Κορυφή σελίδας
Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Η Μεσόγειος γεννά τον νέο Πλανητάρχη

12 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι τεράστια η ευθύνη του κλόουν των Ηλυσίων στη σημερινή κρίση της Μεσογείου. Είναι τεράστια η σημασία της παρουσίας του στη δρομολόγηση της κρίσης ...Στην κρίση αυτήν, που για μία ακόμα φορά θα φέρει τους λαούς της Μεσογείου σε σύγκρουση μεταξύ τους. Αν δεν αντιδράσουν τα μεγάλα Καθολικά κράτη της Μεσογείου, ποιος θα αντιδράσει; ...Οι πρεζέμπορες, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες του παράνομου Κοσσυφοπεδίου; ...Οι μαφιόζοι, που κυβερνούν την Αλβανία; ...Η Ελλάδα του Αντωνάκη και του Χοντροβενιζέλου, που οι Προτεστάντες τούς εκβιάζουν από χίλιες μεριές;

...Τελειωμένη υπόθεση είναι πολιτικά η επίθεση εναντίον της Συρίας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τους Προτεστάντες σε περίπτωση που αυτοί αποφασίσουν να επέμβουν στον χώρο του Ισλάμ. Μόνον οι εσωτερικές τους διαφωνίες μπορούν να καθυστερήσουν ή να αναβάλουν την επέμβαση. Όλος ο "θίασος" έπαιξε για άλλη μια φορά τέλεια τη θλιβερή του "παράσταση". Κοντά τους και όλοι οι "κομπάρσοι", τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν και βέβαια πληρώνουν ...Οι ισλαμικές "αδελφότητες" των φανατικών, που μετακινούνται από κράτος σε κράτος, προκειμένου να δείχνουν απειλητικές στις τηλεοράσεις των πολιτών της Δύσης ...Η "άθεη" Τουρκία τού "μουλά" Ερντογάν ...Η "θρησκόληπτη" Σαουδική Αραβία των πετρελαίων και των πορνείων.


Η τελική μάχη.


Ο πολυαναμενόμενος Αρμαγεδών.


Αυτό, το οποίο μένει να δούμε τώρα, είναι ο λόγος, που επέλεξαν αυτήν την χρονική περίοδο —και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης—, για να κάνουν ένα τόσο πολυδάπανο χτύπημα. Φαινομενικά φαίνεται πως το τάιμινγκ είναι λάθος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απόλυτα σωστό ...Πολύ σωστό ...Αναμενόμενα σωστό, εφόσον από την αρχή γνώριζαν ότι ο σχεδιασμός, που επέλεξαν να εφαρμόσουν, θα ολοκληρωνόταν αναγκαστικά με ένα τέτοιο χτύπημα ...Ένα χτύπημα, το οποίο θα τους εξυπηρετούσε, προκειμένου να έχουν επιτυχία σε αυτά τα οποία επιδιώκουν. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν μπορείς να κάνεις τον σχεδιασμό τού τοκογλύφου, χωρίς να σπάσεις τα πόδια κάποιου ασυνεπούς πελάτη σου για παραδειγματισμό των υπολοίπων ...Αναγκαστικό λοιπόν είναι το χτύπημά τους.


Τώρα, που ο σχεδιασμός τους οδηγείται στην απόλυτη κορύφωσή του, είναι υποχρεωμένοι να παίξουν όλα τα "χαρτιά" τους. Θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, προκειμένου να κατακτήσουν τον υπέρτατο στόχο του ιμπεριαλισμού ...Να γίνουν όχι απλά οι κατακτητές, αλλά οι ιδιοκτήτες ολόκληρου του Πλανήτη ...Να γίνουν οι ιδιοκτήτες της Μεσογείου, εφόσον αυτήν θεωρούμε βασική προϋπόθεση για την απόλυτη κυριαρχία στον Πλανήτη. Για να γίνει όμως αυτό, θα έπρεπε να ακολουθηθούν πρωτοφανείς τακτικές, εφόσον δεν υπήρξε στρατιωτική κατάκτηση των λαών. Δεν υπήρξε απόπειρα βίαιης κατάκτησης, όπως συνέβη με τον Χίτλερ, ώστε στο τέλος να δρομολογηθούν εποικισμοί μεγάλης κλίμακας ...Εποικισμοί, που, εκτός από τα κρατικά κεφάλαια, θα απέδιδαν στους κατακτητές και τις ιδιωτικές περιουσίες των κατακτημένων.


Η μέθοδος, η οποία ακολουθήθηκε, ήταν αυτή της "ήπιας" κατάσχεσης, μέσω της παγίδευσης σε έναν ελεγχόμενο οικονομικό χώρο και της άσκησης της πρακτικής τής τοκογλυφίας ...Της τοκογλυφίας, η οποία θα οδηγούσε τους λαούς στην υπερχρέωση και τελικά στη χρεοκοπία. Γιατί είχαν ανάγκη τη χρεοκοπία; ...Γιατί, μόνον εξαιτίας αυτής θα μπορούσαν να παγιδευτούν οι λαοί και να παραδώσουν αμαχητί τις πατρίδες τους. Ολόκληρος ο μεταπολεμικός σχεδιασμός τους έχει ως στόχο αυτήν την παγίδευση. Δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση με την ίδια λογική που δημιουργεί κάποιος ένα κλουβί, για να παγιδεύσει ζώα. Μέσα σε τόσο κλειστές συνθήκες, οι οποίες τους επέτρεπαν να ελέγχουν αγορά και νόμισμα, ήταν εύκολο μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσουν την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα.


Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ποιοι ήταν οι εμπνευστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα καταλάβει τι λέμε ...Βρετανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και Ολλανδοί με τις "ευχές" των ΗΠΑ. Τι διαφορετικό θα περίμενε κάποιος από το τελευταίο δημιούργημα της "συμμορίας"; Θα δημιουργούσαν κάτι όλοι αυτοί και θα ήταν αυτό θετικό για τον άνθρωπο; Θα περίμενε κάποιος να είναι μια Ένωση, η οποία θα βοηθούσε τους ευρωπαϊκούς λαούς, την ειρήνη και τον πολιτισμό; ...Παγίδα "θανάτου" ήταν για τους στόχους των Προτεσταντών ...Για όλους τους στόχους τους. Η οικονομική κρίση, δηλαδή, που βιώνουμε σήμερα, δεν είναι προϊόν ατυχών συγκυριών. Η οικονομική κρίση είναι η κορύφωση ενός σχεδιασμού, που στόχο είχε τη λεηλασία των λαών της Ευρώπης ...Αυτήν την κρίση την προκάλεσαν μόνοι τους οι Προτεστάντες, προκειμένου να αναγκάσουν τους λαούς να "ξεπουλήσουν" ...Την προκάλεσαν εσκεμμένα, για να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.

Γνώριζαν ότι αυτή η κρίση θα "έρθει" από τη στιγμή που ο Γκρίνσπαν της FED άνοιγε τον "ασκό" του Αιόλου με τα "φτηνά" δάνεια παγκοσμίως. Γνώριζαν πού θα πάει η κατάσταση, όταν ο Summers και η συμμορία του ανάγκαζαν όλα τα κράτη να μην ελέγχουν τις τράπεζες και τη διακίνηση κεφαλαίων. Ήταν θέμα λίγων ετών το φτηνό χρήμα να οδηγήσει σε "λάθη" των διεφθαρμένων από τους ίδιους ηγεσιών και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να βρεθούν οι πάντες χρεωμένοι μέχρι τον "λαιμό" ...Ήταν θέμα χρόνου μέσα σε ένα κλειστό σύστημα να δημιουργήσουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ των συμφερόντων τους και βεβαίως υπέρ των εκλεκτών τους.


Όταν εντός του ιδίου οικονομικού συστήματος —και εντός μιας κοινής αγοράς— οι δανειολήπτριες χώρες δανείζονται με διαφορετικά επιτόκια, είναι μέσα στις δυνατότητες των τοκογλύφων να διαχωρίζουν τους πελάτες τους κατά βούληση ...Να χαρίζουν τόκους ή να φορτώνουν πανωτόκια κατά βούληση ...Χωρίς να μπορεί να τους ελέγξει κανένας, κάνουν ό,τι θέλουν. Μόνοι τους μπορούν να αποφασίσουν ποιους θα εμφανίσουν σαν "νοικοκύρηδες" και ποιους σαν "άχρηστους" ...Μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι θα είναι "τίμιοι σκανδιναβοί" και ποιοι θα είναι "άτιμοι βαλκάνιοι". Από τη στιγμή που οι τοκογλύφοι ανήκουν στο Προτεσταντικό Μπλοκ, ήταν κάτι παραπάνω από προβλέψιμο ποιοι θα την "πατούσαν" πρώτοι με τα δάνεια ...Ποιοι θα ήταν χρεωμένοι με άπειρο χρήμα, το οποίο σταδιακά θα ξαναγινόταν ακριβό.


