Κορυφή σελίδας
Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης

9 Ιουλίου 2013

..."Εμείς θα αναστήσουμε μια πατρίδα, που κεφάλι θα έχει τον Χριστό και όχι ανθρώπους". Εκ των υστέρων βλέπουμε ότι "καλά" τα κατάφεραν. Ούτε στο περίπου τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, όπως τα ονειρεύονταν. Ανάστησαν ένα "μαγαζί", που κεφάλι έχει τους Προτεστάντες και όχι Έλληνες ...Δυστυχώς. Τους Έλληνες, από κορυφαίους παράγοντες στον κόσμο, τους έκαναν τον τελευταίο τροχό της άμαξας ...Μας μαλώνει το κουτορνίθι ο Τόμσεν και η χαφιές η Μέρκελ ...Μας κάνει καψόνια ένας σακάτης ...Έχουμε σκιώδη "βασιλιά" έναν ελεεινό λογιστή σαν τον Ράιχενμπαχ. Εμείς δεν κατηγορούμε ούτε τον Κολοκοτρώνη ούτε τον Καραϊσκάκη ούτε τον Μακρυγιάννη ...Η ιστορία τούς κατηγορεί ...Το έργο, το οποίο τελικά άφησαν πίσω τους, είναι αυτό που τους καταδικάζει. Δεν τους κατηγορούμε απαραίτητα για προδοσία. Να συμφωνήσουμε ότι ήταν τίμιοι άνθρωποι ...Όμως, αυτό από μόνο του δεν φτάνει ...Πολλές φορές η άγνοια είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την προδοσία.

Με την προδοσία μπορείς να χαρίσεις ένα αεροπλάνο σε ξένους, για να εκμεταλλεύονται τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του. Με την άγνοια μπορείς να το ρίξεις στη θάλασσα και να τους σκοτώσεις όλους. Η άγνοια των αγράμματων επαναστατών γι' αυτόν τον λόγο τρόμαξε ολόκληρη τη ρωμιοσύνη, όταν εκδηλώθηκε η ελληνική επανάσταση. Με αυτήν την επανάσταση διέλυσαν μια ονειρεμένη κατάσταση αιώνων. Ρωμιοί έκαναν μόνοι τους τόσο κακό στη ρωμιοσύνη, όσο δεν κατάφεραν όλοι μαζί οι εχθροί της. Αυτοί έγιναν η αιτία να ακυρωθεί το έργο του Αλεξάνδρου στην Ανατολή ...Το "νέφος" συμπυκνώθηκε πάνω από την Ελλάδα και εξαιτίας των καταστροφών έπεσε σαν ματωμένες "σταγόνες".

Η "ερημοποίηση" της Ανατολής.

Την ώρα που οι Προτεστάντες "ρύθμιζαν" το εσωτερικό του χριστιανικού κόσμου, δεν παρέλειπαν να κάνουν κάτι ανάλογο και για το Ισλάμ. Έχοντας προηγουμένως "ξεδοντιάσει" το Ισλάμ, ήταν εύκολο να παίξουν τα παιχνίδια τους. Από τη στιγμή που οι κεμαλιστές, οι βενιζελικοί και οι Εβραίοι πρόδωσαν τους Ρωμιούς της καταρρέουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δεν υπήρχε αντίσταση στους χώρους του Ισλάμ. Εξουδετερώθηκαν όλοι οι Ρωμιοί, είτε αυτοί ήταν χριστιανοί είτε εξισλαμισθέντες Οθωμανοί.

Εξουδετερώνοντας αυτούς, στην πραγματικότητα εξουδετέρωσαν τη δύναμη των χωρών της Μέσης Ανατολής ...Πήραν τη "δροσιά" της ισλαμικής γης ...Έδιωξαν το "νέφος", το οποίο δημιουργούσε το "μικροκλίμα" της περιοχής. Όμως, όταν φεύγει η "δροσιά", ακολουθεί η ερημοποίηση ...Αυτό και έγινε. Με την εξαφάνιση των Ρωμιών άρχισε το Ισλάμ να "αγριεύει" ...Να πηγαίνει σε μορφές λειτουργίας, τις οποίες ποτέ άλλοτε δεν είχε δει. Τα "ερπετά" της ερήμου άρχισαν να κυριεύουν το πάλαι ποτέ αναπτυγμένο Ισλάμ ...Τα "ερπετά", τα οποία φρόντισαν οι Προτεστάντες να τα κάνουν πάμπλουτα, εφόσον τους αναγνώρισαν ως βασικούς προμηθευτές πετρελαίου της Δύσης.

Όπως θα αποδειχθεί —και μάλιστα πολύ σύντομα— το παιχνίδι με το πετρέλαιο ήταν απολύτως "στημένο" από την αρχή. Οι Προτεστάντες εμφάνιζαν τα παγκόσμια κοιτάσματα πετρελαίου περιορισμένα, για να τρομοκρατούν τους ανεπτυγμένους λαούς και να τους αποσπούν τεράστια ποσά για την κάλυψη των αναγκών τους, αλλά ταυτόχρονα αυτά τα κοιτάσματα φρόντιζαν να είναι εκείνα, τα οποία τους βόλευαν στον ιμπεριαλισμό τους. Με τον πλούτο των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της Αραβίας στην πραγματικότητα έλεγχαν ολόκληρο το Ισλάμ.

