Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Εντός της Καθολικής Ευρώπης ακολούθησαν διαφορετική τακτική. Επειδή ήθελαν να εκμεταλλεύονται τα κράτη οι ίδιοι, αλλά φοβούνταν την αντίδραση της Ρώμης, τα "μάτωναν" με τον κομμουνισμό ...Τα "μάτωναν", σε σημείο που να τα αναγκάζουν να υποταχθούν σ' αυτούς. Εκεί τον κομμουνισμό τον εκμεταλλεύτηκαν με διαφορετικό τρόπο. Ενισχύοντας μυστικά τον κομμουνισμό με άπειρα χρήματα και απόλυτη προστασία των ηγετικών στελεχών του, τον έκαναν προκλητικό και απειλητικό για τα χριστιανικά κράτη ...Στα Καθολικά χριστιανικά κράτη, εφόσον στα δικά τους τα αμιγώς Προτεσταντικά κράτη δεν τον άφησαν να "ευδοκιμήσει". Στα δικά τους κράτη ο Θεός θα εξακολουθούσε να "σώζει" τη βασίλισσα ή να "ευλογεί" την Αμερική.

Γιατί όμως τον ήθελαν απειλητικό στα κράτη τα οποία επιβουλεύονταν; Γιατί "εφεύραν" τον άθεο διεθνιστικό κομμουνισμό, ο οποίος απειλούσε "ανοικτά" και με την επαναστατική βία το βιός των "νοικοκυραίων"; ...Γιατί απλούστατα ήθελαν να δημιουργήσουν την επίσης βίαιη αντίδρασή του ...Για να δημιουργήσουν την επίσης άθεη "αντίδρασή" του ...Για να δημιουργήσουν τον άθεο εθνικισμό ...Τον εθνικοσοσιαλισμό ...Τον Ναζισμό ...Την άθεη άκρα Δεξιά ...Την απολύτως άκρα Δεξιά, εφόσον "ξεπερνούσε" τα όρια των "ελέω θεού" βασιλέων του χριστιανισμού. Τι επεδίωκαν μέσω αυτού; ...Να δημιουργήσουν τα απόλυτα "όρια" μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού και αυτά τα “όρια” να τα ελέγχουν μόνοι τους ...Να δημιουργήσουν μόνοι τους τα άθεα όρια της άκρας Αριστεράς και της άκρας Δεξιάς, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονταν ...Να ελέγξουν απόλυτα τα πολιτικά "σκηνικά" μέσα στις χώρες, ώστε να ελέγχουν απόλυτα και τις ηγεσίες τους.


Θα "μάντρωναν" για πάντα τους ευσεβείς χριστιανούς ανάμεσα σε αυτά τα χρηματοδοτούμενα και εξοπλισμένα από τους ίδιους όρια ...Τα όρια, τα οποία "μυστηριωδώς" θα απειλούσαν με εμφύλιους, κάθε φορά που η κατάσταση μέσα στα κράτη-θύματα δεν τους ευνοούσε. Θα "μάντρωναν" απόλυτα τους λαούς, εφόσον, όπου κι αν "κινούνταν" κάποιος πολίτης ή ηγέτης μέσα στο πολιτικό φάσμα, θα βρισκόταν εντός των "ορίων" τους. Όσο ακροδεξιός φασίστας κι αν  ήσουν, θα υστερούσες απέναντι στον άθεο ακροδεξιό ναζιστή και όσο ακροαριστερός σοσιαλιστής κι αν ήσουν, θα υστερούσες απέναντι στον άθεο ακροαριστερό σταλινικό.


...Δικοί τους υπάλληλοι ήταν τόσο οι ναζιστές φασίστες μέσα στα κράτη όσο και οι σταλινικοί κομμουνιστές ...Πληρωμένα σκουπίδια, που τους έδιναν τη δυνατότητα να ελέγχουν απόλυτα τις πολιτικές ηγεσίες και άρα και τα κράτη. Με μέσον αυτά τα "εργαλεία" προκαλούσαν κατά βούληση εμφυλίους. Έτσι εκδικήθηκαν την Καθολική Ισπανία. Την Ισπανία, την οποία επί αιώνες μισούσαν την κατακρεούργησαν. Στην απόλυτη αδυναμία της την έβαλαν σε εμφύλιο. Πάλι με τα ίδια "εργαλεία". Οι δικοί τους κομμουνιστές στράφηκαν εναντίον των δικών τους εθνικοσοσιαλοφασιστών. Η δική τους κομμουνιστική Διεθνής βοηθούσε τους Ισπανούς κομμουνιστές και η δική τους "Διεθνής" του ναζισμού βοηθούσε τους φασίστες. Οι Ισπανοί έβγαλαν μόνοι τους τα "μάτια" τους και βγήκαν για πάντα από τον "χάρτη" των επικίνδυνων αντιπάλων των Προτεσταντών.


Το ίδιο έκαναν και στην Ελλάδα. Οι πρώην δωσίλογοι των Προτεσταντών Ναζί, σε "συνεργασία" με τους κομμουνιστές υπαλλήλους των Προτεσταντών βύθισαν την Ελλάδα στον Εμφύλιο. Ο λαός κατακρεουργήθηκε και οι ένοχοι γλίτωσαν όλοι την τιμωρία. Ακόμα και σήμερα αυτοί μας κυβερνάνε. Ελέω Προτεσταντών κυβερνάνε οι παλιοί δωσίλογοι των Προτεσταντών. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ, για να καταλάβεις πόσο "Μπανανία" ήταν από την αρχή της ύπαρξής της η Ελλάδα. Αρκεί να δεις πώς την έλεγχαν και εξακολουθούν να την ελέγχουν οι Προτεστάντες. Προτεστάντες Δανοί ήταν οι βασιλείς, οι οποίοι έλεγχαν τη Δεξιά στην Ελλάδα και απόφοιτοι του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών ήταν οι "σοσιαλιστές", οι οποίοι έλεγχαν την Αριστερά.


