Κορυφή σελίδας
PAX HELLENICA - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

PAX HELLENICA - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

PAX HELLENICA

28 Φεβρουαρίου 2011

Σ' αυτό το σημείο έγινε το σφάλμα με τον αρχηγό της οικογένειας Παπανδρέου. Τα σκάνδαλά του, ακόμα κι αυτά τα οποία για τον οποιονδήποτε λόγο θα είχαν αποκαλυφθεί, θα έπρεπε να είχαν παραγραφεί μέχρι σήμερα και τα χρήματα να είχαν "ξεπλυθεί". Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια μεθόδευσαν και το σκάνδαλο Κοσκωτά όπως το μεθόδευσαν. Το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν μια "αντιπυρική ζώνη", για να χρησιμεύσει όταν θα υπήρχε "πυρκαγιά". Θα αθωώνονταν πανηγυρικά ο Ανδρέας από το Ειδικό Δικαστήριο και στη συνέχεια όλα τα σκάνδαλα θα πήγαιναν στο "πηγάδι" ως όμοια του παλαιού "άδικου" σκανδάλου. Πόσες φορές μπορεί να πάει ένας άνθρωπος σε Ειδικό Δικαστήριο; Οι Παπανδρέου με αυτόν τον έξυπνο τρόπο θα απέφευγαν το πάθημα του Κράξι.

Όλος αυτός ο σχεδιασμός είχε ως στόχο την ασφάλεια αυτών, οι οποίοι θα ξεπουλούσαν τη χώρα στο ΔΝΤ, είτε αυτός ήταν ο Ανδρέας είτε τα παιδιά του. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι θα έπρεπε ήδη να είχαν προλάβει οι Παπανδρέου γιοι, ως επιχειρηματίες, να "ξεπλύνουν" χρήματα της διαφθοράς του πατέρα τους. Να τα είχαν "ξεπλύνει" στο χρηματιστήριο, όταν αυτό "κάλπαζε". Να είχαν προλάβει τα παιδιά, οι γαμπροί και οι συμπεθέροι του Ανδρέα να γίνουν εργολάβοι, μηντιάρχες, εκδότες, προμηθευτές κλπ.. Ό,τι έκαναν οι Μπερίσα, οι Μουμπάρακ, οι Αλήδες, οι Σαντάμ κλπ.. Ό,τι έκανε ο Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα είναι βαθύπλουτος, αλλά κανένας δεν γνωρίζει
αλλά και δεν ενδιαφέρεται για το πόθεν έσχες της περιουσίας του ...Ο μεγιστάνας Μητσοτάκης, ο οποίος τώρα παριστάνει τον "Νέστορα" της πολιτικής σκηνής. Αυτό έπρεπε να κάνουν και οι Παπανδρέου. Να γίνουν δήθεν νόμιμα πλούσιοι ...έστω και ύποπτα ...έστω και με αθέμιτα μέσα.

Όμως, την εποχή που έπρεπε να γίνουν όλα αυτά, ο Ανδρέας δεν ενδιαφερόταν. Με τον καθετήρα παραμάσχαλα δεν μπορούσε να ενδιαφερθεί για "σοσιαλιστικές" μπίζνες και μοιρασιές. Στη συνέχεια πέθανε και η δυναστεία του έμεινε "ακέφαλη", εφόσον ο Bravo Giorgo δεν είχε προλάβει να προετοιμαστεί για διάδοχος. Το αποτέλεσμα; Άλλος πήρε την εξουσία και άρα και την "κουτάλα" στο κρίσιμο διάστημα της λεηλασίας. Η οικογένεια έμεινε "έξω" από τη μοιρασιά και πέρασε μια τεράστια κρίση όλων των ειδών. Κρίση υπαρξιακή, εφόσον ακόμα και το όνομά της απώλεσε, εξαιτίας της γεροντοκαψούρας του Ανδρέα.


