Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

...Αυτοί είναι οι "φανατικοί" του Ισλάμ ...Αυτοί είναι, που "κόπτονται" για την πίστη στον Αλλάχ ...Αυτοί είναι οι μεγάλοι πιστοί του Μωάμεθ ...Οι απόλυτοι προδότες μιας θρησκείας ...Οπαδοί του Μαμωνά και των Προτεσταντών ...Αυτοί είναι τα υποχείριά τους. Όταν θέλουν "φανατισμό", για να "μαντρώσουν" ολόκληρο τον χριστιανισμό της Μεσογείου, απλά τον "παραγγέλνουν". Μιλάμε για delivery τρομοκρατίας. Με μερικά "χτυπήματα" της πλάκας συσπειρώνουν τον χριστιανισμό όπως τους βολεύει. Δεν είναι τυχαίο που ο πολύς Μπιν Λάντεν ήταν ένας αμερικανοτραφής, πολυεκατομμυριούχος Σαουδάραβας, που, πολύ πριν αποφασίσει να γίνει το δεξί "χέρι" του Προφήτη, έκανε τη "θητεία" του στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ...Ένας καραγκιόζης, που, όποτε "βόλευε" τους Προτεστάντες απειλούσε τους χριστιανούς.   

Μια μειονότητα του χριστιανισμού συνεργάστηκε με μια μειονότητα του Ισλάμ και για έναν ολόκληρο αιώνα "καπελώνουν" τα πάντα. Οι Αγγλοσάξονες και Σκανδιναβοί από τη μία πλευρά και οι Σαουδάραβες με τα Εμιράτα των φανατικών από την άλλη. "Αφεντικά" και "προστατευόμενοι" δίνουν μια "παράσταση", η οποία καθηλώνει πάνω από τρία δισεκατομμύρια ανθρώπων στη φτώχεια και τη δυστυχία και σταματάει κάθε προσπάθεια του ανθρώπινου είδους για εξεύρεση μιας πανανθρώπινης λύσης. Το "νήμα", το οποίο συνδέει τον Ομπάμα, την Μέρκελ ή τον Κάμερον με τον Μόρσι, τον Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας και τον καραγκιόζη της φωτογραφίας, είναι αυτό, που "πνίγει" τους λαούς, κάθε φορά που αυτοί πάνε να αντιδράσουν. Από το ίδιο "ταμείο" πληρώνονται όλοι αυτοί οι "συνάδελφοι".  


Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή τουλάχιστον όπως μας τα δείχνουν οι φανατικοί και οι "πολιτισμένοι". Προστάτες, χρηματοδότες και καθοδηγητές των φανατικών του Ισλάμ είναι οι Προτεστάντες και οι ΕΒΡΑΙΟΙ. Όλα αυτά, τα οποία κάθε λίγο συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και αφορούν το Ισραήλ, είναι ένα θέατρο ...Ένα θέατρο, το οποίο, κάθε φορά που δίνει "παράσταση", κάποιοι Προτεστάντες βγάζουν δισεκατομμύρια, εφόσον οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα "κορόιδα" του χριστιανισμού είναι έτοιμα να τις πληρώσουν, γιατί τους τρομάζει η "τρομοκρατία" ...Είναι τυχαίο που όλες οι "αδερφές" του Πετρελαίου είναι "Προτεστάντισσες" εβραϊκής ιδιοκτησίας;


Ο πιο αιματηρός ιμπεριαλισμός στην ιστορία της ανθρωπότητας.


...Και όμως, αυτή η συμμορία, η οποία "κλαίει" με "λυγμούς" εκατό Σύριους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι τους δολοφόνησαν, είναι η πιο αιμοσταγής "συμμορία" που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα στο σύνολο των αιώνων ...Ένας πραγματικός "καρκίνος" στο σώμα της ανθρωπότητας. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος υποδομή κρατικών υπηρεσιών, για να υπολογίσει το πόσο έχει "κοστίσει" στην ανθρωπότητα η Προτεσταντική "θητεία" στην κορυφή του Κόσμου. Αυτή η "θητεία" μπορεί να κόστισε στην ανθρωπότητα περισσότερα ανθρώπινα θύματα απ' όσα αυτή είχε πληρώσει τα προηγούμενα δύο χιλιάδες χρόνια. Μέσα στα εκατό περίπου χρόνια, που κυριαρχούν στον Πλανήτη οι Προτεστάντες, έχουμε θρηνήσει άπειρα θύματα ...Εύκολα υπολογίσιμα ...Ένα κομπιουτεράκι χρειάζεται γι' αυτό ...Αρκεί να γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να υπολογίζει.


Εφόσον οι Προτεστάντες ήταν οι "εφευρέτες" του κομμουνισμού και βεβαίως οι φυσικοί αυτουργοί των δύο μεγάλων παγκοσμίων πολέμων, εύκολα βγαίνουν κάποιοι πρώτοι αριθμοί ...Τραγικοί αριθμοί. Επειδή μάλιστα είμαστε καλοπροαίρετοι αναλυτές, θα τους κάνουμε και κάποιες "ελαφρύνσεις" ...Τους "χαρίζουμε" τα θύματα του Τριακονταετούς Πολέμου ...Τους "χαρίζουμε" τα θύματα των ναπολεόντειων πολέμων, οι οποίοι είχαν πραγματοποιηθεί σε έναν κόσμο με πιο πολλά "αφεντικά". Θα υπολογίσουμε τα θύματα, τα οποία προέκυψαν αποκλειστικά εξαιτίας τους και άρα μετά την κυριαρχία τους στον κόσμο ...Τα θύματα εκείνα, τα οποία προέρχονταν από καθαρά δικές τους αποφάσεις και πρωτοβουλίες ...Τα θύματα εκείνα, τα οποία προέκυψαν, όταν οι ίδιοι κρατούσαν καί το "καρπούζι" καί το "μαχαίρι".


Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος "κόστισε" στην ανθρωπότητα 8,5 εκ. νεκρούς στρατιώτες και 13,5 εκ. Αμάχους. Σύνολο 22 εκ. νεκροί άνθρωποι, στο μεγαλύτερο μέρος τους νέοι. Οι τραπεζίτες του Προτεσταντισμού σκότωσαν τον "ανθό" της ανθρώπινης κοινωνίας με μόνο στόχο να δημιουργήσουν χρέη στην Ευρώπη και άρα να βάλουν "πόδι" μέσα στα κράτη της. Οι ίδιοι άνθρωποι την ίδια εποχή δρομολόγησαν τους Βαλκανικούς Πολέμους, την Αραβική Επανάσταση, αλλά και τη Μικρασιατική Καταστροφή. 1,5 εκ. νεκροί Αρμένιοι. 400.000 νεκροί Έλληνες ...Άγνωστος αριθμός Τούρκων, Κούρδων Σύριων, Αράβων, Ιορδανών, Παλαιστινίων κλπ., εφόσον είχαν βάλει "φωτιά" σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.


Οι ίδιοι άνθρωποι έδρασαν και σε άλλα μήκη και πλάτη του Πλανήτη. Την εποχή που οι Προτεστάντες έσφαζαν με τον τόνο τους επαναστάτες των αποικιών τους, δημιουργούσαν "επαναστάτες" και οι ίδιοι ...Αυτοί δρομολόγησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση ...Την πιο πονηρή, "στημένη" και πρόστυχη "επανάσταση" όλων των εποχών. Εκατομμύρια νεκρών Ρώσων προέκυψαν από αυτήν. Θύματα συγκρούσεων, διώξεων και πείνας, εφόσον, λόγω της επανάστασης, είχε "παγώσει" η οικονομία σε μια παγωμένη Ρωσία όπου το κρύο "σκοτώνει". Σε 20 εκ. υπολογίζουν μόνον τα θύματα των διώξεων του "πατερούλη" ...Του διορισμένου από τους Προτεστάντες φονιά των Ρώσων.


Οι ίδιοι άνθρωποι —επίσης την ίδια εποχή, με τα ίδια "εργαλεία"— δρομολόγησαν και τον ισπανικό εμφύλιο. Χοντρικά, μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, οι Προτεστάντες με τις αποφάσεις τους σκότωσαν πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπων μόνον στον ευρωπαϊκό χώρο. Μέσα σε αυτά δεν υπολογίζουμε τα θύματά τους στις αποικίες τους στην Αφρική ή στην Ινδία της εποχής του Γκάντι ...Της εποχής του βρετανικού απαρτχάιντ στην Ινδία, όπου οι σφαγές τύπου Αμριτσάρ ήταν μια καθημερινά εφαρμοζόμενη κρατική πολιτική. Δεν υπολογίζουμε επίσης τα θύματα του πολέμου του Οπίου, όπου οι Προτεστάντες αποφάσισαν να "σαπίσουν" στην κυριολεξία μια ολόκληρη ανθρώπινη φυλή με τα ναρκωτικά. "Γονάτισαν" την Κίνα, δημιουργώντας με τη βία δεκάδες εκατομμύρια ναρκομανών.


Όμως, η ανθρωπότητα δεν είχε τελειώσει με τους Προτεστάντες. Στην πραγματικότητα δεν είχε καν αρχίσει. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ακόμα χειρότερος. 22 εκ. νεκροί στρατιώτες και 62 εκ. οι νεκροί άμαχοι. Σύνολο 84 εκατομμύρια νεκροί άνθρωποι από αποφάσεις, τις οποίες πήραν μερικοί άνθρωποι ...Άνθρωποι σαν τον Ροκφέλερ, τον Ρότσιλντ ή τον Πρέσκοτ Μπους, οι οποίοι αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τον Χίτλερ, για να επεκτείνουν τις "μπίζνες" τους. 84 εκατομμύρια νεκροί άνθρωποι, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό το σύνολο περιλαμβάνει τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα των Ιαπώνων στην Μαντζουρία ...Τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του Μάο στην Κίνα ...Τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα του Στάλιν στο μεταπολεμικό Ανατολικό Μπλοκ.


Η εποχή της ειρήνης, η οποία ακολούθησε, δεν ήταν και τόσο ειρηνική όσο νομίζουμε. Επειδή δεν μας αφορούν κάποια γεγονότα, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ...2 εκατομμύρια Καμποτζιανοί δολοφονήθηκαν από τον Πολ Ποτ στην εποχή της παντοδυναμίας του Κίσινγκερ ...4 εκατομμύρια Βιετναμέζοι σκοτώθηκαν στην ίδια εποχή και με τον ίδιο άνθρωπο πρωταγωνιστή. Δεν υπάρχει Χούντα στη μεταπολεμική εποχή, που να μην ήταν "καρπός" της Προτεσταντικής CIA. Ανυπολόγιστα τα θύματα αυτών των φασιστικών καθεστώτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης ...Από τη Χούντα του Πινοσέτ στη Χιλή μέχρι την ελληνική Χούντα. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι Χιλιανοί, Αργεντίνοι, Κουβανοί, Παναμέζοι, Παλαιστίνιοι, Αιγύπτιοι —και όποια άλλη εθνικότητα μπορεί να σκεφτεί κανείς— πέθαναν, εξαιτίας των σχεδιασμών των Προτεσταντών ...Των σχεδιασμών αυτών, που —για έναν μυστηριώδη λόγο— πάντα γινόταν για το "καλό" μας ...Για να μας "σώσουν" ...Για να "σώσουν" καί τον άνθρωπο καί τη "δημοκρατία".


