Κορυφή σελίδας
Σταλινικός μονεταρισμός - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταλινικός μονεταρισμός - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Σταλινικός μονεταρισμός

7 Ιουλίου 2011

Όλα αυτά δεν ήταν τυχαία αποτελέσματα. Μεθοδεύτηκαν, για να καταλήξουν σ' αυτό το σημείο. Μεθοδεύτηκαν από τους Εβραίους. Ως τραπεζίτες χρηματοδότησαν ένα τεράστιο πλιάτσικο των Δυτικών εις βάρος των Ανατολικών. Γιατί; Για να δημιουργήσουν συνθήκες συνενοχής και ταυτόχρονα για να μην συναντήσουν αντίδραση στον πλέον βασικό και βέβαια μυστικό τους σκοπό. Ποιος ήταν αυτός; Να "κατασπαράξουν" τα κράτη με καπιταλιστικούς όρους και άρα με την απόλυτη σκληρότητα και στη συνέχεια να παραδώσουν τα "κουφάρια" τους σε σταλινικούς ηγέτες. Γιατί; Για να τους ελέγχουν απόλυτα.

Αυτό έγινε σε όλα τα επίπεδα και εις βάρος όλων των λαών της πρώην Ανατολικής Ευρώπης. Οι Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τις πορτοκαλί "επαναστάσεις" όλων των πρώην κομμουνιστικών κρατών. Οι ίδιοι χρηματοδότησαν όλες τις αποσχιστικές "επαναστάσεις" όλων των σοβιετικών δημοκρατιών. Γιατί; Για τους λόγους που το κάνουν πάντα ...Για να δημιουργήσουν από το λούμπεν του Προλεταριάτου πιστούς δούλους. Ακόμα και ο μεθύστακας ο Γέλτσιν παρίστανε τον επαναστάτη. Η σημερινή υπόδικος Τιμοσένκο επίσης. Ενθαρρύνοντας τη διαφθορά μέσα σε όλα τα πρώην ανατολικά κράτη και βάζοντας τα δικά τους κομμουνιστικά κόμματα να πρωταγωνιστούν στην παρανομία, δημιούργησαν τους νεόπλουτους "καπιταλιστές" και αυτούς τους πλούσιους κακοποιούς στη συνέχεια τους έβαλαν στην εξουσία.


Με αυτούς συνεργάστηκαν. Με τους δικούς τους λούμπεν κομμουνιστές, που τους επέτρεψαν να γίνουν ατιμώρητα λούμπεν κακοποιοί, για να επανέλθουν στην εξουσία σαν πετυχημένοι καπιταλιστές. Αυτοί ήταν που επέτρεψαν τη λεηλασία των πάντων. Με αυτούς συνεργαζόταν ο Τσουμπάις και μετέτρεψε την πάμπλουτη Ρωσία σε μια έρημο ...Πραγματική έρημο, αν σκεφτεί κάποιος ότι η πρώην παραγωγική βιομηχανική Ρωσία κατέληξε να έχει πάνω από το 50% του ΑΕΠ από εξαγωγές πετρελαίου ...Απόλυτη έρημος, όμοια με αυτήν της Σαουδικής Αραβίας. Αυτήν τη λεηλατημένη Ρωσία την παρέδωσαν στον Πούτιν ...Τον χαφιέ Πούτιν ...Τον πράκτορα της KGB, ο οποίος παλεύει με τίγρεις, αλλά απέναντι στους Εβραίους είναι "γατάκι". Αυτόν ανέλαβαν να εμφανίσουν σαν "μεγάλο" Ρώσο τα αφεντικά των ΜΜΕ παγκοσμίως. Αυτοί τον κατασκεύασαν εκ του μηδενός. Είναι βέβαιο ότι ανά πάσα στιγμή τον εκβιάζουν με την απόλυτη καταστροφή.


Αυτοί οι Ρώσοι παρέδωσαν τον πλούτο της Ρωσίας στους Εβραίους. Λογικό είναι αυτό. Δική τους θεωρούσαν οι Εβραίοι τη Ρωσία και θα ήταν αδύνατον να δεχθούν κάποιους άλλους να επωφεληθούν στο πλιάτσικο. Εβραίοι είναι όλοι οι "φεουδάρχες", οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη ρωσική λεηλασία. Από τον Τσουμπάις μέχρι τον Αμπράμοβιτς και τον Χανταρκόφσκι. Οι Εβραίοι κράτησαν για λογαριασμό τους τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της πιο πλούσιας χώρας στον κόσμο και για τους υπόλοιπους δυτικούς το κέρδος ήταν ότι ξεφορτώνονταν αυτόν τον γίγαντα με τις απίστευτες πρώτες ύλες από αντίπαλο.


Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι επωφελήθηκαν από αυτό το "ξεφόρτωμα"; Κυρίως οι Γερμανοί ...Αυτοί, οι οποίοι προβλεπόταν στον σχεδιασμό να πρωταγωνιστούν εντός του Δυτικού Κόσμου ...Τα "υποζύγια" των Εβραίων. Με εξουδετερωμένη την επικίνδυνη "αρκούδα" της Σιβηρίας, θα μπορούσε και η μέχρι τώρα "ξεδοντιασμένη" Γερμανία να αρχίσει να "μπουσουλάει" σαν θηρίο. Αυτό το θηρίο όμως έπρεπε να το ελέγχουν απόλυτα. Αυτό ήταν απαραίτητο. Γιατί; Γιατί ο Δυτικός Κόσμος στον νέο παγκόσμιο σχεδιασμό θα γινόταν το ένα μέρος του διπόλου και αυτό θα το έλεγχαν μέσω Γερμανίας. Άρα έπρεπε να ελέγχουν απόλυτα την ίδια τη Γερμανία.


