Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Το Προτεσταντικό "κόλπο" για τον έλεγχο του Ισλάμ

Την αθεΐα οι Προτεστάντες τη δοκίμασαν ως "εργαλείο" και στο Ισλάμ. Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι "κρύβονταν" πίσω από τον άθεο κεμαλισμό ...Έναν κεμαλισμό, ο οποίος λειτουργούσε σαν μίξη ναζισμού και σταλινισμού ...Έναν κεμαλισμό, που, για να τον ελέγχουν απόλυτα, του έδωσαν κοινωνικά χαρακτηριστικά εθνικοσοσιαλιστικού τύπου με σταλινικού τύπου ηγεσία. Με το πρώτο "κατάφερναν" και "εξόντωναν" τους "διαφορετικούς" ή τους "απειλητικούς", οι οποίοι θα αμφισβητούσαν το "εθνικό" κράτος και με το δεύτερο παρέμεναν ακλόνητοι στις ιδρυτικές τους αρχές, τις οποίες έπαιρναν σε "σκονάκι" από τους Προτεστάντες.


Με το Ισλάμ έκαναν τα ανάλογα — και στον ίδιο χρόνο με αυτά που έκαναν εις βάρος της Ορθοδοξίας. Όπως με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ίδρυσαν το πρώτο κομμουνιστικό κράτος, το οποίο ήταν ασύμβατο με τη χριστιανική λειτουργία, έτσι έκαναν και με το Ισλάμ, δημιουργώντας το πρώτο εθνικό κράτος, το οποίο ήταν επίσης ασύμβατο με την ισλαμική λειτουργία. Η συνέχεια αυτού του εγχειρήματος ήταν η ίδια. Όπως με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο "έστησαν" γύρω από το πρώτο κομμουνιστικό κράτος ολόκληρο το κομμουνιστικό Μπλοκ, το οποίο περιλάμβανε το σύνολο σχεδόν του Ορθόδοξου δόγματος, έτσι έκαναν και με το πρώτο εθνικό κράτος του Ισλάμ, "στήνοντας" γύρω του όλα τα εθνικά του κράτη.


Η διαφορά σε αυτές τις δύο εφαρμογές έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθούσαν να προκαλέσουν τα αντίθετα πράγματα από αυτά τα οποία επικρατούσαν σε εκείνους τους χώρους και να αντιμετωπίσουν την αντίσταση των λαών. Στη φυσικά εθνικιστική χριστιανική Ορθοδοξία προσπαθούσαν να δημιουργήσουν υπερεθνική και άρα αυτοκρατορική δομή, ενώ οι λαοί αντιδρούσαν. Στο φυσικά υπερεθνικό —και άρα με αυτοκρατορική δομή Ισλάμ— προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εθνικούς διαχωρισμούς και να καλλιεργήσουν εθνικιστικές διαφορές και οι λαοί επίσης αντιδρούσαν. Καί στις δύο περιπτώσεις προσπαθούσαν να κάνουν ομοειδείς επεμβάσεις, αλλά με τον αντίθετο στόχο. Τα κατάφεραν όμως, γιατί το έκαναν με μεθοδικότητα ..."Βήμα-βήμα". Με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο δημιούργησαν το "πρότυπο" και με τον Δεύτερο το γενίκευσαν. Δεν ρίσκαραν να κάνουν εξ' αρχής τη γενική επέμβαση. Ό,τι ήταν η σταλινική και άθεη Ρωσία για την Ορθοδοξία ήταν η κεμαλική και επίσης άθεη Τουρκία για το Ισλάμ.


Για να ιδρύσουν αυτήν την Τουρκία, απαιτούνταν "βοηθήματα", καθώς δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο η Ελλάδα και αποκαλύπτεται για ακόμα μία φορά το πόσο αδίστακτοι είναι οι Προτεστάντες — ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον χριστιανισμό. Η Ελλάδα ήταν ένα απαραίτητο βοήθημα, για να δημιουργηθεί η Τουρκία. Γιατί; ...Για τον ίδιο λόγο που ένα χαλαρό "τσουβάλι" έχει ανάγκη ένα σκληρό "παλούκι", ώστε να στέκεται όρθιο. Η Τουρκία χωρίς την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε μία ημέρα σαν εθνικό κράτος. Όσο σκληροί και αδίστακτοι κι αν ήταν οι κεμαλιστές, δεν θα μπορούσαν χωρίς την ύπαρξη της Ελλάδας να κρατήσουν ούτε για μία ημέρα το τεχνητά εθνικό κράτος της Τουρκίας. Μπορεί η Τουρκία να φαίνεται υπερβολικά μεγάλη σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και ένα τεράστιο τσουβάλι μπορεί να στέκεται όρθιο χάρη σε μια λεπτή και σκληρή βέργα.


Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο, το οποίο αποκαλύπτει την Προτεσταντική "ανηθικότητα", συμβαίνει το εξής: Αυτό, το οποίο εμείς οι Έλληνες ονομάζουμε "εθνική καταστροφή", ήταν ταυτόχρονα για τον χριστιανισμό γενικά —και για την Ορθοδοξία ειδικότερα— "θρησκευτική καταστροφή". Οι Προτεστάντες, για να "κατασκευάσουν" την Ελλάδα, δεν δίστασαν να "ξηλώσουν" από τις αιώνιες εστίες του έναν ορθόδοξο χριστιανισμό αιώνων. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό τους έγκλημα απέναντι σε ένα άλλο χριστιανικό δόγμα, το οποίο το απείλησαν με εξαφάνιση ...Ήταν απλά ακόμα ένα. Αν την Ορθοδοξία της Ευρώπης την παρέδωσαν στους άθεους μεθύστακες του κομμουνισμού, τότε την Ορθοδοξία της Ανατολής την "στρίμωξαν" στο Νότιο άκρο της Βαλκανικής μετά από έναν απίστευτα βίαιο διωγμό.