Η Μαργαρίτα όλη της τη ζωή την έζησε ως Παπανδρέου και στη μοιρασιά έπρεπε να κάνει στην άκρη ως Τσαντ. Κρίση ακόμα και οικονομική, την ίδια ώρα που παλιοί παρατρεχάμενοί της γίνονταν μεγιστάνες. Η οικογένεια βίωνε την πιο ελεεινή της περίοδο. Ποιος δεν θυμάται τα μέιλ που αποκάλυψε η Κανέλλη και αποκάλυπταν ότι οι Παπανδρέου έβαζαν τη γριά μητέρα τους να ψάχνει πλούσιους γέρους, για να τη συντηρούν; Τέτοια έκαναν και τον τρέλαναν τον Νικολάκη. Ο μπαμπάς είχε γκόμενα, η μητέρα έψαχνε χορηγό και ο αδερφός, στον οποίον στηρίζονταν για το μέλλον τους, ήταν χαζός ...ίου ...ίου ...ίου η σειρήνα ...Ντουπ ...ντουπ στον τοίχο ...και νά τα καρούμπαλα στο κεφάλι.


Όμως, όλα αυτά εκτός από γελοία είναι κι επικίνδυνα. Γιατί; Γιατί από τη στιγμή που οι ισχυροί θ' αποφάσιζαν να ξεπουλήσουν τη χώρα, ήταν βέβαιον ότι θ' απευθύνονταν στον μόνο που μπορούσε να το κάνει. Είχαν βάλει την Ελλάδα στο "πλάνο" της "κατάσχεσης" και έπρεπε να δρομολογήσουν τη χρεοκοπία της, είτε οι Παπανδρέου είχαν προλάβει να τ' "αρπάξουν" είτε όχι. Αν οι Παπανδρέου άφησαν τους Σημίτηδες ή τους Άκηδες να τα πάρουν, αυτό ήταν δικό τους πρόβλημα και όχι των αφεντικών. Αν οι Παπανδρέου, εξαιτίας του διχασμού τους, δεν είχαν τη δύναμη να ελέγξουν τους ταμίες τους, αυτό ήταν δικό τους πρόβλημα και όχι των αφεντικών. Τα αφεντικά τούς Παπανδρέου γνώριζαν και κανέναν άλλον. Αυτοί μερίμνησαν να κυβερνά το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου και σ' αυτούς θ' απευθύνονταν. ...Αναγκαστικά, εφόσον αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει κανένας άλλος εκτός από έναν Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί αυτός είχε εκείνη την "πίστωση", που θα του επέτρεπε να το κάνει. Αυτός έλεγχε όλο τον κρατικό και όχι μόνον συνδικαλισμό, ο οποίος θα "εγκλώβιζε" την κοινωνία στην αδυναμία. Μόνον αυτός έλεγχε το "νευρικό" σύστημα της χώρας, που θα την "παρέλυε".


Μόνο κάποιος, ο οποίος ελέγχει τους Μπόμπολες, τους Λαμπράκηδες και τους Τεγόπουλους μπορεί να "φιμώσει" έναν λαό, που οδηγείται σαν "πρόβατο" στη "σφαγή". Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πολυζωγόπουλους, Πρωτοπαπάδες, Παπασπύρους και Παναγόπουλους μπορεί να "παραλύσει" την αντίδραση μιας χώρας, η οποία "σφάζεται". Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες και Καψήδες μπορεί να προκαλέσει "σύγχυση" με τις άναρθρες "κραυγές" του. Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να προκαλέσει στον λαό γενική "σύγχυση", πλήρη "παράλυση" και στη συνέχεια το μόνο πράγμα που ν' ακούγεται να είναι ένα ασυνάρτητο "παραλήρημα". Μόνον ένας Παπανδρέου μπορεί να σε βάλει στο ΔΝΤ και να σου λέει ότι θα ήθελε να βγει στους δρόμους να διαδηλώσει εναντίον του ΔΝΤ. Αν ένας Κωστάκης ή μια Ντορούλα ή ένας Αντωνάκης τολμούσε να κάνει αυτό, το οποίο σήμερα κάνει ο Γιωργάκης στο όνομα του "πατριωτισμού", θα ήταν ήδη κρεμασμένος στο Σύνταγμα και θα τον είχαν μισοφάει τα σκυλιά.