Πώς το κατάφεραν αυτό; Παγίδευσαν τους Γερμανούς. Έδωσαν στους Δυτικογερμανούς το "κόκαλο" της λεηλασίας της Δυτικής Γερμανίας και απέκτησαν το άλλοθι να αποζημιώσουν τους Ανατολικούς με πόστα εξουσίας. Έβαλαν τους Δυτικούς να λεηλατήσουν τους Ανατολικούς, αλλά την εξουσία της ενιαίας Γερμανίας την παρέδωσαν στους Ανατολικούς ...Στους σταλινικούς ...Στους σταλινικούς τύπου Μέρκελ. Γιατί; Για να τους ελέγχουν απόλυτα. Για να τους εκβιάζουν. Για να εκμεταλλευτούν και πάλι το λούμπεν στοιχείο της κοινωνίας. Οι χαφιέδες της Στάζι θα ήταν τα υπάκουα "σκυλάκια" των Εβραίων, ακόμα κι αν ήταν οι φοβεροί και τρομεροί Καγκελάριοι της Γερμανίας.


Αυτήν τη Γερμανία την ισχυροποίησαν τεχνητά με τα δικά τους χρήματα. Με δικά τους χρήματα της εξασφάλισαν την υπέρτατη ποιότητα τεχνογνωσίας και άρα την απόλυτη ανταγωνιστικότητα. Για ό,τι αισθάνεται περήφανος ο γερμανικός λαός σήμερα και κατηγορεί τους Έλληνες, απλά δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Οι Γερμανοί σε αυτήν την "έκρηξη" ανάπτυξης έβαλαν μόνον τις μπεζ κάλτσες τους. Για ό,τι είναι "περήφανη" σήμερα η Γερμανία, το χρωστάει στα χρήματα των Εβραίων. Τα πάντα είναι αγορασμένα με τα χρήματα της FED, τα οποία έφταναν στη Γερμανία με κοντέινερ. Λεηλάτησαν ολόκληρη την οικονομία των ΗΠΑ, προκειμένου να "γυαλίσουν" τη γερμανική παραγωγική "μηχανή".


Μόλις ισχυροποίησαν αυτήν τη Γερμανία, την "έστρεψαν" εναντίον της Ευρώπης ...Η γνωστή καλή "συνταγή". Με εξουδετερωμένη πλήρως τη Ρωσία, την έβαλαν να επιτεθεί και πάλι εναντίον της Ευρώπης. Πώς; Και πάλι εκμεταλλευόμενοι τις λούμπεν γνωριμίες τους. Με χαφιέδες, πράκτορες, διαφθορείς κλπ., "άλωσαν" ολόκληρη την Ευρώπη. Ελέγχοντας τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, στην κυριολεξία τα διέλυσαν. Με Χριστοφοράκους, Μαντέληδες και Σημίτηδες "κατέκτησαν" την Ελλάδα, χωρίς οι Έλληνες να καταλάβουν τι έγινε.


Έκαναν ό,τι έκαναν πάντα τα λούμπεν στοιχεία του εβραϊσμού. Κατέστρεψαν τα πάντα. Διέλυσαν τα εργοστάσια και κατέστρεψαν την κεφαλαιοκρατία, η οποία θα μπορούσε ν' αντισταθεί. Έστειλαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία. Στη συνέχεια, ως γνήσιοι απατεώνες, τους "μέθυσαν". Τους έδωσαν δάνεια, τους έβαλαν στο χρηματιστήριο, τους άλλαξαν τα πρότυπα και τους κατέστρεψαν. Πόρνες, τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές έγιναν οι "βασιλείς" στην πιο διάσημη δημοκρατία του Πλανήτη. Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα, το έκαναν παντού. Το έκαναν στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία κλπ.. Ο Πρόντι ή ο Μπαρόζο δεν διαφέρουν από τον προδότη Σημίτη. Γι' αυτό άλλωστε αποζημιώθηκαν με υψηλές θέσεις στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία.


Το ίδιο έκαναν και στις ΗΠΑ, όπου μέχρι τώρα τους "φιλοξενούσαν". Τις λεηλάτησαν στον απόλυτο βαθμό. Αλλάζοντας τον σχεδιασμό, άλλαξαν και την έδρα τους και τώρα επιχειρούν από τη Γερμανία. Τώρα οι ΗΠΑ τούς φαίνονται "περιφέρεια" και δεν τους βολεύουν γιατί τις φοβούνται. Γιατί; Γιατί χρησιμοποίησαν τους αμερικανικούς πόρους, για να "κατακτήσουν" την Ευρώπη. Οικειοποιήθηκαν τον αμερικανικό πλούτο, για να επιβάλουν τον πανάκριβο σχεδιασμό, ο οποίος απαιτούσε παγκόσμια διαφθορά. Λεηλάτησαν τις ΗΠΑ και τη λεία την έστειλαν στην Ευρώπη, για να στήσουν τη νέα "γερμανική" αυτοκρατορία. Με χρήματα των Αμερικανών πολιτών στήθηκε η σημερινή γερμανική παντοδυναμία στην παραγωγή. Με χρήματα των Αμερικανών πολιτών εξαγοράστηκε η τεχνογνωσία αιχμής, η οποία δίνει την στη γερμανική παραγωγή την απόλυτη υπεροχή.


