Κορυφή σελίδας
PAX HELLENICA - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

PAX HELLENICA - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

PAX HELLENICA

28 Φεβρουαρίου 2011

Στη νέα περίοδο Καραμανλή θα έχτιζαν τη Νέα Δεξιά της μεταπολίτευσης ...Την "σοσιαλιστική" Δεξιά. Τότε έκαναν το εξής καταπληκτικό. Έβαλαν τον απόλυτα εκβιάσιμο Καραμανλή να καταστρέψει όλα τα αρχεία του ελληνικού κράτους για τους εγκληματίες του πολέμου. Γιατί το έκαναν αυτό; Για να σώσουν τους Γερμανούς εγκληματίες; Όχι βέβαια. Το έκαναν, για να σώσουν τους Έλληνες συνεργάτες τους, οι οποίοι συνδέονταν μ' αυτούς. Είχαν ανάγκη από στελέχη έμπιστα και εκβιάσιμα και αυτά τα αρχεία δεν μπορούσαν να υπάρχουν και να απειλούν. Με την καταστροφή αυτών των αρχείων "απελευθέρωσαν" ένα μεγάλο όγκο φασιστών ...Των φασιστών, τους οποίους μέχρι τότε εκβίαζε και έλεγχε η αγγλόφιλη Δεξιά και οι Αμερικανοί τούς έβλεπαν σαν καλούς "συμμάχους".

Απλά πράγματα. Οι Αμερικανοί με αυτόν τον τρόπο έκαναν στην Ελλάδα ό,τι έκαναν στη Γερμανία, στην Ιταλία και αλλού. "Κληρονόμησαν" τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί. Ο στόχος τους ήταν προφανής. Έψαχναν τους φασίστες "πρασινοφρουρούς" της "επανάστασης" και γνώριζαν πού θα τους βρουν. Έχτιζαν το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και ο "βόθρος" των δοσίλογων ήταν πολύτιμος για τα σχέδιά τους. Με την καταστροφή των αρχείων από τον Καραμανλή της αγγλόφιλης Δεξιάς "κληρονόμησαν" όλη τη γερμανόφιλη "σαβούρα" της Δεξιάς. Κληρονόμησαν όλους τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί, οι οποίοι ήταν "δεύτεροι" στην αγγλόφιλη Δεξιά. Τότε είναι βέβαιον ότι "ανακουφίστηκαν" πολλοί ...όχι μόνον Δεξιοί, αλλά και μελλοντικοί "σοσιαλιστές". Δεν μιλάμε μόνον για τους γνωστούς Πάγκαλους, Ράλληδες, Έβερτ, αλλά και για πολλούς άλλους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε, λόγω της καταστροφής των αρχείων.


Πολύς κόσμος "ανακουφίστηκε" από τον Καραμανλή. Για παράδειγμα, ο Θεοδωράκης, τώρα στα γεράματα, μας αποκάλυψε ότι πήγε στην Ουάσιγκτον να υπερασπιστεί τη "λύση"-Καραμανλή. Δεν μας είπε όμως τι κέρδος είχε ο ίδιος ή η οικογένειά του από τον Καραμανλή. Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του στη ναζιστική κατοχή; Είναι σίγουρο, δηλαδή, ότι πολλοί από το ΠΑΣΟΚ θα είχαν ανάλογα κέρδη ...Κυρίως από το "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ των επιγόνων, που πολύ εύκολα έπεσαν στα "δίκτυα" της γερμανικής Siemens ...Εύκολα, σαν να ήταν παλιοί γνώριμοι ...Εύκολα, όπως ο Σημίτης, για του οποίου το οικογενειακό παρελθόν υπάρχουν πολλά "δεξιά" στοιχεία πριν δει το "σοσιαλιστικό φως" το "αληθινό" ...Του Σημίτη, με τον αδερφό, ο οποίος "υπηρετεί" στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Γύρω από αυτήν την "καταγωγή" πρέπει να ψάξει κάποιος πολλούς εκσυγχρονιστές. Εκσυγχρονιστές τύπου Λαλιώτη, Τσοχατζόπουλου, Ρέππα, Παπακωσταντίνου, Πρωτόπαπα κλπ.. Τέτοιες δωσιλογικές φάτσες δεν φτιάχνονται σε μια γενιά. Θέλουν βάθος χρόνου για να γίνουν.


Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Δεν ανήλθαν αυτοί στην εξουσία από τύχη ή εξαιτίας των ικανοτήτων τους. Υπήρχε σχεδιασμός πολύ πριν ακόμα και από την "εξέγερση" του Πολυτεχνείου. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Καραμανλής ανέλαβε την εξουσία, στην πραγματικότητα είχε ήδη στηθεί το Καθεστώς Παπανδρέου. Το καθεστώς της νέας απόλυτα αμερικανόφιλης Δεξιάς. Ενός καθεστώτος, του οποίου ο Καραμανλής ήταν απλά μια "βιτρίνα". Ο Παπανδρέου επέβαλε την πολιτική αυτής της περιόδου
έστω και έμμεσα και ο Καραμανλής απλά "ακολουθούσε".