Την Ελλάδα μπορούσε να την ξεπουλήσει μόνον ο αρχηγός του καθεστώτος και άρα ένας Παπανδρέου ...Ο κληρονομικώ δικαίω νεοδιορισμένος πάτερ φαμίλιας του συνόλου της διαπλοκής στην Ελλάδα ...Ο κληρονόμος της "επανάστασης" ...Ο αρχηγός των "πρασινοφρουρών" ...Το είδωλο των Πακιστανών ...Ο πρόεδρος των σοσιαλιστικών διεθνών, που, όταν χρειάζεται βοήθεια, του στέλνουν ολόκληρες καραβιές με μετανάστες, οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι το ...Bravo Giorgo. Μόνον αυτός μπορούσε να κάνει εις βάρος της Ελλάδας αυτό το μέγα έγκλημα για τους ίδιους λόγους που ο Καντάφι βομβαρδίζει τη χώρα του. Γιατί είναι ο αρχηγός του καθεστώτος. Ελέγχει τα πάντα και έχει τις πιο ισχυρές πλάτες στον κόσμο. Τις "πλάτες" της αμερικανικής πρεσβείας και τα "χέρια" της Σοσιαλιστικής Διεθνούς των μεγιστάνων του "σοσιαλισμού".


Πού βρίσκεται το ρίσκο γι' αυτόν τον προδότη; Το ξεπούλημα της Ελλάδας έπρεπε να γίνει από τους Παπανδρέου με καθαρά "χέρια" και άρα χωρίς ν' αφήνει ίχνη πάνω τους. Έπρεπε να είναι ήδη πλούσιοι σήμερα, ώστε να μην κινδυνεύουν από αυτό το "ξεπούλημα". Απλά πράγματα. Η βλακεία
ακόμα και η πολιτική είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Όταν αυτή η βλακεία συνοδεύεται από παράνομα χρήματα, παύει να είναι τέτοια και γίνεται έγκλημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Παπανδρέου έπρεπε να είναι ήδη πλούσιοι, ώστε το ξεπούλημα της χώρας και άρα η προδοσία να μην τους βάζει στον πειρασμό να πλουτίσουν. Έπρεπε να είναι πλούσιοι, ώστε το ξεπούλημα στη χειρότερη γι' αυτούς περίπτωση να είναι το αίτιο να χαρακτηριστούν βλάκες. Έπρεπε να φροντίσουν να μην βρίσκει άκρη το ελληνικό κράτος για να τους καταδιώξει, σε περίπτωση που ο κόσμος αντιδράσει και ανατρέψει βίαια το καθεστώς, όπως συνέβη σε κράτη με ανάλογες ηγεσίες. Έπρεπε οι Παπανδρέου να είναι "καθαροί" από ποινικές ευθύνες, όταν θα "προστατεύονταν" σε κάποιο διεθνές πόστο.

Όμως, αυτό δεν το κατόρθωσαν οι Παπανδρέου, γιατί απλούστατα προσπάθησαν να "ρεφάρουν" τη ζημιά τους στην πιο ακατάλληλη εποχή. Είναι βέβαιο ότι έχουν πάρει ήδη την αμοιβή τους από τη "μετατροπή" των ελληνικών ομολόγων σε σκληρά ενυπόθηκα δάνεια του ΔΝΤ. Ρισκάρουν ολόκληρη την ύπαρξή τους για ένα ποσό, το οποίο θα έπρεπε να μην τους ενδιαφέρει πλέον και άρα να μην το διεκδικούν στο όνομα αυτής της ασφάλειας. Ταυτόχρονα η αναταραχή στη Μέση Ανατολή έρχεται την ώρα ακριβώς που δεν τους συμφέρει ...Την ώρα ακριβώς που διαπράττουν το έγκλημα και δεν το έχουν ολοκληρώσει ...Την ώρα που θέλουν "ησυχία" για να κάνουν τη "δουλειά" τους και να προστατευτούν από τα θύματά τους. Έχουν ανάγκη την "ησυχία" στην περιοχή, όπως έχει ανάγκη την ησυχία ένας διαρρήκτης.