Με θρησκευτικά κριτήρια χωρίστηκαν οι πληθυσμοί το 1922. Απλά —για την περίπτωση της Ελλάδας— το θρήσκευμα στο συντριπτικό του ποσοστό ταυτιζόταν με την εθνικότητα και έτσι έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς να υπάρχουν "κενά", τα οποία θα επέτρεπαν να επιβιώσουν χριστιανικοί θρησκευτικοί "θύλακες" αντίστασης μέσα στην Τουρκία. Όσοι δεν ήταν Έλληνες, όπως για παράδειγμα οι Αρμένιοι, οι οποίοι "περίσσευαν" στον εγκληματικό Προτεσταντικό σχεδιασμό, "στάλθηκαν" στον Δημιουργό τους. Αρμένιοι, Ασσύριοι και πολλοί άλλοι χριστιανοί σφάχτηκαν στην κυριολεξία, γιατί "νόθευαν" έναν σχεδιασμό, ο οποίος έπρεπε να μείνει "ανόθευτος". Αυτοί, δηλαδή, δεν σφάχτηκαν από τους κεμαλιστές επειδή ήταν χριστιανοί, αλλά επειδή —δυστυχώς γι' αυτούς— δεν ήταν Έλληνες.


Θεωρητικά —και με βάση τις διεθνείς συνθήκες και κυρίως αυτήν της Λοζάνης— η Ελλάδα στην πραγματικότητα δεν είναι η χώρα των Ελλήνων, αλλά η χώρα των χριστιανών της υπό διάλυση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ...Το αμιγώς χριστιανικό "μερίδιο" μιας πολυθρησκευτικής αυτοκρατορίας, η οποία διαλυόταν. Γιατί επιλέχθηκαν αυστηρά τα θρησκευτικά κριτήρια στην ανταλλαγή των πληθυσμών; Γιατί αυτό βόλευε την ίδρυση της Τουρκίας. Γιατί με τα θρησκευτικά κριτήρια τής έδιναν τη δυνατότητα να κάνει "εκκαθαρίσεις" εθνικοσοσιαλιστικού τύπου, οι οποίες θα της επέτρεπαν να φτιάξει το νέο εθνικό της "δόγμα", το οποίο είχε ανάγκη για την επιβίωσή της.


Υπήρχε δηλαδή ένα "τρικ", προκειμένου να λειτουργήσει η κατάσταση. Επειδή οι κεμαλιστές —ως εθνικά Τούρκοι— ήταν μειοψηφία μέσα στη Μικρά Ασία, δεν μπορούσαν να κάνουν "εκκαθαρίσεις" εθνικού τύπου. Δεν μπορούσαν να τους βάλουν όλους "απέναντι" και να "σφάζουν" διαφορετικές πλειονότητες. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν το κράτος στο όνομα ενός "μυστηριώδους" εχθρού. "Μυστηριώδης" εχθρός δεν μπορεί να είναι η πλειονότητα και άρα έπρεπε να βρουν τρόπο να "καβαλήσουν" την πλειονότητα. Έπρεπε να μπορέσουν να εμφανιστούν σαν εκφραστές πλειονοτήτων, για να καταδιώκουν μειονότητες, όπως οι Ναζί "δάσκαλοί" τους. Για να παρακάμψουν οι Προτεστάντες το πρόβλημα αυτό, τους έδωσαν τα θρησκευτικά κριτήρια, ώστε να δράσουν εύκολα ως πλειονότητα.


Εχθροί τους έγιναν οι θρησκευτικά χριστιανοί και εθνικά Έλληνες ...Αυτοί τους βόλευαν και αυτούς επέλεξαν. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "τρικ", το οποίο βόλευε τους κεμαλιστές. Στους άθεους Τούρκους έδωσαν τη δυνατότητα —με την ταύτισή τους με τους μωαμεθανούς— να κάνουν διωγμούς μειονοτήτων, ώστε να χτίσουν το εθνικό τους "δόγμα". Γι' αυτόν τον λόγο οι άθεοι κεμαλιστές, αντί να υποστηρίζουν υποτίθεται τη θρησκευτική ανοχή, παρίσταναν τους "μουτζαχεντίν" που καταδίωκαν τους μη-μωαμεθανούς ...Ένα άθεο δηλαδή κράτος χρησιμοποίησε τη θρησκευτική "καθαρότητα", για να φτιάξει το εθνικό του "δόγμα", το οποίο βασιζόταν στην αθεΐα ...Μιλάμε για τον ορισμό της παραδοξότητας.


Αυτή η Τουρκία του παραδόξου —όπως ήταν φυσικό— είχε αδυναμία επιβίωσης και ως εκ τούτου είχε απόλυτη ανάγκη την Ελλάδα, για να κατορθώσει να σταθεί στα "πόδια" της. Ένα "εθνικό" κράτος, το οποίο φτιάχτηκε πάνω στη βάση της αθεΐας, είχε ανάγκη την εθνική Ελλάδα, η οποία "επισήμως" φτιάχτηκε με θρησκευτικά κριτήρια, ενώ όλοι γνώριζαν ότι στην περίπτωσή της τα εθνικά κριτήρια τής έφταναν και της περίσσευαν. Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, έγινε, για να εξυπηρετηθεί η κεμαλική Τουρκία ...Μιλάμε για "πατέντα" μοναδική στον κόσμο.


