Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν αυτοί οι Καθολικοί παρακρατικοί ισχυροποιούνταν τόσο πολύ στις ΗΠΑ και ταυτίζονταν με αυτές, δεν θα αποκτούσαν και διεθνή ρόλο; ...Δεν θα αποκτούσαν και ανάλογα πολιτικά συμφέροντα; ...Τόσα χρήματα είχαν οι μαφιόζοι ...Πού τα επένδυαν; ...Δεν τα επένδυαν στην οικονομία των ΗΠΑ; ...Κρατικά ομόλογα δεν αγόραζαν; ...Σε ακίνητα δεν θα επένδυαν; ...Οι τράπεζες δεν θα τους ενδιέφεραν; Από τη στιγμή, δηλαδή, που ξέφυγαν από τα καταγώγια και τα σοκάκια, ήταν ευνόητο ότι θα έμπαιναν και στα "σαλόνια" των ΗΠΑ. Άρα, θα αποκτούσαν κοινά συμφέροντα με τους Προτεστάντες ιδιοκτήτες των ΗΠΑ. Όταν αυτά τα συμφέροντα απειλούνταν από εξωτερικούς παράγοντες, δεν θα έβαζαν κι αυτοί ένα "χεράκι" να τα εξυπηρετήσουν; ...Όπου διέθεταν επιρροή, δεν θα την ασκούσαν; ...Αυτά τα συμφέροντα δεν θα περνούσαν για παράδειγμα και στην Ιταλία, αν από εκεί αντιλαμβάνονταν απειλή;

...Αυτά τα συμφέροντα δεν θα επηρεάσουν την Αγία Έδρα, όταν αυτή για τον οποιονδήποτε λόγο εναντιωθεί στα Προτεσταντικά σχέδια; Όταν ένας Πάπας δεν συμμορφώνεται, ποιοι θα τον συνετίσουν; ...Οι Προτεστάντες; Αν το επιχειρήσουν αυτό και αποκαλυφθούν, θα σημαίνει Ιερό Πόλεμο και άρα το τέλος τους, εφόσον είναι αδύναμοι μπροστά στους Καθολικούς. Θα το επιχειρήσουν λοιπόν οι "δικοί" τους άνθρωποι ...Οι μαφιόζοι ...Οι Ιταλοαμερικανοί μαφιόζοι. Γι' αυτόν τον λόγο οι Ιταλοί πρωταγωνιστούν στον αμερικανικό υπόκοσμο μέσω της Μαφίας ...Δεν πρωταγωνιστούν επειδή είναι εξυπνότεροι ή ικανότεροι από τους Πολωνούς ή τους Γερμανούς ή τους Σουηδούς κακοποιούς των ΗΠΑ.


...Επιλέχθηκαν από τους Προτεστάντες να πρωταγωνιστήσουν, γιατί είναι Καθολικοί και Ιταλοί. Προέρχονται από την Ιταλία, στην οποία βρίσκεται το φοβερό Βατικανό. Τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον πρώτο ποιος τον δολοφόνησε το 1978 και 33 ημέρες μετά την ενθρόνισή του; ...Γιατί τον δολοφόνησαν; ...Ερεύνησαν ποτέ τις απόψεις του για τους Προτεστάντες, την αμερικανική πολιτική, την τραπεζική τοκογλυφία κλπ.; ...Τι σχέση είχε με αυτόν τον θάνατο η αμερικανική Μαφία των Καθολικών Ιταλών; ...Πού εμπλέκεται η Banco Ambrosiano, η οποία λειτουργούσε ως "πλυντήριο" βρόμικου χρήματος της Μαφίας; ...Έψαξαν να βρουν τα αίτια, που τον οδήγησαν στον θάνατο; ...Ούτε καν ιατρική νεκροψία δεν του έκαναν.


Έτσι κάνουν τις πολιτικές τους οι Προτεστάντες. Τις εκτελούν με τη μέθοδο των "καθαρών" αφεντικών και των "βρόμικων" υπαλλήλων ...Με τη μέθοδο αυτού, ο οποίος δίνει μια εντολή και δεν τον ενδιαφέρει καν πώς αυτή θα εκτελεστεί ...Δεν θέλει καν να ξέρει πώς θα εφαρμοστεί. Με "διαφθορές" αγοράζουν τους κατάλληλους ανθρώπους, για να κάνουν τις "βρόμικες" δουλειές ...Με δολοφόνους, πόρνους, κίναιδους και χαφιέδες συνεργάζονται ...Παίζουν απάνθρωπα παιχνίδια πάνω στις "πλάτες" αδυνάτων, όπως είναι οι μαύροι ...Συνεργάζονται με αδίστακτους εγκληματίες, όπως είναι οι μαφιόζοι ...Όλα τα μέσα θα χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.


Δεν υπάρχει τίποτε που να τους πτοεί, γιατί —όπως είπαμε— θεωρούν εξ' αρχής ότι δικαιούνται τα πάντα και θεωρούν "καθήκον" τους να τα αποκτήσουν. Δεν αισθάνονται ότι εγκληματούν, γιατί θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι "κατώτεροι" και δεν μετράνε ως άνθρωποι. Εγκληματεί ένας φαρμαδόρος όταν σφάζει μοσχάρια για να πλουτίσει; ...Όχι βέβαια ...Έτσι αισθάνονται κι αυτοί ..."Μοσχάρια" είναι γι' αυτούς όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι ...Στη "φάρμα" των ΗΠΑ τα μαύρα "μοσχάρια" τα κυνηγούν αδίκως και μερικά από τα Καθολικά τα αφήνουν να πυροβολούν μέσα στο "κοπάδι". Το σύνολο του "εγκλήματος" τούς εξυπηρετεί και αυτοί —ως δια μαγείας— παραμένουν "αμόλυντοι" και "άσπιλοι" ...Αυτοί πάντα με το "κοστούμι" και το ύφος της "ηθικής".