Όμως, αυτό πλέον δεν συμβαίνει. Αυτοί, οι οποίοι τους έβαλαν να πραγματοποιήσουν το μέγα έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας, δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν την "ησυχία" στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Το ένα καθεστώς καταρρέει μετά το άλλο και τα προβλήματά τους διαρκώς αυξάνονται. Τώρα ποιον να πρωτοπροστατεύσουν αυτοί, όταν το ένα μετά το άλλο τα καθεστώτα των κολλητών τους καταρρέουν και όλοι αυτοί αναζητούν την προστασία των αφεντικών τους; Ποιον να πρωτοπρολάβουν να σώσουν; Τον Μουμπάρακ; Τον Μπεν Αλί; Τον Σαλέχ; Τον Καντάφι; Ποιον; Ολόκληρη η "σοσιαληστρική" συμμορία κινδυνεύει ταυτόχρονα. Δεν μπορεί να αυτοβοηθηθεί και δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθηθεί.


Αυτό ακριβώς είμαστε βέβαιοι ότι έχει πανικοβάλει τον Γιώργο. Μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε ολόκληρος ο κόσμος γύρω του. "Έφυγε" ο κόσμος κάτω από τα πόδια του. Άλλες ήταν οι επιλογές του, όταν αποφάσιζε για την προδοσία του ΔΝΤ και άλλες είναι τώρα. Τότε οι επιλογές ήταν όλες ευνοϊκές. Στην καλύτερη περίπτωση θα εμφανιζόταν σαν "σωτήρας" της Ελλάδας, που την έσωσε από τη χρεοκοπία ...έστω και με τεράστιο εθνικό και κοινωνικό κόστος. Θέμα προπαγάνδας ήταν αυτό και υπήρχαν οι δυνατότητες. Θα φρόντιζαν γι' αυτό οι Μπομπολαίοι και οι Πρετεντέρηδες. Αν αυτό δεν γινόταν κατορθωτό και πάλι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα τα πράγματα. Θα εγκατέλειπε
έστω και λίγο ταπεινωμένος την εξουσία και θ' αναλάμβανε ένα διεθνές αξίωμα υπό την προστασία των τοκογλύφων.

Αν κι αυτό δεν γινόταν κατορθωτό και πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα προσωπικής επιβίωσης. Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα γινόταν ένας "Μπετίνο". Θα έφευγε νύχτα από τη χώρα για έναν άγνωστο για τους Έλληνες προορισμό. Παντού στη "γειτονιά" ευπρόσδεκτος θα ήταν. Το σύνολο της μεσογειακής "γειτονιάς" ήταν φιλόξενο για τον γιο του Ανδρέα. Όπου ήθελε θα πήγαινε ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Συμμορίας. Θα έπαιρνε τα δισεκατομμύριά του και θα "πλατσούριζε" κάπου στη Μεσόγειο. Θα του έδιναν οι "σοσιαλιστές" φίλοι του και αυθεντικά ταξιδιωτικά έγγραφα με πλαστά στοιχεία και θα ζούσε σαν μεγιστάνας ...Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα ήταν.


