Κορυφή σελίδας
Σταλινικός μονεταρισμός - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταλινικός μονεταρισμός - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Σταλινικός μονεταρισμός

7 Ιουλίου 2011

Όταν φτάνεις στην κορυφή, μπορείς να βοηθήσεις όλους τους "ομοίους" σου εναντίον όλων των ταξικών και κοινωνικών εχθρών σου. Είναι λογικό στη σημερινή εποχή της παντοδυναμίας των τραπεζιτών να αποβιομηχανιστεί η Δύση. Οι τραπεζίτες μισούν τους βιομηχάνους, αλλά λατρεύουν τις περιουσίες τους. Ήταν θέμα χρόνου να τους "σβήσουν" από τον χάρτη. Η απόλυτη υπεροχή του λούμπεν στοιχείου της κεφαλαιοκρατίας ήταν θέμα χρόνου να μας οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση ...Ήταν θέμα χρόνου να μονοπωλήσουν τα πάντα ...Να κλείσουν τα εργοστάσια ...Να οδηγήσουν τους πάντες στην ανεργία ..Να μπλέξουν τους πολίτες σε τοκογλυφικές δραστηριότητες ...Να "προάγουν" τις πόρνες, τους ποδοσφαιριστές, τους τραγουδιστές, τους διεφθαρμένους και τους τεμπέληδες στα απόλυτα κοινωνικά πρότυπα προλεταριακής "επιτυχίας".

Για να τα καταφέρουν όλα αυτά, έπρεπε να συνεργαστούν με τους ομοίους τους, ώστε να νικήσουν τους διαφορετικούς. Το λούμπεν της κεφαλαιοκρατίας συνεργάστηκε
ή μάλλον συνωμότησε με το λούμπεν του Προλεταριάτου και νίκησαν όλους τους υπόλοιπους. Οι τραπεζίτες και οι έμποροι συνεργάστηκαν με τους συνδικαλιστές, τους κομμουνιστές, τις πόρνες, τους παπατζήδες και τους λοιπούς "κακοποιούς" και έλεγξαν τις κοινωνίες. Έλεγξαν τους ταξικούς τους εχθρούς, οι οποίοι ήταν τόσο οι απλοί κεφαλαιοκράτες όσο και οι εργάτες. Το αποτέλεσμα; Αυτό που βλέπουμε. Όλα τα παράσιτα έγιναν "πετυχημένα" κοινωνικά πρότυπα. Η Αλεξανδράτου κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο, που για έναν τίμιο προλετάριο εργάτη αντιπροσωπεύει πολλές ζωές εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο ο "πάτος" της κοινωνίας ανέβηκε στην "κορυφή" και τα σκέπασε όλα. Αυτός ο "πάτος" των εγκληματιών και των ηλιθίων λειτουργεί σαν συμμορία ...έτοιμη ακόμα και να σκοτώσει, προκειμένου να μην απειληθεί η "επιτυχία" της.

Όλα αυτά θα μας αρκούσαν για να εξηγήσουμε τα συμβαίνοντα, αλλά δεν φτάνουν. Γιατί; Γιατί υπάρχει άλλη μία παράμετρος. Υπάρχει άλλος ένας παράγοντας, ο οποίος επηρεάζει την κατάσταση και την κάνει λίγο πιο πολύπλοκη ...Μια κατάσταση, η οποία, εκτός από τα κοινωνικά ή ταξικά χαρακτηριστικά, βάζει μέσα στην "εξίσωση" και τα εθνικά χαρακτηριστικά. Με αυτές τις σκέψεις φτάνουμε στους Εβραίους. Τι είναι οι Εβραίοι; Το απόλυτο κατακάθι όλων των κοινωνιών ...Το μόνιμο κατακάθι ...Το απόλυτο λούμπεν της ανθρωπότητας ...Της ανθρωπότητας, είτε αυτή είναι κεφαλαιοκρατία είτε εργατική τάξη. Το λούμπεν έθνος των λούμπεν κεφαλαιοκρατών και του λούμπεν Προλεταριάτου.


Όταν το χριστιανικό Προλεταριάτο ήταν στο σύνολό του σκληρά εργαζόμενοι δουλοπάροικοι, οι Εβραίοι προλετάριοι ήταν λούμπεν. Ήταν κλέφτες, μαχαιροβγάλτες, μαστροποί, πόρνες, παπατζήδες, κλεπταποδόχοι κλπ.. Στα καλύτερα" τους
και με την "πρόοδο" που περιγράψαμε πιο πάνω γίνονταν το πρώτο λούμπεν των κεφαλαιοκρατών ...Οι πρώτοι τραπεζίτες σε έναν χριστιανικό κόσμο, όπου η παπική Ρώμη είχε θέσει την τραπεζική λειτουργία στην κατηγορία της "αμαρτίας" ...Οι πρώτοι έμποροι σε έναν χριστιανικό κόσμο, ο οποίος είχε εφεύρει τον "προστατευτισμό", για να προστατεύει εργοστάσια και μεροκάματα.

Οι Εβραίοι, δηλαδή, από μόνοι τους αποτελούσαν μια ειδική κοινωνική τάξη σε όλες τις χριστιανικές κοινωνίες όπου ήταν ενταγμένοι. Σε εποχές όπου η ανθρώπινη ύπαρξη δεν άξιζε ούτε μία δεκάρα, ο καλύτερος Εβραίος ήταν αυτός, ο οποίος άξιζε μία πεντάρα. Μιλάμε για την πλέον απαξιωμένη ανθρώπινη ύπαρξη. Από την εποχή της Αιγύπτου και της Βαβυλώνας μέχρι τη χιτλερική Γερμανία και την προπολεμική Αμερική οι Εβραίοι ήταν μόνιμα ο "πάτος" της ανθρώπινης ύπαρξης. Όχι σταθερά πάνω από τα ζώα. Μπορούσες να τους σκοτώσεις, να τους βιάσεις, να τους προσβάλεις, χωρίς καν να έχεις νομικές συνέπειες.


