Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αυτό το σημείο φτάνουμε σε ένα άλλο εγκληματικό μυστικό των Προτεσταντών ...Ένα μυστικό, το οποίο τους συνδέει απόλυτα με το "φανατικό" Ισλάμ ...Τα ναρκωτικά ...Οι Προτεστάντες κρύβονται πίσω από την παγκόσμια μάστιγα των ναρκωτικών. Πάνω από 350 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ο ετήσιος παγκόσμιος τζίρος των ναρκωτικών και αυτά τα χρήματα ήταν πολλά, για να μην δελεάσουν τους άπληστους Προτεστάντες ...Τα μισά από αυτά τα χρήματα να τα παρακρατούν τα τραπεζικά "πλυντήρια" και τα υπόλοιπα να τα αφήνουν στους κατόχους τους για "πάσα" χρήση, μιλάμε για ένα ποσό, το οποίο αγγίζει τα 175 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως ...Μιλάμε για απίστευτα μεγέθη, που αυτοί, οι οποίοι έχουν εξουσία, δεν έχουν παρά να απλώσουν τα "χέρια" τους και να τα αρπάξουν.

...Πού είναι η Σαρία κυρίαρχη; Πού είναι οι φανατικοί ισλαμιστές κυρίαρχοι; ...Εκεί όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα συμφέροντα των Προτεσταντών μέσα στο Ισλάμ. Όσο πιο μεγάλα τα συμφέροντα των Προτεσταντών σε έναν χώρο του Ισλάμ, τόσο μεγαλύτερος ο "φανατισμός" των μισθοφόρων για τον Αλλάχ ...Πού βρίσκονται λοιπόν αυτοί οι φανατικοί; Εκεί όπου υπάρχει το πετρέλαιο, το οποίο εκμεταλλεύονται οι Προτεστάντες και άρα στην αραβική χερσόνησο ...Πού αλλού είναι κυρίαρχη η Σαρία; ...Πού αλλού είναι οι πολύ "φανατικοί" του Ισλάμ; ...Στο Αφγανιστάν ...Στο Αφγανιστάν του οπίου και της ηρωίνης ...Στο Αφγανιστάν του λευκού θανάτου.


Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι "φανατικοί" του Ισλάμ βρίσκονται κατά κύριο λόγο εκεί όπου υπάρχουν οι "πετρελαιοπηγές", οι οποίες επιτρέπουν στους Προτεστάντες να εκβιάζουν τα ανεπτυγμένα κράτη και εκεί όπου υπάρχει η αμερικανική "μεγαφάρμα" των ναρκωτικών με τα οποία "δηλητηριάζουν" τα ανεπτυγμένα κράτη. Γιατί "έστησαν" εκεί τη φάρμα τους; ...Για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι, γιατί δεν το επέτρεπε η προτεσταντική "ηθικολογία" των διώξεων —η οποία μετατρέπει τα ναρκωτικά σε χρυσάφι— να τα καλλιεργούν εντός του χριστιανικού εδάφους και άρα εντός της επικράτειας που ελέγχουν, γιατί θα τους φορούσαν "κουδούνια" για την υποκρισία τους. Ο δεύτερος είναι, γιατί εκεί υπάρχουν οι δικοί τους άνθρωποι να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, χωρίς αυτοί να φαίνονται πως είναι δικοί τους. Ο τρίτος είναι, γιατί εκεί υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για την εξασφάλιση της ύψιστης ποιότητας του προϊόντος τους.


Τη "φάρμα" την έκαναν στον χώρο τον οποίο υποτίθεται δεν ελέγχουν και άρα στον χώρο του Ισλάμ ...Εκεί όπου παράγεται η ηρωίνη της ύψιστης ποιότητας. Από ποιους; ...Από τους "φανατικούς" Ισλαμιστές ...Από την Αλ Κάιντα ...Από τους φανατικούς του Αλλάχ, οι οποίοι προδίδουν τον Θεό τους για να υπηρετήσουν τους Προτεστάντες και βέβαια τον Μαμμωνά. Αυτήν την παραγωγή ελέγχουν οι ΗΠΑ. Αυτήν την παραγωγή διοχετεύουν οι ίδιοι στις κοινωνίες, προκειμένου να τις εκμεταλλεύονται ...Να τις "δηλητηριάζουν", προκειμένου αυτές να μην αντιδρούν στον ιμπεριαλισμό τους. Αυτή είναι η μόνιμη Προτεσταντική πολιτική στα ναρκωτικά ...Σκληρή "δίωξη", για να μην πέφτουν οι τιμές και να μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν τα "μονοπάτια" τους, αλλά και την "ταρίφα" του ξεπλύματος ...Μονά-ζυγά δικά τους. Ο στρατός των ΗΠΑ μαζί με τους "φανατικούς" ισλαμιστές της Αλ Κάιντα συνεργάζονται στην "μπίζνα".


Όλοι ανεξαιρέτως οι Πρόεδροι των ΗΠΑ συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα. Ακόμα και ο "μάτσα-μούτσα" Ομπάμα ...Ο "μπρουτζάτος" άνδρας της Μισέλ ...Ο Χουσείν των ΗΠΑ. Αυτός ο "καλός" άνθρωπος, ο οποίος υπερασπίζεται τους φτωχούς, είναι αυτός, ο οποίος με την εξουσία του και τις υπογραφές του "καλύπτει" το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών ...Των ναρκωτικών, τα οποία παράγουν οι "ευσεβείς" Ισλαμιστές, και τα διακινεί η CIA, για να τα καταναλώσουν οι αφελείς χριστιανοί ...Όλοι οι χριστιανοί ...Οι Προτεστάντες δεν κάνουν "εκπτώσεις" ...Δεν έχουν ενδοιασμούς ...Είναι αδίστακτοι. Όσο "δηλητηριάζουν" τους Ορθόδοξους και τους Καθολικούς λαούς, άλλο τόσο δηλητηριάζουν και τους δικούς τους λαούς.