Ο Καραμανλής δεν ήταν καθόλου εμπόδιο σ' αυτό το καθεστώς. Όποτε ήθελαν τον "έριχναν". Όποτε ήθελαν τον έβριζαν και τον κατηγορούσαν για όλα τα δεινά του τόπου. Τα πάντα του χρέωναν κι αυτός τα δεχόταν, γιατί αυτό ήταν η προϋπόθεση για την πολιτική του επιβίωση. Από τον εμφύλιο μέχρι τη βία και νοθεία του 1961 και βέβαια τη δολοφονία του Λαμπράκη. Ακόμα δηλαδή και ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν μέρος εκείνου του καθεστώτος ...Του καθεστώτος, το οποίο απλά είχε δύο κομματικά "πόδια" να εναλλάσσονται στην εξουσία ...Του καθεστώτος, το οποίο στηριζόταν στον δικομματισμό.


Αυτό ήταν το παιχνίδι των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης. Δεχόταν τα πάντα ο εκβιάσιμος Καραμανλής, για να τα "χρεώνεται" η αγγλόφιλη Δεξιά και ταυτόχρονα να "πιστώνεται" με credit ο Ανδρέας και η αμερικανόφιλη Δεξιά. Του έβαλαν δίπλα του "τοποτηρητή" τον Μητσοτάκη και τον έλεγχαν απόλυτα. Χωρίς καθόλου κόστος έπαιζαν όπως ήθελαν και βέβαια όπως βόλευε τον Ανδρέα. Έκαναν τον Καραμανλή έναν σάκο του "μποξ", για να εμφανίσουν τον Ανδρέα σαν έναν "ήρωα", ο οποίος δεν διστάζει να προκαλεί τη σκληρή "Δεξιά" ...Τον "ήρωα" Ανδρέα, ο οποίος την "αντίσταση" του στη Χούντα την έκανε στην Ελλάδα μετά την πτώση της Χούντας ...Τον "ήρωα" Ανδρέα, ο οποίος "έβριζε" τους πάντες, γιατί ήταν το "παλικάρι" που "αγαπούσε" τον λαό ...Τον δειλό Ανδρέα, ο οποίος άρχισε ν' αγοράζει "συμπάθεια" από τον λαό με οριακό σημείο το '81, όπου και νίκησε στις εκλογές και απέκτησε και τυπικά τον έλεγχο της χώρας.


Η αμερικανόδουλη Δεξιά θα κυβερνούσε την Ελλάδα πλέον σαν "σοσιαλιστική". Οι Αμερικανοί έλεγχαν τα πάντα. Ο λαός απλά θα "ψήφιζε" ό,τι του έβαζαν μπροστά του. Θα παρίστατο στις "κερκίδες" των εκλογών, για να υποστηρίζει πότε τον "Παναθηναϊκό" και πότε τον "Ολυμπιακό". Να υποστηρίζει αναγκαστικά μία από τις δύο δικές τους ομάδες. Μια θα χειροκροτούσε τον έναν και μια τον άλλο. Θα διαχωριζόταν με δήθεν ταξικά στοιχεία οι "οπαδοί" πολίτες, αλλά οι Πρόεδροι των "ομάδων"-κομμάτων θα ήταν το ίδιο πλούσιοι και το ίδιο διαπλεκόμενοι με τα ίδια αφεντικά. Από εκεί και πέρα πάντα θα φρόντιζε το σύστημα οι μισοί να είναι "νικητές" και οι άλλοι μισοί "χαμένοι", μέχρι να έρθει η σειρά τους. Γνώση του "παιχνιδιού" θα είχαν μόνον οι "πρόεδροι" των "ομάδων", που παρίσταναν τα κόμματα. "Ομάδες" ελεγχόμενες απόλυτα από την "παράγκα" της αμερικανικής πρεσβείας. Κυρίαρχη η "ομάδα" του Ανδρέα, η οποία θα παρίστανε τη "σοσιαλιστική" ...Κυρίαρχη πάντα η Δεξιά.


...Στην κορυφή της αμερικανόδουλη, εφόσον στη βάση της παρέμενε η ίδια Δεξιά που ήταν πάντα. Απλά άλλαξαν τα αφεντικά και βέβαια οι διαχειριστές της. Από εκεί και πέρα και η ίδια "ψώνιζε" τα στελέχη της από τις ίδιες Δεξιές "δεξαμενές". Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι και στη διάρκεια της "αριστερής" μεταπολίτευσης κυβερνούσαν οι ίδιοι άνθρωποι που μας κυβερνούσαν πάντα ...Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κυβερνούν ακόμα και σήμερα. Από το ίδιο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών προέρχονται οι πάντες. Από τον Ανδρέα και τον Γιωργάκη μέχρι τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά. Μέχρι και ο Γερουλάνος, που είναι γόνος σφουγκοκολάριων του παλατιού, τρώει ψωμάκι σαν "σοσιαλιστής". Ακόμα και το ΛΑΟΣ από κολεγιόπαιδες "ελέγχεται". Ακόμα και η κόρη της πάπισσας του Περισσού το Αμερικανικό Κολέγιο τελείωσε. Τόσο "σοσιαλιστική" και τόσο "αριστερή" ήταν η μεταπολίτευση των "ηρώων" του Πολυτεχνείου και της 17 Νοέμβρη. Πρέπει να ήταν περήφανες η CIA και η Μοσάντ για την "Αλλαγή" στην Ελλάδα.