Όμως, αυτήν η εξοικείωση με τον "πάτο" της κοινωνίας τούς έκανε "γρήγορους" και "ευέλικτους". Τα "τρωκτικά" των βόθρων πάντα βλέπουν καλύτερα από τους νεοφερμένους μέσα στους σκοτεινούς "βόθρους". Τα "τρωκτικά" των βόθρων έχουν πάντα καλύτερη "ανοσία" από τα κοινά ζώα της φύσης. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι ήταν οι κυρίαρχοι και οι πλέον έμπειροι του λούμπεν καί των δύο πλευρών, ήταν θέμα χρόνου να δοκιμάσουν να ελέγξουν τα πάντα μόνοι τους. Η μεταξύ τους συνεννόηση ήταν εύκολο να επιτευχθεί, γιατί δεν υπήρχαν τα γνωστά ταξικά εμπόδια, που να την εμποδίζουν. Δεν υπήρχε μεταξύ τους η πάγια καχυποψία, η οποία υπάρχει μεταξύ κεφαλαιοκρατών και προλεταρίων. Όλοι τους ήταν πάνω και πρώτα απ' όλα Εβραίοι και μετά κεφαλαιοκράτες ή προλετάριοι.


Όπως είπαμε, οι Εβραίοι ήταν λούμπεν στοιχεία σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιούνταν ...και το λούμπεν επικοινωνεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του. Ο Εβραίος τραπεζίτης ήταν εύκολο να συνεννοηθεί ακόμα και με τον πιο ελεεινό Εβραίο μαχαιροβγάλτη, γιατί μιλούσαν την ίδια γλώσσα ...Τη γλώσσα του λούμπεν. ...Τη γλώσσα που μιλάει "άπταιστα" ο Στρος Καν ...Ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του Πλανήτη, που μέσα σε δύο ημέρες κατάφερε να κάνει ό,τι θα έκανε ο τελευταίος αλητάμπουρας του Πλανήτη. Να κυνηγήσει ρεσεπσιονίστριες, να βιάσει μια καθαρίστρια, να παζαρέψει βίζιτα και στο τέλος να πάει και φυλακή.


Μεταξύ των Εβραίων, δηλαδή, δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση στη συμπεριφορά και τη νοοτροπία, ανάλογα με το "ύψος" της κοινωνικής θέση στην οποία βρίσκονται. Στην τηλεφωνική ατζέντα του ίδιου προσώπου μπορείς να βρεις δίπλα σε ονόματα πρωθυπουργών και τραπεζιτών, ονόματα μαστροπών, επαγγελματιών δολοφόνων και πορνών. Γιατί; Γιατί είναι λούμπεν. Γιατί πάντα κινούνται μεταξύ κόσμου και υποκόσμου. Ξεκινάνε πάντα ως λούμπεν και λειτουργούν ως τέτοιοι ανεξαρτήτως του πλούτου που κατέχει η οικογένειά τους ή αποκτούν οι ίδιοι. Στόχος όλων αυτών των λούμπεν στοιχείων έγινε να επιβληθούν στην ίδια την κεφαλαιοκρατία. Οι απόλυτοι λούμπεν ανέλαβαν να υλοποιήσουν τον υπέρτατο στόχο του λούμπεν ...Αυτοί, οι οποίοι θα έκαναν το "όνειρο" του λούμπεν πραγματικότητα.


Σε αυτήν τους την προσπάθεια γνώριζαν ότι θα έχουν αν όχι τη συμπαράσταση, τουλάχιστον την ανοχή της παγκόσμιας αστικής τάξης και με αυτό το δεδομένο ξεκίνησαν. Για να το καταφέρουν, γνώριζαν επίσης ότι θα έπρεπε να βρουν τρόπο να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη ανθρώπινη μάζα του Προλεταριάτου εναντίον της εξουσίας που μισούσαν ...Ξεκινώντας από τη δική τους εβραϊκή μάζα, έβαλαν ως στόχο να προσεγγίσουν και να χρησιμοποιήσουν το ίδιο το χριστιανικό Προλεταριάτο εναντίον της χριστιανικής εξουσίας, που τους πρόσβαλε και δεν τους αναγνώριζε καν ως ανθρώπους ...Να κάνουν ό,τι ήθελε να κάνει ο Μαρξ με το Προλεταριάτο ...Ο Μαρξ, ο οποίος ήταν επίσης Εβραίος και βέβαια κομμουνιστής.


Από τη στιγμή που ο τραπεζίτης Ρότσιλντ, ο μεγαλοαστός Χερτσλ και ο αρχικομμουνιστής Μαρξ ήταν εξίσου λούμπεν Εβραίοι και εξίσου λούμπεν σιωνιστές, δεν ήταν δύσκολο να βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν για τον κοινό τους στόχο ...Την απόλυτη κυριαρχία ...Την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Αυτοί ήταν εκείνοι, που έβαλαν τα θεμέλια για το "ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ" ...Το απόλυτο κόλπο ...Αυτό, το οποίο σήμερα ο Εβραίος Γιωργάκης ονομάζει μεγάλη και επείγουσα "ανάγκη" για τους λαούς να εφαρμοστεί και είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Αυτό είναι και το λεπτό σημείο του όλου σχεδιασμού. Εκμεταλλευόμενοι οι αδίστακτοι λούμπεν Εβραίοι την έλλειψη ταξικών στεγανών μέσα στην εβραϊκή κοινωνία, ήταν εύκολο να την παρασύρουν στις μεθοδεύσεις τους. Έπεισαν εύκολα τον παγκόσμιο εβραϊσμό να τους στηρίξει σε αυτό το εγχείρημα. Πώς τον έπεισαν; Εκμεταλλεύτηκαν τους διωγμούς και τα ολοκαυτώματα, στα οποία
όπως θα δούμε είχαν και οι ίδιοι συμμετοχή. Τότε τον έπεισαν. Τον έπεισαν ότι η επιβίωσή του επιτυγχάνεται μόνον με έναν τρόπο. Η παγκόσμια επιβίωση των Εβραίων θα επιτυγχανόταν μόνον με την παγκόσμια επικράτησή τους.

