Κορυφή σελίδας
Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Go to content

Main menu

Το Μέγα μυστήριο της τρίτης Ρώμης

9 Ιουλίου 2013

Τέτοιον πόλεμο έχουν εξαπολύσει οι Προτεστάντες εναντίον της "κατώτερης" ανθρωπότητας ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν όλες τις θεωρίες περί ανώτερων ανθρωπίνων "ειδών", σήμερα επιτίθενται μαζικά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν ότι μόνον αυτοί δικαιούνται να είναι ιδιοκτήτες του Πλανήτη, έχουν αποφασίσει να τον στερήσουν από όλους τους υπόλοιπους ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σήμερα προσπαθούν να μετατρέψουν τον Πλανήτη σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαών ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι μετέτρεψαν ανθρώπους σε πειραματόζωα, για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα ...Οι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν αρρώστιες, για να πουλήσουν φάρμακα, τα οποία δεν είχαν χρηστική αξία.

Αυτός είναι ο τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος των Προτεσταντών. Με τα "όπλα" των δανείων και τις "μπότες" των παγκόσμιων τραπεζικών ιδρυμάτων χτυπάνε τους πάντες, είτε σε συλλογικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Από εκεί ξεκινάει μια συμπεριφορά, η οποία τους κάνει αντιπαθείς στους πάντες. Θεωρούν πως, σαν "ανώτεροι" οι ίδιοι, μπορούν —ή δικαιολογούνται τέλος πάντων— να κάνουν αυτά, τα οποία απαγορεύονται σε όλους τους άλλους ...Όταν οι άλλοι διαφθείρουν, είναι ανήθικοι και απατεώνες ...Όταν διαφθείρουν οι Προτεστάντες, είναι δαιμόνιοι μάνατζερ, που ξέρουν να ελίσσονται ...Όταν οι άλλοι διαφθείρονται, είναι βρομεροί υπάνθρωποι ...Όταν διαφθείρονται οι Προτεστάντες, είναι ικανοί υπεράνθρωποι, που δικαιούνται τα δώρα της ευγνωμοσύνης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, που τους μισούν, το κάνουν, γιατί είναι υποκριτές. Ακριβώς, γιατί συχνά-πυκνά πιάνονται να κάνουν αυτά, τα οποία υποκριτικά απαγορεύουν να κάνουν οι άλλοι. Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι ακριβώς σημαίνει προτεστάντης, δεν έχει παρά να δει τον Τόμσεν ...Αυτόν, ο οποίος έχει αναλάβει να "σωφρονίσει" τους διεφθαρμένους Έλληνες. Μόνον στο χυδαίο βλέμμα του να εστιάσει κάποιος, καταλαβαίνει με ποιον έχει να κάνει. Ο άνθρωπος είναι γνήσιος προτεστάντης ...Αισθάνεται "γνήσια" ανώτερος από τους κοινούς ανθρώπους.

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος διεκδικεί και κερδίζει για τον εαυτό —ως εργαζόμενος— μισθό χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, να βγαίνει και —σαν νέος "Ιησουίτης" της οικονομίας— να ισχυρίζεται πως ένας λαός ολόκληρος δεν πρέπει να πληρώνεται μισθό πάνω από 350 ευρώ. Αυτό μπορεί να το πει μόνον κάποιος, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του "ανώτερο" από τους άλλους. Εδώ ακριβώς αποκαλύπτεται η νοοτροπία του. Θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν και "δικαιούνται" να ζήσουν με 350 ευρώ, αλλά ο ίδιος —και φυσικά κάποιοι όμοιοί του— δεν είναι ανάμεσα σ' αυτούς ...Μάλιστα ομαδοποιεί τους ανθρώπους με ειδικά κριτήρια καταγωγής. Θεωρεί, για παράδειγμα, ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν οι Έλληνες μεγαλύτερη σύνταξη από τους Γερμανούς ή τους Δανούς ή ακόμα και τους Λιθουανούς.