Σε αυτήν την περίπτωση είχαν καί την πίτα ολόκληρη καί τον σκύλο χορτάτο. Τα κοιτάσματα εμφανίζονταν περιορισμένα και άρα πανάκριβα και ταυτόχρονα βρίσκονταν στα χέρια εκείνων που τους βόλευαν. Το αποτέλεσμα ήταν να ελέγχουν το Ισλάμ απόλυτα. Γίνονταν οι ίδιοι πάμπλουτοι και πανίσχυροι και έκαναν πλούσιους και τους τοπικούς συνεργάτες τους. Οι Σαουδάραβες έγιναν οι Γενίτσαροι των προτεσταντών σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Μια περιοχή, η οποία ήταν για χιλιετίες ολόκληρες η πιο ανεπτυγμένη περιοχή του κόσμου, ξαφνικά "ερημοποιήθηκε". Οι πλούσιοι χώροι, οι οποίοι κάποτε έγιναν τα "θεμέλια" για τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας, έγιναν ξαφνικά χώροι φτωχολογιάς. Όλα αυτά έγιναν, εξαιτίας της κατάρας του πετρελαίου.

Εξαιτίας του πετρελαίου ανατράπηκαν οι μέχρι τότε ισχύουσες κοινωνικές ισορροπίες. Πλούσιοι και ισχυροί έπαψαν να είναι οι γαιοκτήμονες, οι έμποροι ή οι βιοτέχνες και έγιναν οι πετρελαιάδες. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, σημαίνει ότι η πλουτοκρατία της περιοχής απέκτησε κοινά συμφέροντα με τα αφεντικά της, που ήταν ταυτόχρονα και πελάτες της και όχι με τον λαό στον οποίον υποτίθεται ανήκαν. Η πλουτοκρατία της περιοχής όχι μόνον δεν αναζητούσε την ανάπτυξη, αλλά αντίθετα επιδίωκε την υπανάπτυξη. Γιατί την βόλευε; ...Για να μην έχουν αντιδράσεις σε μια κοινωνία η οποία πεινούσε και αυτοί αγόραζαν Ρόλς-Ρόυς ...Για να μην έχουν μορφωμένους, οι οποίοι θα αναζητούσαν στη βιομηχανική ανάπτυξη τους μισθούς τους ...Για να μην έχουν "απέναντί" τους κανέναν, ο οποίος να μπορεί να καταλάβει τον ρόλο τους.

Όλα όσα, δηλαδή, βλέπουμε σήμερα να ισχύουν στη Μέση Ανατολή, ήταν απολύτως αναμενόμενα. Από τη στιγμή που συνέφερε στα αφεντικά και πελάτες τους να μην υπάρχει ανάπτυξη, οι πετρελαιάδες δεν επένδυαν σ' αυτήν. Πού "επένδυαν"; ...Όταν δεν μοίραζαν ρολόγια και κιλότες στις πόρνες της Δύσης, δίδασκαν "ηθική" στους φτωχούς νέους και χρηματοδοτούσαν όλες τις εξτρεμιστικές ισλαμικές ομάδες. Γιατί; ...Για να υπάρχει μόνιμα "αιμορραγία" στην περιοχή και ως γνωστόν όπου δεν υπάρχει κοινωνική ειρήνη δεν υπάρχει ανάπτυξη. Ποιος θα επενδύσει στην ανάπτυξη, όταν γύρω ανατινάζονται "καμικάζι" στο όνομα του φανατισμού; Ποιος θα επενδύσει, όταν γνωρίζει ότι θα γίνει στόχος φανατικών, χωρίς να ξέρει γιατί και από ποιους;

Όλα αυτά τα χρηματοδότησαν οι δυνάμεις του πετρελαίου, καθιστώντας το πετρέλαιο την κατάρα της περιοχής. Εκεί όπου άλλοτε έρεε το ζωογόνο "ύδωρ" των Ρωμιών, ξαφνικά πλημμύρισε από "πετρέλαιο", που σκότωσε τα πάντα. Εκεί όπου άλλοτε υπήρχε το ζωογόνο "νέφος", το οποίο δημιουργούσε το "μικροκλίμα" των Ρωμιών, ξαφνικά σκεπάστηκαν τα πάντα από την εβραϊκή "κάπνα" ...Η κόλαση. Ο διωγμός των λίγων Ρωμιών, οι οποίοι είχαν απομείνει στη Μέση Ανατολή, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Ήταν εχθρικοί απέναντι σε αυτά τα οποία ήθελαν να κάνουν οι Προτεστάντες στη Μέση Ανατολή ...και ως εκ τούτου ανεπιθύμητοι.

Γι' αυτόν τον λόγο μπήκαν στο στόχαστρο των προτεσταντών. Όσοι δεν "εκδιώχθηκαν" από τους άθεους κεμαλιστές με τη Μικρασιατική Καταστροφή, έγιναν θύματα διωγμών "φανατικών" μουσουλμάνων. Την ίδια ώρα —και για ανάλογους λόγους— οι Ρωμιοί έγιναν θύματα διωγμών και στο κράτος του Ισραήλ. Οι σιωνιστές σταδιακά τους έδιωξαν όλους από μια "βάση" τους, στην οποία διέθεταν τεράστια συλλογικά περιουσιακά στοιχεία. Είναι γνωστό ότι οι Άγιοι Τόποι ελέγχονταν από τους Ρωμιούς και αυτούς σταδιακά τους έδιωξαν από το Ισραήλ. Ο χώρος έχασε τις "άμυνές" του και γι' αυτόν τον λόγο παράγει τώρα άφθονους συνεργάτες της Κλίντον και του Ομπάμα.