Γι' αυτόν τον λόγο φτωχοί και ταλαίπωροι Εβραίοι των γκέτο ταυτίστηκαν με τους μεγιστάνες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ των επαύλεων. Πολλοί από αυτούς πραγματικά παγιδεύτηκαν από αυτό το αληταριό. Δεν γνώριζαν τα λούμπεν στοιχεία που τους παρέσυραν σ' αυτήν την κατάσταση. Δεν γνώριζαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι, που τους υπόσχονταν σωτηρία, ήταν οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν και τους διάφορους Χίτλερ. Έβλεπαν τον Χερτσλ να περιγράφει ευθέως την "ανάγκη" του εβραϊσμού να ανανεώνεται μέσω των διωγμών, αλλά δεν καταλάβαιναν τι έλεγε. Έπαιρναν τα χρήματα του Ρότσιλντ για να στήνουν τους πάγκους τους, αλλά δεν ήξεραν τον λόγο που τους τα έδινε. Άκουγαν τον Μαρξ να "καλεί" το προλεταριάτο, αλλά δεν ήξεραν για ποιους προλετάριους μιλούσε. Δεν ήξεραν σε τι σχέδιο τους έβαζαν εν αγνοία τους.


Την πορεία αυτού του εβραϊκού σχεδίου θα την αναζητήσουμε μέσα από τα "μονοπάτια" της ιστορίας. Τα πάντα ξεκίνησαν από εκεί που δημιουργήθηκε η άρρηκτη σχέση εξουσίας και κοινωνικού "κατακαθιού" ...Εκεί που το λούμπεν της κοινωνίας στρίμωξε τη μέχρι τότε νόμιμη εξουσία και μπόρεσε να εξασφαλίσει καλύτερη κοινωνική θέση ...Στη Γαλλική Επανάσταση αναζητάμε την πρώτη "αναβάθμιση" των Εβραίων μέσα στη χριστιανική κοινωνία ...Στη Γαλλική Επανάσταση αναζητάμε την αναβάθμιση του εβραϊκού λούμπεν όλου του φάσματος. Οι πλούσιοι Εβραίοι αναβαθμίστηκαν ως κεφαλαιοκράτες και οι φτωχοί Εβραίοι αναβαθμίστηκαν ως άνθρωποι με δικαιώματα.


Προς χάριν της ταχύτητας
και χωρίς να εμβαθύνουμε ιδιαίτερα θα πούμε το εξής: Οι Εβραίοι τραπεζίτες και οι σημερινοί κυρίαρχοι της Νέας Τάξης Ρότσιλντ "φτιάχτηκαν" από αυτήν τη Γαλλική Επανάσταση και εξαιτίας των παρενεργειών της. Εκμεταλλεύτηκαν τον νάνο Ναπολέοντα και κατόρθωσαν να βάλουν στο χέρι ολόκληρη την οικονομία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ...Τα CDS των νικών και των ηττών, που λέγαμε πιο νωρίς. Εξαιτίας εκείνων των νικών και των ηττών απέκτησαν οι Ρότσιλντ τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας και άρα πρόσβαση στο σύνολο των δραστηριοτήτων της αυτοκρατορίας.

Αυτό ήταν το μυστικό της "έκρηξης" της επιτυχίας τους. Εξαιτίας των έγκαιρων γνώσεων των τελικών αποτελεσμάτων εκείνων των μαχών κάποιοι πλούσιοι Εβραίοι έγιναν μεγιστάνες. Αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να αγόρασαν και να γνώριζαν, όταν οι υπόλοιποι άνθρωποι αγωνιούσαν. Στη συνέχεια τράβηξαν το "άλογό" τους από την "πίστα" και βέβαια από το βλέμμα των ανθρώπων. Γι' αυτόν τον λόγο ο "μέγας" Γάλλος πέθανε ως "οικόσιτο" των Βρετανών. Με αυτόν τον τρόπο εξηγούνται πολλά πράγματα. Πράγματα, τα οποία αφορούν καί τον Ναπολέοντα καί τα αδέρφια του, αλλά και την τύχη της Γαλλικής Επανάστασης, η οποία καπελώθηκε πλήρως από το εβραϊκό λούμπεν.


Ελέγχοντας λοιπόν οι Εβραίοι το τραπεζικό σύστημα της αυτοκρατορίας, που εκείνη την εποχή "έλεγχε τα κύματα", μπορούσαν να επηρεάζουν την οικονομία ολόκληρου του Πλανήτη. Ήταν εύκολο με τα χρήματα των τραπεζών τους να ελέγχουν τις συμπεριφορές των κρατών και άρα να "αναβαθμίζουν" τις όπου γης εβραϊκές κοινότητες. Τότε έγινε ένας τεράστιος παγκόσμιος επανασχεδιασμός του συστήματος. Αυτοί δάνειζαν σε επαναστάτες Έλληνες τοκογλυφικά δάνεια και ταυτόχρονα απαιτούσαν δικαίωμα παρεμβάσεων σε περίπτωση επιτυχίας της επανάστασης. Αυτοί δάνειζαν σε Σέρβους, Αιγυπτίους, Άραβες με τους ίδιους όρους. Αυτοί χρηματοδοτούσαν διασπαστικές επαναστάσεις όπου τους συνέφερε η διάσπαση και αυτοί χρηματοδοτούσαν σκληρή καταστολή όπου δεν τους συνέφερε η διάσπαση.