Όλα τούς ήταν εύκολα, γιατί έλεγχαν όλους τους μηχανισμούς. "Αγόρασαν" τον χρόνο, για να γίνει αγαπητός στον λαό ο τεμπελχανάς και δειλός Ανδρέας και μετά τον επέβαλαν για "πάντα". Ο Καραμανλής τού είχε εξασφαλίσει "πίστωση" εφ
όρου ζωής. Για την επιβολή αυτού του καθεστώτος χρησιμοποιήθηκαν όλα τα γνωστά "χάπια", που είχε ανάγκη ο λαός. Παραδόθηκε στον Ανδρέα ό,τι απαγορευόταν σε όλους τους αντιπάλους του. Ο Ανδρέας έγινε "καρτέλ" της εξουσίας, γιατί με την άδεια της αμερικανικής πρεσβείας είχε το "δικαίωμα" να κατηγορεί τα ίδια τα αφεντικά του και τους συνεταίρους τους ...Ο κληρονόμος Ανδρέας, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν ηγέτης της Δεξιάς και φώναζε "...ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" ...Ο Αμερικανός Ανδρέας, ο οποίος ήταν υπάλληλος των ΗΠΑ και φώναζε "...φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" ...Ο Εβραίος Ανδρέας, ο οποίος ήταν "κολλητός" του Παλαιστίνιου Αραφάτ και κατήγγειλε τον σιωνιστικό ιμπεριαλισμό ...Το "δούλεμα" του αιώνα από τον καραγκιόζη του αιώνα. Αφέθηκε ο Ανδρέας να φλερτάρει τους ρομαντικούς και τους αναξιοπαθούντες της κοινωνίας και ήταν εύκολοι οι εκλογικοί του θρίαμβοι.

Η διαδοχή του Ανδρέα από τον γιο του έγινε όπως αρμόζει σε μια "Μπανανία". Έμπλεξαν τον γιο του σε βρομιές των μυστικών υπηρεσιών και κατόπιν τον εμφάνισαν ως "δελφίνο". Ο Vlaka Giorgo, με το "σπουδαίο" πτυχίο της κοινωνιολογίας, έγινε υπουργός εξωτερικών με "αντιπαροχή" τον Οτσαλάν. Το άνεργο και άεργο "παιδί" του μεγάλου "Χαλίφη" έγινε στην αρχή αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών άνευ αντικειμένου
τιμής ένεκεν, λόγω DNA. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των γνωστών μυστικών υπηρεσιών ήταν "τυχερό", που ο σημερινός του Αντιπρόεδρος τού παραχώρησε τη θέση του μετά την υπόθεση Οτσαλάν. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου η "κατασκευή" του μελλοντικού διαδόχου. Με χρήματα των Ελλήνων ο Giorgo χρηματοδότησε όλες τις ΜΚΟ, οι οποίες διαφήμιζαν τον "μουγκό" για "ρήτορα". Με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών και του State Department απέκτησε διεθνές προφίλ.

Ο κακομοίρης, ο οποίος φυσιολογικά δεν θα μπορούσε να πάρει τον λόγο στα καφενεία, έγινε καλεσμένος ομιλητής στα διεθνή φόρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι στην αμερικανική πρεσβεία βρισκόταν ο Giorgo την ημέρα που στη Βουλή ο Σημίτης τού παρέδιδε το "δακτυλίδι"; Ο ίδιος Γιώργος, που βοηθήθηκε από τη "συμμορία" του πατέρα του. Από τη συμμορία αυτών, οι οποίοι φεύγουν με ελικόπτερα και με βαλίτσες με χρυσάφι. Μέχρι και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον έκαναν τα λαμόγια, προκειμένου να διαδεχθεί ομαλώς τον πατέρα του. Μέλη των παρακρατικών μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών αυτών των κρατών είναι οι "λαθρομετανάστες", που χειραγωγούν τους λαθρομετανάστες, στέλνοντάς τους να ψηφίζουν Pasok και Giorgo. Σαν γνήσιος Ουντάι και Γκαμάλ, εκλέχθηκε διάδοχος του πατέρα του με σταλινικό ποσοστό και χωρίς αντίπαλο.