Τόσο της "Αμύνης τα παιδιά" του Βενιζελισμού όσο και οι βασιλόφρονες του Θρόνου, ήταν ελεγχόμενοι από τα ίδια κέντρα. Οι Βενιζελικοί, ο Θρόνος και οι κομμουνιστές ήταν "κολλητοί" μεταξύ τους και μας "δούλευαν". Αυτοί ήταν που συνεργάζονταν με τους Προτεστάντες εις βάρος της πατρίδας μας ...Με τους Προτεστάντες όλων των ειδών, είτε αυτοί ήταν Βρετανοί είτε Γερμανοί Ναζί είτε Αμερικανοί. Αυτοί ήταν που μας βύθισαν στον Εμφύλιο, όταν χρειάστηκε να "στηθεί" η μεταπολεμική Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων. Τα φυσικά παιδιά τους είναι αυτά, τα οποία μας "βυθίζουν" σήμερα στην αθλιότητα, επειδή τώρα "στήνεται" η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Παπανδρέου λεγόταν εκείνος, ο οποίος μας "βύθισε" στον Εμφύλιο και Παπανδρέου λέγεται κι αυτός, ο οποίος μας "βύθισε" στο Μνημόνιο.


Ανάλογο σχεδιασμό έχουν όλα τα δυτικά κράτη ...Όλα τα Καθολικά κράτη, είτε της Ευρώπης είτε της ευσεβούς Λατινικής Αμερικής. Σε όλα αυτά υπάρχουν "στημένοι" προβοκάτορες κομμουνιστές, οι οποίοι πληρώνονται από τους Προτεστάντες, για να "απειλούν" με "επαναστάσεις", προκειμένου να κυβερνούν οι ναζιστές υπάλληλοι των Προτεσταντών. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τις εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις στη Λατινική Αμερική. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους "Πινοσέτ", αλλά και τους "Αλιέντε". Μόνον έτσι εξηγούνται και κάποια παράδοξα. Έτσι εξηγείται, για παράδειγμα, το πώς η φανατικά Καθολική Λατινική Αμερική "αγκάλιασε" τους Προτεστάντες Ναζί εγκληματίες, οι οποίοι κατέφυγαν σ' αυτήν.


Όμως, για να πετύχουν αυτόν τον σχεδιασμό, έπρεπε να πειραματιστούν. Έπρεπε πρώτα να δημιουργήσουν το κράτος-"πρότυπο" του ελεγχόμενου από τους ίδιους χριστιανικού κόσμου της Προτεσταντικής Νέας Εποχής. Αυτόν τον ρόλο έπαιζε η Γερμανία ...Η Γερμανία δεν είναι φυσικό κράτος ...Δεν υπήρχε καν πριν την δημιουργήσουν οι ίδιοι που δημιούργησαν και τις ΗΠΑ ...Η Γερμανία δημιουργήθηκε από τον Χίτλερ και είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ ...Η Γερμανία ήταν ο δοκιμαστικός "σωλήνας" του Προτεσταντικού πειράματος ...Το κράτος-πρότυπο υποτέλειας για όλα τα κράτη, τα οποία έπρεπε οι Προτεστάντες να ελέγξουν "διακριτικά", χωρίς να προκαλούν. Αντιγραφή της πολιτικής "δομής" της Γερμανίας είναι όλα τα σύγχρονα και δήθεν ανεπτυγμένα χριστιανικά κράτη, ανεξαρτήτως δόγματος. Αντιγραφή των χριστιανοδημοκρατικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Γερμανίας είναι τα κόμματα, τα οποία κυβερνούν όλα τα "ανεπτυγμένα" κράτη.


Για τι άλλο τους ήταν απαραίτητη η Γερμανία; Επειδή, εκτός του ότι έπρεπε να δημιουργήσουν το κράτος-"πρότυπο" της Προτεσταντικής Εποχής, έπρεπε να "κατασκευάσουν" και το μέσον, ώστε να λειτουργεί η ιμπεριαλιστική τους φάμπρικα. Είχαν προ πολλού "κατασκευάσει" την αμερικανική μηχανή του "κιμά" και κάτι τους έλλειπε για να την βάλουν να "δουλεύει" στην Ευρώπη.


...Γίνεται να λειτουργήσει μια τέτοια μηχανή χωρίς την κατάλληλη σπάτουλα; ...Μια σπάτουλα θεωρητικά ανεξάρτητη από τη μηχανή του κιμά ...Μια σπάτουλα ευέλικτη, η οποία θα "κυνηγάει" και θα "σπρώχνει" τα ευρωπαϊκά κράτη στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ ...Μια σκληρή και βίαιη "σπάτουλα", η οποία θα κάνει ό,τι χρειάζεται εις βάρος των κρατών, προκειμένου οι ΗΠΑ να "προελαύνουν". Απλά πράγματα. Η μηχανή δεν μπορεί να "κινείται" ... Δεν είναι ο ρόλος της να κινείται. Η μηχανή μένει πάντα ακίνητη. Η σπάτουλα είναι αυτή, η οποία φέρνει τη λεία στον μύλο της. Αυτόν τον ρόλο έχει η Γερμανία ...Η ενιαία Γερμανία.