Η δύναμη, που είχαν αποκτήσει, ήταν τεράστια. Ενώ όμως απέκτησαν μια καλή "θέση" στον "ήλιο", παρέμεναν "κατακάθι" ...Απλά λίγο νόμιμο "κατακάθι". Συνειδητά παρέμεναν τέτοιοι, γιατί τους συνέφερε αυτή η λούμπεν κατάσταση στις μπίζνες τους. Δεν είχαν επικρατήσει σε καμία περίπτωση, αλλά δεν ήταν και επί ξύλου κρεμάμενοι. Δεν ήταν στη διάθεση του καθενός να τους καταδιώκει και να τους σκοτώνει σαν τις κατσαρίδες. Ήταν οι μεγαλοτραπεζίτες της Αγγλίας και της Ευρώπης και τουλάχιστον για τους εαυτούς τους και μερικούς άλλους ομοεθνείς τους είχαν εξασφαλίσει την εύνοια της εξουσίας.


Με τραπεζικό "σκελετό" την οικογένεια Ρότσιλντ απλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Όλοι "τζάμπα" μάγκες με χρήματα των χριστιανών μέσα στις πατρίδες τους. Οι Ρότσιλντ έστελναν Ρότσιλντ και χρήματα σε όλα τα μεγάλα κράτη και έτσι έχτιζαν το "δίκτυό" τους. Δίπλα στους "Γερμανούς" Ρότσιλντ ξεφύτρωναν οι "Βρετανοί" Ρότσιλντ, οι "Γάλλοι" Ρότσιλντ, οι "Αμερικανοί" Ρότσιλντ κλπ.. Γύρω από αυτόν τον "σκελετό" "έχτιζαν" τις εβραϊκές κοινότητες της νέας εποχής. Γύρω από μια πηγή άπειρης χρηματοδότησης ευνοούσαν τα λούμπεν στοιχεία της τοπικής εβραϊκής κοινότητας. Πάνω στα χρήματα των Ρότσιλντ οι Εβραίοι αποκτούσαν υπεροχή από τους χριστιανούς ανταγωνιστές τους.   


Γνώριζαν όμως ότι, ακόμα και ως τραπεζίτες, ήταν αδύναμοι. Οι οικονομικές κρίσεις τούς απειλούσαν. Ο κόσμος τούς μισούσε και η "απόσταση" που τους χώριζε από την έπαυλη στα πεζοδρόμια ήταν ελάχιστη. Άπειροι Εβραίοι διένυσαν αυτήν την "απόσταση" μέσα σε λίγες στιγμές ..."Κουτρουβαλώντας" μετά από κάποια ρατσιστική κλωτσιά. Το εβραϊκό λούμπεν "κατακάθι" ήταν ανήσυχο. Έπρεπε να εξασφαλίσει κοινωνικό σύμμαχο μεγάλο και ισχυρό. Τότε σκέφτηκε το Προλεταριάτο. Χρήματα είχαν και μπορούσαν να δημιουργήσουν το λούμπεν Προλεταριάτο, το οποίο θα το έλεγχαν απόλυτα. Χρήματα είχαν και μπορούσαν να ταΐζουν επαγγελματίες "ήρωες", "προστάτες", "προβοκάτορες" και "δολοφόνους". Τότε "έχτισαν" σε όλα τα κράτη τα κομμουνιστικά κόμματα με λούμπεν κομμουνιστές τους δικούς τους ανθρώπους. Τον Λένιν στη Ρωσία. Τον Μπεναρόγια στην Ελλάδα ή τη Λούξεμπουργκ στη Γερμανία.


Η απόλυτη επιτυχία τους εκείνη την εποχή ήταν η Οκτωβριανή Επανάσταση. Μια επανάσταση "χτισμένη" περίπου σαν την γαλλική. Χρηματοδοτούμενη από τους ίδιους Εβραίους τραπεζίτες και δρομολογημένη από τους σιωνιστές λούμπεν του ευρωπαϊκού κομμουνισμού. Για όλη αυτή την οργανωμένη συμμορία  ήταν εύκολο να παρασύρουν στο "επαναστατικό" τους παιχνίδι το "κατακάθι" της ρωσικής κοινωνίας. Ό,τι ανθρώπινο "σκουπίδι" υπήρχε και περπατούσε στα δύο του πόδια στη Ρωσία, έγινε κομμουνιστής ...Το απόλυτο λούμπεν. Μιλάμε για υπάνθρωπους "βγαλμένους" μέσα από την πιο νοσηρή φαντασία. Ακόμα και το λούμπεν των Σοβιέτ ενοχλούνταν από την εξοργιστικά χαμηλή υποστάθμη τους.


Με αυτούς "πέτυχαν" την επανάσταση και η Ρωσία γεύτηκε έναν εφιάλτη, που όμοιό του δεν είχε ξαναδεί ποτέ καμία κοινωνία και κανένα έθνος. Ανεξέλεγκτα λούμπεν στοιχεία στην κορυφή μιας δογματικής εξουσίας είναι μια κατάσταση η οποία δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Περιγράφεται όμως με αριθμούς. Εκατομμύρια θανατώθηκαν, επειδή ψιθύρισαν, είδαν ή άκουσαν αυτά που δεν έπρεπε. Καμία συμβατική μορφή φασισμού δεν μπορεί να πλησιάσει την απανθρωπιά και την αθλιότητα του κομμουνισμού των λούμπεν του Προλεταριάτου ...Ο φασισμός των κτηνών.


Στο μεταξύ ο κομμουνισμός
ως "επένδυση" των Εβραίων στην Ευρώπη δεν τα πήγαινε άσχημα, αλλά ούτε και τέλεια. Τα κομμουνιστικά κόμματα των δικών τους ανθρώπων τούς έδιναν μια σιγουριά, αλλά όχι μεγάλη. Το αγράμματο και σκληρά εργαζόμενο Προλεταριάτο δεν τους συμπαθούσε ως λούμπεν τεμπέληδες κομμουνιστές και όντας χριστιανικό δεν τους συμπαθούσε ως Εβραίους. Οι διάφορες Λούξεμπουργκ ή οι Μπεναρόγια μπορεί να τα έλεγαν μερικές φορές "καλά", αλλά πάντα θα ήταν ύποπτοι για τους αγράμματους και συνήθως θρησκόληπτους προλετάριους.