Τι κάνει ο Ομπάμα γι' αυτό; ...Ο Πρόεδρος των φτωχών; ...Ο μαύρος Πρόεδρος; ...Ο Πρόεδρος του ίδιου κόμματος με τον Κένεντι; ...Ό,τι έκαναν και οι προκάτοχοί του. Αυτός δεν είναι, που, προκειμένου να εκλεγεί, υποσχέθηκε να τραβήξει τα στρατεύματα των Αμερικανών από το Αφγανιστάν, αλλά τελειώνει η θητεία του και ακόμα δεν τα έχει τραβήξει; Αυτός δεν είναι που πίεσε τον Ολάντ να μην αποσύρει τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν; Γνωρίζει ο αναγνώστης ποια είναι η "στρατηγική" αξία του Αφγανιστάν; Το Αφγανιστάν παράγει το 87% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης ...Ο δεύτερος "παραγωγός" μετά από αυτό είναι η Μιανμάρ με ένα αστείο ποσοστό της τάξης του 7% ...Ένα ποσοστό ίσα-ίσα για "ξεκάρφωμα" και προκειμένου να μην εμφανίζεται το Αφγανιστάν στον "χάρτη" μόνο του.


...Στο Αφγανιστάν βρίσκονται τα αμερικανικά "φέουδα" του οπίου ...Το "κοίτασμα" της ηρωίνης "φυλάγουν" τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν και τίποτε άλλο ...Το αμερικανικό "κοίτασμα", το οποίο παράγει παγκοσμίως εκατοντάδες δισεκατομμύρια καταπράσινα δολάρια και πολύχρωμα ευρώ ...Το "κοίτασμα", το οποίο πραγματικά το χειρίζονται ως τέτοιο, εφόσον το προστατεύουν με στρατιωτικές δυνάμεις ...Το "κοίτασμα", το οποίο το προστατεύουν από τους ανταγωνιστές του, εφόσον όλα τα άλλα έχουν "στερέψει", εκτός από αυτό.


...Παράξενο πράγμα ...Εκεί όπου πήγαν οι Αμερικανοί με τα όπλα να σταματήσουν την παραγωγή του οπίου, αυτή αυξήθηκε ...και εκεί όπου δεν πήγαν, σταμάτησε σχεδόν τελείως. Ακόμα και το "διαβολικό" Ιράν, που "μισεί" τη Δύση —και θα είχε κάθε λόγο να της κάνει κακό— έχει ανύπαρκτη παραγωγή. Είναι προφανές λοιπόν ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται στο Αφγανιστάν, για να ελέγχουν την παραγωγή του οπίου και βέβαια να απειλούν τους ανταγωνιστές τους. Είναι επίσης προφανές ότι η CIA είναι αυτή, η οποία "χαράζει" τους "δρόμους της ηρωίνης", προκειμένου αυτή να φτάσει στον Δυτικό Κόσμο όπως κάποτε η British Intelligence φρόντιζε να φτάνει στη Κίνα το όπιο.


Αυτό το όπιο κατακλύζει Ευρώπη και Αμερική. Ποιος είπαμε ότι πρέπει να προστατεύσει τους Αμερικανούς; Ποιος πρέπει να αντιδράσει για λογαριασμό τους; ...Ο Ομπάμα, ο "καλός" άνθρωπος ...Ο άνδρας της Μισέλ ...Αυτός, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του —και συγκεκριμένα το 2011— όχι απλά δεν κατέστρεψε το ανθρωποκτόνο αφγανικό "κοίτασμα", αλλά αντίθετα "κατάφερε" να αυξήσει την παραγωγή του στο μεγαλειώδες ποσοστό του 61% ...Μιλάμε για ικανότητα. Ποιος επιχειρηματίας εν μέσω κρίσης κατάφερε και αύξησε την παραγωγή του κατά 61%; Τυχερές οι ΗΠΑ, οι οποίες έχουν έναν τέτοιο Πρόεδρο, που θα τον ζήλευαν όλες οι Πολυεθνικές. Μπορεί ο Ομπάμα να μην κατάφερε στη θητεία του να δημιουργήσει το σύστημα υγείας που ονειρευόταν, αλλά η παραγωγή τού οπίου έφτασε σε "ονειρικά" επίπεδα ...Πάνω από 5000 τόνους υπολογίζεται η περσινή παραγωγή οπίου.


Αυτός είναι ο ρόλος των Αμερικανών Προέδρων. Όσο πιο πολύ εξυπηρετούν το καρτέλ των ναρκωτικών και άρα των τραπεζικών "πλυντηρίων", τόσο πιο πολύ δοξάζονται. Ο Κένεντι έγινε θρύλος. Γιατί; Γιατί αυτός έβαλε τα ναρκωτικά μέσα στις ΗΠΑ και στον χριστιανισμό γενικότερα. Πριν από τον Κένεντι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στις ΗΠΑ. Ο Κένεντι προκάλεσε έναν πόλεμο πάνω στις "φυτείες" τού οπίου για συγκεκριμένους λόγους. Εκεί έστελνε κατά χιλιάδες τα Αμερικανάκια, για να τα εθίσει στα ναρκωτικά ...Επί χρόνια το έκανε αυτό ...και κατά "κύματα" τους έστελνε στο Βιετνάμ. Μετά τον πόλεμο αυτόν, οι ΗΠΑ είχαν "ταπεινωθεί", αλλά το αμερικανικό κράτος, ως "έμπορος" ναρκωτικών, είχε αποκτήσει χιλιάδες "βαποράκια" σε ολόκληρη την επικράτειά του.