Προφανώς αυτός και οι όμοιοί του Γερμανοί ή Δανοί ή Αμερικανοί έχουν "ανώτερες" ανάγκες σαν "ανώτερα" όντα και γι' αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τους καλύψει ένας κοινός ανθρώπινος μισθός. Μιλάνε για τους ανθρώπους όπως μιλάνε οι φαρμαδόροι για τα ζώα τους, που πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους —και χωρίς να ρωτήσουν τα ίδια— για τις ποσότητες της τροφής που "πρέπει" να καταναλώνουν. Μιλάνε για τους ανθρώπους και νομίζεις ότι μιλάνε για ένα "είδος", το οποίο δεν τους αφορά και μάλλον τους ανταγωνίζεται, εφόσον διεκδικεί απ’ αυτά που οι ίδιοι έκριναν ότι τους ανήκουν. Τους ρατσιστές δεν τους καταλαβαίνουμε από τις στολές και τις σβάστικες ...Τους καταλαβαίνουμε από το πώς αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Δεν μπορεί ένας Τόμσεν, που είναι γνωστό ότι διαπραγματεύτηκε σκληρά για τα αφορολόγητα προνόμιά του, να βγαίνει και να προσπαθεί να εξευτελίσει έναν ολόκληρο λαό με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Υψηλόμισθος φοροφυγάς είναι αυτός, ο οποίος "μαλώνει" καθημερινά τους φτωχούς Έλληνες, που δίνουν μάχη για την επιβίωση. Θεωρεί τη φοροδιαφυγή ανήθικη και για τον εαυτό του θεωρεί δίκαιη τη φοροαπαλλαγή ...Ο τύπος είναι πραγματικό ζώον ...Μπορεί να μαλώσει ένα ζευγαράκι, επειδή έχει το θράσος να κάνει σεξ πριν τον γάμο και ταυτόχρονα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για να πάρει τη θέση τού νεαρού ...Τον Τόμσεν να σκέφτεται ο αναγνώστης και θα έχει πάντα μπροστά του ένα "μέτρο" της προτεσταντικής "ηθικής".

Το ίδιο ιμιτασιόν είναι και οι Εβραίοι "Ψευδορωμιοί". Οι Ρωμιοί σε όλη τους την ιστορική πορεία στηρίζονταν στον κόπο τους ...Στις θυσίες τους. Με άπειρο αίμα και πόνο απέκτησαν την αυτοκρατορία τους και από αυτήν τη μοίρα δεν εξαίρεσαν τα παιδιά τους. Με πόλεμο κέρδισαν την αυτοκρατορία τους οι Ρωμιοί και σε πόλεμο έβαζαν τα παιδιά τους ακόμα και στις περιόδους ειρήνης. Τα έβαζαν κι αυτά να κοπιάζουν εξίσου, ώστε να αναλάβουν τη διαχείριση. Τα βασάνιζαν, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι και να είναι αναντικατάστατοι. Βασάνιζαν τα παιδιά τους, για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Ρίσκαραν τις προσωπικές τους σχέσεις με τα παιδιά τους, προκειμένου να τα αναγκάσουν να θυσιαστούν για να "προκόψουν". Γιατί; ...Για να μην μπορεί κανένας να τους παρακάμψει, όσο κι αν το επιθυμεί ...Για να τους κάνουν "πιλότους", οι οποίοι δεν θα φοβούνται κανενός το "πιστόλι" μέσα στο "σκάφος" τους. Το να είναι δηλαδή κάποιος γιος σημαντικού Ρωμιού, ήταν περισσότερο βάρος παρά προνόμιο.

Οι Εβραίοι βρίσκονται στον "αντίποδα" αυτής της συμπεριφοράς. Έφτιαξαν μια αυτοκρατορία, η οποία μετά βίας θα ξεπεράσει τον μισό αιώνα ζωής και θα φύγουν από τη διαχείριση μόνοι τους και με τις κλωτσιές ...Ο απόλυτος ορισμός του "ιμιτασιόν". Όταν μπορούν, αποφεύγουν κάθε κόπο. Σπουδάζουν στα καλύτερα κολέγια του κόσμου, "σπρώχνονται" για τις υψηλότερες φιλοδοξίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και αυτοί "ζηλεύουν" τους προγόνους τους ...Τους προγόνους τους, οι οποίοι εντελώς ανέμελοι διακρίνονταν στα πορνεία και στα χαμαιτυπεία. Μίλησε πρόσφατα ο "ειρηνιστής" και "μεγιστάνας" Σόρος και μας αποκάλυψε ότι νοσταλγεί τα χρόνια που δήθεν οι Ναζί τον κυνηγούσαν μαζί με τον πατέρα του ...Ότι τους κυνηγούσαν δεν το αμφισβητούμε ...Πάντα κάποιος κυνηγάει τους Εβραίους ...Τα περί Ναζί αμφισβητούμε.