Όλα αυτά έγιναν, επειδή κάποιοι "φόρτισαν" το Ισλάμ με φορτία, τα οποία ποτέ δεν είχε ..."Φορτία" άθλια και απάνθρωπα, όπως είναι η Σαρία. Τα "ερπετά" της ερήμου είναι αυτά, τα οποία πρεσβεύουν τη Σαρία ...Η απόλυτη φτωχολογιά της οθωμανικής περιόδου, η οποία δεν υπήρχε πουθενά ...Η Σαρία εμφανίστηκε στην κοινωνική "επιφάνεια" μόνον μετά την επικράτηση των προτεσταντών στο κόσμο ...Μετά την επικράτηση των κυρίαρχων της βιομηχανικής εποχής. Τα πετρέλαια "πλημμύρισαν" τον χώρο και βγήκαν από τις "τρύπες" τους τα "ερπετά" της ερήμου ...Η Σαρία δεν έχει σχέση με το Κοράνι και με τον Αλλάχ ...Η Σαρία εκφράζει τις παραδόσεις των ανθρώπων της ερήμου, οι οποίες προϋπήρχαν της Δωρεάς του Κορανίου. Με Σαρία ζούσαν οι λαοί της ερήμου πολύ πριν την εμφάνιση του Προφήτη. Με Σαρία ζούσαν πριν την εμφάνιση του Χριστού. Με Σαρία ζούσαν πριν καν την εμφάνιση του Αλεξάνδρου ...Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι παραδόσεις με τον Αλλάχ.

Η Σαρία περιγράφει τον τρόπο ζωής των φυλών της ερήμου ...Των φυλών εκείνων, που κάτω από ειδικές και απάνθρωπες συνθήκες έπρεπε να επιβιώσουν και ως εκ τούτου δικαιολογούσαν τις ειδικές και απάνθρωπες παραδόσεις ...Αυτών, οι οποίοι σε φυσιολογικές —και όχι περιπλανώμενες της ερήμου— κοινωνίες προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία, στην ουσία προσπαθούν να αποκτήσουν την εξουσία ζωής και θανάτου που έχουν οι ηγέτες της ερήμου πάνω στα μέλη των λαών τους. Εκ του πονηρού δηλαδή "πιστεύουν" στη Σαρία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλων των τύπων τα συμφέροντά τους. Γιατί το κάνουν; ...Γιατί είναι πονηροί. Είναι σαν να γνωρίζει κάποιος πώς να περιποιείται ένα σπασμένο χέρι και —για να ασκεί εξουσία— να σπάει τα χέρια όλων όσων βρίσκονται γύρω του.

...Αυτό ακριβώς είναι η Σαρία ...Είναι η παράδοση ανθρώπινων συνόλων, τα οποία πρέπει να επιβιώσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες μέσα στην έρημο ...Είναι μια παράδοση πολύ εξειδικευμένου και επικίνδυνου περιβάλλοντος ...Σαν να λέμε μια "παράδοση", η οποία μπορεί να σου εξηγήσει και πόσο σωτήρια μπορεί να είναι η κατάποση των ούρων σε μια οριακή κατάσταση δίψας μέσα στην έρημο. Αυτό πράγματι μπορεί να είναι σωστό και μπορείς να το κάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου, αν βρεθείς στην απόλυτη ανάγκη να αγωνίζεσαι για την επιβίωση μέσα στην έρημο.

Μπορεί κάπου να το δεις γραμμένο ακόμα και —σαν "εντολή του Θεού"— να το κάνεις, προκειμένου να σωθείς. Εφόσον ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, μπορεί όχι απλά να του το προτείνει, αλλά να τον διατάξει να το κάνει, προκειμένου να σωθεί ...Να τον διατάξει να πιει τα ούρα του, προκειμένου να κερδίσει ώρες επιβίωσης και άρα και μια παραπάνω ελπίδα για τη σωτηρία ...Να τον διατάξει, προκειμένου να φτάσει να βρει νερό, να συρθεί σαν το φίδι, αν δεν μπορεί να περπατήσει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα —και σε όλες τις καταστάσεις— όλα αυτά σωστά. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, όταν βρίσκεσαι δίπλα σε μια βρύση ή σε ένα ποτάμι, επειδή αυτό είναι "σωστό" και θεάρεστο ...για την έρημο. Δεν μπορείς να σέρνεσαι σαν το φίδι, όταν είσαι υγιής και μπορείς να περπατάς όρθιος στον δρόμο. Ό,τι προτείνει ως λύση ο Θεός είναι σωστό, αλλά πρέπει πάντα να γνωρίζεις σε ποιον το λέει και σε ποιες συνθήκες βρίσκεται αυτός, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τον Θεό.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τη Σαρία. Η Σαρία είναι η παράδοση των νομαδικών φυλών της ερήμου ...Η παράδοση των οδοιπόρων της ερήμου ...Η παράδοση αιώνων, η οποία τους επέτρεπε να επιβιώνουν εκεί όπου ο άνθρωπος είναι "ελάχιστος" και ο θάνατος γύρω του. Η Σαρία, όμως, δεν έχει καμία σχέση με τις φυσιολογικές συνθήκες. Δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία των συνηθισμένων ανθρώπινων κοινωνιών. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό ακριβώς σημαίνει η ίδια η λέξη. "Σαρία" είναι "ο δρόμος προς την πηγή ύδατος" από το ρήμα "shara'a" (
شرع) ...Σαρία είναι ό,τι πρέπει να κάνεις, προκειμένου αυτόν τον μακρύ και δύσκολο δρόμο να τον ολοκληρώσεις, για να σωθείς.

Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος κάθεται δίπλα σε ένα ποτάμι, μια πηγή ή μια βρύση; Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γνώση για κάποιον, ο οποίος μπορεί να τρέξει ως άνθρωπος; Όποιος την προτείνει, το κάνει εκ του πονηρού. Δημιουργεί τεχνητές συνθήκες ερήμου, για να επωφελείται από τις παραδόσεις της. Πώς διαφορετικά ένα ζώο ενενήντα "χειμώνων" θα διεκδικήσει μια νεαρή γυναίκα λίγων "ανοίξεων"; ...Ένα ζώο στην έρημο με ένα παγούρι νερό μπορεί να διεκδικήσει ό,τι θέλει. Άρα; Άρα κάνουμε την κοινωνία "έρημο", για να έχουν αξία τα "παγούρια" μας. Φτωχοποιούμε την κοινωνία, για να έχουν αξία τα χρήματά μας ...Η Σαρία είναι η χαρά των πορνόγερων, των παιδεραστών και των διεστραμμένων ...Η χαρά αυτών, που με τα χρήματά τους μπορούν να "ξεγελάνε" τον χρόνο και τους ανθρώπους.