Αυτή η Ελλάδα ελεγχόταν απόλυτα από τους Προτεστάντες και έπαιζε τον ρόλο του "δεκανικίου" για την ασταθή Τουρκία ...Η Ελλάδα, η οποία παραδόθηκε εξ' αρχής στον απόλυτο έλεγχο των χαφιέδων του Προτεσταντισμού. Προτεστάντες έλεγχαν τον Θρόνο και Προτεστάντες έλεγχαν τους αντιμοναρχικούς ...Δανοί ήταν οι βασιλείς ...και απόφοιτοι των Προτεσταντικών Κολεγίων ήταν της "Αμύνης" τα παιδιά ...Προτεστάντες οι μοναρχοφασίστες και Προτεστάντες οι αναρχοφασίστες ...Δεξιοί κι αριστεροί όλοι τα ίδια αφεντικά είχαν ...Κεμαλοναζιστές και βενιζελοναζί μάς "δούλεψαν" για έναν σχεδόν αιώνα με την δήθεν "αντιπαλότητά" τους.


Οι Προτεστάντες ήταν ευτυχείς. Δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματά τους ...Τα χρήματα εκείνα, τα οποία όρθωναν Προτεσταντικά Κολέγια και τα οποία "παρήγαγαν" Παπανδρέου από τη μία πλευρά του Αιγαίου και Νταβούτογλου από την άλλη του πλευρά. Από τη στιγμή που μπόρεσαν —έστω και οριακά— να "στήσουν" το πρώτο εθνικό κράτος μέσα στο Ισλάμ, ήταν θέμα χρόνου να "ρυθμίσουν" και τα υπόλοιπα. Ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν και τα υπόλοιπα, εφόσον δημιουργούσαν τεχνητά εθνικές "ιστορίες" και "παραδόσεις" ανάλογα με τη σχέση όλων εκείνων των λαών απέναντι στους Τούρκους. Ιδρύεις δηλαδή μια Τουρκία και από εκεί και πέρα ο καθένας στην περιοχή έχει σαν εθνική του ιστορία τη "σχέση" του με αυτήν και εκείνους τους οποίους η ίδια "κληρονόμησε" ...και άρα τους Οθωμανούς.


Όπως η Ελλάδα ήταν η βασική προϋπόθεση για να στηθούν τα "έθνη" στα Βαλκάνια, έτσι ήταν και η Τουρκία για τη Μέση Ανατολή. Οι Προτεστάντες τα είχαν καταφέρει θαυμάσια παρά τις αντιξοότητες και τις αντικειμενικές δυσκολίες. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύτηκαν την παντοδυναμία τους, για να βάλουν το Ισλάμ στο "καλούπι" που τους βόλευε ...Να του δώσουν τη μορφή που συνέφερε τα αφεντικά των κυρίαρχών του και όχι τη μορφή που ήθελε να του δώσει ο Αλλάχ μέσω του Προφήτη Του.


Για να γίνει αυτό κατανοητό, θα πούμε μερικά πράγματα, που αφορούν αυτό το "καλούπι". Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι κάποιοι άλλαζαν το "καλούπι" του Ισλάμ, όταν δεν συμφωνούμε στα αρχικά του χαρακτηριστικά. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με μερικές αλήθειες, οι οποίες το αφορούν και οι οποίες στηρίζονται σε ακλόνητες λογικές — όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Κατ' αρχήν να πούμε ότι το Ισλάμ, που η προπαγάνδα το "δείχνει" διαρκώς να λιμοκτονεί ανάμεσα σε σκόνες, άμμο και πέτρες, εδράζεται στο πιο πλούσιο σημείο του Πλανήτη. Εδράζεται στα δύο μεγάλα δέλτα, που, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου τους, "γέννησαν" τους δύο θεμέλιους πολιτισμούς του κόσμου ...Το δέλτα του Τίγρη και του Ευφράτη και το δέλτα του Νείλου. Σε μια εποχή λοιπόν που —εκ του πονηρού— πλούσια θεωρούνται τα Προτεσταντικά εδάφη της μισής σοδειάς, φτωχά θεωρούνται τα μέρη των δύο ή και περισσότερων σοδειών τον χρόνο.


Γιατί γίνεται αυτό; Για να πειστεί η ανθρωπότητα ότι εκείνοι οι χώροι δεν πεινάνε επειδή τους λεηλατούν οι ισχυροί, αλλά επειδή είναι από τη φύση τους φτωχοί ...Για να πειστούν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ότι αυτό είναι μια αλήθεια που τους αφορά και την οποία δεν μπορούν να αγνοούν. Το αποτέλεσμα είναι να αγνοούν —ακόμα και οι ίδιοι— ότι κατοικούν σε τόσο πλούσια εδάφη, που οι παραγωγές τους αρκούν όχι μόνον για να εξαφανίσουν την πείνα από το Ισλάμ, αλλά για να ταΐσουν τον μισό Πλανήτη. Αγνοούν πράγματα, τα οποία τους αφορούν, γιατί απλούστατα δεν τους επετράπη ποτέ να τα ψάξουν.


Εδώ και έναν αιώνα οι μωαμεθανοί κινούνται ανάμεσα στη "Σκύλα και στη Χάρυβδη" ...Ανάμεσα σε σταλινικού τύπου άθεα καθεστώτα τύπου Τουρκίας και θεοκρατικά καθεστώτα φανατικών ιμάμηδων τύπου Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι "εκλεκτοί" των ίδιων Προτεσταντικών κέντρων εξουσίας. Πώς θα καταλάβουν τις δυνατότητές τους, όταν απαγορεύεται να αναζητούν την ανάπτυξη; ...Όταν το μόνο, που επιτρέπεται στην "παραγωγή", είναι η "κατασκευή" μαρτύρων και βομβών;


Τα ανάλογα γίνονται και στο θέμα της ίδιας της θρησκείας. Η παγκόσμια προπαγάνδα θέλει το Ισλάμ να είναι φανατικό, μισαλλόδοξο και οπισθοδρομικό μέχρι θανάτου. Αυτό είναι ψέμα και αποδεικνύεται όχι με θρησκευτικά επιχειρήματα, αλλά με την απλή λογική. Το Ισλάμ είναι νεότερη θρησκεία από τον χριστιανισμό και "γεννήθηκε" εντός του χώρου του οποίου καταλάμβανε αυτός. Αυτό —εκ των δεδομένων— σημαίνει ότι εξ αρχής βρέθηκε σε ανταγωνισμό με τον χριστιανισμό και άρα θα έπρεπε να "πλειοδοτήσει" σε μερικά πράγματα, ώστε να αποκτήσει πιστούς. Για να επιβιώσει δηλαδή το Ισλάμ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, θα έπρεπε να "υποσχεθεί" και άρα να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στους πιστούς από εκείνες που πρόσφερε ο χριστιανισμός.