Από τα ναρκωτικά και τα πετρέλαια υπάρχουν οι αγαστές σχέσεις μεταξύ της οικογένειας Κλίντον και των φανατικών Ισλαμιστών. Από τα ίδια ναρκωτικά και τα ίδια πετρέλαια αντλούν τη "δύναμή" τους οι οικογένειες των Μπους, αλλά και ο Ομπάμα ...Απλά πράγματα. Δεύτερη προεδρική θητεία δεν μπορείς να κάνεις, αν δεν τους εξυπηρετείς στην πρώτη. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα δεν θέλει την επίλυση του Μεσανατολικού ..."Πέφτουν" οι τιμές του πετρελαίου. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα "καταδιώκει" με πάθος τα ναρκωτικά ..."Πέφτουν" οι τιμές τους. Γι' αυτόν τον λόγο ο Ομπάμα "κυνηγά" το "μαύρο" χρήμα ..."Πέφτει" η τιμή της "μπουγάδας" του ξεπλύματος.


Ό,τι βολεύει τους πετρελαιάδες, τους ναρκέμπορους και τους τραπεζίτες, το κάνει. Γιατί να μην έχει μια δεύτερη θητεία; Γιατί να μην παριστάνει τον ανθρωπιστή; Γιατί να μην υπερασπίζεται τα δικαιώματα των χρήσιμων ομοφυλόφιλων, των λαθρομεταναστών και των άλλων δημοκρατικών "δυνάμεων"; Θα πει μερικά ψέματα στους αφελείς και θα τον ξαναψηφίσουν. Θα βγει και μερικές φωτογραφίες στα φαστφουντάδικα των ΗΠΑ και θα τον εκτιμήσουν σαν παιδί του λαού.


...Είναι πολλά τα λεφτά. Με αυτά τα "ναρκωχρήματα" οι Προτεστάντες μεθοδεύουν την πολιτική τους. Με αυτά τα χρήματα χρηματοδοτούνται οι περίφημες gay parade. Με αυτά τα χρήματα "ταξιδεύουν" οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη... ...Για να λυθούν οι απορίες αυτών, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ την ημέρα για να ζήσουν στις πατρίδες τους, βρίσκουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να τα δώσουν στους δουλέμπορους. Τα "κανάλια" των προτεσταντικών ΜΚΟ χρηματοδοτούν απευθείας τους δουλέμπορους, για να διακινούν τους λαθρομετανάστες. Απλά εμείς μαθαίνουμε για την "ταρίφα" ανά κεφάλι, αλλά δεν μαθαίνουμε ποιοι τα πληρώνουν και ποιοι τα παίρνουν.


Μιλάμε για κανονική συμμορία. Μιλάμε για κανονικούς "μαφιόζους" ..."Μαφιόζους", οι οποίοι από τα ίδια χρήματα πληρώνουν πόρνες, νταβατζήδες, αλλά και δολοφονικούς μπράβους. Με τα χρήματα των ναρκωτικών και των πετρελαίων χρηματοδοτείται και η παγκόσμια τρομοκρατία. Η τρομοκρατία των "φανατικών" μουσουλμάνων. Η τρομοκρατία αυτών, οι οποίοι πληρώνονται, για να βρίσκουν —ανάμεσα σε αφελείς κι απελπισμένους ανθρώπους— εκείνους, οι οποίοι θα "ανατιναχτούν" όχι για τη δόξα του Αλλάχ, αλλά για να μην πέσουν οι "τιμές" και οι "ταρίφες" ...Απλά πράγματα ...Δεν υπάρχουν μυστήρια. Αυτοί, οι οποίοι φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ", είναι είτε πληρωμένοι χαφιέδες των Προτεσταντών είτε αφελείς, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυτοί οι "φανατικοί" είναι που κάνουν το "ηρωικό" Ισραήλ να φαίνεται "ατρόμητο".


...Αυτοί οι "φανατικοί" τρομοκράτες είναι, που κάνουν τις ΗΠΑ να φαίνονται σαν "υπερασπιστές" του "καλού". Πληρωμένη παράσταση είναι όλα αυτά ...Μια πανάκριβη παράσταση με άπειρα παράπλευρα θύματα και η οποία γίνεται με χρήματα, τα οποία κατευθύνονται εκεί όπου βολεύει τους Προτεστάντες, προκειμένου να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους λαούς ...Με χρήματα, τα οποία εξυπηρετούν την αμερικανική πολιτική όπου αυτή έχει ανάγκη ...Με χρήματα, τα οποία αυτήν τη στιγμή "ματώνουν" την επίσης ισλαμική Συρία.


Όλα αυτά τα παιχνίδια με τους δήθεν φανατικούς πιστούς του Ισλάμ τα παίζουν οι Προτεστάντες εδώ και έναν αιώνα με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Η ίδια η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου δημιουργήθηκε ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση το 1928 ...Την εποχή δηλαδή που η Αίγυπτος βρισκόταν υπό την απόλυτη εξουσία της Βρετανίας και ο Χίτλερ ετοιμαζόταν να "εκπολιτίσει" την Ευρώπη ...Οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας την δημιούργησαν για τους λόγους που περιγράψαμε ...Για να διατηρούν την κοινωνία στην οπισθοδρόμηση, ώστε οι Προτεστάντες να λεηλατούν τα πάντα και να ελέγχουν τα πάντα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διώρυγα του Σουέζ ήταν ζωτικής σημασίας για την ίδια την επιβίωση της βρετανικής αυτοκρατορίας με την κτήση της Ινδίας.


Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε και έχουν σχέση με τον φανατισμό, είναι παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν ως στόχο να επιβάλουν τους σχεδιασμούς των Προτεσταντών, προκειμένου αυτοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ...Παιχνίδια, τα οποία γίνονται εις βάρος των λαών τής περιοχής και βέβαια εξευτελίζουν κάθε έννοια θρησκείας και πίστης. Όταν οι δήθεν φανατικοί πιστοί πληρώνονται αδρά και εξυπηρετούν μόνιμα τα συμφέροντα αλλοθρήσκων, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με εξευτελισμό της ίδιας της θρησκείας ...Μιλάμε καθαρά για θεομπαίχτες ...Θεομπαίχτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς, είτε για να πλουτίσουν είτε για να "πηδήξουν".


Προφανώς "είδαν" ότι ο Αλλάχ καθυστερεί να τους δώσει τα "Ουρί τού Παραδείσου" και είπαν να τα πιάσουν μόνοι τους. Όλα τα σκουπίδια της ισλαμικής κοινωνίας είναι μισθωμένα είτε από τις γνωστές "τρομοκρατικές" οργανώσεις είτε από τις γνωστές ΜΚΟ, οι οποίες πλημμυρίζουν τις χριστιανικές χώρες με "καλούς" και "τίμιους" μετανάστες. Τις γεμίζουν με "καλά" παιδιά, τα οποία απλά θέλουν ένα μεροκάματο για να επιβιώσουν, αλλά με τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στην κατοχή τους.


Ό,τι "καλύτερο" και "ποιοτικότερο" έχει η ισλαμική κοινωνία, "σπρώχνεται" στη "λαθρομετανάστευση". "Καλοί" και "ευσεβείς" άνθρωποι έχουν "πλημμυρίσει" τις χώρες που βολεύουν τους Προτεστάντες. Σαν τον καραγκιόζη λαθρομετανάστη, που, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ισχυριζόταν ότι είχε στην κωλότσεπή του το Κοράνι. Σαν το κτήνος της Πάρου, που —για "μυστηριώδεις" λόγους— απολαμβάνει μιας τρομερής προστασίας από τις Προτεσταντικές ΜΚΟ. Αυτούς χρησιμοποίησαν ως μοχλούς πίεσης και τρομοκρατίας στα χριστιανικά κράτη.


Τώρα, που οι Προτεστάντες χρειάζονται φανατικό δυναμικό στο Ισλάμ, προκειμένου να το μεταλλάξουν εις βάρος των λαών του, χρησιμοποιούν και πάλι τους ίδιους ανθρώπους. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από το Ισλάμ και ως εκ τούτου το επανασχεδιάζουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον το "φόβητρο" της "αυτοκρατορικής" Σοβιετικής Ένωσης, για να απειλεί και να τρομοκρατεί τα χριστιανικά δόγματα της Ευρώπης, ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε αυτό ν' αντικατασταθεί. Έχοντας εξειδικευτεί στον ρόλο του "προστάτη", έπρεπε να βρουν νέο φόβητρο ...Ένα φόβητρο, του οποίου τα "δόντια" να δείχνουν απειλητικά για τα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης, εφόσον αυτό το φόβητρο θα ξεφεύγει από τα "μέτρα" των κοινών εθνικών κρατών. Αυτόν τον ρόλο θέλουν να παίξει το Ισλάμ, αλλά, για να παίξει τον ρόλο αυτόν, θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι ...Να βρεθούν οι εγκληματίες, οι οποίοι θα το κάνουν να μοιάζει απειλητικό.


Αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και τις εφεδρείες τους. Γι' αυτόν τον λόγο στέλνουν στη Συρία —και σύντομα και στην Αίγυπτο— όλους τους "εκλεκτούς" συνεργάτες τους ...Όλους τους "φανατικούς" του Ισλάμ ...Τους "φανατικούς" των ναρκωτικών, των πετρελαίων, της λαθρομετανάστευσης και των άλλων "ταμείων" ...Γενική επιστράτευση έχουν δρομολογήσει. Μουσουλμάνοι από τα Βαλκάνια, οι οποίοι πλούτισαν, σκοτώνοντας για τα ναρκωτικά, έχουν σταλεί στη Συρία, για να παραστήσουν τους "επαναστημένους" Σύριους. Κοντά σ' αυτούς "φανατικοί" Αφγανοί και Πακιστανοί "καλλιεργητές" οπίου.


Ανακαλούν κι αυτούς, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε αποστολές και παριστάνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Όλοι αυτοί "γυρίζουν" πίσω στο Ισλάμ, για να "συμμορφώσουν" και τους "αδερφούς" τους ..."Λαθρομετανάστες" —σαν το κτήνος της Πάρου— είναι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι σήμερα με χρήματα των Προτεσταντών πήγαν στη Συρία ή την Αίγυπτο και σκοτώνουν και βιάζουν τους ομόθρησκούς τους ...Αφγανοί, Πακιστανοί, Βόσνιοι, Αλβανοί, Ουζμπέκοι, παριστάνουν σήμερα τους "δημοκράτες" Σύριους, οι οποίοι "αγανάκτησαν" από το καθεστώς Άσαντ ...Μετακινούμενοι "φανατικοί", που πάνω και από τον Αλλάχ έχουν το χρήμα — και αυτό το έχουν οι Προτεστάντες εντολοδότες τους ...Όλα για το "μεροκάματο" ...1200 ευρώ τον μήνα παίρνει μισθό ο κάθε δολοφόνος σε περιοχές όπου άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν με λίγα δολάρια την ημέρα.