Τα εγκλήματά τους δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ. Λίγα χρόνια πριν δολοφονήθηκαν από αυτούς ολόκληροι λαοί. Το Ιράκ, το οποίο ακόμα αιμορραγεί, εξαιτίας της "σωτηρίας" του από τους Προτεστάντες, θρηνεί πάνω από 1,5 εκ. νεκρούς. Η Σερβία, η οποία πλέον έχει γίνει ένα κρατικό "ζόμπι", δεν θα μπορέσει ποτέ να ορθοποδήσει, αν δεν αλλάξει ριζικά η λειτουργία του Κόσμου. Ολόκληρο το Ισλάμ σήμερα βυθίζεται στο αίμα. Εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά εξαιτίας των Προτεσταντών στην Τυνησία, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη και στη Συρία. Όλα αυτά είναι συνέπειες των ιμπεριαλιστικών πολιτικών των Προτεσταντών. Ο πόλεμος, που εδώ και έναν αιώνα έχουν κηρύξει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό. Απλά, σαν ένα πλανόδιο "θέατρο" θανάτου, μετακινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και αλίμονο σ' αυτόν που θα αναγκάσουν οι Προτεστάντες να συμμετάσχει στην "παράστασή" τους.


Αυτά όλα είναι τα φανερά θύματά τους ...Τα θύματα, που, αν ψάξει κάποιος, θα βρει Προτεσταντικής κατασκευής σφαίρες στα άψυχα κορμιά τους ...Τα θύματα, τα οποία πέθαναν κατόπιν κάποιας διαταγής κάποιου Κίσινγκερ ή κάποιας Χίλαρι. Δεν είναι όμως μόνον αυτά τα θύματα και δυστυχώς δεν είναι αυτά τα περισσότερα. Ας προσθέσει κάποιος σε αυτήν την εκατόμβη νεκρών και τα θύματα της "ειρήνης" ...Τα θύματα της Προτεσταντικής επιχειρηματικότητας ...Τα θύματα αυτά, τα οποία δεν έχουν στα κορμιά τους σφαίρες, αλλά δεν έχουν και τροφή ...Τα θύματα των λιμών, που προκάλεσαν οι πολυεθνικές τους, προκειμένου να επιβάλουν τη μονοκαλλιέργεια του καφέ, της μπανάνας και του τσαγιού.


Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτόνησαν και πέθαναν πάνω σε εύφορα εδάφη τον τελευταίο αιώνα, επειδή η Dole ήθελε άφθονες μπανάνες, η Nescafe άφθονο καφέ και η Lípton άφθονο τσάι; Όλες αυτές οι πολυεθνικές είναι καθαρά Προτεσταντικές και ευθύνονται για όλους τους μεγάλους λιμούς του τελευταίου αιώνα σε αυτόν τον πλανήτη ...Πολυεθνικές, οι οποίες συνεργάστηκαν με την CIA, τους τοπικούς παρακρατικούς μηχανισμούς και τους τοπικούς Κολεγιόπαιδες, οι οποίοι εξουσίαζαν τα κράτη, προκειμένου να τα αναγκάσουν να αποψιλώσουν τους πληθυσμούς τους, για να αυξηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών. Ας προσθέσει κάποιος τις Προτεσταντικές εταιρείες πετρελαίου, που, για λόγους κόστους —και άρα κέρδους— καταστρέφανε τεράστιες γεωργικές εκτάσεις και ερήμωναν ολόκληρα κράτη και ας προσθέσει και άλλα εκατομμύρια λιμοκτονούντων ανθρώπων, που, όταν δεν πέθαιναν από την πείνα, έσερναν τις σάρκες τους στους δρόμους της προσφυγιάς.


Σε αυτούς να προσθέσει τα χιλιάδες θύματα των διαμαντιών της De beers ...Τα χιλιάδες θύματα των εμφυλίων, τους οποίους προκαλούσε η De Beers, κάθε φορά που ανακάλυπτε νέα κοιτάσματα. Σε αυτά τα χιλιάδες θύματα της Προτεσταντικής βίας, να προσθέσει και τα επίσης χιλιάδες θύματα της Προτεσταντικής "προόδου" και "επιστήμης" ...Τα χιλιάδες "πειραματόζωα" των φαρμακοβιομηχανιών, τα οποία πέθαιναν, για να πλουτίσουν οι γνωστές φαρμακοβιομηχανίες των Ναζί και των συνεργατών τους. Όπου δραστηριοποιούνται οι Προτεστάντες, υπάρχουν θύματα. Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας όπου να δραστηριοποιήθηκαν και να μην προκάλεσαν ανθρώπινες απώλειες. Ακόμα και με παιδικές τροφές, όταν ασχολούνται, κάποιοι πεθαίνουν. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες απώλειες. Τις θεωρούν "εύλογο" κόστος, για να κάνουν τη δουλειά τους. Βλέπουν τον κόσμο σαν μια ιδιόκτητη "φάρμα", που πάνω στα "ζωντανά" της έχουν "δικαίως" εξουσία ζωής και θανάτου.