Η Σαρία εκφράζει καθαρά και αποκλειστικά τις παραδόσεις των "ερπετών" της Σαουδικής Αραβίας. Παραδόσεις, οι οποίες ευνοούν και όλα τα υπόλοιπα "ερπετά" του σαουδαραβικού περιγύρου. Η σύγχρονη Σαρία, η οποία σήμερα ταλαιπωρεί τους λαούς, είναι αποτέλεσμα των επιλογών των ιμπεριαλιστών ...Φτάνει μέσα στο Ισλάμ, μέχρι εκεί όπου "φτάνουν" τα πετροδολάρια των Σαουδαράβων. Γι' αυτόν τον λόγο οι Σαουδάραβες φτωχοποίησαν το πιο πλούσιο μέρος στον κόσμο. Μετά ανοίγουν έναν δρόμο οριακής και εξαρτώμενης επιβίωσης με τα πετροδολάρια και κατόπιν ακολουθεί και η Σαρία. Με αυτήν έλεγχαν τους οικείους τους και με αυτήν προσπάθησαν να ελέγξουν ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτά τα "ερπετά" με τα άπειρα χρήματά τους προσπάθησαν —και σε έναν βαθμό κατάφεραν— να συνδέσουν τη Σαρία με τον σουνιτισμό ...Να μετατρέψουν δηλαδή την παράδοση της ερήμου σε παράδοση του Ισλάμ ...πράγμα όχι απλά λάθος, αλλά εγκληματικό.

Οι θεομπαίχτες όλα αυτά προσπάθησαν να τα χρεώσουν στον Αλλάχ ...Στον Αλλάχ των άπειρων υδάτων "χρέωσαν" την παράδοση των "ούρων". Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πλέον και το μίσος αυτών των "ερπετών" για τους Ρωμιούς. Εφόσον όλοι αυτοί έχουν κέρδος από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, ευνόητο είναι ότι μισούν τους Ρωμιούς, οι οποίοι με τις δραστηριότητές παράγουν πλούτο στις κοινωνίες. Αυτοί, οι οποίοι με τα "παγούρια" τους ήθελαν να εξουσιάσουν τον ερημοποιημένο κόσμο που ονειρεύονταν, μισούσαν αυτούς, οι οποίοι λειτουργούσαν σαν "πηγές" και όλοι μαζί γέμιζαν "ποτάμια". Αυτά τα "ερπετά" υπό τις εντολές των σιωνιστών έβαλαν τους φανατικούς να διώξουν τους Ρωμιούς από ολόκληρο τον χώρο της Μέσης Ανατολής.

Όπου υπήρχε δήθεν "ξεσηκωμός" εναντίον των Ελλήνων, ήταν μεθοδευμένος από τους Εβραίους και χρηματοδοτημένος από τους Σαουδάραβες. Ας ψάξει κάποιος να βρει πώς έφυγαν από τις εστίες τους οι Ρωμιοί της Αλεξάνδρειας, της Δαμασκού, της Ιερουσαλήμ, της Βηρυτού κλπ.. Αυτά τα "ερπετά" με τις "πλάτες" των προτεσταντών έγιναν οι βασιλείς όλων των άθλιων καθεστώτων της περιοχής. Αδέρφια και ξαδέρφια από την έρημο της Σαουδικής Αραβίας είναι τα κτήνη εκείνα, τα οποία "γύρισαν" τη Μέση Ανατολή στην εποχή του Μεσαίωνα.

Ακόμα και το Χόλυγουντ να παρακολουθεί κάποιος, θα καταλάβει ποιοι τους κατεύθυναν ...Προτεστάντης Βρετανός ήταν ο Λόρενς της Αραβίας. Υπήρχε "άνωθεν" μεθόδευση, για να φτάσουν οι αγράμματοι της ερήμου να γίνουν κυρίαρχοι της περιοχής. Ούτε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, τα οποία βλέπουμε σήμερα στην Αίγυπτο, στη Συρία ή τη Λιβύη ...Όλα αυτά είναι επιλογές των προτεσταντών ...Επιλογές των αφεντικών των "ερπετών", που βασανίζουν τις κοινωνίες με τις οπισθοδρομικές απόψεις τους και ταυτόχρονα οι ίδιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των πορνείων αυτού του κόσμου ...Των "ερπετών", που, παραβαίνοντας το πνεύμα του Κορανίου, "έκλεψαν" το πετρέλαιο από τους θεόφτωχους μωαμεθανούς, για να μπορούν οι ίδιοι να ζουν σαν μεγιστάνες ...Των "ερπετών", που στην πραγματικότητα είναι πράκτορες του σιωνισμού και υπεύθυνοι για όλη την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή ...Πράκτορες των σιωνιστών, που χρηματοδοτούν οι ίδιοι τη δήθεν βίαιη αντισιωνιστική αντίδραση των μωαμεθανών, για να την εισπράττουν σε τεράστια κέρδη από τα "αφεντικά" τους.