Αυτό το παιχνίδι της προβοκάτσιας παίζουν οι Προτεστάντες σε ολόκληρο τον χώρο του Ισλάμ και με αυτό φιλοδοξούν να ελέγξουν ολόκληρο τον χριστιανισμό. Πάλι θα παίξουν το πετυχημένο παιχνίδι της πάλης μεταξύ του "καλού" και του "κακού", βάζοντας τους εαυτούς τους επικεφαλής του "καλού" ...Το παιχνίδι, το οποίο τους επιτρέπει να παριστάνουν τους εκπροσώπους του "καλού" και να βοηθούν έναντι "αντιπαροχής" τους υπόλοιπους. Αυτό, δηλαδή, που έκαναν με την κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη ...Τότε, που μόνοι τους είχαν δημιουργήσει το "φόβητρο" και οι ίδιοι ήταν εκείνοι που πουλούσαν προστασία με τον "τσαμπουκά" του συνοικιακού "μπράβου".


Μέχρι και ο έμπορος ναρκωτικών Κένεντι παρίστανε τον υπερασπιστή της "ελευθερίας" του Δυτικού Κόσμου. Μέχρι και ο τενεκές ο Μπους έκανε τον "ήρωα" του "καλού". Τα ίδια κόλπα ανακυκλώνονται από τους ίδιους ανθρώπους με τον ίδιο απολύτως τρόπο. Οι πετρελαιάδες υπάλληλοι των Προτεσταντών εμφανίζονται σαν "απειλές" της παγκόσμιας κοινωνίας και οι Προτεστάντες είναι οι "ήρωες" που τους αντιμετωπίζουν.


Οι πετρελαιάδες πληρώνουν τον φανατισμό της Σαρία και αυτός ο φανατισμός "γεννά" τον τρομοκρατικό "βραχίονά" του ...Τον δολοφονικό "βραχίονα" της Αλ Κάιντα ...Της "τρομοκρατικής" οργάνωσης του Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχου τενεκέ Μπιν Λάντεν. Με χρήματα της Σαουδικής Αραβίας οι φανατικοί απειλούν τη Δύση και οι Προτεστάντες —σαν ο υπέρτατος εκφραστής του "καλού"— επεμβαίνουν παντού, για να σώσουν τον κόσμο. Όπου θέλουν να επέμβουν, "βλέπουν" την Αλ Κάιντα και όπου η Αλ Κάιντα δεν "φαίνεται", την στέλνουν οι ίδιοι, για να την "δουν" και οι υπόλοιποι.


Μέχρι και ο Ομπάμα —εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους πετρελαιάδες, τους έμπορους ναρκωτικών και τους τραπεζίτες— όταν βλέπει ότι τελειώνουν τα "αποθέματά" του σε λαϊκή συμπάθεια, βγαίνει στα μπαλκόνια και "πολεμάει" την Αλ Κάιντα ...Μιλάμε για "γενναίο" πολέμαρχο ...Μετά, μάτσα-μούτσα με τη γυναίκα του μπροστά στις κάμερες. Τα ναρκωτικά "θερίζουν" τον αμερικανικό λαό και ο κύριος συντονιστής του παγκόσμιου εμπορίου ναρκωτικών παριστάνει τον καλό οικογενειάρχη. Οι έφηβοι στις ΗΠΑ πηγαίνουν μαστουρωμένοι και οπλισμένοι στα σχολεία, πυροβολώντας ό,τι κινείται και αυτός κάνει "ομορφιές" οικογενειάρχη.


Η ειλικρίνεια των αριθμών.


Ο μητροκτόνος Προτεσταντισμός.


Όλα αυτά, τα οποία γράφουμε πιο πάνω, θα μπορούσαν να θεωρηθούν αποκυήματα της φαντασίας μας και ως εκ τούτου αναξιόπιστα. Δυστυχώς γι' αυτούς, οι οποίοι θα βιαστούν να μας αμφισβητήσουν και να βγάλουν τα δικά τους "πορίσματά", υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα, τα οποία μας επιβεβαιώνουν απόλυτα ...Στοιχεία αδιάσειστα, όπως είναι οι αριθμοί ...και οι αριθμοί —ως γνωστόν— δεν λένε ψέματα. Αρκεί κάποιος να ξέρει να "διαβάζει" τους αριθμούς και να αναλύει σωστά τα αποτελέσματά τους. Τι λέει αυτή η "ανάγνωση" και η δική μας "ερμηνεία"; ...Οι Προτεστάντες, παρ' ό,τι χριστιανοί, είναι αυτοί, οι οποίοι κρύβονται πίσω από όλα τα εγκλήματα κατά του χριστιανισμού ως θρησκείας. Ποτέ και καμία άλλη θρησκεία δεν επιχείρησε και δεν κατάφερε να κάνει τόσο κακό στον χριστιανισμό όσο το συγκεκριμένο δόγμα του.


Αυτοί ρίσκαραν την ίδια την επιβίωση του χριστιανισμού, εφόσον, όταν έπαιρναν τις αποφάσεις τους, δεν γνώριζαν τις αντοχές της θρησκείας αυτής. Οι ίδιοι συνεργάστηκαν με τους ισλαμιστές τόσο εις βάρος του χριστιανισμού όσο και εις βάρος του Ισλάμ. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα με την ανήθικη και ύπουλη επίθεση στα PIIGS, είναι μια Προτεσταντική "ρουτίνα". Αυτό, το οποίο επίσης βλέπουμε στη σημερινή Συρία, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Η μουσουλμανική "υστερία" απέναντι στον χριστιανισμό είναι επίσης "παραγγελία" των Προτεσταντών. Η απόλυτη συνεργασία μεταξύ Προτεσταντών και φανατικών "αδερφών" μουσουλμάνων εις βάρος χριστιανών είναι το μόνιμο "κόλπο" ...Κόλπο", για να διατηρούν τους χριστιανούς "όμηρούς" τους και βεβαίως να ελέγχουν απόλυτα το Ισλάμ με τους φανατικούς και τα "ερπετά" του πετρελαίου.