Αυτό ήταν το ζητούμενο ...Να "ινδιανοποιήσουν" τους λαούς, τους οποίους είχαν στοχοποιήσει ...Να δώσουν στους λαούς χρήμα, το οποίο δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιστρέψουν, ώστε να χρεοκοπήσουν Γιατί; ...Για να αποσπάσουν τη γη τους ...Την πλούσια γη τους, η οποία τους απειλούσε ...Ακριβώς ό,τι έκαναν στον αμερικανικό Νότο με τα όπλα. Οι βόρειοι της φτωχής γης δεν μπορούσαν να σταθούν επί ίσοις όροις απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι υπερείχαν στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και έπρεπε να τους καταστρέψουν. Σε κατάσταση οικονομικής κρίσης προκάλεσαν τον αμερικανικό "εμφύλιο", καταστρέφοντας εσκεμμένα το 40% του συνόλου της αμερικανικής οικονομίας.


Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα, απλά χωρίς όπλα ...Συνδυασμός των μέσων, που χρησιμοποίησαν εναντίον των Ινδιάνων, με στόχο ανάλογο με εκείνον που είχαν, για να αρπάξουν το κεφάλαιο των Νοτίων. Γιατί να διστάσουν τώρα σε καταστάσεις οικονομικής κρίσης να βυθίσουν τα μεσογειακά κράτη στην ύφεση; Γιατί να φοβηθούν για τις συνέπειες που θα έχει αυτή η ύφεση στο σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας; ...Αντιγραφή της προηγούμενης πρακτικής είναι, ώστε να αρπάξουν τζάμπα αυτό που τους ενδιαφέρει. Μόλις το αποκτήσουν, θεωρούν ότι θα "ξαναστήσουν" την ευρωπαϊκή οικονομία στα μέτρα τους ...Στα μέτρα του Προτεσταντικού Βορρά. Μετά τον Σέρμαν και τον Χίτλερ, ήταν θέμα χρόνου να δούμε τον Σόιμπλε να ταλαιπωρεί τους Νότιους.


Αν, δηλαδή, βάλουμε τα λόγια του Σέρμαν στο "στόμα" του Σόιμπλε, θα υπάρξει κάποιος άνθρωπος, που να πει ότι είμαστε παράλογοι; Θα υπάρξει ένας άνθρωπος, που να μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να είπε τέτοια πράγματα ο Σόιμπλε στο περιβάλλον του; «...οι Νότιοι πρέπει είτε να πεθάνουν ή να μας υπηρετήσουν. Θα καταστρέψουμε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο μας, θα αφαιρέσουμε κάθε ζωή, θα κατάσχουμε κάθε εκτάριο γης, κάθε ιδιοκτησία, μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όσοι δεν μας υποστηρίζουν, είναι εχθροί μας. Θα κάνω αυτόν τον πόλεμο τόσο φρικτό, έως ότου ο Νότος θα εκλιπαρεί για οίκτο».


...Αυτό δεν είναι που βιώνουμε σήμερα; ...Πόλεμο δεν έχουν κηρύξει οι Γερμανοί —και οι τοκογλύφοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω τους— εναντίον της νότιας Ευρώπης; Καθημερινά δεν απειλούνε τους Νότιους με καταστροφές; Είναι ο Δανός Τόμσεν υπάλληλος διεθνούς οργανισμού ή πληρωμένος δολοφόνος; Αυτοί προσπαθούν με τις εσκεμμένα λανθασμένες "θεραπείες" τους να "κάψουν" τις εθνικές οικονομίες. Αυτό ήταν το ζητούμενο της κρίσης ...Να βάλουν στο "χέρι" τις εθνικές οικονομίες και να τις οδηγήσουν στον "θάνατο" ...Να αφήσουν "καμένη" γη όμοια με τη γη που άφηνε πίσω του ο Σέρμαν ...Γη, την οποία στη συνέχεια θα την αποκτήσουν τζάμπα από τους κατεστραμμένους ιδιοκτήτες της. Αν δεν δημιουργούσαν αυτήν την κρίση, θα δέχονταν οι λαοί της Μεσογείου να παραδώσουν τα "κλειδιά" των πατρίδων τους στους Προτεστάντες ιδιοκτήτες;


Όλοι μας βλέπουμε τι συμβαίνει σήμερα γύρω μας. Δεν είναι μόνον κράτη μικρά και ανίσχυρα, όπως είναι η Ελλάδα, η Πορτογαλία ή η Ιρλανδία, που λεηλατούνται από τους Προτεστάντες. Λεηλατούνται και τα ισχυρά κράτη της Μεσογείου. Λεηλατείται η ίδια η χώρα, η οποία φιλοξενεί την "καρδιά" του Καθολικισμού. Η πάλαι ποτέ κραταιά αυτοκινητοβιομηχανία της Καθολικής Ιταλίας έχει περάσει στο μεγαλύτερο μέρος της σε Προτεσταντικά "χέρια". Ακόμα και η μυθική Ducati έχει περάσει στα χέρια των Γερμανών. Όλες οι εταιρείες, οι οποίες ανταγωνίζονταν τους Γερμανούς, βρέθηκαν υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εκτός αγοράς. Χιλιάδες ιταλικές εταιρείες έβαλαν "λουκέτο", αφήνοντας την ιταλική αγορά "λεία" των Προτεσταντών.


Οι Προτεσταντικές πολυεθνικές των ειδών διατροφής και ένδυσης έχουν "πνίξει" την ιταλική αγορά, αφήνοντας έξω τα ακριβά και άρα μη ανταγωνιστικά ιταλικά προϊόντα. Οι κάποτε κομψευόμενοι Ιταλοί σήμερα ψωνίζουν κινέζικα ρούχα από τα καλάθια. Τα ίδια έγιναν και στην Ισπανία. Ό,τι ισπανικό είχε αξία στην αγορά, πέρασε σταδιακά στον έλεγχο των πολυεθνικών. Το πάλαι ποτέ πανίσχυρο βασίλειο των Αψβούργων έχει μπει στις ίδιες λίστες σπρεντ με τη Γουατεμάλα και το Καμερούν.


Αν αυτά συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα, τα ακόμα χειρότερα συνέβησαν στις πρώην κρατικές επιχειρήσεις και ειδικότερα σε αυτές, οι οποίες σχετίζονταν με τα δίκτυα υποδομών. Μέσα από αδιαφανείς δοσοληψίες αγνώστων επενδυτών, μέσω υπόπτων τραπεζών, οι οποίες διακινούσαν ακόμα και "βρόμικο" χρήμα, εθνικά στρατηγικά κεφάλαια κατέληξαν και πάλι στα ίδια χέρια. Όταν φτάνουν οι Τεξανοί να διαμαρτύρονται για τα δίκτυα των αυτοκινητοδρόμων, τα οποία αλλάζουν "χέρια", αντιλαμβανόμαστε τι έχει γίνει στις Καθολικές και όχι μόνον χώρες της Μεσογείου ...Τι έχει γίνει με τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τους αυτοκινητόδρομους, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, τα ύδατα κλπ.. Τίποτε δεν έχουν αφήσει στους λαούς και αυτό είναι πλέον φανερό σε όλους.


Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας των χρεών ...Των χρεών των ιδιωτικών τραπεζών, τα οποία φρόντισαν κάποιοι με τις απειλές της συμμορίτικης Ευρωπαϊκής Ένωσης να τα μετατρέψουν σε κρατικά χρέη ...Τα παράνομα χρέη ...Τα χρέη, τα οποία τα δημιούργησαν μόνοι τους οι τοκογλύφοι με τους διεφθαρμένους ηγέτες και στο τέλος τα μετέτρεψαν σε κρατικά χρέη και τα φόρτωσαν στους λαούς. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λένε τα δικαστήρια όλου του κόσμου. Καθημερινά βγαίνουν αποφάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν με τον αρμόζοντα και άρα με τον επιστημονικό τρόπο αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στην "ηθική" των Προτεσταντών και βέβαια στην αντίληψή τους περί "παιχνιδιών".