Οι ΗΠΑ στην κυριολεξία "στύφτηκαν" σαν μια λεμονόκουπα από τους Εβραίους. Το πιο πλούσιο κράτος του κόσμου μέσα σε λίγες δεκαετίες έχει μετατραπεί σε ένα χρεοκοπημένο "Μπαγκλαντές". Με επίσημο χρέος κοντά στα 14,5 τρις δεν έχει ελπίδα ν' ανακάμψει ούτε σε έναν αιώνα. Λέμε για επίσημο, γιατί τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγικά, αν σκεφτεί κάποιος πόσα μπορεί να είναι "κρυμμένα" και δεν φαίνονται ...Αν σκεφτεί κάποιος ότι Εβραίοι ελέγχουν το σύνολο του χρηματοπιστωτικού τους συστήματος ...Αν σκεφτεί κάποιος ότι Εβραίοι ελέγχουν το σύνολο του νομισματικού τους συστήματος. Ένα χρέος, το οποίο θα μπορεί να μεγεθυνθεί απότομα στο σκάσιμο της οποιασδήποτε "φούσκας" αφορά την αμερικανική οικονομία. Ακόμα και η ανώτατη εκπαίδευση των ΗΠΑ είναι μια "φούσκα", η οποία μπορεί να σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή.


Αυτή η πολιτική της καμένης "γης", που ακολούθησαν οι Εβραίοι στη Δύση, μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση ...Στην κατάσταση εκείνη, όπου τα μεγάλα κράτη έχουν αποβιομηχανιστεί πλήρως, εκτός από τη Γερμανία, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ...Στην κατάσταση εκείνη, όπου όλοι οι λαοί είναι φτωχοί και άνεργοι και οι Γερμανοί "ευγνώμονες" στους Εβραίους, γιατί δεν έχουν την "τύχη" των υπολοίπων ...Στην κατάσταση εκείνη, όπου τα πάντα ξεκινάνε και καταλήγουν στα χέρια των ίδιων τοκογλύφων ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι χρηματοδοτούν τα κράτη, οδηγώντας τα σε αυτοκτονικές "σωτηρίες" και ταυτόχρονα "τζογάρουν" στην καταστροφή τους.   


Αυτός ο κόσμος όμως, όσο πονηρά κι αν έχει στηθεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνος του χωρίς κάποιο αντίπαλο δέος. Ποιο είναι αυτό; ...Μα φυσικά η Κίνα. Αρκεί να δει κάποιος τη συμπεριφορά των Εβραίων απέναντι στην Κίνα και θα καταλάβει ότι είναι δικό τους "δημιούργημα" ...Ένα τεχνητό "δημιούργημα" του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος. Είναι "δημιούργημα" όμοιο με τη Γερμανία. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος αυτό. Ας συγκρίνει τη συμπεριφορά των Εβραίων απέναντι στην Κίνα σε σχέση με την "αδερφή" της Σοβιετική Ένωση και βέβαια τα άλλα κομμουνιστικά κράτη και τα συμπεράσματα θα βγουν αυτόματα.


Τη Σοβιετική Ένωση τη διέλυσαν, χρηματοδοτώντας και ενισχύοντας όλες τις αποσχιστικές "επαναστάσεις". Την Κίνα την προστάτευσαν από την οποιαδήποτε διάσπαση, ενώ θα μπορούσαν να τη διαλύσουν, χρηματοδοτώντας Θιβετιανούς, Νεπαλέζους, Μαντζούριους, Μογγόλους, Ουιγούρους και πολλούς άλλους λαούς, οι οποίοι πραγματικά θέλουν να αποσχιστούν από την εξουσία του φασιστικού Πεκίνου. Η Κίνα, δηλαδή, δεν είναι τόσο ενιαία όσο φαίνεται. Είναι τόσο ενιαία όσο βολεύει τους Εβραίους.


Την ανάλογη "διπλή" συμπεριφορά είχαν και σε άλλα θέματα. Την τεχνογνωσία της Σοβιετικής Ένωσης τη λεηλάτησαν και την αφαίρεσαν από τους κατόχους της για να τους εξασθενίσουν, ενώ στην Κίνα έκαναν τα ακριβώς αντίθετα. Τα εργοστάσια της Σοβιετικής Ένωσης τα αγόραζαν και τα έκλειναν το ένα μετά το άλλο, ενώ στην Κίνα έχτιζαν με δικά τους χρήματα το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο. Το πανάκριβο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της Σοβιετικής Ένωσης το βύθισαν στην ανεργία και τον αλκοολισμό. Στην Κίνα έκαναν το ακριβώς αντίθετο. Πήραν φτηνό και ανεκπαίδευτο ανθρώπινο δυναμικό από τα χωράφια και με δικά τους χρήματα το εκπαίδευσαν στην υψηλή τεχνολογία.


Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης τραγικό ...Μια Σοβιετική Ένωση, που έστηνε δορυφορικούς σταθμούς στο Διάστημα, την κατάντησαν να μην κατασκευάζει ούτε ποδήλατα. Αντίθετα σε μια Κίνα, όπου ο πρωτόγονος κομμουνισμός της έχει κάνει "πόλεμο" ακόμα και με τα σπουργίτια, έδωσαν τεχνογνωσία αιχμής, που της επιτρέπει πλέον να έχει και διαστημικές φιλοδοξίες. Η Κίνα, η οποία λίγα χρόνια πριν έφτιαχνε με λάσπη κάμινους για χάλυβα μέσα στα χωράφια, φτιάχνει σήμερα πυρηνικά αεροπλανοφόρα. Πού τη βρήκε αυτήν την τεχνογνωσία; Κάποιος της την έδωσε. Αυτοί είναι οι "επενδυτές" Εβραίοι.


Την ίδια προστασία των Εβραίων απολαμβάνει η Κίνα και στο επίπεδο της εσωτερικής της λειτουργίας. Την επίσημη κομμουνιστική ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης τη γκρέμισαν, χρηματοδοτώντας "πορτοκαλί" επαναστάσεις. Την επίσημη κομμουνιστική ηγεσία της Κίνας δεν την άγγιξαν ποτέ. Ποτέ δεν καταγγέλθηκε για κανένα έγκλημά της, παρά το γεγονός ότι τέτοια έχει άπειρα. Στη Σοβιετική Ένωση πρόβαλαν σε παγκόσμιο επίπεδο ως επαναστάτες καραγκιόζηδες τύπου Γέλτσιν την ίδια στιγμή που πραγματικοί αγωνιστές στην Κίνα βρίσκονται στη φυλακή ή εκτελούνται. Το κομμουνιστικό της κόμμα ποτέ δεν καταγγέλθηκε για φασιστικές πρακτικές. Ο μονοκομματισμός της ποτέ δεν καταγγέλθηκε ως έλλειμμα δημοκρατίας. Ενώ όλα τα κομμουνιστικά κράτη τα απειλούν με τις επενδύσεις, προκειμένου να "εκδημοκρατιστούν", στην Κίνα κάνουν τα αντίθετα.


Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι η ισχύς της Κίνας είναι απολύτως τεχνητή. Στην πραγματικότητα η δήθεν πανίσχυρη οικονομικά Κίνα είναι ένα "σκιάχτρο" των Εβραίων ...Ένα φόβητρο, το οποίο υπάρχει, απλά γιατί οι χριστιανικοί λαοί είναι κορόιδα ...Τόσο κορόιδα, που κάθονται και υποφέρουν εξαιτίας των Κινέζων, επειδή τους δουλεύουν οι Εβραίοι. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτό είναι η πραγματικότητα. Σε μια εποχή όπου η Κίνα στην κυριολεξία τρώει "ψωμί" εξαιτίας της Δύσης και της Δημοκρατίας, δεν βρέθηκε ούτε ένας να την καταγγείλει για τον φασισμό της και να την απειλήσει με εμπορικούς ή άλλους αποκλεισμούς. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί για την Κίνα.


...Δεν υπάρχουν, παρ' όλο που αυτοί οι αποκλεισμοί όχι μόνον συνάδουν με τις δημοκρατικές ευαισθησίες των λαών της Δύσης, αλλά συμφέρουν και οικονομικά τους χριστιανούς. Ακόμα δηλαδή και εκ του πονηρού να το σκεφτεί κανείς, θα έπρεπε να απειλείται η κινεζική ηγεσία με αποκλεισμούς, σε περιπτώσεις που δεν έκανε δημοκρατικά "ανοίγματα" στην κοινωνία της. Με τις "πλάτες" όμως των Εβραίων δεν αλλάζει συμπεριφορά, γιατί αυτό συμφέρει το λούμπεν των τραπεζιτών, οι οποίοι μισούν τους Δυτικούς βιομηχάνους και βέβαια τους χριστιανικούς λαούς.


Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Η Κίνα με χριστιανική τεχνογνωσία μπαίνει στη χριστιανική αγορά και στην κυριολεξία τη μονοπωλεί εις βάρος όλων των παραγόντων της οικονομίας της. Νικάει χωρίς αντίσταση τους απροστάτευτους κεφαλαιοκράτες της, αλλά ταυτόχρονα βυθίζει στη φτώχεια και το Προλεταριάτο της. Κονομάει εις βάρος όλων των χριστιανών, τους οποίους μετατρέπει σε φτωχούς ανέργους, εφόσον εξαιτίας της κλείνουν τα χριστιανικά εργοστάσια. Μια κατάσταση από την οποία δεν θα απαλλαγούμε εύκολα, αν αναλογιστεί κάποιος τις συνέπειες της πρόσφατης συμφωνίας μαμούθ της Ρωσίας με την Κίνα.


Με τα χριστιανικά πετρέλαια της Ρωσίας θα εξασφαλίζει η Κίνα τη μελλοντική ανταγωνιστικότητά της εις βάρος των χριστιανών. Ποιοι ελέγχουν τη συμπεριφορά, αλλά και τις πετρελαιοπηγές της Ρωσίας; Οι Εβραίοι. Άρα αυτοί αποφάσισαν να δώσουν μονιμότητα στην ισχύ της Κίνας. Κάπως έτσι θα λειτουργεί το δίπολο των γιγάντων της παραγωγής και στη μέση θα υπάρχει το πετρέλαιο. Δύο "θηρία" θα κάθονται απέναντι από δύο "ποτίστρες". Τις πετρελαιοπαραγωγές "ποτίστρες", που έχει ανάγκη η παραγωγή και οι οποίες είναι η Ρωσία και η Μέση Ανατολή. Για τον έλεγχό τους δήθεν θα συγκρούονται τα "θηρία" και θα τις καθηλώνουν καί τις δύο στην υπανάπτυξη. Αυτό είναι το μέλλον, το οποίο προβλέπεται για τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή.


Αυτήν την τεχνητά ισχυρή Κίνα οι Εβραίοι όχι μόνον θα την ελέγχουν απόλυτα, αλλά και θα την "αρμέγουν" απόλυτα. Θα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοί της στον ίδιο βαθμό που ελέγχουν και τη Δύση. Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Μέσω του εκβιασμού. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να εκβιάζουν την ηγεσία της. Η φασιστική ηγεσία, η οποία καθημερινά εγκληματεί εις βάρος του κινεζικού λαού, μπορεί ανά πάσα στιγμή να "καταγγελθεί" ως τέτοια από τα εβραϊκά ΜΜΕ. Η ηγεσία, που καταπατά διαρκώς τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να απειληθεί με παραπομπή σε κάποιο διεθνές δικαστήριο ...Μπορεί ανά πάσα στιγμή να απειληθεί με αποσχιστικές ή κοινωνικές επαναστάσεις, οι οποίες θα απολαύσουν τη "συμπαράσταση" της παγκόσμιας κοινής γνώμης.