Η εποχή δηλαδή του μεσοπολέμου ήταν μια ενδιάμεση εποχή για τους Εβραίους, εφόσον είχαν μεγάλα "σχέδια", αλλά δεν είχαν ακόμα αποτελέσματα. Ήταν μια εποχή που ναι μεν είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους ακόμη και εκτός των "βόθρων" και των πορνείων, αλλά όχι ιδιαίτερα ποιοτική ή ισχυρή. Όταν δεν τους έδερναν στους δρόμους ως τοκογλύφους, μαστροπούς ή κλέφτες, τους έδερναν ως κομμουνιστές. Είχαν όμως καταφέρει δύο πολύ μεγάλα επιτεύγματα. Είχαν στα χέρια τους τον έλεγχο του παγκόσμιου αλλά εθνικά κατακερματισμένου τραπεζικού συστήματος και βέβαια ...τη Ρωσία. Αυτά ήταν τα βασικά τους όπλα για το σχέδιό τους. Οι τράπεζες και η Ρωσία. Με αυτά τα δύο "όπλα" θα άλωναν τον χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο.


Το σχέδιο τους, δηλαδή, εξακολουθούσε να "τρέχει". Στόχος τους ήταν να γίνει ένα ενιαίο ευρωπαϊκό σύστημα, το οποίο θα τους επέτρεπε να γίνουν οι ίδιοι το αποκλειστικό λούμπεν υπόστρωμά του, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αστικές τάξεις των ευρωπαϊκών κρατών. Οι απόλυτα ειδικοί της λούμπεν διαβίωσης θα γίνονταν τα "φίλτρα" για όλους τους "διακριθέντες" της μεταπολεμικής εποχής. Αυτό, δηλαδή, που ήθελαν, από τη στιγμή που δημιούργησαν υποδομές σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, ήταν να "γκρεμίσουν" με έναν μεγάλο πόλεμο τα εθνικά σύνορα και να μην τα αφήσουν να ξαναχτιστούν όπως ήταν πριν και άρα όπως δεν βόλευε τους ίδιους. Για να γίνει όμως ένας πόλεμος τέτοιου μεγέθους απαιτούνταν μια ανάλογη χρηματοδότηση. Έπρεπε να χρηματοδοτηθεί αυτός ο πόλεμος και αυτήν τη χρηματοδότηση θα την αναλάμβαναν οι ίδιοι.


Γιατί όμως να επιδιώξουν έναν τέτοιο πανάκριβο πόλεμο, όταν ήταν "βολεμένοι" ως τραπεζίτες στην εποχή της βρετανικής παντοκρατορίας; Γιατί τους συνέφερε μια νέα και άγνωστη αμερικανική τάξη πραγμάτων, ενώ θεωρητικά ήταν βολεμένοι στη βρετανική τάξη; Γιατί η βρετανική τάξη πραγμάτων δεν ήταν πραγματική τάξη πραγμάτων. Η Βρετανία παρίστανε την αυτοκρατορία, αλλά δεν ήταν τέτοια. Ήταν απλά ένα θηριώδες εθνικό κράτος, το οποίο, λόγω μεγέθους
και τιμητικά ονομαζόταν "αυτοκρατορία". Ο σχεδιασμός ήταν εθνικός.

Τα κράτη ήταν "κλειστά" και το καθένα από αυτά λειτουργούσε με τον γνωστό εθνικό τρόπο ...Τον τρόπο που συνέφερε τη βιομηχανία και τους βιομηχάνους και άρα τους εχθρούς τους. Έπρεπε λοιπόν να βρουν έναν τρόπο να διαλύσουν όλα αυτά τα κράτη. Έπρεπε να "σπάσουν" αυτά τα εθνικά "αυγά" της βιομηχανίας, για να κάνουν μια ομοιογενή "ομελέτα", η οποία θα έδινε το πλεονέκτημα στις τράπεζες και τους τραπεζίτες εις βάρος των βιομηχανιών και των βιομηχάνων ...Θα έδινε το πλεονέκτημα στα λούμπεν στοιχεία της κεφαλαιοκρατίας.


Αυτό και έκαναν; Πώς το έκαναν; Ξαναβούτηξαν στον κοινωνικό "βόθρο" ...Τον χώρο εκείνον, τον οποίο ως Εβραίοι γνώριζαν καλά ...Τον χώρο εκείνον, ο οποίος ήταν γι' αυτούς ό,τι το νερό για το ψάρι. Αναζήτησαν και πάλι τη στήριξη του λούμπεν Προλεταριάτου του πιο διαθέσιμου κράτους. Πιο διαθέσιμο και πιο εύκολο κράτος για τους Εβραίους από τη Γερμανία δεν υπάρχει. Επί έναν αιώνα τη "δουλεύουν"  ασταμάτητα. Μέσα στο γερμανικό λούμπεν Προλεταριάτο βρήκαν τον αγράμματο, ατάλαντο, τεμπέλη και σχεδόν άστεγο Χίτλερ, για να συνεργαστούν μαζί του. Τον χρηματοδότησαν και αφού τον πλαισίωσαν με μεθύστακες, σακάτηδες, ανώμαλους, τεμπέληδες, σαδιστές κλπ., τον ανέβασαν στην εξουσία. Στις μπυραρίες, στα καταγώγια και στα πορνεία της πλέμπας "γεννήθηκε" ο ναζισμός πριν ξεχυθεί εκτός Γερμανίας. Αυτόν τον Χίτλερ επέλεξαν, για ν' αρχίσει το μεγάλο "σπάσιμο" των ευρωπαϊκών εθνικών "αυγών".