Αυτά όλα αποδεικνύονται με αριθμούς ...Με δικούς τους αριθμούς. Με βάση λοιπόν τη στατιστική της Παγκόσμιας Χριστιανικής Εγκυκλοπαίδειας, η οποία εκδίδεται στις Προτεσταντικές ΗΠΑ —και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη— οι αριθμοί επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτά τα οποία λέμε. Πόσα χρόνια είναι κυρίαρχοι οι Προτεστάντες στον κόσμο; ...Απόλυτα κυρίαρχοι είναι τον τελευταίο αιώνα ...Τα τελευταία εκατό χρόνια. Τι λένε λοιπόν οι στατιστικές των τελευταίων εκατό χρόνων; Των χρόνων, δηλαδή, της απόλυτης κυριαρχίας των Προτεσταντών;...


...Η αθεΐα σε αυτά τα χρόνια έχει καταγράψει αύξηση κατά 7500%. Άθεοι —και άθρησκοι γενικά— πολλαπλασιάστηκαν με ανεξήγητους ρυθμούς, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι γινόταν για χιλιάδες χρόνια πριν ...πριν τον τελευταίο "Προτεσταντικό" αιώνα. Άθεοι και άθρησκοι, οι οποίοι μέχρι το 1900 δεν ήταν πάνω από τρία εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο (0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού), μέσα σε έναν αιώνα έγιναν πάνω από 768 εκατομμύρια (ποσοστό 12,7%) ...Η τέταρτη μεγαλύτερη "θρησκεία" στον κόσμο.


Πώς το εξηγεί η Εγκυκλοπαίδεια αυτό; Πώς εξηγεί την υποχώρηση του χριστιανισμού μέσα στον χώρο αυτόν, ο οποίος παραδοσιακά τής ανήκε πάντα; ...Εξαιτίας του κομμουνισμού στην "Ανατολική Ευρώπη", εξαιτίας του αντικληρισμού στη "Δυτική Ευρώπη" και εξαιτίας του "υλισμού" στην "Αμερική". Όλα αυτά βέβαια είναι "μεταμφιεσμένα" συμπεράσματα, τα οποία όμως δεν παύουν να "λένε" την αλήθεια. Γιατί είναι "μεταμφιεσμένα"; Γιατί περιγράφουν αυτά ακριβώς, τα οποία ισχυριζόμαστε εμείς ...Είναι η επιβεβαίωση αυτών που λέγαμε ...Είναι τα αποτελέσματα των Προτεσταντικών πολιτικών.


Όταν λένε "Ανατολική Ευρώπη" —οι εξαιρέσεις κάνουν τον κανόνα—, το κάνουν εκ του πονηρού και εννοούν το "Ορθόδοξο Δόγμα". Αυτό είναι το δόγμα που υποχώρησε, εξαιτίας του πληρωμένου από τους Προτεστάντες κομμουνισμού. Όταν λένε "Δυτική Ευρώπη", το κάνουν επίσης εκ του πονηρού και εννοούν το "Καθολικό Δόγμα". Αυτό είναι το δόγμα που υποχώρησε, εξαιτίας του Προτεσταντισμού, ο οποίος βασίζεται εξ' ολοκλήρου στον αντικληρισμό. Τέλος, όταν αναφέρονται στην υποχώρηση του χριστιανισμού στην "Αμερική", αναφέρονται στις "Ηνωμένες Πολιτείες", που θεμελιώθηκαν από Προτεστάντες τυχοδιώκτες, οι οποίοι "μεταμφιέζονται" σε ό,τι συμφέρει και αυτό τους καθιστά οπαδούς τού "υλισμού".


Έτσι βγαίνουν τα εκατομμύρια των "άθεων" και "άθρησκων" ...Τα εκατοντάδες εκατομμύρια, τα οποία δηλώνονταν από τα σταλινικά καθεστώτα υποχρεωτικά σαν άθεοι "προλετάριοι" ...Τα εκατομμύρια των Προτεσταντών της Δυτικής Ευρώπης, που, από το μίσος τους για τη Ρώμη, παρίσταναν τους αγνωστικιστές και τους δαρβινιστές ...Τα εκατομμύρια των "ψευδοεθνικά" Αμερικανών, που, για να κρύψουν" τον θρησκευτικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, παρίσταναν τους θρησκευτικά "ουδέτερους" ...Τα εκατομμύρια εκείνων των καιροσκόπων, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν άθεοι και άθρησκοι, για να παριστάνουν τους "προχωρημένους" και να εκμεταλλεύονται τους θρήσκους ...Τα εκατομμύρια εκείνων των καιροσκόπων, οι οποίοι —μέσα σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον— δήλωναν άθεοι, αδιάφοροι ή άθρησκοι, για να διακριθούν και να "κονομήσουν" μέσα σε ένα αμερικανικό σύστημα, το οποίο είχε τις μυστικές του οργανώσεις, για να μπορούν να συνεννοούνται οι ομόδοξοι και ομοϊδεάτες μεταξύ τους ...Μεταξύ αυτών και όλα τα "σκουπίδια" όλων των δογμάτων από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία "παράγονται" στα Κολέγια και στελεχώνουν τους κρατικούς μηχανισμούς όλων των προτεκτοράτων του Προτεσταντισμού...