Αυτό και έγινε εκείνη την εποχή —την εποχή του αμιγούς ιουδαιοχριστιανισμού—, όταν αυτός δεν είχε "αναμιχθεί" με στοιχεία αρχαιοελληνικά, εξαιτίας του ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Στις εποχές του Μεσαίωνα και των ιερών εξετάσεων το Ισλάμ στην κοινωνική του λειτουργία ήταν κλάσεις "ανώτερο" από τον θρησκόληπτο και φανατικό χριστιανισμό. Το Ισλάμ της αλληλεγγύης, της ανοχής και της καθαριότητας στεκόταν υπέρλαμπρο μπροστά σε έναν σκοτεινό χριστιανισμό της μισαλλοδοξίας, της βίας, του ψεύδους και της ...βρόμας. Στην κυριολεξία βρόμας, εφόσον η καθαριότητα θεωρούνταν από τους φανατικούς χριστιανούς, αν όχι αμαρτία η ίδια, αίτιο αμαρτίας σίγουρα. Οι χριστιανοί ζούσαν και πέθαιναν μέσα στη βρομιά τους σε μια εποχή που το Ισλάμ έκανε τα λουτρά του και αρωματιζόταν με υπέροχα αρώματα ...Οι ισλαμιστές κατοικούσαν σε παλάτια τύπου Αλάμπρα, όταν οι Βερσαλλίες δεν είχαν ούτε καν τουαλέτες.


Επί αιώνες το Ισλάμ "έκλεβε" πιστούς από τον χριστιανισμό και σχεδόν ποτέ δεν γινόταν το αντίθετο. Ο χριστιανισμός ήταν αυτός, ο οποίος έπρεπε να σταματήσει ακόμα και με τη βία τη διείσδυση του Ισλάμ στους χώρους του και όχι το αντίθετο. Το Ισλάμ δεν μπήκε με αξιώσεις μόνον μέσα στη Μικρά Ασία, όπου βρισκόταν η "καρδιά" του Ορθόδοξου δόγματος. Το Ισλάμ μπήκε με ανάλογες αξιώσεις και στην "καρδιά" του Καθολικού δόγματος, που ήταν η Ιβηρική χερσόνησος. Το Ισλάμ άρχισε να "υποχωρεί" μόνον μετά τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό και εξαιτίας της αδυναμίας του να ανταγωνιστεί την ελληνική άποψη περί κοινωνικής λειτουργίας. Η ελληνική "βαλβίδα" εκτόνωσης επέτρεψε στον χριστιανισμό να επιβιώσει μέχρι τις ημέρες μας και να "καπελώσει" το Ισλάμ. Αυτή η "βαλβίδα" ήταν το μυστικό του, εφόσον επέτρεπε τη μόρφωση των χριστιανικών πληθυσμών, χωρίς να απειλείται το σκληρό δογματικό του πλαίσιο. Επέτρεπε στους μορφωμένους να συγκατοικούν με τους αμόρφωτους και τους θρησκόληπτους, χωρίς να στρέφονται εναντίον των δομών του χριστιανισμού.


Στους αιώνες της λειτουργίας του το ήρεμο Ισλάμ πρόσφερε πάρα πολλά στις τέχνες, τις επιστήμες και τον πολιτισμό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο το Ισλάμ όσο και ο χριστιανισμός τον Ίδιο Θεό λατρεύουν ...Τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους. Ο Αλλάχ, δηλαδή, και ο Θεός των χριστιανών, είναι ο Γιαχβέ των Εβραίων. Το γιατί ο Ίδιος Θεός "κατασκεύασε" διαφορετικές θρησκείες, είναι ένα θέμα, το οποίο δεν είναι του παρόντος να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε.


Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι ο Προτεσταντισμός "επιτέθηκε" στο Ισλάμ και το "διέσπασε" σε εθνικά κράτη, ενώ αυτό ήταν ασύμβατο με τη λειτουργία του. Τα κόλπα με τον Ναπολέοντα και τον Ρόμελ είχαν ως τελικό αποτέλεσμα αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Από εκεί και πέρα, έχοντας γνώση της λειτουργίας του, το "πλήγωσε" θανάσιμα. Το διέβαλε παγκοσμίως —προκειμένου να το απομονώσει και να του στερήσει συμπάθειες— και κατόπιν το παρέδωσε στα κτήνη του φανατισμού ...Στα δικά του κτήνη ...Στα πληρωμένα από τους Προτεστάντες φανατικά κτήνη, τα οποία "επιβεβαιώνουν" με τον χειρότερο τρόπο τις συκοφαντίες των Προτεσταντών εναντίον του Ισλάμ.


Το επίτευγμα δηλαδή των Προτεσταντών στο Ισλάμ ήταν το εξής: Με την αθεΐα δημιούργησαν τα εθνικά κράτη και με τη χρήση συγκεκριμένων εθνικών κρατών, τα οποία έλεγχαν απολύτως, χρηματοδότησαν τον τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Αυτό είναι το επίτευγμα, γιατί φαινομενικά μοιάζει με παράδοξο.