Η κομμουνιστική ηγεσία της Κίνας είναι τόσο βρόμικη και φασιστική, που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με ανατροπή. Αυτό το ενδεχόμενο το γνωρίζει και γι' αυτόν τον λόγο ανέχεται τον εβραϊκό έλεγχο. Τον αποδέχεται, όχι απλά χωρίς διαμαρτυρίες, αλλά με ενθουσιασμό, γιατί γνωρίζει ότι χωρίς αυτούς ήδη θα είχε την τύχη του καθεστώτος του Τσαουσέσκου. Χάρη τής κάνουν οι Εβραίοι, που την αφήνουν και μόνον να υπάρχει. Πόσο μάλλον που την αφήνουν όχι μόνο να εξουσιάζει, αλλά και να πλουτίζει. Ούτε που τα φαντάζονταν αυτά τα μεγαλεία τα αστοιχείωτα, απολίτιστα και δολοφονικά λούμπεν στοιχεία του κινεζικού Προλεταριάτου ...Του πιο υποβαθμισμένου Προλεταριάτου του συνόλου του Ανατολικού Μπλοκ. Ούτε στον ύπνο τους δεν φαντάζονταν ότι θα τους υποδεχόταν ο πολιτισμένος κόσμος σαν πολιτισμένους και τους ίδιους.


Από εκεί και πέρα το "άρμεγμά" της Κίνας είναι εύκολο για τους Εβραίους. Δισεκατομμύρια Κινέζων εργάζονται σκληρά για ένα πιάτο ρύζι και οι Εβραίοι τούς παίρνουν τα κέρδη με τα φορτηγά. Ένα-ένα μαζεύουν οι Κινέζοι τα δολάρια από την παγκόσμια αγορά και τους τα αρπάζουν οι Εβραίοι σε δισεκατομμύρια. Πώς; Οι Εβραίοι τραπεζίτες βάζουν τους Κινέζους ηγέτες να αγοράζουν τα ομόλογα και άρα τα χρέη των Δυτικών. Σε ποιους χρωστάνε οι Δυτικοί; Στους Εβραίους. Ποιους πληρώνουν οι Κινέζοι, όταν αγοράζουν αυτά τα χρέη; Τους Εβραίους. Πού πηγαίνουν τα κέρδη της δήθεν υπερδύναμης της Κίνας; Στις τσέπες των Εβραίων. Με αυτόν τον τρόπο "δένουν" το δίπολο με σχέση απόλυτης αλληλεξάρτησης. Το ενώνουν σε έναν "χορό" "θανάτου", που δεν επιτρέπει σε κανέναν από τους δύο να είναι ανυπάκουος στους Εβραίους.


Απλά πράγματα. Γι' αυτούς τους λόγους η Κίνα επιλέχθηκε από τους Εβραίους να αποτελεί το αντίπαλο δέος για τη Δύση. Όχι μόνον γιατί τους συμφέρει και μπορούν να την ελέγχουν απόλυτα, αλλά και γιατί μπορεί να σταθεί ως τέτοιο. Είναι άριστο αντίπαλο δέος κατ
αρχήν για τεχνικούς λόγους. Είναι τέλεια επιλογή, γιατί απλούστατα δεν ανήκει στη λευκή φυλή. Είναι μια άλλη ανθρώπινη φυλή και μπορεί να ενεργοποιήσει τα ένστικτα επιβίωσης των λαών της Δύσης ...Των λαών εκείνων, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια φυλή με τους Εβραίους και θα μπορούσαν κάτω από έντονη πίεση να τους δουν μέχρι και σαν προστάτες τους. Επιπλέον μπορεί να σταθεί ως αντίπαλο δέος και λόγω μεγέθους, γιατί έχει τα απαραίτητα αριθμητικά προσόντα.
   
Με βάση τα όσα περιγράψαμε ο αναγνώστης πρέπει να "καταλαβαίνει" καλύτερα αυτά τα οποία βλέπει σήμερα στο παγκόσμιο "κάδρο". Βλέπει ήδη το νέο δίπολο της τρίτης χιλιετίας. Βλέπει μια σταλινική και άρα απάνθρωπα φασιστική Κίνα με την κλεμμένη και τρομερή χριστιανική τεχνογνωσία να λειτουργεί ως φόβητρο, αλλά και ως ανταγωνιστής της χριστιανικής αυτοκρατορίας του 4ου Ράιχ. Βερολίνο και Πεκίνο θα ελέγχουν τις αυτοκρατορίες τους εύκολα με βάση τον σχεδιασμό. Κίνα και Γερμανία θα αποτελούν τους παραγωγικούς "πυρήνες" αυτών των αυτοκρατοριών. Ήδη αυτά τα δύο κράτη είναι μακράν οι πιο παραγωγικές και εξαγωγικές δυνάμεις του κόσμου.


Αυτό το δίπολο ήταν το ζητούμενο για τους Εβραίους. Γιατί; Γιατί είναι απόλυτα ελεγχόμενο από τους ίδιους. Ως τραπεζίτες ελέγχουν απόλυτα δύο συστήματα, τα οποία κυβερνώνται από υπαλλήλους σταλινικούς ...Το σταλινικό "υβρίδιο" της "δημοκρατικής" Κίνας και το δημοκρατικό "υβρίδιο" της "σταλινικής" Δύσης. Δύο διαφορετικά υβρίδια, τα οποία όμως λειτουργούν με την ίδια απόλυτη ιδεολογία ...Την ιδεολογία του σταλινικού μονεταρισμού ...Την καπιταλιστική ιδεολογία, που δίνει την απόλυτη κυριαρχία στο τραπεζικό σύστημα ...Την ιδεολογία εκείνη, η οποία μπορεί να επιβάλει μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες προπαγάνδας, χρήματος και σκανδαλολογίας "στημένες" σταλινικές ηγεσίες ...Ηγεσίες, οι οποίες παρήχθησαν και ευνοούν την παντοκρατορία του τραπεζικού συστήματος ...Η απόλυτη νίκη του λούμπεν της κεφαλαιοκρατίας σε συνεργασία με το λούμπεν του Προλεταριάτου.