Όμως, όλες αυτές οι επιλογές χάθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αυτό θεωρούμε ότι τον πανικόβαλε τόσο ως πρόσωπο όσο και ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Γι' αυτόν τον λόγο ήθελε να πάει στην Αίγυπτο για "συνομιλίες" με τον Μουμπάρακ. Ήθελε να μάθει τι επιλογές έχει ο Μουμπάρακ, για να γνωρίζει και ο ίδιος τι επιλογές θα έχει αν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση. Να μάθει πώς και με ποιον τρόπο έχει διασφαλισμένο ο Μουμπάρακ τον κλεμμένο πλούτο του, γιατί έχει και ο ίδιος πλούτο να κρύψει. Να μάθει ποιοι ηγέτες ήταν "πρόθυμοι" να του προσφέρουν "φιλοξενία" και ποιοι ήταν "απρόθυμοι", για να γνωρίζει ποιες σχέσεις πρέπει να καλλιεργήσει. Να ρωτήσει αν, ως επικεφαλής της Διεθνούς Συμμορίας, μπορεί να κάνει διεθνείς επαφές, για να διαπραγματευτεί συνολικά το "πακέτο" των προσώπων της συμμορίας. Να προσφερθεί να βοηθήσει, για να δημιουργήσει "πίστωση" για τον εαυτό του, αν βρεθεί σε θέση να ζητήσει βοήθεια. Αυτά τον ενδιέφεραν τον Γιώργο και γι' αυτό "καίγεται" από την κρίση στη Μέση Ανατολή.


Γιατί δεν τον άφησαν να πάει; Ίσως γιατί σ' αυτές τις ύποπτες εποχές φοβούνται ακόμα και τους συμβολισμούς. Δεν ήθελαν να "μπει" και η Ελλάδα στο "κάδρο" του προβλήματος της Μέσης Ανατολής. Δεν ήθελαν η ηγεσία της Ελλάδας να μπει στο "κάδρο" των καταρρεόντων ηγεσιών της περιοχής. Η θέση του Γιώργου στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά επισφαλής. Είναι ήδη μισητός από μεγάλη μερίδα των Ελλήνων και ταυτόχρονα οι φήμες για "προμήθειες", λόγω ΔΝΤ, διαρκώς φουντώνουν. Γι' αυτόν τον λόγο δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθεί ο καλός τους "πελάτης" με διεφθαρμένους ηγέτες, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό. Αυτό όμως αποκαλύπτει τους φόβους όλων των ισχυρών της Νέας Τάξης. Τι φοβούνται; Φοβούνται τον κόσμο που οι ίδιοι σχεδίασαν και οι ίδιοι υπηρέτησαν. Φοβούνται την αλλαγή ενός κόσμου, στην οποία συνέβαλαν και οι ίδιοι. Τους ίδιους φόβους που έχουν και οι Παπανδρέου.


Οι Παπανδρέου βλέπουν τον κόσμο τους να γκρεμίζεται. Βλέπουν αυτά, τα οποία θεωρούσαν πανίσχυρα ερείσματα, να καταρρέουν σαν χάρτινα τραπουλόχαρτα. Βλέπουν τις "άκρες" τους να βυθίζονται στο χάος. Βλέπουν, για παράδειγμα, την τύχη του μέχρι πρότινος πανίσχυρου Μουμπάρακ κι ανησυχούν. Γιατί; Γιατί έχουν και οι ίδιοι να κρύψουν πράγματα από έναν οργισμένο λαό. Έχουν να κρύψουν, γιατί είναι βέβαιον ότι έχουν πάρει χρήματα για την προδοσία τους. Έχουν πάρει χρήματα, για να βάλουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και άρα στο "σφαγείο" των τοκογλύφων. Αυτά τα χρήματα είναι που τους απειλούν. Τους απειλούν, γιατί δεν είναι εύκολο να τα κρύψουν. Τα χρήματα αφήνουν "ίχνη" και οι Παπανδρέου αυτό το γνωρίζουν.


Ακόμα κι αν διαφύγουν στο εξωτερικό
σε περίπτωση βίαιης ανατροπής τους στην Ελλάδα δεν θα μπορέσουν να πάνε μακριά, γιατί ο κόσμος πλέον είναι "μικρός". Τόσο "μικρός" όσο ήταν και για τον Μουμπάρακ, ο οποίος από όλο τον Πλανήτη μόνον στον σαουδικό "σκουπιδοτενεκέ" κατόρθωσε να κρυφτεί. Κανένα άλλο κράτος δεν τον δέχτηκε. Το μόνο κράτος, που τον δέχτηκε, ήταν η φασιστική Σαουδική Αραβία ...Το κράτος, το οποίο έχει λεηλατήσει τους παναραβικούς και παμουσουλμανικούς πετρελαϊκούς πόρους και κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει όλα τα κτήνη του Πλανήτη ...Από τον Αμίν Νταντά μέχρι τον Μπιν Λάντεν ...Το κράτος, όπου το καθεστώς, για να εξασφαλίσει την κοινωνική "ειρήνη", την αγοράζει ...36 δις ευρώ θα ξοδέψει το καθεστώς, για ν' "αγοράσει" την ησυχία του ...Οι θεομπαίχτες του Ισλάμ ...Αυτοί, οι οποίοι λεηλάτησαν τα παιδιά του Αλλάχ και έχουν το θράσος να παριστάνουν τους φανατικούς πιστούς Του.