Με την αθεΐα δημιούργησαν τα εθνικά κράτη, τα οποία ήταν ασύμβατα με τη μουσουλμανική θρησκεία και στη συνέχεια παρέδωσαν αυτά τα κράτη είτε σε σκληρούς άθεους σταλινικού τύπου φασίστες είτε σε θρησκόληπτους ψυχασθενείς ιμάμηδες. "Αθεΐα" δηλαδή και "φανατισμός" μέσα στο Ισλάμ έχουν κοινά αφεντικά. Αυτά όμως τα "όρια" έπρεπε να διατηρούνται πάντα σταθερά και άρα υπήρχε η ανάγκη ίδρυσης των αντίστοιχων κρατικών "πυλώνων", οι οποίοι θα εξέφραζαν στον απόλυτο βαθμό αυτά τα άκρα ...Έπρεπε να ιδρυθούν τα κράτη-"πρότυπα", τα οποία θα αποτελούσαν "οδηγούς" για τη λειτουργία των υπολοίπων ...Τα κράτη εκείνα, που με τη λειτουργία τους —και εξαιτίας της ανάγκης τους να επιβιώσουν— δεν θα άφηναν κανένα άλλο ομόθρησκο κράτος να ξεφύγει από τη "μάντρα" την οποία όριζαν.


Αν την αθεΐα του Ισλάμ την αντιπροσώπευε η κεμαλική Τουρκία, τότε τον φανατισμό τον αντιπροσωπεύει η Σαουδική Αραβία. Μιλάμε για κράτη-"επιχειρήσεις" ...Καθαρά Προτεσταντικές επιχειρήσεις, οι οποίες στήθηκαν με τα δικά τους χρήματα. Μιλάμε για προσωποπαγή κράτη, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα ήταν για να γελάμε και όχι για να τα αναλύουμε. Η Σαουδική Αραβία της ερήμου και των πετρελαίων βρίσκεται πίσω από τον σημερινό φανατισμό του "πουλημένου" στους Προτεστάντες Ισλάμ. Αυτή είναι που χρηματοδοτεί όλη την αθλιότητα, η οποία δυσφημεί στα πέρατα του κόσμου τον θαυμαστό "κήπο" του Αλλάχ.


Όλα αυτά έγιναν κατορθωτά, επειδή κάποιοι "φόρτισαν" το Ισλάμ με "φορτία", τα οποία ποτέ δεν είχε ..."Φορτία" άθλια και απάνθρωπα, όπως είναι η Σαρία. Από αυτό το σημείο ξεκινάνε τα προβλήματα του σύγχρονου Ισλάμ ...Τα προβλήματα του "απελευθερωμένου" Ισλάμ, το οποίο θα έπρεπε υποτίθεται να ζήσει με τους δικούς του πόρους ...Τους πόρους εκείνους, τους οποίους κάποιοι με τις λεηλασίες τους ελαχιστοποίησαν στον υπέρτατο βαθμό. Σε αυτήν τη λεηλασία παίζουν ρόλο οι φυλές της ερήμου ...Οι φυλές της σκληρής αραβικής ερήμου ...Τα "ερπετά" της ερήμου είναι αυτά, τα οποία πρεσβεύουν τη Σαρία ...Η απόλυτη φτωχολογιά της οθωμανικής περιόδου, η οποία μέχρι την εμφάνιση των "απίστων" δεν "υπήρχε" πουθενά και περιφερόταν ξυπόλητη στις ερήμους.


Η Σαρία εμφανίστηκε στην κοινωνική "επιφάνεια" μόνον μετά την επικράτηση των Προτεσταντών στο κόσμο ...Μετά την επικράτηση των κυρίαρχων της βιομηχανικής εποχής. Γιατί; ...Γιατί βρέθηκε πετρέλαιο στην έρημο του Ισλάμ. Τα πετρέλαια "πλημμύρισαν" τον χώρο και βγήκαν από τις "τρύπες" τους τα "ερπετά" της ερήμου. Η Σαρία δεν έχει σχέση με το Κοράνι και με τον Αλλάχ ...Η Σαρία εκφράζει τις παραδόσεις των ανθρώπων της ερήμου, οι οποίες προϋπήρχαν της Δωρεάς του Κορανίου. Με Σαρία ζούσαν οι λαοί της ερήμου πολύ πριν την εμφάνιση του Προφήτη. Με Σαρία ζούσαν πριν την εμφάνιση του Χριστού. Με Σαρία ζούσαν πριν καν την εμφάνιση του Αλεξάνδρου ...Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι παραδόσεις με τον Αλλάχ.


Η Σαρία περιγράφει τον τρόπο ζωής των φυλών της ερήμου ...Των φυλών εκείνων, οι οποίες έπρεπε να επιβιώσουν κάτω από ειδικές και απάνθρωπες συνθήκες και ως εκ τούτου δικαιολογούσαν τις ειδικές και απάνθρωπες παραδόσεις ...Αυτών, που σε φυσιολογικές κοινωνίες —και όχι σε περιπλανώμενες της ερήμου— προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία. Στην ουσία προσπαθούν να αποκτήσουν εξουσία ζωής και θανάτου —που έχουν οι ηγέτες τής ερήμου— πάνω στα μέλη των λαών τους. Εκ του πονηρού δηλαδή "πιστεύουν" στη Σαρία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλων των τύπων τα συμφέροντά τους. Γιατί το κάνουν; ...Γιατί είναι πονηροί. Είναι σαν να γνωρίζει κάποιος πώς να περιποιείται ένα σπασμένο χέρι και —για να ασκεί εξουσία— να σπάει τα χέρια όλων όσων βρίσκονται τριγύρω του.


...Αυτό ακριβώς είναι η Σαρία ...Είναι η παράδοση ανθρώπινων συνόλων, τα οποία πρέπει να επιβιώσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες μέσα στην έρημο ...Είναι μια παράδοση πολύ εξειδικευμένου και επικίνδυνου περιβάλλοντος ...Σαν να λέμε μια "παράδοση", η οποία μπορεί να σου εξηγήσει και το πόσο σωτήρια μπορεί να είναι η κατάποση των ούρων σε μια οριακή κατάσταση δίψας μέσα στην έρημο. Αυτό πράγματι μπορεί να είναι σωστό και μπορείς να το κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου, αν βρεθείς στην απόλυτη ανάγκη να αγωνίζεσαι για την επιβίωση μέσα στην έρημο.