Αυτό το παιχνίδι παίζουν σε ολόκληρο τον χώρο του Ισλάμ και με αυτό ελέγχουν μια ολόκληρη θρησκεία. Πάλι το πετυχημένο παιχνίδι του "καλού" και του "κακού". Οι πετρελαιάδες πληρώνουν τον φανατισμό της Σαρίας και αυτός ο φανατισμός "γεννά" τον τρομοκρατικό "βραχίονά" του ...Τον δολοφονικό "βραχίονα" της Αλ Κάιντα ...Της "τρομοκρατικής" οργάνωσης του Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχου τενεκέ Μπιν Λάντεν. Με χρήματα της Σαουδικής Αραβίας οι φανατικοί απειλούν τη Δύση και οι Προτεστάντες —σαν ο υπέρτατος εκφραστής του "καλού"— επεμβαίνουν παντού, για να σώσουν τον κόσμο. Όπου θέλουν να επέμβουν, "βλέπουν" την Αλ Κάιντα και όπου δεν "φαίνεται" η Αλ Κάιντα, την στέλνουν οι ίδιοι, για να την "δουν" και οι υπόλοιποι.

Όπως αποδεικνύεται από πρόσφατες αποκαλύψεις, όλοι αυτοί οι φανατικοί ισλαμοφασίστες κινούνται όπου βολεύει τους Προτεστάντες. Με χρήματα των Σαουδαράβων λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία ...Πάντα βέβαια με το άλλοθι της πίστης στον Αλλάχ και βέβαια στα άπειρα πετροδολάρια, τα οποία ρέουν προς κάθε κατεύθυνση που ευνοεί τους Προτεστάντες. Σε αυτό το παιχνίδι παίζει και ο Ερντογάν. Με τα πετροδολάρια του αίματος παριστάνει τον αναμορφωτή της τουρκικής οικονομίας ...Ο γνωστός ποδοσφαιριστής "Σουλτάνος", ο οποίος θέλει να κόψει τα φιλιά των Τούρκων και να ντύσει τις Τουρκάλες με φερετζέδες.

...Ο γνωστός "ηθοποιός", που με χρήματα των Σαουδαράβων δίνει "παραστάσεις" αντιαμερικανισμού και αντισιωνισμού κάθε φορά που βολεύει τα "αφεντικά" ...Ο κολλητός του Μόρσι και όλων των ισλαμοφασιστών της περιοχής ...Ο πνευματικός "γιος" του φυγά και αμερικανόδουλου Φετουλάχ Γκιουλέν για τον οποίο αποκαλύπτεται από τον τουρκικό τύπο ότι ήταν σπόνσορας των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών στα Βαλκάνια και χρηματοδότης της "απελευθέρωσης" του Κοσόβου ...Μέγας χορηγός του Ουτσεκά ...Με χρήματα των Σαουδαράβων γίνονται όλα αυτά ...Με χρήματα, τα οποία κατευθύνονται εκεί όπου βολεύει τους Προτεστάντες προκειμένου να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους λαούς ...Με χρήματα, τα οποία εξυπηρετούν την αμερικανική πολιτική όπου αυτήν έχει ανάγκη ...Με χρήματα, τα οποία αυτήν τη στιγμή "ματώνουν" την επίσης ισλαμική Συρία.

Όλα αυτά τα παιχνίδια με τους δήθεν πιστούς του Ισλάμ τα παίζουν οι Προτεστάντες εδώ και έναν αιώνα με τον ίδιο απαράλλαχτο τρόπο. Είναι παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν ως στόχο να επιβάλουν τους δικούς τους σχεδιασμούς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ...Παιχνίδια, τα οποία γίνονται εις βάρος των λαών της περιοχής και βέβαια εξευτελίζουν κάθε έννοια θρησκείας και πίστης. Όταν οι δήθεν φανατικοί πιστοί πληρώνονται αδρά και εξυπηρετούν μόνιμα τα συμφέροντα αλλοθρήσκων, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με εξευτελισμό της ίδιας της θρησκείας ...Μιλάμε καθαρά για θεομπαίχτες ...Θεομπαίχτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς, είτε για να πλουτίσουν είτε για να "πηδήξουν". Προφανώς είδαν ότι ο Αλλάχ καθυστερεί να τους δώσει τα "Ουρί τού Παραδείσου" και είπαν να τα πιάσουν μόνοι τους.

Όμως, προϋπόθεση για αυτά τα παιχνίδια ήταν πάντα να μην υπάρχουν παράγοντες αντίστασης ...Μορφωμένοι παράγοντες, οι οποίοι θα καταλάβαιναν τι συμβαίνει και ως εκ τούτου θα το απέτρεπαν. Τέτοιοι παράγοντες ήταν οι Ρωμιοί. Παιχνίδια αυτού του είδους δεν θα μπορούσαν να γίνουν με τους Ρωμιούς στην περιοχή. Οι Ρωμιοί σε αυτά τα παιχνίδια ήταν έμπειροι και δεν θα τα επέτρεπαν. Δεν θα επέτρεπαν να διαλυθεί ο παραγωγικός μηχανισμός της περιοχής και να ξαναγυρίσει στην εποχή της φεουδαρχίας, εξαιτίας του φανατισμού. Αυτό το γνώριζαν οι Προτεστάντες και γι' αυτόν τον λόγο δεν τους ήθελαν εξ’ αρχής στην περιοχή. Δεν ήθελαν τους Ρωμιούς, όπως δεν ήθελαν και κανέναν άλλον, που να είχε την οποιαδήποτε σχέση με την παραγωγή και να επένδυε σ' αυτήν.

Γι' αυτόν τον λόγο ενίσχυσαν τους Σαουδάραβες έναντι όλων των υπολοίπων ...Ενίσχυσαν εκείνους, οι οποίοι δεν γνώριζαν να κάνουν τίποτε και σε κανέναν τομέα ...Ενίσχυσαν εκείνους, οι οποίοι το μόνο που γνώριζαν είναι πώς να επιβιώνουν στην έρημο και να διαχειρίζονται "ζωογόνες" πλουτοπαραγωγικές πηγές έναντι ανθρώπων, οι οποίοι τις έχουν απόλυτη ανάγκη ...Ενίσχυσαν τους ξυπόλητους, οι οποίοι απλά περπατούσαν πάνω από κοιτάσματα πετρελαίου. Αυτοί οι φτωχοί "τενεκέδες", οι οποίοι αναβαθμίστηκαν και μετράνε τον πλούτο τους σε "βαρέλια", έδωσαν τον "ρυθμό" στην περιοχή τον τελευταίο αιώνα.