...Ο Τόμσεν, η Μέρκελ ή ο Ομπάμα είναι στο ίδιο "κόλπο" με την "κομμουνίστρια" Παπαρήγα ή τους Κολεγιόπαιδες Γιωργάκη, Αντωνάκη ή Κωστάκη ...Στην ίδια "συμμορία" ανήκουν ...Στην ίδια "συμμορία", που απλά κανένας δεν τολμά να την "ιχνογραφήσει". Αυτά "λέει" η στατιστική της Εγκυκλοπαίδειας του Χριστιανισμού, αν μπορεί κάποιος να τη "διαβάσει" και να την αναλύσει ...Η σωστή στατιστική, όπως την δίνουν επισήμως οι Προτεστάντες. Έτσι επιβεβαιώνονται όλα όσα είπαμε πιο πάνω για τη σχέση του Προτεσταντισμού με τα υπόλοιπα δόγματα.


Όμως, η εγκυκλοπαίδεια αυτή δεν είναι "αποκαλυπτική" μόνον για τον χριστιανισμό. Είναι "αποκαλυπτική" και για τους ανταγωνιστές του. Τι είπαμε εμείς στην ανάλυσή μας για το Ισλάμ; ...Ότι το Ισλάμ, ως νεότερη θρησκεία, "άρπαζε" πιστούς. Το Ισλάμ με αυτήν τη "δυναμική" τόλμησε και πέρασε στην Ευρώπη. Πέρασε με άνεση από τον χώρο της Ασίας —όπου γεννήθηκε— στην ιβηρική αλλά και στη βαλκανική χερσόνησο της Ευρωπαϊκής ηπείρου.


Πότε άρχισε το Ισλάμ να υποχωρεί; ...Όταν, όπως όλοι μας γνωρίζουμε από την ιστορία, ο χριστιανισμός "ανασυντάχτηκε" ...Όταν ο μέχρι τότε δογματικός, φονικός και μισαλλόδοξος χριστιανισμός έβαλε ελληνικό "νερό" στο "κρασί" του και γνώρισε την "αναγέννηση" ...Στην πραγματικότητα, όταν "ενσωμάτωσε" στο δόγμα του και την ελληνική κοσμοαντίληψη, χωρίς να την θεωρεί αιρετική και να την σπρώχνει στην "πυρά" ...Όταν, για λόγους άμυνας, άφησε το μορφωμένο μέρος τού ποιμνίου του να "εκτονώνεται" στα ελληνικά "πεδία". Τότε αποδεδειγμένα άρχισε να υποχωρεί το Ισλάμ, γιατί άρχισε να "ξανανεβαίνει" ο χριστιανισμός, εφόσον είχε αποκτήσει την ελληνική "ορμή".


Όμως, για έναν παράδοξο λόγο, βλέπουμε η στατιστική να μην επιβεβαιώνει την ιστορική πραγματικότητα και τη λογική. Ενώ η ιστορία και η λογική λέει ότι το Ισλάμ "υποχωρούσε", η "στατιστική" αποδεικνύει το αντίθετο. Στην εποχή που το Ισλάμ θα έπρεπε να κινδυνεύει με κατάρρευση, αυτό δυνάμωνε. Όσο πιο "καθυστερημένο" εμφανιζόταν, τόσο "δυνάμωνε". Είναι δυνατόν αυτό; Αύξηση κατά 50% εμφανίζει το σημερινό ποσοστό του Ισλάμ σε σχέση με αυτό που διατηρούσε το 1900. Είναι δυνατόν το 1900 να αντιπροσωπεύει το 12,3% των κατοίκων του Πλανήτη και ξαφνικά να "εκτοξευτεί" στο 20%; Κάτι έγινε ...Κάτι περίεργο έγινε. Αυτό περιγράφουν οι αριθμοί. Όσο πιο "οπισθοδρομικό" και "φανατικό" γινόταν, τόσο ισχυροποιούνταν; Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούσε τους πιστούς του, τόσο πιο πολλοί γίνονταν αυτοί; Όσο πιο πολύ "βυθιζόταν" στον Μεσαίωνα, τόσο πιο πολλοί "πιάνονταν" απ' αυτό για να "σωθούν";


Είναι δυνατόν αυτό; ...Όχι βέβαια. Τι έγινε τότε; ...Συνομωσία. Οι Προτεστάντες, μέσω των Αράβων —και εξαιτίας του πετρελαίου— ενίσχυσαν το φανατικό Ισλάμ ...Το Ισλάμ της Σαρία ...Το φονικό Ισλάμ ...Το καθυστερημένο Ισλάμ ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο επί αιώνες δεν έπαιζε κανέναν ρόλο εκτός των ερήμων ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο μισεί τον άνθρωπο και οτιδήποτε τον αφορά ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο ακρωτηριάζει τα παιδιά του ...Το Ισλάμ εκείνο, το οποίο ανατινάζει τα παιδιά του. Γιατί το ενίσχυσαν; ...Για να εξασφαλίσουν τη συμμαχία των φανατικών του ...Για να διευκολύνουν τους ίδιους στην επικράτησή τους στον Ισλαμικό Κόσμο και οι ίδιοι με τη "σειρά" τους να εισπράξουν την επικράτησή τους στον δικό τους Χριστιανικό Κόσμο.


Αυτό ήταν το ζητούμενο. Οι Προτεστάντες κατόρθωσαν και έκαναν τεράστια ζημιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την επικράτειά τους. Στην πραγματικότητα "ξήλωσαν" τον χριστιανισμό από τα Ιερά "χώματά" του. Οι Προτεστάντες ήταν αυτοί, οι οποίοι εμπνεύστηκαν, χρηματοδότησαν και δρομολόγησαν όλους τους διωγμούς εναντίον των χριστιανών ...Όλους τους σύγχρονους διωγμούς στον ευρύτερο χώρο της ανατολικής Μεσογείου. Γι' αυτόν τον λόγο η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή θρησκεία του Κόσμου είναι "απούσα" από τον χώρο όπου "γεννήθηκε" ...Η θρησκεία, η οποία ελέγχει ολόκληρο τον Κόσμο, "απουσιάζει" από την "κοιτίδα" της.