Αυτό το τελευταίο ήταν απαραίτητος όρος για τους Προτεστάντες, εφόσον μόνον με αυτόν τον τρόπο εξασφαλιζόταν η λειτουργικότητα αυτής της "σπάτουλας". Ήταν απαραίτητο να βρίσκεται και η Καθολική Βαυαρία εντός της Γερμανίας, για να λειτουργήσει ο σχεδιασμός τους. Αυτή θα γινόταν η "πόρτα" που είχαν ανάγκη, για να έχουν πρόσβαση στην Καθολική επικράτεια της Ευρώπης ...Μια "πόρτα" ανοικτή, αν κατόρθωναν και την ενσωμάτωναν στη δική τους Γερμανία. "Κατασκευάζοντας" πάνω στη βάση της δικής τους Προτεσταντικής Πρωσίας την "άθεη" Γερμανία, διατήρησαν μόνιμα την "πόρτα" του Καθολικισμού "ανοικτή". Η Προτεσταντική Πρωσία από μόνη της δεν θα τους επέτρεπε να "εισβάλουν" ποτέ στην Ευρώπη, γιατί η εισβολή τους θα σταματούσε έξω από τη Βαυαρία ...Όπως γινόταν πάντα. Χωρίς τη Βαυαρία, η γερμανική "σπάτουλα" θα έσπαζε, όταν θα ακουμπούσε το Μόναχο.


Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, την οποία σήμερα γνωρίζουμε ως Γερμανία, έδωσε τέλος σε αυτό το πρόβλημά τους. Στην πραγματικότητα εξουδετέρωσε όλα τα σημεία τριβής μεταξύ των δύο μεγάλων δογμάτων της Δυτικής Ευρώπης ...Δογμάτων, τα οποία είχαν σημεία τριβής εντός του γερμανικού κόσμου. Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης τερμάτισε έναν πολυετή θρησκευτικό πόλεμο της κεντρικής Ευρώπης εις βάρος των Καθολικών. Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης έδωσε Καθολικό "πρόσωπο" στον "μπράβο" των Προτεσταντών και ήταν πλέον εύκολο οι Προτεστάντες να "ανακατεύουν" την Ευρώπη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, χωρίς να φαίνεται ότι επεμβαίνουν ή επιτίθενται στα άλλα δόγματα. Μπορούσαν να έχουν κέρδη θρησκευτικών πολέμων, χωρίς να έχουν τα κόστη ή τα ρίσκα τους. Ήταν εύκολο γι' αυτούς να "στήνουν" μεταξύ τους ψευδοκαυγάδες και να τους "λύνουν" στα "σπίτια" των άλλων, τα οποία και τα καταστρέφανε. Αποφασίζοντας μόνοι τους πότε θα τα έκαναν όλα "ίσιωμα", μπορούσαν να "χτίζουν" την κατάσταση που τους ευνοούσε, χωρίς να έχουν καθόλου αντιδράσεις.


...Το κόλπο του "καλού" και του "κακού" μπάτσου, γείτονα, συμπολίτη κλπ.. Αυτό ήταν το μόνο κόλπο που ήξεραν να κάνουν και αυτό εξακολουθούν να κάνουν. Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούσαν τη Γερμανία να κάνει πολέμους στην Ευρώπη, για να χρηματοδοτούν οι ίδιοι την ανοικοδόμησή της. Οι Προτεστάντες "έσπρωχναν" την Προτεσταντική τη Γερμανία σε "καταδικασμένους" πολέμους, για να εμφανίζονται σαν οι "ήρωες" απελευθερωτές της Ευρώπης ...Τόσο "καλοί" άνθρωποι. Αυτή είναι η μέθοδος ιμπεριαλισμού των Προτεσταντών ...Η μέθοδος του μπράβου και του τοκογλύφου, που συνθέτουν κρυφή συμμορία και δημοσίως παριστάνουν τους εχθρούς.


...Προτεστάντης ο μπράβος και Προτεστάντης κι ο τοκογλύφος. Μπαίνει αυθαίρετα ο "κακός" ο μπράβος στο σπίτι σου και το κάνει ρημαδιό. Αφού του δίνεται πάντα ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να προλάβει να τα κάνει όλα "θρύψαλα", έρχεται ο "καλός" ο τοκογλύφος και παριστάνει τον σωτήρα ...Ο "γενναίος" γείτονας, που σε σώζει ...Ο "γενναιόδωρος" γείτονας, ο οποίος θα σου δώσει και μερικά χρήματα, για να ξεκινήσεις να βάζεις μια "σειρά" στο καταστραμμένο σου το "σπίτι" ...Ο μπίζνεσμαν, ο οποίος τα υπόλοιπα θα σου τα δανείσει με τόκο. Μέχρι να καταλάβεις τι έγινε, θα του χρωστάς το σπίτι σου. Το πώς από τα "δωρεάν" σχέδια Μάρσαλ πηγαίνεις στα υπέρογκα χρέη, ούτε που θα το καταλάβεις.


Ας βάλει λοιπόν κάποιος στη θέση του αυθαίρετου και βίαιου "μπράβου" τον Χίτλερ και στη θέση του "τοκογλύφου" τον εκλεκτό των τραπεζιτών της Νέας Υόρκης Ρούσβελτ και θα καταλάβει απολύτως τι ακριβώς συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίς να χρειαστεί να διαβάσει ούτε ένα βιβλίο ...Απλό κόλπο, δοκιμασμένο από τον υπόκοσμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Μόνον οι "ανώτεροι" Προτεστάντες έκαναν αυτό το "κόλπο" των αλητών "φάμπρικα" ιμπεριαλισμού. Ακόμα και σήμερα το ίδιο κάνουν. Εμφανίζεται η Γερμανία σαν ο "κακός" μπράβος, που απαιτεί "αίμα" από τους χρεωμένους λαούς και εμφανίζονται οι ΗΠΑ σαν ο "καλός" και γενναιόδωρος τοκογλύφος, ο οποίος έχει "υπομονή", αλλά ...όχι κι ανεξάντλητη.


Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε έχουν περάσει από κάστιγκ των γνωστών Λεσχών, για να φαίνονται απάνθρωποι και άθλιοι, προκειμένου οι Αμερικανοί να φαίνονται "ωραίοι". Να προκαλεί στην Αθήνα ο Γερμανός Σόιμπλε, απαιτώντας νέα μέτρα λιτότητας από τους "τεμπέληδες" Έλληνες και να εμφανίζεται την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός Τζακ Λιού και να κάνει τον φιλάνθρωπο και φιλέλληνα, που ζητάει μέτρα ανάπτυξης. Ο Σόιμπλε μάς "απειλεί" από τα απρόσωπα ξενοδοχεία και ο Λιού μας "επαινεί" από τα διάσημα μουσεία μας ...Ο Αμερικανός Λιού μας "επαινεί" και τον καμαρώνει ο αδερφός τού Προέδρου του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών, παριστάνοντας τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ...Όλα "στημένα" εξ' αρχής.


Αύξηση του φιλοαμερικανισμού στην Ελλάδα διαπίστωσαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μετά την επίσκεψη του Λιού στην Αθήνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το "έφαγαν" οι Έλληνες για άλλη μια φορά το Προτεσταντικό "παραμύθι" ...Το "παραμύθι" του "καλού" και του "κακού". Δεν βλέπουν ότι αυτοί οι δύο είναι συνέταιροι. Δεν βλέπουν ότι το τραπεζικό σύστημα, το οποίο υπερασπίζεται με τη βία ο άθλιος Σόιμπλε, είναι αυτό, που έχει τις "ρίζες" του στην FED. Βλέπουν τον Σόιμπλε και δεν βλέπουν αυτούς, οι οποίοι δανείζουν στη Γερμανία του Σόιμπλε και τον βάζουν να μαζεύει τα δανεικά. Βλέπουν τους "κακούς" Γερμανούς "μπράβους" και δεν βλέπουν ότι οι "καλοί" είναι τα αφεντικά του και οι αυθεντικοί τοκογλύφοι.


Τα παιδιά του Κολεγίου Αθηνών γνωρίζουν αυτό το παιχνίδι των "αφεντικών" τους και συμμετέχουν σ' αυτό. Μοιράζονται ανάμεσα στους "καλούς" και στους "κακούς", για να ελέγχουν την "παράσταση" ...Για να μπορούν να "καπελώσουν" όποια άποψη θα μπορεί να εξασφαλίσει στο μέλλον ψηφαλάκια "ιθαγενών". Για να μπορούν —όποια "πολεμική" απόφαση κι αν πάρει ο ελληνικός λαός— να αναλάβουν οι ίδιοι τον ρόλο του "στημένου" Λεωνίδα, ο οποίος θα χάσει τη μάχη. Πώς κέρδισε τις εκλογές ο Σαμαράς είπαμε; Κατηγορώντας τον συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του στο Κολέγιο και απειλώντας με εξεταστικές για το Μνημόνιο. Κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ του Κολεγιόπαιδα Ανδρέα για εθνική μειοδοσία ...Είδε κανένας κάποια εξεταστική; ...Την επιστολή όμως υποταγής στην Μέρκελ με υπογραφή Antonios Samaras όλοι την είδαμε ...Τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ όλοι την είδαμε.


Τώρα οι Έλληνες θα εμφανίζονται σαν αμερικανόφιλοι, γιατί έχουν "θυμώσει" με τη Γερμανία του σακάτη. Τώρα που οι Γερμανοί τους διέσυραν παγκοσμίως, θα αρχίσουν οι Αμερικανοί να τους επαινούν ...Η συμμορία των Προτεσταντών σε πλήρη δράση ...Θα τους "δουλεύουν" κανονικά. Πώς έλεγε ο Προτεστάντης Τσόρτσιλ για τους Έλληνες; ...Την ώρα που τους ετοίμαζε τον "τάφο" του Εμφυλίου, έλεγε τις τζάμπα παπαριές για τον ηρωισμό των Ελλήνων ...Οι ήρωες μπορεί να πολεμάνε σαν Έλληνες, αλλά οι Έλληνες είναι καλοί "πελάτες" των Προτεσταντών ...Μπορεί και οι "καλύτεροι". Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος, όταν μισεί τον "σκύλο" που τον δαγκώνει και αγαπάει το αφεντικό του "σκύλου";


Δεν είναι όμως μόνον οι Έλληνες αφελείς ...Ένας ολόκληρος Πλανήτης "αιμορραγεί" ακατάπαυστα, γιατί δεν κατάλαβε το προφανές ...Δεν κατάλαβε ότι οι Γερμανοί είναι εξ' αρχής συνέταιροι με τους Αμερικανούς ...Συνέταιροι στις ΗΠΑ, συνέταιροι και στην Ευρώπη. Τον άγριο γερμανικό "σκύλο"— από την πρώτη στιγμή που "γεννήθηκε" ως ενιαία Γερμανία— τον "ταΐζουν" οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης ...Τον "ταΐζουν", για να είναι εύρωστος όταν ορμάει στους κοινούς εχθρούς και τον "θεραπεύουν" από τα τραύματά του όταν τελειώσει την αποστολή του. Λίγη λογική χρειάζεται και αυτό αποκαλύπτεται σαν να είναι μια κοινή απατεωνιά του δρόμου.


Η προτεσταντική βρομιά και δυσωδία.


Όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί καλοί είναι θεωρητικά, αλλά, για να λειτουργήσουν, απαιτούν προδοσία. Καλό δηλαδή το "παραμύθι" που "πουλάνε", αλλά δεν μπορεί αυτό να λειτουργήσει χωρίς τα "παιδιά" των τοπικών Προτεσταντικών Κολεγίων. Προϋποθέτει να βρίσκει ανθρώπους πρόθυμους να το "φάνε" το "παραμύθι", προκειμένου να τύχουν μίμησης από τους υπολοίπους. Αν δεν εξασφαλιστούν οι λίγοι ακριβοπληρωμένοι "πρόθυμοι", πώς θα ακολουθήσουν τα πολλά κορόιδα, που θα το κάνουν τζάμπα; Οι λαοί, δηλαδή, δεν θα ήταν τόσο εύκολοι στόχοι των Προτεσταντών, εάν προηγουμένως δεν είχαν προδοθεί εκ των έσω. Με ατάλαντα και χυδαία ζώα τύπου Τόμσεν δεν μπορείς εύκολα να λεηλατείς λαούς, εάν "απέναντί" τους δεν είχες φροντίσει να βάλεις Αντωνάκηδες ή Κυριάκους κατάλληλα προετοιμασμένους στο να υποτάσσονται.


Οι Προτεσταντικός ιμπεριαλισμός, δηλαδή, ναι μεν στηρίζεται στη διαφθορά και τους εκβιασμούς, αλλά, για να έχει αυτό μια μονιμότητα, θα έπρεπε να εξασφαλιστεί μια υποδομή. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ζητάς οτιδήποτε να ξεκινάς "κούρσα" εκβιασμών. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που γίνονται εκλογές να αναζητάς νέα πρόσωπα να σε εξυπηρετήσουν. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος, που να εξασφαλίζει στους Προτεστάντες ό,τι θέλουν πριν καν το ζητήσουν ...Είναι αυτό, το οποίο είπαμε πιο πάνω: Έπρεπε ο Προτεσταντισμός να δημιουργήσει μια "πλατφόρμα" ομοϊδεατών, που να μοιάζουν με ομόθρησκους. Έπρεπε να δημιουργηθούν "κατηχητικά", ώστε όλοι μαζί να γνωρίζουν πώς να χειρίζονται από κοινού την κατάσταση, για να μην εκτίθενται ...Να γνωρίζει ο ένας τον άλλο και να στηρίζεται ο ένας στη βοήθεια του άλλου.


Αυτό ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς ...Να βρουν ή να δημιουργήσουν ένα ψευτοδόγμα, το οποίο θα τους κάνει όλους να έχουν κοινές απόψεις, ακόμα κι αν ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα ...Να μοιάζουν μεταξύ τους σαν ομόθρησκοι, έστω κι αν ανήκουν στις πιο εχθρικές θρησκείες. Να δημιουργηθούν "κρυπτο-ομοϊδεάτες", οι οποίοι θα λειτουργούν υπέρ τους, ακόμα και όταν αυτοί δεν θα τους διατάζουν. Έπρεπε, δηλαδή, να δημιουργηθούν τα κατάλληλα μόνιμα "ερείσματα" μέσα στις χώρες τις οποίες στόχευε ο Προτεσταντισμός. Για να λύσει λοιπόν αυτό το πρόβλημα, έκανε το εξής πρωτοποριακό ..."Νόθευσε" την ίδια την επιστήμη. Οι αδίστακτοι Προτεστάντες απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι μπροστά στην "επιτυχία" τους δεν θα "κολλούσαν" πουθενά ...Δεν θα σέβονταν κανέναν "όρο" των χριστιανικών "παιχνιδιών", προκειμένου να τα κερδίσουν.


Ένας τέτοιος "όρος" ήταν αυτός της επιστήμης. Οι Προτεστάντες "κατασκεύασαν" στην κυριολεξία νέες "επιστήμες" ..."Επιστήμες", οι οποίες δεν είχαν στόχο να προάγουν την ανθρώπινη γνώση, αλλά να δημιουργήσουν αυτήν την κοινή ιδεολογικοθρησκευτική "πλατφόρμα", η οποία τους χρειαζόταν ...Να δημιουργήσουν μια "αερολογικού" τύπου "μπουρδολογία", η οποία να μοιάζει στη θεματολογία και στο ύφος της με τα γνωστά θρησκευτικά δόγματα. Με αυτό το δόγμα έκαναν "κατήχηση" στα Κολέγιά τους. Στα Κολέγια, δηλαδή, η προτεραιότητα δεν δινόταν στα μαθηματικά, τη φυσική ή τη χημεία. Στα Κολέγια η προτεραιότητα ήταν η "κατήχηση".


Εκεί μάθαιναν στους υπό "κατασκευή" γενίτσαρους τη δική τους άποψη περί "σωστού" και "λάθους" ...Τη δική τους άποψη περί "αμαρτίας". Εκεί τους μάθαιναν πόσο "κακοί" ήταν οι πρόγονοί τους και πόσο "καλοί" ήταν οι ίδιοι. Κατηγορούσαν μέρα και νύχτα τους άλλους και ευλογούσαν τα "γένια" τους. Γιατί τους ανέχονταν οι "κατηχούμενοι"; Γιατί τους είχαν πείσει ότι εκείνοι ήταν οι "εκλεκτοί" ...Ότι διέφεραν από τους ομοίους τους και γι' αυτό βρίσκονταν εκεί. Μπορεί να ήταν Έλληνες, Βούλγαροι, Σύριοι ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ήταν "διαφορετικοί" από τους συμπατριώτες τους. Οι γονείς ή τα αδέρφια τους μπορεί να ήταν λίγο πάνω από τους "πίθηκους", αλλά αυτοί ήταν οι ΕΞΥΠΝΟΙ, που διάλεξαν τα καλά "αφεντικά" ...Οι ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, που κατάλαβαν εγκαίρως πιο είναι το σωστό "στρατόπεδο". Μπορεί στα μαθηματικά ή τη χημεία να ήταν τενεκέδες, αλλά ήξεραν να διαλέγουν ...Ήξεραν να ταυτίζονται με αυτούς, οι οποίοι θα τους έκαναν "εκλεκτούς".


Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι "αδελφότητες" στα Κολέγια είναι πολύ πιο σημαντικές από τα εργαστήριά τους. Πιο πολύτιμοι για τους Προτεστάντες είναι οι χαφιέδες, παρά οι ευφυίες. Πιο πολύ προσέχουν έναν καλό χαφιέ, παρά μια επιστημονική ιδιοφυία. Γιατί; ...Γιατί η επιστήμη, όταν υπάρχει υποδομή, θα παράγει γνώση ...όπως και να 'χει ...Η επιστήμη θα βρει και θα πληρώσει τα "μυαλά" που της χρειάζονται, απ' όπου κι αν αυτά προέρχονται. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο χαφιές έχει άλλου είδους πολυτιμότητα. Έχει τη μοναδικότητα και την πολυτιμότητα του κράτους που αντιπροσωπεύει. Ένας καλός χαφιές μπορεί να σου "δώσει" ένα κράτος ολόκληρο. Ένας πολύ καλός χαφιές μπορεί να έχει μια μοναδικότητα, η οποία να τον κάνει αναντικατάστατο. Μπορεί να είναι γόνος μιας οικογένειας, η οποία έχει μόνιμη επαφή με την εξουσία.


"Φιλέτα" ήταν ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης, όταν συγκατοικούσαν στα "κατηχητικά" της Βοστόνης ...Πολύτιμοι μελλοντικοί χαφιέδες για τους Προτεστάντες ...Αυτοί για την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι συμφοιτητές τους για την Ιταλία, τη Συρία, τη Ισπανία κλπ.. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν οι Προτεστάντες να δημιουργήσουν τη "μήτρα", η οποία θα τους "γεννούσε" τη μεγαλύτερη "στρατιά" χαφιέδων που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Αυτό ήταν το μόνο πραγματικό τους επίτευγμα στην τέχνη του ιμπεριαλισμού ...Το πρώτο δόγμα, το οποίο ανέλαβε να "εκπαιδεύει" τα παιδιά των "άλλων". Μέχρι τότε το κάθε δόγμα, για να βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος, εκπαίδευε μόνον τα δικά του παιδιά, ενώ στην εποχή των Προτεσταντών το δόγμα τους πιο πολύ ενδιαφερόταν για την εκπαίδευση των παιδιών των "αντιπάλων", παρά για την εκπαίδευση των δικών τους παιδιών.


Την αθλιότητα, την προδοσία και τη δολιότητα τα έκαναν ένα "πακέτο", που το "βάπτισαν" "επιστήμη" ..."Ανθρωπιστική επιστήμη", η οποία στην ουσία της έμοιαζε με θρησκευτικό "δόγμα". Αυτό θα τους προστάτευε από κάθε κίνδυνο, εφόσον θα τους εξασφάλιζε την "άνωθεν" προστασία. Όσο και να πρόδιδαν τις "καθυστερημένες" και "θρησκόληπτες" πατρίδες τους, δεν είχαν φόβο. Είχαν βρει τη "φόρμουλα". Οι "Εφιάλτες" της Προτεσταντικής Εποχής δεν είχαν πλέον λόγους να φοβούνται την τιμωρία. "Βαπτίζονταν" "επιστήμονες" και απλά έκαναν "λάθη" ..."Λάθη" πάντα χρήσιμα για τα αφεντικά τους.
Όταν οι Προτεστάντες έχουν κάνει την προδοσία κύριο "όπλο" τους, ευνόητο είναι ότι θα την έχουν αναπτύξει στα ύψιστα επίπεδα. Δεν θα είχαν τις αδυναμίες των "καθυστερημένων" και πρωτόγονων Περσών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τους προδότες, για να νικήσουν σε μάχες. Οι "προηγμένοι" και "μοντέρνοι" Προτεστάντες νικούσαν μόνον με προδότες ...και σχεδόν χωρίς καθόλου μάχες. Ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" της νέας Εποχής δεν χρειαζόταν τώρα να προδώσει τον "Λεωνίδα", ο οποίος έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα στις εθνικές ή θρησκευτικές "Θερμοπύλες".


Ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" είχε άλλα καθήκοντα. Όπως είπε κάποτε και ο Μητσοτάκης —δικαιολογώντας τους δωσίλογους—: "Εφιάλτης" θα γινόταν πρώτα η φωνή της "λογικής", η οποία θα επεδίωκε να συμβιβαστεί με τους κατακτητές. Αν δεν γινόταν αυτό, θα γινόταν ο ίδιος "Λεωνίδας". Την ύστατη ώρα ο Προτεστάντης "Εφιάλτης" θα σήκωνε ο ίδιος το λάβαρο της "αντίστασης" απέναντι στα αφεντικά του. Θα πήγαινε στις "Θερμοπύλες" ο ίδιος, για να αγωνιστεί και ..."δυστυχώς" θα έχανε τη μάχη. Θα πήγαινε τόσο "περήφανα" και τόσο "άφοβα", που ο αρχαίος Λεωνίδας θα έμοιαζε μπροστά του δειλό ανθρωπάκι. Γιατί; Γιατί οι τοπικές πρεσβείες πάντα θα τον προστατεύουν, όταν αυτά τα "λάθη" θα πάψουν να είναι ανεκτά.