Όλα φαινομενικά έγιναν τέλεια, αλλά δεν είναι έτσι. Το καθεστώς-Παπανδρέου φαινομενικά τα κατάφερε καλύτερα στη διαδοχή από το αδελφό καθεστώς-Μουμπάρακ, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Ναι μεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες και εξασφαλίστηκε η ομαλή διαδοχή του καθεστώτος, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά όσο φαίνονται. Για λόγους, που θα δούμε παρακάτω, οι Παπανδρέου δεν παρακολούθησαν τις κολοσσιαίες διεθνείς εξελίξεις, οι οποίες στο μεταξύ άλλαζαν τον κόσμο και έκαναν μια "κοιλιά", που σήμερα τους οδηγεί σε λάθη. Απλά, για να γίνει αυτό αντιληπτό, θα πρέπει ο αναγνώστης να γνωρίζει τη σειρά των γεγονότων ...Τη σειρά, που οδήγησε στην ομαλή διαδοχή του Ανδρέα από το "λειψό" παιδί του ...Τη σειρά των γεγονότων, που οδήγησε στη σημερινή λεηλασία της χώρας από το ΔΝΤ.


Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συνέβη ένα τρομερό κοσμοϊστορικό γεγονός. Ο σοβιετικός "δράκος" του αμερικανικού "παραμυθιού" πέθανε. Η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε και μαζί της παρέσυρε και το Ανατολικό Μπλοκ. Η PAX AMERICANA βρέθηκε στον "αέρα". Χωρίς εχθρό ήταν αδύνατον να επιβιώσει. Ως εκ τούτου το σύνολο των δεδομένων αυτής της Τάξης έπρεπε να αναθεωρηθεί. Μέχρι τότε οι Αμερικανοί έλεγχαν τα κράτη με ιδεολογικούς περιορισμούς και φόβητρα και ελλείψει εχθρών έπρεπε ν' αλλάξει ο σχεδιασμός. Δεν μπορούσαν πλέον να ελέγξουν τα κράτη με τον γνωστό αγγλοσαξονικό-αντικομμουνιστικό τρόπο. Έπρεπε, είτε να γυρίσουν "πίσω" στην εποχή που τα εθνικά κράτη ανταγωνίζονταν για τα εθνικά τους συμφέροντα είτε να δημιουργήσουν ένα νέο "παραμύθι". Το πρώτο δεν συνέφερε τους Αμερικανούς, γιατί θα έχαναν τα κέρδη της "κηδεμονίας". Το δεύτερο ήταν δύσκολο, γιατί θα "έμπαιναν" σε έναν "απάτητο" χώρο και εκεί δεν υπήρχε γνώση να τους προστατεύσει.


Οι Αμερικανοί, ως άσχετοι, έκαναν αυτό, το οποίο συνήθως κάνει ο άσχετος. Ρίσκαραν. Με "όπλα" το δολάριο, τις πολυεθνικές και τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, θεώρησαν ότι μπορούσαν να "κατακτήσουν" το κόσμο. Είχαν στο πλευρό τους και τους ειδικούς του χρήματος και θεώρησαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι Εβραίοι μπήκαν επικεφαλής του σχεδιασμού και έφτιαξαν την Νέα Τάξη ...Τη μονεταριστική Νέα Τάξη ...Αυτό γνώριζαν, αυτό έφτιαξαν. Τοκογλύφοι ήταν και τοκογλυφικό σύστημα έφτιαξαν. Ειδικοί του χρήματος ήταν και αυτό μπορούσαν να κάνουν. Έκαναν "επίθεση" με χρήμα, για να υπερχρεώσουν τα κράτη, ώστε να τα "αγοράσουν" στη συνέχεια. Στόχος φιλόδοξος, αλλά και πρωτοφανής στην ιστορία. Έμοιαζε με την περίπτωση των Ινδιάνων, οι οποίοι πουλούσαν τη γη τους για λίγο ουίσκι και μερικές χάντρες ...Έμοιαζε, όμως, η περίπτωση ...αλλά δεν ήταν ίδια. Οι Ινδιάνοι ήταν νικημένοι στρατιωτικά και οι Δυτικοί απλά αγόραζαν "νομιμότητα" με τις "χάντρες". "Αγόραζαν" ηθική νομιμοποίηση, για να "σκεπάσουν" ένα ανήθικο έγκλημα.


Η περίπτωση της Νέας Τάξης έμοιαζε, αλλά δεν ήταν ίδια. Τα κράτη και οι λαοί δεν ήταν νικημένοι από τους Αμερικανούς. Θα "ξεπουλούσαν" τις πατρίδες τους, χωρίς να έχουν νικηθεί στρατιωτικά και αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο είχε ξανασυμβεί. Η υπερχρέωση μπορεί να γινόταν εύκολα με διεφθαρμένες ηγεσίες και αυτοκτονικά δάνεια, αλλά κανένας δεν μπορούσε να γνωρίζει πώς θα αντιδρούσαν τα κράτη την ύστατη ώρα. Αυτό, το οποίο έχει σημασία, ήταν ότι το δοκίμασαν. Με επικεφαλής τον Ροκφέλερ και τον Ρότσιλντ, οι οποίοι "κηδεμόνευαν" στην ουσία την οικογένεια Μπους, "χτίστηκε" η Νέα Τάξη ...Η Νέα Τάξη, η οποία θεωρητικά θα ήταν μια νέα εκδοχή της PAX AMERICANA, αλλά, όπως εξελίχθηκε στην πραγματικότητα, έγινε μια PAX HEBRAICA.