Εξαιτίας τους εξουδετερώθηκαν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της παραγωγής. Εξουδετερώθηκαν οι κτηματίες των πιο εύφορων περιοχών του Πλανήτη. Εξουδετερώθηκαν βιοτέχνες με παράδοση αιώνων στις διάσημες για τις παραγωγές τους πόλεις της περιοχής. Επιβλήθηκαν οι ξυπόλητοι της ερήμου και τελείωσαν για πάντα το Ισλάμ. Αυτή η απόλυτη καταστροφή στους χώρους της Ανατολικής Μεσογείου ήταν το ζητούμενο των επιλογών τους. Με αυτήν την καταστροφή στην ουσία εξουδετέρωσαν τους Ρωμιούς ...Εξουδετέρωσαν τους μεγάλους εχθρούς των "αφεντικών" τους. Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να περάσει ο χώρος του Ισλάμ στον έλεγχό των Προτεσταντών. Αυτοί ήταν οι πλούσιοι πελάτες των πετρελαιάδων και το Ισλάμ είχε μόνον πετρέλαια ...Αυτοί πλήρωναν ...και όποιος πληρώνει δίνει τον "ρυθμό" που θα "χορεύουν" οι υπόλοιποι.

Όλα τα δήθεν έξυπνα παιχνίδια, τα οποία έπαιξαν οι Αμερικανοί στον χώρο του Ισλάμ, ήταν εκ του ασφαλούς. Με τους αντιπάλους τους εξουδετερωμένους, δεν είχαν να φοβούνται τίποτε απολύτως. Με αντιπάλους κάτι θρησκόληπτους, που, όταν θυμώνουν, πετάνε τα παπούτσια τους σε φωτογραφίες, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τον ιμπεριαλισμό τους. Με τέτοιους αντίπαλους βγήκε το ζώο η Χίλαρι και είπε το γνωστό ..."We came, we saw, he died!", δηλαδή ..."Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε!» ...εννοώντας τον Καντάφι ...Εδώ και έναν αιώνα όλα τα κάνουν εκ του ασφαλούς, εφόσον δεν υπήρχε κανένας να αντιδράσει στην κυριαρχία τους. Η Νέα Ρώμη δεν υπήρχε και η Ρώμη ήταν απολύτως νικημένη ...Όλα πάνω στον αρχικό σχεδιασμό των Εβραίων ...Με δύο Παγκόσμιους Πολέμους "καθάρισαν" ολόκληρο το τοπίο του ανταγωνισμού.

Όλα όσα ακολούθησαν ήταν εύκολα. Οι Εβραίοι ακολούθησαν έναν σχεδιασμό "πατρόν", για να στήσουν την αυτοκρατορία τους ...Θα μιμούνταν τους Ρωμιούς ...Θα έβαζαν τους Αμερικανούς να "καμαρώνουν" σαν Φατίχ αυτού του κόσμου και οι ίδιοι θα παρίσταναν τους "σκιώδεις" συμβούλους του. Στην κυριολεξία έγιναν Ψευδορωμιοί της Ψευδορώμης τού Μανχάταν. Γνώσεις, συμπεριφορές και πρακτικές ήταν όλα απόλυτα αντιγραφές των ρωμαίικων πρακτικών. Ακόμα και τα μαθήματα των Κολεγίων, τα οποία δημιουργούσαν τους "εκλεκτούς" Νεοταξίτες, ήταν οι γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων. Δικά τους ήταν μόνον τα "οικονομικά" των Εβραίων τοκογλύφων και οι "ψυχολογίες" των Εβραίων ανωμάλων.

Από εκεί και πέρα στις περιφέρειες της αυτοκρατορίας τους αντέγραφαν τις παλιές γνωστές ρωμαίικες πρακτικές. Πανομοιότυπα εθνικά συστήματα, τα οποία ελέγχονταν από τα ίδια κέντρα εξουσίας ...Κεμαλιστές, βενιζελικοί και Εβραίοι "αναπαράγονταν" διαρκώς με τα ίδια σε "εκκολαπτήριο" αποκαλυπτικά της ταυτότητάς τους, τα οποία όμως δεν τα "έβλεπε" κανένας. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών της βενιζελικής Ελλάδας δεν διαφέρει σε τίποτε με τα αντίστοιχα Αμερικανικά Κολέγια της κεμαλικής Τουρκίας. Όλα τα όνειρά τους έγιναν πραγματικότητα με την εξουδετέρωση των Ελλήνων ...Το μοναδικό αυτό επίτευγμα, το οποίο, ελάχιστα χρόνια πριν το πετύχουν, θα έμοιαζε ακατόρθωτο ...Πέτυχαν το "αδιανόητο" ...Έβαλαν το "τζίνι" πίσω στο "λυχνάρι".

