελάχιστοι από εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχει και η οξιτανική ...Ελάχιστοι γνωρίζουμε ότι στα σπίτια τους οι Μασσαλιώτες ή οι Νικαιώτες δεν μιλάνε γαλλικά. Όμως, η ίδια η Οξιτανία φαίνεται ότι δεν ξεχνά το παρελθόν της, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους Προτεστάντες. Δεν ξεχνά ότι τα παιδιά της είναι "παιδιά" του διάσημου και τολμηρού εξερευνητή Πυθέα και όχι του χαφιέ Ναπολέοντα ..."Παιδιά" του γενναίου Μασσαλιώτη ελληνικής καταγωγής θαλασσοπόρου ...Όποτε μπορεί, το θυμίζει προς κάθε κατεύθυνση ...Όποτε μπορεί με τη στάση της να "ενοχλήσει" κάποιους, το κάνει.


Αυτό μας θυμίζουν οι Μασσαλιώτες στις κερκίδες της μεγάλης και αγαπημένης ομάδας της πόλης τους. Μας θυμίζουν ότι πάνω από όλα αισθάνονται άνθρωποι του Ήλιου και της Μεσογείου ...και μετά όλα τα άλλα. Η ελληνική "καταγωγή" τους απλά γίνεται ένα μέσο, για να στείλουν ένα "μήνυμα" στον παρισινό βορρά ...Ένα “μήνυμα”, το οποίο δεν έχει σχέση με εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς, αλλά με κοσμοαντιλήψεις ...Κοσμοαντιλήψεις, οι οποίες δεν αλλάζουν μέσα στον χρόνο, επειδή κάποιοι πονηροί παίρνουν "μαχαίρια" και χωρίζουν τον κόσμο όπως κάποιος κόβει μια τούρτα σε κομμάτια.


Αυτό, το οποίο έχει σημασία —για να συνεχίσουμε την ανάλυση περί ΗΠΑ—, είναι ότι ο σχεδιασμός τους είχε ιδιαιτερότητες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο οι Προτεστάντες δεν μπορούσαν να "αποχρωματίσουν" θρησκευτικά τις ΗΠΑ, δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν την καθολικά σχεδόν Καθολική Αμερική ...Αν δηλαδή για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσαν οι Προτεστάντες να "δείξουν" στον κόσμο ότι οι ΗΠΑ “δεν” είναι "δικές" τους, ώστε να αμβλύνουν τις αντιστάσεις των στόχων τους.


Γι' αυτόν τον λόγο υπήρχε και όλη αυτή η "παραφιλολογία" για την επίσημη γλώσσα, την οποία έπρεπε να επιλέξουν οι ΗΠΑ στα χρόνια της ίδρυσής τους. Οι αγγλόφωνοι Προτεστάντες σκέφτονταν δήθεν τι γλώσσα θα επέβαλαν στον άθρησκο "παράδεισό" τους ...Μέχρι και τα ελληνικά δήθεν σκέφτηκαν να επιλέξουν. Όλα αυτά ήταν μια "παράσταση", για να "υπνωτίσουν" τα υποψήφια θύματά τους ...Αερολογίες, για να "δουλέψουν" τους Λατίνους. Να νομίσουν οι Λατίνοι ότι κάτι νέο "χτιζόταν" εκεί δίπλα από την "πόρτα" τους και ότι θα τους συνέφερε κι αυτοί να συμμετάσχουν, εφόσον τα πάντα γίνονται πάνω σε λευκό "χαρτί" και εκ του μηδενός.


Μέσα σε αυτό το παραμύθι ανήκε και η επιλογή της γλώσσας του νέου δημιουργήματος. Η μόνη γλώσσα, η οποία πραγματικά θα μπορούσε να γίνει η γλώσσα των ΗΠΑ, ήταν η γερμανική, αλλά αυτή ήταν απολύτως ανεπιθύμητη ...Ανεπιθύμητη, γιατί θα θύμιζε στους Καθολικούς την εισβολή των σκληρών Λουθηρανών στις κτήσεις τους. Απλά, η δήθεν αναζήτηση γινόταν μέσα στα πλαίσια μιας βιτρίνας ελευθερίας, του τύπου ..."όλα συζητούνται, γιατί είμαστε ελεύθεροι και δημοκράτες".