Με επικεφαλής τον Γκρίσπαν της FED και όλη τη συμμορία των Σόρος, των Μπλανκφέιν, Τρισέ, Καν, Μπενράνκε κλπ., "επιτέθηκαν" στον κόσμο. Επιτέθηκαν στα κράτη και στους λαούς. Με φτηνό χρήμα, που τύπωναν αβέρτα στα υπόγεια τηςFED, ανέβαζαν συνεχώς τα χρέη των αφελών κρατών και λαών. Επί δύο σχεδόν δεκαετίες υπερχρέωσαν τους πάντες και τώρα υποτίθεται περιμένουν να "κατακτήσουν" τον κόσμο με κατασχέσεις. Να τον "κατακτήσουν" όχι με στρατούς, αλλά με "κλητήρες" και "τροϊκανούς" λογιστές. Στο τέλος αυτή η κατ
όνομα μόνον PAX AMERICANA έγινε τόσο αμιγώς HEBRAICA, που επιτέθηκε στις ίδιες τις ΗΠΑ και τις ρήμαξε. 13 τρις δολάρια εξωτερικό χρέος έχει η δήθεν Πλανητάρχισσα. Πεινάει ο θεωρητικά κυρίαρχος λαός του Πλανήτη. Άνεργος, υπερχρεωμένος και άστεγος. Ζεσταίνεται γύρω από βαρέλια και κατοικεί σε αντίσκηνα. Μόνον οι Εβραίοι των ΗΠΑ ευημερούν στις ΗΠΑ, εφόσον η δική τους Τάξη Πραγμάτων επικράτησε.

Αλλάζοντας λοιπόν ο παγκόσμιος σχεδιασμός, έπρεπε ν' αλλάξει και ο έλεγχος της Μέσης Ανατολής. Άλλαξε η Τάξη Πραγμάτων και θα έπρεπε ν' αλλάξει και το "παραμύθι" της. Ελλείψει κομμουνιστικού "δράκου" το μόνο που τους απέμενε ήταν η τρομοκρατία. Τότε ήταν που ο "θεόσταλτος" Μπους κήρυξε τον παγκόσμιο πόλεμο στην τρομοκρατία. Με "θεία φώτιση" μπήκε ο ίδιος επικεφαλής της πανανθρώπινης εκστρατείας. Έβαλε επικεφαλής τις ΗΠΑ με "υπαρχηγό" το Ισραήλ των συνεταίρων του. Αναγκαστικά λοιπόν η παλιά συμμορία, η οποία παρίστανε τους "επαναστάτες", αλλά βολευόταν με την εξουσία, έπρεπε κι αυτή να προσαρμοστεί.


Ιδεολογία δεν μπορούσαν να "πουλήσουν", για να εξυπηρετήσουν τις ΗΠΑ, αλλά μπορούσαν να "πουλήσουν" τα ίδια τους τα κράτη για την ίδια εξυπηρέτηση. Τότε έγιναν όλοι οι πρώην "επαναστάτες" βαθύπλουτοι. Στη δεκαετία του '90 έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι Μουμπάρακ, οι Καντάφηδες και οι Μπεναλήδες. Τότε έγινε η επίθεση της διαφθοράς και αυτοί προσαρμόστηκαν άμεσα στις νέες εντολές των παλαιών αφεντικών. Αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς των καθεστώτων της περιοχής ευνόητο είναι ότι θα αφορούσε και την Ελλάδα. Έπρεπε και το καθεστώς της Ελλάδας
και άρα οι Παπανδρέου να διαφθαρεί, ώστε να φτάσει η ώρα που η Ελλάδα θα "ξεπουλιόταν" στη νέα ιδιοκτησία.

Όμως, αυτό απαιτούσε μια ολόκληρη διαδικασία, για να φτάσουμε στη σημερινή αθλιότητα και το εβραϊκό ΔΝΤ. Η Ελλάδα ήταν μια αστική δημοκρατία και όχι μια Τζαμαχιρία, ώστε να αρκεί η θέληση του "ηγέτη". Άρα, απαιτούσε προπαρασκευή η αλλαγή του σχεδιασμού ...Του σχεδιασμού, ο οποίος θα πήγαινε την Ελλάδα από τη σοσιαλιστική "επανάσταση" στις καπιταλιστικές "μπίζνες" ...Του σχεδιασμού, ο οποίος από την εθνικά "υπερήφανη" κοινωνική πολιτική των "σοσιαλιστών" θα πήγαινε στην υπερεθνική "ανταγωνιστικότητα" ...Του σχεδιασμού, ο οποίος θα μετέτρεπε τους "περήφανους" πολίτες σε μανιακούς καταναλωτές ...Του σχεδιασμού, ο οποίος θα υποθήκευε περιουσίες και θα έπαιρνε "περήφανα" δάνεια ...Του σχεδιασμού, στον οποίο κράτος και πολίτες θα "υποθήκευαν" το μέλλον τους στις τράπεζες των Εβραίων τοκογλύφων.


Ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος της χώρας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '80 ...Όταν οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι είχαν αντιληφθεί το τέλος του κομμουνιστικού "δράκου" και έτρεχαν να προλάβουν τις εξελίξεις. Ο Ανδρέας έκανε μια πρώτη "αρπαχτή" με τον Κοσκωτά και κατόπιν παρέδωσε τη σκυτάλη στον Μητσοτάκη. Πήρε μια προκαταβολή από "pampers", για να έχει να πορεύεται, αλλά παρέδωσε την εξουσία στον παλιό του "συνέταιρο". Γιατί; Για να νομοθετήσει η παραδοσιακή Δεξιά και άρα να χρεωθεί η ίδια αυτά, τα οποία θα εισέπραττε στη συνέχεια το "σοσιαληστρικό" καθεστώς ...Η αγγλόφιλη Δεξιά, η οποία ήταν το "γαϊδούρι" της μεταπολίτευσης ...Ο εύκολος στόχος του Ανδρέα, για να "ξεφορτώνεται" τις πολιτικές, οι οποίες θα είχαν κόστος γι' αυτόν. Ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ έπαιρναν μόνον τα κέρδη των πολιτικών και όχι τα κόστη τους. Το κόστος της αθλιότητας, που μας οδήγησε στη σημερινή χρεοκοπία, το φορτώθηκε η αγγλόφιλη Δεξιά, γιατί της το φόρτωσε ο πρώην φίλος και σύντροφος του Ανδρέα ...ο "αριστερός" αμερικανόφιλος Μητσοτάκης.


Από τότε μεθοδευόταν αυτό, το οποίο βιώνει σήμερα ο λαός ως απόλυτη καταστροφή. Από τότε σχεδίαζαν να μας βάλουν στο ΔΝΤ, για να μας τ' αρπάξουν όλα. Απλά αυτό δεν έπρεπε να το "φορτωθεί" το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ΝΔ. Δεν έπρεπε να το "φορτωθεί" το φιλοαμερικανικό "μαγαζί", αλλά το παλαιοδεξιό "μαγαζί". Το ΠΑΣΟΚ θα "φορτωνόταν" μόνον τις προμήθειες από αυτό το ξεπούλημα. Θα φορτωνόταν μόνον τις βαλίτσες με τα χρήματα. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν απαραίτητος ο Μητσοτάκης. Ποιον άλλον θα χρησιμοποιούσαν και βεβαίως θα πλήρωναν, για να κάνει τη βρόμικη δουλειά; ...Τη βρόμικη δουλειά, για ν' ανοίξει τον δρόμο στον Ανδρέα; Αυτόν, τον οποίο γνώριζαν, τον είχαν ξαναπληρώσει και βέβαια τον εμπιστεύονταν ...Αυτόν, που είχε ξανακάνει την ίδια δουλειά. Αυτός, ο οποίος μας πέρασε από την PAX BRITANNICA στην PAX AMERICANA, θα ήταν ο ίδιος, που θα μας έβαζε στην PAX HEBRAICA ...Ο αμερικανόφιλος Αποστάτης του Κέντρου, που, ως "φουνταριστός", είχε κατορθώσει στο μεταξύ να καταλάβει την ηγεσία της παραδοσιακής Δεξιάς.


Ξανά τα ίδια κόλπα μέχρι να γίνει η δουλειά τους. Πρόκληση αστάθειας μέσω τρομοκρατίας, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, πιστόλια, σφαίρες ...αλλά και αίμα. Χάρη στη θυσία του Μπακογιάννη τελικά γίνεται ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και τα πάντα δρομολογούνται όπως βόλευε τους Αμερικανούς. Αυτό, το οποίο λέμε, δεν απαιτεί κάποιες μυστικές πληροφορίες, για να το καταλάβει κάποιος. Όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη "χαλαρότητα" του συστήματος, στο ξεπούλημα των στρατηγικών ΔΕΚΟ και στις σκανδαλώδεις προμήθειες του δημοσίου, είναι μητσοτακικής εμπνεύσεως. Τότε απελευθερώθηκε η ενημέρωση από τον Έβερτ και άρα από έναν δεξιό "ανακουφισμένο" από τους Αμερικανούς. Τότε "άνοιξε" το χρηματιστήριο στον "λαό". Στην ουσία τότε δημιουργήθηκε η διαπλοκή ...Η διαπλοκή, η οποία σήμερα έχει λεηλατήσει τα πάντα και μας έβαλε στον ΔΝΤ. Τότε μετατράπηκαν οι φτωχομπινέδες σε μεγιστάνες με χρήματα του λαού, ταΐζοντάς τον νεοταξικά και φιλελεύθερα "φούμαρα" από τα κανάλια τους. Τότε ο μικροκατασκευαστής βόθρων Μπόμπολας έγινε ο σημερινός μεγαλοκατασκευαστής βόθρων.