Πώς όμως τον χρηματοδότησαν; Οι καιροί ήταν "εθνικοί" και άρα οτιδήποτε ενίσχυε ή εξασθενούσε έθνη, ήταν ορατό και άρα επικίνδυνο γι' αυτόν που το μεθόδευε. Έπρεπε, δηλαδή, τα παιχνίδια τους στην Ευρώπη να τα παίξουν από ασφαλή απόσταση. Πώς τα έπαιξαν; Ως Αμερικανοί. Για να μην δημιουργήσουν υποψίες στη βαθιά "εθνικοποιημένη" Ευρώπη, δεν τους χρηματοδότησαν ως Βρετανοί ή Γάλλοι τραπεζίτες. Τους χρηματοδότησαν ως δήθεν "άσχετοι" Αμερικανοί. Τότε εμφανίζονται για πρώτη φορά όλα τα σημερινά ισχυρά ονόματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων εκτός από τους Ρότσιλντ και άλλους ευρωπαϊκής καταγωγής Σιωνιστές ...Ονόματα όπως ο Ροκφέλερ, αλλά και οι Μπους. Αυτοί ήταν οι χρηματοδότες του Χίτλερ και αυτοί ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Με εβραϊκής ιδιοκτησίας αμερικανικά δολάρια έκανε τον πόλεμο ο Χίτλερ. Με αυτά τα εβραϊκά δολάρια γκρέμιζε τα εθνικά κράτη το ένα μετά το άλλο. Τα εθνικά "κελύφη" "έσπαζαν" το ένα μετά το άλλο. Βλέποντας την επόμενη "ημέρα" και τις ανάγκες της έκαναν και το μεγάλο κόλπο του Ολοκαυτώματος. Τι επεδίωκαν μ' αυτό; Στην εποχή που η Ευρώπη θα ισοπεδωνόταν, η εβραϊκή πλέμπα θα έπρεπε να ήταν όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Στην εποχή που η Ευρώπη θα πέθαινε από την πείνα, η εβραϊκή πλέμπα θα έπρεπε να συντηρούνταν ...έστω και οριακά. Στην εποχή που η Ευρώπη θα μάτωνε και θα ακρωτηριαζόταν, η εβραϊκή πλέμπα θα έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν τη βάζεις να εργαστεί. Γκρίνιαζε.


Γιατί τους βόλευε αυτό; Πρώτον, γιατί δημιουργούσαν μια "δεξαμενή" Εβραίων, την οποία θα τη χρησιμοποιούσαν όπως τους βόλευε τους ίδιους και όχι όπως θα ήθελαν εκείνοι. Θα τους τοποθετούσαν όπου τους βόλευαν τα μεταπολεμικά τους συμφέροντα και όχι όπου τους άρεσε. Το "ξήλωμά" τους θα το "χρεώνονταν" οι Ναζί και όχι αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν τους Ναζί να το κάνουν. Δεύτερον, η μεγάλη μεταπολεμική "επιτυχία" των Εβραίων πιθανότατα να εξόργιζε τους χριστιανικούς πληθυσμούς και αναζητούσαν ένα "άλλοθι". Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν το απόλυτο "άλλοθι" για τους Εβραίους. Οι Εβραίοι, που με τα χρήματά τους πλήρωσαν τους φονιάδες της Ευρώπης να αιματοκυλίσουν την ήπειρο, θα εμφανίζονταν σαν θύματα και όχι ως θύτες.


Αφού ισοπέδωσαν την Ευρώπη, ήταν εύκολο να επιβάλουν τον σχεδιασμό τους. Δική τους ιδέα ήταν να δημιουργήσουν τα δύο δήθεν αντίπαλα μπλοκ. Γιατί; Για να μην μπορέσουν τα εθνικά κράτη να ξαναχτίσουν τα εθνικά τους "κελύφη". Γιατί με τη λογική του μπλοκ θα έμενε "ανοικτή" η Ευρώπη. Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα εκμεταλλεύονταν πραγματικά την "επένδυση" του Χίτλερ. Αν τα κράτη "ξανάκλειναν", δεν θα κέρδιζαν τίποτε. Τα πράγματα θα παρέμεναν όπως ήταν στην αρχή ...ίσως και χειρότερα, γιατί πολλοί είχαν ήδη ενοχληθεί με την προκλητική εβραϊκή χρηματοδότηση των Ναζί. Ήταν θέμα χρόνου ν' αναζητηθούν τα "γιατί" και τα "πώς" εκείνου του αιματηρού παγκοσμίου πολέμου και αυτό δεν συνέφερε τους εμπνευστές και χρηματοδότες του. Εβραίοι πλούσιοι και υπεύθυνοι για χριστιανική εκατόμβη εκατομμυρίων νεκρών, ήταν μάλλον ανθυγιεινό. Ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σχέδιό τους και αυτό έκαναν.


Ο αναγνώστης αρχίζει τώρα κι αντιλαμβάνεται πώς χρησιμοποιούσαν τα "όπλα" τους. Ξεκίνησαν με το "όπλο" των τραπεζών, για να σπάσουν τα "κελύφη" και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το "όπλο" του κομμουνισμού, ώστε να μην επιτρέψουν στα κράτη να "ξανακλείσουν". Στην πρώτη φάση χρησιμοποίησαν τη Γερμανία και στη δεύτερη φάση χρησιμοποίησαν τη Ρωσία ...Τη δική τους Ρωσία ...Τη Ρωσία που την έλεγχαν απόλυτα. Αυτήν την κομμουνιστική Ρωσία εμφάνισαν σαν μέγιστη απειλή του ελεύθερου κόσμου, για να "χτίσουν" το αντίπαλο δέος της Δύσης. Πάνω σ' αυτήν τη Ρωσία έστησαν το δήθεν Ανατολικό Μπλοκ. Λέμε δήθεν μπλοκ, γιατί αυτό δεν ίσχυε. Απολύτως τεχνητό ήταν. Ο Στάλιν όχι απλά δεν έπρεπε να συμμετέχει στη Γιάλτα ως ισότιμος συνομιλητής αλλά ούτε ως σερβιτόρος.  