Αυτά τα χρέη των λαών δημιουργήθηκαν παράνομα από τους Προτεστάντες ...Από τους Προτεστάντες, οι οποίοι διόριζαν, διέφθειραν, εκβίαζαν και απειλούσαν όλες τις ηγεσίες όλων των χωρών της Μεσογείου ...Ηγεσίες Κολεγιόπαιδων, που έκαναν τα swaps καθημερινή πρακτική, προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη στον υπερδανεισμό που βόλευε τα αφεντικά τους. Αυτά, όπως είπαμε, δεν αποτελούν δικούς μας ισχυρισμούς. Αυτά τα δέχονται ως αλήθειες τα Δικαστήρια όλου του κόσμου ...Τα Δικαστήρια της ίδιας της Γερμανίας. Δεν υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο, που να μην έχει καταδικάσει τις μεγάλες γερμανικές εταιρείες για διαφθορά πολιτικών προσώπων. Δεν υπάρχει ούτε μία γωνιά στον Πλανήτη, που να μην την έχουν "βρομίσει" οι Προτεστάντες με βρόμικα χρήματα, τα οποία μετέφεραν χυδαίοι "Χριστοφοράκοι". Αυτά τα δέχονται ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί. Δέχονται ότι με παράνομα μέσα —και άρα με όρους αθέμιτους και άρα ανήθικους— "βύθισαν" τα κράτη στα χρέη.


...Και τι έγινε, επειδή το αποδέχονται αυτό ως γεγονός; ...Μπορεί να θεωρούν το "παίξιμό" τους παράνομο, τα αποτελέσματα όμως του "παιχνιδιού" τα θεωρούν νόμιμα. Δεν αλλάζουν δηλαδή τα ύψη των χρεών, που τους οφείλουν οι λαοί, επειδή αυτά τα χρέη τα δημιούργησαν οι ίδιοι παράνομα ...Τα χρέη είναι "νόμιμα". Δέχονται υποκριτικά την "ευθύνη", αλλά όχι το κόστος της. Αποδέχονται την ενοχή τους, αλλά τα κέρδη τους τα θέλουν "ακούρευτα". Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο η ανηθικότητα. Συμβαίνει αυτό, το οποίο περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Προτεστάντες δεν σέβονται τους όρους του "παιχνιδιού", αλλά σέβονται το "παιχνίδι", εφόσον φρόντισαν εκ των προτέρων να τους δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Όσο κι αν "παρανομήσουν" στο "παίξιμο", θεωρούν —εφόσον αυτό τους συμφέρει— το αποτέλεσμα "ιερό" και ως εκ τούτου απαραβίαστο. Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο είναι υποκριτές ...Εκνευριστικά υποκριτές. Δεν φτάνει που "κλέβουν" στο παιχνίδι, αλλά "διαβάζουν" και όπως θέλουν τα αποτελέσματά του. Θα μας τρελάνουν όλους στο τέλος. Το αποτέλεσμα το κρίνουν ανάλογα με αυτόν που έχουν απέναντί τους. "Χαμένοι" του "ανήθικου" παιχνιδιού είναι μόνον όσοι θέλουν αυτοί και όχι όλοι όσοι έχουν "χάσει".


Όλοι είδαμε τη συμπεριφορά τους, όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση. Βγήκαν από τα ΜΜΕ τους και έκαναν έναν τρομερό πόλεμο δυσφήμισης στην Ελλάδα ...Άδικης δυσφήμισης, εφόσον μόνον για τους Έλληνες —και όχι για πολλούς άλλους ομοίους τους— είπαν τα χειρότερα πράγματα. Οι με αποφάσεις δικαστηρίου καταδικασμένοι ως απατεώνες κατηγόρησαν για απατεωνιά τα θύματά τους ...Betrüger.


Και τι δεν είπαν για τους Έλληνες. Είπαν, για παράδειγμα, ότι θα ήταν "άτιμοι", αν δεν πλήρωναν τα χρέη τους. Είπαν πως ήταν σπάταλοι, που επί χρόνια ζούσαν σαν πλούσιοι με τα ξένα χρήματα. Είπαν πως ήταν άσχετοι με την "μοντέρνα" οικονομία και γι' αυτό απέτυχαν. Αυτά ήταν τα "πορίσματα" των "ανώτερων" Προτεσταντών "κριτών" για τους Έλληνες, εξαιτίας των χρεών τους.


Τους Προτεστάντες Ισλανδούς δεν τους είπαν άτιμους, τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν πλήρωσαν τα χρέη τους. Τους Προτεστάντες Ολλανδούς δεν τους είπαν σπάταλους με ένα ιδιωτικό χρέος πάνω από το 1200% του ΑΕΠ τους, τη στιγμή που οι Έλληνες ως λαός έχουν ελάχιστο ιδιωτικό χρέος. Τους Προτεστάντες Αμερικανούς, οι οποίοι έχουν αναλογικά μεγαλύτερα χρέη από τους Έλληνες, δεν τους είπαν "άσχετους", αλλά ακόμα τους αφήνουν να παριστάνουν τους "καθηγητές" της "μοντέρνας" οικονομίας.


"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"... έλεγαν οι παλιοί και αυτό το γνώριζαν οι Προτεστάντες. Γνώριζαν ότι τα θύματά τους μετά το αρχικό σοκ της συκοφαντικής επίθεσης θα συνέρχονταν και θα έψαχναν καλύτερα για την αλήθεια. Μετά τον αιφνιδιασμό των ανυπόστατων κατηγοριών, θα έπαιρναν χαρτί και μολύβι και θα έκαναν τον έλεγχο που πρέπει ...Τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο υπόσχονταν και κάποιοι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί προεκλογικά. Θα συνέκριναν τα στοιχεία που θα συγκέντρωναν με τα στοιχεία που στο μεταξύ θα συνέλεγαν και τα υπόλοιπα θύματα των Προτεσταντών. Σε μια τέτοια περίπτωση εύκολα θα μαζεύονταν οι ομοιοπαθείς, για να διαμαρτυρηθούν συλλογικά, προκειμένου η διαμαρτυρία τους να έχει μεγαλύτερη ισχύ. Θα μαζεύονταν Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί κλπ. και θα αναζητούσαν από κοινού το δίκιο τους.


Δεν είναι δυνατόν μερικοί από τους πιο διάσημους λαούς της ιστορίας να γίνονται "σάκοι" του "μποξ" για την κόρη του Πάστορα του Βερολίνου. Δεν είναι δυνατόν λαοί, οι οποίοι έχτισαν αυτοκρατορίες, να έγιναν ξαφνικά τεμπέληδες, άχρηστοι και ανίκανοι. Δεν είναι δυνατόν κράτη, τα οποία επί αιώνες γίνονταν στόχοι για τον πλούτο τους, ξαφνικά να αναφέρονται γενικά και αόριστα σαν "οι φτωχοί του Νότου". Οι Προτεστάντες γνώριζαν ότι πρόκειται να συμβούν αυτά και έπρεπε να τα αποτρέψουν. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι το χτύπημα στη Συρία είναι αναγκαστικό για τον σχεδιασμό που επέλεξαν. Από τη στιγμή που επέλεξαν τη μέθοδο τής τοκογλυφίας, θα λειτουργούσαν ως τοκογλύφοι. Θα έπρεπε να στεγανοποιήσουν το περιβάλλον, ώστε να μην τους ξεφεύγουν τα θύματά τους.


...Θύματα, τα οποία θα τα στρίμωχναν με τους γνωστούς για τους τοκογλύφους τρόπους. Θα έβαζαν τον γερμανόφωνο "εισπράκτορα" με τους σκληρούς του τρόπους να "τρομάζει" τα θύματά τους, για να εμφανίζονται οι Αμερικανοί σαν ευγενείς και συζητήσιμοι ...Μιλάμε για "δούλεμα". Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι προκάλεσαν την παγκόσμια οικονομική κρίση, έρχονται να "πουλήσουν" τις "θεραπείες". Ο "κακός" θέλει μέτρα λιτότητας και "καλός" θέλει μέτρα ανάπτυξης, όμως όλοι τους θέλουν τα δανεικά πίσω ...Ξανά στο ίδιο έργο "θεατές". Γι' αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε τόσο στη μεθοδολογία τους με την κρυφή συνεργασία Γερμανών και Αμερικανών όσο και με την ανηθικότητά τους.


...Τενεκέδες είναι οι άνθρωποι ...Μία μέθοδο γνωρίζουν όλη κι όλη ...Τρομοκρατούν τον κόσμο με κάποιον μυστηριώδη και τεράστιο εχθρό —που δημιουργούν οι ίδιοι, για να τον εγκλωβίσουν— και βγαίνουν στο "κυνήγι". Μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι τοκογλύφοι της FED βάζουν τη Γερμανία να παραστήσει την "σκληρή", για να εισπράξουν αυτοί τα κέρδη, παριστάνοντας τους "καλούς". Αυτή η Γερμανία παίζει όλο το παιχνίδι. Για τις ίδιες καταστάσεις αλλού εμφανίζεται σκληρή και αλλού μαλακή, ώστε να διχάζει τα θύματα και να μην τα αφήνει να συσπειρώνονται. Γι' αυτόν τον λόγο ακολουθείται διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ των υπερχρεωμένων κρατών και πάντα έχοντας κάποιο από αυτά ως "αποδιοπομπαίο τράγο".