Αυτή η υποκρισία είναι από τα "θεμέλια" τού αυθεντικά Προτεσταντικού αμερικανικού ιμπεριαλισμού ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος με "βόμβες" χάρισε τη "δημοκρατία" στη Σερβία και το Ιράκ ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος σε σκοτώνει, για να σε "σώσει" ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, ο οποίος, όταν έχει πιστόλι, πυροβολεί, και, όταν δεν έχει, παριστάνει τον φιλόσοφο ...Του ιμπεριαλισμού αυτού, τον οποίο χειρίζονται κτήνη όπως ο Κίσινγκερ, η Ολντμπράιτ ή η Κλίντον. Αυτός ο πρόστυχος ιμπεριαλισμός είναι που κυριαρχεί στον κόσμο της Προτεσταντικής υποκρισίας και ψευτιάς. Τα τελευταία πενήντα χρόνια "αστυνομεύουν" τον κόσμο, προκειμένου να μην βρεθεί "τρελός", που θα τον απειλήσει με τη ρίψη πυρηνικών βομβών και στην πραγματικότητα είναι οι μόνοι που έχουν κάνει χρήση τέτοιων όπλων.


...Είναι οι μόνοι, που έχουν πάρει απόφαση, την οποία υλοποίησαν και έριξαν ατομική βόμβα εναντίον αμάχων. Είναι αυτοί, που "καμαρώνουν" έναν "αήττητο" στρατό, τον οποίο δεν τον έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σε απευθείας σύγκρουση με κανέναν. Μόνος του ο αμερικανικός στρατός έχει πολεμήσει μόνον για την "ψαροταβέρνα" της Ιβοζίμα και το "έργο" αυτό το έχουμε δει χιλιάδες φορές από το "συγκινημένο" Χόλυγουντ. Στα χρόνια της αμερικανικής παντοκρατορίας δεν άφησαν έγκλημα για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που να μην το έκαναν "μπίζνα".


Όμως, τα εγκλήματα του Προτεσταντικού ιμπεριαλισμού δεν σταματούν στο σημείο αυτό ...Είναι ακόμα χειρότερα. Γιατί; ...Γιατί δεν "ματώνουν" μόνον το ανθρώπινο κορμί ...Το "αρρωσταίνουν" ...και αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο. Οι ΗΠΑ είναι το κράτος, το οποίο έχει "δηλητηριάσει" ολόκληρο το ανθρώπινο είδος με ναρκωτικά. Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τον θάνατο εκατομμυρίων χρηστών. Στην κυριολεξία είναι οι μόνοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σημερινή αθλιότητα, που στην κυριολεξία "σαπίζει" όχι μόνον τις χριστιανικές κοινωνίες, αλλά ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.


Αυτοί ελέγχουν με στρατιωτικά μέσα την παγκόσμια παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Αυτοί δημιούργησαν τα "βαποράκια" των ναρκωτικών με τις στρατιωτικές "βάρδιες" χιλιάδων ανυποψίαστων Αμερικανών, τους οποίους τους έστειλαν στο Βιετνάμ απλά και μόνον για να τους κάνουν ναρκομανείς. Αυτοί διακινούν παγκοσμίως τα ναρκωτικά, είτε πρόκειται για την ηρωίνη των "αδερφών μουσουλμάνων" είτε για την κοκαΐνη των "Μπανανιών" τους. Αυτοί εισπράττουν το μερίδιο του λέοντος στα κέρδη των ναρκωτικών, εφόσον με αυτά τα χρήματα κάνουν όλες τις δουλειές τους.


Με αυτά τα χρήματα θησαυρίζουν οι δικές τους τράπεζες, εφόσον μόνον σε αυτές επιτρέπουν το "ξέπλυμα" του "βρόμικου" χρήματος ...Οι ίδιες τράπεζες, οι οποίες ασκούν —και πάλι με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού— την παγκόσμια τοκογλυφία, η οποία βύθισε τα κράτη στη σημερινή αθλιότητα των χρεών. Από τα ίδια χρήματα δίνουν μερίδιο στο παρακράτος τής Μαφίας και με αυτόν τον τρόπο όχι απλά ελέγχουν το έγκλημα στις ΗΠΑ, αλλά το εκμεταλλεύονται κιόλας. Με αυτό το χρήμα στήθηκε το δίκτυο μεταφοράς της ηρωίνης από το Αφγανιστάν στη Δύση, εφόσον η Μαφία το κουβαλάει μέσω Ιταλίας. Με αυτό το χρήμα κάνουν εξωτερική πολιτική, εφόσον με αυτό οργανώνουν πραξικοπήματα, χρηματοδοτούν ΜΚΟ, αλλά και φανατικούς ισλαμιστές.


Όλα αυτά τα κάνουν, χωρίς να έχουν την παραμικρή ηθική αναστολή. Από την ηθική οι Προτεστάντες έχουν τις ίδιες απαιτήσεις που έχουν και από τα σώβρακά τους ...Αρκεί να είναι στα "μέτρα" τους κι ας είναι όπως θέλουν ...Αν τυχαίνει να είναι "καθαρά", είναι το ιδανικό, αλλά, και "βρόμικα" να είναι, δεν τους χαλάει. Αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι και το αίτιο της "ηθικολογίας" που τους διακρίνει. Η "ηθικολογία" για τους Προτεστάντες είναι ό,τι οι "δικαιολογία" για έναν "ψεύτη" ...Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Είναι αναγκασμένοι να "ηθικολογούν", γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να αποβληθούν από τον χριστιανικό κόσμο. Δεν θα έπρεπε να μπορούν να διατηρούν "σχέσεις" με τα Καθολικά ή τα Ορθόδοξα κράτη, εφόσον δεν σέβονται τις βασικές αρχές του χριστιανισμού και κυρίως τα συνολικά συμφέροντά του. Δεν μπορεί στην καθημερινότητά σου —και σε όλες τις συγκρούσεις σου— να ενεργείς θρησκευτικώς ανήθικα και να μην κινδυνεύεις με καταγγελία από όλους όσους θίγονται από την κουτοπονηριά σου.