Τέτοιοι είναι πάνω-κάτω οι περισσότεροι σιωνιστές ...Απολαμβάνουν κάτι, όταν το κάνουν "παράνομα" ...Όταν δεν το δικαιούνται ...Όταν το αρπάζουν από κάποιον άλλον, ο οποίος το δικαιούνταν. Ο Σαρκοζί μπορεί να ήταν ευτυχισμένος ως Πρόεδρος, μόνο και μόνο γιατί θεωρούσε ότι στέρησε τη θέση του από κάποιον άλλον, ο οποίος τη δικαιούνταν. Σπουδάζουν στα όρια της αγραμματοσύνης, για να συγκαταλέγονται τυπικά στους μορφωμένους. Περιορίζονται στα μαθήματα της οικονομίας, της νομικής και της κοινωνιολογίας μόνο και μόνο για να έχουν ένα πτυχίο να βάλουν στην κορνίζα ...Όπως οι γύφτοι νομίζουν ότι τα ξέρουν ΟΛΑ, χωρίς να πάνε σχολείο, έτσι και οι Εβραίοι νομίζουν ότι δεν χρειάζονται ΤΙΠΟΤΕ άλλο πέρα από αυτά, τα οποία παίρνουν από το σπίτι τους.

Τα παιδιά των ισχυρών σιωνιστών στην κυριολεξία ζουν ως προνομιούχοι, που δεν τους αφορά τίποτε από όλα όσα αφορούν τους υπόλοιπους. Νομίζουν πως δεν χρειάζονται κανένα άλλο "προσόν" εκτός από αυτά, τα οποία μεταφέρονται από γενιά σε γενιά ως οικογενειακή τους παράδοση. Η οικογένειά τους είναι το μεγαλύτερο "σχολείο", γιατί απλούστατα είναι το ευκολότερο. Όλα τα άλλα τα κάνουν για τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Νομίζουν ότι με λίγο κλάμα και μερικές δικαιολογίες μπορούν να καλύψουν τα πάντα. Γιατί να κοπιάζουν, όταν μπορούν να τα καταφέρουν άκοπα; Στη χειρότερη θα αποκαλέσουν ρατσιστή και αντισιωνιστή αυτόν που τους κρίνει και θα τελειώσει το πρόβλημά τους.

Στην "εξώπορτα" της γαλλικής Προεδρίας έφτασε ο Στρος Καν και τον έπιασαν να βιάζει μια καμαριέρα. Δεν πρόλαβε να την "ξεφορτωθεί" ως πρόβλημα και τον κατηγόρησαν για μαστροπεία ...Η απόλυτη απόδειξη ότι καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να νικήσει την οικογενειακή "παράδοση" ...Ο άνθρωπος είναι γνήσιος Εβραίος.

Ακόμα κι αν το έκρυβε από το βιογραφικό του, θα καταλαβαίναμε όλοι από τη ζωή του πως είναι Εβραίος. Κανένας άλλος δεν θα "αποπατούσε" πάνω σε ένα τόσο πλούσιο "τραπέζι", το οποίο κάποιοι το έστησαν για λογαριασμό του με πολύ κόπο. Πιθανολογούμε πως το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στο ΔΝΤ ή την ευκαιρία να γίνει Πρόεδρος της Γαλλίας, μπορεί και να μην τον πλήγωσε όσο θα νόμιζε κανείς ...Ο Στρος Καν είναι ...Θα μπορούσε να είναι ευτυχής, αν αποκτούσε ένα δικό του πορνείο. Μπορεί αυτήν τη δουλειά να ήθελε να κάνει από τα νιάτα του και απλά κάποιοι άλλοι τον "έσπρωχναν" σε λάθος κατεύθυνση ...Τον Στρος Καν να σκέφτεται κάποιος, όταν σκέφτεται τους σιωνιστές.

Αυτή η αυτοκρατορία έχει φτάσει σήμερα σε αδιέξοδο και η αγωνία της για την επιβίωσή της φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει την Ελλάδα ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη "φωλιά" των Ρωμιών ...Φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το "σημείο" εκείνο, το οποίο φοβάται ότι θα την καταστρέψει. Όπως κάποιος "καρδιοπαθής" πιάνει μονίμως την καρδιά του, κάθε φορά που αισθάνεται δυσφορία, έτσι και οι Προτεστάντες μαζί με τους Εβραίους Ψευδορωμιούς ασχολούνται με την Ελλάδα, κάθε φορά που αισθάνονται κίνδυνο. Νομίζουν πως, αν την ελέγχουν απόλυτα, θα απαλλαγούν ως δια μαγείας από όλα τα άλλα τα προβλήματά τους.