Στην περίπτωσή μας αυτός ο "τράγος" είναι η Ελλάδα. Γιατί επιλέχθηκε αυτή; ...Γιατί οι Έλληνες είναι Ορθόδοξοι και οι Προτεστάντες θέλουν να κάνουν τους "καλούς" στους Καθολικούς. Η σκληρότητα με την οποία την αντιμετωπίζουν αναγκάζει τους ομοιοπαθείς της να μην ταυτίζονται με αυτήν, προσδοκώντας ευνοϊκότερη μεταχείριση. Τους αναγκάζει να ταυτίζονται με τους θύτες τους, γιατί θεωρούν ότι απολαμβάνουν "εύνοια". Μέσα στα πλαίσια αυτής της "εκπαιδευτικής" πολιτικής οι Προτεστάντες προκαλούν και την κρίση στη Μεσόγειο ...Προκαλούν την ένταση με το Ισλάμ.


Θα σπάσουν τα "πόδια" της Συρίας για παραδειγματισμό και θα περιμένουν τα τρομοκρατημένα θύματά τους να τους πληρώσουν. Στόχος τους είναι να αποκλείσουν όλες τις επιλογές, τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν τα κράτη ...Να δημιουργήσουν μια κατάσταση, στην οποία, όπου κι αν πάει ένα κράτος, πάνω σε αυτούς να πέφτει. Για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα φόβητρο ...Ένα φόβητρο, το οποίο θα "μαντρώνει" τα θύματά τους, προκειμένου αυτά να μην ξεφεύγουν από το "μαντρί" τους ...Ένα φόβητρο όμοιο με τη Σοβιετική Ένωση, η οποία παγίδευσε την Ευρώπη μισό αιώνα πριν. "Μαντρί" δικό τους δεν έχουν και αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χριστιανικό "μαντρί" ...Αναγκαστικά θα πρέπει το φόβητρό τους να είναι θρησκευτικού τύπου.


Έχουν ανάγκη αυτό το φόβητρο, γιατί, όσο πιέζουν τα πράγματα, τόσο πιο κοντά φέρνουν τα κράτη στην απόγνωση και εκεί τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα ...Ένα και μόνον κράτος να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ευρώ και θα καταστραφεί ο σχεδιασμός τους. Θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην, εφόσον είτε θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τής πίεσης είτε να αποδεχθούν ως αναπόφευκτο γεγονός τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Τη διάλυση της παγίδας, η οποία τους επέτρεψε να καθηλώσουν και να λεηλατήσουν όλα τα κράτη της μεσογειακής Ευρώπης και όχι μόνον. Ένα και μόνον κράτος να κάνει την απαγορευμένη κίνηση και έχουν τελειώσει όλα για τους τοκογλύφους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη ένα φόβητρο, το οποίο θα βαστά την Ευρωπαϊκή Ένωση ενιαία και θα τρομοκρατεί τα κράτη, τα οποία είναι επιρρεπή στο "σφάλμα".  


Αυτό το φόβητρο είναι σήμερα το Ισλάμ. Όμως, για να γίνει φόβητρο αποτελεσματικό, θα πρέπει να "ρυθμιστεί" κατάλληλα. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι —και κυρίως οι Μεσογειακοί λαοί— ως επικίνδυνο εχθρό. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται ως εχθρό όχι μόνον της θρησκείας τους, αλλά και της δημοκρατίας τους. Σε αυτήν τη "φόρτιση" αναζητούμε τα αίτια που οι Αμερικανοί τής Χίλαρι στήριξαν στο κρίσιμο διάστημα όλα τα σκληρά καθεστώτα του Ισλάμ. Αυτοί τοποθέτησαν τους ισλαμοναζί στις ηγεσίες των χωρών που τους ενδιέφεραν. Αυτοί στήριξαν τον Ερντογάν, τον Μόρσι κλπ.. Αυτοί "παίζουν" τα βρόμικα παιχνίδια με τους φασίστες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων.


Όλα αυτά ήταν απαραίτητα να γίνουν, για δημιουργηθεί κλίμα φόβου στη Μεσόγειο. Να φοβούνται οι λαοί —εκτός από τη φτώχεια της οικονομικής κρίσης— και τον θάνατο της πολεμικής κρίσης ...Να φτάνουν διαρκώς εικόνες φασισμού και βίας στα σπίτια των πολιτών, για να μην κάνουν επικίνδυνες σκέψεις εναντίον των αφεντικών. Να μην υπάρξει αντίδραση και οι λαοί αρνηθούν να πληρώσουν τα παράνομα χρέη τους ...Να μην υπάρξει μαζικά μίμηση του Προτεσταντικού παραδείγματος της Ισλανδίας. Να μην εκδηλωθεί η χειρότερη εξέλιξη για τους Προτεστάντες, που θα ήταν η συσπείρωση των θυμάτων τους απέναντί τους ...Μια συσπείρωση, που, αν σκεφτεί κάποιος πως όλα τα θύματα ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα από αυτό που ανήκουν οι θύτες, είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αν δηλαδή για τον οποιονδήποτε λόγο οι λαοί της Μεσογείου επιδιώξουν να συσπειρωθούν γύρω από τη θρησκεία, το δόγμα ή τη "γειτονιά" τους, είναι θέμα χρόνου όχι απλά να αντισταθούν, αλλά να διώξουν άπαξ τους άρπαγες των πατρίδων τους.


Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα των Προτεσταντών και αυτό τους ανησυχεί μόνιμα. Όλα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν εκτός από τη θρησκευτική τους στοχοποίηση, η οποία τους απομονώνει και τους καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις. Γι' αυτόν τον λόγο η Γερμανία έχει "αφηνιάσει" αποκλειστικά εναντίον της Ελλάδας. Κατηγορεί μέρα και νύχτα την Ορθόδοξη Ελλάδα μόνο και μόνο για να δημιουργεί ένα ψευδοκλίμα ταυτοσημίας και άρα "σύμπλευσης" με τους Καθολικούς ...Οι Ορθόδοξοι είναι οι άχρηστοι ...Όλοι οι άλλοι χριστιανοί είναι καλύτεροι από τους Ορθόδοξους και είναι πάνω-κάτω ίδιοι ..."Αδέρφια" δηλαδή οι Καθολικοί με τους Προτεστάντες.


Αυτό το κάνει, γιατί στο κρίσιμο αυτό διάστημα οι λαοί θα πρέπει να παραμείνουν εντός της Ένωσης και ταυτόχρονα απομονωμένοι μεταξύ τους. Θεωρεί η Γερμανία ότι η Ελλάδα δεν απειλεί τη "συμμορία" —όσο κι αν την χτυπάνε—, γιατί είναι μικρή και μπορούν μια έξοδό της από την Ένωση να την κάνουν θανατηφόρα για την ίδια και όχι "οδηγό" για τους άλλους. Μέχρι όμως να συμβεί κάτι ακραίο, η Γερμανία επενδύει σε αυτό το οποίο λέμε "ενεργοποίηση των κοινωνικών αντανακλαστικών" ...Τους λεγόμενους "κοινωνικούς αυτοματισμούς" ...Με τη χρήση του καρώτου και του μαστίγιου να καθηλώνει τα κράτη στην απραγία. Δημιουργεί όμοιους και διαφορετικούς κατά βούληση. Διχάζει τα θύματα, ταΐζοντας κάποιους απ’ αυτούς "καρώτο", τη στιγμή που κάποιους άλλους τους χτυπάει με το "μαστίγιο".


Αυτό κάνει σήμερα η Γερμανία. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής την δικαιώνει. Όλοι οι Καθολικοί κάνουν πως "βλέπουν" ό,τι βλέπει η Γερμανία, γιατί δεν συμφέρει τώρα να μπουν "μπροστά" της ..."Ας εκτονώνεται τώρα η Γερμανία στους Έλληνες και στο μέλλον βλέπουμε τι θα κάνουμε". Όλοι θέλουν να σωθούν, έστω και εις βάρος των ομοίων τους. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, συμπόνια και διάθεση για κοινό αγώνα από κανέναν. Όλοι προσπαθούν να σώσουν το "τομάρι" τους και χορεύουν στους ρυθμούς που τους επιβάλουν οι μαστιγωτές.  Οι Ισπανοί είναι "ήρεμοι", για να τους "λυπηθούν" τα αφεντικά και να μην γίνουν σαν τους Έλληνες. Οι Ιταλοί το ίδιο, για να βρίσκονται κοντά στα κέντρα αποφάσεων και να μην φτάσουν στο επίπεδο της Ισπανίας κλπ.. Ο καθένας έχει βάλει τον "πήχη" της ζωής του όπου του επιτρέπουν οι Προτεστάντες και αυτό αγωνίζεται να υπερασπιστεί, για να μην βρεθεί στον "πάτο" με τους υπόλοιπους.