Αυτήν την ιδιαιτερότητά τους την "έντυσαν" με ένα ψευδοεπιστημονικοϊδεολογικό "μανδύα", ο οποίος τους επέτρεπε να "δουλεύουν" ακόμα και τα θύματά τους. Η παροιμιώδης "αμφισβήτηση" των "πάντων", τους έκανε πάντα "αιρετικούς". Ήταν δηλαδή αιρετικοί λόγω Λούθηρου, αλλά ήταν και "αιρετικοί" λόγω "εξυπνάδας" και "ευαισθησίας". Η "ευαισθησία" τους και η “μεγάλη εξυπνάδα", που τους διέκρινε, τους έκανε να "πειραματίζονται" στην αναζήτηση της αλήθειας. Επένδυσαν και στον μεθύστακα τον Δαρβίνο και απέκτησαν και επιχειρήματα. Η θεωρία της εξέλιξης τούς βόλευε. Δήλωναν χριστιανοί —όπως οι υπόλοιποι—, προκειμένου να μην συσπειρώσουν τα χριστιανικά δόγματα εναντίον τους, αλλά ταυτόχρονα διατηρούσαν ανεπισήμως και τις "αμφιβολίες" τους ..."Αμφιβολίες", τις οποίες έθεταν σε εφαρμογή μόνον όταν τους συνέφερε.


Για παράδειγμα, —ακόμα και σήμερα— οι περισσότεροι βασιλικοί Θρόνοι στον χριστιανισμό είναι οι Προτεσταντικοί ...Οι περισσότεροι εν ενεργεία Πρίγκιπες και "γαλαζοαίματοι" στον κόσμο είναι Προτεστάντες. Εκεί προφανώς συμφέρει τους ηγέτες τού Προτεσταντισμού το "Ελέω Θεού". Τον Ίδιο Θεό, όμως, Τον αμφισβητούν, όταν φέρονται στους υπόλοιπους λαούς σαν να είναι διαφορετικές "εκδοχές" της εξέλιξης του πιθήκου. Σε αυτήν την περίπτωση τούς συμφέρει η θεωρία της εξέλιξης του μεθύστακα Δαρβίνου και όχι η άποψη περί ανθρώπου του Χριστού, όπως Αυτός την εξέφρασε στην επί του Όρους Ομιλία, με την οποία απευθύνθηκε σε ολόκληρο και άρα στο ενιαίο ανθρώπινο είδος. Εκεί τους συμφέρει να ερμηνεύουν τα σκουλήκια των Γκαλάπαγκος και όχι τις Ιερές Γραφές στις αναφορές τους περί ανθρώπινου είδους.


Γιατί ακολουθούν αυτήν την "εκκωφαντικά" αντιφατική πολιτική; ...Γιατί έχουν συμφέρον από "ανθρωπολογικές" θεωρίες τύπου Δαρβινισμού, για να μπορούν να δίνουν μια "ηθική" δικαιολογία στα εγκλήματά τους ...Για να μπορούν να εμφανίζουν κάποιους ανθρώπους σαν "κατώτερους" και τους εαυτούς τους σαν "ανώτερους" ...Για να μπαίνουν στα ξένα κράτη σαν σύμβουλοι και καθοδηγητές του "πολιτισμού". Από εκεί και πέρα ξεδιπλώνουν χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό τα συμφέροντά τους ...Δεν είναι ανήθικοι, αλλά "ανώτεροι" ...και οι "ανώτεροι" έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους υπολοίπους. Θέλουν να πληρωθούν για τον "εκπολιτιστικό" τους κόπο ...Τι τα θέλουν τα ορυχεία οι "κατώτεροι"; ...Τι τα θέλουν τα εύφορα χωράφια οι παρ' ολίγον "πίθηκοι"; ...Δεν τους χρειάζονται αυτά. Αυτοί έχουν ανάγκη ένα κομμάτι ψωμί και οι "δίκαιοι" Προτεστάντες θα τους το εξασφαλίσουν, γιατί είναι καλοί "κύριοι" ανθρώπων.


Για να διευκολύνουμε την ανάλυση και να μην "χάνεται" ο αναγνώστης σε "μονοπάτια", τα οποία απλά προσθέτουν πολυπλοκότητα και δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην κατανόηση των πραγμάτων, χρήσιμο είναι να πούμε ότι σε αυτήν την ανάλυση δεν θα διαχωρίσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις του Προτεσταντισμού μεταξύ τους ...Δεν θα διαχωρίσουμε τους χριστιανούς Προτεστάντες από τους Εβραίους συνεταίρους τους. Όλοι μαζί συνεισέφεραν στο "ταμείο" των Προτεσταντών και θα αντιμετωπιστούν ως κοινή δύναμη. Δεν χρειάζεται δηλαδή να λέμε ποιος κρυβόταν πίσω από κάθε ενέργεια και αν ήταν ή δεν ήταν Εβραίος. Μας αρκεί που υπηρετούσε την Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων και αυτό εξετάζεται ως "πακέτο".