Στην πραγματικότητα "αγοράζουν" χρόνο για κάτι το οποίο στο τέλος θ' αποδειχθεί αναπόφευκτο. Γιατί; Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι ζώο. Δεν αρκεί να του δώσεις λίγο ψωμί παραπάνω, για να ησυχάσει. Η έλλειψη ψωμιού μπορεί να τον κάνει ανήσυχο, αλλά η παροχή του δεν αρκεί. Η έλλειψη μπορεί να γίνει η "σπίθα", αλλά η "φωτιά" είναι για το σύνολο των προβλημάτων που τον απασχολούν. Αυτός είναι ο λόγος, που καταρρέουν τα καθεστώτα το ένα μετά το άλλο. Ξεκινάνε την εξέγερση οι πεινασμένοι και σύντομα τούς ακολουθούν και οι χορτάτοι. Γιατί; Γιατί ισχύει αυτό, το οποίο είπαμε στην αρχή του κειμένου. Γιατί οι λαοί πλέον επικοινωνούν και εξεγείρονται γρήγορα, άσχετα αν οι αφορμές δεν είναι πάντα ίδιες. Η "χρεοκοπημένη" πλέον Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν μπορεί να βοηθήσει τις ηγεσίες, που τους έχει επιβάλει. Η υπερχρεωμένη Αμερική δεν μπορεί να τους προστατεύσει.


Έχει "ανοίξει" ο κόσμος και έχει γίνει μια γειτονιά. Τώρα η Νέα Τάξη πληρώνει τα δικά της σφάλματα. Όπως την πτώση της Σοβιετικής αυτοκρατορίας την επίσπευσε το ραδιόφωνο και τα "ζωντανά" της μάθαιναν από αυτό τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο, έτσι την πληρώνει και η αμερικανική αυτοκρατορία με το ιντερνέτ. Τα "ζωντανά" επικοινωνούν μεταξύ τους. Ανταλλάσσουν γνώσεις, διαμορφώνουν στρατηγικές και συντονίζουν δράσεις. Παντού το σύστημα θα έχει απέναντί του τούς καλύτερους, γιατί πλέον οι καλύτεροι δεν περιορίζονται από σύνορα και στρατιωτικά φυλάκια. Γνώση διατίθεται στο δίκτυο για όλων των ειδών τα προβλήματα. Όταν λοιπόν μια θεόφτωχη χώρα
όπως η Τυνησία ή μια αυστηρά αστυνομευμένη χώρα όπως η Αίγυπτος μπορεί και "επικοινωνεί" μέσω ίντερνετ, είναι θέμα χρόνου η πτώση του συστήματος.

Αν κάποτε έπρεπε να πάει κρυφά
και με ρίσκο τη ζωή του στη Μόσχα ο Λένιν, για να οργανώσει την "επανάσταση" των μπολσεβίκων, σήμερα δεν χρειάζεται να μετακινηθεί καν ένας όμοιός του. Το κάνει πολύ εύκολα με ένα μέιλ ...χωρίς καθόλου ρίσκο και χωρίς κίνδυνο. Απλά πράγματα. Αυτοί, οι οποίοι ξεσηκώνονται στην Αίγυπτο, μπορούν ν' ακολουθούν τη "στρατηγική" ενός έξυπνου Γάλλου, να διαπραγματεύονται με την ευστροφία ενός Ρώσου και ν' αγωνίζονται με τακτικές ενός δαιμόνιου Ισπανού. Δεν έχει σύνορα το ίντερνετ. Δανείζονται οι πάντες από τους πάντες και όπου κι αν "χτυπήσει" το σύστημα, θα έχει μεγάλη ζημιά, γιατί θα έχει απέναντι του τούς καλύτερους.