Αυτό γίνεται τώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Όλοι εναντίον όλων και απόλυτα υποταγμένοι ...Χαφιεδίζει ο ένας τον άλλο, για αποκτήσει εύνοια ...Κατηγορεί ο ένας τον άλλον, για να δείξει καλή διαγωγή στα "αφεντικά" ...Υποσκάπτει ο ένας την προσπάθεια του άλλου, για να επωφεληθεί ο ίδιος. Ο κανόνας είναι ένας ..."Μη μιλάς, για να μην θυμώσει το "αφεντικό" και σε βάλει στη "γωνία" με τους τιμωρημένους Έλληνες". Οι πάντες φοβούνται το κόστος της αντίδρασης και προσβλέπουν στην επιβίωση-"δωρεά" του "αφεντικού". Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ένα κολαστήριο λαών όμοιο με το "Νταχάου". Ακόμα και το σύνθημα της Γερμανίας είναι όμοιο ..."Arbeit macht frei ...von Schulden" ..."Η δουλειά απελευθερώνει ...από τα χρέη".


Όλα αυτά είναι πολιτικές ιμπεριαλιστικές, που στόχο έχουν —μέσω της συνεχούς τρομοκρατίας— να αναγκάσουν τους λαούς να αποδεχθούν την κακή τους μοίρα ...Να προκαλέσουν φυγόκεντρες τάσεις και να μην τους αφήσουν να αντιδράσουν από κοινού απέναντι σε έναν κοινό εχθρό ...Να τους αναγκάσουν να ακολουθήσουν τους προδότες ηγέτες τους και να ξεπληρώσουν τα χρέη τους ...Να τα ξεπληρώσουν ακόμα κι αν αυτό το κάνουν, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών τους.


Ο μόνος φόβος τους είναι η μαζική αντίδραση των θυμάτων τους ...Να μην βρουν τα θύματά τους μια κοινή πλατφόρμα αντίδρασης απέναντι στους δυνάστες τους ...Να μην βρουν έναν κοινό παρανομαστή, που να τους ενώνει εναντίον των τοκογλύφων ...Να μην τους "στοχοποιήσουν", για παράδειγμα, ως Προτεστάντες και συσπειρωθούν εναντίον τους οι πάντες με θρησκευτικά κριτήρια ...Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης τους, ο οποίος μπορεί να τους φέρει σε σύγκρουση με τη Μεσόγειο και να τους "ξεδοντιάσει" μέσα σε λίγες ημέρες. Γι' αυτόν τον λόγο το "βάρος" της πολιτικής πέφτει στη Μεσόγειο. Φοβούνται τα πλούσια κράτη της, τα οποία με την προπαγάνδα των Προτεσταντών εμφανίζουν σαν φτωχά, ενώ δεν είναι.


Ως εκ τούτου εκεί εστιάζουν όλο τους το ενδιαφέρον. Προσπαθούν τη θάλασσα, η οποία χωρίζει αντίπαλα χριστιανικά δόγματα και εχθρικές θρησκείες μεταξύ τους, να μην την αφήσουν να γίνει μια "λίμνη" ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης, γιατί δεν τους συμφέρει. Προσπαθούν να την μετατρέψουν σε έναν "ωκεανό" θρησκευτικού μίσους και δογματικών ανταγωνισμών, προκειμένου να "απομακρυνθούν" οι πάντες από τους πάντες. Ως χριστιανοί να απομακρυνθούν όλοι τους από τους "απέναντι" μωαμεθανούς και ως Καθολικοί να απομακρυνθούν από τους "διπλανούς" Ορθοδόξους ...Ως "καλοί" χριστιανοί να απομακρυνθούν από τους "κακούς" και φανατικούς μωαμεθανούς και ως "εργατικοί" Καθολικοί να απομακρυνθούν από τους "τεμπέληδες" Ορθοδόξους. Κανένας να μην έχει καμία σχέση με κανέναν ...Κανένας να μην έχει διάθεση να βοηθήσει κανέναν.


Από τη στιγμή που έχουν προετοιμάσει την "προφόρτιση", έπρεπε να δημιουργήσουν και το ψυχροπολεμικό "κλίμα" ...Το "κλίμα", το οποίο θα επιβεβαιώσει τα στερεότυπα τα οποία τυποποιούν και καλλιεργούν οι ίδιοι για τους λαούς της περιοχής. Έπρεπε να μεθοδεύσουν τη σύγκρουση, η οποία θα έφερνε τον πόλεμο και άρα τον τρόμο στη Μεσόγειο ...Να τη μεθοδεύσουν με τέτοιον τρόπο, που θα διχάσει τους λαούς μέχρι θανάτου ...Που θα κάνει τους χριστιανικούς λαούς της Μεσογείου να αναζητήσουν την ασφάλεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Προτεσταντών. Κορύφωση αυτής της μεθόδευσης είναι η στρατιωτική επίθεση στη Συρία. Απλά, για να φτάσουμε στην κορύφωση, απαιτείται ένας απαραίτητος χρόνος για την προετοιμασία της κατάστασης. Ό,τι άσχημο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου, εξυπηρετεί αυτήν τη μεθόδευση.


Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούν τους φανατικούς ισλαμιστές, για να κάνουν διώξεις χριστιανών, προκειμένου να τρομάξουν τους χριστιανούς της Μεσογείου ...Προτεστάντες δίνουν εντολές να καούν χριστιανικές εκκλησίες και να δολοφονηθούν χριστιανοί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα θρησκευτικά ένστικτα των χριστιανών ...Προτεστάντες δίνουν "γραμμή" στον Ερντογάν και στον Νταβούτογλου να προκαλούν την Ελλάδα, αποκλείοντας την έξοδό της από το "μαντρί" τής Ένωσης ακόμα και μετά από το "μαστίγωμά" της. Προκειμένου να "κόψουν" στους λαούς τις "γέφυρες" επικοινωνίας, είναι σε θέση να διατάξουν οτιδήποτε.


Οι ίδιοι αυτοί  Προτεστάντες, μέσω των γνωστών ΜΚΟ, παρακινούν τους μωαμεθανούς λαθρομετανάστες να είναι απαιτητικοί και προκλητικοί στις χώρες που τους φιλοξενούν, προκειμένου να προκαλούν δυσφορία στους λαούς. Οι Προτεστάντες χρηματοδοτούν τους δουλεμπόρους, οι οποίοι "φορτώνουν" τις μεσογειακές χώρες με λαθρομετανάστες. Οι Προτεστάντες απειλούν και προσβάλουν το Ισλάμ, προκειμένου να προκαλέσουν τα αντίστοιχα εχθρικά αισθήματα και από την πλευρά των μωαμεθανών. Δεν είναι τυχαίο που η εκκωφαντικά από τα πάντα απούσα Προτεσταντική Δανία ήταν αυτήν, η οποία προκάλεσε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο με τα σκίτσα του Μωάμεθ.


Εκατό θάνατοι συνδέονται με εκείνη την πρόκληση. Εκρήξεις βομβών είχαμε σε δανέζικες πρεσβείες. Δεν είναι τυχαίο που σε καθημερινή βάση προκαλείται το Ισλάμ από τη Γαλλία, η οποία έχει τεράστια μουσουλμανική μειονότητα στο εσωτερικό της. Συγκεκριμένοι είναι αυτοί, οι οποίοι προκαλούν ...και το κάνουν οργανωμένα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα "κλίμα" ...Ένα "κλίμα", το οποίο ευνοεί τους θερμοκέφαλους καί από τις δύο πλευρές και αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα ένα στρατιωτικό χτύπημα όλα αυτά θα τα κάνει μόνιμα. Θα δικαιώσει τους ακραίους και θα απομονώσει τους λογικούς.