Υπάρχει ελπίδα;

Για όσο διάστημα υπάρχει ελληνισμός σε αυτόν τον κόσμο, θα υπάρχει ελπίδα, γιατί πάντα θα κινδυνεύουν οι εξουσίες απ’ αυτόν. Ο ελληνισμός στα όρια πάντα βρίσκει δυνάμεις να παράγει τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να σωθεί ...Να σωθεί όχι μόνον ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναγκαστεί να δώσει τη μάχη της επιβίωσης. Επιβίωσε, όταν έπεφταν πάνω του τα "στίφη" των βαρβάρων και θυσιαζόταν χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε έναν μάρτυρα για να κοινοποιήσει στους λαούς την αυτοθυσία του. Τώρα, που ο κόσμος είναι μικρός και ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα, για τους Έλληνες είναι μια ευκαιρία για "πάρτι" ...Μια ευκαιρία, για να δείξουν ότι τα χρόνια που πέρασαν δεν τους άλλαξαν ...Για να δείξουν ότι δεν διαφέρουν στο "μέταλλο" από τους προγόνους τους.

...Υπάρχει λοιπόν ελπίδα. Η Προτεσταντική Νέα Τάξη δεν έχει τις αντοχές εκείνες, οι οποίες θα την έκαναν άτρωτο αντίπαλο ...Θέμα "μηχανικής" είναι. Με ιμιτασιόν υλικά δεν πας μακριά. Πάνω από δύο χιλιετίες άντεξαν οι αυτοκρατορίες των Ρωμιών και έπρεπε να "καεί" ο κόσμος, για να βγουν από τη διαχείριση με δόλο και βία. Η σημερινή αυτοκρατορία των προτεσταντών και των Εβραίων είναι ψεύτικη ...Περισσότερο με τέντα γύφτων μοιάζει παρά με λιθόκτιστο κάστρο. Στήθηκε σε ελάχιστο χρόνο, σαν να ήθελαν να προλάβουν ένα "πανηγύρι" για μια κονόμα και αδιαφόρησαν για το μέλλον ...Το μέλλον όχι το δικό τους, το οποίο δεν φαινόταν ιδιαίτερα λαμπρό αλλά το μέλλον του ίδιου του ιμπεριαλισμού. Τον ιμπεριαλισμό στο σύνολό του απειλούν να γκρεμίσουν με την ηλιθιότητά τους. Αυτοκρατορία, η οποία "χτίστηκε" το 1945, δεν είναι δυνατόν να απειλείται με γενική κατάρρευση το 2013 ...Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζήσουν περισσότερο απ’ αυτήν.

Λογικό είναι αυτό. Όλα τα "υλικά" της ήταν στο "περίπου" αυτά που χρειάζονταν. Από τους "αποίμαντους" Προτεστάντες, οι οποίοι έκαναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι χωρίς συντονισμό, μέχρι τους σιωνιστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να "πουλήσουν" ακόμα και τις "πολεμίστρες" του "κάστρου", προκειμένου να κονομήσουν, όλα είναι λάθος ...Λάθος "υλικά" σε έναν σχεδιασμό τόσο "προχωρημένο", που είναι αμφίβολο ότι θα τον άντεχε ακόμα και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στα καλύτερά της ...Όλα Ιμιτασιόν σε ένα σχέδιο γεμάτο "φαντασία" ...Ιμιτασιόν κατακτητές οι Αμερικανοί Προτεστάντες και ιμιτασιόν "Ρωμιοί" οι Εβραίοι.

Οι Προτεστάντες των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ κατακτητές. Δεν δικαιούνται να ονομάζονται κατακτητές ...Καταπατητές, μπορεί ...Διαφθορείς, μπορεί ...Έμποροι, μπορεί ...Κατακτητές, όμως, όχι ...Οι κατακτητές δίνουν μάχες. Δύσκολες μάχες σώμα με σώμα. Οι Προτεστάντες, όταν επιτέθηκαν στους Ινδιάνους αντιπάλους τους, ήταν μια ολόκληρη τεχνολογική "εποχή" μπροστά από τους αντιπάλους τους. Είχαν πυροβόλα όπλα όταν οι αντίπαλοί τους ήταν οπλισμένοι με ...σκληρά "χόρτα" ...Σκοποβολή "έπαιζαν" με τους Ινδιάνους απέναντί τους. Μοιράζονταν μεταξύ τους φέουδα με το μάτι, χωρίς να τους απασχολεί ποιοι ήταν μέσα. Πιο γελοία κατάκτηση από αυτήν της Βόρειας Αμερικής δεν πρέπει να υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν Λούνα Πάρκ στον κόσμο με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην σκόπευση. Για να μην προκαλέσουν με τα εγκλήματά τους τη γενική κατακραυγή του κόσμου, στο τέλος αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα "ρωμαϊκά" κόλπα των κατακτητών και να περιοριστούν στην πεζή πραγματικότητα ...Αναγκάστηκαν να φορέσουν τις "πανοπλίες" των εμπόρων και να "ξεγελάσουν" τους Ινδιάνους. Αντί να τους σκοτώνουν εξ’ αποστάσεως, τους έκαναν αλκοολικούς ...Τους έδωσαν και καθρεφτάκια και μετά τους ζητούσαν να τους ξεπληρώσουν με χρήματα που δεν είχαν. Έτσι απέκτησαν την "πατρίδα" τους ...Με διεφθαρμένους και μεθυσμένους Ινδιάνους δημιούργησαν χρέη και αυτά εισέπραξαν στο τέλος με "κατασχέσεις" σαν ήπια "κατάκτηση".