Έχει γεμίσει ο κόσμος με αρρώστιες, οι οποίες μέχρι τώρα δεν υπήρχαν ποτέ. Εφευρίσκουν νέες αρρώστιες, για να μην πάνε τζάμπα τα φάρμακα εκείνα, τα οποία παρήγαγαν κατά λάθος τα εργαστήριά τους. Προκαλούν λοιμούς, για να πουλήσουν μαζικά εμβολιασμούς. Κάθε φορά που ξεκινάει η περίοδος της "γρίπης", βγάζουν από τα εργαστήριά τους άρρωστα "πτηνά". Παντού η ίδια ασυνειδησία. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μαζικά από τον καρκίνο, σαν να είναι κοτόπουλα. Πώς δεν θα αποκτήσουν καρκίνο; ...Η Προτεσταντική Μονσάντο "κερνάει" θάνατο ...Ταΐζει την "πλέμπα" με μεταλλαγμένα. Κάθε φορά που ξεσπάει διατροφικό σκάνδαλο, στις Προτεσταντικές εταιρείες ψάχνεις τους εγκληματίες. Αυτοί ταΐζουν αγελάδες με ορυκτέλαια, για να φάνε οι "κατώτεροι" ...Αυτοί παράγουν ντομάτες, που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.


Αν όμως νομίζει κάποιος ότι αυτά είναι τα χειρότερα, κάνει λάθος. Οι Προτεστάντες είχαν από καιρό παραφρονήσει, παριστάνοντας τους "θεούς". Δεν ήθελαν να σταματήσουν μπροστά σε κανένα έγκλημα και δεν σταμάτησαν ποτέ. Το ακόμα χειρότερο έγκλημα, το οποίο χρεώνονται οι Προτεστάντες και καθημερινά προσθέτει νέα θύματα σε μια τεράστια ανθρωποθυσία για το κέρδος, είναι τα ναρκωτικά. Είναι το χειρότερο έγκλημα που τους χαρακτηρίζει, γιατί απλούστατα είναι έγκλημα, το οποίο αποδεικνύει αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε από την αρχή του κειμένου ...Αποδεικνύει την έλλειψη ήθους. Το αποδεικνύει, γιατί από αυτό το έγκλημα δεν εξαιρούν ούτε τα δικά τους τα παιδιά. Αν δηλαδή όλα τα προηγούμενα εγκλήματα, που περιγράψαμε, τα έκαναν εις βάρος των ξένων και άρα με "ελαφριά" τη συνείδηση τους, τότε το έγκλημα των ναρκωτικών αποδεικνύει ότι μπροστά στο κέρδος είναι πραγματικά "άρρωστοι" ...Τα δικά τους ναρκωτικά πλήττουν εξίσου και τις δικές τους κοινωνίες.


Τα ναρκωτικά τα γνώριζε επί χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος. Γιατί όμως κοινωνική μάστιγα έγιναν μόνον στην εποχή μας και διαλύουν την ανθρωπότητα; Γιατί έγιναν μέγα πανανθρώπινο πρόβλημα την εποχή της Προτεσταντικής κυριαρχίας; Τα ναρκωτικά αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά το πόσο αδίστακτοι και απάνθρωποι μπορούν να γίνουν οι Προτεστάντες μπροστά στο κέρδος. Τα ναρκωτικά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως ιμπεριαλιστικό όπλο από τους Προτεστάντες Βρετανούς εις βάρος των Κινέζων στον πόλεμο του Οπίου. Μόλις αντιλήφθηκαν τη δύναμη αυτού του "όπλου", τίποτε δεν τους σταματούσε. Μπορεί να έκαναν το πείραμα εναντίον αλλόθρησκων, αλλά, από τη στιγμή που διαπίστωσαν την αξία του και βεβαίως την κερδοφορία του, ήταν θέμα χρόνου να το στρέψουν και εναντίον των χριστιανών.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ίδια η ηρωίνη είναι "πατέντα" των Γερμανών, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θέμα χρόνου ήταν γι' αυτούς να βυθίσουν την ανθρωπότητα στα ναρκωτικά. Οι ίδιοι θα κρατούσαν για τους εαυτούς τους τόσο τα κέρδη όσο και τον ρόλο του ηθικού διώκτη των ναρκωτικών ...Δικό τους το "καρπούζι" και δικό τους και το "μαχαίρι". Το αποτέλεσμα το βλέπει καθημερινά κάποιος στους δρόμους. Κάθε λίγα λεπτά της ώρας κάποιος άνθρωπος σε κάποια γωνιά του Πλανήτη πεθαίνει εξαιτίας των ναρκωτικών. Όπως βλέπουμε σε ηλεκτρονικούς πίνακες να αυξάνει το χρέος των ΗΠΑ, έτσι πρέπει να βάλουμε και ανάλογους πίνακες, οι οποίοι να δείχνουν πόσο αυξάνονται καθημερινά τα θύματα της θηριωδίας των Προτεσταντικών ΗΠΑ.