Το σύστημα έχει βρει τον μπελά του, γιατί έχει εξασφαλίσει συνθήκεςVirtualκινδύνου για όλους τους εχθρούς του. Οι πιο ισχυροί και άρα οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του βρίσκονται εκτός της δικαιοδοσίας του. Βρίσκονται σε άλλο κράτος. Κάθονται σε ένα γραφείο. Ούτε καν στον δρόμο δεν είναι. Ήσυχοι και θανατηφόροι επεμβαίνουν στις εξελίξεις με τα πληκτρολόγιά τους. Αυτό αλλάζει άρδην τα δεδομένα στις κοινωνικές επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Δεν έχουν ανάγκη οι εξεγερμένοι λαοί να πέσουν σε καλές "γενιές" πολιτών. Όποιος λαός και να ξεσηκωθεί, έχει στο πλευρό του τους "καλύτερους" του Πλανήτη. Όποιος πεινασμένος ξεσηκωθεί, θα βρει κάποιον χορτάτο να του συμπαρασταθεί, γιατί η ζωή έχει γίνει για όλους αφόρητη. Όποιος αγράμματος και να ξεσηκωθεί, θα βρει κάποιον μορφωμένο να του πει τι τον συμφέρει να κάνει.


Όλοι οι εξεγερμένοι γι' αυτούς τους λόγους έχουν στο πλευρό τους τούς καλύτερους. Καλύτεροι, όμως, σ' αυτήν την περίπτωση σημαίνει άτομα με την καλύτερη γνώση. Καλύτερη γνώση στην ιστορία της ανθρωπότητας από την ελληνική δεν υπάρχει. Ιδανικότερη γνώση, για να νικηθεί μια εβραϊκή γνώση, δεν υπάρχει άλλη εκτός από την ελληνική. Είναι θέμα χρόνου η καταστροφή της αποτυχημένης και θλιβερής PAX HEBRAICA να οδηγήσει εκεί όπου δεν θέλουν οι Εβραίοι ...Να τους οδηγήσει στους προαιώνιους εχθρούς τους ..Σ' αυτούς που φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι ...Σ' αυτούς που νόμισαν ότι τους "ξεφορτώθηκαν", αλλά θα διαπιστώσουν ότι αυτό δεν συμβαίνει. Έκαναν λάθος οι Εβραίοι, που νόμισαν ότι είχαν νικήσει τους Έλληνες. Έκαναν λάθος όταν άνοιγαν τις "πόρτες" του συστήματος, χωρίς να είναι σίγουροι ότι το "θηρίο" είναι νεκρό.


Είναι θέμα χρόνου πλέον η αλλαγή Τάξης Πραγμάτων. Είναι θέμα χρόνου να μείνουν όλες οι "πόρτες" του συστήματος ανοικτές. Χρεοκοπεί η Εβραϊκή Τάξη Πραγμάτων και μέσα από τον "θάνατό" της οδηγεί στη γέννηση της Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων. Γιατί; Γιατί της αφήνει κληρονομιά την παγκοσμιοποίηση και αυτό είναι το ιδανικό "γήπεδο" για να παίξει ο ελληνισμός ...Ο ελληνισμός, ο οποίος είχε "εγκλωβιστεί" και δεν μπορούσε να διασπάσει τον κλειστό και σκληρό εθνικό σχεδιασμό. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι τοκογλύφοι "διέβρωσαν" με τα χρήματά τους αυτό το απόρθητο "κάστρο" του συστήματος, η κατάσταση εξελίσσεται ευνοϊκά για τους Έλληνες. Δεν έχει σημασία αν οι Εβραίοι το έκαναν ηθελημένα ή αθέ λητα. Σημασία έχει ότι το έκαναν.