Απλά, να πούμε ότι οι Εβραίοι, εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους, συνεργάστηκαν άψογα με τους Προτεστάντες. Ήταν εξίσου αδίστακτοι, μισάνθρωποι και θεομπαίχτες. Επιπλέον, τα ρίσκα, τα οποία έπαιρναν εις βάρος του χριστιανισμού, δεν τους απασχολούσαν, εφόσον δεν ήταν η δική τους θρησκεία εκείνη, η οποία απειλούνταν με αφανισμό. Η ανηθικότητα των Προτεσταντών δεν τους απωθούσε, εφόσον τέτοιοι ήταν πάντα και οι ίδιοι ...Ερασιτέχνες ήταν οι Προτεστάντες μπροστά στους Εβραίους ...Οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Θεό για το κέρδος, θα τους ενοχλούσαν οι Προτεστάντες, οι οποίοι απλά Τον αμφισβήτησαν για το κέρδος;


Το κόλπο του Κομμουνισμού και του φανατικού Ισλαμισμού.

...Προτεσταντικές "επενδύσεις" είναι
τόσο ο Κομμουνισμός όσο η "Σαρία", αλλά και η ηρωίνη.

...Ίδια αφεντικά έχουν οι σταλινικοί, οι ναζιστές,
οι "αδερφοί" Μουσουλμάνοι, αλλά και οι έμποροι ναρκωτικών.

Αναφερόμενοι παραπάνω για την έλλειψη σεβασμού των Προτεσταντών απέναντι στις χριστιανικές αρχές, ο αναγνώστης πιθανότατα να μην κατάλαβε τι ακριβώς θέλουμε να πούμε. Εμείς δεν λέμε ότι οι Ορθόδοξοι ή οι Καθολικοί είναι "καλύτεροι" χριστιανοί από τους Προτεστάντες, επειδή απλά είναι καλύτεροι άνθρωποι ...Επειδή είναι λιγότερο φονικοί, λιγότερο άπληστοι ή λιγότερο ανώμαλοι από τους Προτεστάντες ...Ανήθικους τους λέμε τους Προτεστάντες ...Χριστιανικά ανήθικους συγκεκριμένα. Αυτό, το οποίο λέμε, είναι το προφανές. Είναι αυτό, το οποίο περιγράφει η ίδια η λέξη της ηθικής ...Όταν "ήθος" στην ελληνική γλώσσα είναι το "έθιμο", οι "τρόποι", ο "χαρακτήρας", το "σύνηθες". Τους λέμε ανήθικους, όταν ηθικό θεωρείται ό,τι περιλαμβάνεται στη θρησκευτική και κοινωνική ιδιοσυγκρασία των χριστιανικών λαών ...Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία κάποιοι —για τους δικούς τους λόγους— αποφάσισαν να τα θέσουν στους εαυτούς τους ως κοινούς περιορισμούς.


Οι Προτεστάντες παρ' ό,τι χριστιανοί, δεν σέβονται αυτά, τα οποία αποφάσισαν οι υπόλοιποι χριστιανοί να θέσουν ως κοινά όρια στις όποιες ατομικές ή κοινωνικές δραστηριότητές τους. Θέλουν να απολαμβάνουν οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ο χριστιανισμός στους πιστούς του, αλλά δεν θέλουν να μπαίνουν στα κόστη του. Λέμε, για παράδειγμα, ότι οι κοινοί χριστιανοί των μεγάλων δογμάτων σέβονται απολύτως κάποιους κοινούς "κανονισμούς" της γενικής λειτουργίας του χριστιανικού συστήματος. Τι σημαίνει αυτό; ...Ότι αναγνωρίζουν κάποια αναγκαστικά κόστη. Ότι, πρωτίστως, αναγνωρίζουν ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά τους την επιβίωση της θρησκείας τους ...Την επιβίωση πρώτα του Οίκου του Θεού τους και μετά την επιβίωση του δικού τους "δωματίου" μέσα σε αυτόν τον Οίκο.


Αυτό, όμως, έχει κόστος και αυτό το κόστος κάποιος πρέπει να το αναλάβει. Ως εκ τούτου ανταγωνίζονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου, αλλά πάντα εντός των ορίων που θέτει η ίδια η επιβίωση της θρησκείας τους. Τρέχουν σε έναν κοινό αγώνα για την επικράτηση, φορώντας όμως όλα εκείνα τα "βαρίδια", τα οποία προκύπτουν από τα κοινά συμφέροντα της κοινής τους θρησκείας. Αναζητούν τα κέρδη, αλλά όχι προκαλώντας ανεξέλεγκτη ζημιά στους υπολοίπους. Ποτέ δεν λειτουργούν εις βάρος της χριστιανικής θρησκείας συνολικά, απειλώντας την με γενική "αρρώστια" ή "νεκρώνοντας" κάποιο δόγμα της. Για όλους αυτούς τους χριστιανούς προτιμότεροι είναι οι δικοί τους "άπιστοι" αιρετικοί από τους άπιστους γενικά. Ποτέ δεν λειτουργούν εις βάρος της ισχύος της χριστιανικής θρησκείας, συνεργαζόμενοι με εχθρικές θρησκείες.


Οι Καθολικοί και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί πάντα σέβονταν αυτούς τους περιορισμούς. Ελεγχόμενοι από τα δύο μεγάλα κέντρα του χριστιανισμού, δεν αφέθηκαν ποτέ σε έναν ελεύθερο ανταγωνισμό, ο οποίος να καταλήξει σε μια μάχη θανάτου χωρίς όρους και κανόνες. Όσο κι αν μισούνται μεταξύ τους, κατανοούν πλήρως ότι μεταξύ τους είναι αδερφοί χριστιανοί. Δεν θα "σκοτώσουν" τη θρησκεία τους, για να εισπράξουν κέρδη από την "κηδεία" της. Ως εκ τούτου δεν θα "σπρώξουν", για παράδειγμα, στην αθεΐα εκατομμύρια πιστών άλλων χριστιανικών δογμάτων, προκειμένου να επωφεληθούν εις βάρος τους. Προσηλυτισμό θα κάνουν εις βάρος των άλλων δογμάτων, αλλά όχι "ακρωτηριασμό" του χριστιανικού ποιμνίου. Θα περιμένουν την "ευκαιρία" τους για την πρωτοκαθεδρία, αλλά δεν θα ρισκάρουν ζημιά τής ίδιας της θρησκείας τους.