Με τα άγαρμπα χέρια τους "τρίβουν" ένα "λυχνάρι", το οποίο δεν πρέπει να το "τρίβεις" και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να το ξύνεις ή να το πιέζεις ...Το "τρίβουν", ενώ ξέρουν πως, όταν τα "τζίνι" βγαίνουν από το "λυχνάρι", πρώτα πλακώνουν στις μπουνιές και στις κλωτσιές αυτούς που παίζουν μ' αυτό και μετά εκτελούν τις ευχές των υπολοίπων ...Πρώτα έφαγαν τις "μπουνιές" τους οι Πέρσες και μετά είδε ο κόσμος τους Ρωμιούς. Τώρα κάποιοι ρισκάρουν να έχουν την τύχη των Περσών ...και αυτό δεν είναι καλό.

Γι' αυτόν τον λόγο λέμε πως δεν πρέπει ο άνθρωπος να χάνει την ελπίδα του. Αν οι "ανώτεροι" είναι σαν αυτούς τους τενεκέδες, οι οποίοι κυβερνάνε σήμερα τον κόσμο, το ανθρώπινο είδος δεν έχει να φοβάται τίποτα ...Σύντομα θα ξημερώσει για όλους μια τέλεια μέρα. Μπορεί να κάνουμε και έναν ζωολογικό κήπο με τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα των "ανωτέρων". Όποιος παριστάνει τον "φαρμαδόρο" ανθρώπων, πρέπει να είναι έτοιμος να μπει και ο ίδιος σε "κλουβί". Όταν επιτίθεσαι σαν ζώο στους ανθρώπους, θα πρέπει, σε περίπτωση αποτυχίας, να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες ...Και οι Excelsior κάποτε κλαίνε ...Θα κλάψουν μαζί με τη "Ρώμη" τους.

...Θα κλάψουν, γιατί πήραν τη χαρά της ζωής από τους ανθρώπους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, που καταλογίζουμε στον προτεσταντισμό. Πολλοί άλλοι ιμπεριαλιστές έκαναν πολύ χειρότερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα ...Την "μάτωσαν" στην κυριολεξία. Οι Προτεστάντες έκαναν κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά εξίσου σοβαρό ..."Δηλητηρίασαν" την ανθρωπότητα. Προσπάθησαν —και πέτυχαν— να επιβάλουν τη μιζέρια τους στον κόσμο. Επέβαλαν τη "συννεφιά" μιας ζωής, η οποία δήθεν αναζητά απαντήσεις εκεί όπου κανένας άλλος ποτέ δεν είχε ερωτήματα.

Ακριβώς, επειδή μπερδεύονται μεταξύ Θεού και Δαρβίνου, γίνονται γραφικοί ..."Ακροβατούν" εκεί όπου οι άλλοι περπατούν ...και νομίζουν πως είναι "αξιοθαύμαστοι" και βέβαια αδικημένοι, επειδή ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τις αγωνίες τους ..."Ισορροπούν", όπως τα μικρά παιδιά πάνω σε μια ζωγραφισμένη γραμμή στο πεζοδρόμιο και νομίζουν πως είναι ριψοκίνδυνοι σχοινοβάτες ...Αναζητούν την ουσία της ύπαρξής τους στους απολιθωμένους δεινόσαυρους και χάνουν τη χαρά της Δημιουργίας ...Μπαίνουν στη μιζέρια της εξέλιξης του μεθύστακα Δαρβίνου και χάνουν την κοσμογονία του Θεού ...Καθηλώνονται στο ασπρόμαυρο της αργής εξέλιξης των ειδών και χάνουν όλα τα χρώματα της θεϊκής ανθρώπινης φύσης.

...Εκνευρίζονται, όταν κανένας δεν τους αναγνωρίζει την προσφορά τους στον πολιτισμό, την ίδια ώρα που —ως οπαδοί τού Δαρβίνου— παριστάνουν τους κριτές και αξιολογητές των ανθρωπίνων πολιτισμών και όχι τους δημιουργούς πολιτισμού. Αμφισβητούν αυτά, τα οποία για τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι τόσο δεδομένα όσο η βαρύτητα ...και μετά μπερδεύονται ...Μπερδεύονται με την "απλότητα" των σκέψεων των άλλων και περιπλέκουν ακόμα πιο πολύ τις δικές τους. Μόνοι τους παγιδεύονται και μετά αναζητούν δόξα επιβιώσαντα ...Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό. Δεν φτάνει που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, στο τέλος βλέπουν και όλους τους άλλους σαν "κατώτερους".   

Η μεγάλη Πόρνη.