Αυτό, το οποίο λέμε, είναι εύκολο να το αποδείξουμε. Οι ΗΠΑ βύθισαν την ανθρωπότητα στα ναρκωτικά και δεν εξαίρεσαν από αυτά ούτε καν τον αμερικανικό λαό. Ολόκληρο πόλεμο έκαναν, προκειμένου να δημιουργήσουν το "κύκλωμα" των ναρκωτικών ...Να δημιουργήσουν "εργοστάσιο", "βαποράκια" και "πελάτες". Ο πόλεμος του Βιετνάμ γι' αυτόν τον λόγο έγινε. Με εκείνον τον πόλεμο απέκτησαν οι ΗΠΑ την υποδομή να διαχειρίζονται τα ναρκωτικά παγκοσμίως. Εξαιτίας εκείνου του πολέμου διατηρούν σήμερα τη μεγάλη "φάρμα" του Αφγανιστάν και τα εκατοντάδες εκατομμύρια "πελατών" σε ολόκληρο τον κόσμο ...Ο Κένεντι άνοιξε αυτήν τη "φάμπρικα" του θανάτου. Ας χωρίσει κάποιος την "ιστορία" των ναρκωτικών σε δύο περιόδους με κέντρο τον Κένεντι και ας συγκρίνει τα μεγέθη. Ας συγκρίνει δηλαδή τα θύματα των ναρκωτικών στην προ Κένεντι εποχή με αυτά στην μετά Κένεντι. Μέσα σε έναν χρόνο μπορεί σήμερα να θρηνούμε περισσότερα θύματα από τα ναρκωτικά από όσα θύματα υπήρχαν σε ολόκληρο τον αιώνα πριν τον Κένεντι.


Ας βάλει μέσα σε αυτά τα θύματα κάποιος και τα θύματα της βίας των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα, τα οποία σκοτώνονται για τα κέρδη των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα, τα οποία σκοτώνονται στη δίωξη των ναρκωτικών ...Τα παράπλευρα θύματα των οικογενειών των ναρκομανών, των εμπόρων και των αστυνομικών και θα έχει μια ακόμα μεγαλύτερη εικόνα ...Θα δει τον λόγο που τα αμερικανικά ΜΜΕ "λατρεύουν" τον Κένεντι ...τον λόγο που τον προστατεύουν, ενώ ήταν ένας δολοφόνος και από τους μεγαλύτερους αλήτες που έχουν αναλάβει ποτέ τόσο υψηλά δημόσια αξιώματα ...Θα δει τον λόγο που δεν ανοίγουν τον "φάκελό" του, για να μάθει ο κόσμος ποιοι τον δολοφόνησαν ...Έμποροι ναρκωτικών τον "καθάρισαν" ...Έμποροι κοκαΐνης του Νότου.


Μπορεί κάποιος να υπολογίσει με ασφάλεια πόσες εκατοντάδες εκατομμυρίων νεκρών ανθρώπων έχουν κοστίσει οι γυαλιστεροί ουρανοξύστες των τραπεζών της Νέας Υόρκης; Μπορεί κάποιος να υπολογίσει πόσο εγκληματίες ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους Χίτλερ, για να αποκτήσουν πελατεία κρατών-δανειοληπτών; Πόσο εγκληματίες ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν την Μέρκελ, για να προσθέτουν στην Siemens παραγγελίες και στους λαούς χρέη; Αυτά τα χρέη δεν είναι, που σήμερα "γονατίζουν" ολόκληρες κοινωνίες; ...Τις χιλιάδες των αυτοκτονιών, οι οποίες ακολούθησαν τη μεγάλη οικονομική κρίση, ποιος θα τις χρεωθεί; Οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι ευθύνονται και γι' αυτό το κολοσσιαίο έγκλημα;


Μιλάμε για τον απολύτως πιο αιματηρό ιμπεριαλισμό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αν υπολογίσει κάποιος τα θύματά του, μιλάμε για πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπων. Μιλάμε για έναν τεράστιο αριθμό, ο οποίος λίγους αιώνες πριν αντιπροσώπευε το σύνολο σχεδόν του ανθρώπινου είδους. Μιλάμε για έναν αριθμό, που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα —και άρα στην εποχή που "ανέτειλε" ο Προτεσταντισμός— αντιπροσώπευε το 33% του παγκόσμιου πληθυσμού ...Μιλάμε για μακελειό ...Μιλάμε για τραγωδία του ανθρώπινου είδους ...Μιλάμε όμως και για τραγική ειρωνεία. Γιατί; ...Γιατί όλα αυτά έγιναν στην μόνη εποχή, στην οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί άπαξ το ανθρώπινο αιματοκύλισμα. Έγιναν σε μια περίοδο που ο άνθρωπος της βιομηχανικής εποχής συνειδητοποίησε —χωρίς όμως να ρωτήσει τους τραπεζίτες— ότι η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει χωρίς πολέμους. Σε αυτήν την πρωτοφανώς ελπιδοφόρα εποχή η ανθρωπότητα πλήρωσε μαζεμένα τα κόστη όλων των προηγούμενων πολέμων.


Στους αιώνες υποτίθεται του "φωτός" και του "πολιτισμού" η ανθρωπότητα πλήρωσε μεγαλύτερο "φόρο" αίματος από τους αιώνες τους "σκότους". Οι "πολιτισμένοι" κόστισαν σε αίμα παραπάνω από τους "απολίτιστους". Οι διάφοροι Ρούσβελτ, Τσόρτσιλ, Κλίντον, Μπλερ και Μπους, οι οποίοι κατά καιρούς "έσωσαν" την ανθρωπότητα, το έκαναν με τόσο μεγάλο ανθρώπινο κόστος, που κάνουν τους Ταμερλάνους και τους Ατίλλες να μοιάζουν με συνοικιακοί μαχαιροβγάλτες. Αυτό δεν το λέμε μεταφορικά, μόνο και μόνο για να δώσουμε έμφαση στην περιγραφή μας ...Κυριολεκτικά μιλάμε. Ας συγκρίνει κάποιος τα μεγέθη εκείνα, τα οποία αφορούν τους παλιούς διαβόητους σφαγείς της ανθρωπότητας, με αυτά των σημερινών "σωτήρων" —οι οποίοι "μάχονται" την τρομοκρατία— και θα καταλάβει ότι πραγματικά εννοούμε αυτά τα οποία λέμε. Ας συνειδητοποιήσει μερικά μεγέθη και θα τον πιάσει "ίλιγγος" ...1,5 εκατομμύριο Ιρακινοί σκοτώθηκαν στις θητείες των τελευταίων Προέδρων των ΗΠΑ, εξαιτίας δικών τους αποφάσεων.