Μπορεί ακόμα να το δεις και κάπου γραμμένο και —σαν "εντολή του Θεού"— να το κάνεις, προκειμένου να σωθείς. Εφόσον ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, μπορεί όχι απλά να του το προτείνει, αλλά να τον διατάξει να το κάνει, προκειμένου να σωθεί ...Να τον διατάξει να πιει τα ούρα του, προκειμένου να κερδίσει ώρες επιβίωσης και άρα και μία παραπάνω ελπίδα για τη σωτηρία ...Να τον διατάξει, προκειμένου να φτάσει να βρει νερό, να συρθεί σαν το φίδι, αν δεν μπορεί να περπατήσει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά είναι πάντα —και σε όλες τις καταστάσεις— σωστά. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, όταν βρίσκεσαι δίπλα σε μια βρύση ή σε ένα ποτάμι, επειδή αυτό είναι "σωστό" και "θεάρεστο" ...για την έρημο. Δεν μπορείς να σέρνεσαι σαν το φίδι, όταν είσαι υγιής και μπορείς να περπατάς όρθιος στον δρόμο. Ό,τι προτείνει ως λύση ο Θεός είναι σωστό, αλλά πρέπει πάντα να γνωρίζεις σε ποιον το λέει και σε ποιες συνθήκες βρίσκεται αυτός, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τον Θεό.


Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τη Σαρία. Η Σαρία είναι η παράδοση των νομαδικών φυλών της ερήμου ...Η παράδοση των οδοιπόρων της ερήμου ...Η παράδοση αιώνων, η οποία τους επέτρεπε να επιβιώνουν εκεί όπου ο άνθρωπος είναι "ελάχιστος" και ο θάνατος "παραμονεύει" παντού γύρω του. Η Σαρία, όμως, δεν έχει καμία σχέση με τις φυσιολογικές συνθήκες ...Δεν έχει σχέση με τον ευλογημένο και πάμπλουτο τόπο, στον οποίο εδράζεται το Ισλάμ ...Δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία των συνηθισμένων ανθρώπινων κοινωνιών. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό ακριβώς σημαίνει η ίδια η λέξη. "Σαρία" είναι "ο δρόμος προς την πηγή ύδατος" από το ρήμα "shara'a" (
شرع) ...Σαρία είναι ό,τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου αυτόν τον μακρύ και δύσκολο δρόμο προς το νερό να τον ολοκληρώσεις μέσα στην έρημο, για να σωθείς.

Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν τερατώδη Νείλο ή έναν Ευφράτη; Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος μπορεί να τρέξει ως άνθρωπος; Όποιος την προτείνει, το κάνει εκ του πονηρού. Δημιουργεί τεχνητές συνθήκες ερήμου, για να επωφελείται από τις παραδόσεις της. Πώς διαφορετικά ένα ζώο ενενήντα "Χειμώνων" θα διεκδικήσει μια νεαρή γυναίκα ολίγων "Ανοίξεων"; ...Ένα ζώο στην έρημο με ένα παγούρι νερό μπορεί να διεκδικήσει ό,τι θέλει. Άρα; Άρα κάνουμε την κοινωνία "έρημο", για να έχουν αξία τα "παγούρια" μας. Φτωχοποιούμε την κοινωνία, για να έχουν αξία τα χρήματά μας ...Η Σαρία είναι η χαρά των πορνόγερων, των παιδεραστών και των διεστραμμένων ...Η χαρά αυτών, που με τα χρήματά τους μπορούν να "ξεγελάνε" τον χρόνο και τους ανθρώπους.


Η Σαρία εκφράζει καθαρά και αποκλειστικά τις παραδόσεις των "ερπετών" της Σαουδικής Αραβίας ...Παραδόσεις, οι οποίες ευνοούν και όλα τα υπόλοιπα "ερπετά" του σαουδαραβικού περιγύρου. Η σύγχρονη Σαρία, η οποία σήμερα ταλαιπωρεί τους λαούς, είναι αποτέλεσμα των επιλογών των ιμπεριαλιστών ...Φτάνει μέσα στο Ισλάμ μέχρι εκεί όπου "φτάνουν" τα πετροδολάρια των Σαουδαράβων. Γι' αυτόν τον λόγο οι Σαουδάραβες φτωχοποίησαν το πιο πλούσιο μέρος στον κόσμο. Μετά ανοίγουν έναν δρόμο οριακής και εξαρτώμενης επιβίωσης με τα πετροδολάρια και κατόπιν ακολουθεί και η Σαρία. Με αυτήν έλεγχαν τους οικείους τους και με αυτήν προσπάθησαν να ελέγξουν ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτά τα "ερπετά" με τα άπειρα χρήματά τους προσπάθησαν —και σε έναν βαθμό κατάφεραν— να συνδέσουν τη Σαρία με τον σουνιτισμό ...Να μετατρέψουν δηλαδή την παράδοση της ερήμου σε παράδοση του Ισλάμ ...πράγμα όχι απλά λάθος, αλλά εγκληματικό.