Αυτό όμως είναι καθοριστικό για την ψυχοσύνθεση τους σαν κατακτητές. Όταν κάποιος δεν έχει πολεμήσει για την πατρίδα του, δεν γνωρίζει πότε να σταματήσει όταν πιέζει τις πατρίδες των άλλων ...Δεν γνωρίζει πώς αντιδρά κάποιος, ο οποίος έχει χύσει το αίμα του για την πατρίδα του. Η αφέλεια των αμερικανικών τακτικών —στην επιβολή της σημερινής Νέας Τάξης— σε αυτήν την ιδιομορφία έχουν τη "ρίζα" τους. Επειδή τούς "έπιασε" το κόλπο με τους Ινδιάνους, νομίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι και οι λαοί είναι λίγο-πολύ όμοιοί τους. Επειδή με "καθρεφτάκια", αλκοόλ και ψευδοχρέη "αγόρασαν" επιτυχώς την πατρίδα τους, νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό και στους υπόλοιπους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή κρίση χρέους είναι σαν την "κρίση" χρέους, την οποία γνώρισαν οι Ινδιάνοι, όταν μια μέρα "ξύπνησαν" μεθυσμένοι και με "καθρεφτάκια" γύρω τους. Όπως σήμερα κάποιοι "δανειστές", σε συνεργασία με κάποιους διεφθαρμένους ηγέτες, προσπαθούν να πανικοβάλουν τους λαούς, έτσι έκαναν οι Προτεστάντες και με τους Ινδιάνους ...Εκβίαζαν τους μεθυσμένους και αυτοί τρομοκρατούσαν τους υπόλοιπους ...Για να μην χάσουν οι μεθυσμένοι το Ουίσκι, έχασαν οι υπόλοιποι την πατρίδα τους.

Το ακόμα χειρότερο με τους Προτεστάντες είναι ότι με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι δεν εκτιμάνε τον ίδιο τον άνθρωπο. Πιο σκληροί ιμπεριαλιστές υπήρξαν αναμφισβήτητα από τους Προτεστάντες ...Ιμπεριαλιστές, οι οποίοι σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και σακάτεψαν άπειρους ανθρώπους, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Δεν είναι λοιπόν η σκληρότητα, η οποία καθιστά τους Προτεστάντες μοναδικούς. Αυτό, το οποίο τους καθιστά μοναδικούς είναι άλλο. Κινούμενοι στα "απώτατα" όρια του χριστιανισμού —και κοντά σ' αυτά της αθεΐας— έχουν μια ιδιόμορφη άποψη όχι μόνον περί κόσμου, αλλά και περί ανθρώπου. Επηρεασμένοι τα μέγιστα από τη θεωρία του Δαρβίνου, δείχνουν να "εκτιμούν" μόνον τους εαυτούς τους και ταυτόχρονα να "υποτιμούν" όλους τους υπόλοιπους.

Πολλοί μίλησαν για επικείμενο πόλεμο πολιτισμών. Ο σιωνιστής Χάντιγκτον είχε προβλέψει μάλιστα σύγκρουση πολιτισμών ...Αυτό το θεωρούμε λάθος. Εδώ δεν πρόκειται περί σύγκρουσης πολιτισμών. Δεν πρόκειται περί σύγκρουσης ανθρώπινων πολιτισμών, οι οποίοι πρεσβεύουν διαφορετικά πράγματα. Δεν πρόκειται περί σύγκρουσης ανθρώπινων θρησκειών ή ιδεολογιών ή απόψεων, που διαχωρίζουν τους ανθρώπους "κάθετα" μεταξύ τους. Εδώ πρόκειται περί μιας κατάστασης τελείως διαφορετικής και εξαιρετικά πιο άσχημης. Εδώ πρόκειται περί πολέμου μεταξύ διαφορετικών "ειδών". Πρόκειται περί πολέμου μεταξύ διαφορετικών ανθρωπίνων "ειδών" ...Πολέμου μεταξύ ανθρώπων διαχωρισμένων στο "οριζόντιο" επίπεδο. Σαν να λέμε: πόλεμο μεταξύ του "κατώτερου" Homo erectus και του "ανώτερου"  Homo sapiens ...Πόλεμο επικράτησης για τον ισχυρότερο και πόλεμο επιβίωσης για τον αδύναμο.

...Μιλάμε για πόλεμο του "ανώτερου" Homo Protestant και του "κατώτερου" Homo Normál ...Μιλάμε για τον πόλεμο των ρατσιστών εναντίον όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως θρησκειών ή ιδεολογιών ή φυλετικών χαρακτηριστικών. Οι πάντες θεωρούνται "κατώτεροι" και οι πάντες βρίσκονται στο στόχαστρό τους. Οι Προτεστάντες δεν στοχεύουν δηλαδή κάποια συγκεκριμένη θρησκεία ή δόγμα ή ιδεολογία ...Στοχεύουν τους πάντες. Από την Νέα Υόρκη ξεκινάει αυτός ο πόλεμος ...Από τη "Ρώμη" των Προτεσταντών ...Από την πόλη των Excelsior ...Από την πόλη των "Ανωτέρων" ...Η πόλη των "Ανωτέρων" επιτίθεται σε ολόκληρο τον Πλανήτη.

Με επικεφαλής τους Προτεστάντες οι τοπικοί Γενίτσαροι των Κολεγίων παραδίδουν το ένα κράτος μετά το άλλο στα εξοντωτικά Μνημόνιά τους. Μέσα στον νεοϋρκέζικο "στάβλο" των Ηνωμένων Εθνών έχουν εγκλωβίσει όλα τα κράτη και τους επιτίθενται ασυστόλως. Το νεοϋρκέζικο ΔΝΤ ή η νεοϋρκέζικη Παγκόσμια Τράπεζα αποτελούν τις σύγχρονες "στρατιές" ενός ύπουλου και εξαιρετικά επικίνδυνου πολέμου. Αυτός είναι ένας πόλεμος πιο σκληρός και απάνθρωπος ακόμα και από τον στρατιωτικού τύπου πόλεμο. Είναι πιο σκληρός ο πόλεμος εκείνος, στον οποίο οι άνθρωποι αυτοκτονούν από την αδυναμία να αντέξουν τη ζωή, από έναν συμβατικό πόλεμο, στον οποίο τουλάχιστον οι άνθρωποι κρύβονται για να σώσουν τις ζωές τους.

Back to content | Back to main menu