...Απλά πράγματα. Ο σημερινός "οικογενειάρχης" και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Ομπάμα στην προεδρική του θητεία μπορεί να έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα παραπάνω από τον Ταμερλάνο. Οι μεγαλύτερες θηριωδίες του Ταμερλάνου ήταν στο Δελχί —80.000 άνθρωποι— και στη Βαγδάτη —άλλες 20.000—. Μεγέθη αστεία, αν κάνει κάποιος έναν υπολογισμό για τον "συνάδερφό" του Ομπάμα. Μεγέθη αστεία για τον νομπελίστα, ο οποίος υπήρξε προϊστάμενος της Χίλαρι και άρα υπεύθυνος για τις πράξεις της. Πόσοι άνθρωποι, εξαιτίας των αποφάσεών του στην εξωτερική πολιτική, πέθαναν στη Λιβύη, την Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν; Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν σύντομα στη Συρία, για να μην τρωθεί το γόητρο της Υπερδύναμης, όπως μας είπε;


Όμως, ο Ομπάμα με τη στάση του δεν είναι φονικός μόνον για τους ξένους λαούς. Το ίδιο φονικός είναι και για τους δικούς του ανθρώπους ...Για τους ανθρώπους εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον ψήφισαν, για να τους κυβερνήσει. Άπειρο αμερικανικό αίμα έχει κοστίσει και στους Αμερικανούς η θητεία του. Κάθε λίγα λεπτά της ώρας που περνάει, κάποιος Αμερικανός πεθαίνει εξαιτίας του Ομπάμα ...Πεθαίνει αβοήθητος στη χώρα που κυβερνά "εν ειρήνη" ο νομπελίστας της ειρήνης.


...Κυριολεκτικά πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας του. Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας των αποφάσεών του στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει, εξαιτίας των ναρκωτικών, που ο "ίδιος" με τις υπογραφές του επιτρέπει στις υπηρεσίες του να διακινούν εντός των ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας ενός συστήματος υγείας, το οποίο υποσχέθηκε, για να κλέψει την ψήφο του λαού και ποτέ δεν πραγματοποίησε; Πόσοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της οπλοκατοχής, την οποία ο ίδιος παρά τις υποσχέσεις του δεν απαγόρευσε ...για να μην δυσαρεστήσει τους χορηγούς του; Πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της επιλογής του να βοηθήσει τις τράπεζες των τοκογλύφων και όχι την παραγωγή;


Για έναν άνθρωπο της δικής του εξουσίας θύματα δεν υπάρχουν μόνον εξαιτίας αυτών που κάνει, αλλά και εξαιτίας αυτών που δεν κάνει ...Είναι ή δεν είναι ερασιτέχνης σφαγέας ο Ταμερλάνος μπροστά του; Όταν λοιπόν τον βλέπει κάποιος να παριστάνει με τις κόρες του τον καλό οικογενειάρχη, ας γνωρίζει ότι αυτό το δικαίωμα ο Ομπάμα το στέρησε από τους γονείς των νεκρών παιδιών, τα οποία κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας εκτελέστηκαν στα σχολεία από τις δικές του παραλείψεις. Δεν είχαν όλοι οι γονείς την πολυτέλεια του Ομπάμα να φυλάσσονται τα παιδιά τους από τις μυστικές υπηρεσίες. Όταν η Μισέλ Ομπάμα αναγκάζεται να κάνει στα τηλεοπτικά κανάλια "κάμψεις", για να ξαναστείλουν οι Αμερικανοί στον Λευκό Οίκο τον άνδρα της, αντιλαμβανόμαστε τι "επικύψεις" κάνει ο ίδιος ο άνδρας της σε "πριβέ" παραστάσεις.


Η μεγαλύτερη "συμμορία" στην ιστορία της ανθρωπότητας.


..."Να τιμωρηθεί η Συρία", "συμφώνησε" λίγες ημέρες πριν η Μέρκελ με τον Κάμερον. Να τιμωρηθεί, γιατί, εξαιτίας των χημικών όπλων —που προφανώς της πούλησαν οι ίδιοι—, σκότωσε πάνω από εκατό ανθρώπους ...Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε. Τα εγκλήματα της ανθρωπότητας δεν έχουν σχέση με τη λογιστική. Ακόμα και έναν άνθρωπο να σκοτώσει ένα καθεστώς, πρέπει να τιμωρηθεί ...Να τιμωρηθεί όμως το καθεστώς και όχι ο λαός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικές αποφάσεις και πρακτικές ...Να τιμωρηθεί το καθεστώς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Να τιμωρηθούν όμως και όλοι οι όμοιοί του ...Όλοι οι όμοιοί του ...όποιοι κι αν είναι.