Ελέγχοντας οι Εβραίοι τόσο το τραπεζικό δεδομένο όσο και τα παγκόσμια ΜΜΕ, φιλοδοξούν να ελέγχουν τα πάντα. Απλά πράγματα. Όσοι ηγέτες δεν τους είναι αρεστοί, θα καταστρέφονται. Όσοι ηγέτες δεν είναι σταλινικοί, όπως η Μέρκελ, ο Ζιαμπάο, ο Πούτιν κλπ., θα είναι είτε Εβραίοι, όπως ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή ο Μιλιμπαν, είτε απλά λούμπεν στοιχεία, όπως ο Μπερλουσκόνι, ο Θαπατέρο, ο Κόουεν κλπ.. Απλά πράγματα. Ψέματα, που δίνουν νίκες σε εκλογές, θα λένε μόνον οι δικοί τους άνθρωποι ...Μόνον οι επιλεγμένοι "Παπανδρέου".


Όλοι οι υπόλοιποι θα καταγγέλλονται για τα ψεύδη τους από τα διεθνή ΜΜΕ ή τα ευρωπαϊκά Διευθυντήρια. Μόνον οι δικοί τους άνθρωποι θα είναι "ηθικοί", ακόμα κι αν κινούνται στα απόλυτα "σκατά", όπως συνέβη με τον Στρος Καν ή τον Ζακ Λαγκ. Οι υπόλοιποι θα καταστρέφονται πριν καν αρχίσουν να απειλούν, όπως ο Ντε Βιλπέν ή ο Λικ Φερί. Μόνον οι δικοί τους άνθρωποι, όπως είναι ο Σαρκοζί, θα "τρέχουν" αντίπαλοι με "κουτσάλογα" και θα νικάνε εκ του ασφαλούς ...Μόνον αυτός δικαιούται να "τρέχει" δίπλα στην "κουτσή" Ομπρι, την "παράλυτη" Σεγκολέν και την "κουλή" Λεπέν. Τόσο "ατάλαντες" γυναίκες είχε να "δει" η Γαλλία στην κορυφή της κοινωνικής της πυραμίδας από την εποχή της Αντουανέτας. Τόσο κοντό "γίγαντα" είχε να δει η Γαλλία από την εποχή του νάνου Ναπολέοντα.


Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι όλοι αυτοί οι "κατασκευασμένοι" από τα εβραϊκά ΜΜΕ "ηγέτες" έχουν επιλεγεί, ώστε να τους εξυπηρετήσουν στον σχεδιασμό τους ...Έναν σχεδιασμό, ο οποίος έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία. Τώρα βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο του όλου εγχειρήματος. Γιατί; Γιατί τώρα θα επιχειρήσουν να φερθούν πραγματικά αυτοκρατορικά. Θα πρέπει να "κατακτήσουν" πραγματικά και όχι απλά να ελέγξουν απόλυτα τη Δύση. Θα πρέπει να αποκτήσουν την "ιδιοκτησία" της, γιατί μόνον σε αυτήν την περίπτωση ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της παγκόσμιας κυριαρχίας. Η κυριαρχία συνδέεται με την έννοια της ιδιοκτησίας και άρα είναι αναγκασμένοι οι Εβραίοι να κάνουν το τελευταίο δύσκολο βήμα "πάνω" από ένα "κοινό" εξοργισμένο, που, αν πέσουν, θα τους "κατασπαράξει".


Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Τώρα θα φανεί αν είναι πραγματικά έτοιμοι και ικανοί να στήσουν τα πραγματικά θεμέλια της αυτοκρατορίας τους στη Δύση. Μέχρι τώρα τη Δύση την έλεγχαν με τις τοκογλυφικές πονηριές και τις χρηματοδοτήσεις. Στην πραγματικότητα όμως το κεφάλαιό της δεν τους ανήκε. Αυτό το κεφάλαιο τώρα διεκδικούν. Αρκεί μία αντίδραση των λαών στους υπερεθνικούς σχεδιασμούς όλων των τύπων και ο σχεδιασμός σχεδόν ακυρώνεται. Όλα αυτά, τα οποία βλέπουμε δηλαδή με τις απειλές εναντίον των λαών για "ιδιωτικοποιήσεις" ή "περικοπές" δαπανών, έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο. Ο στόχος είναι να μπορέσουν οι Εβραίοι να "εδραιώσουν" την παρουσία τους και την κυριαρχία τους στο σύνολο του δυτικού κόσμου.


Στην πραγματικότητα τώρα είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ, γιατί πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα εις βάρος των λαών και φοβούνται τις αντιδράσεις αυτών. Γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις; Γιατί θέλουν ν' αρπάξουν τις υποδομές τους. Αυτό τους είναι απαραίτητο γιατί δύο πολύ βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι τα χρήματα που έχουν στα χέρια τους μπορούν ανά πάσα στιγμή να μετατραπούν σε άχρηστα "κομφετί". Μια οικονομική κρίση ή μια κρίση αναρχίας στη Δύση μπορεί να τους βγάλει από το παιχνίδι. Ο δεύτερος είναι ότι, μετουσιώνοντας αυτά τα χρήματα σε υποδομές, μπορούν να γίνουν οι παντοτινοί και απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού της οικονομίας. Δεν θα είναι μόνο αυτοί, που, ως τραπεζίτες, χρηματοδοτούν βιομηχάνους. Θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα τους προσφέρουν ενέργεια, νερό, τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια και ό,τι χρειάζεται η παραγωγή για να υπάρξει, αλλά και να διακινηθεί στην αγορά.