Μια Καθολική ιεραποστολή, για παράδειγμα, θα ανταγωνιστεί μέχρι θανάτου μια Ορθόδοξη, αλλά με βάση κάποιους κανόνες και πάντα στη βάση του ότι εξυπηρετούνται τα γενικά συμφέροντα των χριστιανών. Θα προσπαθήσει να αρπάξει το ανταγωνιστικό ποίμνιο, αλλά όχι να το καταστρέψει ή να το ρίξει στα χέρια των "ειδωλολατρών", των "παγανιστών" ή των απίστων. Θα προσπαθήσει να προσηλυτίσει ένα αλλόδοξο ποίμνιο στο δικό της δόγμα, αλλά όχι να του δημιουργήσει "ψήγματα" αμφιβολίας για την ύπαρξη του Θεού και να το σπρώξει στην αθεΐα. Ακόμα και να στηρίξει οικονομικά μπορεί μια αντίπαλη ιεραποστολή, όταν αυτή λειτουργεί ως άμυνα της κοινής θρησκείας απέναντι σε μια άλλη.


Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Ποτέ και κανένας ευσεβής χριστιανός δεν θα οδηγήσει χριστιανικές κοινωνίες στη "σήψη" και στον "θάνατο" απλά για το κέρδος. Δεν θα το κάνει, γιατί το θεωρεί αμαρτία ασυγχώρητη απέναντι στον Ίδιο τον Θεό. Γιατί; ...Γιατί, κατά τη θρησκευτική του άποψη, Ένας είναι ο Θεός και ένα είναι το δημιούργημά Του, που είναι ο άνθρωπος. Αυτόν τον άνθρωπο —για λόγους προφανείς— μπορείς να τον "χτυπάς", αλλά όχι να τον "σκοτώνεις". Μπορείς να τον "δουλεύεις", αλλά δεν μπορείς να τον αποκτηνώσεις με ναρκωτικά απλά και μόνον για το κέρδος. Αυτόν τον άνθρωπο μπορείς να τον εκμεταλλεύεσαι με τον πιο σκληρό τρόπο, αλλά δεν μπορείς να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία με τοκογλυφικά δάνεια. Είναι άνθρωπος και ένας ευσεβής άνθρωπος, όσο άπληστος κι αν είναι, δεν ξεπερνά ποτέ τα όρια εκείνα, που είναι βέβαιο ότι θα "ενοχλούσαν" τον Θεό του.


Γι' αυτόν τον λόγο οι Εκκλησίες φρόντισαν από πολύ νωρίς να θέσουν όρια στην εκμετάλλευση ανθρώπων από ανθρώπους. Φρόντισαν από πολύ νωρίς να θέσουν όρους στους όποιους ανταγωνισμούς τους. Αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ των χριστιανών έχει ευδιάκριτα όρια για όλα τα δόγματα πλην αυτό των Προτεσταντών. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ολλανδία το κράτος έχει κάνει τουριστική "ατραξιόν" τα ναρκωτικά και την πορνεία. Όταν δεν έχεις νησιά ή αρχαία, για να δείχνεις στους τουρίστες, τους δείχνεις τα γνωστά Coffeeshop και τις βιτρίνες με τις πόρνες.


Όμως, το ακόμα χειρότερο είναι άλλο. Από ολόκληρο τον Κόσμο μόνον στην Προτεσταντική Ολλανδία υπάρχει νόμιμο κόμμα παιδόφιλων. Υπήρξε ποτέ άλλοτε δικαστικό σύστημα "πολιτισμένης" χώρας, που να αναγνώρισε τα "δικαιώματα" των παιδόφιλων; ...Να αναγνώρισε τα "δικαιώματα" αυτών, οι οποίοι εκ των δεδομένων δεν αναγνωρίζουν τα πιο θεμελιώδη από τα ανθρώπινα δικαιώματα ...Τα δικαιώματα των παιδιών, τα οποία εκ του νόμου θεωρούνται ανίκανα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Δεν είναι όμως μόνον οι Ολλανδοί, αυτοί οι οποίοι ακροβατούν πέρα από τα ανεκτά όρια. Διαβάζουμε ότι βουλευτές του κόμματος του Ρέσλερ —ο οποίος μαζί την Μέρκελ κυβερνά την Προτεσταντική Γερμανία— είχαν παρακολουθήσει μέχρι και πειράματα σε παιδιά με νοητική στέρηση, που φιλοξενούνταν από παιδόφιλους. Μέλος αυτού του κόμματος είναι η σημερινή Υπουργός Δικαιοσύνης της "ηθικής" Γερμανίας, που καθημερινά "μαλώνει" τους λαούς του Νότου.


Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Συμβαίνουν, γιατί οι Προτεστάντες δεν αντιλαμβάνονται τα όρια, με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι χριστιανοί. Δεν έχουν ενδοιασμό μπροστά σε τίποτε, εφόσον εκ του πονηρού δεν "βλέπουν" όλους τους ανθρώπους ως ίσους. Όπως θα διαπιστώσει παρακάτω ο αναγνώστης, αυτού του είδους ο οριοθετημένος ενδοχριστιανικός ανταγωνισμός είναι κάτι, το οποίο δεν αφορά τους Προτεστάντες ...Γι' αυτούς ισχύει το ..."ναι μεν, αλλά" ...”Ναι μεν πρέπει να σέβονται τον άνθρωπο ως δημιούργημα του Θεού ...αλλά, υπάρχει Θεός”; ...”Ναι μεν πρέπει να προστατεύουν τη θρησκεία του Θεού τους, αλλά να μην έχουν και μια "πισινή" σε περίπτωση που Αυτός δεν υπάρχει”; ...“Ναι μεν καλό είναι το "κρυφτό", αλλά τώρα, που ήρθε η σειρά μας να "φυλάξουμε", δεν πρέπει να αναρωτηθούμε αν υπάρχει Αυτός που το εφεύρε;


Αυτή είναι η Προτεσταντική κουτοπόνηρη λογική ...Ευσεβείς μέχρι εκεί όπου ξεκινάει η ζημιά και ασεβείς μέχρι εκεί όπου φτάνει το κέρδος. Οι Προτεστάντες κάλλιστα θα μπορούσαν να "σκοτώσουν" τον χριστιανισμό, αν τα "κόλλυβά" του τους απέφεραν κέρδη. Η λογική τους και πάλι θα τους εξασφαλίσει ένα άλλοθι για την "ανηθικότητά" τους. Αν μια Ιερή Θρησκεία μπορεί να "θανατωθεί" από απλές αποφάσεις κοινών θνητών, σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο Θεός της, για να την προστατεύσει. Γιατί αυτοί να στερηθούν τόσα κέρδη, αν Αυτός δεν υπάρχει; ...Άδικο δεν θα είναι; ...Ένα απλό τεστ κάνουν, για να "δουν" αν υπάρχει ο Θεός ...Να μην βγάλουν το κατιτίς τους για τον κόπο τους;  


Αυτό είναι που τους δίνει τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν. Μέχρι την εποχή που "ανέτειλε" η κυριαρχία τους, η αθεΐα δεν υπήρχε καν στο "τραπέζι" για τους χριστιανούς ...Η αθεΐα, που είναι ο "καρκίνος" όλων των θρησκειών, δεν υπήρχε, γιατί τον πολεμούσαν όλες οι θρησκείες εξίσου σκληρά και άρα και ο χριστιανισμός. Οι άθεοι εντός του χριστιανισμού ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Ούτε καν η επιστήμη της στατιστικής δεν μπορούσε να τους εντοπίσει. Ακόμα και εκείνοι οι ελάχιστοι, οι οποίοι είχαν τους "ενδοιασμούς" τους για την ορθότητα των χριστιανικών δοξασιών, ήταν εξαιρετικά "εχέμυθοι". Ούτε στους εαυτούς τους δεν "ομολογούσαν" τις απόψεις τους. Σε κοινωνίες, όπου κάποτε "έκαιγαν" τους αιρετικούς, ήταν επικίνδυνο να γίνεις κόκκινο "πανί" ακόμα και γι' αυτούς.


Η αθεΐα άρχισε να γίνεται "εντοπίσιμη" εντός του Χριστιανικού Κόσμου στην Προτεσταντική εποχή. Γιατί; ...Μήπως επειδή οι Προτεστάντες ήταν άθεοι; ...Όχι βέβαια ...Απλά οι Προτεστάντες γρήγορα κατάλαβαν ότι η "αθεΐα" μπορούσε να τους αποφέρει κέρδος. Επένδυσαν σ' αυτήν, όπως σήμερα επενδύουν και στην ομοφυλοφιλία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι ομοφυλόφιλοι ..."Επενδύσεις" έκαναν πάντα σε οτιδήποτε προκαλούσε τις κοινωνίες με τρόπο τέτοιο, που να ευνοούσε την προπαγάνδα τους ...Με τρόπο που να ευνοούσε την "εικόνα" εκείνη, την οποία ήθελαν να μεταφέρουν στον κόσμο για τους εαυτούς τους. Μη έχοντας κάτι νέο ή σημαντικό να φέρουν στην ανθρώπινη κοινωνία, άρχισαν να παίζουν με τις φοβίες ή τις ανασφάλειες του ίδιου του ανθρώπινου είδους.


Αυτήν την εκ του πονηρού αθεΐα τη "δούλεψαν" τόσο καλά, που στο τέλος την έκαναν βασικό τους "όπλο" ...Το καλύτερό τους όπλο συγκεκριμένα. Χάρη σε αυτήν οι Προτεστάντες κατόρθωναν και εμφάνιζαν μια δήθεν εικόνα μοντερνισμού και ανωτερότητας. Άνθρωποι βλάκες και άχρηστοι, οι οποίοι δεν πρόσφεραν ποτέ και τίποτε στον χώρο του πνεύματος, μπορούσαν και με ύφη και σιωπές να παριστάνουν τους σπουδαίους. Και μόνον που εμφανίζονταν να "νικούν" ταμπού αιώνων, αισθάνονταν διαφορετικοί και "προχωρημένοι". Αυτά μόνον θεωρητικά βεβαίως, εφόσον το ζητούμενο ήταν πάντα το κέρδος ...Το ζητούμενο ήταν το "προχωρημένο" να το μετουσιώσουν σε κέρδος.

...Αυτό τελικά και κατάφεραν. Με μέσον αυτόν τον υποκριτικό "μοντερνισμό" θα επιχειρούσαν τη "διείσδυσή" τους στα εχθρικά γι' αυτούς δόγματα. Δεν θα ερχόταν σε απευθείας αντιπαράθεση με τα κυρίαρχα δόγματα, αλλά θα ανέβαζαν στη χρηματοδοτούμενη από τους ίδιους "βάρκα” της αμφισβήτησης όλους τους "ομοϊδεάτες" τους. Η "αθεΐα", δηλαδή και ο αγνωστικισμός θα γινόταν μια ιδιότυπη "θρησκεία", η οποία θα τους επέτρεπε να διεισδύουν στα αντίπαλα δόγματα ...Που θα τους επέτρεπε να αντιμετωπίζουν τους ομοϊδεάτες τους σαν ομόθρησκούς τους ...Που θα τους επέτρεπε να "συνωμοτούν" με αυτούς σαν να επρόκειτο για πιστούς κάποιας μυστικής κοινής θρησκευτικής σέχτας ...Τους κατά κανόνα πληρωμένους με διαφθορά "ομοϊδεάτες" τους.