Θα γινόταν όμως μια τέτοια φτηνή "παράσταση" χωρίς την "απελευθέρωση" των δήθεν Αμερικανών Προτεσταντών από τους Βρετανούς Προτεστάντες; Θα μπορούσαν οι Προτεσταντικές ΗΠΑ να παραστήσουν την ηγέτιδα κρατική δύναμη σε μια ήπειρο, όπου οι Καθολικοί λαοί της αγωνίζονταν για την ελευθερία; Θα μπορούσαν οι Προτεστάντες της Αμερικής να παραστήσουν τους ηγέτες των νέων και ελεύθερων "Αμερικανών" και να "αναμιχθούν" με τους Καθολικούς ολόκληρης της Αμερικής, χωρίς να είχαν "απελευθερωθεί" και άρα χωρίς να έχουν αποτινάξει από επάνω τους το Προτεσταντικό "στίγμα" της βρετανικής αποικίας; Θα μπορούσαν να τους πείσουν για τις "καλές" τους προθέσεις, αν δεν υπήρχε η καλή "μαρτυρία" της Καθολικής Γαλλίας; Η Γαλλία τούς επέτρεψε να μετατρέψουν τον "ελεύθερο" Καναδά σε πίσω μέρος της "αυλής" τους και αυτό σκόπευαν να κάνουν και με τα υπόλοιπα κράτη της Αμερικής.


Από τη στιγμή που κατάφεραν και έκρυψαν τα θρησκευτικά τους χαρακτηριστικά, όλα ήταν εύκολα. Σιγά-σιγά "ροκάνισαν" τα πάντα ...Όλη η ήπειρος έγινε ένας προδομένος "Καναδάς". Έχοντας την ευρωπαϊκή "εμπειρία" πάνω στις θρησκευτικές συγκρούσεις, είχαν την προνοητικότητα να αποφύγουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν εκεί, μέχρι να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Γι' αυτόν τον λόγο από την αρχή της ίδρυσης των ΗΠΑ κυριαρχούν στην ανώτατη διοίκησή τους οι "μυστικές" οργανώσεις και οι συνομωσίες ...Κυριαρχούν οργανώσεις, οι οποίες βρίσκονται σε άμεση και συνεχή επαφή με μυστικά κέντρα της Ευρώπης. Τα πάντα γινόταν κρυφά, γιατί οι Προτεστάντες ήταν πάντα οι πληθυσμιακά αδύναμοι και τους αδύναμους δεν τους συμφέρουν οι ανοικτές συγκρούσεις, αλλά οι ψευδοσυγκρούσεις, οι οποίες οδηγούν σε χρήσιμες εξελίξεις.


Αυτές οι ψευδοσυγκρούσεις ήταν η πραγματική "πατέντα" τους ...Μια "φάμπρικα", η οποία μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα τούς είχε επιτρέψει να βάλουν "χέρι" σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο. Ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στο τέλος να γιγαντωθούν τόσο πολύ και να στραφούν εναντίον της Ευρώπης ...Να επιδιώξουν να τιμωρήσουν τους παλιούς κυρίους τους ...Τους Ρωμαίους, τους Ισπανούς, τους Αψβούργους κλπ.. ...Όποιον μισούσε ο κάθε Προτεσταντικός λαός. Οι ΗΠΑ ήταν έτοιμες πλέον να "καταπιούν" τους αρχικούς εχθρούς των συνωμοτών "πατέρων" τους, οι οποίοι τις ίδρυσαν και ήταν μέλη μυστικών Προτεσταντικών οργανώσεων εκατέρωθεν του Ατλαντικού Ωκεανού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κοινό στοιχείο του Ουάσιγκτον και του Ρούσβελτ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε αυτές τις κομβικές στιγμές της αμερικανικής ιστορίας, ήταν η συμμετοχή τους στις συνωμοτικές αυτές μυστικές οργανώσεις.