Εδώ βρίσκεται βέβαια και το λεπτό σημείο και από εδώ ξεκινάνε και οι δικές μας ενστάσεις. Τους αυτόκλητους τιμωρούς αυτού του κόσμου ποιος θα τους ελέγξει; ...Τους τιμωρούς, οι οποίοι, όπως είδαμε πιο πάνω, είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών. Την Προτεσταντική συμμορία, η οποία τα προκαλεί όλα αυτά, ποιος θα την τιμωρήσει; Είναι δυνατόν το κράτος, το οποίο "εφεύρε" τα στρατόπεδα εξόντωσης, να "πουλάει" σε αυτόν τον κόσμο ανθρωπισμό και πολιτισμό με μόνο "άλλοθι" τα χαμηλά σπρεντ δανεισμού της; Εκτός από τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού της, δεν βλέπουμε κάποιον άλλον τομέα στον οποίο να διακρίνεται η σημερινή Γερμανία. Δεν βλέπουμε δηλαδή για ποιον άλλο λόγο η σημερινή Γερμανία να βγει από τη "γωνία" όπου την είχαν τοποθετήσει οι λαοί, εξαιτίας του —για τα "μέτρα" της ιστορίας— πρόσφατου εγκληματικού της παρελθόντος.


Δεν βλέπουμε με ποιο ηθικό δικαίωμα η πατρίδα του Σόιμπλε να "πρωτοστατεί" στην επιβολή της Τάξης και της Ηθικής του Πλανήτη ...Αμετανόητη είναι σ' ό,τι την αφορά. Τα θύματά της δεν τα έχει αποζημιώσει, παρ' όλο που έχει καταδικαστεί για τα εγκλήματά της. Ταυτόχρονα δείχνει ότι επανέρχεται στον χώρο του "εγκλήματος". Αν ήταν ιδιώτης, θα συλλαμβανόταν εκ νέου, γιατί είναι προφανές ότι δεν σέβεται τους όρους της "αναστολής" του. Ακόμα αχνίζει το αίμα των θυμάτων της και τόλμησε να πρωτοστατήσει στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ...Δεν υπάρχει σήμερα φονικό και καταδικασμένο για εγκλήματα καθεστώς σε αυτόν τον Πλανήτη, που να μην εφοδιάζεται πολεμικό υλικό από τη Γερμανία ...Δεν υπάρχει σήμερα διαφθορά στον Κόσμο, που να μην πρωτοστατεί η Γερμανία ως κράτος ...Δεν υπάρχει σήμερα καταδικαστική απόφαση για οργανωμένη διαφθορά στον τομέα των προμηθειών, που να μην αφορά κάποια γερμανική επιχείρηση.


Ακόμα όμως και στο τεχνικό μέρος του προβλήματος, η Γερμανία δεν πρέπει να μιλάει για χημικά όπλα, για τους ίδιους λόγους που στο σπίτι του "κρεμασμένου" δεν μιλάνε για "σκοινί". Είναι δυνατόν η Γερμανία να "νουθετεί" κάποιους για χρήση χημικών; ...Η Γερμανία εφεύρε τα όπλα αυτά ...Τα περισσότερα χημικά όπλα σε αυτόν τον κόσμο είναι γερμανικά "επιτεύγματα" ...Η Γερμανία εφεύρε και χρησιμοποίησε σε τεράστιες κλίμακες το "αέριο της Μουστάρδας", το αέριο Σαρίν και το Zyklon B. Η Γερμανία έχει μεγάλη παράδοση σε οτιδήποτε σκοτώνει ανθρώπους ...Ακόμα και την "ηρωίνη" η Γερμανία την εφεύρε και τη χρησιμοποίησε εναντίον των ανθρώπων. Αν κάποτε τα δηλητήρια και οι μέθοδοι μαζικών εξοντώσεων μπουν στην κατηγορία της "παγκόσμιας" πολιτιστικής κληρονομιάς, η Γερμανία θα μπει με "φόρα" στους "μεγάλους" του ανθρώπινου είδους.


Αυτή η Γερμανία ας βρει "καθρέπτη", ο οποίος να μπορεί να αντέξει την εικόνα της και μετά ας βγει δημοσίως να "μιλήσει" για ηθική εξ' ονόματος των πολιτισμένων. Ας δικαιώσει ηθικά τα θύματά της, ως ο μεγαλύτερος "μακελάρης" της ανθρώπινης ιστορίας και μετά ας βρει "μαντήλι", για να κλάψει τους Σύριους αντικαθεστωτικούς. Ας αποζημιώσει υλικά τα θύματά της και μετά ας "πουλήσει" το  "παραμύθι" του θιγμένου "δανειστή". Ακόμα και οι σημερινές αυτοκτονίες στις χώρες του Νότου δικά της "έργα" είναι. Ακόμα δηλαδή και για τα υποκριτικά "μέτρα" των Προτεσταντών, η σημερινή "παράσταση" είναι πέρα από τα όρια. Ακόμα και γι' αυτούς πάει "πολύ" το "θέατρο" το οποίο βλέπουμε.