Η Ρωσία εκείνη την εποχή ήταν μια "παράγκα". Όχι ν' ανταγωνιστεί την Ευρώπη ως σύνολο δεν μπορούσε, αλλά στην κυριολεξία δεν είχε μαντήλι για να κλάψει. Χάρη θα της έκαναν οι Δυτικοί, αν την άφηναν απλά να υπάρχει, "ξεψυχώντας" ...Και όμως. Οι Εβραίοι αρχικά την εμφάνισαν ως ισχυρή και στη συνέχεια την έκαναν πραγματικά ισχυρή. Την έκαναν ισχυρή με την ίδια μέθοδο που μισό αιώνα μετά έκαναν ισχυρή την Κίνα. Πήραν τεχνογνωσία της Ευρώπης και τη χάρισαν στη Ρωσία, για να παριστάνει την υπερδύναμη. Έδωσαν έτοιμη τεχνογνωσία στο εβραϊκό "Σοβιέτ", για να ελέγχει τους ευρωπαϊκούς "δορυφόρους" του. Στο διάστημα που η Σοβιετική Ένωση θα παρίστανε την αυτοκρατορία, αυτοί θα προλάβαιναν να χτίσουν τη μισή "αυτοκρατορία" τους ...Τη μισή ...όπως ήταν μισή και η Γερμανία.


Την ώρα δηλαδή που η εβραϊκή προπαγάνδα "μεγέθυνε" επικίνδυνα τη σοβιετική "υπερδύναμη", οι Εβραίοι τραπεζίτες "έχτιζαν" τη μεταπολεμική Ευρώπη. Τι έκαναν; Αυτό, το οποίο είχαν εξ
αρχής σκοπό να κάνουν. Να την "πνίξουν" στη "βοήθεια". Τότε μπήκαν τα χρήματα των Εβραίων τραπεζιτών ως σχέδια τύπου Μάρσαλ ...Τα χρήματα εκείνα, τα οποία θα ανάγκαζαν τα κράτη να παραμείνουν μονίμως "ανοικτά" στους δανειστές τους. Οι λούμπεν τραπεζίτες θα αποφάσιζαν ποιος θα ήταν ο "καλός" και "πολιτισμένος" βιομήχανος που θα χρηματοδοτούνταν και ποιος θα ήταν ο "κακός" και "εθνικιστής" που δεν θα χρηματοδοτούνταν.

Οι Εβραίοι είχαν πετύχει τον βασικό τους στόχο. Είχαν γίνει αν όχι αφεντικά τουλάχιστον συνέταιροι με τους πρώην πανίσχυρους εχθρούς και ανταγωνιστές τους. Το λούμπεν της κεφαλαιοκρατίας για πρώτη φορά στην ιστορία στεκόταν στο ίδιο επίπεδο με την ίδια την κεφαλαιοκρατία. Αυτά όμως τα λούμπεν στοιχεία είχαν ως στόχο να ισχυροποιηθούν σε όλες τις κοινωνίες και αναζητούσαν συμμάχους. Δεν ήθελαν αντιδράσεις μέσα στα κράτη ...Αντιδράσεις, τις οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν οι αστοί και άρα ο σκληρός πυρήνας του λούμπεν του Προλεταριάτου ...Οι αστοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν τους λαούς για τα εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα, που απειλούνταν από τους Εβραίους τραπεζίτες.


Όταν απέναντί σου έχεις στοιχεία λούμπεν, είναι εύκολες οι λύσεις. Τους δίνεις μερίδιο από τη λεία και τους ξεφορτώθηκες. Τι ήθελαν πάντα οι αστοί; Εξουσία και χρήμα. Αυτό και πήραν από τους Εβραίους. Τότε αναπτύχθηκαν όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα, που κυριάρχησαν στη μεταπολεμική Ευρώπη. Τι ήταν αυτά τα κόμματα; Όλα τα λούμπεν στοιχεία της υποκοινωνίας, τα οποία υπό τον έλεγχο των κομμουνιστικών κομμάτων έπαιρναν αγωνιστικά "ένσημα" και αναρριχώνταν στις ανώτατες μεγαλοαστικές θέσεις.


Ο σχεδιασμός και όχι η τύχη έφεραν στην Ελλάδα, για παράδειγμα, το "σκουπιδαριό" τύπου Παπανδρέου στην εξουσία. Ο σχεδιασμός των Εβραίων, που χρηματοδότησαν το κόμμα του
για να δημιουργηθεί και στη συνέχεια έβαλαν τον Εβραίο επικεφαλής του. Ο σχεδιασμός τους δημιούργησε το Πολυτεχνείο, όπου το απόλυτο "κατακάθι" της κοινωνίας ανέλαβε να στελεχώσει το σύνολο του κρατικού μηχανισμού της μεταπολίτευσης. Ο σχεδιασμός έφερε ανθρώπους κατωτάτης υποστάθμης στην κορυφή της ελληνικής κοινωνίας. Λούμπεν στοιχεία όπως η Δαμανάκη, ο Λαλιώτης, ο Χριστοδουλάκης, ο Παπουτσής ανέβηκαν με συνοπτικές διαδικασίες την κοινωνική ιεραρχία. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός του σοσιαλισμού. Αυτό έγινε σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνον στην Ελλάδα. Ο Μιτεράν ή ο Κράξι και πολλοί άλλοι δεν διέφεραν από τον Παπανδρέου, εφόσον όλοι τους ανήκαν στον ίδιο σχεδιασμό.

Γιατί επιλέχθηκε ο σοσιαλισμός; Τους βόλευε η "συγγένειά" του με τον κομμουνισμό και άρα η εύκολη πρόσβαση στο λούμπεν "σκουπιδαριό" των κοινωνικών αγώνων ...Τους βόλευε να "ψαρεύουν" πρόσωπα στις ελεγχόμενες "δεξαμενές" των δικών τους κομμουνιστικών κομμάτων. Είχαν μεγάλη ανάγκη να ελέγχουν την εξουσία, γιατί γνώριζαν ότι βρίσκονταν υπό διαρκή απειλή. Γνώριζαν ως τραπεζίτες ότι, έχοντας ως αντιπάλους τους βιομηχάνους, δεν θα έπρεπε να εφησυχάζουν.