Όταν, δηλαδή, το δίπολο μεταξύ Δύσης και Κίνας θα πρέπει πραγματικά να λειτουργήσει
και άρα να επιστρέψει ένα μέρος της παραγωγής και στη Δύση θα πρέπει οι Εβραίοι να μπορούν να ελέγχουν αυτήν την παραγωγή ως αυτοκράτορες από "ψηλά" και άρα ως κυρίαρχοι. Το σημερινό στάδιο δηλαδή της αποβιομηχάνισης της Δύσης είναι απλά ένα ενδιάμεσο στάδιο, που οδηγεί σε αλλαγή σχεδιασμού. Δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν μια Δύση με επιδόματα ανεργίας. Είναι θέμα χρόνου, δηλαδή, να γυρίσει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σ' αυτήν. Θέμα μιας απόφασης είναι να ξαναδημιουργηθούν μέσα σε λίγες ημέρες εκατομμύρια θέσεων εργασίας στη Δύση. Αυτήν την απόφαση όμως δεν την παίρνουν οι Εβραίοι για όσο διάστημα δεν έχουν αποκτήσει την ιδιοκτησία των υποδομών της Δύσης.

Απλά πράγματα. Δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν βιομήχανοι. Τους ενδιαφέρει να γίνουν αφεντικά των βιομηχάνων. Τους ενδιαφέρουν μόνον οι υποδομές, οι οποίες επιτρέπουν στους βιομηχάνους να παράγουν και να είναι ανταγωνιστικοί. Βοηθώντας τους βιομηχάνους, βοηθάνε και το Προλεταριάτο και με αυτόν τον τρόπο αποκτούν ερείσματα μέσα στη Δυτική κοινωνία ...Πανίσχυρα ερείσματα, που δεν θα επιτρέπουν την ανατροπή τους. Δεν μπορείς να ανατρέψεις κάποιους, οι οποίοι εξυπηρετούν τους βιομηχάνους και οι εργάτες θα τους ευγνωμονούν, εφόσον θα νομίζουν ότι χάρη σ' αυτούς ανταγωνίζονται τους Κινέζους.


Η ιδιοκτησία των υποδομών της Δύσης θα τους δώσει την απόλυτη κυριαρχία. Με την ιδιοκτησία των υποδομών θα ελέγχουν απόλυτα τους λαούς της. Μόνον στη Δύση έχουν αυτήν την ανάγκη. Στην Κίνα, για παράδειγμα, δεν έχουν ανάγκη την ιδιοκτησία των υποδομών της, γιατί δεν φοβούνται τους λαούς της. Εκεί είναι ιδιοκτήτες του ίδιου του κόμματος που κυβερνά μονοπωλιακά και απόλυτα και το οποίο στην πραγματικότητα είναι ο ιδιοκτήτης όλων των υποδομών. Τους συμφέρει λοιπόν εκεί το κόμμα να έχει την ιδιοκτησία των υποδομών, για να είναι πάντα ισχυρό και να μπορεί καταπιέζει τους λαούς. Από τη στιγμή λοιπόν που οι ίδιοι προστατεύουν τον μονοκομματισμό της Κίνας, μπορούν να την ελέγχουν απόλυτα. Το πρόβλημα είναι η Δύση. Το πρόβλημα είναι οι ιστορικοί λαοί της Δύσης. Οι λαοί που έχουν "μνήμες" και δεν θα αποδεχθούν εύκολα να γίνουν υποζύγια των Εβραίων, όπως οι Γερμανοί.


Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη εποχή γι' αυτούς, γιατί στην κυριολεξία βρίσκονται στον "αέρα". Βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση του σχεδίου, που προϋποθέτει άλμα. Ως γνήσιοι τοκογλύφοι κρύβονται πίσω από χρέη και απειλές, αλλά γνωρίζουν τα ρίσκα αυτής της δουλειάς. Γνωρίζουν ότι είναι αδύναμοι σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη αντίδραση. Αν κάποιος λαός τούς αρνηθεί να ξεπληρώσει τα χρέη, παραδίδοντάς τους σαν "αντιπαροχή" το εθνικό του κεφάλαιο, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γι' αυτούς. Αν οι λαοί αρχίσουν να εμποδίζουν τις τράπεζες των Εβραίων να αρπάζουν τις υποδομές τους, τότε όλος το "κόπος" τους έγινε τζάμπα. Αν κάποιος λαός αρνηθεί να του παραδώσει τα δίκτυά του
τα οδικά, τα τηλεπικοινωνιακά, τα ύδρευσης κλπ.--, είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς.

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι αυτήν τη στιγμή κάνουν ένα "άλμα" χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Αν "πέσουν", θα τους κατασπαράξουν οι λαοί ...Οι λαοί, που τώρα πλέον γνωρίζουν ονομαστικά ποιοι είναι τα καθάρματα που ευθύνονται για τη φτώχεια τους ...Οι λαοί,  που γνωρίζουν πλέον ποιοι κλέφτες ιδιώτες θέλουν να τους αρπάξουν τις πατρίδες τους. Ρότσιλντ, Ρόκφελερ, Μπενράνκε, Τρισέ, Σόρος, Γκρίνσπαν, Μπάφετ είναι πολύ "Εβραίοι", για να περάσουν πλέον απαρατήρητοι. Έχουν ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα με όλους τους λαούς και αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι ακόμα πιο επικίνδυνο, αν σκεφτεί κάποιος ότι ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκονται καί οι Βρετανοί καί οι Αμερικανοί, που εξαιτίας τους κατάντησαν από αυτοκράτορες ζητιάνοι.