Το απόλυτο πλεονέκτημα αυτής της ιδιόμορφης "θρησκείας" είναι η έλλειψη "Θεού". Γιατί είναι πλεονέκτημα; ...Γιατί, ενώ οι κοινές "θρησκείες" στηρίζονται στην κοινή πίστη σε έναν κοινό "Θεό", αυτή η "θρησκεία" στηρίζεται στην κοινή υποψία ότι μπορεί και να μην υπάρχει κανένας "Θεός" καμίας θρησκείας ...Βέβαια, όχι σίγουρα —ώστε να προκαλούν τους ευσεβείς—, αλλά ίσως —για να κάνουν τους "μοντέρνους"—. Ως εκ τούτου τα μέλη αυτής της "θρησκείας" εύκολα μαζεύονται — και ειδικά μάλιστα, όταν υπάρχει και χρήμα, για να τους "ενθαρρύνει". Τα μέλη αυτής της "θρησκείας" δεν στοχοποιούνται από καμία θρησκεία, εφόσον στην πραγματικότητα δεν πρεσβεύουν τίποτε απολύτως. Δεν διαφωνούν με κανέναν, ώστε να έρθουν σε σύγκρουση με αυτόν. Δεν στοχοποιούνται, γιατί απλούστατα δεν έχουν την πνευματική "ύλη" να αποτελέσουν στόχους.


..."Κουβέντα να γίνεται" είναι οι άνθρωποι. Κοινοποιούν ενδόμυχες σκέψεις, τις οποίες έχουν οι πάντες, αλλά δεν θέλουν να τις κουβεντιάζουν. Δεν κουβαλάνε κάποια διαφορετική αλήθεια, ώστε να γίνουν στόχος. Οι Προτεστάντες δεν έχουν δόγμα. Οι Προτεστάντες έγιναν τέτοιοι, για να μην πληρώνουν φόρους στη Ρώμη και κατόπιν το "έντυσαν" με κάποιες αμπελοφιλοσοφίες της πλάκας. Το δόγμα τους είναι απλό: ..."Για να μην πληρώνεις τον παπά, διάβαζε τη Βίβλο μόνος σου". Έχοντας την ελευθερία της ερμηνείας, υποθέτουν κάτι, το οποίο απασχολεί τον άνθρωπο από τον καιρό της Δημιουργίας ...Τον κάθε άνθρωπο, είτε είναι μορφωμένος είτε αμόρφωτος, είτε πλούσιος είτε φτωχός. Επειδή αυτοί είναι "γενναίοι" και έχουν σε υπόληψη τον Δαρβίνο, διατυπώνουν την υπόθεσή τους δημοσίως και νομίζουν πως είναι "μοντέρνοι", ενώ όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι κρατάνε "μέσα" τους τις αμφιβολίες τους, είναι" καθυστερημένοι".


Αν μέχρι τώρα όλες οι θρησκείες ή τα δόγματα ήθελαν να κυβερνήσουν τον κόσμο, επειδή "γνώρισαν" τον Θεό και θεωρούσαν ότι εκτελούν "εντολή" Του, οι Προτεστάντες θέλουν να τον κυβερνήσουν, επειδή δεν Τον γνώρισαν και άρα αμφισβητούν και τις εντολές των άλλων. Με αυτόν τον απλοϊκό τρόπο μπορούν και διεισδύουν με άνεση σε όλες τις θρησκείες, εφόσον σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν τέτοιου είδους αμφισβητίες. Όταν μάλιστα αυτή η αμφισβήτηση πληρώνει "μεροκάματα" στους καιροσκόπους "θαυμαστές" των Προτεσταντών, εύκολα δημιουργείται "ρεύμα" νεοφώτιστων.


Γι' αυτόν τον λόγο χριστιανοί όλων των δογμάτων, ισλαμιστές, βουδιστές και σιντοϊστές είναι τόσο ομοιόμορφοι στα Προτεσταντικά Κολέγια των ΗΠΑ ...Επενδυτές της εκπαίδευσης ..."Υποθηκεύουν" την πίστη τους και ονειρεύονται καριέρες.


...Μιλάμε για μεγάλο "παραμύθι", που, επειδή συνδέθηκε εξ' αρχής με χρήματα και βολέματα, απέδιδε εύκολα —και πολλούς— "καρπούς" ...Μιλάμε για ολόκληρη φάμπρικα, η οποία εξασφάλιζε στους Προτεστάντες "πρόθυμους" συνεργάτες, έτοιμους να προδώσουν τις πατρίδες τους στο όνομα τού "μοντέρνου", του "προχωρημένου" και τελικά του "ανώτερου" ...Πάντα όμως με το αζημίωτο, γιατί αυτό ήταν το Προτεσταντικό "συστατικό" της επιτυχίας. Την αθεΐα τους την "έντυσαν" με έναν πρωτοφανή "μοντερνισμό", αναπτύσσοντας τη γνωστή υποκριτική "ηθικολογία" τους. Πόσο υποκριτική; ...Τόσο όσο χρειάζεται στους Προτεστάντες, ώστε να παριστάνουν διεθνώς τους “μοντέρνους” και τους “άθεους”, τη στιγμή που οι ίδιοι στις πατρίδες τους δέχονταν να είναι subjects βασιλισσών, που τις "έσωζε" ο Θεός ή πολίτες "δημοκρατιών" "blest" από τον Θεό, στον Οποίο "they trust".