Οι θεομπαίχτες όλα αυτά προσπάθησαν να τα χρεώσουν στον Αλλάχ ...Στον Αλλάχ των άπειρων υδάτων "χρέωσαν" την παράδοση των "ούρων". Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πλέον και το μίσος αυτών των "ερπετών" για τους μορφωμένους ανθρώπους. Εφόσον όλοι αυτοί έχουν κέρδος από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, ευνόητο είναι ότι μισούν τους μορφωμένους ανθρώπους, οι οποίοι με τις δραστηριότητές τους παράγουν πλούτο στις κοινωνίες. Αυτοί, οι οποίοι με τα "παγούρια" τους ήθελαν να εξουσιάσουν τον ερημοποιημένο κόσμο που ονειρεύονταν, μισούσαν αυτούς, οι οποίοι λειτουργούσαν σαν "πηγές" και όλοι μαζί γέμιζαν "ποτάμια". Αυτά τα "ερπετά" υπό τις εντολές των σιωνιστών έβαλαν τους φανατικούς να καλλιεργήσουν το θρησκευτικό μίσος εναντίον όλων των μορφωμένων σε ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής.


Όπου υπήρχε δήθεν "Άνοιξη" των φανατικών "αδερφών", ήταν μεθοδευμένη από τους Προτεστάντες και χρηματοδοτημένη από τους Σαουδάραβες. Αυτά τα "ερπετά" με τις "πλάτες" των Προτεσταντών έγιναν οι βασιλείς όλων των άθλιων καθεστώτων της περιοχής. Αδέρφια και ξαδέρφια από την έρημο της Σαουδικής Αραβίας είναι τα κτήνη εκείνα, τα οποία "γύρισαν" τη Μέση Ανατολή στην εποχή του Μεσαίωνα. Παιδιά της "ερήμου" ήταν αυτοί, που, παριστάνοντας τους βασιλείς της περιοχής, "ερημοποίησαν" τις πιο πλούσιες κοιλάδες του Πλανήτη. Ακόμα και το Χόλυγουντ να παρακολουθεί κάποιος, θα καταλάβει ποιοι τους κατεύθυναν ...Προτεστάντης Βρετανός ήταν ο Λόρενς της Αραβίας. Υπήρχε "άνωθεν" μεθόδευση, για να φτάσουν οι αγράμματοι της ερήμου να γίνουν κυρίαρχοι της περιοχής.


Ούτε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, τα οποία βλέπουμε σήμερα στην Αίγυπτο, στη Συρία ή στη Λιβύη ...Όλα αυτά είναι επιλογές των Προτεσταντών ...Επιλογές των αφεντικών των "ερπετών", που βασανίζουν τις κοινωνίες με τις οπισθοδρομικές τους απόψεις και ταυτόχρονα οι ίδιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των πορνείων αυτού του κόσμου ...Των "ερπετών", που, παραβαίνοντας το πνεύμα του Κορανίου, "έκλεψαν" το πετρέλαιο από τους θεόφτωχους μωαμεθανούς, για να μπορούν οι ίδιοι να ζουν σαν μεγιστάνες ...Των άπιστων "ερπετών", που στην πραγματικότητα είναι πράκτορες του Προτεσταντισμού και υπεύθυνοι για ολόκληρη την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή ...Πράκτορες των Προτεσταντών, που χρηματοδοτούν οι ίδιοι την δήθεν βίαιη αντισιωνιστική αντίδραση των μωαμεθανών, για να την εισπράττουν σε τεράστια κέρδη από τα "αφεντικά" τους.


Σε αυτό το παιχνίδι βάζουν σήμερα και την Τουρκία. Δειλά-δειλά ετοιμάζονται να της βγάλουν τον κεμαλικό "νάρθηκα". Μετά από έναν σχεδόν αιώνα "θεραπείας", θεωρούν ότι πρέπει να δοκιμάσουν να την αποδώσουν στο φανατικό Ισλάμ. Μέσα σε έναν αιώνα παθών, μισών και αίματος, θεωρούν ότι ο εθνικισμός έχει πλέον παγιωθεί στο Ισλάμ και δεν χρειάζεται πλέον κεμαλικός "νάρθηκας", για να διατηρούν την "παραμόρφωση" του "καλουπιού". Εγκαταλείπουν το κεμαλικό μοντέλο, το οποίο στα όριά του δυτικοποιεί και άρα αποϊσλαμοποιεί την τουρκική κοινωνία και επενδύουν στο ισλαμικό μοντέλο του φανατισμού ...Επενδύουν στον θρησκευτικό εθνικισμό, που είναι η νέα τουρκική "πατέντα". Ο Ερντογάν είναι το νέο "πείραμα" των Προτεσταντών της Νέας Τάξης ...Ο αγράμματος Ερντογάν των "μεντρεσέδων", εφόσον τελείωσε θρησκευτικό σχολείο ...και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό.


Γιατί κάνουν το πείραμα αυτό; Γιατί τώρα δεν θέλουν την Τουρκία να "κοιτάζει" προς το Ισλάμ, αλλά προς τον χριστιανισμό. Δεν θέλουν να την χρησιμοποιούν εναντίον των ισλαμιστών, αλλά εναντίον των χριστιανών. Σίγουρο το έχουν το Ισλάμ πλέον, εφόσον όλα τα κράτη του λειτουργούν όπως προέβλεπε ο ψευδοεθνικιστικός σχεδιασμός. Το Ισλάμ θεωρούν ότι το ελέγχουν και βλέπουν κίνδυνο στους χριστιανούς ...Στους χριστιανούς πέριξ της Τουρκίας ...Στους χριστιανούς, είτε αυτοί είναι Έλληνες είτε Βούλγαροι είτε και Ρώσοι. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να βάλουν την νέα Τουρκία να εμφανίζεται απειλητική για τον χριστιανικό περίγυρό της. Αυτό επιβάλει ο νέος σχεδιασμός τους. Θέλουν το ελεγχόμενο από τους ίδιους Ισλάμ να στέκεται απειλητικό απέναντι στη χριστιανική Ευρώπη ...Να την απειλεί, όπως την απειλούσε το κομμουνιστικό Μπλοκ, το οποίο πλέον δεν υφίσταται.