Όλα αυτά τα λούμπεν στοιχεία παίζουν σήμερα το καλό τους το "χαρτί". Αν χάσουν την "παρτίδα", χάθηκαν μαζί της. Μαζί μ' αυτούς και οι Γερμανοί ...Το χριστιανικό έθνος, που έγινε λούμπεν, για αποσπάσει μερικά "ψίχουλα" από την επιτυχία των Εβραίων ...Το λούμπεν έθνος, που πρόδωσε τα υπόλοιπα χριστιανικά έθνη. Προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν ελπίδες να την κερδίσουν. Αυτό βλέπουμε σήμερα. Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία του λούμπεν της ανθρωπότητας ...Του λούμπεν, που δεν έχει καμία ηθική αναστολή να κάνει το οποιοδήποτε έγκλημα εις βάρος όποιου θεωρεί ότι απειλεί τα σχέδιά του. Αυτό το λούμπεν έθνος των Εβραίων λυσσομανά γύρω από την Ελλάδα σήμερα. Έχει τους λόγους του να λυσσομανά. Λόγους καί ιστορικούς αλλά καί πρακτικούς. Ιστορικούς λόγους έχει, γιατί οι Έλληνες είναι οι επίσημοι εθνικοί εχθροί των Εβραίων. Πρακτικούς λόγους έχει, γιατί οι Έλληνες, ακόμα κι αν δεν ήταν εχθροί τους, με αυτά που κάνουν θα γίνονταν. Οι Έλληνες από καταβολής τους είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των λούμπεν όλων των ειδών.


Ο μεγαλύτερος εχθρός των "βόθρων" είναι ο λαός, ο οποίος μπορεί να καθαρίσει τους κόπρους των όποιων "Αυγείων" αυτού του κόσμου. Ο μεγαλύτερος εχθρός αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι το "φως" και τέτοιο φως είναι οι Έλληνες ...Οι Έλληνες, οι οποίοι μισούν τα ολοκληρωτικά συστήματα και άρα και το πιο ισχυρό σύστημα του λούμπεν Προλεταριάτου, που είναι ο κομμουνισμός ...Οι Έλληνες, οι οποίοι μισούν την τοκογλυφία και άρα το πιο ισχυρό όπλο της λούμπεν κεφαλαιοκρατίας. Αυτούς μισούν όλοι αυτοί και γι' αυτό έχουν συγκεντρωθεί όλοι γύρω από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα γίνει η "μητέρα όλων των μαχών". Στην Ελλάδα θα συγκρουστεί το φως με το σκότος με έπαθλο την απόλυτη κυριαρχία.


Όποιος χάσει χάθηκε για πάντα και ο ελληνισμός ...ποτέ δεν πεθαίνει. Θέμα χρόνου είναι να δούμε τους σημερινούς πανίσχυρους και πάμπλουτους Εβραίους σε μια κατάσταση όμοια μ' αυτήν που βίωσε ο Στρος Καν. Εικόνα από το "μέλλον" ήταν αυτή, που μας έδωσαν οι Αμερικανοί. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τους δούμε να σέρνονται, για να δώσουν εξηγήσεις για εγκλήματα πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οι Εβραίοι κινδυνεύουν να πέσουν θύματα της υπέρτατης εβραϊκής κατάρας ...Να τα χάσουν ΟΛΑ, αφού τα έχουν αποκτήσει ΟΛΑ. Το λούμπεν του βόθρου, που με δόλιες μεθόδους ανέβηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κοινωνίας, κινδυνεύει να κάνει από εκεί "ψηλά" τη μεγαλύτερη "βουτιά" στην ιστορία του κόσμου.


Υ.Γ. 1

Μετά από όλα αυτά που γράψαμε, μας γεννάται μια εύλογη απορία. Μέσα σε μια τόσο ρευστή και απρόβλεπτη παγκόσμια κατάσταση, πώς κάποιοι τόλμησαν να μας προδώσουν τόσο εύκολα και τόσο απόλυτα; Οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας, που σήμερα τολμάνε και μας ξεπουλάνε, έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποτύχουν οι προστάτες τους; Να το σκεφτούν έστω ως μια πιθανότητα. Πώς πόνταραν το μέλλον τους σε ένα και μόνον ενδεχόμενο; Πώς τόλμησαν και έβαλαν όλες τις προσωπικές τους "μάρκες" σε ένα "νούμερο"; Πώς ρίσκαραν με τόση μεγάλη ευκολία το μέλλον το δικό τους, των οικογενειών τους ή των παιδιών τους; Ναρκωτικά τούς δίνουν στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ; Πού θα πάνε να κρυφτούν από τους Έλληνες, αν οι Εβραίοι προστάτες τους αποτύχουν στο "άλμα" τους; Άνθρωποι, δηλαδή, όπως ο Παπανδρέου ή ο Παπακωνσταντίνου, πόσο "μεγάλο" φαντάζονται αυτόν τον Πλανήτη;


Υ.Γ. 2


Τώρα μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει και τον λόγο που σε αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία για τον ελληνικό λαό δεν πρωταγωνιστούν μαζικά οι φοιτητικές οργανώσεις και τα Πανεπιστήμια ...Οι κατ
εξοχήν λούμπεν του Προλεταριάτου. Δεν παίρνουν μέρος, γιατί διαπραγματεύονται. Τι θα πάρουν οι ίδιοι από την Νέα Τάξη τούς ενδιαφέρει να μάθουν και όχι τι θα πάρει η Νέα Τάξη από την Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έχουν πάρει "φωτιά" τα Πανεπιστήμια. Γι' αυτόν τον λόγο σε μια εποχή, που έχουν βγει και οι γριές στον "δρόμο" του αγώνα, οι επαγγελματίες αγωνιστές κάνουν τα κορόιδα. Αυτοί παίρνουν μέρος μόνον στους αγώνες όπου έχουν ατομικό ή ταξικό χαρτζιλίκι ...Σε αγώνες που οι πέτρες και οι μολότοφ δίνουν άμεσα βολέματα. Αν τους είχαν υποσχεθεί κάποιες μυστικές υπηρεσίες καριέρα και κέρδη "Δαμανάκη",, θα είχαμε νέα "Πολυτεχνεία". Μόνον με χρήματα ακολουθούν υποδείξεις. Μόνον αν πληρώνεις μπορείς να τους πεις: ..."Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος".ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Back to content | Back to main menu