Οι λαοί σε μια τέτοια περίπτωση θα αναγκαστούν να επιλέξουν "στρατόπεδα". Όποιος τολμήσει και δεν φερθεί "φυσιολογικά", θα βρει τέτοιον "μπελά", που δεν θα τον σώζει τίποτε. Δεν τον σώζει τίποτε, γιατί οι Προτεστάντες ελέγχουν τις ηγεσίες καί των δύο πλευρών. Δεν θα βρει κανένας τη στήριξη που ελπίζει, επειδή κινείται με μοναδικό γνώμονα την ειρήνη και τον ανθρωπισμό. Και μόνον στην εκδήλωση της θέλησής τους για χτύπημα, αρχίζουν και μετράνε φίλους και εχθρούς και άρα τους διχάζουν όλους. Κάποιοι θα πρέπει να παραχωρήσουν στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις και άρα να εκτεθούν — και αυτοί θα είναι στο σύνολό τους μεσογειακοί λαοί. Ποιοι θα παραχωρήσουν ναυτικές βάσεις για επιχειρήσεις κατά του Ισλάμ; ...Οι Εσθονοί ή οι Λιθουανοί; Σε πόλεμο, δηλαδή, τον οποίο ξεκίνησαν άλλοι, θα εκτεθούν η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ιταλία κλπ..


Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, που τον ξεκίνησαν; Ποιος ξεκίνησε την νέα "σταυροφορία" εναντίον της Συρίας; ...Οι συνήθεις ύποπτοι ...Οι δύο βασικοί συνέταιροι ...Οι αυτόκλητοι προστάτες της παγκόσμιας τάξης και ειρήνης ...Η Βρετανία και οι ΗΠΑ ...Οι δύο βασικές Προτεσταντικές δυνάμεις δηλαδή. Ποιος "συμπαραστάθηκε" πρώτος απ’ όλους τους "διαφορετικούς"; ...Η τρίτη συνέταιρος ...Η Γαλλία ...Η γνωστή Γαλλία. Ποιος ακολούθησε μετά από πολύ και ώριμη "σκέψη"; ...Η Γερμανία. ...Ποιος "χαιρέτησε" την απόφαση της Γερμανίας —την οποία δεν την ήξερε εκ των προτέρων— και χάρηκε που η "σοφή" Ευρώπη παραμένει Ενωμένη; ...Η Γαλλία, δια του Λοράν Φαμπιούς ...Μιλάμε για παράσταση κανονική ..."Τσουβάλιασμα" λέγεται αυτό ...Ο ένας κάνει "πάσες" στον άλλον με μια συγκεκριμένη σειρά, για να τους βάλουν όλους ανάμεσά τους πριν καταλάβουν τι γίνεται.


Ο Ομπάμα, για να δημιουργήσει συνθήκες συνενοχής με τους Ευρωπαίους, ήρθε στην Ευρώπη και έκανε τις ανακοινώσεις του για τη Συρία ...Κατά "σύμπτωση", όμως, τις έκανε "έξω" από τη Μεσόγειο ...Τις έκανε από την Προτεσταντική Σουηδία, γνωρίζοντας ότι εκεί δεν θα τον "στρίμωχναν" οι φίλοι Προτεστάντες με ανεπιθύμητες αντιπολεμικές διαδηλώσεις του λαού ή πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Γιατί να στριμώξουν εκεί τον νομπελίστα της ειρήνης; Γιατί να του χαλάσουν την "εικόνα" με ενέργειες συμπαράστασης προς τον συριακό λαό; ...Μισός Πλανήτης απόσταση είναι από τη Σουηδία μέχρι τη Συρία.


Τα ανάλογα έκανε και ο Βεστερβέλε ...Όλοι γύρω-γύρω πάνε, τώρα που θέλουν να βάλουν "φωτιά" στη Μεσόγειο. Κανένας δεν έρχεται να κάνει τις ανακοινώσεις του στη Ρώμη, την Αθήνα ή τη Μαδρίτη. Έτσι έκανε και η "αδερφή" του Βερολίνου. Τις δηλώσεις τής Γερμανίας υπέρ της πολεμικής σύρραξης τις έκανε από το Βίλνιους της Προτεσταντικής Λιθουανίας ...Το επίσης "ήσυχο" Βίλνιους ...Όλα βάση σχεδίου. Από τη στιγμή που πήρε θέση η Γαλλία, τώρα το "χτίζουν" μεθοδικά. Βάζοντας αυτοί οι Προτεστάντες την εθελόντρια Γαλλία στη "μέση", στην πραγματικότητα παγιδεύουν όλους τους υπόλοιπους. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να διαλέξουν "στρατόπεδο" και αυτό δεν είναι εύκολο.  


Κατάλαβε ο αναγνώστης την απλότητα της εφαρμογής; Με μερικές απλές κινήσεις δημιούργησαν κατ’ ευθείαν πλειοψηφίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έτοιμες να κρίνουν τους "αποστάτες" και τους "προδότες" της Ευρώπης. Γιατί πλειοψηφίες; ...Γιατί οι Προτεστάντες, ως συμμορία, έχουν κι άλλους από πίσω τους. Έχουν το δικό τους "στρατόπεδο" και αυτό το ελέγχουν απόλυτα ...Δεδομένη είναι η στήριξη της Ολλανδίας, της Δανίας και των άλλων σκανδιναβικών χωρών ...Όπως δεδομένη είναι και η στήριξη των χωρών της Βαλτικής ...Όλοι τους Προτεστάντες και άσχετοι με τη Μεσόγειο, όπως αντιλαμβανόμαστε ...Όλοι τους ειρηνιστές, μέχρι να σε "δαγκώσουν". Μόλις το κάνουν αυτό και πάρουν αυτό το οποίο επιδιώκουν, θα ξαναπάρουν το γνωστό ύφος της απορίας του ειρηνιστή.


Όταν οι λαοί της Μεσογείου έχτιζαν από το μηδέν τα ισοπεδωμένα από τους Ναζί Προτεστάντες κράτη τους, οι Προτεστάντες της Σκανδιναβίας, παρ' όλο που συνεργάστηκαν με τους Ναζί, δεν είχαν να επιδιορθώσουν ούτε καμινάδα. Πιο πολλές ζημιές πλήρωσαν οι Σκανδιναβοί από την υγρασία στα σπίτια τους, παρά από τους πολέμους. Ο πόλεμος, ο οποίος τσάκισε την Ευρώπη, ούτε που τους "άγγιξε", γιατί οι ομόδοξοί τους δεν ήθελαν να τους "αγγίξουν" οι συνέπειες της ψευδοφασαρίας τους. Αυτά, όμως, είναι "γραμμάτια" και τα "γραμμάτια" κάποτε ξεπληρώνονται ...Γραμμάτια, ιδιαίτερα φτηνά, αν κρίνουμε από την ιστορία ...Τζάμπα σχεδόν τους βγαίνει, να επωφελούνται διαρκώς από τις καταστάσεις με "αντιπαροχή" την πολιτική στήριξη των ομοδόξων τους.


Αυτά καλούνται σήμερα να "πληρώσουν" οι Προτεστάντες της Σκανδιναβίας, στηρίζοντας τον νομπελίστα της ειρήνης στην επέμβασή του στη Συρία. Δεν τους κοστίζει τίποτε το να συμφωνήσουν σε ένα έγκλημα, το οποίο θα συμβεί μακριά από τα σπίτια τους. Έτσι κι αλλιώς άλλοι θα μισούνται μεταξύ τους για τον επόμενο αιώνα και άλλη "γειτονιά" θα πάρει "φωτιά" ...Αυτοί και πάλι θα κάνουν τους ..."Σουηδούς" ...Τους "πολιτισμένους", οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τους Βαλκάνιους, τους Ανατολίτες και τους βάρβαρους ...Τους "πολιτισμένους", οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που αγοράζουν τόσα όπλα οι "καθυστερημένοι" και δεν φτιάχνουν νοσοκομεία, παιδικές χαρές και σάουνες. Θα θέλαμε όμως να δούμε πόσο εύκολα θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους οι Λετονοί ή οι Δανοί, αν στη θέση της Συρίας ήταν η Σουηδία ή η Φιλανδία. Θα συμφωνούσαν τόσο γρήγορα σε έναν βομβαρδισμό τους και χωρίς να περιμένουν να δουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία;


...Απλά πράγματα ...Συμμορία είναι οι Προτεσταντικές ηγεσίες ...Η μεγαλύτερη της ανθρώπινης ιστορίας ...Με κρυφές "ατζέντες" πραγματοποιούν τις επαφές τους. Όλο το μυστικό του χειρισμού είναι το πώς και από ποιους δρομολογείται ...Ποιοι θα μπουν μπροστά και ποιοι θα μείνουν πίσω, για να συμφωνήσουν την κατάλληλη στιγμή και να κάνουν "σάντουιτς" τους υπόλοιπους ...Να μείνουν κάποιοι δικοί τους άνθρωποι πίσω ως εφεδρείες, ώστε, ακόμα κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην εκτεθούν όλοι μαζί. Να μην μπουν ποτέ "απέναντι" σε όλους τους υπολοίπους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν μπαίνουν ποτέ "μπροστά" όλοι μαζί οι Προτεστάντες, ώστε να αποκαλυφθούν και να προκαλέσουν ενστικτώδεις αντιδράσεις από τους υπολοίπους.