Δεν είναι μόνον η Προτεσταντική Γερμανία, που δίνει "παράσταση" ...Η Γερμανία, η οποία πρωτοστατεί στην άποψη περί απόδοσης δικαίου με τον γνωστό Προτεσταντικό τρόπο της τιμωρίας. Ανάλογη υποκρισία χαρακτηρίζει και τους υπόλοιπους "ηθικούς" τού παγκόσμιου Προτεσταντικού "θιάσου" ..."Κωμωδία" είναι να βλέπουμε τις ΗΠΑ της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι να απειλούν τον Άσαντ για χρήση όπλων μαζικής καταστροφής και μάλιστα χωρίς να έχει αποδειχθεί η αλήθεια αυτών των ισχυρισμών ..."Κωμωδία" είναι να βλέπουμε τη Βρετανία των απαρτχάιντ και των μαζικών αποικιοκρατικών εγκλημάτων να "ωρύεται" για τη θηριωδία του αγγλοτραφούς Άσαντ.


Όμως, εκεί όπου ακόμα και η κωμωδία αδυνατεί —ως έννοια— να περιγράψει τα συμβαίνοντα, αυτό σχετίζεται με τη στάση της Γαλλίας στο θέμα της Συρίας ...Η στάση της Γαλλίας του Ρισελιέ και του Ολάντ ...Ο Ολάντ, ο οποίος εμφανίζεται "βασιλικότερος του βασιλέως", όταν το μόνο που "κατάφερε" στη μίζερη θητεία του —εντός μιας κοινωνίας η οποία καταρρέει οικονομικά— είναι η επιβολή του γάμου μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Ο κοντός βαψομαλλιάς —σύμφωνα με τον Σαρκοζί— έβαλε τη στολή του στρατηγού και αποφάσισε να "τιμωρήσει" τη Συρία πριν δημοσιευτούν από τους επιθεωρητές του ΟΗΕ τα αποτελέσματα των ελέγχων-ερευνών στη Συρία ...Στη Συρία, η οποία βρισκόταν υπό "Γαλλική Εντολή" και άρα υπήρξε αποικία της Γαλλίας και θεωρητικά θα έπρεπε η Γαλλία να έχει απέναντί της μια μεγαλύτερη "αδράνεια" στη λήψη τόσο σημαντικών αποφάσεων. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στη συστράτευσή της με τους Αγγλοσάξονες, για να μην "καπελωθεί" σε έναν χώρο, όπου θα έπρεπε να διατηρεί πλεονέκτημα.


Όμως, αντί αυτού, βλέπουμε τον κοντό Λουϊ ντε Φινές της στρατηγικής να μιμείται σε αποφασιστικότητα και "τόλμη" τον επίσης κοντό προκάτοχό του, ο οποίος "επιτέθηκε" στη Λιβύη και τον επίσης κοντό "πατέρα" της σύγχρονης Γαλλίας Ναπολέοντα. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς πέφτουν οι "μάσκες"; ...Πώς μέσα σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός, τον οποίο περιγράφουμε;


Μόνον αν γνωρίζει κάποιος αυτά, τα οποία περιγράψαμε για τη σχέση της με τους Προτεστάντες, μπορεί να εξηγήσει τη στάση της Γαλλίας ...Μπορεί να καταλάβει τον ύπουλο ρόλο της ...Μπορεί να εξηγήσει την προθυμία της να εξυπηρετήσει το "παραμύθι" των Προτεσταντών ...Να εξηγήσει τον λόγο που μια Καθολική Δύναμη "τρώει" τόσο εύκολα ένα παραμύθι, το οποίο δεν το "τρώει" ούτε καν η βρετανική Βουλή. Σε άλλη περίπτωση η στάση του προέδρου της Γαλλίας θα έχριζε ψυχιατρικής έρευνας, πράγμα που —όπως γνωρίζουμε— δεν συμβαίνει.


Όλα λοιπόν είναι κανονικά. Δεν υπάρχει τίποτε το παράξενο στη στάση της Γαλλίας. Όπως συνέβαινε πάντα, έτσι συμβαίνει και τώρα. Η Γαλλία με τη στάση της κάνει αυτό, το οποίο έκανε πάντα ...Προσπαθεί να παρασύρει τις Καθολικές χώρες στις δικές της επιλογές ...Παίζει τον πρόστυχο εκείνο ρόλο,  τον οποίο πάντα έπαιζε ...Είναι αυτή, η οποία θα δώσει την καλή "μαρτυρία" για τις επιλογές των Προτεσταντών ...Το ισχυρό —λόγω Οξιτανίας— κράτος της Μεσογείου, παίρνει "πάνω" του το "παιχνίδι" της χειραγώγησης των υπόλοιπων Καθολικών κρατών της περιοχής. Ως το πιο ισχυρό Καθολικό κράτος της Μεσογείου, βιάζεται να προκαταλάβει τους ομόδοξούς του, πριν αυτοί εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους. "Συμφωνεί" με το "δίκιο" των Προτεσταντών του Βορρά και αυτό παρασέρνει και τους υπόλοιπους Καθολικούς της Μεσογείου.


...Ιταλία και Ισπανία "ακολουθούν", γιατί κανένας δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στο δήθεν υπερθρησκευτικό "Μπλοκ" της "συμμορίας". Η Γαλλία γι' αυτόν τον λόγο είναι μονίμως πολύτιμη στους Προτεστάντες. Είναι το αρνητικό "μέτρο" όλων των Καθολικών δυνάμεων και έτσι χρησιμοποιείται από τα "αφεντικά" της. Αυτή βάζει "φωτιά" στη Μεσόγειο όποτε βολεύει τα "αφεντικά" του Βορρά. Αυτή ξεκινάει τον διχασμό των μεσογειακών δυνάμεων και εξανεμίζει κάθε πιθανότητα να ασκήσουν κοινή πολιτική απέναντι στους Προτεστάντες.

Back to content | Back to main menu