...Απλά πράγματα ...Συμβαίνει στη φύση. Η πιο τρομερή πυρκαγιά μπορεί να καταστρέφει τα πάντα, αλλά αφήνει πίσω της την "υπόσχεση" για αναγέννηση της ζωής. Το ίδιο γίνεται και με τις Τάξεις Πραγμάτων. Το τέλος της μιας γίνεται το αίτιο για τη γέννηση μιας άλλης. Τώρα στην πραγματικότητα "κοσκινίζονται" όλες οι ανθρώπινες γνώσεις από τους εμπλεκόμενους στη σύγκρουση. Τις "κοσκινίζει" το σύστημα, για να δει τι το συμφέρει να κάνει και τις "κοσκινίζουν" και οι λαοί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Όποιος νικήσει, θα επιβάλει τη δική του Τάξη Πραγμάτων. Σ' αυτό το "κοσκίνισμα" επωφελείται η ελληνική γνώση. Οι Τάξεις Πραγμάτων απαιτούν γνώση για να στηθούν και όχι όπλα. Μέσα για τον διασκορπισμό της γνώσης τους απαιτούν και όχι στρατούς. Οι στρατοί συνήθως χρειάζονται, για να καμφθούν οργανωμένοι μηχανισμοί, οι οποίοι αντιστέκονται σ' αυτήν τη διασπορά γνώσης. Όταν δεν υπάρχουν τέτοιοι μηχανισμοί, δεν έχουν ρόλο και οι στρατοί.


Απόδειξη αυτού του ισχυρισμού μας είναι η σημερινή Εβραϊκή Τάξη Πραγμάτων, η οποία στήθηκε χωρίς καθόλου στρατό. Με προπαγάνδα, ψέματα και πονηριές έχει στηθεί. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι
καλώς ή κακώς ήταν αυτοί, οι οποίοι άθελά τους κατέστρεψαν όλους τους οργανωμένους αμυντικούς μηχανισμούς του συστήματος. Εκμηδένισαν τις αποστάσεις, διέβρωσαν σύνορα, αλλοίωσαν νοοτροπίες. Αυτά όλα μπορεί να τα έκαναν για να πουλήσουν "δάνεια", "βρακιά", "στοιχήματα" και "τσόντες", αλλά αυτό το δίκτυο μπορεί να μεταφέρει τα πάντα ...και άρα και τη γνώση ...Τη γνώση, η οποία τελικά θα απομείνει στο "κόσκινο" των λαών. Μέσω αυτού του δικτύου η γνώση του ενός ανθρώπου μπορεί να γίνει γνώση χιλιάδων ανθρώπων και η γνώση χιλιάδων ανθρώπων μπορεί να γίνει γνώση εκατομμυρίων ανθρώπων ...Έτσι απλά ...Όπως λέμεFacebook, που για άλλο πράγμα κατασκευάστηκε και σε άλλο πράγμα χρησιμεύει. Ένα "εργαλείο", το οποίο σχεδιάστηκε για να ελέγχονται οι άνθρωποι και στο τέλος έγινε μπούμερανγκ για το σύστημα, που ήθελε να τους ελέγχει.

Όλα αυτά βοηθούν στην αναγέννηση του ελληνισμού. Βοηθούν στη διασπορά του "σπόρου" της γνώσης. Από το ίδιο ίντερνετ, που περνά μια τσόντα, θα περάσει και η τέλεια γνώση. Με το ίδιο πληκτρολόγιο, που στέλνονται ανούσιες φωτογραφίες στους "φίλους" του διαδικτύου, θα σταλεί και η τέλεια γνώση ...Η ελληνική γνώση. Θέμα χρόνου στον χρεοκοπημένο μας πλέον κόσμο είναι να επιβληθεί η PAX HELLENICA. Η ανατολή ενός νέου κόσμου είναι προ των πυλών.


Ο ελληνικός Φοίνικας θα αναγεννηθεί μέσα από τη "φωτιά" του αραβικού κόσμου.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Back to content | Back to main menu