Οι βιομήχανοι θα ξεχνούσαν γρήγορα τη βοήθειά τους, αν μπορούσαν να τους παρακάμψουν ...Οι βιομήχανοι, οι οποίοι εξ
αρχής αντιδρούσαν στις ανοικτές αγορές. Ήταν λογικό λοιπόν για τους Εβραίους ν' αναζητήσουν τη συμμαχία των λούμπεν του Προλεταριάτου. Να το αναζητήσουν και να το ακριβοπληρώσουν, αν αυτό ήταν απαραίτητο. Μέθυσοι, μοιχοί, κλέφτες, αλήτες, χαφιέδες, που είχαν σχέση με συνδικάτα και κομμουνιστικά κόμματα, ήταν εύκολο να εμφανιστούν σαν οι δήθεν λαϊκοί ήρωες με το φιλολαϊκό προφίλ. Με λίγη χρηματοδότηση από τις εβραϊκές τράπεζες και άπειρη προπαγάνδα από τα γνωστά εβραϊκά ΜΜΕ, ήταν εύκολο να τους επιβάλουν με σχεδόν μονοπωλιακές συνθήκες.

Επιπλέον, τους βόλευε εκείνη η συγκεκριμένη πλευρά του λούμπεν Προλεταριάτου και όχι αυτή που είχαν δοκιμάσει για παράδειγμα με τον Χίτλερ, γιατί είχαν αλλάξει τα ζητούμενα. Ο παραδοσιακός εθνικιστικός προσανατολισμός της Δεξιάς απειλούσε τους Εβραίους και ο κομμουνιστικός διεθνισμός δεν τους εξυπηρετούσε. Επέλεξαν το ενδιάμεσο ...Λούμπεν ανθρώπους, οι οποίοι θα είχαν συμφέρον από την καταστροφή της παλαιάς εθνικής βιομηχανικής και μεγαλοαστικής τάξης και ταυτόχρονα δεν θα ήταν ορατά κομμουνιστές και άρα απειλή για τη "νομιμότητα" του μεταπολεμικού καπιταλιστικού σχεδιασμού.


Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν τέλεια μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '80. Μέσα σε τριανταπέντε χρόνια δημιούργησαν στην Ευρώπη τις κοινωνικές συνθήκες που τους βόλευαν και τις έλεγχαν απόλυτα. Είχαν καταφέρει μια μίνι παγκοσμιοποίηση στον δυτικό κόσμο και έλεγχαν κατ
αποκλειστικότητα το τραπεζικό του σύστημα. Μόνοι τους αποφάσιζαν για τα πάντα. Μόνοι τους αποφάσιζαν τόσο για το ποιοι θα κυβερνήσουν τις χώρες του Δυτικού Μπλοκ όσο και για το ποιοι θα διακριθούν σε αυτές ...Το σύνολο των διακριθέντων σε μια εθνική κοινωνία και όχι μόνον του Προλεταριάτου της. Οι ίδιοι, δηλαδή, αποφάσιζαν για το ποιοι βιομήχανοι θα "μεγαλουργήσουν" με τα δικά τους δάνεια και οι ίδιοι αποφάσιζαν ποιοι λούμπεν προλετάριοι πολιτικοί θα "δοξαστούν" με τις δικές τους χορηγίες.

Όλα αυτά ήταν καλά και τέλεια, αλλά αφορούσαν ένα συγκεκριμένο μέρος του κόσμου. Δεν αφορούσαν ολόκληρο τον κόσμο, όπως ονειρεύονταν και όπως είχαν σχεδιάσει. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 αποφάσισαν πλέον να κάνουν το μεγάλο "άλμα" ...Το απόλυτο άλμα. Το άλμα εκείνο, το οποίο δεν είχε δοκιμάσει ποτέ και κανένας λαός ...Το άλμα προς την παγκόσμια κυριαρχία ...Το άλμα προς την παγκόσμια διακυβέρνηση. Τι θα έκαναν; Θα ενσωμάτωναν
με τους όρους που τους συνέφερε το ένα μπλοκ μέσα στο άλλο. Γι' αυτό αναφέραμε τη μισή Γερμανία. Η "ένωση" των κόσμων θα ξεκινούσε από τη Γερμανία. Το "πείραμα" της ελεγχόμενης "ένωσης" θα ξεκινούσε από τους "αδερφούς" και μετά θα το δοκίμαζαν και στους ξένους μεταξύ τους. Αυτό, δηλαδή, το οποίο αρχικά θα κατάφερναν με την ένωση της Δυτικής Γερμανίας με την Ανατολική Γερμανία, στη συνέχεια θα το "αντέγραφαν" στο γενικό επίπεδο.

Τι έκαναν; Ανέμιξαν τα δύο μπλοκ, τα οποία έλεγχαν απόλυτα. Τα ανέμιξαν όμως με τον τρόπο που συνέφερε τους ίδιους και όχι τους λαούς τους. Τους λαούς τούς άφησαν στη φτώχεια και τη δυστυχία. Αρκεί να δει κάποιος τους κοινωνικούς δείκτες της πάλαι ποτέ πανίσχυρης Ρωσίας και Ανατολικής Γερμανίας και θα καταλάβει τι σήμανε η ένωση και η "δημοκρατία" για τους λαούς εκείνους ...Φτωχοί, άνεργοι και αλκοολικοί στην πλειοψηφία τους. Μιλάμε για τέτοια αθλιότητα, που έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για νοσταλγούς του σταλινισμού. Υπάρχουν άνθρωποι, που, εν μέσω "δημοκρατίας", νοσταλγούν τον σταλινισμό.

Back to content | Back to main menu