Το ΔΝΤ ήταν τότε μια άγνωστη λέξη στην Ελλάδα. Μια λέξη, η οποία αφορούσε μόνον κάποιες χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και βέβαια της Λατινικής Αμερικής. Όμως, αυτήν τη λέξη τη γνώριζαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι "κατάπιναν" τις οικονομίες και τις πατρίδες των φτωχών λαών και βέβαια τη γνώριζε και ο Μητσοτάκης ...Ο Μητσοτάκης, που είναι προφανές ότι είχε λάβει εντολές να στρώσει το "δρόμο" προς το ΔΝΤ. Έναν "δρόμο", που θα του χάριζε το "κατιτίς" του από προμήθειες και μέσω ομολόγων θα μας οδηγούσε ως λαό στη σημερινή χρεοκοπία. Τότε έκανε την περιουσία του το Μητσοτακαίηκο. Τότε "τσιμέντωσε" τον πλούτο του, μέσω της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά ότι μια εταιρεία με το όνομα Siemens δίνει "χαρτζιλίκια" σε κόμματα και πολιτικούς. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά πώς "ξεπλένεις" χρήματα με Mayoffshore εταιρείες. Τότε έμαθε ο κόσμος για πρώτη φορά ότι ένα κράτος μπορεί με τα ομόλογα να "δανείζεται", χωρίς να "δανείζεται" ...Να γίνεται επένδυση "τζόγου" για την ανάπτυξή του.


Όλα αυτά στήθηκαν από τον Μητσοτάκη ...Μεταξύ 1990 και 1993. Τότε, που ο κόσμος δεν γνώριζε ούτε το ΔΝΤ αλλά ούτε και τα ομόλογα. Τότε, που ο Μητσοτάκης γνώριζε μια γυναίκα με τις αντίστοιχες γνώσεις και την είχε κάνει σύμβουλό του στα οικονομικά. Ποια ήταν αυτή; Η Μιράντα Ξαφά. Τι μας λέει η ίδια στο βιογραφικό της; Ότι από το 1980 έως το 1991 εργάστηκε στο ΔΝΤ με εξειδίκευση τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων στη Λατινική Αμερική. Το 1991 ήταν η χρονιά που η Αργεντινή "παραδόθηκε" στο ΔΝΤ και την καταστροφή ...προφανώς υπό τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση και της κυρίας Ξαφά στην Ουάσιγκτον. Σήμερα, που κάποιοι ψάχνουν να βρουν ομοιότητες της κατάστασής μας μ' αυτήν της Αργεντινής, ας θυμηθούν και την κυρία αυτήν ως κοινό σημείο. Αυτήν πήρε ο Μητσοτάκης για σύμβουλό του με ειδική άδεια από το ΔΝΤ και άρα υπό τις "ευλογίες" του. Με τις γνώσεις αυτής της κυρίας προφανώς βαδίσαμε στο δρόμο που οδηγεί στις "αγκαλιές" του ΔΝΤ.