Τον θυμάστε τον Ανδρέα, ο οποίος "πολεμούσε" με πάθος τους Αμερικανούς; Ο γιος του ο Τζέφρι δεν ήταν αυτός, ο οποίος πρόσφατα είπε δημοσίως αυτό, το οποίο δεν θα τολμούσε να πει ούτε ο Λεωνίδας; Ο Γιωργάκης δεν ήταν αυτός, ο οποίος είπε ότι "έσωσε την Ελλάδα" και κατόπιν εξαφανίστηκε μαζί με τους μπράβους του στα Κολέγια των Προτεσταντών; Ο Γιωργάκης, όμως, δεν είναι ο πρώτος, που με τις "ευλογίες" των Προτεσταντών "έσωσε" την Ελλάδα και στη συνέχεια ζήτησε την προστασία στην "αυλή" των αφεντικών του ...Κι άλλοι την "έσωσαν" πριν από αυτόν.


Το ίδιο έκανε και ο Βενιζέλος, ο οποίος πέθανε στην ασφάλεια της αυλής τους, αφού πρώτα τους εξυπηρέτησε εις βάρος της Ελλάδος ...Ο "εθνάρχης", ο οποίος ίδρυσε το Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών ...Το Κολέγιο, το οποίο "παράγει" τους "ηγέτες" της Ελλάδας ...Το Κολέγιο, από το οποίο αποφοίτησαν οι τελευταίοι "σωτήρες" της Ελλάδας.


Ας ψάξει κάποιος να δει πού και τι σπούδασαν όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κυβερνάνε τις χώρες των διάφορων δογμάτων και θρησκειών ...Στα ίδια Κολέγια σπούδασαν οι "προχωρημένοι" —που κυβερνάνε τα δυτικά κράτη— με τους "καθυστερημένους" Σαουδάραβες της Σαρία, για παράδειγμα. Αυτό δεν είναι τυχαίο ..."Στήθηκε" από τους Προτεστάντες γι' αυτόν τον σκοπό. Αυτός είναι κι ο λόγος που στα χιλιάδες χρόνια των ανθρωπίνων πολιτισμών μόνον στον Προτεσταντικό "αιώνα" ένιωσαν οι άνθρωποι την ανάγκη να "βαπτίσουν" σαν "επιστήμονες" τους οικονομολόγους, τους κοινωνιολόγους, τους πολιτικούς επιστήμονες, τους δημοσιοσχεσίτες ή ακόμα και τους ιστορικούς της τέχνης. Αυτά, τα οποία ήταν προαιρετικό να τα γνωρίζει ένας απλά καλλιεργημένος άνθρωπος, τα έκαναν "πακέτο" και τα πλάσαραν για επιστήμη.


Γιατί τα έκαναν αυτά; Για δύο λόγους. Για να δημιουργήσουν —όπως είπαμε— τους χαφιέδες τους, αλλά ταυτόχρονα να μην περιορίζονται από τις αδυναμίες των "προθύμων". Τι σημαίνει αυτό; ...Ήθελαν να δημιουργήσουν "επιστήμονες", χωρίς να επηρεάζονται από τις προσωπικές ικανότητες των "προθύμων". Ακόμα και τον πιο βλάκα μπορούσαν να τον πάρουν για μερικά χρόνια στα Κολέγιά τους και να τον "βαπτίσουν" "επιστήμονα". Μπορούσαν με αυτόν τον τρόπο να βοηθάνε τους δικούς τους ανθρώπους. Να περνάνε από γενιά σε γενιά το "χάρισμα" ...Ο γιος του Κολεγιόπαιδα Ανδρέα να γίνει κι αυτός ένας κολεγιόπαιδας Πρωθυπουργός, ακόμα και αν είναι πιο βλάκας κι απ' τις κατσαρίδες. Να μην εξαρτώνται από την ικανότητα του κάθε Κούλη, ώστε να κάνουν τον κόπο να αναζητάνε νέους προδότες, χωρίς να έχουν τις "εγγυήσεις" της οικογενειακής "παράδοσης".


Με αυτόν τον τρόπο "κατασκευάστηκαν" όλα τα ζώα, τα οποία προδίδουν τους λαούς τους. Με αυτόν τον τρόπο "κατασκευάστηκαν" οι Γιωργάκηδες, οι Αντωνάκηδες, οι Ντορούλες και οι Κωστάκηδες σε όλα τα κράτη και όχι μόνον στην Ελλάδα ...Εύκολα και χωρίς κανένα ρίσκο ...Όλα τα ανέλαβαν τα "αφεντικά" ...Τα "αφεντικά", τα οποία "βάπτισαν" την ηλιθιότητα "επιστήμη" ...Τα "αφεντικά", τα οποία έφτιαξαν λαμπρά κτίρια, για να τα εμφανίζουν σαν μεγάλα "πανεπιστήμια" ...Τα "αφεντικά", τα οποία πλήρωσαν τους μηχανισμούς προπαγάνδας, για να διαπιστώνουν "καλές" σπουδές εκεί όπου διακρίνεις απόλυτη αγραμματοσιά ...Τα "αφεντικά", τα οποία "δεσμεύουν" διαφημισμένες θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις τους, για να εμφανίζουν τα δουλικά τους σαν "πετυχημένα" στελέχη στον διεθνή στίβο, προκειμένου να τα εντάξουν χωρίς αντιδράσεις στους κρατικούς μηχανισμούς των "Μπανανιών".