Την αθεΐα δηλαδή του περασμένου αιώνα την πλήρωσαν με τόνους χρήματος αυτοί, οι οποίοι φώναζαν δυνατά "God save the Queen" και οι όμοιοί τους, οι οποίοι φώναζαν εξίσου δυνατά "God bless America". Τη θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου μέσω του πιθήκου την υποστήριξαν άνθρωποι, οι οποίοι στη συνέχεια έσκυψαν σαν τις εκπαιδευμένες μαϊμούδες, για να τους "ευλογήσει" με το ξίφος" της η "σωσμένη" από τον Θεό βασίλισσα. Ακόμα και σήμερα καραγκιόζηδες καλλιτέχνες, οι οποίοι γίνονται διάσημοι για την αθεΐα τους και σπρώχνουν τη νεολαία στο "βόθρο", πηγαίνουν στη συνέχεια να "κατοχυρώσουν" την "ανωτερότητά" τους με τον τίτλο του "Sir", τον οποίο θα τους δώσει η βασίλισσά τους.


Επένδυση των Προτεσταντών ήταν και ο άθεος κομμουνισμός. Αυτοί πλήρωσαν έναν χοντροκέφαλο και τεμπέλη Εβραίο, όπως ήταν ο Μαρξ, για να τους δημιουργήσει μια "θεωρία", η οποία θα ήταν "συμβατή" με τη βιομηχανική εποχή και ταυτόχρονα θα "παρέκαμπτε" τις θρησκευτικές άμυνες των χριστιανικών δογμάτων. Ο κομμουνισμός ήταν η υπέρτατη "επένδυσή" τους ...Η απόλυτη απόδειξη του ότι δεν είχαν κανέναν ηθικό, εθνικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό ή άλλο περιορισμό. Προκειμένου να έχουν κέρδη, ήταν έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα. Προκειμένου να νικήσουν στο παιχνίδι της επικράτησης, δεν θα δίσταζαν να παίξουν ακόμα και εις βάρος του ίδιου του χριστιανισμού ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο λέγαμε παραπάνω.


Με τον κομμουνισμό "ρίσκαραν" να καταστρέψουν τον ίδιο τον χριστιανισμό. Αν δεν ήταν τόσο βλακώδης ο κομμουνισμός, με την "ευκαιρία" και βέβαια τα πυρηνικά όπλα που έλαβε από τους Προτεστάντες, αν άξιζε έστω και μία δεκάρα, θα είχε καταστρέψει τον χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε. Στην κυριολεξία δεν άξιζε μία δεκάρα και αυτό ήταν η τύχη της ανθρωπότητας. Ήταν μια κοσμοθεωρία της πλάκας, η οποία δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καμία ευκαιρία, όσο μεγάλη κι αν ήταν αυτή ...Μια κοσμοθεωρία-"μουλάρι" χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης ...Ένα "μουλάρι", που, ευτυχώς για όλους μας, δεν μπορούσε να "αναπαραχθεί" μόνο του, ώστε να διαιωνίσει την παρουσία του ...Μια κοσμοθεωρία, την οποία "παρήγγειλαν" κάποιοι ισχυροί τραπεζίτες, για να παίξουν παιχνίδια εις βάρος των λαών στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης ...Μια κοσμοθεωρία από εκείνες που στην αρχαία Αθήνα οι σοφιστές τις "παρήγαγαν" με τον τόνο μόνο και μόνο για να παριστάνουν τους έξυπνους.


Αυτό ήταν το ρίσκο που πήραν οι Προτεστάντες εις βάρος του χριστιανισμού και το οποίο ήταν τεράστιο, εφόσον δεν μπορούσαν εκ των προτέρων να γνωρίζουν ποιες θα ήταν οι συνέπειες της πράξης τους ...Της ανήθικης για τον χριστιανισμό πράξης τους. Με τον κομμουνισμό δημιούργησαν το "πιόνι", που παρίστανε τη "βασίλισσα". Τον κομμουνισμό τον εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν και όπως μπορούσαν. Με τον κομμουνισμό "απονεύρωσαν" ένα δόγμα και εξουδετέρωσαν ένα άλλο. "Ακρωτηρίασαν" ολόκληρο το Ορθόδοξο δόγμα και εξουδετέρωσαν το Καθολικό. Έσβησαν στην κυριολεξία την Νέα Ρώμη και έλεγξαν απόλυτα τη Ρώμη.


Σ' ό,τι αφορά το Ορθόδοξο δόγμα, η ιστορία είναι πλέον γνωστή. Εξαιρώντας την "ιδιόμορφη" Ελλάδα, παρέδωσαν εκατομμύρια πιστών χριστιανών σε άθεους και αγράμματους μεθύστακες, τους οποίους οι ίδιοι με τα χρήματά τους και με τους χαφιέδες τους επέβαλαν στις ηγεσίες των "κομμουνιστικών" χωρών τους. Ως χριστιανοί, δηλαδή, έκαναν αυτό, το οποίο απαγορευόταν για όλους τους άλλους χριστιανούς και ήταν να αφαιρέσουν από τη χριστιανική θρησκεία ένα τεράστιο μέρος του ποιμνίου της. Ένα ποίμνιο με εκατοντάδες εκατομμύρια πιστών παραδόθηκε σε αγράμματους Εβραίους "συντρόφους", οι οποίοι στην πραγματικότητα το άφησαν χωρίς ποιμένες να άγεται και να φέρεται από τους χαφιέδες των Προτεσταντών. Εξαιτίας τους —και καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα— ο χριστιανισμός "έχασε" τον κύριο όγκο των πιστών του δεύτερου μεγαλύτερου δόγματός του.

Back to content | Back to main menu