Πάντα το ίδιο κόλπο από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι "αναπαράγονται" διαρκώς από τα ίδια Κολέγια. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο διαπιστώνει καθημερινά όποιος τους μελετά ή τους συναναστρέφεται. Ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός για όλους τους κοινούς ανθρώπους έχει κόστος και μόνον για τους Προτεστάντες έχει κέρδος. Με ανθρωπιστικά επιχειρήματα διεκδικούσαν και άρπαζαν ό,τι μπορούσαν απ' όπου μπορούσαν. Επειδή, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, “πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι”, οι Προτεστάντες δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν απ' αυτόν τον κανόνα. Είναι παθολογικά συμφεροντολόγοι. Δεν θέλουν να πληρώνουν κανένα κόστος. Έχουν "αλλεργία" στις "πληρωμές" κάθε είδους.


Ακόμα και σε εκείνον τον "ιδρυτικό" πόλεμο της πατρίδας τους αγωνίστηκαν ως Προτεστάντες ...Δεν είναι σημερινό φαινόμενο το να πολεμάνε μόνον μαύροι Αμερικανοί στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν ...Μόνιμη Προτεσταντική "πατέντα" είναι αυτή από την εποχή τής ίδρυσης του αμερικανικού κράτους. Προκάλεσαν τον δήθεν "εμφύλιο" με τις γνωστές Προτεσταντικές ψευδοηθικές αιτίες και προφάσεις και ούτε σε αυτόν έστελναν τα παιδιά τους να πολεμήσουν. Τα εξαιρούσαν με λίγα χρήματα από την επιστράτευση και έβαζαν τους φουκαράδες τούς μαύρους και τους ξένους μετανάστες να πολεμάνε. Στους πρώτους υπόσχονταν ως ανταμοιβή την "ελευθερία" τους και στους δεύτερους μια "πράσινη" κάρτα.


Αν τα γνωρίζει όλα αυτά ο αναγνώστης, μπορεί να ερμηνεύσει και άλλα περίεργα πράγματα, τα οποία αφορούν τις ΗΠΑ ...Τις ΗΠΑ με το πολυδιαφημισμένο Σύνταγμά τους. Ακόμα και οι σημερινές ΗΠΑ, για παράδειγμα —με τον μαύρο Πρόεδρο—, που ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα ακόμα και των Ρώσων ομοφυλοφίλων, ακολουθούν μια πολύ περίεργη και ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους μαύρους. Οι ΗΠΑ είναι ίσως το πιο ρατσιστικό από τα ανεπτυγμένα κράτη στη Δύση απέναντι στους μαύρους ...Στους μαύρους, στους οποίους αν μη τι άλλο "χρωστάνε" την ίδια τους την ύπαρξη, εφόσον αυτοί ήταν που πολέμησαν πιο μαζικά και σκληρά και από τους ίδιους για την κυριαρχία τους. Αυτό δείχνουν να μην το "θυμούνται" οι Αμερικανοί και είναι προφανές ότι υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνουν ...Δεν είναι αχάριστοι απέναντι στους μαύρους ...Αναγκαστικά τους φέρονται άσχημα, γιατί τους χρησιμοποιούν σε μια συγκεκριμένη πολιτική άμυνας.


Πρόσφατα ένας λευκός Αμερικανός εκτέλεσε σαν σκυλί έναν νεαρό μαύρο, επειδή απλά "υποπτεύτηκε" ότι, ως μαύρος, κάτι κακό είχε κάνει. Κατά τη γνώμη του ένας μαύρος με κουκούλα δεν θα μπορούσε να είναι "αθώος" ...και έτσι τον πυροβόλησε. Αυτός ο άθλιος εκτελεστής συνελήφθη και στη συνέχεια αθωώθηκε στο αμερικανικό δικαστήριο, εξαγριώνοντας την κοινότητα των μαύρων Αμερικανών ...Την κοινότητα αυτή, στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο Πρόεδρός τους.


Τι συμβαίνει λοιπόν; Μετά από τόσους αιώνες συνύπαρξης, δεν κατάλαβαν οι Αμερικανοί ότι και οι μαύροι είναι άνθρωποι; Γιατί τους αδικούν; Γιατί οι φυλακές των ΗΠΑ είναι γεμάτες μαύρους; Γιατί στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνονται ξυλοδαρμοί μαύρων από αστυνομικά όργανα; ...Γιατί απλούστατα προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα στο κράτος τους τις τεχνητές εκείνες αντιπαλότητες που τους βολεύουν και όχι αυτές, οι οποίες θα έπρεπε να υπάρχουν.