Αυτοί οι άνθρωποι είναι που λειτουργούν ως "πέμπτη φάλαγγα" των Προτεσταντών μέσα στις χώρες. Οι χειρότεροι απ' αυτούς "κατασκευάζονται" από την παιδική τους ηλικία ...Πραγματικοί "μουτζαχεντίν" του Προτεσταντισμού, εφόσον εκπαιδεύονται να μισούν την πατρίδα τους και τον λαό της ...Γνήσιοι "γενίτσαροι", που εκπαιδεύονται να θαυμάζουν τα "αφεντικά" τους ...Εκπαιδεύονται να τους βλέπουν σαν "ανώτερους", για να μπορούν και οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν "ανώτεροι" στις κοινωνίες τους ...Εκπαιδεύονται στην παροιμιώδη υποκρισία των Προτεσταντών ...Εκπαιδεύονται να "λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν κανένας δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν έχουν στο "πλευρό" τους την κρατική εξουσία, την οποία διαχειρίζονται οι συμμαθητές τους ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό, όταν τις προσλήψεις στις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις τις κάνουν ιδιοκτήτες, οι οποίοι ήταν παλιοί συμμαθητές τους ..."Λατρεύουν" τον ελεύθερο ανταγωνισμό με τις πλάτες της αμερικανικής πρεσβείας.


Τέτοιους ανθρώπους "κατασκευάζει" το Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν υποκρίνονται, όταν κατηγορούν οτιδήποτε ελληνικό ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν υποκρίνονται, όταν διαβάλουν παγκοσμίως τον ελληνικό λαό. Πιστεύουν ειλικρινά αυτά τα οποία λένε. Είναι φανατικοί οπαδοί μιας ανθελληνικής "σέχτας" ...Μισθοφόροι και φανατικοί ταυτόχρονα. Έχουν εκπαιδευτεί να μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα. Είναι "γενίτσαροι" μιας άγνωστης "θρησκείας", που έχει για "ναούς" της τα Κολέγια. Άνθρωποι σαν τον Γιωργάκη, τον Δήμου, τον Μπουτάρη, τον Καμίνη ή τον Μάνο, πιστεύουν ακράδαντα ότι πρέπει να "τιμωρούνται" οι Έλληνες, απλά και μόνον επειδή υπάρχουν ...Απλά και μόνον επειδή με την ύπαρξή τους ενοχλούν το "μεγαλείο" των αφεντικών τους. Σαν "χέρι" του Θεού βλέπουν τον Τόμσεν, όταν αυτός κατακρεουργεί τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους.


Με τέτοιους ανθρώπους οι Προτεστάντες "κατάκτησαν" τον κόσμο. Από την αρχή αυτό το "κόλπο" έκαναν ...Τον δικό τους Μαρξ "έσπρωξαν" στη Γερμανία, ώστε να την "αλλάξει" ...Τον δικό τους Λένιν "έσπρωξαν" στη Ρωσία, ώστε να την "αλλάξει". Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να πληρώσουν σκουπίδια της κοινωνίας, για να τους πλαισιώσουν. Έτσι έκαναν σε όλα τα κράτη. Έτσι μπόρεσαν να εντοπίσουν και τους Βενιζέλους ή τους Κεμάλ, για να τους εκμεταλλευτούν ...Στην "ανατολή" της κυριαρχίας τους άρχισαν τα παιχνίδια των "υποδομών" τους ...Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ακόμα εν "ζωή" και οι Προτεστάντες έχτιζαν Κολέγια στη Μικρά Ασία ..."Κατασκεύαζαν" αυτούς, οι οποίοι μελλοντικά θα τους εξυπηρετούσαν ..."Κατασκεύαζαν" αυτούς, οι οποίοι με τις "καλές" σπουδές τους θα κυβερνούσαν "δικαιωματικά" —και ελέω πρεσβείας— τους λαούς, τους οποίους είχαν στο στόχαστρό τους.


Αν θέλει κάποιος να βάλει στο μυαλό του την απόλυτη εικόνα του Προτεστάντη χαφιέ, αρκεί να σκεφτεί τον γερμανοτραφή Τάσο Γιαννίτση ...Όταν ξεκινάει να μιλάει, υποπτεύεσαι ότι μπορεί και να είναι "καθυστερημένος" ...Όταν ολοκληρώσει τη σκέψη του, είσαι σίγουρος ότι είναι "καθυστερημένος" ...Όταν όμως σωπαίνει και κοιτάζει υποτιμητικά τον κόσμο, "βλέπεις" πως θα μπορούσε να είναι ένας πάνσοφος "θεός" ...Αυτός είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος Προτεστάντης. Τέτοιοι ήταν πάντα οι "ανώτεροι", οι οποίοι όμως δεν κέρδισαν ποτέ και σε καμία σύγκρουση τους "κοινούς" θνητούς ...Αυτοί, οι οποίοι λειτουργούσαν πάντα σαν οργανωμένη συμμορία απέναντι σε μεμονωμένους αντιπάλους ...Οι απόλυτα "ανταγωνιστικοί" των απόλυτων "μέσων" ...Ούτε την αναπαραγωγή τους εξασφαλίζουν μόνοι τους ...Ακόμα και οι γάμοι τους συνοικέσια είναι.


Αυτοί ήταν η απώτατη "εξέλιξη" του ανθρώπινου είδους ...Αυτοί, οι οποίοι, όταν δεν ήθελαν να προκαλέσουν, είτε την Εκκλησία είτε την κοινωνία, παρίσταναν εκ του πονηρού τους κοινούς χριστιανούς, αλλά —μεταξύ τους— αισθάνονταν "ξεχωριστοί". Η τελευταία βαθμίδα της εξέλιξης του πιθήκου ...Το πιο "εξελιγμένο" ανθρώπινο είδος ...Το είδος αυτό, που "βάπτισε" το "τίποτε" "επιστήμη" και με αυτήν την "επιστήμη" αμφισβήτησε τον Θεό ...Οι άθεοι, που λεηλατούσαν τα πάντα, αλλά —για λόγους ασφαλείας— περνούσαν και από τις εκκλησίες, έστω κι αν σταυροκοπιόταν σαν τον Νικολάκη τον Παπανδρέου.

Back to content | Back to main menu