Σε αυτόν τον προβοκατόρικο ρόλο τούς είναι χρήσιμη μια φανατικά ισλαμική Τουρκία. Γιατί; ...Για να μπορεί η Τουρκία, ως θρησκευτική πλέον δύναμη, να "μπαίνει" μέσα στην Ευρώπη και να την "απειλεί" με "επαναστάσεις", όπως έμπαινε η Ρωσία και την απειλούσε με προλεταριακές "επαναστάσεις" ...Να αναζητά τον ζωτικό της χώρο από τους χριστιανούς, προκειμένου να τους απειλεί ...Να μπορεί να "συντονίζει" τις θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες υπάρχουν εντός του χριστιανισμού, ώστε να τις κάνει εχθρικές απέναντι στους χριστιανούς ...Να "κατευθύνει" τα τεράστια "κύματα" των ισλαμιστών λαθρομεταναστών εκεί όπου βολεύει τους Προτεστάντες ...Να τους συσσωρεύει στα καθολικά και τα ορθόδοξα κράτη, τα οποία απειλούν τους Προτεστάντες ...Τα κράτη αυτά, τα οποία υποχρεώθηκαν από τους Προτεστάντες να υπογράψουν τις συνθήκες τύπου Δουβλίνου, προκειμένου η "πειρατεία" των λαθρομεταναστών να "χτυπάει" μόνον αυτά και όχι τα Προτεσταντικά κράτη.


...Πάλι με "πειρατές" και άρα με ξένες πλάτες αναζητούν οι Προτεστάντες την νίκη. Όπως συγκέντρωναν αλλοεθνείς λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν στον αμερικανικό "εμφύλιο", έτσι συγκεντρώνουν αλλόθρησκους λαθρομετανάστες στον χριστιανικό κόσμο, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν υπέρ τους στον χριστιανικό πλέον εμφύλιο. Σε αυτό το παιχνίδι τούς είναι χρήσιμη η μουσουλμανική Τουρκία ...Η σημερινή ερντογανική Τουρκία με τον νέο σχεδιασμό, ο οποίος την ευθυγραμμίζει με τις ανάγκες της Νέας Τάξης ...Η Τουρκία, η οποία "ενδιαφέρεται" για τις μειονότητές της στη Θράκη ή στη Βουλγαρία ή στην ΦΥΡΟΜ και στη Σερβία. Γι' αυτόν τον λόγο εγκατέλειψαν τους πιστούς τους κεμαλιστές και επένδυσαν στους φανατικούς του Ερντογάν.


Ο Ερντογάν, δηλαδή, όσο καλός "ηθοποιός" κι αν είναι, δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι "πιόνι" των Προτεσταντών και του Ισραήλ. Απλά δεν είναι Κεμαλοναζί, αλλά Ισλαμοναζί ...Ένας αγράμματος φανατικός φασίστας, ο οποίος έχει γίνει απίστευτα πλούσιος με μέσον την "πίστη" του. Ίδιος απολύτως με τους Σαουδάραβες χρηματοδότες του. Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Αν του δοθεί η ευκαιρία, εύκολες τις έχει τις εκκαθαρίσεις. Το γνωρίζουν οι κεμαλικοί και το γνωρίζουν πλέον και οι Αλεβίτες ...Το γνωρίζουν ακόμα και οι Κωνσταντινουπολίτες, εφόσον πολύ πριν τον δουν σαν ωρυόμενο Σουλτάνο, εξαιτίας του πάρκου Γκεζί, τον γνώρισαν ως δήμαρχο μιας πόλης, της οποίας την πολιτισμική της ταυτότητα βιαίως προσπαθούσε να αλλάξει, γκρεμίζοντας και ρημάζοντας οτιδήποτε δεν "συμφωνούσε" με την "πίστη" ...Με το αζημίωτο βέβαια, εφόσον σε ό,τι εξυπηρετούσε την "πίστη" φρόντιζε να υπάρχει μπαξίσι ως "αντιπαροχή".


Όλα αυτά, τα οποία λέμε, δεν είναι προϊόντα φαντασίας. Όπως αποδεικνύεται από πρόσφατες αποκαλύψεις, όλοι αυτοί οι φανατικοί ισλαμοφασίστες τύπου Ερντογάν κινούνται όπου βολεύει τους Προτεστάντες. Με χρήματα των Σαουδαράβων λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία ...Πάντα βέβαια με το άλλοθι της πίστης στον Αλλάχ και βέβαια χάρη στα άπειρα πετροδολάρια, τα οποία ρέουν προς κάθε κατεύθυνση που ευνοεί τους Προτεστάντες. Σε αυτό το παιχνίδι παίζει εκ του ασφαλούς ο Ερντογάν. Με τα πετροδολάρια του αίματος παριστάνει τον αναμορφωτή της τουρκικής οικονομίας ...Ο γνωστός ποδοσφαιριστής "Σουλτάνος", ο οποίος θέλει να κόψει τα φιλιά των Τούρκων και να ντύσει τις Τουρκάλες με φερετζέδες...


...Ο γνωστός "ηθοποιός", που με χρήματα των Σαουδαράβων δίνει "παραστάσεις" αντιαμερικανισμού και αντισιωνισμού κάθε φορά αυτό που βολεύει τα "αφεντικά" ...Ο πολιτικός προϊστάμενος του γερμανοτραφούς και γερμανόφωνου ισλαμοναζί Νταβούτογλου ...Ο κολλητός του Μόρσι και όλων των ισλαμοφασιστών της περιοχής ...Ο πνευματικός "γιος" του φυγά και αμερικανόδουλου Φετουλάχ Γκιουλέν, για τον οποίο αποκαλύπτεται από τον τουρκικό τύπο πως ήταν σπόνσορας των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών στα Βαλκάνια και χρηματοδότης της "απελευθέρωσης" του Κοσσόβου ...Μέγας χορηγός του Ουτσεκά ...Με χρήματα των Σαουδαράβων και των ναρκωτικών γίνονται όλα αυτά.

Back to content | Back to main menu