Αυτό ήταν ένα ακόμα επίτευγμα και βέβαια ρίσκο, το οποίο πήραν οι Προτεστάντες εις βάρος της. Οι Προτεστάντες χρηματοδότησαν τους φανατικούς μωαμεθανούς, για να πραγματοποιήσουν όλα τα εγκλήματα του τελευταίου αιώνα. Ο διωγμός των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία ή η σφαγή των Αρμενίων από τον Κεμάλ, ήταν Προτεσταντικές ιδέες. Οι διωγμοί των χριστιανών από ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ήταν επίσης Προτεσταντικής εμπνεύσεως. Όπου "αιμορραγούσε" ο χριστιανισμός, κάποιος Προτεστάντης ήταν ο "χειρουργός". Σε όλα τα εγκλήματα κατά των χριστιανών στην περιοχή κατά σύμπτωση είχαμε και κάποιον Βρετανό ή Γερμανό ή Αμερικανό να πρωταγωνιστεί. Από τους διωγμούς των φανατικών "αδελφοτήτων" μέχρι τους διωγμούς των άθεων κεμαλιστών, πάντα ένας είναι ο εμπνευστής ...και αυτός είναι ο Προτεσταντισμός.


Αυτοί εκπαίδευαν τους φανατικούς, για να κάνουν ναζιστικού τύπου εκκαθαρίσεις των χριστιανών μέσα στον χώρο του Ισλάμ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα: ...Ο χριστιανισμός, ο οποίος δεν "ξηλώθηκε" από την Ανατολή στην εποχή της παντοκρατορίας των Χαλιφάτων και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, "ξηλώθηκε" στη εποχή εκείνη, που το Ισλάμ ήταν στην απόλυτη παρακμή του ...Στην εποχή που οι άθεοι του Κεμάλ έκαναν "εκκαθαρίσεις" με θρησκευτικά κριτήρια και στην εποχή που τα στίφη των αγραμμάτων και των καθυστερημένων πετάνε παπούτσια στους εχθρούς τους. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει σήμερα χριστιανισμός στη Βόρεια Αφρική, τη Μεσοποταμία ή τη Συρία; ...Όχι να κυριαρχεί, αλλά απλά να υπάρχει, όπως υπήρχε επί χιλιετίες. Τον τελευταίο αιώνα "χάθηκαν" οι χριστιανοί από την περιοχή. Κάποιοι τους "ξήλωσαν" από εκεί ή τους εκβίασαν με τη ζωή τους ή την περιουσία τους, προκειμένου να "αλλαξοπιστήσουν".


Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο απλό στον αιώνα της απόλυτης χριστιανικής υπεροχής. Κάποιοι έδωσαν το "δικαίωμα" στους "φανατικούς" Ισλαμιστές να το κάνουν αυτό. Κάποιοι τους χρηματοδότησαν, τους εκπαίδευσαν αλλά το χειρότερο ήταν ότι τους έδωσαν "άλλοθι", για να τα κάνουν όλα αυτά. "Άλλοθι", γιατί σε άλλες περιπτώσεις θα γινόταν θρησκευτικός πόλεμος με τον θηριώδη χριστιανισμό και αυτό δεν θα το άντεχε το Ισλάμ. Αυτοί ήταν και είναι οι Προτεστάντες. Αυτοί προκαλούν τα θρησκευτικά εγκλήματα του Ισλάμ και οι ίδιοι —σαν "πολιτισμένοι"— αποτρέπουν την αντίδραση των χριστιανικών δογμάτων, που θίγονται από τα εγκλήματα αυτά. Αυτοί "δένουν" χειροπόδαρα τον χριστιανισμό, όταν αυτός πέφτει θύμα διωγμών. Αυτοί προστατεύουν τους δικούς τους ισλαμοναζί. Από τότε μέχρι σήμερα αυτούς τους ελέγχουν σαν άβουλες "μαριονέτες". Όπως "τραγουδάνε" οι Προτεστάντες, έτσι "χορεύουν" οι "φανατικοί" Ισλαμιστές ...Ό,τι θέλει ο "πελάτης" ...και "πελάτης" των πετρελαίων είναι οι Προτεστάντες.


Από εκεί και πέρα όλοι είναι "όμηροι" καταστάσεων. Με τα ναζιστικού τύπου εγκλήματα, που έχουν πραγματοποιήσει οι φανατικοί του Ισλάμ μέσα στους χώρους της Ανατολής, τρομοκρατούν τους ήπιους μωαμεθανούς και τους διατηρούν υπό την ομηρία τους, εφόσον εμφανίζονται σαν οι "εγγυητές" της ασφάλειας στην περιοχή ...Οι "εγγυητές" ότι οι χριστιανοί δεν θα τους επιτεθούν, για να τους τιμωρήσουν. Αυτοί οι φανατικοί —με τη σειρά τους— είναι όμηροι των Προτεσταντών και με τον τρόπο αυτόν ολόκληρο το Ισλάμ περνάει στα "χέρια" τους. Συντονιστές αυτής της κατάστασης είναι τα "ερπετά" της ερήμου ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν αμύθητα πλούσιοι, επειδή το αποφάσισαν οι Προτεστάντες. Από εκεί και πέρα οι Άραβες εκτελούν ό,τι αποστολή τούς ανατεθεί, για να μην χάσουν τα ρολόγια, τα Φεράρι και τις πόρνες.

Back to content | Back to main menu