Το κόλπο πάνω-κάτω είναι πάντα το ίδιο. Μπαίνουν μπροστά οι ισχυροί, για να δώσουν τον "τόνο" —αλλά και για να δείξουν ποιοι είναι τα "αφεντικά" και ποια είναι η θέλησή τους— και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η Γαλλία να διαμορφώσει τον εσωτερικό σχεδιασμό. Και μόνον με την ύπαρξή της στο Προτεσταντικό "στρατόπεδο", λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε απόπειρα συσπείρωσης των υπολοίπων με βάση αντιπροτεσταντικές λογικές. Με τις επιλογές της και την επιχειρηματολογία της θα εξασφαλίσει στους Προτεστάντες την υποστήριξη όλων αυτών που δεν ελέγχουν και είναι οι υπόλοιποι μεγάλοι του Καθολικισμού.


Η Γαλλία θα "αναγκάσει" την Ιταλία ή την Ισπανία να ακολουθήσουν, για να μην βρεθούν μόνοι απέναντι στα "αφεντικά" και στους "παρατρεχάμενούς" τους. Με αυτόν τον χειρισμό η Ιταλία θα γίνει ένα ακόμα κράτος από τα πολλά, που θα πρέπει να πάρει θέση στο θέμα της Συρίας ...Ένα από τα πολλά κράτη της Ευρώπης, που θα ψηφίσουν για την τύχη της Μεσογείου ...Θα γίνει "ίσα" με τη Λιθουανία ...και η Ισπανία ίσα με την "Εσθονία". Η Ιταλία και η Ισπανία αναγκαστικά θα παρασύρουν την Ελλάδα, γιατί ποιος θα τολμήσει να αντιδράσει, χωρίς να γίνει το μαύρο "πρόβατο" της Ευρώπης;


Γι' αυτόν τον λόγο οι επί αιώνες αγαπημένοι της Ανατολής —οι Έλληνες— έγιναν σχεδόν μισητοί. Όταν το "ανήκομεν εις την Δύσην" σημαίνει ότι "συμμετέχομεν εις τα εγκλήματα της Δύσεως", δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο αυτό. Από την εποχή του Λευτεράκη και εντεύθεν δεν υπάρχει έγκλημα της Δύσης, που να έγινε εις βάρος της Ανατολής και στην οποία να μην έχει συμμετάσχει η Ελλάδα, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αυτό δεν έγινε στην τύχη ή εξαιτίας ατυχών επιλογών της Ελλάδας. Αυτό έγινε κατόπιν μεθόδευσης και εντολών. Η Δύση πάντα φρόντιζε να "εκθέτει" την Ελλάδα σε κίνδυνο, για να την έχει "μαντρωμένη". Με ηγέτες προδότες, όπως ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης και ο Βενιζέλος, δεν είναι παράξενη η αντιπάθεια που πλέον τρέφουν κάποιοι για τον ελληνισμό ...Με τέτοιους ηγέτες πάλι καλά που επιβιώνουμε.


Αντιλαμβανόμαστε το πόσο εύκολο είναι για κάποιους να κάνουν μέσα σε ελάχιστες ημέρες τη Μεσόγειο "τεράστια" ...Μια τεράστια θάλασσα, που, αντί να ενώνει τους λαούς της, τους χωρίζει ...Ένα τεράστιο "χάσμα" μεταξύ των χριστιανικών και των μωαμεθανικών λαών της. Σχέσεις αιώνων πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα σκουπίδια, γιατί, όταν "φωνάζουν" τα "αφεντικά", πρέπει να τρέξεις να δώσεις το παρών στην "αυλή" τους και να ξεχάσεις τους φίλους σου. Οι Έλληνες θα γίνονται διαρκώς μισητοί από όλους τους γείτονές τους, για να μην δυσαρεστήσουν τους Εσθονούς και τους Λιθουανούς, οι οποίοι μπορεί και να μην γνωρίζουν το πού πέφτει η Ελλάδα. Εδώ και έναν αιώνα προδίδουν την ιστορία τους και τις ιδιαίτερες σχέσεις τους, για να μην εκτεθούν στους Ναζί και στους Προτεστάντες συμμορίτες ...Για να μην εκτεθούν στα "αφεντικά" των δωσίλογων.


Όμως, ο πιο άτυχος της υπόθεσης δεν παύει να είναι η Συρία ...Η βασανισμένη γη του Αντιόχου. Αυτή είναι άτυχη, γιατί είχε τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους προβοκάτορες. Η Συρία και το καθεστώς της έχουν από την αρχή επιλεγεί, για να αποτελέσουν τον "στόχο" των Προτεσταντών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της, που την έκαναν χρήσιμη και ίσως και μοναδικής αξίας επιλογή; Το καθεστώς της είναι ένα καθεστώς ιδιόμορφο θρησκευτικά και ως εκ τούτου χρήσιμο. Είναι "αιρετικό" στον χώρο του Ισλάμ και άρα μπορούν να το "χτυπήσουν" οι Προτεστάντες, χωρίς να δυσαρεστήσουν τους φανατικούς Σουνίτες μωαμεθανούς και ταυτόχρονα είναι ισλαμικό και άρα ικανό, για να ενεργοποιήσουν οι Προτεστάντες τις πάγιες φοβίες των χριστιανών. Ταυτόχρονα η Συρία διατηρεί ως κράτος τη μεγαλύτερη χριστιανική μειονότητα από όλα τα κράτη του Ισλάμ και αυτό την κάνει εύκολη στη διαχείριση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν πάρει η προπαγάνδα των εγκληματιών.  


Στα πλαίσια των προετοιμασιών της επίθεσης εναντίον της Συρίας εντάσσονται και διάφορα άλλα, θεωρητικά άσχετα με την υπόθεση, συμβάντα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η "κόντρα" μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης για το Γιβραλτάρ. Μέσα στα ίδια πλαίσια είναι και οι καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους. Γιατί συνέβησαν αυτά; ...Γιατί, όπως συμβαίνει πάντα, όταν κάποιος πρέπει να "προχωρήσει" σε ύποπτο περιβάλλον, κάνει κάποιες δοκιμές, προκειμένου να το ελέγξει. Δεν περπατάς ανέμελος πάνω σε ένα πάτωμα, το οποίο μπορεί να είναι "σάπιο" και να σε σκοτώσει. Δοκιμάζεις πρώτα να δεις αν σε "σηκώνει" και μετά προχωράς.


Θεωρούμε ότι η πρόσφατη κρίση στο Γιβραλτάρ μεταξύ Βρετανίας και Ισπανίας ήταν μια τέτοια δοκιμή. Οι Προτεστάντες, θέλοντας να βάλουν "πόδι" στην επικίνδυνη Μεσόγειο, θα έπρεπε να δουν σε τι κατάσταση είναι οι πιο ιδιόμορφοι και χαρακτηριστικοί από τους παράγοντές της ...Παραμένει η Καθολική Ισπανία το νικημένο και ταπεινωμένο κράτος που γνώριζαν ή ο χρόνος το έχει αλλάξει και η κρίση το έχει "ξυπνήσει"; ...Ο διεφθαρμένος Ραχόι εξακολουθεί να ελέγχει τον λαό του ή θα υπάρξουν εκπλήξεις; Αυτό δοκίμασαν με την πίεση την οποία άσκησαν στην Καθολική Ισπανία. Γι' αυτόν τον λόγο μια Βρετανία —στην άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται— δοκίμασε να παίξει πολυδάπανα παιχνίδια ισχύος, στέλνοντας πολεμικά πλοία για ασκήσεις έξω από την "πόρτα" της Ισπανίας.


Τα ανάλογα έκαναν και με την Ορθόδοξη Ελλάδα ...Το άλλο "άκρο" —κυριολεκτικά και μεταφορικά— της χριστιανοσύνης στη Μεσόγειο. Την προκάλεσαν πολύ και από πολλές πλευρές, για να ελέγξουν τη συμπεριφορά της και να εντοπίσουν τα όριά της. Η Ελλάδα, η οποία καθημερινά κάνει αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, δέχθηκε σφοδρή επίθεση και από την Τρόικα. Τούρκοι και Τροϊκανοί δανειστές ήταν ένα "τεστ κοπώσεως", για να ελεγχθεί η Ελλάδα στα όριά της ...Να ελεγχθεί, γιατί ο λαός της είναι δυσαρεστημένος με τους "φίλους" Ευρωπαίους και μπορεί να αντιδράσει απρόβλεπτα. Απρόβλεπτες παράμετροι σε αυτά τα επίπεδα δεν επιτρέπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτός, ο οποίος ελέγχεται για τις αντιδράσεις του, αποφασίζει για τις βάσεις της Σούδας και της Κύπρου, οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για τη συγκεκριμένη στρατιωτική επιχείρηση.


Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες θεώρησαν το "έδαφος" ασφαλές, ξεκίνησαν τη δρομολόγηση του σχεδίου τους με τη συνεργασία των φανατικών υπαλλήλων τους ...Με την συνεργασία των ισλαμοφασιστών. Απλά, ως γνήσιοι Προτεστάντες —και προκειμένου να εξασφαλίσουν και τη σύμφωνη γνώμη των Προτεσταντών πολιτών τους— φόρτωσαν τον λογαριασμό των δικών τους παιχνιδιών στους άλλους. Ο μόνος τρόπος, για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη Προτεσταντικού κοινού, είναι να το πείσεις ότι δεν θα πληρώσει τίποτε από την "τσέπη" του. Δεν ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι διαφορετικό. Θα υπήρχε δυνατότητα οι εκ πεποιθήσεως συμφεροντολόγοι να αποφύγουν τα έξοδα της επέμβασης και να μην το κάνουν; Όταν ελέγχουν απόλυτα τη Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, είναι δυνατόν να μην τους στείλουν τη "λυπητερή"; Θα τους άφηναν ποτέ έξω από τους λογαριασμούς, να απολαμβάνουν τα πλούτη τους;


Όπως μας ενημερώνει η Washington Post (04/09/13), ο Υπ. Εξ. των ΗΠΑ, John Κerry, δήλωσε ότι ...«αραβικές χώρες προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν μια πλήρη επέμβαση στη Συρία, προκειμένου να εκδιωχθεί ο Πρόεδρος Bashar Assad.  Με τον απαιτούμενο σεβασμό γι' αυτές τις αραβικές χώρες, που προσφέρθηκαν ν’ αναλάβουν το κόστος μιας επέμβασης, η απάντησή μας είναι ένα βαθύτατο ναι». Αυτά φέρεται να δήλωσε ο Kerry κατά την ομιλία του την Τετάρτη  στην Επιτροπή των Εξωτερικών Υποθέσεων, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ...«αυτή η προσφορά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι».


Ο αναγνώστης εύκολα βγάζει τα συμπεράσματά του. Την πολεμική ενέργεια των χριστιανών εναντίον τού Ισλάμ θα την χρηματοδοτήσουν οι πιο "φανατικοί" ισλαμιστές. Την αντιτρομοκρατική προσπάθεια των "ειρηνοποιών" της Δύσης θα την χρηματοδοτήσουν τα "αφεντικά" της Αλ Κάιντα. Τη δραστηριότητα αυτήν, η οποία αυξάνει τα κέρδη των Προτεσταντικών πολυεθνικών του πετρελαίου, θα την χρηματοδοτήσουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Την "αθωότητα" των Σκανδιναβών και των άλλων "άσπιλων και αμόλυντων" θα την πληρώσουν οι συνήθεις "ταραξίες". Οι Προτεστάντες θα παραμείνουν "αποστειρωμένοι" από κάθε βρομιά και αμαρτία, εφόσον και πάλι θα εκτεθούν οι συνήθεις ύποπτοι ...Απλά θα πουν ένα "βαθύτατο" ναι σ' αυτούς που θα πληρώσουν. Όταν πληρώνει άλλος, πάντα οι Προτεστάντες είναι βαθύτατα "ευτυχείς".


Οι Προτεστάντες έχουν ξεπεράσει όρια, τα οποία οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεπερνούν ...Όρια, τα οποία επί αιώνες οι υπόλοιποι χριστιανοί δεν τολμούσαν να ξεπεράσουν. Όταν φτάνει ο Ομπάμα σε σημείο να θεωρεί ότι πρέπει οπωσδήποτε να "χτυπήσει", για να μην "χαλάσει" την εικόνα τού τοκογλυφικού "μαγαζιού" του, έχουμε ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Όταν πρέπει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι, για να μην χαλάσει η εικόνα της συμμορίας των "ανώτερων", σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο τέλος ...Σημαίνει ότι η αντίδραση πλέον για την ανθρωπότητα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απόλυτη ανάγκη ...Ανάγκη επιβίωσης.


Αλίμονο, όμως, αν πιστεύει κάποιος στον Θεό και θεωρεί ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε θέση να αγωνίζεται μόνη της για την επιβίωσή της. Ποιος μπορεί να πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και θα μπορούσε να τον αφήσει αβοήθητο στα χέρια τού κάθε καραγκιόζη; Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο-μηδέν ...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε για την πίστη μας, ανεξαρτήτως του πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα ...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε, ανεξαρτήτως του ρόλου που θα κληθεί ο καθένας μας να παίξει τη δεδομένη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις στον Θεό και να μην θεωρείς βέβαιο ότι θα βοηθηθείς από Αυτόν; Από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι έχουν στα χέρια τους όπλα, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τον άνθρωπο και τον Πλανήτη, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται πολύ κοντά κι Αυτός, που μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους αυτούς.  


Τα πράγματα, δηλαδή, στο σημείο όπου φτάσαμε, από τη φύση τους δεν είναι τόσο απλά ...Δεν μπορούν να είναι απλά. Εδώ πλέον δεν τίθεται μόνον θέμα ανθρώπινης αντίστασης απέναντι στην Προτεσταντική λαίλαπα της απληστίας και της απανθρωπιάς ...Εδώ μιλάμε για ύβρη ...Εδώ μιλάμε για βλασφημία απέναντι σε Αυτόν, που δημιούργησε τον άνθρωπο. Οι Προτεστάντες —και όσοι είναι μαζί τους— έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που τολμούν και παριστάνουν τους θεούς ...Τους θεούς, οι οποίοι αποφασίζουν για τη ζωή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων ...Τους θεούς, οι οποίοι κρίνουν με βάση το συμφέρον τους —και άρα άδικα— ...και το χειρότερο, τιμωρούν ολόκληρους λαούς. Όποιος όμως παριστάνει τον θεό, πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τα ρίσκα. Τώρα είναι και μια καλή ευκαιρία, για να θα δούμε ποιοι είχαν δίκιο ...Οι ευσεβείς ή οι εκ του πονηρού αγνωστικιστές;


Έτσι είναι δυστυχώς για κάποιους. Όταν κάποιος έχει αποφασίσει να κινείται "πάνω" από τους ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζει ότι εκεί "ψηλά" δεν θα βρίσκεται μόνος του ...Ειδικά σε περιόδους δύσκολες για την ανθρωπότητα, όπως είναι αυτή που βιώνουμε σήμερα, τα πράγματα είναι εξόχως επικίνδυνα ...Είναι βέβαιο πως έχει "κίνηση" εκεί πάνω ..."Κίνηση", που ποτέ δεν μπορεί να ξέρει ένας άνθρωπος πότε αυτή θα εκδηλωθεί. Ποτέ δεν ξέρει ο άνθρωπος, που έχει ξεπεράσει τα όρια και βαδίζει σε άγνωστα πεδία, πότε θα την "πατήσει". Πολλές φορές πηγαίνει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά μόνον σπάει. Πολλοί εγκλημάτησαν εναντίον των ανθρώπων, αλλά εκείνοι, οι οποίοι θα βρεθούν να κάνουν αυτό που δεν πρέπει στην ώρα που δεν πρέπει, θα την "πληρώσουν" για όλους ..."In God we trust" γράφουν οι θεομπαίχτες τοκογλύφοι στα δολάριά τους; ...Σύντομα θα δούμε πόσο κοστίζει μια τέτοια ειρωνεία.  


Η Μεσόγειος σήμερα "πονά", αλλά, γι' αυτούς που έχουν γνώσεις, αυτοί οι πόνοι δεν είναι συνηθισμένοι. Δεν είναι "πόνοι" από χτυπήματα ιμπεριαλιστών ...Είναι "πόνοι γέννας". Κάτι νέο "γεννιέται" στη Μεσόγειο και αυτό κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει. Οι εξελίξεις "τρέχουν" και κανένας δεν γνωρίζει τι θα προκύψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Κανένας δεν γνωρίζει τι νέο θα προκύψει από τον θάνατο του παλιού ...Του παλιού, που, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένο να "αυτοκτονήσει" στις ακτές της θάλασσας των πολιτισμών ...Του παλιού, το οποίο δείχνει εκφυλισμένο σε βαθμό τέτοιο, που να μην μπορεί να σκεφτεί ούτε καν με βάση την απλή λογική ...Κάποιοι βιάζονται να συναντήσουν τον "θάνατο" και μάλιστα απειλούν όποιους τους εμποδίζουν να το κάνουν.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Back to content | Back to main menu