...Αυτό είναι το όλο κόλπο. Οι κυρίαρχοι Προτεστάντες αδικούν κατάφορα τους μαύρους, για να τους διατηρούν εχθρικούς και άρα απειλητικούς μέσα στην κοινωνία. Ποιο το κέρδος για τους ίδιους; Συσπειρώνουν μέσα στις ΗΠΑ τους πληθυσμούς με βάση τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά και όχι τα θρησκευτικά. Συσπειρώνουν τους πληθυσμούς με βάση χαρακτηριστικά, τα οποία επιτρέπουν στους Προτεστάντες να κρύβονται ανάμεσα από πλειοψηφίες και όχι να εμφανίζονται ως ευνοημένη και άρα ως προκλητική μειοψηφία τής κοινωνίας, όπως πραγματικά συμβαίνει. Ερεθίζοντας τον μαύρο πληθυσμό, "μαντρώνουν" όλους τους λευκούς κάτω από την εξουσία τους και άρα και τους Καθολικούς. Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο; Για να μην έχουν οι WASP πρόβλημα με τους Καθολικούς, τους οποίους πραγματικά αδίκησαν και εξακολουθούν να αδικούν, αδικούν συστηματικά και μεροληπτικά τους μαύρους ...Τους επιλεγμένους να παριστάνουν τους κοινωνικούς "σάκους του μποξ" μαύρους.


Γιατί το κάνουν αυτό; ...Γιατί δεν ήθελαν η αμερικανική κοινωνία, ως βρετανικής "φύσεως" κοινωνία, να αποκτήσει την "παθογένειά" της ...Δεν ήθελαν να μεταφερθεί στην κοινωνία τους η βρετανική προβληματικότητα ...Δεν τους συνέφεραν οι πληθυσμιακές αναλογίες μεταξύ των δογμάτων και έτσι προσπάθησαν —και τελικά κατάφεραν— να την απαλείψουν. Με την ανεξαρτησία των ΗΠΑ —και άρα με την έλλειψη της σκληρής κατασταλτικής βρετανικής εξουσίας— φοβήθηκαν οι Προτεστάντες μήπως πέσουν θύματα της Καθολικής πλειονότητας και απολέσουν τα προνόμια εκείνα, τα οποία μέχρι τότε απολάμβαναν ελέω Λονδίνου. Για να μην γίνουν λοιπόν οι "νεογέννητες" ΗΠΑ μια νέα "Ιρλανδία" και συγκρουστούν μεταξύ τους οι λίγοι ευνοημένοι Προτεστάντες και οι πολλοί αδικημένοι Καθολικοί, "κατασκεύασαν" τον τεχνητό εχθρό, ο οποίος δεν έχει ούτε λόγο αλλά ούτε και τη δυνατότητα να συσπειρωθεί εναντίον τους.


Ας σκεφτεί κάποιος τα δεκάδες εκατομμύρια των ευρωπαϊκής καταγωγής Καθολικών και των ισπανόφωνων Λατίνων μέσα στις ΗΠΑ και θα καταλάβει και το μέγεθος του προβλήματος εκείνου, το οποίο τους λύνουν οι φουκαράδες οι μαύροι ...Απλά κόλπα ...Χτυπάνε το μαύρο "σαμάρι", για να ελέγχουν ολόκληρο το λευκό "μουλάρι" ...Οι μαύροι τρώνε "ξύλο", για να τρομάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Οι Προτεστάντες αφήνουν όλους τους λευκούς να αδικούν τους μαύρους, για να δημιουργούν μονίμως ένα κοινό "μέτωπο" συμφερόντων. Με ηλιθιότητες αισθάνονται όλοι "ευνοημένοι" και τους δουλεύουν οι Προτεστάντες. Οι μαύροι είναι μόνιμα "φορτισμένοι" και αυτό "φορτίζει" και τους υπόλοιπους ...Μιλάμε για "δούλεμα".