Θέμα χρόνου είναι να τιμωρηθεί η μεγάλη Πόρνη. Αποκάλυψη ΙΖ'18 ...και η γυναίκα που είδες είναι εκείνη η πόλη η μεγάλη, που βασιλεύει πάνω από όλα τα άλλα έθνη ...Η Πόρνη, την οποία την βλέπουν όλοι, αλλά ελάχιστοι την αναγνωρίζουν. Η Πόρνη είναι η Νέα Υόρκη. Γιατί είναι Πόρνη; ...Γιατί πάντα "κοιμάται" με τους εκάστοτε κυρίαρχους ...Γιατί μεταλλάσσεται, αλλάζει ονόματα και διαρκώς ισχυροποιείται. Η Νέα Υόρκη είναι η τελευταία μορφή της Βαβυλώνας. Η Βαβυλώνα του Αλεξάνδρου ...Η Βαβυλώνα, η οποία στη συνέχεια "κοιμήθηκε" με τους Ρωμαίους και εμφανίστηκε με το όνομα Ρώμη ...Η Βαβυλώνα, η οποία στη συνέχεια "κοιμήθηκε" με τους Ορθόδοξους Ρωμιούς και άλλαξε το όνομά της σε Νέα Ρώμη ...Η Βαβυλώνα, η οποία "ξαναγύρισε" στους Καθολικούς Ρωμαίους, παίρνοντας και πάλι το όνομα Ρώμη ...Η επτάλοφος Πόλη ...Αυτή, η οποία κάθεται πάνω στα επτά "κεφάλια".

Αυτή η Πόρνη είναι τώρα που "κοιμάται" με τους Προτεστάντες με το νέο της όνομα ...Το μυστήριο νέο όνομά της, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν από πού προέρχεται ...Η Νέα Υόρκη. Ο Θεός, όμως, προειδοποίησε την Πόρνη, η οποία κάθεται σε ένα βάθρο πάνω στα πολλά "νερά" ...η οποία "κάθεται" πάνω στον ΟΗΕ των λαών και των εθνών. Θα της έρθουν τα χτυπήματα δυνατά και "ουρανοκατέβατα" ...Χτυπήματα, τα οποία θα τα ανακοινώσουν Άγγελοι, που κατεβαίνουν από τον Ουρανό. Θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά θα την κλάψουν και οι έμποροι της Γης.

Αποκάλυψη ΙΖ'16 ...και αυτά τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά. ΙΗ'1. Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή, 2 "έπεσε, έπεσε, η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου 3 από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη της ηδυπάθειας της.

Από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη, εφόσον όλα τα έθνη κατά καιρούς ανήκαν σε δόγματα, τα οποία διατηρούσαν "σχέση" με την Πόρνη ...Όλοι οι βασιλείς της Γης εκπόρνευσαν με αυτήν. Πριν την Νέα Υόρκη δεν είχαν εκπορνευτεί όλοι οι βασιλείς της Γης, γιατί δεν είχαν αναλάβει ρόλο ο Προτεστάντες. Μετά την Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε ο κύκλος. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, της οποίας η πορνεία μετέτρεψε τον Μέγα Αετό σε ένα ακάθαρτο και μισητό όρνεο. Αυτή είναι η Μεγάλη Βαβυλώνα, η οποία διεκδικεί τον ρόλο του απόλυτα κυρίαρχου όλης της Γης ...Κυρίαρχου πάνω σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα δόγματα.

...Αυτή είναι που προκαλεί τον Θεό ...Αυτήν θα την κλάψουν οι βασιλείς της Γης, αλλά και οι έμποροί της. Οι βασιλείς δικαίως, θα έλεγε κάποιος. Οι έμποροι γιατί; Γιατί ο ιμπεριαλισμός της Νέας Υόρκης είναι ο ιμπεριαλισμός των Εβραίων τοκογλύφων. Είναι ιμπεριαλισμός εμπορικός και όχι κεφαλαιοκρατικός. Πού βρίσκονται οι έμποροι της Γης, οι οποίοι θα την κλάψουν; ...Εκεί όπου συντονίζεται ο ιμπεριαλισμός αυτός ...Εκεί όπου χτύπησε η φωτιά εξ’ ουρανού ...Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ...Στο εβραϊκής ιδιοκτησίας Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Η προκαταβολή πρέπει να την "πόνεσε" ...Σε λίγο καιρό θα έρθει και ο υπόλοιπος "λογαριασμός".

Πότε θα γίνει αυτό; ...Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; ...Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών ...Κοντά στη σημερινή Συρία ...Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς. Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών ...Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο ...Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή ...Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ' αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή ...Όλοι οι "βασιλείς" θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης ...Τότε ο Θεός θα "θυμηθεί" τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να "πιει" από το "κρασί" της Οργής και του Θυμού Του.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Back to content | Back to main menu