...Στον δρόμο, που άνοιξε με τα ομόλογα ...Τα ομόλογα, τα οποία διαχειρίζονταν οι καλοί μας "δανειστές" ...Αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας απειλούν με απόλυτη καταστροφή ...Αυτοί, οι οποίοι μας απειλούν ότι θα μας τα πάρουν όλα ...Οι Εβραίοι τοκογλύφοι και η παρέα τους. Σ' αυτούς μας οδήγησε ο Μητσοτάκης με τη συνεργασία της κυρίας Ξαφά ...Μια κυρία, που, μόλις έκανε τη δουλειά της, έφυγε από την πατρίδα μας. Πού πήγε; Εκεί που έκανε "πάσα" στον εαυτό της. Στην Ελλάδα έφτιαξε τα ομόλογα και στο Λονδίνο τα "περίμενε" ...Στην εβραϊκή Salomon Brothers εργάστηκε η αδίστακτη καθ
όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του αίσχους, της σπατάλης και της "ισχυρής" Ελλάδας. Στην εποχή που η εβραϊκή Goldman Sachs "μαγείρευε" τα στοιχεία, για να συνεχίζεται ο αυτοκτονικός και παράνομος δανεισμός της χώρας. Σήμερα η συγκεκριμένη κυρία περιφέρεται στην Ελλάδα και μας λέει για την ανάγκη να ξεπουλήσουμε ...για να σωθούμε. Μας λέει τα ίδια πράγματα με τον Στρος Καν. Μας σπρώχνει με τις "γνώσεις" της στο μοντέλο σωτηρίας της Αργεντινής. Η κυρία, που μας συμβουλεύει "δωρεάν", αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος της πληρώνει τα μεροκάματα. Υποπτευόμαστε μόνον ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, εφόσον επικοινωνεί σε ένα μέιλ, που και πάλι από "σύμπτωση" ανήκει στην εβραϊκή Citicorp.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας, είναι ότι ο Μητσοτάκης έκανε τη δουλειά του όπως προβλεπόταν και στη συνέχεια κάθισε στην "άκρη". "Χρέωσε" την παραδοσιακή Δεξιά με όλα τα νομοθετικά αίσχη, για να της βουλώσει προκαταβολικά το "στόμα", όταν θα γίνονταν τα πασοκικά αίσχη και θα επανερχόταν στο προσκήνιο ο κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού. Θα επανερχόταν θριαμβευτής και "καθαρός" από το Ειδικό Δικαστήριο ο πάτερ φαμίλιας του καθεστώτος. Ο Εβραίος Παπανδρέου θα ήταν ο ηγέτης μας στη νέα Εβραϊκή Τάξη Πραγμάτων. Τι πιο φυσικό ένας Εβραίος να ηγείται της Ελλάδας στην PAX HEBRAICA; Όμως, ο Παπανδρέου αρρώστησε βαριά. Αυτό, όπως φαίνεται, του άλλαξε άρδην τη φιλοσοφία ζωής ...Μέχρι και φίλους άλλαξε. Ο άθεος Ανδρέας μέχρι και με παπάδες έκανε παρέα. Κολλητός του έγινε ο Χυτήρης, επειδή απλά του κουβαλούσε την "πάπια" στο Χέρφιλντ. Ο πάτερ φαμίλιας έφτασε στο σημείο ν' απαρνηθεί την ίδια του τη φαμίλια ...Βλάκα ανέβαζε και βλάκα τον κατέβαζε τον Vlaka Giorgo.


Η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί. Ο Ανδρέας δεν ενδιαφερόταν για την εξουσία και ταυτόχρονα η υγεία του επιδεινωνόταν. Την εξουσία τη μοιραζόταν με τους νέους κολλητούς του, τα ξαδέρφια της Λιάνη, τις χαρτορίχτρες και τις ξεματιάστρες. Η οικογένειά του ήδη είχε αρχίσει να τον μισεί. Ακόμα και ο "πρίγκιπας" διάδοχός του Γκαμάλ-Γιώργος ήθελε την ανατροπή του. Μιλάμε για μια χαώδη κατάσταση, η οποία δεν ελεγχόταν από κανέναν, εφόσον η Μιμή έκανε κουμάντο. Το αποτέλεσμα, όμως, όλης αυτής της κατάστασης, ήταν να μην πάρει το ίδιο το παπανδρεϊκό καθεστώς τα χρήματα, τα οποία προέκυπταν από τη μεγάλη λεηλασία της χώρας. Τα χρήματα αυτά τα πήραν οι "λοχαγοί" του καθεστώτος. Αυτοί, οι οποίοι σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπαιρναν παρά μερικά "ψίχουλα".


Τα χρήματα, δηλαδή, που άρπαξαν οι Σημίτηδες, οι Τσοχατζόπουλοι ή οι Λαλιώτηδες, ήταν χρήματα του "καθεστώτος". Ήταν χρήματα, τα οποία έπρεπε να τα πάρει ο Παπανδρέου και όχι αυτοί οι οποίοι τα πήραν. Όμως, αυτό είναι πρόβλημα μεγαλύτερο απ
ό,τι φαίνεται. Εξαιτίας αυτής της "κοιλιάς" τώρα οι Παπανδρέου αναγκάζονται και ρισκάρουν την ίδια τους την ύπαρξη ...και όχι μόνον την πολιτική. Δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε το "ξεπούλημα" όταν έπρεπε, ώστε τώρα να είναι εκ του ασφαλούς δισεκατομμυριούχοι και "κριτές" ...και τώρα "βιάζονται". "Βιάζονται", γιατί, όπως είπε και ο Νικολάκης σε ένα μέιλ του, ..."πρέπει και οι σοσιαλιστές να βγάλουν χρήματα".

Γιατί ρισκάρουν; Γιατί τώρα θα έπρεπε να είναι ήδη δισεκατομμυριούχοι και να εξυπηρετούσαν το σύστημα χωρίς το ρίσκο της διαφθοράς. Τι σημαίνει αυτό; Έπρεπε ο γέρος Παπανδρέου να είχε γίνει δισεκατομμυριούχος και τα παιδιά του σήμερα να είναι ήδη διαχειριστές της τεράστιας περιουσίας του. Γιατί; Για την ασφάλειά τους στη δύσκολη αποστολή που αναγκαστικά θ' αναλάμβαναν. "Τζάμπα" έπρεπε να μας βάλουν στο ΔΝΤ ...για την ασφάλειά τους. Να μας βάλουν ως "αντιπαροχή" γι' αυτά, τα οποία ήδη θα είχαν πάρει και όχι να μας βάλουν με αμοιβή και άρα με ρίσκο.

Back to content | Back to main menu