Τα ανάλογα συμβαίνουν και σ' ό,τι αφορά το οργανωμένο έγκλημα στις ΗΠΑ. Μόνον με ειδικές γνώσεις μπορεί κάποιος να εξηγήσει, για παράδειγμα, το φαινόμενο της ΜΑΦΙΑΣ ...Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη το φαινόμενο αυτό; Πώς γιγαντώθηκε το οργανωμένο έγκλημα μέσα στην "καρδιά" ενός κράτους, το οποίο υποτίθεται "αστυνομεύει" ολόκληρο τον Πλανήτη; Αυτοί, οι οποίοι έχουν δυνατότητες να παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες σε όλα τα κράτη, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στο δικό τους το κράτος; Αυτοί, οι οποίοι έχουν την αυταρχικότητα να επεμβαίνουν παντού και χωρίς αιτιολογίες, επέτρεψαν σε αγράμματους μαφιόζους να "ξεγλιστράνε" από τον νόμο, χρησιμοποιώντας πονηρούς Εβραίους δικηγόρους; Πώς το επέτρεψαν να συμβαίνει αυτό και μάλιστα στην εποχή της παντοδυναμίας τους; Πώς επέτρεψαν σε μερικούς αγράμματους εγκληματίες να "γρατζουνάνε" την "εικόνα" των ΗΠΑ, τη στιγμή που ήθελαν να προβάλλονται ως το απόλυτο πρότυπο του ευνομούμενου κράτους; Ασήμαντες χώρες με πενιχρά μέσα και ανύπαρκτες υποδομές "ξεριζώνουν" το οργανωμένο έγκλημα εν τη γενέσει του και οι Αμερικανοί αδυνατούν να κάνουν το ίδιο; Υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα;


Πάντα υπάρχουν απαντήσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα ερωτήματα, αλλά —ως συνήθως—, για να δοθούν οι απαντήσεις, απαιτούνται γνώσεις. Θα ξεκινήσουμε από την "κορωνίδα" του οργανωμένου εγκλήματος στις ΗΠΑ, που είναι η Μαφία. Τι ήταν η Μαφία, από την πρώτη στιγμή που "γεννήθηκε"; ...Η γνωστή Μαφία ...Η Μαφία ήταν μια οργάνωση, την οποία την συνέθεταν κατά συντριπτική πλειοψηφία Ιταλοί εγκληματίες και διεφθαρμένοι Ιρλανδοί αστυνομικοί ...Όλοι τους Καθολικοί δηλαδή ...Μια κολοσσιαία οργάνωση με αντίστοιχα συμφέροντα μέσα σε ένα Προτεσταντικό κράτος ...Ένα κράτος, το οποίο τους γνωρίζει και όχι μόνον τους ανέχεται, αλλά και τους βοηθάει να γιγαντωθούν. Άρα; ...Άρα με αυτόν τον απλό τρόπο ένα σκληρό Προτεσταντικό κράτος και μια επίσης σκληρή Καθολική Μαφία είχαν αποκτήσει κοινά συμφέροντα.


Αν αυτά τα κοινά πλέον συμφέροντα τα απειλούσαν οι Καθολικοί των ΗΠΑ, ποιος θα τους "συμμόρφωνε"; Ποιος θα πήγαινε με το "σιδερικό" του να τους τρομοκρατήσει; Ο Προτεστάντης WASP; ...Όχι βέβαια ...Θα πήγαινε ο Καθολικός Ιταλός μπράβος ή ο Καθολικός Ιρλανδός αστυνομικός. Η Μαφία, δηλαδή, παίζει τον ρόλο του παρακράτους στις ΗΠΑ ...Ένα αυτοχρηματοδοτούμενο οπλισμένο και αδίστακτο παρακράτος ...Ένα παρακράτος Καθολικό μέσα σε ένα κράτος Προτεσταντικό ...Μαφία, CIA και FBI είναι συγκοινωνούντα δοχεία ...Για τα ίδια συμφέροντα ενεργούν, χωρίς να γνωρίζεις ποιος κάνει τι και για ποιον λόγο. Η Μαφία έκανε δώρα φουστάνια στον Προτεστάντη —και ιδρυτή του γκεσταπίτικου FBI— Έντγκαρ Χούβερ και αυτός της επέτρεπε να εμπορεύεται ναρκωτικά. Όταν οι "μαύροι" ή οι "κομμουνιστές" ή ο οποιοσδήποτε άλλος απειλούσε τα μεγάλα αφεντικά του γερμανικής καταγωγής Χούβερ, η Μαφία "καθάριζε" ...Έξυπνο και απλό κόλπο.

Back to content | Back to main menu